Jill

Jill

  • 0 x Bekeken
  • 774 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 2607 Reacties


@17 ... Nog even een aanvulling.... De banen die de overheid heeft gecreeerd, waren de participatie banen ....Die werden uitgevoerd door mensen die voor hun uitkering moesten werken voor pak weg 1100 euro. Of hoeveel een uitkering dan ook mag zijn..Dus dat was uit eigen belang !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@17 ......... Dat heeft u uit eigen beweging gedaan .....Tja we moeten nu eenmaal werken voor ons geld en ons levensonderhoud...Of ben jij liever van het hand op houden bij de overheid...of had misschien de regering daar zaken voor ingezet? .........En wat heeft de regering dan gedaan , ze hebben vele de banen grotendeels weg bezuinigd, en na dat vele hun baan kwijt waren, moesten we zelf weer gaan solliciteren naar een andere baan in de hoop die zo snel mogelijk weer te hebben.Of heeft de overheid dat voor ons gedaan..Nee ..Je veer is groter dan ze verdienen..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@11 ... Wij de burgers , na de crises... na alle bezuinigingen... die heel hard gewerkt hebben om het weer beter te krijgen.En gezien de pot geld die ze aan het overhevelen zijn naar de EU hebben we die toch flink gevuld.Jij blijkbaar niet anders had je de vraag niet gesteld.Of denk je dat als iedereen voor het corona virus thuis had zitten bankhangen, de economie weer beter was geworden, na de crises die we achter de rug hebben.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

bescherming van ouderen en mensen met een zwakke gezondheid ...Hypocriete zak... Ze hebben de gehele ouderen zorg afgebroken...onze ouderen die al jaren lang getrouwd zijn uit elkaar getrokken. die mogen niet meer samen het verpleeghuis in..Moeten langer in eenzaamheid thuis blijven wonen..Enz Enz..En dan nu weer met de schuldgevoel kaart komen... Het zou ze sieren ook eens de hand in eigen boezem te steken.En drammer Hugo wil zijn app, ongeacht wat iedereen er van vind...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@7 ......... dan wens ik jou veel plezier en succes in een land zonder structuur, gezag, wetten, regelgeving, economie etc ......Dat alles hebben ze allang afgebroken en weggegeven .....Ze hebben de eigen wet overtreden met het kapot maken van mensen met afpakjes dag.. of was je dat vergeten.De economie hebben wij weer recht getrokken.. en die slopen ze nu weer.Regelgeving word niet gehandhaafd ... oa het boerkaverbodWe hebben iemand met ballen nodig en geen meelopers...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@5 .... Niemand ze hebben allemaal misbruik gemaakt van het virus, niemand heeft enige nuance gebracht ..Eerst alles kapot bezuinigen, iedereen zijn handtekening netjes bij het kruisje.Meer geld en macht naar de EU, en hier de boel kapot laten gaan...Wat mij betreft kunnen ze allemaal vertrekken, er een nieuwe ploeg neer zetten die het wel met de eigen burgers op heeft, en die niet alleen naar eigen belang en politieke doeleinde kijkt.Ze liegen ons al jaren voor...De laatste tijd kwamen er aardig wat naar boven..De dividendbelasting van stiekeme RutteAnkie met haar Marokkanen en de 70 doden waar ze haar mond over hield.Kroonprins die geen geld meer zou geven voor eurobonds , maar dat wel gedaan heeftDe kinderslag toeslagen affaire.De stikstofcijfers.Mona keijzer met haar energie rekening.Wiebers met zijn gepruts.Enz Enz ... De lijst is ellenlang ....

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Onze Staatsman zal samen met Hugo weer vol trots de kansel betreden...Zal het volk toespreken met de zoveelste leugen.En verder zal er weinig veranderen...Rutte is een volger... geen leider, en al helemaal geen staatsman...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@4 .... Het grotendeels van de Nederlanders heeft wel respect voor zijn ouderen aan wie wij onze welvaart te danken hebben .......................................Niet alleen onze welvaart maar ook onze vrijheid die we nu afgestaan hebben ...De regeringen Rutte hebben al jaren niet meer naar de ouderen om gekeken.Alles hebben ze hen afgepakt. Na jaren huwelijk ze uit elkaar getrokken en ze niet meer samen in een verpleeghuis laten wonen..Ouderen moeten nu net zolang thuis blijven tot ze dood op hun eigen vloer gevonden worden.De thuiszorg afgebroken, en mantelzorgers daar gezet en nu in crises tijd weer weg gehaald.Nu zitten in alle eenzaamheid thuis, zonder de zorg die ze nu misschien wel hard nodig hebben.Of hun maaltijd !En de regering ... Die praat ons een schuld gevoel aan, we moeten thuis blijven aan onze ouderen denken.. En onder tussen die welvaart verder keihard afbreken die we aan onze ouderen zoals je zegt te danken hebben...En die we na de laatste crises ook weer op hebben getrokken.De regering baasje krijgen strak hun salaris wel , die maken zich verder niet druk over ons.Er zijn 17 miljoen + mensen hier in het land, die zitten allemaal thuis, straks allemaal financieel kapot gemaakt, voor relatief minder mensen die overleden zijn dan met de gewone griep virus vorig jaar.Ook weten we dat ze alle mensen die nu komen te overlijden de diagnose corona krijgen.Hoe eerlijk is dat dan...En ja elke overleden persoon is er een teveel, maar helaas zo werkt de natuur...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Er zullen vele ouderen nu overlijden aan eenzaamheid, en waarschijnlijk de mindere zorg die ze krijgen, maar wel nodig hebben...Triest, en weer een schandvlek voor de regering..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

“Dit is zo stom van mij. Ik schaam mij zeer. .....Wat een lul verhaal, als hij spijt had dan had hij zich de volgende dag gemeld en zich niet onder een bed vandaan laten slepen.. En verder was hij al weer even op vrij voeten, en toen misdroeg hij zich weer..Lekker vast blijven zitten...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

En daarom is het nu aan ons burgers het gezonde verstand te gaan gebruiken, en gewoon weer aan het werk gaan, ons geld weer gaan verdienen in plaats van dat we ons nog verder de afgrond in mee laten sleuren...Wij straks de helft van ons salaris kwijt.. Dan ook de gehele regering en wat er verder rond hangt inleveren..Als wij het moeten voelen dan hun ook !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

D66 en GroenLinks willen de mening en kennis horen van gedragswetenschappers en van deskundigen op het gebied van veiligheid en privacy. ... ...........................Gedragswetenschappers en de deskundige die ons al een tijdje aan het voor liegen zijn.De App is niet nodig, of krijgen we straks bij elk virus een nieuw App..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

De Nationale Veiligheidsraad zit momenteel samen in het Egmontpaleis ........Ik mag aannemen dat ze de anderhalve meter maatregel hanteren en allemaal met een mondkapje op zitten...Ik zou daar graag een foto van willen zien..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@11 precies en dat moeten we echt niet willen als burgers...Ze vergeten dat wij hun salaris betalen, ze voor ons '' werken '' en vervolgens minachting hebben laten zien door achter onze rug om ons geld weg geven die we hier heel hard nodig hebben nu het hier stil ligt.We zouden ze eigenlijk gewoon persoonlijk uit de kamer moeten gaan trappen ( zonder wachtgeld ), en zorgen dat er mensen komen zitten die wel waar maken waar ze voor betaald worden..En dat is het eigen volk dienen en niet afserveren..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@9 ... Er zijn nu genoeg mensen die beginnen te voelen en in te zien dat er een hele ander agenda naast het virus gedeelte ligt..Het probleem is alleen dat ze het niet echt durven toe te geven door de reacties van mensen die ze daar door krijgen..Als je het niet eens bent met wat je voorgeschoteld krijgt van uit de media hype, dan ben je een verschrikkelijke weg kijker en wensen je ze van alles toe.Mede aangewakkerd door de politiek die ons een schuld gevoel wil geven voor hun eigen afbraakbeleid.Dat de economie die we na de crises weer hebben opgetrokken , nu weer kapot gemaakt word, schijnen ze geen probleem te vinden..Tot het ze zelf keihard gaat raken in de eigen knip...Ik vind dat wij als burgers genoeg gezond verstand hebben en ons niet zo door de overheid moeten laten bespelen, we een dikke vinger omhoog moeten doen en het land weer opgang gaan brengen..Rutte liegt al jaren lang, en dan is nu echt niet anders..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Kaag... De pot verwijt de ketel.....En ondertussen met ons belasting geld voor sinterklaas blijven spelen..Ze zijn hier ook niet eerlijk met de cijfers , en iedereen die nu overlijd krijgt de diagnose corona..Ook degene met onderliggende klachten..Er zullen volgend jaar bij de berekeningen , minder mensen zijn overleden zijn aan Kanker.. Longziekte, Diabetes enz....

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@4 De '' pandemie '' gaat voorlopig niet over..Die kunnen ze net zo lang rekken als ze willen helaas..Want gezien de cijfers worden we voorgelogen, en moet eerst het land nog verder kapot gemaakt en weggeven worden..Verder vraagt niemand zich af hoe het kan dat ze nog steeds volop met asielzoekers aan het rond slepen zijn, De moslims nog met 30 man op elkaar mogen bidden, en wij een boete krijgen als we met drie man in de auto zitten..Het virus word nu zwaar misbruikt voor politieke doeleinde ... terwijl er al heel wat virussen zijn geweest, gegaan zijn , en ook weer zullen komen...Maar de '' staatsman '' en zijn misselijke gevolg zit voorlopig weer even goed, en gaan door met de totale afbraak..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

De bitch is back ....: Hoewel de oppositie het dolgraag wil, gaat minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken de huren niet bevriezen. Volgens haar is dat onverstandig, omdat woningcorporaties de huurinkomsten hard nodig hebben om ook tijdens de coronacrisis te blijven bouwen. .........Alles voor het bedrijfsleven, maar niets gunnen aan de burgers die in een huurwoning zitten, en hun salaris gehalveerd zien door de '' crises '' die ze zelf veroorzaakt hebben...Ze had beter thuis kunnen blijven ..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Er wordt met spanning uitgekeken naar mogelijke signalen over versoepeling van de maatregelen.Waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren , want onze '' staatsman '' huppelt graag achter Macron en Merkel aan..Daar blijven ze nog binnen tot mei, en het kan zelfs langer gaan duren.Als Rutte eerlijk is komt hij met de werkelijke cijfers, maar dat doet hij niet want dan is hij per direct van zijn staatsman titel afgevallen..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Past Nederland nog wel in de Europese Unie en in de eurogroep ............... NEEMeneer Costa heeft dat heel goed ingeschat ,en kunnen we niet misschien , maar beter de Europese Unie verlaten...Vooral na zijn eigen uithaal .. : ..De hardste woorden komen uit Portugal. "Weerzinwekkend, gevoelloos en absoluut niet acceptabel", zo vatte premier Costa zijn gevoelens na afloop van top samen ...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Dit hadden ze allemaal van te voren kunnen bedenken...Er zullen waarschijnlijk meer mensen nu overlijden aan huiselijk geweld.Ben benieuwd of we de eerlijke cijfers hier ook van krijgen te zien...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Wil je deze zomer ondanks het coronavirus toch naar het strand in Italië? .....................Nou nee hoor bedankt, we zijn toch te gierig en te hebberig om iets uit te geven ...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Daar heeft de Europese Unie helemaal niets mee te maken..Dat is aan de landen zelf om te doen.We hebben geen moer aan ze gehad, behalve alleen maar eisen van meer geld.De Europese Unie heeft zelf deze chaos veroorzaakt, met hun eigen agenda achter het virus !Laat onze '' staatsman '' maar eens bewijzen dat hij zijn salaris waard is tegen over zijn eigen burgers.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Het valt me op dat als je sommige berichten een duimpje omhoog geeft, er gelijk naast een duimpje naar beneden gaat..Sommige berichten van bepaalde mensen hier mogen dus niet zo leuk gevonden worden..Iemand die dit ook is op gevallen...????

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Vooral van Ab weten we waarom hij er zit .. De rest van de tv virologen rollen over elkaar heen,En de virologen met een andere menig word buiten beeld gehouden..Zo werkt dat in tv land ... verwarring zaaien... Niemand weet het antwoord !En wachten wij thuis af of er ooit nog iemand iets zinnigs gaat zeggen ..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Alles ligt op zijn reet , maar dit project zal en moet door gaan...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Misschien moeten de burgers de boeren nu ondersteunen en daar het vlees ophalen waar ze nu door de corona niet van af kunnen komen..Er is denk ik altijd wel iemand te vinden die hem voor je van zijn jasje ontdoet voor een vriezer vol tegen een goed bedrag !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

De Nos en het AD spreken elkaar tegen....Volgens het AD zo als we op nieuwskoerier kunnen lezen : Opnieuw daling in ziekenhuis opnamen..De kop hier van de NOS : Weer meer ziekenhuisopnamen ...Ze liegen allemaal, en zouden gewoon een stop moeten hebben op het nieuw verkondigen..Dit is de rede dat mensen helemaal gek gemaakt worden. De massale media hype !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

De Nos en het AD spreken elkaar tegen....Volgens het AD zo als we op nieuwskoerier kunnen lezen : Opnieuw daling in ziekenhuis opnamen..De kop hier van de NOS : Weer meer ziekenhuisopnamen ...Ze liegen allemaal, en zouden gewoon een stop moeten hebben op het nieuw verkondigen..Dit is de rede dat mensen helemaal gek gemaakt worden. De massale media hype !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@3 .... Dat zijn en willen alle kranten en nieuws media nu .. Dus de telegraaf is geen uitzondering.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@1 ++ Nee dat mag natuurlijk niet gelezen worden , o.a wij zijn weer degene die Italie overeind heeft gehouden , na de knieval van de staatsman en de kroonprins...En dat gaat ons nu opbreken..............Of het nu een goed idee is om afhankelijk te moeten zijn van de maffia voor voedsel, weet ik niet.Maar blijkbaar faalt de overheid daar , dat dit nodig is !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Het drammerige gedrag van kabinet begint nog al irritant te worden...Als kleuters moeten we doen wat Rutte en Hugo goed lijkt..Ingefluisterd door mensen die waarschijnlijk iets van ons willen weten.Nooit gebeurt bij geen een virus, en nu moet het er van komen..Wat de rest van de burgers er van vinden, maakt niet uit..Wel zijn we goed hun salaris op te hoestenNiet anders als anders dus !De staatsman en zijn gevolg kan vertrekken !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Als we dat geld niet al hadden over gemaakt naar de EU, dan hadden we dat zelf kunnen steken in onze zorg die ze afgebroken hebben, ipv nu afhankelijk te zijn van de EU .

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Kajsa heeft zich thuis in alle rust kunnen voor bereiden op de volgende ronde voor de totale sloop en ondergang van het land..Het goede nieuw zou dan ook geweest zijn: Kajsa komt niet meer terug en doet afstand van haar wachtgeld..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Samenleving is een prachtig woord...Niet voor mensen als het Konings gepeupel , die staan zover van de samenleving en de werkelijkheid af.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Laat zagen we Gordon nog lang komen in een of ander programma op tv.Toen liep hij te klagen dat zijn nieuwe zaak over de kop zou gaan , door het virus...Dus als hij miljoenen heeft dan hoeft hij al helemaal niet te klagen, en heeft hij alleen maar een luxe probleem...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@2 Dat weten we helemaal niet.. Want het RIVM liegt al jaren over de cijfers..Daarbij zijn er al heel wat virussen over de wereld gegaan , en toen waren er veel meer doden te betreuren.Zeker niet alle slachtoffers hadden al andere klachten .... Hoeveel zijn er werkelijk alleen aan de corona virus overleden... ???Pas als het virus weg is, weten we het zeker. Tot dan is het gewoon natte vinger werk, en de media hysterie...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Dat zijn er nog steeds een heel stuk minder als een jaar of twee geleden, toen zijn er ruim 3000 mensen meer overleden, dan normaal bij de griepepidemie. Verder weten we ook dat alle mensen die nu komen te overlijden en onderliggende klachten hadden., dus ook bij de lijst zijn opgeteld.Je kan je dus afvragen hoe eerlijk de cijfers zijn.Hoe veel mensen zijn er overleden aan het virus zelf...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Die tien miljard hebben wij burgers bij elkaar geharkt. Hebben we bezuiniging na bezuiniging gehad..Heeft onze '' staatsman '' ondertussen het land in de afgrond gestort.En kan iedereen zijn hand maar blijven ophouden voor ons geld..Een '' goede staatsman '' Zorgt eerst voor zijn eigen burgers..Maar de KLM hoeft zich geen zorgen te maken.Wopke de Kroonprins gaat het overmaken...Het word tijd dat het sinterklaas spelen van ons geld eens afgelopen is, en we het gehele zooitje naar huis sturen, zonder wachtgeld... want dat is ondertussen wel op.En dan hier de boel weer eens op orde gaan zetten ... Van ons eigen geld !Dan hoeven ze in het vervolg ons ook geen schuld gevoel meer aan te praten na dat ze zelf alle IC bedden en de zorg kapot hebben bezuinigd.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Zullen ze balen !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Toen daar de corona er nog niet eens was, heeft Bouterse heel vies gelijk de grondwet aangepast, in zijn eigen belang.Bouterse heeft daar zijn eigen bevolking bestolen van hun spaargeld, en ze nog meer in de financiele ellenden gestort .Toen ze daar voor massaal aan het protesteren waren , maakt ook hij misbruik van het virus om zijn burgers thuis te zetten..Dat Bouterse het niet zo nauw neem met de regels en wetten is al langer duidelijk..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

En Femke zag dat het goed was....Die doet niets aan het tuig, dus de schuld ligt ook bij haar met het geknuffel van deze groep...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Daar hebben we het integratie programma voor.... Waar bakken geld naar toe gaat..Verder kunnen we ook gewoon lezen dat deze groep niet beboet word als ze met 30 man aan het bidden zijn..Ze nog steeds kunnen gaan en staan waar ze willen.Ga eerst dit ook maar eens doen, voorbeelden stellen, dan hebben ook zij de regeltjes ook snel onder de knie...Ze kunnen het ook gewoon opzoeken, In hun eigen taal.. net als dat ze dat doen voor ze hier heen komen voor de beste plek en de gratis verzorging.

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Volgens mij heeft de overheid er geen enkel recht op te beslissen hoe wij afscheid nemen van onze dierbare..Dat kunnen we heel goed zelf inschatten.Ik moet er niet aan denken dat een van mijn familie leden nu overlijd en we geen fatsoenlijk afscheid kunnen nemen..Er is genoeg ruimte voor afstand op een begraafplaat, en daarbij gaan ze waarschijnlijk daarna toch even bij elkaar thuis zitten om na te praten en elkaar te troosten..Wat gewoon heel menselijk en natuurlijk is...Of je moet ook geen gevoel meer hebben in de corona tijd. !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Heeft u nog een stageplek voor deze “jongeren”? ...Deze jongeren kunnen een stage plaats in het land van herkomst aanvragen..Lijk me genoeg te doen daar..Wij vinden dit asociale gedrag namelijk niet normaal !

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Waarom moet Nederland altijd het beste jongetje van de klas uit hangen..Als deze partijen er zo voor de asielzoekers staan dan gaan ze er zelf maar een paar in huis nemen...En hun levenslang onder houden.Wij hebben die mensen niet binnen gevaren en Griekenland niet vol geplempt , met ondankbare slopende gasten.Laten ze NGO'S maar oproepen te stoppen met het heen en weer varen en het land nog meer vol te gooien..

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Ze staan in ieder geval goed op beeld, dus moet het geen probleem zijn de varkens op te pakken...Even goed delen op sociale media, en in het nieuws...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Tja ook daar beginnen ze door te krijgen als ze voor gelogen worden...Ze waren Merkel toch al zat, en hadden al geen vertrouwen meer in haar...Ook Merkel zal net als Rutte en Macron door de mand vallen, met hun dagelijks leugens....

Jill    
10 maanden geleden door Jill

Op Sint Maarten is de verkoop van alcohol tijdelijk stilgelegd om te voorkomen dat er meer huiselijk geweld plaatsvindt Personen die gewend zijn dagelijks alcohol te drinken, raadde ze aan een andere hobby te zoeken.Juist door het niet meer verkopen zal het huiselijke geweld alleen maar toe nemen...Hij lijkt me dat ze beter een andere oplossing kan zoeken, want mensen die dagelijks drinken hebben een probleem , en is het geen hobby, zoals de minister zegt...De minister zou er dan ook goed aan doen degene die zijn gezin aan het mishandelen is uit huis te halen, en ergens anders onder te brengen.. Of de rest van het gezin weg te halen..Er staan nu genoeg hotel kamer leeg...

Jill    
10 maanden geleden door Jill

@68 .. Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat je van andere dingen wel wat weet.Als je het over het vaccinatie programma hebt : Deze andere dingen kan je zelf ook op zoeken....

Jill    
10 maanden geleden door Jill