U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Wendel | Meld

Wendel

  • 8612 x Bekeken
  • 41 Stemmen
  • 28 Berichten
  • 33634 Reacties


Reactie op bericht: Vaccineren: de grote illusie

In Amerika, waar men over ALLES rechtszaken voert, is DE grondregel van medisch ingrijpen: alleen met "informed consent" oftewel je mag niets met een patient totdat die volledig geinformeerd is over alle mogelijke voor- en nadelen en daarna pas ondubbelzinnig, aantoonbaar toestemming heeft gegeven.Waarom wil men dit bij vaccinaties terzijde schuiven?

130 Wendel    
8 uur geleden door Wendel
9
Meld

@10: Jij bent er zo een die voor een ander bepaalt wanneer die weer verder moet omdat jij je er anders niet prettig bij voelt?

19 Wendel    
8 uur geleden door Wendel
7
Meld

Als er een exclusief autochtone school zou zijn, zouden de moslims gelijk bij de rechter aan de bel hangen met een dure advokaat en een zak geld van Saoud achter zich.Omgekeerd hebben autochtonen geen enkele behoefte in een exclusief islamitische wijk te gaan wonen of op een exclusief islamitische school te gaan, waarom zou dat verschil er nou toch zijn?

80 Wendel    
8 uur geleden door Wendel
2
Meld

@3: Wat u zegt is zo'n ontzettende berg nonsense en verdraaiing, precies waar u mij van beschuldigt, dat er geen beginnen aan is.

4 Wendel    
8 uur geleden door Wendel
1
Meld

Bij iedere nieuwe ontwikkeling in de opvoeding, bij alles dat je doet, moet je goed nadenken hoe je het vanaf nu hebben wilt als datgene zich opnieuw voordoet in de toekomst. Dat nadenken moet je meteen doen de eerste de beste keer dat iets zich voordoet.

4 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
0
Meld

Ze hadden al veel jonger duidelijk moeten maken wie er de dienst uitmaakt, niet het kind dus.

2 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
0
Meld

Mensen die in Nederland geboren en getogen zijn, vooral als dat al generaties terug gaat, hebben bepaalde normen en waarden die ze zich nauwelijks bewust zijn, die spreken vanzelf. Maar dat zijn niet precies dezelfde normen en waarden die al generaties leven bij Duitsers, of Belgen, een paar honderd kilometer verderop. Ze verschillen niet zoveel dat het onverenigbaar is, maar net genoeg om de beiden op te vallen.En dan nu iemand die van een totaal ander continent komt, bovendien vergeven is van de jalouzie op de inboorlingen, logisch dat die zoiets te horen krijgt over geen geboren en getogen Amerikaan zijn na de zoveelste vijandige uitspraak.

120 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
10
Meld

Hij zegt dat zij en een paar andere vijandige types niet in US geboren en getogen zijn. Is dat racistisch of gewoon een feit?

116 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
11
Meld

@4: Dat is helemaal niet het geval, wat u zegt, dus zal hij dat niet kunnen beantwoorden. Je kunt ook geen antwoord geven op de vraag waarom de hemel ineens groen is, als hij dat niet is.

6 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
5
Meld

Dit had helemaal nooit voor de rechter mogen komen want die kan en mag geen uitspraken doen over politiek, alleen wordt die er nu wel toe gedwongen.Je geeft terug wat je geleend hebt aan degene van wie je het hebt geleend, en als een ander vindt recht op datgene te hebben, vechten ze dat maar met elkaar uit. Als je je daar niet aan houdt als kunst-organisatie is gelijk dat over en weer uitlenen over, wereldwijd.

2 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
1
Meld

"Tijdens die expositie annexeerde Rusland het Oekraïense schiereiland ... "Dat is een leugen in de vraagstelling: De Krim behoorde tot Rusland, eerder was Sovjet-Rusland genocidaal bezig geweest in Oekraine, als vredesgebaar kregen ze de Krim toegewezen, die eigenlijk niets met Oekraine te maken had. Toen er een coup gepleegd werd door US in Oekraine, waarbij de gekozen president werd afgezet omdat die pro-Rusland was en men er een pro-US/EU president wilde hebben, wilde de Krim van Oekraine af, en Rusland, die daar een haven en dus troepen had, organiseerde een referendum of ze al dan niet weer bij Rusland wilden, daar zeiden de Krim-bewoners met grote meerderheid "ja" op. Zo, en dan nu de rest van het verhaal, dat ziet er alweer heel anders uit. Hoezo zouden deze kunstschatten in Kiev thuishoren terwijl ze van oudsher van de Krim zijn?

1 Wendel    
9 uur geleden door Wendel
0
Meld

Als hij liegt, is het een win-win en kunnen zijn tegenstanders dat beter onder de pet houden.Het betekent namelijk dat Trump scoort bij zijn volgers, win voor hem, en dat de troetels van de blankenhaters veilig kunnen doorgaan met ons eruit fokken, win voor hun.

3 Wendel    
15 uur geleden door Wendel
8
Meld

@3: Dat zeiden ze toch ook te willen omdat ze vinden dat wij zo verspillend zijn met voedsel? En vergeet die 2 Euro per kilo vlees niet in de super, die GroenLinks had bedongen in ruil voor hun handtekening onder Maastricht o.i.d..

4 Wendel    
16 uur geleden door Wendel
1
Meld

Inderdaad, eerst gaf de EU quota vrij en de NL overheid trok ze weer in, met het argument dat men niet genoeg land had om de mest uit te rijden. Maar zelfs als men dat wel had, mocht het nog niet. Dus toen was het geld dat ze in leningen/investeringen hadden gestoken, poef weg. Dankjewel overheid.

2 Wendel    
16 uur geleden door Wendel
0
Meld

Clingendael heeft al jaren geleden besloten heel Noord-Afrika bij de EU te voegen, inclusief dus Turkije. Dit is alleen maar een tijdelijke hobbel in hun plannen. Ze hebben erg veel geduld, geld en invloed. Dat is te merken aan de steeds mensonwaardiger maatschappij hier.

43 Wendel    
19 uur geleden door Wendel
2
Meld

Reactie op bericht: Vaccineren: de grote illusie

Het lichaam moet toch zeker "onvervreemdbaar" oftewel oninpikbaar eigendom zijn van de mens? En de ouders moeten toch zeker de zeggenschap houden over (de lichamen van) hun kinderen?Immers wie de zeggenschap heeft over jouw lichaam, bepaalt of je vrij bent of slaaf. Heeft een ander de zeggenschap over jouw lichaam, is jouw lichaam dus het eigendom van die ander en ben jij dus diens slaaf. Alleen degene die ergens eigenaar van is, kan er beslissingen over nemen, vooral als die beslissingen onherroepelijk zijn.

87 Wendel    
20 uur geleden door Wendel
8
Meld

Griekenland is helemaal verpauperd, opzettelijk, door Goldman Sachs en de EU, en dan dit?

5 Wendel    
23 uur geleden door Wendel
0
Meld

Het is pure diefstal, ze hebben de helft van Cyprus GEANNEXEERD, jawel, ingepikt, en geen land dat ertegen protesteerde/protesteert. En nu dit ook nog.

4 Wendel    
23 uur geleden door Wendel
0
Meld

Oh! Wat een etterbak! Hij denkt, wat de overheden kunnen, kan ik ook, even meeliften op de klimaat-hoax om extra geld uit ze te zuigen!

7 Wendel    
23 uur geleden door Wendel
2
Meld

Ze zijn niet bang, ze zijn principieel en sterk in hun geloof. Wat een denigrerend paternalistisch gezever van deze Nynke. Vind ik toch al een waardeloos figuur.

98 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Waar bemoeien die etterbakjes zich mee die christenen willen voorschrijven wat ze waarvan moeten vinden? Het zijn dezelfden die moslims constant in bescherming nemen dat ze godsdienstvrijheid en respect moeten.

97 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Mensen proberen hier maar de joodse roots te ontkennen. Hele wijken in de steden waren joods, van arme joden, en veel beroepen eindigden met -jood. Arme beroepen. De hele Jordaan in Amsterdam, de Schilderswijk in Den Haag, Rotterdam weet ik niet, overal grote joodse wijken met heel veel arme joden. Max Tailleur was heel herkenbaar voor veel mensen, zijn humor dus. Echte joodse humor. Hoe herkennen wij dat als wij het niet eerst goed kennen?

168 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

@121: Wat een totale verzinsels. Het christendom, vooral het katholicisme, heeft tyrannieke perioden gekend, maar is zeker niet een godsdienst die uitsluitend met geweld is opgelegd. Heel veel mensen zijn bekeerd met vriendelijkheid. De islam daarentegen is nooit anders dan met geweld verbreid.

167 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
2
Meld

Inderdaad vreemd. De verkiezingsuitslagen is ook al jaren van alles vreemd mee. Zo hadden ze een paar verkiezingen geleden wel heel duidelijk een bepaalde tekst ingestudeerd, alle pc partijen, die ze allemaal woordelijk herhaalden op tv bij de stemmentelling: "Ze hebben VOOR de EU gestemd!" riepen ze allemaal blij in koor nadat voor of tegen EU helemaal niet ter sprake was geweest tijdens de verkiezingsstrijd. Zoiets. Het is gewoon ongeloofwaardig, alleen de PvdA gedecimeerd maar niet de VVD, die blijft maar groot, en dat het CDA nog bestaat na hun landverraad en nadat zij begonnen met het "achter die voordeur" en "afromen" en "burgerplicht" (verplicht klikken en vrijwilligen enzo).

22 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
4
Meld

Hij wilde gewoon in 1 x grote schoonmaak houden van Guelen-aanhangers, en verder "gespuis" dat te vrij en seculier was in hun denken, lijkt mij.

3 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
1
Meld

Dat dacht ik meteen al, het werd te knullig uitgevoerd, wie de leiding had was onduidelijk, en hij wist ervan, want hij zat in zijn vakantiehuis klaar met een helicopter op de pad.

1 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
1
Meld

@5: Precies. Dus als nieuwe vrienden vertellen hoe ze andere "vrienden" hebben getild, weet je genoeg.

8 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

@6: Dat checken gebeurt echt niet zonder aanleiding. Je kunt normaal gesproken geen enkele neiging voelen tot checken maar die vrouw was niet blind en gevoelloos, natuurlijk, je merkt zoiets toch.

7 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Dan liever blote voeten.

5 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Het is DOM om met slippers aan auto te rijden, of het mag weet ik niet. Maar zo'n slipper kan gemakkelijk scheef komen te zitten of onder je rempedaal schuiven net op het verkeerde moment, dus moet je dat niet doen.

3 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
1
Meld

Zolang je niet met graffitti en stampmuziek komt, moet je op je eigen manier kunnen gedenken. Dus ook als het ware het jonge onstuimige leven kunnen tonen aan degenen, die je gedenkt, zoiets.

3 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
1
Meld

Het werd eigenlijk in 1 x bot doorgedramd, vond ik.

9 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
2
Meld

Inderdaad, dat overal altijd voornamen ongeacht de leeftijd is ergens vandaan erin gebracht een jaar of 15 geleden, en er zijn nog maar weinig mensen die gewoon u blijven zeggen. Het jammere is, dat als je u tegen iemand zegt, ben je automatisch minder geneigd, onbeleefd te zijn, dat gaat gewoon moeilijker. Dus dat onze kinderen dat niet meer kennen, is echt een nadeel.

8 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
2
Meld

@50: Wie zijn Engels dan wel?

52 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Mooi he, en ze zien eruit als wattebolletjes op pootjes. Maar het zijn echte honden, evengoed.

2 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Dat is het probleem van Libanon, niet het onze, en zo hoort het ook. De vluchtelingen van WOI en WOII kwamen ook niet naar Libanon, die kwamen hierheen, en zo niet naar Canada, Australie, Noord-Amerika, maar niet naar Libanon.

14 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
2
Meld

Iedere keer dat je dienstverlening individualiseert, kun je de prijzen lekker opschroeven, zonder dat mensen het kunnen bewijzen.

3 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
3
Meld

Eerst registreren hoeveel vuilnis je inlevert, dan laten betalen per kuub. En mensen trappen daar niet in. Wat een pech.

2 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
3
Meld

"Volgens de koepel moeten burgers betere voorlichting krijgen en moet Van Veldhoven aandringen op een ander afvalbeleid bij gemeenten. Doordat er steeds vaker een toegangspas nodig is voor buurtcontainers en men afval gescheiden moet inleveren, eindigt er steeds vaker vuilnis in de openbare kledingbakken, stelt VHT."Meer regels, straffen en boetes, en bewaking, wedden? Ze zullen echt helemaal nooit een dysfunctionele regel terugnemen, zeker niet als die geld opbrengt.

1 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
4
Meld

"Volgens het Russische staatspersagentschap Tass zijn meer dan 25 betogers opgepakt, omdat ze een tentenkamp wilden opzetten vlak voor de gebouwen van de kiescommissie. De politie vroeg hen daarmee te stoppen, maar die orders werden niet gevolgd, klinkt het daar."

5 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Dit snap ik niet. De Democrats willen al die lui erin laten. Dat Border Funding zal dus bedoeld zijn om ze betere woonruimte te geven zolang ze nog niet zijn "verwerkt". Lijkt mij?Dan snap ik ook waarom de Democrats dat voorstel doen en waarom ze boos zijn op tegenstemmers. Die tegenstemmers willen zo lang mogelijk slechte omstandigheden zodat de druk op de ketel blijft. Net als de Palestijnse machthebbers.

40 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
5
Meld

Vroegah werd er anders afgestudeerd zonder stage. Sommige studies kenden een stage, bijvoorbeeld medisch, dat is logisch. Nu heb je bij elke opleiding, studie of niet, een stage. En daarna dus nog minstens een jaar gratis werken.

3 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
0
Meld

Daar zouden ze niet mee moeten zitten. Ze klagen immers steen en been dat hun voorouders daar vandaan gesleept zijn. Alleen raar dat hun verre neven en nichten zich als lemmingen in de zee werpen om maar precies daar naartoe te kunnen, waar genoemde voorouders naartoe gesleurd zijn en dat ons nu verweten wordt, dat dat niet had gemogen. En ze willen nu wel opgehaald worden, maar met het vliegtuig graag, daar ging het verdrag van Marrakech over.

12 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
13
Meld

Wij hebben hier al eeuwen een joods-christelijke cultuur, en NIET een joods-christelijk-islamitische cultuur. Als je dat zegt, worden islamieten en hun vrienden daar boos van, dus gaan ze de term joods-christelijk tot foute term bestempelen. Als die term fout is, kun je het niet meer benoemen, en zijn we weer een stapje gevorderd in de geforceerde islamisering van Nederland.

115 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
8
Meld

Nederlander, he? Het zal.

6 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
4
Meld

Simpel: ze kunnen het zich niet veroorloven. Eerst moeten ze elke cent lenen tenzij ze rijke ouders hebben, dan moeten ze ook nog minstens een jaar zo goed als gratis werken "stage".

1 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
1
Meld

Ik ga me niet onderwerpen aan een ideologie die gelijk vanaf het begin met het zwaard is opgelegd en nooit vrijwillige bekeringen heeft gekend, behalve die stam uit Mekka omdat hun werd beloofd dat alle goederen en mensen die ze wisten te plunderen in de religieuze oorlog tegen de gevestigde godsdiensten, te beginnen in Mekka, hun eigendom zouden zijn. Ze zouden er lekker veel slaven en plunder aan overhouden, dus. DAAROM wilden ze wel komen helpen die in Mekka te "overtuigen". En dat moet een godsdienst voorstellen? Waar je je aan moet onderwerpen of anders?

110 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
4
Meld

Waarom zou iemand een codewoord nodig hebben om te zeggen dat zij tegen islam zijn? Ik ben teg en islam. Daar. Ik heb het gezegd. En toen?

109 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
5
Meld

@5: In de jaren '70 is het verdrag Islam voor Olie getekend, omdat we afhankelijk zijn van buitenlandse brandstof, nietwaar? Wat is hier dan alarmerend nieuw aan? Bovendien is Shell samen met een Brits bedrijf in onze Waddenzee naar olie en gas aan het boren, dan heb je geen toestanden zoals in Groningen.De VN heeft jaren geleden al lijsten opgesteld welke landen hun fossiele brandstoffen in de grond moeten laten en NL is daarbij, die mag hun eigen gas niet gebruiken van de VN, en wij doen dat braaf, DAT is hoe het ECHT zit.

51 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
3
Meld

Het zou me niets verbazen als de overheid hier bewust zoveel irritatie opwekt, zodat wijzelf wetten vragen, die dan gebruikt worden om islamieten buiten schot te houden wat betreft dat zij hun kinderen mogen opvoeden zoals zij willen.

167 Wendel    
1 dag geleden door Wendel
8
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig