U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Eindpenthode

Eindpenthode

  • 0 x Bekeken
  • 64 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 3926 Reacties


Reactie op bericht: India DOLBLIJ met Donald Trump

@2 Van mij mogen hem inruilen tegen Rutte en krijgen ze nog geld toe ook van ons.In die drie jaar dat Trump aan de macht is heeft de man nog meer gepresteerd dan onze Mark Rutte in die 11 jaar gepresteerd heeft.Die man geloofd ook niet in sprookje zoals CO2 en dat klimaatbedrog.

4 Eindpenthode    
16 uur geleden door Eindpenthode
0
Meld

HET LEED WAT TESLA HEET( of een ander merk elektrische auto)Dan zit je met een achterbank met kleine kinderen "Pappie wanneer zijn wij nu aan de beurt? "Moeten we nog lang wachten?" en dan de meest eigenzinnige opmerking van de kids "Moet je nu al weer laden met deze auto vorig jaar met die andere was dat niet zo?"En ondertussen gaan die kinderen lekker zitten dreinen en met elkaar knokken op de achterbank. omdat ze zich vervelen Daar ben je mooi klaar mee want dan erger je je ook kapot en daar gaat jouw voorjaarsvakantie.Je bent geneigd om meteen na het laden rechtsomkeer te maken en die klote Tesla bij de eerst volgende garage weer in te ruilen voor een brandstofauto.

6 Eindpenthode    
16 uur geleden door Eindpenthode
0
Meld

En dat is 2 maanden te laat daar we dan een witte kerst zouden hebben.

3 Eindpenthode    
18 uur geleden door Eindpenthode
1
Meld

Dan zullen er velen vanaf Amsterdam via de N200 of N201 in de richting Amsterdamsevaart door Haarlem heen moeten met de auto omdat je daar onder het spoorviaduct door kunt rijden.Dat is de enige manier om met een eigen auto naar Zandvoort te komen.Dan weet elke Haarlemmer dat hij beter op Vrijdag de stad nog in kan daar het verkeer in dat weekend vast zal komen te staan.

5 Eindpenthode    
2 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

@37 Dat doen we in Congo voor onze elektrische auto's en in China voor de windmolens waarvoor ook hele gebieden verknoeid worden om hier "schoon "te zijn.Ze moeten zich rot schamen al die groenen en zogenaamd milieubewuste.

48 Eindpenthode    
2 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Als er één auto in de rij in de brand vliegt gaan er wel meer daar deze niet te redden zijn door de afstralende hitte.Want die accu's van de naast staande auto's worden dan ook instabiel door de hitte.Zo'n parkeergarage van amper 2 meter hoogte zorgt voor een uitwaaiering van het vuur.En dan nog maar niet te spreken over de constructie van het bovengelegen gebouw wat er onder te lijden heeft.En dan is het nog maar de vraag hoe de sprinklerinstallatie (indien aanwezig)het in eerste instantie kan onderdrukken bij een beginnende brand.Want wat gaat de afzuiginstallatie doen daar er door het afzuigen verse zuurstof naar binnengezogen word?Elektrisch laden moet gewoon buiten gebeuren en de elektrische auto moet voor de veiligheid ook buiten blijven.

2 Eindpenthode    
2 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Die vrouw stond zowat te huilen omdat het een iedereen die daar woont last heeft van het omzagen en transporteren van gezonde bomen.En dan wordt er door een ander gezegd (een die er natuurlijk van vreet) dat het een lage soort bomen zijn.Maar ondertussen is er een grote kaalslag aan de gang voor Nederlandse biomassacentrales.Geen mens wist waar Nederland lag maar door deze kloterigheid staat ons land er in Canada fraai op.Laat Klaver Jetten Wiebes en een ieder die voor groen is even daar langs gaan om te zien hoe milieuvriendelijk we bezig zijn.Denk je eens in?Bomen omzagenBomen kaal maken met machinesBomen transporteren met vrachtwagens.Bomen verwerken tot pellets met machinesBomen als pellets weer in schepen scheppen en hierheen varen.Bomen als pellets weer in vrachtwagens laden en hierheen transporteren.Hoeveel hebben we er ingestoken om zogenaamd energie-neutraal te zijn?We hebben er alleen maar brandstof op toegelegd + de vervuiling die het verbranden hier alsnog oplevert.

16 Eindpenthode    
3 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Samenwerking kan de SP wel vergeten en op meer zetels hoeven ze ook niet meer te rekenen,eerder minder.Op die manier speel je het FvD en PVV wel erg makkelijk in de kaart.Jan Marijnissen zou ze misschien wel op hun bek geslagen hebben met dit soort streken naar een collega van een andere partij.

37 Eindpenthode    
3 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

Ze hadden het beroep van taxichauffeurs nooit moeten vrijgeven daar we dan niet zulke kneuzen op de weg zouden hebben.Voorheen moest iemand die een taxi wilde daarvoor aan voorwaarden voldoen om aan een vergunning te komen.En voor zo'n vergunning + opleiding moest goed betaald worden.

2 Eindpenthode    
3 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

En het is zo meteen allemaal van die China zooi wat er in gezet word en binnen de kortste keren ook weer kapot is.In een gewone brandstofauto kunnen nog gereviseerde of tweedehands onderdelen gezet worden.En al zouden er tweedehands onderdelen voor een elektrische auto los komen wordt er nog een goede prijs voor gevraagd ook.

8 Eindpenthode    
3 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Als je niet goed genoeg links bent en pro klimaatopwarming omvolking en CO2 anders flikkeren ze je zo weer de straat op.

3 Eindpenthode    
4 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

Dan zullen er velen vanaf Amsterdam door Haarlem heen moeten met de auto omdat je daar onder het spoorviaduct door kunt rijden.Dat is de enige manier om met een eigen .auto in Zandvoort te komen.Dan weet elke Haarlemmer dat hij beter op Vrijdag de stad nog in kan daar het verkeer in het weekend vast zal komen te staan.

5 Eindpenthode    
6 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Opdoeken met die nature 2000 gebieden daar er gezond akkerland verklooid word voor een zogenaamd natuurgebied wat door de mensen gecreëerd is.Dat heeft helemaal niets met natuurgebied te maken als je gezond akkerland onder water laat lopen voor een paar vogels die daar geeneens thuis horen.

3 Eindpenthode    
6 dagen geleden door Eindpenthode
2
Meld

@5 Die heeft liever groenten op zijn bord wat dat uit het buitenland komt en met Round up bespoten is.En denkt niet aan zijn voedselveiligheid en over het nageslacht

11 Eindpenthode    
6 dagen geleden door Eindpenthode
5
Meld

Ze moeten niets geen stikstofbesluiten voeren voor die agrariërs maar voor Schiphol en de industrie.Als ze bij die agrariërs grondmonsters op 1 meter 50 nemen vinden ze niets wat milieu bedreigend wat van hen afkomt.Integendeel het grootste deel wat ze in die monsters aantreffen komt van de nabij gelegen industrie.Zo meteen wordt er weer mest uitgereden en i.p.v dat het op het land komt moeten ze het injecteren waarbij grote messen het land kapot snijden wat de onderliggende bodemstructuur vernield.Laat ze het maar op de ouderwetse manier doen omdat er dan geen ammonia in de grond en drinkwater komt.En al zal het stinken Groningers vallen daar niet over wel al dat importvolk.

7 Eindpenthode    
6 dagen geleden door Eindpenthode
2
Meld

Nu zit er waarschijnlijk in geen van die auto's een motor.Maar als dat wel het geval is krijg je die in de Nissan Hardbody ook nog voor bast omdat deze naar binnen schuift.Er zit waarschijnlijk geeneens een beveiliging in die dwars in het voertuig zit om bij een aanrijding de klap op te vangen.Nissan Hardbody de buiten kant is van harde kunststof maar hij is gewoon op zijn Hollands gezegd van boterkoek.

2 Eindpenthode    
6 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

@11 zie @13

17 Eindpenthode    
8 dagen geleden door Eindpenthode
3
Meld

Mensen daar heeft ie zijn leermeester Paul Rosenmöller voor die wist in 2002 een klimaat te creëren om je tegenstander te laten omleggen.En dat zagen we later weer terug in een demonstratie april 2019...........je weet wel.

13 Eindpenthode    
8 dagen geleden door Eindpenthode
5
Meld

Hier kan je de temperatuur op 16 februari 1956 zien https://weerverleden.nl/1956En die was -14,9 graden de temperatuur vandaag kwam niet boven de +13,6 graden.14,9 + 13,6 =precies 28,5Dus waar haalt ze die 40 graden verschil vandaan?Laat Harma Boer even lekker gaan koken stofzuigen ramen lappen of het straatje vegen?

6 Eindpenthode    
8 dagen geleden door Eindpenthode
8
Meld

Nee dat mogen wij niet weten dat er bijna twee vliegtuigen op elkaar zaten.Klein vergissinkje wat grote gevolgen kon hebben.Ja en dan moeten er nog meer vliegbewegingen in de toekomst gaan plaatsvinden.

2 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
2
Meld

Waarom moeten we met China kunnen concureren als je hier producten maakt die met kop en schouder er bovenuit steken.En het gaat geeneens om China daar wij het beste voedsel van de hele wereld produceren.Wij hebben hier mensen genoeg die over straat zwalken omdat ze de school niet afgemaakt hebben(eraf getrapt zijn) die we kunnen en moeten inzetten.Wat heeft het zoor zin om mensen vanuit Afrika binnen te halen die in eigen land geeneens willen werken zonder dat ze achter hun vodden gezeten moeten worden.

24 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

Gewoon weigeren als je niets besteld hebt daar.Zo niet dan krijg jij een rekening voor die zooi.

3 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

Zulke koters moeten s'avonds in huis zijn of op hun nest liggen en niet op straat rondzwalken.

8 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Laat hem de moskeeën en scholen in gaan en eens luisteren wat er gezegd word tegen de jeugd.En daar zal geen liefde gepredikt worden tegen DIE jeugd.De ouders stoppen er wel voedsel in maar opvoeding krijgen ze niet mee.

17 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Ja plannen maken en plannen ten uitvoer brengen.Het eerste zie ik het linkse kabinet wel voor aan dat ze dat kunnen,maar ten uitvoer brengen stelt ze toch wel in erge gebreken.

1 Eindpenthode    
9 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Dat zal wel los lopen daar de ziekte over enkele maanden over zijn hoogtepunt heen is.Als mensen die uit Wuhan komen voorlopig geïsoleerd blijven van de rest van de inheemse bevolkingen is dat binnen enkele maanden opgelost.En die paar tienden procenten die de economieën mislopen is maar een momentopname daar dat ook over een poosje wel weer gecompenseerd word.

1 Eindpenthode    
10 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Het zou misschien eens een idee kunnen zijn als de politie met een kleine metaal detector op zak zou lopen in dat soort wijken en op stations.

4 Eindpenthode    
10 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Al zou de gasprijs verdubbelen blijf ik het nog gebruiken voor koken en stoken.Heb hier een goed geïsoleerd huis waar de energiekosten nog geen €70,= per maand bedragen.Elektrisch koken stoken en de rest zal die dubbele gasprijs( als dat zou gebeuren) dik gaan overtreffen.En dan nog maar niet te spreken als we een strenge winter zouden krijgen of je er gasloos nog zo lekker warm bij zal zitten met dat elektrische gebeuren.

8 Eindpenthode    
10 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

"De voormalige Vestia-topman zat na zijn arrestatie in 2017 een maand in voorarrest, maar werd volgens het OM ruim een half jaar later al weer betrapt op het stelen van werkhandschoenen, twee slijpschijven, contactdozen, schakelaars en een ’Philips Hue startersset’ bij bouwmarkt Hornbach"Blijkbaar nog niets geleerd?

10 Eindpenthode    
11 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

De mensen die willen werken willen vaste contracten en geen flex of deeltijdbanen maar zekerheid.

2 Eindpenthode    
11 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

Wat een zielig persoon.Dit is weer gevonden om Trump te beschadigen.Of zit ze om een pak Omo verlegen omdat ze geen waspoeder meer heeftEn misschien heeft ze die jurk met die vlek wel expres in de kast laten hangen omdat het haar eerste vriendje was.

72 Eindpenthode    
11 dagen geleden door Eindpenthode
2
Meld

Trump zal geen oorlog beginnen en houd liever de eer aan zichzelf door ze eerder te beëindigen.Hij zou stom zijn als hij dat wel deed daar er dit jaar verkiezingen zijn die de man glansrijk kan winnen.

8 Eindpenthode    
11 dagen geleden door Eindpenthode
7
Meld

Gewoon voor ieder aangetroffen met een boete van zo'n €500,= geven en contant laten voldoen en anders enkel weken vastzetten.En of de aangehouden persoon nu 12 of 21 jaar is,niets mee te maken.

2 Eindpenthode    
11 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Loslaten !

3 Eindpenthode    
14 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

En aan het eind van het leven van de zonnepanelen mag je een fikse milieuheffing gaan betalen om deze af te (laten) voeren omdat deze vol zitten met zware metalen.Tel uit je winst.

2 Eindpenthode    
14 dagen geleden door Eindpenthode
4
Meld

@9 Je zult te weten komen wat er nog allemaal in Brussel snel doorheen gedrukt gaat worden en waar Rutte zijn handtekening nog onder gaat zetten?En daarom is het te hopen dat dit kabinet nog vroegtijdig valt wat ik ook betwijfel.

10 Eindpenthode    
14 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

@5 Die mogen zo meteen in de treinen gaan controleren op zwartrijders omdat ze zo betrouwbaar overkomen.(SARC)

7 Eindpenthode    
15 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Ollongren uit deze regering gooien en alles wat ze er doorheen gedrukt heeft gewoon terug draaien.Dan kan het raadgevend referendum ook weer terug komen wat ze heeft laten afschaffen zo at ze hun zin door konden drijven en ons monddood maken.Dit is de zoveelste afgang voor D66 wat er niet genoeg kunnen zijn om de partij bij de komende verkiezingen naar de afgrond te helpen.Want waarvoor heeft ze nu eigenlijk in de regering gezeten?Als bankvulling blijkbaar want van al haar rapporten van het ILT klopt niets..Vertel dit ook even op tv in de MSM zodat zelfs een leek ziet dat we aan alle kanten door D66 bedrogen worden.Het was ook een mooie verschutting dat een partijleider met een slap lulverhaal over CO2 op tv op zijn bek ging en geeneens weet wat het is.

3 Eindpenthode    
15 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

En hier worden gewassen geteeld om er methanol van te maken voor te vermengen met autobrandstof wat zinloos is.Het zou veel beter zijn om dan maar een overproductie van gewassen te hebben om een deel te exporteren ingeval van hongersnood in 3e wereldlanden.Op die manier help je de hongersnood de wereld uit bij mislukte oogsten.Afrika en geen ander land hoeven honger te lijden als wij en regeringen ons verstand maar gebruiken.

6 Eindpenthode    
15 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

@18 is gewoon sarcasme of moeten we altijd serieus blijven ?

33 Eindpenthode    
15 dagen geleden door Eindpenthode
2
Meld

Ik had niet in die studiozaal moeten zitten want ik had hem een goeie slag voor zijn harses gegeven en verrot gescholden.Wat een lul en dat is partijleider?

5 Eindpenthode    
15 dagen geleden door Eindpenthode
3
Meld

Reactie op bericht: Van Kees, aan Jesse

En wie denk je dat er achter de aanslag op Jan Maat van de Centrum Democratische Partij gezeten moeten hebben zo dat deze de politiek gingen verlaten?Maar toen moest Jesse nog samengesteld worden door die Marokkaanse pa en Nederlandse moe.

20 Eindpenthode    
16 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld

@10 Dat komt door al die immigranten die naar west Europa komen.Daardoor komt er aan de ene kant van de aarde meer gewicht dan aan de andere.Met als gevolg dat de aarde nu scheef in haar as is komen te staan.Dus als al die mensen gewoon terug gaan komt de aarde weer recht in haar as.En daar is onze TS weer diegene die hier zo'n negatief zeur onderwerp plaatst.Blijkbaar vergeten dat men in grootmoedertijd met een auto over de rivieren kon rijden.

18 Eindpenthode    
16 dagen geleden door Eindpenthode
16
Meld

En wat kunnen wij aan die klimaatverandering doen ?Helemaal niets daar het gewoon een natuurlijk proces is.

8 Eindpenthode    
16 dagen geleden door Eindpenthode
15
Meld

En zo zie je meteen dat het hele CO2 gebeuren groot gelul is om er huizen te gaan bouwen voor die immigranten en niets anders.Het is ook belachelijk om goede kleigrond straks vol te bouwen met huizen.Kleigrond waar een normaal mens gewoon goede gewassen op kunt telen.Vertel dit ook even op de staatstelevisie vanavond dat de akkers zo meteen gebruikt worden om immigranten te huisvesten daar het je aantal D66 stemmers ten gunste zal komen.(NOT)

16 Eindpenthode    
17 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Over 5 jaar zijn die parkeerplaatsen voor die elektrische auto's in overvloed daar er dan voor die auto's het volle pond aan wegenbelasting geheven word.Het zal dan niets verbazen als er veel plaatsen dag en nacht onbenut blijven.Die auto's verdwijnen dan grotendeels allemaal naar het buitenland want dan die zijn straks geen moer meer waard.Niemand koopt een 2e hands tesla als je weet dat het batterijpak 5 jaar oud is en er na 3 jaar (of 160.000 KM) er nieuw in moet wat prijzig is.En de elektronica zal dan ook zijn beste tijd gehad hebben en kuren gaan vertonen.

4 Eindpenthode    
17 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

We gaan het aantal veeboeren saneren en gaan bomen voor biomassacentrales kappen en het aantal vliegbewegingen naar meer dan 600.000 brengen.Wat zal dat dan de CO2 in de lucht reduceren?Antwoord: Helemaal geen ene barst halen die maatregelen door de boeren dan aan.Integendeel daar de CO2 dan omhoog i.p.v omlaag gaat.

3 Eindpenthode    
18 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Arm hondje dat je zo op die schunnige manier aan het eind van je leven moest komen.

1 Eindpenthode    
18 dagen geleden door Eindpenthode
0
Meld

Zeg nu maar op NU.NL dat het geen schade aan het FvD toebrengt integendeel en je wordt meteen van de site afgegooid.Nu.NL is gewoon een vieze site.

6 Eindpenthode    
18 dagen geleden door Eindpenthode
11
Meld

Politiek is v oor kerels en niet voor snotneuzen die nergens verstand van hebben en zich openlijk op tv voor paal zetten.Dag Klaver dag Jetten uitgekakt zijn jullie door het grootste deel van de bevolking.De meesten hebben jullie spel allang en breed door dat wij weggezet worden als 2e rangs bevolking.

13 Eindpenthode    
18 dagen geleden door Eindpenthode
1
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig