Slavink

Slavink

@Slavink

1 Volgers 1 Volgend


Luister en lees ook dit eens, hoe die voetballer zich tegen de samenleving keer: https://www.mediacourant.nl/2022/10/dominee-gremdaat-uit-zijn-plaat-in-hlf8-jij-bent-een-homohater/
Gremdaat en die Moslimse voetballer. Hij vindt homoos best en wil er niets mee te maken hebben. Onthullend en schokkend, de uitspraken van deze ex-voetballer.

Slavink    
1 maand geleden door Slavink

Wat had je gedacht van Dancing Queen ... ?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

De familie Engel als een Nederlandse vorm van de Maffia en Pols houdt een vinger aan die miljoenenpols:

'Na jaren van juridische strijd verkoopt vader Engel zijn panden in 2007 voor 14 miljoen euro aan de gemeente Rotterdam. In Brabant heeft hij dan al camping Fort Oranje aangekocht. Die verloedert eveneens, volgens de gemeente tot een vrijplaats voor criminelen.

Zoon Jan en familie-jurist Jeroen Pols zijn betrokken bij de camping – daarnaast bezitten ze een deel van de rosse buurt in het Duitse Bremerhaven. In de zomer van 2017 komt het tot een ontruiming van de camping. Cees Engel en Jeroen Pols krijgen een gebiedsverbod opgelegd, omdat ze de campingbewoners zouden ‘opruiien’'

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

"De Krottenkoning" en lezen we hier hoe het kon komen dat Willem Engel een wat sociopatische karaktervorming kreeg. Kenmerk: altijd ruzie, altijd tégen, altijd protest en dan de weg naar de rechter met een Pro Deo-advovaat:

'Engels activisme is niet los te zien van de decennialange strijd van de familie Engel tegen de overheid. De eerste overwinning stamt uit 1976. Vader Cees Engel is het niet eens met een straf die hij als dienstplichtig militair krijgt opgelegd, omdat hij zich onterecht zou hebben ziek gemeld. Uiteindelijk stelt het Europees Hof in Straatsburg hem in het gelijk. ‘Engel tegen Nederland’ wordt sindsdien beschouwd als een mijlpaalarrest.

In de jaren negentig krijgt vader Engel het weer met de overheid aan de stok. Hij bezit meer dan duizend panden in Rotterdam, maar onderhoudt ze slecht. '

Het levert hem de bijnaam ‘krottenkoning van Rotterdam’ op. In 1997 wordt vader Engel veroordeeld tot negen maanden cel vanwege het toestaan van georganiseerde wietteelt in zijn woningen.'

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Hier lezen we waarom ik bijv. niet meer op Baudet zal stemmen, niet op zijn partij. Lees over Engel die dansleraar is en niets anders doet, net als die Voorman van de KOZP dan ruzie maken met een overheid die zijn uitkering verschaft:

Spaties zijn van mij, Slaspaties ...
'Charismatisch vertolker
Buiten de rechtszaal heeft Viruswaarheid meer impact, via Willem Engel. De dansleraar blijkt een charismatisch vertolker van bezwaren tegen het coronabeleid.

Achter de schermen brengt hij critici van het coronabeleid, zoals artsen, juristen en BN’ers, bij elkaar in appgroepen. Bij hem thuis geeft hij een inkijkje in de groepen. Ze hebben namen als: ‘VW medisch’, ‘VW ziekenhuis info’, ‘RTL Boulevard’.

Er worden coronasceptische artikelen gedeeld en nieuwe acties bedacht. Zo is de actie #ikdoenietmeermee, waarmee tientallen influencers zich uitspreken tegen de coronamaatregelen, ontstaan in een van deze appgroepen.

Ook is Engel dit najaar voortdurend bezig om het coronabeleid via de politiek te bevechten. Hij heeft veel contact met Forum voor Democratie, de enige partij in de Tweede Kamer die de ernst van de pandemie openlijk in twijfel trekt.

Zo zag NRC een app-conversatie waarin Engel vragen insteekt voor een Kamerdebat over corona bij een FVD-medewerker. „We kunnen je vragen zeker meenemen bij een volgende set vragen”, antwoordt de medewerker.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, ik heb er zin an, die rare Engel moeten ze in Rotterdam een poosje schotsje laten springen op het kruiend ijs in de Maas. Voor een dansleraar zal dat geen probleem zijn (geluid van rumba en sambaballen)

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik kijk wel uit, laat Engel maar weer eens aan het werk gaan, dansles, met zulke poten als die van hem zal dat geen probleem zijn.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Engel geeft later in het artikel een perfecte uitleg van wat we tegenwoordig onder 'terrorist' hebben leren verstaan (lange zin, zoek op terrorist)

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het is gewoon Coronavrees, een dodelijk virus dat als je het overleeft de WAO eerder in beeld komt dan een voortzetting van je loopbaan.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Een echte Slavink is altijd op zijn hoede (Slavink is mannelijk, dus op zijn hoede, die op die van haar) Bang voor alles wat glimt, scharen, messen en touwtejs waarmee het rolletjes spek om dat gehakt wordt gewonden.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik zwijg als het graf, Schildpad ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Hein met de zeis? Als het aan Engel .c.s. lag werd Nederland een groot sterfhuis.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Engel is een bijna gestoorde querulant die overal onrecht ziet, net al zijn enge vader. Over Pols, die bittere, verbeten advocaat, zuur, akelig. Lees even mee:

'In Nederland is Pols aanvankelijk minder succesvol. Hij probeert de horeca- en luchtvaartsector in april achter zijn dagvaarding te krijgen, maar: „Niemand wilde met ons in zee. Ik werd helemaal gek. Ik heb hem toen zelf maar ingediend.”

Pols spant proces na proces aan, elf in totaal, maar verliest ze keer op keer. De enige keer dat een vonnis in zijn voordeel uitpakt – de rechter verwierp het inreisverbod voor mensen zonder negatieve coronatest – wordt de wet direct aangepast.''

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ons kabinet is als riet, het buigt maar breekt niet.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Scroll in het artikel even naar beneden maar niet schrikken, de vader en een broer van Wengel ... 😁

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/02/16/de-familie-engel-gaat-altijd-voorop-in-de-strijd-tegen-de-overheid-a4032045?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=nrcvandaag&utm_content=&utm_term=20210217

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Mee eens, goed te lezen dat je uit je anti-coronaregelsdip bent gekomen ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Nederland is te vol. Het landoppervlak om aan alle wensen te voldoen:
Wegen
Groen
Paleizen met tuinen
Steden
Dorpen
Kanalen
Rivieren en sloten
Havens
Vliegvelden
Moslimbegraafplaatsen die steeds groter zullen worden
Speeltuinen
Ziekenhuiscomplexen
Fabriekscomplexen

Ga zo maar door.

Te vol, te veel mensen, te weinig ruimte.
Nu komen er plannen om woningen vooral in groene gebieden te bouwen. Als je straks nog een beetje bos wil érvaren' moet je naar het Teutoburgerwoud.

De grenzen moeten dicht, bevolkingspolitiek (max. twee kinderen) en spreidingspolitiek. We kunnen geen meren meer inpolderen, op de Noordzee bouwen is nog ver weg. Nu al worden er huizen over spoorlijnen en en wegen gebouwd. Nederland heeft van alles te veel maar te weinig land om dat allemaal een plek te geven

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Klopt, bij een andere topic zag ik ze weer staan. Dank voor je kist-emoji ... 👍

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Engel is helemaal geen engel maar een akelig lastpak:

'Dinsdag boekte de stichting haar eerste grote overwinning. Viruswaarheid bracht het kabinet een zware slag toe door bij de rechtbank succesvol de avondklok aan te vechten. De maatregel moest van de rechter per direct van tafel, later werd dat opgeschort tot in ieder geval het hoger beroep van aanstaande vrijdag.

Wat drijft deze actiegroep die er alles aan doet de corona-aanpak te dwarsbomen? NRC bezocht Willem Engel de afgelopen maanden vijf keer voor een portret.

Samen met jurist Jeroen Pols, die ook met NRC sprak, startte hij afgelopen zomer de stichting Viruswaanzin, later omgedoopt tot Viruswaarheid. „Het idee kwam uit Duitsland”, vertelt Jeroen Pols.

Op sociale media las hij in april vorig jaar over Duitse advocaten die procedures begonnen tegen coronamaatregelen – soms met succes. Zo zijn de onlangs vrijgegeven overheidsdocumenten, waaruit blijkt dat de Duitse regering aan een strategie werkte om ‘corona-angst’ te bevorderen, een resultaat van zo’n procedure.'

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Gisteren waren er nog emoji's. Ik zocht nog naar een emoji van een rieten grafmand voor Engel maar die zit er nog niet tussen ...

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Mijn persoonlijke mening is dat NU prima is voor leuke en boeiden vids maar om er weer te gaan reageren, nee. Er hing toen al en nu zeker een hoog censuur en inperkingswolk boven. En dan, iedereen schrijft dezelfde correcte en overkeurige reacties. Nu? Is niks.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, dat melde ik al eens eerder, die emoji's vind ik wel leuk maar ook een beetje infantiel (maar ik vind het wel leuk, hoor) maar die knop, die zit bij tekst schrijven in de weg.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ík vind het lastig om een reactie te plaatsen. Ik vul het veld in en zie dan twee velden boven elkaar. Klik op Reageren dan wordt mijn reactie geplaatst maar het voorbeeld blijft gewoon staan. Dat voorbeeld gaat pas weg als ik op het wieltje linksboven klik.

Ook mis ik de # met het nummer van de reactie waarop ik wil reageren.
Lastig om iedere keer op de knop Lees meerdere reactie te moeten klikken om de reacties te zien.
Om op een eerdere reactie te kunnen reageren moet je dus scrollen en zoeken naar die betreffende reactie.
Ook het plaatsen van een reactie in een nieuw veld beperkt de discussie en zeker zonder die # met nummer.

Ik vind de startpagina met schermbreed de topics wel goed overzichtelijk.
Verder pleit ik voor het bundelen van topics met hetzelfde onderwerp.
Dat voorkomt dat het forum volstroomt met topics bijv. over Trump en onze eigen Impeachable Fool; Engel, W.

Verder geen klachten.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het NRC met onthullingen over Engel, W.

'Op 20 januari, de dag dat premier Rutte de invoering van de avondklok aankondigt, zit Willem Engel aan de thee in de woning boven zijn Rotterdamse dansschool. Voor hem staat zijn laptop, waaruit om de paar seconden een ‘pling’ klinkt als een nieuw bericht binnenkomt op WhatsApp. Engel kijkt uit naar de avondklok, zegt hij. „Het is extra brandstof voor ons verzet. Hoe bizarder de situatie wordt, hoe beter.”

Natuurlijk zal hij met zijn actiegroep Viruswaarheid de avondklok juridisch aanvechten, weet Engel dan al, zoals Viruswaarheid álle coronamaatregelen aanvecht. Of het nu om de betrouwbaarheid van de coronatest gaat of om de onderbouwing van de anderhalvemeterregel: Viruswaarheid stapt ervoor naar de rechter.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Zeker nog nooit bij een rechtszitting geweest?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, die is toch even smullen, over Engel, die al jaren met de overheid ruzie heeft. Want ik vroeg me steeds af waar die boosheid van die man toch vandaan komt. Lees over zijn familie, de conflicten, de rechtszaken!

https://www.nrc.nl/nieuws/2021/02/16/de-familie-engel-gaat-altijd-voorop-in-de-strijd-tegen-de-overheid-a4032045?utm_source=SIM&utm_medium=email&utm_campaign=nrcvandaag&utm_content=&utm_term=20210217

Hier wat antwoorden

'Dit gaat voor Engel allang niet meer alleen over het coronabeleid
Viruswaarheid Actiegroep Viruswaarheid boekte dinsdag juridisch succes toen een rechter de avondklok onwettig verklaarde. Strijd tegen de overheid tekent de familiegeschiedenis van voorman Willem Engel.
Dit gaat voor Engel allang niet meer alleen over het coronabeleid

Viruswaarheid Actiegroep Viruswaarheid boekte dinsdag juridisch succes toen een rechter de avondklok onwettig verklaarde. Strijd tegen de overheid tekent de familiegeschiedenis van voorman Willem Engel.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Rutte is 10 jaar MP, en die noem jij een amateur? Die man heeft jarenlang leiding gegeven aan honderden mensen bij oliebedrijf Schelp, en dan zeg jij: "Een prutser".

Ik vind wel dat hij zijn haar niet moet laten bijkleuren, doordat zwarte haar zien we hoe moe die man is. Ik doe een bosje sneeuwklokjes.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat jammer dat die rechter de bitter Pols niet door de bode naar buiten liet begeleiden. Wat mij betreft mag deze rechter de komende maanden baas van Nederland worden (Binnenhof ziet zwart van rechters in toga).

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Jij onthoudt te veel, daar heb je geen geheugenfunktie voor, een geheugen helpt ons feiten of herinneringen te vergeten.

Wel mee eens hoe je de reactie van Van der Staaij samenvat.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Zet je kleuren uit, gewoon, zwart/wit kijken ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, maar daar gaat het nou niet over en dan, het kabinet is zonder macht, demissionair, Asscher stapte verdrietig op en Wibes, een van meest kundige ministers ging zelfs uit de politie en Rutte heeft van de zorgen zijn haar laten bijkleuren.

Wil je soms een Bijltjesdag, samen de Belasting onthalsen ...?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat aardig dat je op me reageert. Ach, ik wist wel dat je die banaan snel weer zou vergeten ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Naar iemand die op een podium afgaat als een gieter wordt niet gezocht (kreten klinken: Lock him up, lock him up)

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, en dan Coronavrije shampoo eisen ... ✂

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Maar die Pols, zeg, wat een verbeten mannetje, wat een bitterbal en zuurpruim. Ik laat me nog liever opsluiten in een politiecel dan hem als verdediger te nemen, wit weggetrokken (kon niet slapen, zag een Moskowits-scenario) en dat afgeknepen stemmetje en die haarprop achterop. Ik kreeg gelijk een groot shampoo-gevoel ... 🚿

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, Engel zal nu van nijd aan zijn rasta's gaan knagen ... ✂.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Was wel een mooie verspreking en een duidelijke verklaring, Engel is gek.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

De baas van de Politie:

'20:48
"De politie vindt felicitaties niet op zijn plaats", zegt korpschef Henk van Essen. Hij reageert daarmee op het nieuws dat de politie in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag de voorman van Viruswaarheid hebben gefeliciteerd met de overwinning. "Er is nog steeds een gezondheidscrisis. Wij blijven ons inzetten tegen verspreiding van het virus."'

https://www.rijnmond.nl/nieuws/204018/Liveblog-Avondklok-blijft-komende-dagen-van-kracht-volg-hier-alle-ontwikkelingen-rond-de-avondklok

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het grote rukken zal nu dan wel een aanvang nemen, in de steek gelaten, veracht, buitengesloten en op iedere hoek De Man met de Schaar ...

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

En jij, die het zo goed weet, wat, wát had jij dan als MP gedaan, oog in oog met een onbekend virus?

Nou?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, dat kan maar die Engel is begonnen met Viruswaanzin. Dat hij de naam van zijn agitatiebende verandert is zoiets als BLM die dan via hun Voorman, de eveneens werkeloze agitator uit Afrikaanse ouders verandert in god mag weten wat.

Prima werk van die rechters, niet zwichten voor een opgebleekte luizenbos van een rastafari.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Nee, niet met een verlies.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ze moeten zijn Bijstandsuitkering stopzetten, waar betaalt deze werkeloze amokmaker een advocaat van?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wetten zijn nooit illegaal, of onwettelijk.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, en dan een rieten mand en muziek uit la Traviata met de sterfscene van Violetta die overlijdt aan een longaandoening:

https://www.groene.nl/artikel/dit-gaat-alleen-maar-over-sterven

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, en dan een rieten mand, net al Karst ... Ik wil een emoticon aanklikken maar zit er geen bij die verwijst naar een grafkist ... Ik zoek en ik vind: 🏕

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Afgaande op mijn waarnemingen krijgt Rutte grijs haar van die lastige landgenoten want ik meende te zien dat zijn haar is geverfd.

Wat een land om MP van te zijn, dat lastige en eigenwijze volk en het is waar, zelfs de Duitse bezetters klaagden al over dat eigenwijze volk.

Nee, het is duidelijk, de CoronaCrisis vraagt geen gepolder maar om een resolute hand. Kunnen we niet stemmen of we voor 11 maanden een dictator met omschreven bevoegdheden kiezen? Laten we dát doen, kiezen, met z'n allen, via de pc uit een lijst van mogelijke Potentaten.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat zielig, oh, wat naar, echt, een menselijk drama ontrolt zich voor onze ogen, zo eenzaam, geen lekkers, geen zoon of dochter, oh, oh, oh.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

In een moslimkerk wordt niet gezongen, dat is haram, zingen is fout. En in kerken zitten de gelovigen inmiddels en al heel lang uit elkaar.

Dat dat op de Bijbelstrip niet altijd zo gaat, dat zie ik ook. Maar die gelovigen dragen hun zelfgekozen ziekte en dood wellicht zonder te wijzen anders dan naar hun god.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Dat ik iets niet snap, dat kan, dat anderen de Corona ontkennen is iets anders.

Wat is jouw mening eigenlijk, Steel?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Jij zegt dat Corona een gewone griep is, ik zeg dat zelfmoorden altijd in de herfst en winter toenemen en van onbehandelde ziekten geen sprake is.

Mensen gaan alleen niet naar de huisarts. Als er dus iets kwaadaardigs is dan wordt dat niet gediagnosticeerd omdat er verwijzing van de huisarts is. Waardoor de huisartsposten ongewoon stil zijn.

Ik geloof helemaal niet, jouw reacties lezende dat het jouw om de zelfmoorden, de depressieven en de onbehandelden gaat.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wacht maar, totdat jouw vader en moeder tegen de 80 lopen en Engel dan zegt, voltooid leven, spuit en die woning opleveren.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Niks geveegd, jij loopt met je conclusie voor de muziek uit. En die Engel is een hele enge man met een heel eng gedachtenpakket.

Want waar gaat het om? Om de komende weken tussen 21.00 en 04.45 binnen te blijven. Meer niet, dat is alles. En die werkeloze Engel heeft de godganse dag de tijd om zijn uitkering uit te geven.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ja, klopt. Het hele denken in die percentages heeft maar één doel; de ontkenning van het menselijk drama dat zich sinds maart 2020 hier afspeelt.

Je hebt trouwens een boeiende manier van mijn uitspraak in een vorm gieten die ik niet bedoelde. Ik begrijp dat gehannes met percentages niet zo goed, de schrijver van die percentages zegt in dat gehannes dat het virus een randverschijnsel is waar de cijfers van onderzoekers zeggen dat er heel veel mensen sterven aan de complicaties die het virus veroorzaakt.

Mensen met overgewicht gaan daar niet per sé dood aan, in combinatie met het virus wel.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Maar ons stelsel zorgt er voor dat er geen rellen, opstanden, revoltes, onderdrukking, moord en doodslag zijn.

Probeer maar eens alle leerlingen van een schoolklas te laten stemmen over de bestemming van het schoolreisje. Nou, die schoolbus staat er nog, hoor en de chauffeur is naar huis.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

17.000.000 Nederlanders die vanaf het eerste moment dat er iets als beschaving komt na het verdwijnen van de feodale machtsverschillen verdeeld zijn. Er is geen land op de wereld dat bestaat uit zoveel minderheden als in Nederland. Het is toch bekend; wij zijn één in verdeeldheid.

En jij wilt die 17.000.000 polderaars en ruziemakers allemaal, individueel op een wetsvoorstel laten stemmen?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Dus als er bijvoorbeeld gestemd moet worden over een Avondklok kunnen 17.000.000 Nederlanders via hun computer voor of tegenstemmen.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Een politicus zonder macht is als een portemonnee zonder geld ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Je kunt je voor die paar maanden ook een beetje aanpassen. Als Turken en Marokkanen zich moeten aanpassen kan een Hollander dat toch ook, zo niet beter.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Nou, de beste stuurlui staan ook hier aan wal. Iedere regering in alle getroffen landen werden overvallen door een tot dan toe onbekend virus. Kijk om je heen, in vele landen is het wel een puinhoop. Maar ik lees het al bij tegenstanders en ontkenner, als je een hond (het kabinet) wilt slaan vind je altijd wel een stok(de Avondklok).

Trump werd verguisd vanwege zijn gebrek aan regie.
Bolsanaro deed maandenlang alsof dat virus geen dood en verderf in zijn land zaaide.
Poetin? Weten we niets van.
Iran; wel een atoombom in de maak maar een beetje vaccin maken kunnen ze niet, gevolg honderduizden Coronadoden.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Je kunt ook op zaterdag en zondag je boodschappen in huis halen.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat een schandalige opmerking over Rutte als onderwijzer. Ik kan zo snel geen woorden voor mijn verontwaardiging vinden. Maar ik vind het heel bijzonder dat onze MP ook nog tijd heeft om een paar uur voor een schoolklas te staan.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Je kunt toch klokkijken, je ziet op je navigatie toch hoe lang je rit v.v. duurt, hoeveel km je moet rijden?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik had het over officiële Coronadoden, niet over mensen die overleden aan een griep. Het gaat om overledenen waarvan de doodsoorzaak was een besmetting met het Coronavirus. Daar zocht ik naar, die cijfers liet ik hier zien.

Hier een citaat uit het Parool dat een lang maar helder en goed leesbaar artikel plaatste:

'Alleen dit jaar al krimpt onze economie met meer dan 8 procent: het is een enorm bedrag dat we opofferen om sterfte te voorkomen. Maar wat voor situatie krijgen we als we het over een andere boeg gooien? Bij immunoloog Rijkers roept het herinneringen op aan zijn ervaringen in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh.

“Daar heerste de cholera. Het ziekenhuis waar ik was, kreeg tijdens de piek tweeduizend nieuwe patiënten per dag. Artsen stonden bij de ingang en verdeelden de patiënten in drie groepen. De mensen uit groep één moesten meteen weer weg, omdat ze toch wel zouden genezen. Groep twee moest weg omdat ze toch wel zouden sterven. Groep drie werd behandeld. Is dat niet moeilijk, vroeg ik een arts? Ach, zegt hij. Na één dag weet je hoe het werkt, en gaat het vanzelf.”

“Maar stel je voor dat we dat in Nederland doen. Dat je patiënten aan de deur moet weigeren. Dat durft niemand hier aan. En ik weet één ding zeker: iedere dokter die een patiënt met een acute virusinfectie ziet, zal die ook helpen.” '

https://www.parool.nl/nederland/hoe-dodelijk-is-corona-vergeleken-met-griep-en-andere-ziektes~b43a505b/?referrer=https://www.google.com/

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Dank voor je reacties en uitleg. Ik vind het een cryptisch (onnavolgbaar) verhaal waarin de ontkenning van het bestaan van het Coronavirus wel expliciet te lezen valt. Ik kan het dus niet met je redenatie eens zijn.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Jouw relativering, het kleiner maken van de gevolgen van het virus grenst aan een storing in je empatisch vermogen.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

'In week 5 (1 tot en met 7 februari 2021) overleden naar schatting 3 600 mensen. Dat zijn 150 meer sterfgevallen dan verwacht voor deze periode'

3.600 doden!

https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/sterfte

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Als er vanavond rellen uitbreken en hel bevolkingsgroepen worden weggezet en gestigmatiseerd dan moet die Engel met zijn kornuiten worden afgevoerd, voor mijn part geboeid in een bus van de M.E.

En dat alleen maar vanwege die paar uur dat we binnen moeten blijven. Er zijn steden waar een totale lock-down werd ingesteld, dat betekent dat je 24 uur binnen moet blijven.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat jammer dat de Duitsers hier niet meer de baas zijn, hun Avondklok/Sperrzeit werd heel goed nageleefd.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Moslims zijn boos:

'Het gaat om een interne nota, die in handen is van HP/De Tijd, waarin de NCTV zorgen uit over de opkomst van het salafisme onder Nederlanders met Turkse afkomst. De dienst beschrijft dat de Turkse president Erdogan een bewuste islamiseringsstrategie uitvoert die van invloed is in Nederland.'

https://nos.nl/artikel/2368933-nida-doet-aangifte-tegen-nctv-voor-lekken-document-over-salafisme.html

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Gelukkig staat het middel, de Avondklok niet ter discussie maar alleen maar de juridische onderbouwing ervan.
Iemand anders hier schreef dat ook al.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

En dan al die plastic bakjes, die worden straks natuurlijk in een aangespoelde walvis gevonden ... 🙁

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

De Nico Adriaans Stichting, van drugs naar soep:

'De Naamgever van de Stichting, Nico Adriaans, werd geboren in 1957. Hij kwam al vroeg in aanraking met drugs. In de drugsscene ontpopte hij zich als een integer en geniaal actievoerder. Het was dan ook een logische stap dat hij in 1980 de junkiebond in Rotterdam oprichtte.
Hij was tot 1986 voorzitter van de junkiebond stond voor verstrekking van drugs in een medisch-sociale setting, uitgifte van schone spuiten en voor het beëindigen van de sancties van politiezijde. In 1980 ging Nico Adriaans een bondgenootschap aan met dominee Hans Visser van de Pauluskerk.

Samen met dominee Hans Visser werd in de Pauluskerk een eethuis opgericht voor kwetsbare mensen met een verslaving, de nachtopvang en later Perron Nul. Deze laatste plek zorgde voor een hoop reuring in de stad.'

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het is gewoon een vorm van culturele onteigening.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ach, bij het bordje soep zit gewoon een bijsluiter: "Wordt salafist, altijd zoep, zonder salafist weet u niet wat u mist". (geluid van gekrijs van een minaret knettert.)

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het zou pas echt, écht een gebaar van die Turken zijn, dat ze van ons land en vooral van ons houden als ze slavink zouden aanbieden. Slavink, gehakt met een lapje spek er om heen.

Dat zou pas aanslaan! 🥩

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Als varken eindig ik toch liever als kluif of hamlapje in een authentieke, volgens eeuwenoud recept bereidde erwtensoep dan in hun soep. Wat weten die Turken nou van onze kookgewoonten? Weten wij wat zij in hun erwtensoep met kameel laten stoven?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Nee, niet zeuren, Slavink, het is een lulverhaal. Buiten vroor het min 6 graden en daar staat een man, met stevige kuiten in een tafzijden en groene sportbroek op erwten (wat een moeilijk woord met die r en w) dus die man staat daar in zijn Jansen en Tilanus op soep te wachten? In die kou?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

"Turksmedia". Ik heb nieuws voor ze, naar nieuws, akelig nieuws, 13 dode Turken:

https://nos.nl/artikel/2368804-turkije-13-gegijzelde-turken-vermoord-door-pkk-in-noord-irak.html

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Herstelbetalingen? Aan wie dan? Toch niet aan het Ninsee. Dat museum werd jaren geleden gesloten wegens 🍌wanbeheer in wat zij dachten dat een boekhouding was.

Er is een tentoonstelling, in beeld en kleur over de slavernij. Maar ze laten alleen de kettingen en de halsbanden zien, meer niet. En Akwasie gaat er ook niet heen. Anders denken de suppoosten dat hij uit de vitrine is uitgebroken ...

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Prima, Stem Nederland Terug (SNT) maar wélk Nederland?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Als hadden komt, is hebben te laat. Niet te geloven, al die Trumphaters wilden die man desnoods ontvoeren en wegmaken, hier kunnen de Trumphaters maar geen genoeg van deze ex-president krijgen. Die arme Biden lijkt bijna alweer vergeten.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik kijk en luister graag naar Lubach maar mijn enthousiasme is wat verbleekt, hij blijft veels te lang stilstaan bij één thema. Zoals gisteren over het gebrek aan ICT-kennis van NL-politici. Het onderwerp wordt tot op het bot uitgemolken. Nog even en Lubach blijkt saai en vervelend.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ach, ik zal wel niet de eerste zijn die het zegt maar dít wisten we toch al? Alleen wat ik niet wist is dat Erdogan het Dictatorschap combineert met dat van Geestelijk Voorganger (imam). Het wachten is op een moslimjurk, baard, sandalen en natuurlijk het Ottomaanse Moslimhoedje, de Fez ... 🎃

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Waaraan zou die ene soldaat zijn overleden?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Er is maar één draaikont en dat is Johan Bosch van Rosenthal. Die man draait op zijn stoel als als een pornoster op een ehhhh ... nou, ja, het rijmt op porno ... 😎

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Excuses leiden direct tot de eis van een schadevergoeding. Daarnaast, slaven werden op de plantages niet beter of slechter behandeld dan in woners van de 7 provincies. Doodstraf, lijfstraf, amputatie als straf, mensen die in de diepste armoede leefden, in wat bijna een feodale organisatie was, rechteloosheid, verbannen uit stad of dorp enz.

Kunnen wij nu Spanje om een schadevergoeding wegens de inbeslaggenomen eigendommen van levend verbrande zogenaamde afvalligen eisen? Plus een vergoeding voor het leed da de nabestaanden overkwam toen ze gedwongen werden naar de brandstapel te kijken?

En dit is maar een voorbeeld.

Geen excuses, geen eisen voor schadevergoeding.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Er is al zoveel spijt betuigt door onze vertegenwoordigers (koning, MP enz.), wanneer komt Erdogan over de brug met een spijtbetuiging van zijn voormalige Ottomaanse bey's en haremhouders? Wanneer betuigt Tunesië spijt dat daar eeuwenlang slaven in de haven van Tunis werden gekeurd, in de mond gekeken en verkocht?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wanneer gaat Akwasie excuses aanbieden voor de slavenjacht en de verkoop van die buitgemaakte landgenoten?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat erg, Marokkaanse jongeren vinden geen baan, geen werk, Surinaamse jongeren ook niet terwijl zij onze en hun taal goed spreken en een Afrikaan vindt een studie, werk, een baan?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Had deze Afrikaan dan vrijgenomen, een snipperdag opgenomen of zijn tentamen uitgesteld, dinsdagmiddag ...?

' ... Hij zat afgelopen dinsdag voor de televisie om live de stemmingen in de Tweede Kamer te kunnen volgen.'

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik ben al jaren in afwachting van iets ... :D

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Wat gaan die mensen hier dan doen? Tapijtweven, haarknippen, trappen doen, Syrisch koken, wat ...?

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

ik dacht het al, Bladna, de Marokkaanse Stem uit Tetouan.

Het zou anders wel fijn zijn als Marokkanen zich verder ontwikkelen dan tot burgemeester in steden in het Ontvangende Land ... 😎

'Voorlopige studies bij laboratoriumratten hebben "bemoedigende" resultaten opgeleverd, zei Ben Mohamed. De klinische proeven bij mensen staan komende zomer gepland. De professor verzekert dat het nieuwe vaccin effectief zal zijn tegen alle stammen van het coronavirus.'

Lees mee: ratten, dierproeven, komende zomer, verzekering.

Bladna, een blad in de wind ... 🐪

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Ik ga iets heel gemeens schrijven; Halsema wil alleen maar verruiming zodat haar doelgroep, moslimse hangjongeren morgenmiddag, vrijdag in de buurtmoskee kunnen samenkomen. Met een lap voor over hun mond en neus en één voor hun gezicht op de grond, richting Mekka.

Die Mekka, die heerlijke chocoladereep, met rozijntjes en die prachtige wikkel, donkerblauw met gouden letters is ook al uit de handel genomen.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Straks wil de VVD niet met Rutte regeren. Wat een arrogantie van die Torenman, alsof hij alleen regeert en er geen andere leiders mee zitten te regeren.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Danny (wat een prachtig haar heeft die jongen, oh, voor één lokje werd ik ook Libanees ...) ondervroeg een prominetn lid van het FvD; de verguisde Freek Jansen (ook heerijk haar).

DIe man is oprecht, verkleinde het gedreutel van Baudet als jongens-onder-elkaar-geklets. In een besloten dus veilige omgeving. Waarin je je even kunt laten gaan. Ik weet zeker dat die jongen niets tegen de zwarte medemens heeft of tegen mannen met tegennatuurlijke verhoudingen, of dames die dat ook doen enz.

Kwam bij mij oprecht over. Beheerst, niet op zijn hoede, en niet dat rammelige van Baudet. Gewoon, een keurige jongen. Daar mag mijn dochter (sic) best even mee boven komen.

Danny geef ik een plus, het geduld en de oprechtheid waarmee hij zijn kritische vragen stelde vond ik verfrissend.

https://www.ad.nl/video/fvd-er-freek-jansen-bij-danny-ghosen-over-racistische-apps~p197096

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Van Wopke naar Flopke ... :D

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Het probleem is dat de zenders en de overheid nooit meer beelden laat zien van patiënten die aan een beademingspomp liggen. Slangen in de keel, in de neus, op hun buik. Kunen niet ontlasten, krijgen onderrugpijn, moeten dan door 4 verplegers in een laken gekeerd worden om doorliggen (wonden) te voorkomen.

Die beelden waren er vorig jaar maart/april en dat hakte er bij mij in. Die beelden moeten ze laten zien want net als met vuurwerk: je bent een rund als je met Corona stunt.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink

Mijn beste PC-man vertelde me dat hij 8 dagen op de IC-AMC met ernstige klachten werd behandeld. Die man klaagt nooit maar nu: Slaving, het was zwaar, man, 8 dagen op m'n buik aan die pomp, ellendig". Nu, weken later loopt hij op sloffen als een oude man door het huis en moet na koffiezetten uitpuffen. Longen hebben nauwelijk capaciteit.

Hij knapt wel op maar voor hij weer de oude, stoere, grote PC-man is, dat kan nog duren; pas 46 jaar.

Slavink    
1 jaar geleden door Slavink
Zoeken
Nieuw op Nieuwskoerier?
Registreer nu en krijg je eigen gepersonaliseerde tijdlijn!
Aanmelden bij Google Registreren met een e-mailadres
Trends voor jou
Wie te volgen
Laatste reacties
zeikenderechter
Oekraïne, wat er aan vooraf ging - Marie Therese en Max von Kreyfelt - Café Weltschmerz

@36Arm boos trolletje.LOLTypisch troll... zeggen dat je niet van provoceren houdt en voortdurend provoceren. Experts opvoeren, totda...

13 minuten geleden geplaatst door zeikenderechter

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

Olivia Newton-John - A Little More Love ( 1978 )https://www.youtube.com/watch?v=ZzPru7yrEUQ...

16 minuten geleden geplaatst door pickwick

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

Viola Wills - If You Could Read My Mind ( 1981 )https://www.youtube.com/watch?v=OM5_8b9Y7O0...

20 minuten geleden geplaatst door pickwick

Prikkebeen
VVD krijgt bijval: CU-leider Segers wil praten over migratiestroom

Gert-Jan S E G E R S...

20 minuten geleden geplaatst door Prikkebeen

pickwick
MUZIEKDRAADJE 21 - Deel hier je favoriete muziek. ...

George McCrae - Rock Your Baby ( 1974 )https://www.youtube.com/watch?v=gutE8I0Tk3E...

21 minuten geleden geplaatst door pickwick