U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Dalon

Dalon

  • 0 x Bekeken
  • 6 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 8932 Reacties


Deze man bluft en moet bij het plannen van een datum vooraf de uitvoerende partijen benaderen voor de haalbaarheid van zijn plannen. Maar ja de verkiezingen komen er aan.

1 Dalon    
4 uur geleden door Dalon
1
Meld

Kroon voelt zich uitgehold. Deze man moet de eer aan zichzelf houden en zijn onderscheiding teruggeven. Zijn verhalen zijn allemaal overtrokken en zonder bewijs.Merkwaardig dat hij nu pas met zijn grieven komt en er wederom een zaak van wil maken.Hij is absoluut geen toonbeeld van een vermeende held met zijn drugsgebruiok en agressieve benaderingen en gezuip.

1 Dalon    
4 uur geleden door Dalon
2
Meld

Oplichters en hypocrieten. De machthebbers hun priverekeningen bulken uit van Europees belastinggeld.

1 Dalon    
4 uur geleden door Dalon
0
Meld

@4 Kom dat kamperspul niet aan hun kinderen om wat voor een genuanceerde reden dan ook. Je bent aan de beurt.

6 Dalon    
4 uur geleden door Dalon
0
Meld

@31 Dit kabinet voert uit wat de linkse partijen in de oppositie willen. Groen Links, PvdA en van binnen uit D66. Beetje dieper nadenken hoor.

49 Dalon    
10 uur geleden door Dalon
2
Meld

Met dank aan alle opeenvolgende regeringen die tegen de wil van het volk deze doorgaans criminele gelukzoekers tot Europa hebben toegelaten met alle gevolgen van ontwrichting van dien.

1 Dalon    
14 uur geleden door Dalon
0
Meld

Terecht. Men moet niet mee doen aan die volksopnaaierij van politiek Links dat het hier voor het zeggen heeft.

22 Dalon    
15 uur geleden door Dalon
2
Meld

Mijn vader helaas ook overleden.Het lijkt wel een natuurverschijnsel. Maar goed jij je aandacht; wij lossen het onderling wel op,

2 Dalon    
1 dag geleden door Dalon
0
Meld

Soortgelijke verhalen gaan ook over vermeende heteregone moslims die zich publiekelijk afzetten tegen homofilie maar ondertussen in praktische zin de mannenliefde aanhangen en bedrijven. Hou dit soort in de gaten.

15 Dalon    
2 dagen geleden door Dalon
3
Meld

Bijzonder sympathieke vent niet op geld belust maar puur volksvermaak. Zo zouden er meer moeten zijn. Hulde.

1 Dalon    
3 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Kansloos Frans. Het lukt jou allemaal toch niet. Helemaal zielig om zo'n eigengereid en acterend kind in te huren.Dat werkt juist averechts.

16 Dalon    
3 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Bitcoin en aanverwante altcoins zijn niet meer weg te denken in de wereld. Dit snelle internet is een revolutie na de vinding van het internet.Het coronavirus heeft de ontwikkeling van met name de cryptomunten Ripple (XRP) en Stellar Lumens (XLM) als digitaal betaalmiddel wereldwijd in een stroomversnelling gebracht. Cashgeld zal op termijn worden afgeschaft.Mensen die nu instappen kmaken de meeste kans op winst en staan voor aan in de fille. Nooit meer beleggen wat je missen kan is daarbij mijn advies. Het totaal belegde vermogen(marketcap) bedraagt momenteel 570 miljard dollar en het zou mij niet verbazen als dit eind december het triljoen(1000 miljard) overstijgt. Paypal treedt toe en andere institutionele beleggers en centrale banken. Doe er je voordeel mee.

1 Dalon    
3 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Daar hoef je geen politicoloog voor te zijn. Ik vergelijk de situatie integratie versus moslims als kwik staat tot water. Zij laten zich niet vermengen. Beetje jammer dat al die geleerden daar pas na ruim 50 jaar achter komen; desondanks blijft alloes bij het oude; men doet er niets aan. Politiek links heeft daarbij altijd naar de andere kant gekeken maar de overige politieke partijen gaan daarbij ook niet vrijuit.Bedankt opeenvolgende regeringen. U hoeft niet te luisteren naar de stem van het klootjesvolk.

6 Dalon    
3 dagen geleden door Dalon
4
Meld

Tsja dat krijg je als de Europese Commissie- hoe dan ook- allerlei corrupte landen zoals Griekenland, Hongarije en Polen bijna onvoorwaardelijk als lid binnen wil slepen onder het mom van veiligheid. Nu krijgt de EU een koekje van eigen deeg voor het binnen halen van ongelijksoortige grootheden die voornamelijk lid worden om het financiele voordeel dat zij ontvangen van de rijkere EU landen.

6 Dalon    
3 dagen geleden door Dalon
1
Meld

De winstmarges op kleding en schoenen zijn enorm hoog. Laat de winkeliers maar eens stunten en 60% afrprijzen dan komen ze wel weer aan hun omzet.

1 Dalon    
4 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@13 @14 Dat spul is doorgaans in Nederland geboren en kan dus niet worden uitgezet. Daarnaast is het zo dat staats-secretaris Broekers-Knol niet eens voor elkaar kan krijgen dat ze een Marokkaanse minister te spreken krijgt voor het geval ze al iemand uit wil zetten..Het ergste daarbij is dat ze het daar bij laat. Dat mens heeft beloftes gedaan die zij nooit kan waar maken.

26 Dalon    
4 dagen geleden door Dalon
3
Meld

@2 @3 Jammer dan, dat Marokkaanse tuig is in Dendermonde geboren.Het M-probleem wordt daardoor alleen maar groter in Europa. Hun portemonnee ligt in Europa maar hun hart in Marokko. Dat is het probleem.

22 Dalon    
4 dagen geleden door Dalon
2
Meld

U bent gewaarschuwd deze arrogante vrouw wil zich bij het programma Beau manifesteren alsof ze gewoontjes is en er is voor de gewone man. Zij heeft echter geheel andere ambities en profileert zich op voorhand als de nieuwe premier van Nederland. Haar focus ligt voornamelijk op het volledig overdragen van alle soevereiniteit aan de EU om vervolgens te komen tot een politieke unie. Uiteraard zoekt zij daarbij op voorhand uitsluiten politieke medestanders en daarbij kan zij de SP, Groen links niet gebruiken. In eerste instantie omdat de laatst genoemde partijen bij de volgende verkiezingen een samenwerkingsovereenkomst aangaan waarbij zij nooit de premier kan worden aangezien die combinatie een premier oplevert in de figuur van Klaver danwel Asscher. Als de kiezer niet wil dat Nederland verkwanseld wordt aan de Europese Unie dan moet je absoluut niet op Kaag D66 stemmen. Anderzijds is een stem op de PvdA/Groenlinks ook een forse aanslag op uw portemonnee met die onhaalbare extreme opvattingen van met name Jesse Klaver.De politiek stinkt.

5 Dalon    
5 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@2 Misschien zelfde DNA.

4 Dalon    
6 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Wat zal die vent stinken.Bah.

1 Dalon    
6 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Absurde benadering van de belastingdienst. Niettemin wordt er veel misbruik gemaakt van de kinderopvangtoeslag net zoals bij het Persoons gebonden Budget (PGB). De overheid en politieke partijen moeten niet schromen dat er scherp moet blijven toegezien op dit vermeende misbruik. Er valt echt miljoenen belastinggeld terug te halen maar de valkuil is dat de poitieke partijen zich niet meer durven te bezondigen aan dit misbruik. Over een jaar of twee haalt dit misbruik de media weer en holt men weer achter de feiten aan.

1 Dalon    
6 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Had nooit begrepen waarom hij destijds weg moest.

1 Dalon    
6 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Nu het in Turkije zoveel slechter gaat in economische zin en de Lira steeds meer aan waarde inboet zal het mij niet verbazen dat Erdogan in het buitenland politiek/militaire conflicten zoek om zijn onderhebbend volk af te leiden van deze economische wan toestand. De toeristische industrie ligt volkomen op zijn gat en verbeteringen zijn nog ver te zoeken.Veel Turken zoeken nu toegang tot bitcoin en aanverwante cryptomunten.

1 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Helaas voor jou narcistische chaoot loopt jouw politieke loopbaan nu ten einde. Het Forum voor Democratie kent alleen maar verliezers.

1 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
3
Meld

@17 Niets in dit leven is zeker alleen dat je ooit dood zult gaan. Bitcoin moet je zien als een lange termijn belegging. Er zijn slechts 21 miljoen bitcoins die maximaal in omloog kunnen worden gebracht. naar mate de schaarste toeneemt zal de koers van BC aanzienlijk stijgen. Er wordt door centrale banken en overheden steeds meer erkenning en waarde toegekend aan Bitcoin en aanverwante blockchain systemen zoals Ripple en Stellar Lumens als digitale blockchain betaalsystemen wereldwijd. Deze zijn schaalbaar, transparant en snel.

18 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@14 Je wilt niet weten wat 1 bitcoin eind 2021 aan waarde vertegenwoordigt.

15 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Het wordt echt tijd dat de BV Nederland het partijenstelsel op de schop doet. De kiesdrempel zou 10 keer hogen moeten liggen zodat er hooguit 5 of 6 politieke partijen over blijven van enig gehalte. Die splinterpartijtjes brengen niets in en voegen niets toe. Ze vertragen enkel procedurevertragend in de Tweede Kamer omdat ze verplicht gehoord moeten worden bij de debatten. Het zijn gewoon mediageile personen die er uitsluitend zitten om hun zakken te vullen en op jaarbasis meer dan 4 maanden vakantie te vieren.

13 Dalon    
7 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Ronaldo without any doubt.

4 Dalon    
8 dagen geleden door Dalon
3
Meld

@3 Inderdaad en dan het achterblijvende gezin wat vervolgens daardoor ook nog in financiele armoede komt te zitten omdat de nabestaandenpensioenen bij de meeste pensioenfondsen achter de schermen in de loop der jaren heimelijk is versoberd.

4 Dalon    
8 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Wat een aangrijpende en intrieste gebeurtenis voor zo'n jong gezin. De jongen van 15 die zijn vader nu al mist. Voor het leven getekend. Onvoorstelbaar dat je van het ene oo-p andere moment dood kan zijn door een verkeersruzie van een stoere vluchtende 18 jarige gast. De ouders van de dader zijn evenmin te benijden. De mensheid is ziek.

2 Dalon    
8 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Als dat clubje opnaaiers dat hun eigen huidskleur niet kan of wil accepteren nog even doorgaat met het ondermijnen van de Nederlandse cultuur, normen en waarden dan word ik voor het eerst echt racistisch. Opzouten.

192 Dalon    
8 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Wiebes is een woordkunstenaar. Liegen en bedriegen gaan hem goed af. Hij ontduikt zijn verantwoordelijkheden gesterkt door het feit dat hij na zijn disfunctioeren bij de belastingdienst door Rutte beloond werd met een ministerspost, nota bene die van Economische Zaken.De bewoners en slachtoffers van de gasbevingen in Groningen kunnen zijn bloed wel drinken met zijn mooipraterij. De man een totaal verkeerd zelfbeeld.Opzouten.

1 Dalon    
9 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Een zeer rekbare opmerking van Asscher. Kun je alle kanten mee op. Indekken voor de komen verkiezingen. Niemand neemt zijn vernantwoordelijkheid. Bah.

1 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Het enige wat ik over Jesse Klaver wil zeggen is dat je het beste bij hem en Groen Links uit de buurt kunt blijven want hij naait je oren aan waar je bij bent. Dus geen stem voor Groen Links.

1 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
1
Meld

Het blijft wel zaak dat er op het misbruik van kinderopvangtoeslag blijvend wordt gecontroleerd op rechtmatigheid. Er wordt, de goeden niet ten aangesproken net als bij het Perswoons Gebonden Budget (PGB) veel misbruik gemaakt. De politiek moet niet schromen middels de belastingdienst (FIOD) controles uit te oefenen. Het gevaar is namelijk dat politieke partijen om stemverlies naderhand de PGB regeling en de kinderopvangtoeslagregeling niet meer durven aan te pakken.Beste zou zijn het gehele systeem op te heffen en de opvang ( net als voor asielzoekers) gratis te doen.

16 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@8 Met de wijsheid van achteraf weet iedereen hoe het had gemoeten. Succes.

9 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Hij is niet voor niets ontslagen als staatsecretaris bij financien/belastingdienst. Het is schrijnend dat hij na zijn ontslag wegens disfunctioneren door Rutte werd benoemd als minister van economische zaken. In Groningen kent met de man inmiddels goed en men kan hem wel schieten met zijn valse beloftes over snelle compensatie van de kapotte huizen a.g.v. aardbevingen door gaswinning.

2 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@6 Goed dat je de vraag stelt wat de waarde is voor de komende waarde. In 2018 was de waarde van 1 Ripple 3.48 dollarcent terwijl er toen minder toepassingsmogelijkheden en minder belangrijke partijen/ relaties waren voor Ripple. Momenteel wordt Ripple (XRP) steeds meer ontdekt en gebruikt door grote centrale banken wereldwijd met name Japan is een grootgebruiker en Engeland idem. Ook de Europese Centrale bank ( Kristine Lagarde) is voorstander van digitalisering van de euro op basis van systeem Ripple al word dat niet hardop gezegd. Een goed verstaander etc. Als je geduld hebt kan de koers door de massa aansluiting snel doorstijgen tot 3 euro en vervolgens 10 euro per Ripple. Het zou me niet verbazen als de koers doorgroeit naar 30 euro tot meer binnen 5 jaar. Een mooie investering als aanvulling voor je pensioen. Gewoon laten staan en waar mogelijk wat bijkopen.

7 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

De bullrun is nu echt begonnen. Ripple heeft 3 jaar lang nauwelijks beweging getoond en is nu helemaal los en is op weg te worden tot een digitale wereldmunt voor het op een voordelige, transparante en schaalbare wijze wereldwijd 24/7 over maken van geld.De koers is binnen een week met 50% gestegen. Veel centrale banken volgen het systeem van Ripple en over een paar jaar gebruikt iedereen Ripple. Stellar Lumens XLM) is van dezelfde soort maar dan meer gericht op het individu in landen waarvan men verstoken is van banken. @2 De Chinese munten waaronder Vechain is een cryptomunt met veel onderliggende toepassingen zoals het traceren van productieketens op voedselveiligheid en gezondheid. @3 Neo wordt wel vergeleken met Ethereum.De wereld staat nu voor een digitale revolutie. Met name blockchain neemt aan betekenis toe. Beleggen in crypto wordt steeds interessanter naarmate er meer toepassingen zijn en overheden middels reguleren cryptomunten erkennen.In 2017 kende de cryptowereld een hype met enorm hoge koersen. Momenteel is er geen sprake van een hype maar van beleggen in het nieuwe goud met zeer praktiche achterliggende toepassingen.Degeen die investeert moet wel een sterke maag hebben want schommelingen per dag van 30% is geen uitzondering. Verdieping in de materie is daarbij de oplossing om de pareltjes er uit te vissen.

5 Dalon    
10 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Ja ja.

1 Dalon    
11 dagen geleden door Dalon
2
Meld

@13 Momenteel is zij minister van Buitenlandse zaken ja maar bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen 2021 is het maar zeer de vraag of zij als minister terug kan komen dan wel als gewoon Tweede Kamerlid. Zij komt voor beide opties niet meer in aanmerking omdat ze voor de eer bedankt.

22 Dalon    
11 dagen geleden door Dalon
2
Meld

Voor de 2e Kamerverkiezingen van maart 2021 komt Ollengren niet meer voor op de lijst. Dat dient een doel omdat Nederland dan van deze arrogante eigengereide minister verlost is en dat is gerechtvaardigd. Opzouten.

1 Dalon    
11 dagen geleden door Dalon
11
Meld

@1 Zeker een van zijn eerder uitgenodigde vriendjes die zijn huis goed kennen.

2 Dalon    
14 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Hij heeft als eerder veroordeelde pedofiel een zeer ongeloofwaardig verhaal verteld. Uitgerekend een pedofiel vindt naar zijn zeggen een dood ventje in het bos en verkondigt verder dat zijn DNA aan de binnenkant van de onderbroek van de jongen is veroorzaakt doordat hij zijn kleren rechttrok. Wettelijk en overtuigend genoeg om hem tot 20 jaar te veroordelen. Die sluwe Roethofmogen ze van mij ook een enkeltje Verwegistan geven. Hij weet wel beter en hij moet het maar op zijn geweten willen hebben om Brecht vrij te pleiten wetende dat de ouders van het slachtoffer levenslang hebben.

3 Dalon    
14 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Zweert die man bij het kruis is het weer niet goed.

2 Dalon    
14 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Opzouten.

2 Dalon    
15 dagen geleden door Dalon
2
Meld

Reactie op bericht: Het jaar van Bitcoin

@1 Gelijk heb je.

2 Dalon    
15 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Niemand neemt zijn verantwoordelijkheid hetgeen resulteert in een onbetrouwbare overheid.

3 Dalon    
15 dagen geleden door Dalon
0
Meld

Mervrouw Lolbroek is juist binnen gehaald om de boel te vertragen. Ze verschuilt zich achter Europese wetgeving en de linkse politieke partijen in Nederland zoals Groenlinks Jesse Klaver en D66 Robje Jetten lachten zich de piemel uit de broek.Het komt in hun straatje te pas.

3 Dalon    
15 dagen geleden door Dalon
0
Meld

@6 Dat is de prijs als je als relnicht telkens de publiciteit zoekt.

7 Dalon    
15 dagen geleden door Dalon
6
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig