U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
PFL | Meld

PFL

  • 6194 x Bekeken
  • 1421 Stemmen
  • 11 Berichten
  • 18270 Reacties


De oudste mens ooit?In de bijbel worden veel mensen genoemd die veel ouder werden zelfs Adam zou enkele honderden jaren oud zijn geworden.

2 PFL    
8 uur geleden door PFL
0
Meld

@5. Het gaat niet om het geld op zich maar om het principe. UIt principe zou men deze onnodige uitkeringen naar een normaal en acceptabele niveau ( lees maximal Balkenende norm) moeten terugbrengen.

13 PFL    
14 uur geleden door PFL
0
Meld

Waarom is de Balkenendenorm hier niet gewoon toegepast zoals dat hoort en dan alleen als ze werkelijk ervoor werken dus niet als men nog leert of studeert of alleen omdat men met de kostwinner getrouwd is.

12 PFL    
14 uur geleden door PFL
0
Meld

Gatver wat een linkse poep is dit nu weer. Maar onze Gouden Eeuw moet en zal kapot geluld worden door de linkse kerk van vandaag. Altijd weer dat links superioriteits gevoel etaleren. De negatieve kanten van de 17e eeuw worden ineens belangrijker dan de positieve bijdrage ervan aan ons land. De kreet GOUDEN EEUW wil geenszins zeggen dat alles in die tijd perfect was. Dat zou onzin zijn en dat is ook niet de inhoud van de term. Maar links wil onze identiteit, de trotse geschiedenis van ons land ausradieren. We moeten worden aangepraat dat we slecht zijn als we niet half of heel Afrika laten binnenwandelen.Nou dat maken we toch echt zelf wel uit. IN Delft heft men de herdenking van de Gouden eeuw positief opgepakt en herdachtt. Chapeau daarvoor.

11 PFL    
17 uur geleden door PFL
3
Meld

@48. hahahahahaha"het is vrijwel zeker" ???? Kunt dat vrijwel definieren? Is het misschien zeker of misschien ook niet? U weet het eigenlijk niet want anders had uu geschreven : Het is zeker. Dat is nu juist een crucial element in de discussie. De klimaatkerk spiegelt ons voor dat het allemaal zeker is volgens hun modellen en observeringen. Maar de modellen blijken niet te kloppen en de observeringen worden aangepast ( eufemistische voor : vervalst) dus nou is het "vrijwel " zeker. Nou het is gewoon bullshit en dat is wel zeker totdat het tegendeel is bewezen en dat is het nog lang niet.

58 PFL    
17 uur geleden door PFL
3
Meld

@24. Het verbaasd me niet dat je weer geen antwoord hebt. Je roept wat over anderen maar inhoudelijk negeer je alles. Jij vindt het weglaten van historische data normaal? En dan hecht je volledig vertrouwen aan e daarna met modellen berekende resultaten? Oh nee, je roept alleen maar dat het leugens zijn want inhoudelijk heb je geen enkel weerwoord.

56 PFL    
17 uur geleden door PFL
4
Meld

@17. van jullie? Lekker aan het generaliseren? En jij vindt het normaal dat men in Canada historische gegevens weglaat omdat die niet in de beoogde resultaten passen? Lijkt mij op zijn minst een zwaktebod van deze Canadezen. Temeer daar andere data ( van andere steden) de uitschieters naar boven in temperatuur bevestigen.. Bij de klimaatkerk draait er heel veel om de modellen en modellen zijn per definitie niet altijd betrouwbaar maar als je bewust onwelvallige gegevens weglaat dan is een model puur zinloos drijfzand en zegt helemaal niets over de toekomst. Wat er al niet nodig is om het klimaatgeloof in stand te houden…….. ALs de klimaatkerk zo sterk is als jij beweerd dan zou het niet nodig moeten zijn om data te vervalsen of weg te laten.

21 PFL    
20 uur geleden door PFL
6
Meld

@3. Je bent flink hypocriet bezig. Van anderen eis je dat ze inhoudelijk op argumenten ingaan maar zelf kom je niet verder dan " gaaaaap" . Hypocrieter kun je het niet maken. Wat mij betreft heb je je daarmee buitenspel geplaatst.

15 PFL    
20 uur geleden door PFL
6
Meld

@186. Praatje poep?

187 PFL    
21 uur geleden door PFL
6
Meld

Uit het artikel: Het drietal volgt de ambtenarensalarissen. De hoogste tijd om de Balkenende norm op op het koningshuis toe te passen. De huidige zelfverrijking past niet meer in deze tijd. En Beatrix hoeft helemaal niks meer aan salaris te ontvangen. Die is met pensioen. dus AOW en haar eigen aanvullende pensioen is voldoende. Geen salaris voor haar. En waarom moet Maxima salaris krijgen. Zij is niet meer dan de vrouw van een koning die een riant inkomen heeft. Onzin dus om haar separaat zoveel geld toe te schuiven.

8 PFL    
21 uur geleden door PFL
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

11 PFL    
22 uur geleden door PFL

Wat een walgelijke mentaliteit van zulke ouders. Alles draait voor hun kennelijk om carrierre maken. Kinderen hebben zomervakantie hard nodig. We zouden eigenlijk terug moeten naar 2 volle maanden zomervakantie voor kinderen.

9 PFL    
24 uur geleden door PFL
1
Meld

Misschien zaten ze te appen of met de telefoon aan hun oor?

2 PFL    
24 uur geleden door PFL
2
Meld

Ach er komen genoeg jonge mannen uit Afrika voor in de plaats dus we kunnen ze missen. Is dat nou omvolking?

23 PFL    
24 uur geleden door PFL
1
Meld

Is Rutte weer blij want dat bedrag incasseert hij wel weer met een nog hogere energiebelasting. Per saldo wordt de burger alleen maar armer, maar de domme Nederlanders blijven gewoon op de coalitiepartijen stemmen want ze snappen kennelijk niet hoe ze telkens genaaid worden door de overheid.

7 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

@154 en daarna maar gestopt met de Beta vakken? Was dat te moeilijk? Dat verklaart veel. Blijf vooral alles geloven wat de klimaatfundamentalisten je op de mouw spelden. We gaan met z'n allen naar de bliksem als we niet meedoen met die religie? Toch?

180 PFL    
1 dag geleden door PFL
8
Meld

@143 lijkt mij tamelijk concreet als ik je vertel dat een testje met glazen cilinders niets bewijst over onze dampkring en heelal. Misschien is dat al te lastig voor je om te begrijpen. Dat verklaard dan wel meteen waarom je als een fanatiek gelovige de klimaatkerk blijft volgen. Halleluja, de klimaatkerk is blij met zulke fanatieke gelovigen.

179 PFL    
1 dag geleden door PFL
6
Meld

@139 je lijkt wel een moslim: iedereen verketteren die niet dezelfde religie aanhangt.Je mag van mij geloven wat je wilt maar accepteer als volwassen mens dat anderen er misschien anders over kunnen denken.

178 PFL    
1 dag geleden door PFL
9
Meld

@137. Gedurende mijn studie was een onderdeel daarvan het maken van schaalmodellen voor testing ( omdat je nu eenmaal niet altijd de werkelijkheid op de testbank kunt leggen(. Het opschalen en downschalen van modellen, concrete of abstract is altijd op zich al lastige materie. Je kunt niet straffeloos zomaar iets op kleine schaal doen en dan denken dat het op grote schaal exact identiek zal gaan. En ja moleculen zullen in alle richtingen bewegen terwijl in een cylinder er opvallend veel randmateriaal is dat in werkelijkheid vrijwel ontbreekt. daar is alleen het aardoppervlakte een vast gegeven. De randvoorwaarden zijn dus total verschillend. Daarom kun je uit zo'n testje absoluut geen zinnige conclusies trekken inzake hoe dat in onze wereld zal gaan. En dit is maar een voorbeeldje eruit. Verdiep je er eens in. HEb je ook gemist dat alle modellen die de zgn klimaatveranderingsexperts hebbengemaakt ( en altijd op grond van al dan niet echte metingen uit het verleden) in de praktijk niet blijken te kloppen? Lijkt me nogal significant.

140 PFL    
1 dag geleden door PFL
7
Meld

Als hij 11 miljard over houdt betekent dit niks anders dan dat we met z'n allen onnodig 11 miljard teveel aan belasting hebben betaald. Per persoon komt dit neer op 647 euro teveel betaald. Dus lijkt het me logisch dat dit overtollig geinde belastinggeld aan de burgers wordt teruggegeven. Gewoon 647 euro aan elke Nederlander betalen zou dan een prima oplossing zijn. Mooie nivellering en prima voor de laagste inkomens. Altijd beter dan dat de overheid dit geld weer inpikt .

13 PFL    
1 dag geleden door PFL
3
Meld

@119. Een klein begin: Lees even de intro van dit onzinnige artikel: The science of climate change is more than 150 years old and it is PROBABLY the most tested area of modern science. However the energy industry, political lobbyists and others HAVE SPENT the last 30 years SOWING DOUBTabout the science WHERE NONE REALLY EXIST. The latest ESTIMATE is that the world’s five largest publicly-owned oil and gas companies spend ABOUT US$200m each year on lobbying to control, delay or block binding climate-motivated policy.This ORGANISED AND ORCHESTRATED and orchestrated climate change science denial HAS CONTRIBUTED to the lack of progress in reducing global green house gas (GHG) emissions - to the point that we are facing a global climate EMERGENCY. And when climate change deniers use certain myths – AT BEST FAKE NEWS AND AT WORSE STRAIGHT LIES – to undermine the science of climate change, ordinary people can find it hard to see through THE FOG. Here are five COMMONLY USED used MYTHS and the real science that DEBUNKS them. Aangezien italic of kleurtjes niet mogelijk zijn in NK heb ik de woorden die blijk gevenb vabn sterk vooringenomenheid in kapitals gezet. Aannames, veronderstellingen , schattingen, gissingen , het is allemaal nergens op gebaseerd en geeft slechte de vooringenomenheid van de Schrijver aan. Vervolgens gaat hij zogenaamd tegenbewijs geven tegen wat hij de 5 belangrijkste mythes noemt en vindt dan dat deze zgn mythes daarmee ontzenuwd zijn . Wat een onzin. 1 voorbeeldje en dan kap ik met die onzin te weerleggen. Het testje met CO2 . Doen ze in afgesloten cilinders. Volkomen irrelevant want er zit geen afgesloten kap over de aarde. We staan in open contact met het heelal. En er zijn genoeg youtube films beschikbaar door gerenommeerde wetenschappers die je dat allemaal nog veel beter kunnen uitleggen. Ik heb wel wat beters te doen. Als je wilt mag je volharden in je klimaatreligie maar ik ben door de vele leugens en de slechte modellen zeker nog niet overtuigd. En ik ben geen klimaatontkenner want klimaat bestaat echt wel. Sterker nog: ik ben ervan overtuigd dat klimaat altrijd en overal verandert. Dit domme artikel draagt aan de discussie over klimaat feitelijk niets bij. gewoon pure onzin en niet meer dan dat.

136 PFL    
1 dag geleden door PFL
9
Meld

Syriers terug naar Syrie en Turken terug naar Turkije want die Hebben niets in Syrie te zoeken. Eigenlijk heel eenvoudig

3 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

Illegaal wapenbezit. Gewoon 3 maandjes cel en dan zand erover.

166 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

Hahaha in de zgn debunking of the myths staat zoveel nonsense en rubbish. En de experimenten staan zo ver af van de werkelijkheid. Aan dit artikel hebben we helemaal niets. Er is geen chocola van te maken. Het helpt in ieder geval helemaal niet in de discussie over klimaatverandering. Next.....

113 PFL    
1 dag geleden door PFL
9
Meld

Knap hoor om zoveel leugens van Rutte en dit kabinet in een stukje tekst te kunnen proppen.

2 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

@6. Inderdaad . We worden gigantisch belazerd met onze eigen pensioenen. Stel : Je hebt zeg 1000 euro in je pensioenpot zitten. Het fonds zegt dan : je kunt voor die 1000 euro een pensioen aankopen wat je elke maand 3 euro gaat uitbetalen. Want de regels zijn dat je pensioen wordt vastgelegd gebaseerd op de rente van dat moment. De fondsen maken echter een winst op jouw 1000 euro van ongeveer 60-70 euro per jaar. Ze betalen jou daarvan 36 euro en de rest steken ze in hun zak. KOrtom ze verdienen geld aan jouw (!) pensioenpot terwijl jij met een fooi wordt afgescheept. En ga je dood dan is die 1000 euro voor hun. Kassa. De maffia had het niet beter kunnen verzinnen. We worden echt complete belazerd. Geef mensen dan tenminste de kans om het kapitaal over te nemen en zelf ergens te beleggen of te investeren. Maar nee , de overheidsregels staan dat niet toe. De guillotine zou in ere hersteld moeten worden voor mensen die ons dit aandoen.

9 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

@30. Exact. Ik had een neefje die tot zijn 4e jaar vrijwel uitsluitend met poppen en barbies wilde spelen. Inmiddels is hij tegen de 30 en zo hetero als het maar kan zijn. Niemand in de familie had er moeite mee dat hij zoveel Jaren met poppen speelde. Hij si gewoon een zorgzaam type maar daarom niet minder hetero hoor. Kortom speelgoed zegt helemaal niets over geslachtelijke voorkeuren. Ook jongens die graag met poppen spelen blijken meestal volkomen normaal te zijn. En er zijn ook meisjes die het prachtig vinden aan motoren te sleutelen en echt niet lesbisch zijn. De link die de ouders proberen te leggen tussen speelgoed en voorkeur qua geschlacht slaan helemaal nergens op.Ze kunnen dat kind beter leren dat het niet uitmaakt waar het mee wil spelen en dat kind een fijne gewone jeugd geven. En als het kind dan oud genoeg is ontdekt het zelf wel of het met meisjes of jongens naar bed wil.

31 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

Reactie op bericht: Stem op de actie van het jaar

Ik stem voor een betere actie dan de 3 genoemde: Hef Greenpeace per direct op. Voor.

3 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

Gatever. Dus toch weer gezwicht voor de smerige anti-Zwarte Piet fascisten.. Hoe is het mogelijk dat zo'n klein clubje drammers zoveel gehoor vindt bij onze linkse NPO? Bizar.

15 PFL    
1 dag geleden door PFL
6
Meld

@8 . Een nietszeggende table. Want het gaat alleen over zgn EXTRA vervuiling. NOg los va de feitelijkheid van deze beweringen gaat het om procentuele verschillen. Wat is de basis bij 80 km/uur en waarom is dat de basis? En als de basis bijvoorbeeld 1 is dan geeft 58% extra dus nog steeds minder dan 1,6 ( wat voor eenhied men dan ook wil gebruiken voor die zgn vervuiling. En niet iedereen rijdt 130 of meer. Dus gemiddeld is de vervuiling van de snelweg slechts fractioneel hoger als men de MAX snelheid op 130 km/u ipv op 120 km /u zet. Gelul voor de linkse buhne dus en niks meer dan dat. En dat dan weer los van de andere vragen over stikstof (78% van de lucht bestaat daar uit.) en de eventuele schadelijkheid ervan. Strak smoegen we niet meer ademen van de linkse lobby in dit land.

97 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

@13. Het gaat meestal om grofvuil dat niet in je auto past. En ik herinner me dat ik een keer grofvuil kwam brengen met de auto maar het niet kwijt mocht ( zelfs niet tegen de door mij aangeboden betaling) en ik moest er toen van hun 20 km extra mee rijden om het in een andere gemeente aan te bieden. Ik heb toen ook overwogen het ergens in de sloot te dumpen maar mijn boosheid verdween op tijd en ik heb inderdaad 20 km extra omgereden om het bij een andere gemeente aan te bieden en die deden niet zo moeilijk. Kortom het verschilt per gemeente en soms is het echt lastig om van je vuil af te komen terwijl je je er wel bont en blauw aan betaalt.

14 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

Hahaha ze blijven doordrammen. Terwijl zijn belastingaangiftes gewoon bij de IRS liggen zoals die van elke Amerikaan. Laat de IRS dan controleren of er onregelmatigheden te vinden zijn. Daarvoor hoef je niet de privacy van een Amerikaan te schenden. En het zou vreemd zijn als hij verplicht wordt aangiftes openbaar te maken. Stel dat hij wel iets illegaals of fouts heft gedaan dan zou hij daarmee moeten meewerken aan zijn eigen veroordeling en dat gaat in tegen het 5e amendement waarin staat dat geen enkele burger ( en dus ook niet de president) hoeeft mee te werken aan een eigen veroordeling. Niemand hoeft bewijs tegen zichzelf aan te leveren. Dus ik hoop dat het federal court ook zo denkt en temeer daar er niks geheim is. De IRS heeft die stukken ( maar uiteraard onder geheimhouding maar die kan dus controleren)

18 PFL    
1 dag geleden door PFL
10
Meld

Hahaha als er etensresten in het grofvuil zitten wordt het wel meegenomen. NOu dat weten deze bewonders nu dus ook waar hun etensresten moeten laten: in het grofvuil want dat neemt de gemeente het wel mee. Waarom wordt het zo moeilijk gemaakt om van je vuil af te komen? Heeft de gemeente liever dat je het illegaal in een sloot dumpt. Wees blij dat mensen het Keurig aan de straat zetten om meegenomen te worden door de reinigingsdienst.

12 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

Maar we discrimineren homos toch niet meer. Waarom mogen alle duitsers dan geen homo zijn.?

8 PFL    
2 dagen geleden door PFL
5
Meld

Ik koop altijd Milka chocolade. By far de lekkerste wat mij betreft.

4 PFL    
2 dagen geleden door PFL
1
Meld

Waarom heeft ze niet een fikse boete gehad en een schadeclaim van de NSvoor dekosten van de door haar veroorzaakte vertraging. Pappen en nathouden is alles wat onze overheid doet met dit soort tuig.

344 PFL    
2 dagen geleden door PFL
2
Meld

Je zou er een hartaanval van krijgen. Geeft het ook de kans dat je binnen 30 dagen een ongeluk krijgt?

8 PFL    
2 dagen geleden door PFL
1
Meld

Ja veelzeggend. Onze Nederlandse kinderen worden dus de dupe van het lakse overheidsbeleid en de open grenzen. A bloody shame. Wanneer komen de verantwoordelijken eindelijk eens voor de rechtbank voor dit verraad aan de eigen burgers?

2 PFL    
3 dagen geleden door PFL
2
Meld

Ik mijd turkse producten als een enge ziekte

32 PFL    
3 dagen geleden door PFL
4
Meld

@5. Een fpute conclusive. Als u decennialang scheten laat hoort dat ook nog steeds niet .Inderdaad is er al decennialang onterecht immigratie naar Nederland aan de gang en dat hoort al die decennialang niet. Mede daarom is het in dit land zo'n puinhoop. Files, woningnood, grootste deel van gevangen zijn allochtonen etc. etc. Ongeacht hoe lang iets zich afspeelt is dat nooit een bewijs dat iets hoort. We hebben ook eeuwenlang binnensteden gehad die naar paardenstront roken. En we zijn dolblij dat ook dat probleem uiteindelijk is opgelost. Nu nog het islamprobleem oplossen.

26 PFL    
3 dagen geleden door PFL
2
Meld

Kunnen ze die drones niet naar het Al Aksa haatpaleis in Jeruzalem sturen? Zijn we daar ook eindelijk een keer vanaf.

15 PFL    
3 dagen geleden door PFL
5
Meld

Ongedocumenteerden is slechts een eufemisme voor illegalen, verkrachters en aanranders om over andere criminele praktijken nog maar te zwijgen. Vreemd dat de burgers met de komst van zulke aanwinsten voor de maatschappij niet blij zijn…………...

13 PFL    
3 dagen geleden door PFL
1
Meld

Ik denk dat ik de uitweg die Boris voorbereidt begrijp (op grond wat ik via via van een conservatieve MP hebt gehoord) en dat zou werkelijk een mooie zet op het schaakbord van de Brexit zijn. En ja dat is niks anders dan een No-Deal.

95 PFL    
3 dagen geleden door PFL
4
Meld

oeyoeyoey , dat ziet er niet best uit voor Halalsema. Aftreden zou voor haar familie en Amsterdam de beste oplossing zijn. Alhoewel, je weet nu waar ze zit en ze kan nu alleen in Amsterdam schade aanrichten. Je moet er niet aan denken dat zoiets ooit minister of nog erger premier wordt.

272 PFL    
3 dagen geleden door PFL
4
Meld

@292. Ik kan niet uitsluiten dat Boris regels heft overtreden. Ik ken niet al die regels. Wel vreemd dat een Schotse rechter zoiets zegt en niet een Engelse rechter , maar daar weet ik het fijne niet van. Ik had de indruk dat wat hij deed weliswaar vreemd is en wellicht niet verwacht maar wel volgens de spelregels. Plan B is echter veel mooier dan dat. Geheel volgens de regels maar ik denk dat niet veel verwachten wat ik denk dat er nu gaat gebeuren. En plan B voldoet aan alle regels , geeft een NO-deal Brexit en Boris komt ongeschonden uit de strijd. Als hij plan B uitvoert lach ik me een krul in m'n l*l.

293 PFL    
3 dagen geleden door PFL
9
Meld

@56. Intolerant tegen zwarte Piet bijvoorbeeld. Intolerant tegen onze Nederlandse cultuur en traditiesIntolerant tegenover blanke Nederlandse mannen. intolerant tegenover het Joodse volkenzenz. Kortom een walgelijk clubje.

79 PFL    
4 dagen geleden door PFL
2
Meld

Dus over een paar jaar kunnen we wellicht een Zweedse minister president van Nederland gaan zien. Dit land is echt volkomen verrot en ziek. Zonde van dit eens zo mooie land.

20 PFL    
4 dagen geleden door PFL
1
Meld

@51. Fascistische intolerante figuren zijn hetzelfde of ze nu van links of van rechts komen.

52 PFL    
4 dagen geleden door PFL
5
Meld

Bij1 is geen haar beter dan extreem rechtse Nazi's.

50 PFL    
4 dagen geleden door PFL
6
Meld

@193. Nooit gehoord van het Oekraine referendum? En ja dat ging ook volgens de regels maar het voelde voor de stemmers wel zeer ondemocratisch. Maar officieel voldeed het negeren ervan aan de democratische spelregels. Net zoiets als belastingontwijken. Velen voelen dat als onrecht maar het is wel volgens de spelregels. @194. Beetje moeite met lezen? Ik schreef als dat het negeren van de NL referenda geheel volgens de regels was maar het gaf wel een zeer ondemocatisch gevoel aan velen. En U schrijft nu dat Boris "waarschijnlijk" ….. nou dat moet dan nog bewezen worden. vooraslnog houdt hij zich aan de regels van de Britse democratie en het plan B gaat ook geheel volgens de democratische spelregels.

267 PFL    
4 dagen geleden door PFL
11
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig