Giesje

Giesje

  • 0 x Bekeken
  • 24 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 4536 Reacties


Goed voor de schatkist, zeker nu het aantal verkeersboetes door die avondklok ongetwijfeld afneemt 🙂

Giesje    
3 dagen geleden door Giesje

Mijn, inmiddels overleden, echtgenoot vond dat ook leuk. En dat vond ik dan weer erg fijn 🙂

Giesje    
3 dagen geleden door Giesje

Je kunt die draadjes natuurlijk ook gewoon overslaan. Verder vraag ik me af of je nu eigenlijk verwacht dat mensen hier de mening van een ander gaan neerzetten in plaats van die van henzelf.

Giesje    
3 dagen geleden door Giesje

Blijkbaar is het niet bij nadenken gebleven, als het voltallige personeel er van op de hoogte was.

Giesje    
4 dagen geleden door Giesje

Dat klopt, Proem, bijvoorbeeld, heeft er een heel lijstje van, dat hij regelmatig gebruikt om leugens op NK neer te plempen. Maar volgens mij staat NRC daar niet bij.

Giesje    
4 dagen geleden door Giesje

Leuk idee, maar ik doe het toch maar wel, ik verwacht een flinke teruggave namelijk :-)

Giesje    
5 dagen geleden door Giesje

Jij geeft 300 euro per maand uit aan BTW? Dan geef je een hele hoop geld uit iedere maand.

Giesje    
6 dagen geleden door Giesje

Daarmee ben je er nog niet, de schatting van misgelopen belasting van multinationals ligt rond de 600 miljoen.

Giesje    
6 dagen geleden door Giesje

Jeetje, per persoon wel zo'n 5 euro per maand, dat scheelt echt enorm...Dan heb ik toch liever de NPO.

Giesje    
6 dagen geleden door Giesje

Dat schiet ook niet op, met kosten van iets meer dan een miljard per jaar. Je moet nog steeds zo'n 46 miljard ergens vandaan zien te halen. De grotere bedragen zitten vooral in zorg en onderwijs. Welke wil je opgeven?

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Niet echt een realistische gedachte, maar dat verbaast me dan weer niet. De BTW levert ongeveer 55 miljard per jaar. Dat kun je niet dekken met de uitgaven voor de EU, ca. 7,5 miljard en die voor het klimaat, ca. 300 miljoen. De rest van de ontbrekende BTW-inname zal dan toch door de belastingbetaler moeten worden opgehoest, dus je schiet er niks mee op om de BTW af te schaffen.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

De belastingbetaler betaalt ook bij een laag minimumloon, want dan zijn er altijd ondersteunend maatregelen nodig, omdat mensen het anders niet redden. Verder kan ik het artikel niet lezen, want achter een betaalmuur, dus ik weet niet welke argumenten de schrijver heeft.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Als het ooit zo ver komt, hoop ik dat ik het niet meer mee hoef te maken. En tot die tijd zal ik me er met hand en tand tegen verzetten. Privacy is vrijheid.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Ik heb niet minder vertrouwen in mensen als dat ik zou hebben met zo'n ratingsysteem. Ik ken mensen met een strafblad die ik volledig vertrouw en ik ken mensen zonder strafblad die ik voor geen meter vertrouw. Het zegt gewoon niks. Daarbij, dat beoordelen blijft toch wel, dat gebeurt namelijk niet alleen op feiten, maar ook op gevoel, of je iemand mag of niet bijvoorbeeld. Jij hecht misschien totaal niet aan privacy, ik doe dat wel. Ik vind het systeem in China totaal ziek, die kant moet je gewoon niet op willen. Ook niet een klein stukje, je begeeft je op een hellend vlak. Want hoewel ik zelf in de politiek zit, heb ik toch echt niet zoveel vertrouwen in de overheid dat ik ze een dergelijk instrument in handen wil geven. Wat betreft die privacy van verdachten, ja, die is belangrijk. Een verdachte is namelijk iemand die nog niet veroordeeld is. En als ze wel veroordeeld zijn, hoeft dat ook niet altijd meteen aan de grote klok te worden gehangen, door het afnemen van bepaalde sociale mogelijkheden. Want dat natuurlijk vanzelf een keer op. Bovendien is er al een manier waarop werkgevers en instanties kunnen zien of iemand een strafblad heeft, dat noemen we een VOG.En als jij schrijft dat we dan ieder kunnen beoordelen op zijn daden, slaat de schrik me om het hart. Hoe zie je dat voor je, een openbaar systeem of zo, waar iedereen maar inzage in heeft? Want anders kan de gemiddelde mens nog steeds de ander niet op zijn daden beoordelen. Het is gewoon een heel slecht idee.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Je roomie in het gesticht?

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Ik zeg dan ook: doen! 😄

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Nee, dat waren niet de meeste stemmen in de Amerikaanse geschiedenis, Biden had er namelijk nog veel meer.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

Je moet toch wel heel erg veel vertrouwen in de overheid en je medemens hebben als je denkt dat dit een goed idee zou zijn. Of je denkt dat mensen echt in te delen zijn als goede en slechte mensen. En er vanuit gaan dat iemand zonder strafblad per definitie te vertrouwen is, is ook wel erg naïef. Het is gewoon een ziek idee, alleen leuk als je van totale controle houdt. En proberen het goed te praten door een vergelijking te maken met rating op linkedin bijvoorbeeld, slaat nergens op. Daar is niks officieels aan en als het je niet bevalt hoe je rating uitvalt, kun je altijd nog je account opzeggen.

Giesje    
7 dagen geleden door Giesje

🎵We zijn er bijna 🎵, we zijn er bijna 🎵

Giesje    
8 dagen geleden door Giesje

Nee, als je genoeg verhalen hebt, kun je er mee aan de slag. De SP heeft dit bijvoorbeeld ook gedaan met schimmelwoningen. Eerst verhalen verzamelen, dan een zwartboek maken en dat neem je mee naar de tweede kamer. Bij de schimmelwoningen heeft dat er toe geleid dat er een landelijk plan van aanpak komt, nadat een motie van de SP hierover in de tweede kamer is aangenomen. Met zo'n zwartboek kun je laten zien dat problemen reëel zijn.

Giesje    
8 dagen geleden door Giesje

Eerder andersom, de SP pleitte al voor een referendum, voordat de PVV überhaupt bestond.

Giesje    
8 dagen geleden door Giesje

Ik neem aan dat je de Ethiopische soldaten bedoelt die de boel in de hens hebben gezet en niet de vluchtelingen? Oh wacht, ook jij hebt het artikel natuurlijk niet gelezen.

Giesje    
9 dagen geleden door Giesje

Voor degenen die hierboven gereageerd hebben: was het teveel moeite om het artikel te lezen of kun je het niet lezen, omdat je de Engelse taal niet machtig bent?

Giesje    
10 dagen geleden door Giesje

In dit artikel staat dat de oorzaak van covid-19 parasieten en stralingsbronnen zouden zijn en dat na het toedienen van paracetamol en aspirine de mensen die ziek waren onmiddellijk opknapten. Daaruit concludeer ik dan dat die middelen blijkbaar tegen straling werken, anders zouden die mensen nog steeds ziek zijn. En blijkbaar werken ze dus ook tegen parasieten, want het middel ivermectine wordt helemaal niet genoemd, dat haal jij er nu bij. We hebben dus helemaal geen ivermectine nodig, want paracetamol en aspirine werken ook blijkbaar. Al met al weer eens een compleet onzinartikel dus.Het is overigens natuurlijk al dom gelul dat autopsies niet toegestaan zouden zijn op covid-19-patiënten. Het is natuurlijk nog dommer om conclusies te willen baseren op één autopsie, zoals in dit artikel. Ik ga er maar vanuit dat er weer eens iemand een paar pilletjes of paddenstoelen heeft ingenomen en zijn fantasie de vrije loop heeft gelaten.

Giesje    
10 dagen geleden door Giesje

Dus als ik het goed begrijp, werken paracetamol en aspirine tegen straling en parasieten? Hoe verzin je het...

Giesje    
10 dagen geleden door Giesje

Je zou het ook eens van de andere kant kunnen bekijken. Als die gebieden weer leefbaar en vruchtbaar worden, is er minder aanleiding om naar het westen te vluchten. Overigens gaat het volgens mij niet over de EU, die die 12 miljard wil uitgeven, maar om de Franse regering. Daar heb jij dus helemaal geen last van.https://businessam.be/macron-investeert-12-miljard-in-grote-groene-muur-ten-zuiden-van-de-sahara/#:~:text=Zoeken-,Macron investeert 12 miljard in 'Grote Groene Muur,ten zuiden van de Sahara

Giesje    
11 dagen geleden door Giesje

Niks verspilling, is een prima idee:https://www.google.com/search?q=bomen+planten+sahel&oq=bomen+planten+sa&aqs=chrome.2.69i57j0j0i22i30l3.9089j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Giesje    
11 dagen geleden door Giesje

Dat maak niet uit, een impeachment is een impeachment :-)Daarbij werd hij toen vrijgesproken, omdat de republikeinen geen getuigen wilden horen en geen bewijsmateriaal wilden verzamelen. Wie weet hoe het had uitgepakt als dat wel was gebeurd. Puur een machtspelletje dus van de republikeinen.

Giesje    
13 dagen geleden door Giesje

Dat verandert niets aan het feit dat hij twee keer een impeachment aan zijn broek heeft gehad. Is toch best een prestatie.

Giesje    
13 dagen geleden door Giesje

Je hoeft niet werkloos te zijn om in aanmerking te komen voor huurtoeslag. Als je het artikel had gelezen, had je bovendien geweten dat de man in de horeca werkte als afwasser en bij de tweede lockdown zijn baan kwijt raakte.

Giesje    
14 dagen geleden door Giesje

De belangrijkste redenen voor het kappen van die bossen zijn veeteelt en de vraag naar soja als veevoer. Ofwel, het draait vooral om vlees.

Giesje    
14 dagen geleden door Giesje

Het was een verkiezing in een tv-show, een officieuze titel. Heeft niks met de regering te maken, maar met belangenbehartiging van gehandicapten.

Giesje    
16 dagen geleden door Giesje

Paarden kunnen onderling hechte vriendschappen aangaan.

Giesje    
17 dagen geleden door Giesje

Jij weet natuurlijk ook wel, dat hij niet gestraft wordt omdat zijn voeten op dat bureau lagen, maar om de manier waarop die voeten daar terecht zijn gekomen.

Giesje    
17 dagen geleden door Giesje

Nee, de schuld ligt geheel en al bij Trump, die al maanden olie op het vuur gooide.

Giesje    
18 dagen geleden door Giesje

Dit wordt de vierde keer, las ik net ergens.

Giesje    
19 dagen geleden door Giesje

Jammer. Dan blijf ik inderdaad maar hopen dat seizoen 3 er nog een keer van komt.

Giesje    
19 dagen geleden door Giesje

Ja, maar als je een goede baan hebt en je wordt ziek en vervolgens afgekeurd, krijg je dus een arbeidsongeschiktheidsuitkering. En die heeft ze dus ook. De vraag is dus eigenlijk waar het nu precies mis gegaan is. Waarom kon ze niet met haar dochters leven van haar uitkering? Er zijn zoveel vrouwen die dat doen en niet dakloos worden. Ergens is er iets uit het verhaal weggelaten, denk ik.

Giesje    
19 dagen geleden door Giesje

Maar het zou wel de kers op de taart zijn 😀Hoe zit dat dan trouwens tijdens die drie weken? Mag hij dan wel op zijn plek blijven zitten?

Giesje    
20 dagen geleden door Giesje

Blijkbaar vond God ook dat hij het zelf wel kon en heeft hij haar uitgeschakeld.

Giesje    
20 dagen geleden door Giesje

Meestal liggen die mensen al in het ziekenhuis en is dus echt wel bekend wat de familiesituatie is.

Giesje    
21 dagen geleden door Giesje

Ga je er nu echt van uit dat mensen boven de 50 niet kerngezond kunnen zijn?

Giesje    
21 dagen geleden door Giesje

Echt? Als je iets tegen Trump hebt, ben je in jouw ogen al Antifa? Knettergek.

Giesje    
22 dagen geleden door Giesje

Als deze meneer daadwerkelijk een ontheffing heeft, zal dat waarschijnlijk zijn op basis van een verstandelijke beperking of psychische aandoening, gezien zijn gedrag. Met zijn longen is in ieder geval niets mis.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Ik heb geen bijnaam, geen kinderen en ik ben geen aso. Ik weet alleen wel dat wat een kind doet, niet alles zegt over de ouders en de opvoeding. Ik zou ook wel willen weten waar ik zeg dat aso's van alles mogen uithalen en regels overtreden. Je bent wel erg goed in het doen van aannames, op het asociale af, mag ik wel zeggen.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Klopt, maar daar moet je binnen dus wel een mondkapje op.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Waarschijnlijk heeft meneer gewoon helemaal geen uitzondering nodig en kan hij niet zo snel iets verzinnen. Dus gaat hij maar de boel overschreeuwen. Met zijn longen is in ieder geval niks mis, getuige zijn geschreeuw en een filmpje op zijn FB waar hij lekker aan het zingen is.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Zolang die een mondkapje dragen en zich verder netjes gedragen, heeft de politie geen enkele reden om bij Staphorsters en Urkers aan te bellen, of bij mosims. Naar de kerk gaan is nu eenmaal niet verboden.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

De man zegt het zelf al, dat hij niet de slimste is. Dus als jij denkt dat hij wel slim is, zegt dat heel wat over jouw intelligentie.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Je hebt het vast al vaker gehoord, maar dat kan niet zomaar, omdat dat over een wijziging in de grondwet gaat. Die kan niet met een spoedwetje veranderd worden. Gelukkig maar, al hoop ik dat dit specifieke artikel op den duur wel gaat verdwijnen.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Die jongens zijn absoluut sukkels, maar ik vind het een beetje kortzichtig dat je meteen aannames doet over de ouders.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Heb je een minijob?

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Je kent blijkbaar weinig mensen in de bijstand of zelfs met een minimumloon.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Volgens mij kun je in Duitsland geen volledige vrijstelling krijgen van de eigen bijdrage. Alleen als je chronisch ziek bent, hoef je 'maar' 1 procent van de jaarlijks inkomen te besteden aan de eigen bijdrage, in plaats van de gebruikelijke 2 procent.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Dan moet je wel voldoende inkomen hebben om de klap op te vangen als het een keer misgaat. De meeste mensen met een laag inkomen kunnen dat niet. Ofwel, het afkopen van het eigen risico is alleen interessant als je geld hebt.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

Nee hoor. Meestal zitten we daaronder en dan zijn de cijfers ook nog inclusief doodslag, wat dus geen gerichte moorden zijn. Daarbij zijn de 130, in het artikel genoemde, alleen burgers, die gericht vermoord zijn door wss Taliban en IS. Daarnaast zijn er duizenden gedood bij aanslagen. 'Gewone' moorden zitten niet eens in dit cijfer.In Nederland was het in 2018 per 100.000 inwoners 0,56, in Afghanistan 6,6 per 100.000 inwoners.

Giesje    
24 dagen geleden door Giesje

En niet al die troep op straat :-)

Giesje    
26 dagen geleden door Giesje

Hier was wel wat siervuurwerk te zien, maar beduidend minder dan andere jaren. Ook de afgelopen weken was het duidelijk rustiger qua vuurwerk dan de afgelopen jaren.

Giesje    
26 dagen geleden door Giesje

Dat vakantiegeld bij een bijstandsuitkering wordt wel eerst ingehouden op de uitkering, 5% per maand, om precies te zijn. Verder mag de sociale recherche, die dus door de sociale dienst wordt ingezet bij verdenking van fraude, meer dan de politie. Lees onderstaand artikel maar eens, van een advocatenkantoor en schrik niet.https://www.vdg-advocatuur.nl/wat-mag-de-sociale-recherche-allemaal/

Giesje    
27 dagen geleden door Giesje

Je maakt geen uitzondering voor politici, maar die mogen er dus niks over zeggen. Voor de rest mag iedereen die bedreigt wordt er wel over klagen? Ik zie overigens niemand janken, behalve jou. Het wordt gewoon benoemd. Het zijn trouwens niet alleen politici uit Den Haag die bedreigd worden, het geldt ook voor burgemeesters, wethouders en raadsleden.

Giesje    
27 dagen geleden door Giesje

Ja, verkeerde supermarkt. De mevrouw van deze zaak had spullen van AH in haar kastjes staan. Dat riep blijkbaar vragen op.

Giesje    
27 dagen geleden door Giesje

Daar heeft iemand het oorspronkelijke verhaal niet goed gelezen. Het was geen 135 euro per week en geen 7.000 euro per jaar. Het ging over 3 jaar en er is nergens gezegd dat ze in totaal voor 7.000 euro aan boodschappen heeft gekregen, maar dat is het bedrag wat ze volgens het Nibud aan boodschappen kwijt zou zijn geweest in die periode. Daarbij is uitgegaan dat iemand per dag 6,41 uitgeeft. Wat volgens mij rijkelijk veel is als je in de bijstand zit, het zal wel weer over gemiddelden gaan. Mevrouw houdt het zelf op ca. 20 euro per week wat ze aan hulp gehad heeft.

Giesje    
29 dagen geleden door Giesje

Gelukkig woont meneer Mulder niet meer in Nederland, ook zonder hem hebben we hier al wappies genoeg, die denken dat als iemand een mening verkondigt, dat betekent dat iets niet meer mag.

Giesje    
30 dagen geleden door Giesje

Wederom een kulverhaal, vol complotten, van iemand die zich visionair noemt, maar dat niet is. Dit was tevens de laatste keer dat ik daar nog tijd aan verspild heb.

Giesje    
30 dagen geleden door Giesje

Je kunt ook overal een drama van maken. Ik heb geen longproblemen, maar ik ga ook nooit naar buiten in oudjaarsnacht.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

Nog altijd blij dat mijn opa en oma besloten uit Staphorst te vertrekken toen mijn vader 2 jaar oud was :-)

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

Fijne mensen weer hier boven, helemaal vol van de kerstgedachte. Het kamp zou sowieso vandaag al gesloten worden, bijna iedereen was er al weg.Ik hoop dat jullie de rottigste kerst van je leven krijgen.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@50, het is geen fractie, dus logisch dat er geen fractiediscipline is ;-)En ik betwijfel of het ooit een fractie gaat worden, waarschijnlijk horen we er na de verkiezingen nooit meer iets van.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@43, ik denk niet dat ze dat gaan veranderen. Ze zijn er al jaren over aan het steggelen. Sinds de verkiezingen in 2017 geldt wel dat zo'n afsplitsing geen fractie mag vormen en zijn er beperkingen gesteld aan spreektijd en financiële ondersteuning, ze krijgen geen fractiebudget. Verder is er een grondwetswijziging voor nodig, daar kan één regering niet over beslissen. Er is overigens een aantal partijen die het wel wil veranderen, die hechten veel waarde aan partijdiscipline. Ironisch genoeg is de PVV één van die partijen, terwijl de PVV zelf uit zetelroof is ontstaan. Onderstaand artikel gaat wat dieper op de materie in.https://historiek.net/zetelroof-geschiedenis-geerten-waling/67080/

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@34, dat kunnen ze wel doen, maar iemand heeft dan nog steeds het recht zijn zetel mee te nemen. Zo zit de kieswet nu eenmaal in elkaar. Zelf zit ik bij de SP. Als je daar ergens een zetel krijgt, in de gemeente bijvoorbeeld, moet je een formulier ondertekenen dat je bij het verlaten van de partij je zetel terug geeft. Maar als iemand dat vertikt, staat de partij machteloos, want de wet is belangrijker dan dat formuliertje.De kieswet zou dus op de schop moeten om dit te veranderen. Maar ik weet eigenlijk niet wat beter is. Nu is het namelijk zo, dat ik bijvoorbeeld in de raad, bij een hoofdelijke stemming, wel eens anders stem dan mijn mede-SP-raadslid. Dat recht heb ik. Per slot van rekening zijn onze leden het ook niet altijd met elkaar eens, dus ik vertegenwoordig dan gewoon een ander deel van onze leden dan mijn mede-raadslid. Als de kieswet verandert en uitgaat van partijen in plaats van personen, zou je het met elkaar eens moeten zijn over wat gestemd wordt. In dat geval kun je hoofdelijke stemmingen dus afschaffen, want het gaat alleen nog over partijen die stemmen.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@10, welke linkse denkbeelden? Die van ons rechtse regering?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@17, ik denk dat je even moet bijlezen over de situatie in Zweden. Het artikel dat je plaatst is al een paar maanden oud. Inmiddels is de situatie daar drastisch veranderd.https://nos.nl/artikel/2361216-ic-s-in-stockholm-overbelast-het-is-moeilijk-om-dit-vol-te-houden.html

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@12, krakers zijn niet per definitie werkschuw. Ik heb er genoeg gekend die gewoon een baan hadden. Verder vind ik dat kraken onder bepaalde omstandigheden moet mogen, zoals bij dit pand. Niemand heeft er in dit geval last van en die mensen hebben een dak boven hun hoofd.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@9, om veilig te wonen, zoals in de video wordt verteld.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@5, artikel niet gelezen?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@2 / @3, ze heeft één zoon. Het bedrag bestaat niet alleen uit toeslagen die ze niet heeft gekregen dan wel terug moest betalen, maar ook uit onterechte boetes en rente die ze heeft moeten betalen.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@1, en wie zegt dat deze vrouw die kwalificaties niet heeft?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@49, dank je, zeer verhelderend :-)

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@48, ach kijk, je doet het gewoon nog een keer 😁

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@46, ik blijf me verbazen over jou en je mede-trumpolina's. Waar komt dat toch vandaan, die behoefte om jezelf keer op keer volslagen voor schut te zetten?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@2, nah, 21.000 inwoners... ik denk niet dat die elkaar allemaal kennen ;-)

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

Dat is in België dus al niet anders dan in Nederland 😟

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@131, hier de link naar een grafiekje over de laatste 2 jaar.https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@1, waar lees jij dat je dat zou moeten?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@16, het zijn natuurlijk geen 500 huizen per week die naar asielzoekers gaan. Dat is namelijk de instroom, die krijgen niet allemaal asiel. Daarbij zijn het niet 500 alleenstaande personen. Verder wordt er heus niet alleen boerenland gebruikt. In het dorp waar ik woon, zijn vijf plekken waar gebouwd zou kunnen worden, allemaal binnen de bebouwde kom. Er is plek voor 60 woningen. Die bouwplannen kunnen nu gerealiseerd gaan [email protected], Nederland heeft al te weinig woningen sinds WOII, het is niet iets van de laatste jaren. Dan is er nog het probleem van de kleine kernen, waar jongeren het dorp waar ze zijn opgegroeid moeten verlaten, omdat er geen betaalbare woningen zijn. En dat heeft niets met immigratie te maken.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@10, lees nou eerst eens waar het over gaat, voor je ongefundeerde onzin begint te [email protected], jij ziet liever dat er geen huizen gebouwd worden? Dan moet de Nederlandse jeugd nog langer wachten. Wat de boeren betreft, voor veel boeren wordt het nu weer wat makkelijker.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@1, waarom? Die willen o.a. graag dat er huizen gebouwd gaan worden, dat kan nu [email protected], klopt, dat ze er wat voor terugkrijgen, namelijk 20 miljoen om zorgbuurthuizen te bouwen. Wat die boeren betreft, duizenden boeren worden hier beter van. Eerst even het artikel lezen, zodat je weet waar het eigenlijk over gaat, voor je reageert.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@3, die waarde was al 0, met mensen als Hitler en Stalin, die de titel ook kregen. Dat een (aankomend) president de titel krijgt, is zo ongeveer standaard.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@11, verwerken in salades en poke bowls. Als werk dus, niet thuis :-)

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@5, ik doe het nog anders, ik zet de helft met de pit op zijn kant op de snijplank en sla dan het mes in de pit. Daarna trek ik het mes langs de rand van mijn afvalbakje en sla hem er zo af. Ik heb verschillende manieren uitgeprobeerd, dit is (voor mij) de snelste manier. En aangezien ik zo'n 20-25 avocado's per dag snijd, is snelheid wel belangrijk :-)

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@13, in die gevallen helpt thuis blijven ook niet meer.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@2, ik denk dat je nog maar eens heel goed naar die foto moet kijken... Let vooral op haar rechterarm, haar linkerarm en haar decolleté.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@35, misschien moet je zelf eens wat beter onderzoeken, voor je hier onzin neerplempt. Begin maar eens het artikel dat je zelf geplaatst hebt eens goed te lezen. Dan zie je dat je reactie @26 niet klopt.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@1, hoe oud ben je? 12?

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@26, onzin, het staat nog steeds niet vast wie Amerika als eersten koloniseerden, ondanks DNA-onderzoeken.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@113, wat een uitermate flauwe opmerking. In de Sovjet Unie werden christenen net zo hard vervolg en vermoord. Het aantal vermoorde christenen wordt geschat op tussen de 12 en 20 miljoen. Dat bedoelde ik dus in @111, dat het niet specifiek om antisemitisme ging maar om anti-religie.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@106, ik zou dat niet specifiek antisemitisch willen noemen, communisten houden niet van religie in het algemeen.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@95, jij liever dan ik.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@88, de SP heeft net een aantal communisten de partij uit gezet. De SP is socialistisch, niet communistisch.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje

@2, en dan wat bieslook erdoor.Ook lekker: fijn gesneden paprika, na het stampen erdoor roeren.

Giesje    
1 maand geleden door Giesje