U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Diederik82 | Meld

Diederik82

  • 80464 x Bekeken
  • 145 Stemmen
  • 305 Berichten
  • 1405 Reacties


@43 dat zou dan juridisch doodslag zijn. Dat zou juist een reden zijn om de mannen juist lánger in voorarrest te houden. Afijn, de politie zal het wel beter weten hoe het juridisch allemaal in elkaar zit.

51 Diederik82    
42 minuten geleden door Diederik82
0
Meld

“De mannen blijven wel verdacht van betrokkenheid bij zijn dood.“Niet verdacht van mishandeling, maar nog wel verdacht van betrokkenheid bij zijn dood. Ik vraag me wel af, hoe dan?

34 Diederik82    
ongeveer 1 uur geleden door Diederik82
0
Meld

Dit bewijst wel weer dat alt rechts zeer hypocriet is. Zijn tegen buitenlanders in de Nederlandse volksvertegenwoordiging, maar nu blijkt dat Baudet zelf ook een buitenlander (Brit met Kremlin banden) als Nederlandse volksvertegenwoordiger in het EU parlement wilde. Niet te geloven gewoon.

141 Diederik82    
13 uur geleden door Diederik82
2
Meld

''Extreemrechts is niet alleen maar anti-islam. Het hedendaagse extreemrechts in Europa en de VS omvatten een veel bredere ideologie: anti-abortus, anti-feminisme, anti-gemengde relaties, anti-LGBT, terug naar de Christelijke normen en waarden, anti-LGBT. Daarnaast de wens om vrouwen af te raden om een carrière na te streven en dus terug naar een ouderwets gezin waar de vrouw fulltime voor de kinderen zorgt en de man de kost verdient.''

2 Diederik82    
2 dagen geleden door Diederik82
9
Meld

“Toch draait de economie al jaren goed en behoort Nederland tot de rijkste landen ter wereld.”De VS is het rijkste land ter wereld, maar heeft het grootste aantal daklozen van alle westerse landen. Kortom, het maakt niet uit hoe rijk een land is. Het werkelijke probleem is de steeds grotere kloof tussen arm en rijk door het neo kapitalisme. Want in dezelfde periode zijn de rijken ook flink rijker geworden.

27 Diederik82    
3 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@5 zo, je eerste reactie en gelijk zo persoonlijk. Was je er weer afgegooid jongen? Je hoeveelste account is dit al?

13 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
8
Meld

Door de kiesmannen ja. Niet door het Amerikaanse volk.

1 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
18
Meld

Trump denkt dat het de negentiende eeuw is, toen je nog landjepik kon doen en landen nog geen bondgenoten hadden en je lekker met iedereen kon ruziën.

12 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

Citaat: “opvallend dat de meeste Nederlandse volgers van Jared Taylor, Richard Spencer en Stefan Molyneux hoogopgeleid zijn en niet alleen maar anti-islam zijn, maar ook in huidskleuren denken, ras aan iq koppelen en een afkeer hebben van gemengde relaties. Zo ook Marcus. Marcus, een 25 jarige geneeskundestudent, is ook tegen gemengde relaties, ‘want het is lastig om Nederland blank te houden als er veel gemengde mensen zijn’. Tegelijkertijd levert dat een conflict op met zijn nog niet helemaal weggeëbde libertarische ideeën. ‘Ik ben niet voor wetten om gemengde relaties te verbieden, maar ik zou het wel goed vinden als er meer sociale druk vanuit de maatschappij wordt uitgeoefend om ze tegen te gaan.’Persoonlijk raakt het bij hem een gevoelige snaar. Zijn zus heeft een relatie met een donkere man. Onlangs heeft hij haar erop aangesproken, vertelt hij. ‘Ik heb haar vooral gewezen op de risico’s als ze samen kinderen krijgen. Deze kinderen horen niet bij de blanken en niet bij de niet-blanken. Dat doet iets met je identiteit.’

10 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

Linkje doet het blijkbaar niet. Hierbij het goede linkje: https://decorrespondent.nl/9149/aanbevolen-voor-jou-op-youtube-racisme-vrouwenhaat-en-antisemitisme/445528853-0f710148

8 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@45 in 1940 waren de Nederlanders ook niet geraadpleegd om ingenomen te worden door de Duitsers. Als jij toen had geleefd had je dan ook gezegd: tja, tijden veranderen.

55 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@5 klopt. Hitler zocht samenwerking met Mussolini. Daarna ook met Stalin, om vervolgens, toen WW2 was uitgebroken, toch Rusland aan te vallen.

9 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
2
Meld

@24 ben je de boel aan het flessen hier? Ik kan me niet voorstellen dat je dit serieus meent. Of zit je echt al zo diep in Trumps r**t dat je hem blind overal naartoe volgt en letterlijk de kritiek op Trump niet meer hoort.

27 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

@17 Frederiksen onbeleefd? Hij heeft alleen gezegd dat Denemarken niet over Groenland gaat. Wat is daar onbeleefd aan?

23 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

In dat land is wel meer normaal, wat we in andere westerse landen niet kunnen bevatten.

1 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

@47 dat zou wel ongekend zijn. Na WO2 viel het Britse Rijk uiteen. En dan zou binnenkort Groot-Brittannië zélf ook uiteen vallen, waardoor Wales, Engeland, N-Ierland en Schotland losse autonome landjes worden.

64 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@33 ja, dat is een mooi streven. Lekker nationalistisch en isolationistisch te werk gaan. De geschiedenis bewijst dat dat vrede, welvaart en welzijn oplevert...........not.

63 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
2
Meld

Ik blijf me verbazen dat deze president van het land dat decennialang het voorbeeld is geweest van het beschaafde vrije westen, dit soort autoritaire bully gedrag laat zien, zowel naar de Amerikaanse oppositie en zelfs naar enkele partijgenoten als naar de bondgenoten van de VS. Trump denkt dat waarschijnlijk dat de VS geen bondgenoten nodig heeft. Dat heeft hij mooi fout, zelfs het machtigste land ter wereld heeft bondgenoten nodig.

3 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

@9 ik benijd de volgende (Democratische) president niet. Die heeft alleen al zijn/haar eerste termijn de handen vol aan het herstellen van de relatieschade tussen de VS en haar bondgenoten, plus China, Mexico en Iran.

27 Diederik82    
4 dagen geleden door Diederik82
4
Meld

@8 in 1867 ja. Toen slavernij nog heel normaal was, arbeidsvoorwaarden niet bestonden, kinderarbeid heel normaal was en kolonisatie ook nog heel normaal was. Maar we zijn nu 150 jaar verder. We zijn beschaafd geworden en doen niet meer aan koloniseren

16 Diederik82    
7 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@35 de EU heeft zeker wel geholpen. Na WO2 viel het Britse Rijk uiteen. Dekolonisatie en het VK zelf verviel in armoede. Het was tot diep in de jaren '70 armoe troef in het VK. Na toetreding tot de EEG, wat later overging in de EU kreeg het VK veel subsidies waardoor het VK weer welvarender werd en in de jaren '90 zelfs het financiële centrum van de EU werd.

63 Diederik82    
7 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@14 jij handelt in paarden. Een beetje paard is even duur als een Audi A8 volgens mij. Dus bijstandsvolk zal jij niet snel als klant krijgen.

17 Diederik82    
7 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

GeenStijl vergeet dat Claire de vergelijking heeft gemaakt tussen minimumloners die geen gebruik maken van toeslagen en bijstandsgerechtigden die maximaal gebruik maken van alle toeslagen. Die zitten qua inkomen blijkbaar dicht bij elkaar ja. Maar ook minimumloners hebben recht op toeslagen. Sowieso huurtoeslag en zorgtoeslag.

6 Diederik82    
7 dagen geleden door Diederik82
7
Meld

@483 hij wordt niet als slachtoffer weggezet. Het wordt juist veel groter gemaakt dan het is. Een groepje jongens met een speelgoedpistool zijn een verlaten woonboot binnengeslopen en hebben brandblussers leeggespoten. De zoon van Halsema wordt momenteel alleen verdacht van het bezit hebben van nepwapen die overigens in andere Europese landen gewoon als speelgoed wordt verkocht. Normaal zouden alle Nederlanders dit natuurlijk afkeuren maar voor de rest hun schouders erover ophalen en het als kwajongens streek zien. Maar omdat het de zoon van een linkse politicus is én omdat de Telegraaf een maatschappelijke rel veroorzaakt heeft wordt het nu enorm opgeblazen en wordt net gedaan alsof die jongen een halsmisdaad heeft gepleegd.

501 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
11
Meld

Die Telegraaf journalisten die het stuk hebben geschreven waren gewoon op een maatschappelijke rel uit. Die journalisten zijn echt niet dom, deze journalisten hebben jarenlange ervaring en weten dondersgoed dat aanhoudingen van minderjarigen niet gepubliceerd worden voordat ze veroordeeld zijn. Maar die journalisten weten ook dat het grootste deel van het volk dat beleid niet kent, dus doen ze net of er een doofpot is en dat dat de reden is dat de politie het niet naar buiten bracht. Vies spelletje van de Telegraaf.

461 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@12 als jij een dure top advocaat kon betalen dan had je dat ook gedaan. Dat had iedereen gedaan.

38 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
6
Meld

@45 dat is dus het korte termijn denken wat nu de overhand heeft. Winstmaximalisatie en graaien wat je graaien kan. Na mij de zondvloed. Maar daar hebben we nu juist het Parijs akkoord voor. Zodat alle aangesloten landen en dat zijn dus vrijwel alle westerse landen, klimaatvriendelijk beleid moeten maken.

48 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
4
Meld

@42 de plannen zijn nu zo duur omdat alle kosten nu volledig bij de burger komt te liggen. Het rechtse kabinet wil de bedrijven ontzien. De klimaat jeugd wil juist de kosten eerlijk verdelen en milieuvriendelijke dingen stimuleren. Bijvoorbeeld vliegen duurder maken, maar OV juist goedkoper maken. Een enkeltje Londen met vliegtuig is 80 euro. Met de trein (Eurostar) is dat 200 euro. Dat zou juist andersom moeten zijn.

44 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
11
Meld

@32 heeft denk ik te maken met het feit dat klimaatverandering een onzichtbaar probleem is. Mensen voelen en zien de verandering niet en ervaren het dus ook niet als probleem. En als de politiek dan met (dure) plannen komt om de klimaatverandering aan te pakken, dan worden mensen al helemaal boos. Want volgens die mensen is er helemaal geen klimaatverandering, dus vinden ze die dure plannen geldverspilling. Mensen gaan de klimaatverandering pas serieus nemen als er steeds meer hittegolven en Tornado’s, ook in stedelijk gebied, voorkomen en jaarlijks vele oogsten mislukken door droogtes. Maar dan is het al te laat....De politiek en de wetenschappers moeten meer de media opzoeken en wetenschappelijke klimaatonderzoeken publiceren en in Jip en Janneke taal uitleggen. Maar dat zal door de rechts radicalen dan waarschijnlijk weer worden afgedaan als ‘propaganda’.

37 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
10
Meld

@2 Bijna de helft van Amerika denkt écht zo. Vroeger waren complotters buitenbeentjes. Nog even en je gaat je in Amerika een buitenbeentje voelen als je géén complotter (en racist) bent. En in Europa gaan we ook al die kant op. “Als het FVD en PVV niet samen de grootste worden is er stemfraude gepleegd.” En ook in Europa is de ‘witte genocide’ theorie populair.

10 Diederik82    
8 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@22 maar het ironische is nou juist dat rechts-nationalisten voor het grootste deel wordt bevolkt door mensen die geboren zijn tussen 1960 en 1975, afgaand op Facebook profielen en foto’s van rechts-nationalistische demo’s in binnen en buitenland. Maar je zou juist verwachten dat deze generatie beter zou moeten weten, omdat die generatie, relatief gezien, niet lang na WW2 is geboren en op school de lessen over WW2 toen nog hoge prioriteit had.

25 Diederik82    
10 dagen geleden door Diederik82
8
Meld

@18 als ik social media moet geloven is het juist rechts wat ontzettend zeurt en allerlei doem scenario’s voorspelt.

24 Diederik82    
10 dagen geleden door Diederik82
7
Meld

Xandernieuws probeert zich weer in allerlei bochten te wringen om links de schuld te geven van de schietpartij gepleegd door een rechtsextremist.

6 Diederik82    
15 dagen geleden door Diederik82
2
Meld

@1 sterker nog, ze werd vlak daarna gearresteerd en 24 uur vastgehouden. Ze moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

2 Diederik82    
19 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

@31 gisteren bij Jinek, al 250 mass shootings dit jaar in de VS. Hoeveel mass shootings zijn er dit jaar in Nederland/Europa geweest?

53 Diederik82    
19 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

@12 die halen hun wapens uit landen waar ze het niet nauw nemen met de wapenwetgeving. Rusland, Oost-Europa.

17 Diederik82    
20 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@3 maar door een wapenverbod maak je het kwaadwillenden wel lastiger om aan wapens te komen. En ja met messen kan je ook iemand doden. Maar dan ook met een stoeptegel of een wijnfles. Maar zowel messen, stoeptegels en wijnflessen zijn niet genaakt om iemand te doden. Vuurwapens wel. Vuurwapens zijn gemaakt voor één doel: mensen doden.

15 Diederik82    
20 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@17 dus als iemand jou vaak voor clown uitmaakt dan ga jij je op een gegeven moment als clown kleden en gedragen?

19 Diederik82    
21 dagen geleden door Diederik82
2
Meld

14 de dader heeft zelf toegeven in zijn manifest dat hij gehandeld heeft uit racistische motieven.

16 Diederik82    
21 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@17 fijne God hebben ze dan. Die een bus vol onschuldige kinderen laat verongelukken. Daarom geloof ik al jaren niet meer in een God. Ben wel protestants opgevoed, maar als er een God bestaat, waarom is er dan nog zoveel ellende op de wereld? Van oorlogen tot nare ziektes.

18 Diederik82    
21 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

@3 het zijn wel eindtijdgekkies die geloven dat God binnenkort een enorme ruft laat waardoor al het leven op aarde in een klap verdwijnt, op de jehova’s na. Die overleven het als enige.

12 Diederik82    
21 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

Grappig gistermiddag in de trein van Utrecht naar den bosch. De wagon zat vol met zowel jehova’s en LGBT’ers die terugkwamen van de Gay Pride. Christenfundamentalisten aan de ene kant en zeer progressieven aan de andere kant.

6 Diederik82    
21 dagen geleden door Diederik82
1
Meld

Amerikaanse preutsheid.

1 Diederik82    
24 dagen geleden door Diederik82
0
Meld

Hoe ziek ben je dan als je een weerman/meteoroloog gaat uitschelden om zijn onderbouwde wetenschappelijke bevindingen? Een groot deel van het volk heeft iets tegen wetenschappers tegenwoordig. Dat zie je ook bij de vaccinatie discussie terug. Waar komt die haat tegen wetenschappers vandaan?

8 Diederik82    
25 dagen geleden door Diederik82
6
Meld

@160 wel in de Frankfurter Neue Presse

163 Diederik82    
27 dagen geleden door Diederik82
2
Meld

@155 Eritreers zijn christenen. En nee, die Eritrese vrouwen met witte sluier over hun hoofd is geen islamitische hoofddoek. Dat zijn orthodoxe Eritrese christenen.

161 Diederik82    
27 dagen geleden door Diederik82
12
Meld

De slachtoffers waren trouwens ook van Afrikaanse afkomst.

159 Diederik82    
27 dagen geleden door Diederik82
3
Meld

@54 “Het zou wel erg dom zijn om dat nu openbaar te maken.”Dat komt omdat het VK nog helemaal geen nieuwe handelsovereenkomsten heeft. De brexit is namelijk nog geen feit, dus mogen ze nog niet op eigen houtje onderhandelen met andere landen.

61 Diederik82    
ongeveer 1 maand geleden door Diederik82
2
Meld

@8 nog zo een die het verschil niet snapt tussen weer en klimaat. De winters waren in de jaren ‘40, ‘50 en ‘60 ook veel strenger en het was toen heel gewoon dat er wekenlang achter elkaar een dik pak sneeuw lag. Nu zijn de winters veel zachter en sneeuwt het hooguit een dagje en de volgende dag dooit het weer.

16 Diederik82    
ongeveer 1 maand geleden door Diederik82
3
Meld

De enige overeenkomst is dat ze beiden premier van Engeland zijn geweest. Voor de rest verschillen ze alleen maar. Churchill was juist voorstander van een EU. Sterker nog, hij wilde een Verenigde Staten van Europa, om Europese oorlogen te voorkomen, naar het grote voorbeeld van de VS van Amerika dat sinds het verenigen van de geconfedereerde staten, Unie staten nooit meer onderlinge oorlogen heeft gekend. Daarvóór kende de VS ook bijna alleen maar oorlogen tussen staten onderling.

8 Diederik82    
ongeveer 1 maand geleden door Diederik82
0
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig