Mark

Mark

  • 0 x Bekeken
  • 108 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 862 Reacties


Volstrekt visieloos. Wat is de meerwaarde van onbeperkte bevolkingsgroei, terwijl je meer en meer wordt geconfronteerd met de negatieve gevolgen; drukte, vervuiling, verdwijnen van de natuur, enz.Wat mij betreft mag de bevolking krimpen naar 10 miljoen!

Mark    
1 maand geleden door Mark

Onbegrijpelijk en schandalig gedrag van deze überketenzaken.Door dit gedrag, het continue de randjes opzoeken, het niet houden aan afspraken én het slappe optreden van de overheid, zitten we nu in een lockdown.

Mark    
1 maand geleden door Mark

En vooral meer prullaria die we niet nodig hebben. Vooral veel goedkope troep ipv duurzame artikelen.Action, Xenos, Primark zijn representatief voor dat gedrag.Het vervuilt enorm, maakt een klein clubje rijk en houdt de werknemers in Verweggistan straatarm.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

Dat hele Black friday gebeuren is natuurlijk dol en dwaas als het maar zijn kan en een symptoom van de zieke wereld waar we in leven; het streven naar niets doen en alles hebben...Kunnen we als mensheid nou niet beter dan dit?

Mark    
2 maanden geleden door Mark

Eens!

Mark    
2 maanden geleden door Mark

De progressieve partijen zouden het veel beter doen als ze niet zo inconsequent waren:We zijn kritisch jegens het geloof vs maar de Islam is ok.Zorg voor het milieu en klimaat vs maar wel honderdduizenden mensen binnen halen en het land vol bouwen met (1 miljoen!!!) huizen.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

VVD heeft de wind mee door het Rutte effekt.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

Trumpism is narcism.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

@6 ja, die mannen toch... ze hebben alles zo in hun gelovige boekjes beschreven dat ze precies weten wat God wil. Hoe toevallig dat het ook precies is wat ze graag zelf willen.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

@5 dus jij weet het beter dan duizenden wetenschappers die ervoor geleerd hebben? Prima, graag jouw verpletterende bewijs.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

Eens dat de opwarming van de atmosfeer daarin een rol speelt. Doch hebben we deze hoge temperaturen ook verkregen door een (vooral in de wintermaanden) rotsvaste windrichting uit zuid tot westelijke richtingen die over het algemeen zachte lucht aanvoert.Interessant in deze is; zorgt de opwarming van de atmosfeer ook tot meer zuidenwinden in Nederland? Of anders gesteld; tot meer depressieactiviteit op de oceaan. Wat de laatste winters opvallend is, is dat hele koude poollucht de voorkeur heeft om via Canada de oceaan op te stromen met, depressies tot gevolg. Ook gedraagt de polaire vortex zich nogal bijzonder.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

@1Wat een bananenrepubliek zal het worden als social media de dienst gaat uitmaken. Het gaat erom dat hier zorgvuldig naar gekeken wordt (wat is precies het veroordeling en behandeltraject van de man, etc, etc) en dat doen deze pedojagers niet; voor hen geldt je bent een pedofiel dus die moet in elkaar geslagen worden of dood.Ik vind dat een zeer kwalijke ontwikkeling, want nu is het een pedofiel, who's next?

Mark    
2 maanden geleden door Mark

In hun programma staat dat de planeet gered moet worden, maar wel een MILJOEN huizen erbij?? Hoe kom je erop!Met al die mensen, die moeten werken, vermaakt worden, vervuilen..... Visieloos van de Pvdd en ook tegenstrijdig.Laat ze is beginnen om te zeggen dat er in 4 jaar een miljoen mensen af moeten. Emigratie stimuleren, geen kinderbijslag, max 2 kinderen, niemand meer binnenlaten, etc.

Mark    
2 maanden geleden door Mark

Helemaal van de pot gerukt. Met de SGP help je dus de wereld naar de kl.t., maar dat maakt ze ook niets uit want volgens deze idioten is het armageddon aanstaande en worden (hoe toevallig) alleen zij gered...Het meer zielen meer vreugd is gewoon machtspolitiek van deze religieuze mafia, want zij weten ook wel dat met 10 gehersenspoelde kinderen kerken sneller groter zullen worden.De sgp is niet van deze tijd. Van kinderbijslag naar kinderbelasting. Max 2 en daarboven wordt het dokken.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Weer een mafketel minder :-)

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Ze is bij elkaar slimmer dan de huidige Oval Office Staff, inclusief president :-)

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Klopt, maar blijkbaar kunnen we ook niemand beschermen tegen het geweld van een beledigd persoon en dat is wat moet stoppen!

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Als je op een clown stemt krijg je er circusartiesten bijOpmerkelijk hoeveel mafketels steeds vaker op machtige posities terecht komen. Dit is een bedrieger van het ergste soort.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Radicaal? Denkpatroon van 99,9% van de moslims is hetzelfde, want er zijn hele stadions vol die het geweld goedkeuren of zich ermee inlaten.Qua Islam wordt het tijd voor een hele andere strategie. Wat er nu gebeurd is onacceptabel en dient met wortel en tak uitgeroeid te worden. Het kan niet zo zijn dat we gebukt moeten gaan onder angst en geweld vanwege mafketels die vanwege een sprookje geloven het recht menen te hebben om anderen te vermoorden.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

@4 Niet alleen bij vissen. De afgelopen 40 jaar is er een opmerkelijk patroon in de toename van gedragstoornissen bij (kleine) kinderen.Nano en picoplastics die zich in de hersenen bevinden kunnen op moleculair en wellicht nog dieper niveau hun invloed uitoefenen

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Kan best wel eens zo zijn dat bewustzijn een fundamenteel onderdeel is van het universum, net zoals zwaartekracht en de elektromagnetische.Niet alle hersenen produceren dan een aparte vorm van bewustzijn, maar de hersenen zijn meer een soort zender die leentjebuur spelen op de bewustzijnsband. Net zoiets zoals we allemaal verschillende zenders hebben op de fm band. De reden dat we allemaal van karakter en gedrag verschillen is dat de hersenen de "bewustzijnsdraaggolf" moduleren met het geheugen; Geheugenmodulatie.Allemaal puur speculatief. De wetenschap weet nog steeds niet waar en hoe bewustzijn ontstaat en wat het is.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Vreemd, dat het zo moeilijk was zo'n vegaworst te ontwikkelen. De "normale" Hemaworst smaakt en ruikt niet eens naar vlees, maar naar zeer veel rook. De hele winkel ruikt ernaar ;-)

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Het fundamentele geloof in een imaginair machtig en geweldadig vriendje is per definitie een bron van angst, haat en vernietiging.Ik ben geen fan van Wilders, maar als ik moest kiezen tussen de Islam en Wilders, dan ben ik snel klaar.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Tja, inmiddels 100 miljard per jaar. In 20 jaar tijd verdubbeld (2000, 50 miljard). En dit terwijl het zorgvolume niet verdubbeld is. Dan kun je zelf uitrekenen waar een groot deel van het geld terechtkomt. In ieder geval niet bij de zorg!

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Deze lui zonder pardon allemaal €300 laten dokken. De covidmaatregelen zijn niet van gisteren en het nu niet daarvan opvolgen is slechts HOSA (heb overal schijt aan) gedrag.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Als ik Bop en Jantje zo volg, hebben de koppensnellers hun doel om dmv geweld angst te zaaien bereikt...Geweld en angst zijn methodes van tirannen om hun zin door te zetten. Als je daarvoor zwicht? Dan dooft het licht van onze vrije wereld. Sneller dan je voor mogelijk houdt!

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Als links consequent zou zijn, zou ze de spotprenten jegens de islam alleen maar moeten toejuichen, net zoals ze ook de spot (terecht) dreven met de absurditeiten van het christendom.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Tja, als je veel geld wil uitgeven voor alleen maar een naam....?

Mark    
3 maanden geleden door Mark

Dat Trump in zn schreeuw om aandacht dit soort uitlatingen doet is al van een weergaloze sneuheid, maar dat met - in grote getale- religieus Amerika achter deze man blijven staan, onderschrijft dat de debilisering van deze wereld momenteel flink huishoudt.

Mark    
3 maanden geleden door Mark

@66 gelul.Het is juist de fossiele brandstofmaffia die biljoenen heeft binnengeharkt en omdat ze dat zelfs voor de toekomst willen veiligstellen , alles uit de kast halen om maar fossiele brandstoffen te blijven verbranden!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@57 Dat is ook niet zo vreemd. We weten al sinds eind jaren 70 dat het uitstoten van gigantische hoeveelheden CO2 het broeikaseffekt zal versterken. Alleen.... achter die fossiele brandstoffen zitten clubs die daar absurd rijk en/of belangen bij hebben, die dus alles tegenwerken wat de uitstoot zou kunnen verminderen. Verder hebben al die klimaatconferenties de facto niet geleidt tot zeer voortvarend gedrag. Kortom er gebeurt niets! Ik kan mij voorstellen dat velen, en Gretta is slechts een voorbeeld, zich uitermate veel zorgen maken, omdat er dus amper wat gebeurd.Ik vind het goed dat er iemand is, die de ernst inziet, de spelletjes ziet die eromheen gespeeld worden door met name de fossiele brandstof lobby en dat zij daar boos over is? Eigenlijk zou iedereen het zich moeten aantrekken!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@52, niemand? Ik neem de strekking van haar verhaal heel serieus. En diegenen die dat niet doen komen niet verder dan wat flauwe ad hominem.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

In een dichtbevolkt land als Nederland plus dat een groot deel daarvan zoals we tijdens de Coronacrisis hebben kunnen zien, behoorlijk A-sociaal is, kom je er niet met soft of halfbakken beleid.Ik ben niet voor een lockdown, maar wel voor het handhaven van regels. En maak die maatregelen en regels verplicht! Een softe aanpak werkt blijkbaar niet in onze samenleving.Verder had ik nu toch wel verwacht dat er ook veel sneller opgeschakeld had kunnen worden naar meer zorgcapaciteit! Waarom kon China in één twee weken 100.000 bedden creëeren?Zoals het nu gaat, is én halfbakken én zorgwekkend....

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Te schandelijk voor woorden....

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@4 exact; de beurs als een verdienmodel. Publiek geld verschuift naar private zakken en we zijn het kwijt.Door het spel van aankoop en verkoop met gigantische bedragen zeer snel te spelen, beinvloeden zij de moodswings op de financiele markten en worden ze alleen maar veel rijker, met als gevolg de meerderheid steeds armer. Kan nooit forever goed gaan.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@20 Ze meten met meerdere maten;Als Christenen dit gedrag vertoonden stonden deze partijen vooraan in de rij om het af te keuren. Als buitenlanders of mensen met een kleurtje exact hetzelfde doen is het ok, want ze zijn zielig en/of is het discriminatie.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Overigens prachtige buiten-entourage; format bouwmarktloods :-)

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Los van dat alles. Het scheiden van mannen en vrouwen? Is dat niet een beetje 1950?

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@15 die vallen onder God's bescherming ;-)

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Ik vond zijn grap over Akwasi ook geweldig. Waarom? Omdat het de krampachtigheid in een debiel debat weghaalde. Ernstig en kwaadaardig doen over een kinderfeest en verklede mensen; dat is belachelijk en dan is humor juist prachtig om die belachelijkheid uit te vergroten.De deugcultuur is verworden tot een monocultuur met extreem heilige huisjes. Zo heilig dat ze bijna religieuze status hebben en onbekritiseerbaar zijn. Doe je dat wel, dan zoals o.a. Derksen heeft ondervonden is zijn "Fatwa" niet ver weg. Te gek voor woorden. Vooral bakfiets- en geitenwollensokkenlinks bedient zich van deze onzin en is verworden tot wat ze verafschuwden; een club vol met dogma's.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@1 mensen stemmen niet op partijprogramma's maar op poppetjes. In dit geval Mark Rutte.Links mist een krachtige leider, waardoor rechts vrij spel heeft. Mark Rutte zou zelfs de SP aan meer dan dertig zetels kunnen helpen, omdat zijn stijl veel mensen bekoort.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Was muß das muß!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@11 hoogleraar zeker, maar om nu gelijk de WO2 erbij te halen is een zwaktebod. Maak je geest leeg om te zien wat het werkelijke probleem is en dat is toch echt de Islam. En als hij het dan toch wil doortrekken; er zijn meer totalitaire en afgrijselijke overeenkomsten tussen Nazisme en de Islam. Dáár zou de discussie moeten liggen en niet het verzanden in een semantische discussie.In ons land hebben we anno 2020 geen behoefte meer aan een religie met zeer bedenkelijke eigenschappen!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

De rijken zijn hoofdzakelijk bezig met hun geld/bang om hun geld kwijt te raken en de armen met overleven.De geschiedenis laat zien dat vrijwel alle uitvindingen en wetenschappelijke denkkracht uit de middenklasse kwam.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Laten we vooral een academische discussie houden over welke woorden er gebruikt worden. Waarom geen "omvolking"?Omdat Nederland technisch gezien al veel te vol is en niemand zit te wachten op een uitbreiding/versterking van de Islamitische doctrine.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Schiphol moet gewoon krimpen en dat kan ze. Het is toch te zot voor woorden dat het aantal vliegbewegingen voor meer dan 70% door transfers (overstap) wordt bepaald.Flikker toch eens op en faseer alles uit. Dus voor pensionados geen nieuwe mensen meer aannemen. (Past overigens ook in mijn eerdere betogen over een Nederland naar 10 miljoen en minder inwoners, kwaliteitseconomie, etc...)Ook al zou er een vliegveld op zee komen, ook die kan niet oneindig groeien.We moeten eens af van het idiote idee dat de economie in kwantitieve zin oneindig kan groeien. Kwaliteit en duurzaamheid hoort in economische modellen voorop te staan!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Eén van de dingen die Corona heeft duidelijk gemaakt is dat de ver-A-socialisering van onze maatschappij nog erger is dan ik dacht. Triest!

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Irrelevante vraag, want de mensheid gaat dat beslist niet meemaken. We mogen blij zijn als we 1000 jaar nog rondmaken, wat ik betwijfel, laat staan een miljoen of een miljard jaar!Mochten we niet inmiddels vergaan zijn door een global killer, pandemie, vervuiling, het klimaat of dat we onszelf vernietigd hebben, dan zou in de loop van deze absurd lange tijd onze soort zich hebben doorgeevolueerd tot wellicht iets heel anders als de huidige mens.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

Onder het mom van: hij is zwart en een doorgeslagen antidiscriminatiehouding van bakfietslinks worden zelfs de meest abjecte uitlatingen van deze hufter goedgepraat.

Mark    
4 maanden geleden door Mark

@5 klopt, hoe iemand zn geloof beleidt zegt meer over die persoon, dan over het geloof.Doch ben ik van mening dat de grenzen van een geloof met het publieke domein en de staat gescheiden moeten zijn en blijven, dus ook die van de Islam. Onder het mom van linkse zieligheidsclausules heeft de Islam in Nederland al veel teveel ruimte gekregen. Hypocriet, omdat links wel altijd geschopt heeft tegen het Christelijke geloof, maar omdat de Islam nu een kleurtje heeft is het blijkbaar minder erg.

Mark    
4 maanden geleden door Mark