U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
PFL

PFL

  • 8851 x Bekeken
  • 1720 Stemmen
  • 13 Berichten
  • 20683 Reacties


Als ze nazis zouden hebben ontslagen zou iedereen dat normaal vinden. Ik vind het ontslag van andere fascisten net zo normaal. Islam hoort niet thuis in de westerse wereld.

3 PFL    
ongeveer 1 uur geleden door PFL
1
Meld

Die zullen hem wel wat meer betalen dan die fooi die ING hem betaalde.

1 PFL    
2 uur geleden door PFL
0
Meld

Halveer liever onze bijdrage aan EU en stop alle subsidies. Als de EU zo'n succes is zijn subsidies overbodig

4 PFL    
3 uur geleden door PFL
0
Meld

Met de EUSSR die onze pensioenen wil inpikken, met een toenemende islamisering, figuren als Merkel en Rutte die onze cultuur laten vertrappen door parasieten uit Afrika en ga zo maar door, zijn en komen er steeds meer mensen die vrijwillig de dood zullen kiezen. Als je ziet hoe Europa door onze eigen landverraders wordt verkracht is de vraag wat leven nog voor zin heeft.

2 PFL    
3 uur geleden door PFL
2
Meld

Wat een gezeik weer. Er zal altijd klimaatverandering zijn en misschien sterft daardoor ooit de mens wel uit. Nou prima toch. Niks mis mee. Beter dat de mens uitsterft dan dat gezeik over het klimaat.

65 PFL    
7 uur geleden door PFL
5
Meld

@28 als niet leest wat ik schrijf dan hoef je ook geen commentaar te leveren. Je wil het niet lezen of je wilt het niet begrijpen.

29 PFL    
7 uur geleden door PFL
0
Meld

@125 dan toch gewoon vroeg opstaan. Dat doen er meer als ze aan het werk moeten. Niet heel bijzonder.

129 PFL    
7 uur geleden door PFL
1
Meld

@28 leuk gevonden maar het heeft niets met Pim te maken. Alternatieven voor me zijn PVP of JSA of GLI of HRE of PRU of ACA of enz. Maar PFL stond vooraan in het rijtje mogelijkheden. Puzzel ze. Succes.

30 PFL    
7 uur geleden door PFL
0
Meld

@10 de sarcastische toon in mijn bericht was je kennelijk ontgaan

14 PFL    
7 uur geleden door PFL
1
Meld

@2. mag je niet een maand of langer op dezelfde vrije plek blijven staan?

4 PFL    
13 uur geleden door PFL
1
Meld

De bekende Nederlandse ontkenning van de problemen. De problemen zijn niet islamextremen, islamslafisten of wat dan ook . Het enige probleem is ISLAM. Verbied dat en alle afgeleide problemen pak je ook meteen aan. Verbied islamSluit moskeeen Erken dat islam geen religie is maar een ideologie of sekte zo uw wiltVerbied alle islamuitingen in het openbare leven. Swastika's accepteren we ook niet meer ( en terecht) .

3 PFL    
13 uur geleden door PFL
1
Meld

Islamitisch separatism, Islamitisch salafismeAllemaal malfemismen om islam vooral zelf niet te hoeven noemenals het werkelijke probleem. Het probleem is niet islam Separatisme, is niet islam salafisme, is niet islam extremistme. Nee het werkelijke probleem is ISLAM. Ongeacht de stroming, uitwerking, matiging of wat dan ook.

16 PFL    
13 uur geleden door PFL
1
Meld

Absurd voorstel. Vooral niet toestaan. Er zijn wegen naar Zandvoort en dan staan ze maar een keertje vroeg op om voor de files in Zandvoort te arriveren. doen we allemaal als we naar ons werk moeten. Desnoods geef je ze de mogelijkhied per helicopter te gaan. Dat moet te organiseren zijn en daarvoor hoef je geen natuur te verstoren. En de auto's kun je de dag ervoor al in Zandvoort afleveren.

122 PFL    
14 uur geleden door PFL
2
Meld

Dus van de islam mag je vooral geen onderzoek doen naar eventuele misstanden. Zegt weeer genoeg over de islam als ideologie. En is racisme nu ook al mogelijk tegen fascisten, Nazisten en islamvolgers? Zijn die mensonterende ideologien nu ook al tot ras gepromoveerd? In dat geval is afschaffing van de VN per direct de beste oplossing.

9 PFL    
14 uur geleden door PFL
0
Meld

Niks bouwen. Een bouwstop en actieve remigratie, emigratie en dichte grenzen. Je kunt niet tot in de eeuwigheid Nederland verder blijven volbouwen. Dat moet een keer stoppen en dan is NU stoppen beter dan pas over 10 jaar.

28 PFL    
14 uur geleden door PFL
0
Meld

Ik walg letterlijk van een figuur als Asscher. De slechtste minister ooit op Sociale zaken. Hij was de vleesgeworden Asociaal op dat ministerie. Heeft NIETS Gedaan voor de onderkant van de samenleving maar wel het leven van goedverdienende ZZPers moeilijk gemaakt. De man heeft me tienduizenden Euro's gekost. Walgelijke vent. Bij de SP lopen 10 x betere mensen rond . Inhoudelijk is SP niet mijn partij maar ze hebben tenminste wel integere kamerleden., En dat kun je van Asscher niet zeggen.

21 PFL    
14 uur geleden door PFL
6
Meld

Reactie op bericht: Trump gaat bedriegen

hahhaha als er 1 groep is zonder moreel kompas en zonder integriteit in de US dan zijn het wel de democ-rats. Ratten puur sang , doen niet onder dvoor groenlinksers en d66ers in ons land. Volkomen verknipt.

2 PFL    
15 uur geleden door PFL
24
Meld

Als ze dood zijn leveren ze geen risico meer en geen gevaar. Maar in Saudi is meer plek dan hier dus verhuizing daarheen zou zeer zijn aan te bevelen.

15 PFL    
15 uur geleden door PFL
4
Meld

@26. Ik ben veel socialer dan de meesten hier bij nk over mij denken. :-)

27 PFL    
15 uur geleden door PFL
1
Meld

De EU begroting moet naar beneden met in ieder geval het bedrag dat de UK in de toekomst niet meer gaat betalen. Verdere reductie is uiteraard nog beter. DE EU moet stoppen met alle subsidies. Een paar ambtenaren om te overleggen hoe de interne markt vrijer en beter kan is alles wat nodig is. Maximale kosten hooguit 28 miljoen per jaar. Elk land kan gewoon 1 miljoen contributie betalen en voor dat bedrag kun je dan een kantoor huren en ongeveer 200 ambtenaren in dienst nemen. EU parlement kan gewoon naar huis gestuurd worden , is volstrekt zinloos. Laten de ministers van de 28 landen ( per discipline) gewoon 1-2 x per jaar bij elkaar komen om knopen door te hakken en die 200 ambtenaren mogen die meetings dan voorbereiden. Wel zo makkelijk , geen EUSSR risico meer. En Brusselfrans kan mooi bij de gemeentereiniging van Heerlen of Kerkrade gaan werken. Doet die ook nog een keer iets nuttigs in zijn leven.

8 PFL    
15 uur geleden door PFL
0
Meld

@22. Ik voel me vereerd. Had nog nooit van die club gehoord en vechten past niet bij me. Maar mijn dank dat je me zo hoog had ingeschat ;-)

25 PFL    
15 uur geleden door PFL
1
Meld

@14. Hahahahahahahaha, ik heb in mijn hele leven nog nooit een uitkering gekregen of gevraagd. Zelfs geen WW. Ik heb jarenlang voor Amerikaanse firma's gewerkt en prima verdiend. Daarna bijna 20 jaar mijn eigen onderneming gerund en daarna ZZPer geworden en doe dat nog steeds. Ik zal je besparen wat ik verdien maar Rutte zou er jaloers op zijn. En ik zet werknemers niet als slaven neer. Ik vind dat veel werknemers als slaven worden behandeld. Dat is iets heel anders. In ons land is een bevolkingsgroep die letterlijk als slaven worden behandeld. Denk bijvoorbeeld aan werknemers in de logistiek ( order picking en zo) . Die krijgen praktisch nooit een vast baan. 3 contracten van 7 , 8 en 8 maanden en dan binnen 2 jaar moeten ze weg. In die tijd Hebben ze een 0 uren contract maar moeten wel 3 dagen per week beschikbaar zijn. Is het rustig in het magazijn dan mogen ze op eigen kosten (!) thuis blijven. Gelet op de beschikbaarheidseis van 3 dagen per week kunnen ze niet bij 2 bedrijven tegelijk werken. Al met al is het voor deze mensen ONMOGELIJK om het minimumooon te verdienen en het ondernemersrisico van de bedrijven wordt op sluwe wijze neergelegd bij deze werknemers. Bedrijven die dit doen behandelen de werknemers als slaven. En het is absurd dat onze overheid daar geen stokje voor steekt.

23 PFL    
15 uur geleden door PFL
2
Meld

@12. Afkorting van een naam, niet de mijne trouwens. Maar wel makkelijk te onthouden voor me.

16 PFL    
15 uur geleden door PFL
1
Meld

De vrijheid om een mening te Hebben wordt steeds verder ingeperkt. Als ze onwaarheden in hun reclama gebruiken danis het zaak die weg te laten of aan te passen. maar waarom zou je geen blender mogen weggeven aan iemand die een vaccinatie weigert? Een vaccinatie weigeren is geen misdaad . dus een belonging erop zetten is dat dan volgens mij ook niet., Persoonlijk zou ik mijn zwangere vrouw adviseren wel te vaccineren omdat je een blender niet perse nodig hebt. Als je naar de cijfers kijkt dan gaat het om 1 dood kind per jaar op 70 besmettingen. De kans dat een baby het krijgt is dus zeer klein. Gevolgschade is groot ( want 1 op 70 is toch niet zo best) dus ik zou in dit geval een vaccinatie WEL aanraden. Maar een ieder moet wel een vrije keuze Hebben.

1 PFL    
15 uur geleden door PFL
3
Meld

Heel goed. De UK is weer op de goede weg gekomen. Zo hoort dat. Geen parasieten toelaten als je zelf nog werkelozen in je land hebt. Geef die maar opleiding en training en laat die normaal betaald werk doen. Geen nieuwe slaven toelaten zolang de oude geen werk hebben.

8 PFL    
15 uur geleden door PFL
1
Meld

Die dieren hebben ook niets op een luchthaven te zoeken. Moetten ze gewoon buiten de hekken blijven , Hebben ze nergens last van.

5 PFL    
15 uur geleden door PFL
4
Meld

Ontslag lijkt me voor de hand te liggen maar salaris terugeisen vind ik discutabel. Als de werknemer ondanks leugens op de CV wel werk heeft verricht dan heeft dat toch een waarde lijkt me. Werk is werk ongeacht wat er op je CV staat.

13 PFL    
16 uur geleden door PFL
2
Meld

@24. Wat een kinderopvangachtige reactie. Je pakt 1 klein detail uit mijn verhaal en denkt daarmee mijn verhaal onderuit te kunnen halen. Maar je zou zelf de eerste zijn die tegen mij zou reopen dat ik een asocial ondernemer was als ik het ziektegeld niet zou aanvullen tot 100% . Dat was in dei tijd een ongeschreven regel. En ja natuurlijk kun je als ondernemer dan zeggen : dat betaal ik mooi niet., nou dat vind ik dus asociaal. En op het totaal maakt die 30% niet heel veel meer uit. Misschien kon je de rekenpartij niet volgen maar met of zonder die 30% kan een kleine onderneming failliet aan aan iemand's zwangerschapsverlof. Vandaar dat ik daar heel alert op was en als ik het risico te groot vond dan kreeg de dame in kwestie niet de job, dan liever een vrouw boven de 45 jaar oud. Later was mijn onderneming groot genoeg om een zwangerschapsverlofr te kunnen overleven.

27 PFL    
16 uur geleden door PFL
1
Meld

Ga ervoor. Stuur Kabinet Rutte 3 svp naar huis en per direct. Het slechtste kabinet van Nederland.

5 PFL    
1 dag geleden door PFL
10
Meld

Gatverdamme wat is die CU toch een rotpartijtje. Net doen alsof ze tegen zijn en dan uiteindelijk toch meeheulen met de vijand. Hopelijk wordt CU maart 2021 ook volkomen gedecimeerd en stappen hun kiezers massaal over naar de SGP.

12 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

Waarom zou je dat moeten compenseren. We gaan toch ook niet de tabakswinkels compenseren omdat de overhied anti-rook campagnes lanceert. We gaan toch ook niet de benzinestations compenseren omdat de overheid belastingvoordelen geeft aan bezitters van electrische auto's. Etc. Gewoon een ondernemersriscio. Als je gevaarlijke goederen verhandelt dan bestaat er altijd een risico dat zoiets een keer verboden wordt. Pech maar niks aan te doen. That's life.

8 PFL    
1 dag geleden door PFL
3
Meld

Was de Chinese overheid bezig een middel uit te vinden om de overbevolking van China tegen te gaan? Gelet op de mortality rate onder Chinezen zijn ze dan in ieder geval een eind op weg daarmee.

9 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

Hopelijk kunnen we in deze zaak dan op Otten rekenen op dat verdrag af te schieten. Als hij stemmen wil winnen bij de volgende verkeizingen dna kan dit hem op de kaart zetten. Heeft hij ook een zwakke rug dan kan hij hopelijk na maart 2021 een ander baantje gaan zoeken.

5 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

Geef zo'n haatimam gewoon een gebiedsverbod voor heel nederland met uitzondering van Rottumeroog of zo. Op het vliegtuig naar Syrie zetten zou ook een goede maatregel zijn.

1 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

110 PFL    
1 dag geleden door PFL

* Verwijderd door de redactie *

105 PFL    
1 dag geleden door PFL

@106. Goed hoor.

108 PFL    
1 dag geleden door PFL
7
Meld

@11. Ik ben wel een witte boord crimineel maar ik steel niet van betalende Nederlanders. Het mooie in dit land is dat je voor financiele misdaad harder wordt bestraft dan voor moord. Dus het enige dat ik hoef te doen om in een staatshotel ondergebracht te worden is belastingontduiking of fraude. Geld is weg ( en ik weet pas weer waar dat gebleven is als ik weer vrij ben) en in ruil daarvoor krijg ik gratis kost en inwoning. Perfect zoiets. Ik hoef er gelukkig niemand voor pijn te doen.

13 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

@97. Doe toch eens normaal man. NK is gewoon een discussie/opinie/OH plek. Ik geef gewoon mijn mening en daarvoor is het niet nodig dat ik eerst een 5 jarige studie onderneem. Op sommige gebieden weet ik veel op andere minder. Mag ik daar dan geen mening meer over Hebben? Als wetenschappelijke kennis van een topic een vereiste zou zijn op NK dan werd het hier wel heel erg stil. Ik heb een dochter die na een vaccinatie een ernstig probleem kreeg. Op NK zijn er dan altijd mensen die (zonder de details te kennen) gaan ontkennen dat het door de vaccinatie is gekomen. Ik heb ondanks die ervaring en overtuiging dat een vaccinatie de katalysator was van haar problemen, toch mijn andere kinderen wel laten enten. Want ik weeg risico ook af tegen de benefits en ben dus absoluut geen anti-vaxxer maar ik kan wel begrip opbrengen voor anti-vaxxers. Ik ben van een generatie waar we ook niet tegen de mazelen warden ingeent. We kregen gewoon de bekende kinderziektes en door de ziekte ontwikkelden we zelf immuniteit voor de latere Jaren en ons afweersysteem werd er weellicht ook sterker door. Ik ben geen tegenstander van mazelenenting maar zie niet zoveel probleem als een kind ziek wordt want ik heb de ziekte zelf ook gehad en ben er niet slechter van geworden. Enten kan soms noodzakelijk zijn en soms wel handig maar minder noodzakelijk. Dat ouders daarin een eigen afweging maken en zelf risico inschatten lijkt me het recht van elke ouder. Bij die afweging kan ook de kans en gevolgschade worden meegewogen. Er gaan vast en zeker mensen dood aan mazelen. maar de kans dat een kind er dood aan gaat is heel klein. Als een ouder de gevaren /bijwerkingen van een vaccin willen vermijden of voorstander zijn van de opbouw van een eigen weerstand van het kind dan is een keuze tegen vaccineren soms heel goed te volgen. Het gaat hier niet over Ebola. Het gevolg en de kans op dat gevolg is dermate groot dat zelfs een slecht vaccin daar tegen op zou wegen. NIks is gelijk. Per ziekte en per vaccin kan de risico-evaluatie tot een andere conclusie leiden .

103 PFL    
1 dag geleden door PFL
11
Meld

Waaaat, is het tarief voor dit soort hoogopgeleide tolken slechts 43 euro per uur. Absurd zoiets. Volstrekte minachting voor de inhoud van een beedigde gerechtstolk door de overheid. Zelfs het Duitse tarief van rond de 70-75 euro is nog aan de lage kant. Vergeet niet dat dit niet een beroep is dat je 40 uur per week kunt doen. Mij lijkt een vergoeding van minimaal 100 euro per uur volstrekt eerlijk en normaal.

2 PFL    
1 dag geleden door PFL
2
Meld

@42. Ik ben zeker geen tegenstander van een economische unie binnen de Eu en zelfs dan zou je mijns inziens moet gaan voor landen met gelijkwaardige economie. Dus bijvoorbeeld een unie ( zoals de Benelux dat is) van alle Noord-Europese landen. Maar de EU wil een EUSSR of minder erg maar ook onwenselijk een USE worden. Ze roepen al om een eigen leger...…. Dat zegt genoeg. De EU zou niet verder moeten gaan dan wat de EEG deed. Dat was prima. Samenwerken ja, samengaan Nee. Dus Economisch blok is prima. Maar niet meer dan dat.

43 PFL    
1 dag geleden door PFL
4
Meld

@35. U jaagt globalisme na. Ik niet . Ik geloof in kleinschaligheid en niet in megalomaan globaal denken. Er zijn te grote verschillen tussen landen, volken en culturen en dat kun je niet op een grote hoop gooien en hopen dat het dan beter wordt .

40 PFL    
1 dag geleden door PFL
4
Meld

@88. Dat is een flinke lijst. Maar inzake de kinderopvang gaat het waarchijnlijk niet over dit vaccin?

89 PFL    
1 dag geleden door PFL
6
Meld

@32. In uw optiek misschien . Maar wat mij betreft zou de VN beter kunnen worden opgeheven. Het is een instituut waar de meerderheid der leden autoritaire regimes zijn. Waar een land als Saudi de baas van een mensenrechtenafdeling mag leveren. Kortom een kompleet lachtertje als instituut. Afschaffen is het beste.

34 PFL    
1 dag geleden door PFL
5
Meld

@85. Dit stukje overgeslagen bij het lezen?: For the full list of all side effects reported with Gardasil, see the package leaflet.Misschien een te lange lijst om hier op te sommen. Men geeft dus niet alle gevaren hier weer.

87 PFL    
1 dag geleden door PFL
10
Meld

Reactie op bericht: Ceta moet er gewoon komen

Een flutkrant.

34 PFL    
1 dag geleden door PFL
1
Meld

@90 Er wordt al decennia lang op gewezen dat Nederland te vol is en nooit een immigratie land zou moeten worden /had moeten worden. Dat is echt niet nieuw. Er is door de overheden van EU landen puur landverraad gepleegd.

91 PFL    
1 dag geleden door PFL
5
Meld

@78. Bedankt. Interessant leesvoer: Maar wat zag ik staan: Why has Gardasil been approved? The CHMP decided that Gardasil’s benefits are greater than its risks and recommended that it be given marketing authorisation.Oftewel. het is niet veilig in absolute zin maar men heeft geoordeeld dat de voordelen ( in hun ogen ) groter zijn dan de nadelen en de gevaren. Dit geeft nu juist voer aan anti-vaxxers om de gevaren anders te beoordelen en de voordelen anders in te schatten waardoor er een andere conclusie uit kan komen. Dit is zeker geen bewijs dat het een veilig vaccin is. Men zegt slechts: wij vinden de voordelen groter dan de gevaren dus staan we het toe.

83 PFL    
1 dag geleden door PFL
8
Meld

@77. Nee dat is nu juist het problem. Het was helemaal niet achteraf. Vanaf het begin riepen verstandige mensen dat de grenzen van Europa gesloten moesten blijven maar figuren als Merkel en Rutte verziekten de boel door de grenzen open te houden en de mensen zelfs actief op te roepen vooral naar Europa te komen. Een Neurenburg Tribunaal voor dit soort landverraders lijkt meer noodzakelijk dan ooit. Ze wisten wat ze deden en deden het desondanks. Ze verziekten Europa terwijl ze van alle kanten warden gewaarschuwd. Dat is geen domheid maar misdadigheid.

82 PFL    
1 dag geleden door PFL
4
Meld

@24. Waar een wil is, is een weg . Desnoods verdragen met VN opzeggen als dat nodig blijkt om het doel te bereiken.

25 PFL    
1 dag geleden door PFL
5
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig