CoolMemories | Meld

CoolMemories

  • 588 x Bekeken
  • 531 Stemmen
  • 2 Berichten
  • 11869 Reacties


@26 "...en dat durft ons op onze vingers te tikken en zich op te stellen als een soort zee-helden ..."Ja, dezelfde figuren die ons sommeren straatnamen van nationale (zee)helden te veranderen omdat zij destijds 'politiek incorrect' geweest zouden zijn...!

30 CoolMemories    
ongeveer 1 uur geleden door CoolMemories
0
Meld

@25 "....Die denken maar aan een ding, ....".....aan ritmisch dansen....?

29 CoolMemories    
ongeveer 1 uur geleden door CoolMemories
0
Meld

@133 "....Nog twee, hooguit drie regeerperiodes voor het kartel en dan is het gedaan met hun.Dan staan zij aan de zijlijn...."Dat zou nog gunstig zijn voor het kartel! Rutte ligt nu al onder het virtuele vuur van tomaten en rotte eieren terwijl pek en veren klaar gezet worden...! We hebben in de VS gezien hoe snel een politieke omwenteling kan gaan.....zelfs aan het einde van de verkiezingscampagne leek er geen vuiltje aan de lucht voor de globalisten......nu staan ze ontredderd, tandenknarsend met lege handen en eenzaam perspectief....!

135 CoolMemories    
ongeveer 1 uur geleden door CoolMemories
0
Meld

@35 Heb jij het hek om je tuin al weg gehaald....? Zo'n hek hindert namelijk de nachtelijke migratie en is toch asociaal en immoreel....?!

48 CoolMemories    
ongeveer 1 uur geleden door CoolMemories
2
Meld

@10 Trump is helemaal niet 'extreem rechts'! Het was Obama die het seculiere socialistische paradijs Libië naar de Middeleeuwen bombardeerde......

47 CoolMemories    
2 uur geleden door CoolMemories
4
Meld

@4 "....Dat zegt wat ... Over die Democraten...."Ja, die zijn blijkbaar nog steeds niet over het verlies van Clinton heen en blijven volharden in hun hoop op impeachment van Trump....?!

19 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
10
Meld

@6 "....Niet zo raar dat als je voor een oranje aanrander werkt die kindertjes uit armen van moeders laat rukken dat mensen je dan niet moeten. …."Heeft Mark Rutte al geantwoord op de vraag waarom hij 21 miljoen heeft gedoneerd aan moordende jihadisten in Syrië.....!?!??!?!?!?!

16 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
10
Meld

@7 "...Ze schaamden zich anders nooit ondanks alle ellende die ze veroorzaakt hebben, of dat nu in Vietnam was met napalm, of in Nicaragua, enz. of meer recent de 'massa vernietigingswapens... het brengen vd Lente... Nee toen waren ze stil, trots waarschijnlijk. Maar nu schamen ze zich? ….."Klopt! Het is valse overbodige schaamte! Obama heeft Syrië en Libië verwoest tot rampgebieden, heeft nog nooit één boeiende rede gehouden en was (met zijn Nobelprijs) een gevaar voor de wereldvrede!Maar de linkse kortzichtige kuddes zijn gericht op het afschaffen of negeren van politiek en realiteit (nihilisme) en rennen liever, abstracties volgend, gezamenlijk de afgrond in.....

14 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
7
Meld

Tijdens een date ga je toch niet over politiek praten!?

13 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
3
Meld

Na de pedoseksschandalen in de Katholieke Kerk krijgen we nu de pedoseksschandalen van de Linkse Kerk....!

21 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
1
Meld

@5 "....Trump is nu al de beste president sinds decennia...."Klopt, en ook de meest spraakmakende, rijkste en meest spectaculaire....kortom een Amerikaan in het kwadraat! Wellicht zal hij JF Kennedy voorbij streven en overtreffen! Ontsteltenis binnen de Linkse Kerk.....de afgrond voor de gevestigde politiek en hun media die volgt op de obsessie met de ridicule 'Ruslandconnecties' en ijdele hoop op impeachment.....Wat wel imminent blijkt is de impeachment van Rutte wiens positie ongeloofwaardig en onhoudbaar is geworden en waaruit hij alleen nog kan uitwijken naar Brussel...……..ook Merkel wankelt terwijl Orban spijkers met koppen slaat!

67 CoolMemories    
6 uur geleden door CoolMemories
1
Meld

Gedver! Alweer zo'n Pim Fortuynhater die Pim betrok met het Anne Frankverhaal en minderheden alvast aanraadde onder te duiken....!

12 CoolMemories    
7 uur geleden door CoolMemories
1
Meld

@14 Ja, je kunt een politieke gigant als Trump niet gaan vergelijken met een puppet als Rutte die miljoenen moslims blijft binnensluizen en anderhalf miljard uit de schatkist weggeeft aan rijke buitenlandse aandeelhouders!! Trump is een hyperkapitalist maar komt op voor zijn land, de Amerikanen en de wereldvrede......Rutte.....ach.....

44 CoolMemories    
14 uur geleden door CoolMemories
9
Meld

In Hongarije REPRESENTEERT de politiek nog de bevolking.....in Nederland zie je hoe puppets verscholen achter een nep-representatie miljoenen moslims binnen halen en anderhalf miljard uit de schatkist wegsluizen naar rijke buitenlandse aandeelhouders......maar wel kritiek op Trump hebben die wel opkomt voor zijn land en Amerikaanse bevolking....?!

79 CoolMemories    
15 uur geleden door CoolMemories
0
Meld

@10 "....is dat de NRA..." Heeft niks met Trump te maken, is al eeuwe zo!

11 CoolMemories    
1 dag geleden door CoolMemories
2
Meld

Immigranten oppikken voor de kusten van de door Brussel veroorzaakte rampgebieden schijnt goed betaald te worden.......

193 CoolMemories    
1 dag geleden door CoolMemories
0
Meld

De door links verwelkomde en vertroebelde immigranten komen vooral naar het Westen om zo snel en makkelijk mogelijk rijk te worden en priveleges te genieten....om Trump na te doen dus....

140 CoolMemories    
1 dag geleden door CoolMemories
10
Meld

@74 Onzin! Nationalisten mogen dan wel bereid zijn voor hun land te vechten en te sneuvelen maar zij kunnen nooit een jarenlange (loopgraven)oorlog financieren.....daar heb je financiers.....trans-nationale globalisten voor nodig..!

75 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
0
Meld

@1 "....de handelsoorlog is in alle hevigheid losgebarsten....."Met westerse waarden of belangen van de burgers heeft dit niets te maken! Het is een oligarchenstrijd tussen nationale (Trump, Poetin e.d.) en transnationale oligarchen (Soros)....!

4 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
7
Meld

Spannend, Soros tegen Trump en Poetin! Wie gaat er winnen..? Of is China de lachende vierde?

3 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
7
Meld

@22 "...Bob is er ook nog...."Bob staat met lege handen en is belachelijk!

48 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

@36 "...De Duitse burger interesseert u geen ruk. …."Heb je het nu over Merkel...!?!Dit draadje gaat over RUTTE...die trouwens ook geen ruk geeft om de Nederlandse burgers en er snel bij was om 1,5 miljard weg te sluizen naar buitenlandse aandeelhouders en nog steeds niet wil antwoorden op de vraag waarom hij 21 miljoen gedoneerd heeft aan moordende jihadisten in Syrië...!!

47 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Heeft Rutte al geantwoord op de vragen van Peter Omtzigt waarom het kabinet 21 MILJOEN gedoneerd heeft aan moordende jihadisten in Syrië.....!??!?!!?!?!?!?!??!?!

45 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

@95 "...Rechts heeft ook niet zo'n probleem met waarheden en andere meningen zoals links dat heeft....."Klopt, juist de tolerantie bij links is zeer laag, de doctrines streng, de sancties hard en onverbiddelijk …..en kinderen op de linkse school in Groenlo worden de klas uitgezet als ze tonen voor Trump te zijn...!

159 CoolMemories    
2 dagen geleden door CoolMemories
10
Meld

@92 "....Links verdedigt de islamisering, als er iets menselijke waardigheid schend is het de islam...."Izetbegovic schreef in 1970 een Islamitisch manifest, dat veelzeggend is: “De volledige definitie van de Islamitische Orde is: de eenheid van religie en wet, onderwijs en gezag (…) De moslim bestaat helemaal niet als zelfstandig individu (…) Vrede of coexistentie tussen de islamitische religie en niet-islamitische sociale en politieke instituties is in feite onmogelijk.” Dat links, geheel tegen haar eigen definitie in, hiermee conspireert is ook veelzeggend en verraad het verborgen fascisme dat je ook herkent in het imperialisme van de EU en het ultieme gedogen van Erdogan.....terwijl het soevereine seculiere Rusland voortdurend gedemoniseerd en gesanctioneerd wordt....

158 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

@76 "...wegkijken in optima forma..."Heeft Rutte al geantwoord op de terechte vraag waarom hij 21 miljoen gedoneerd heeft aan moordende jihadisten in Syrië...!??!

157 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

@17 "....Gebrek aan dossier kennis....."Heeft Rutte inmiddels al geantwoord op de terechte vraag (van Peter Omtzigt) waarom hij 21 miljoen gedoneerd heeft aan moordende jihadisten in Syrië...!??!

156 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

@68 "....Vreemd dat juist links (CPN) in de 2e wereld oorlog zich verzette tegen het fascisme …."De begrippen 'rechts' 'links' zijn hier onbruikbaar! De communisten verzetten zich tegen het nationaal socialisme die als totalitaire corporatieve systemen veel op elkaar lijken. Bovendien waren de liberalen in de 19e eeuw 'links' want rebelleerden tegen de gevestigde macht van koning, adel en geestelijkheid (le droit)…..

151 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
10
Meld

@11 "...Ik vond het best goed van Baudet om even goed na te denken eer hij antwoord gaf....."Ja, Baudet moest een genuanceerd antwoord geven en nam de vraag serieus, en dat vergt dus enige bedenktijd.Wij willen namelijk wel een onafhankelijke NPO/NOS zonder staatspropaganda maar toch ook geen weerman of omroepster die haar persoonlijke haat tegen Trump gaat spuien...!?

142 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld

@2 "...onder Obama gebeurde het zelden tot nooit …"Guantánamo Bay.....geheime Poolse martelkampen.....waterboarding CIA.....bommen op Libië....steunen jihadisten in Syrië.....

173 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
6
Meld

@7 "....Het land zakt af tot Derde wereld land onder Trump...."Trump is honderd keer beter dan oelewapper Obama! Noem eens één interessante en boeiende speech van Obama!!

63 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
9
Meld

Een ander spook is; 'seksualiteit' waard de conformistische massa's in het Westen door bevangen zijn.

7 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Het spook van deze tijd (voor de westerse elites) is; globalisering door oorlog, technologie, massamigratie en islamisering.....daarvoor gaan ze over de lijken van honderdduizenden (Irak, Libië, Syrië...)

6 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Met het weggeven van anderhalf MILJARD dividendbelasting aan buitenlandse aandeelhouders was Rutte er wel als de kippen bij....!

29 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

"....het "inhumane" beleid aan de Mexicaanse grens....."Misschien eens de moord- en misdaadcijfers van het grensgebied bestuderen...?!

62 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
7
Meld

@1 "...Oftewel VS degradeert zichzelf tot apenland...."Het was onder Obama dat Guantánamo Bay open bleef en door ging met mensenrechten schenden, het was onder Obama dat verdachten getransporteerd verhoord en gemarteld werden in geheime Poolse kampen....

61 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
9
Meld

@25 "....Nee hoor ook FBI mensen hebben een mening en gaan stemmen...."Ja, maar ze mogen zich niet inmengen in de verkiezingen, manipuleren en collusie plegen!

49 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
4
Meld

@193 "....Ik ben bang dat dat alleen door een burgeroorlog nog kan. En die zit er aan te komen...…"In ieder geval een culturele crisis in de westerse wereld die nog nooit is voorgekomen, we kregen al een voorproefje direct na de verkiezingsoverwinning van Trump; de linkse globalisten waren verbijsterd, de Amerikanen vierden uitzinnig feest en confronteerden elkaar..!

197 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

De oprukkende Islam kan niet gekeerd worden met een politieke elite die, in weerwil van haar eigen principes, religieuze en tribale cultuur gelijk stelt aan de moderne seculiere vrijgevochten westerse cultuur....!

195 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Eindelijk een EU-land dat, net als Hongarije en Polen, niet (meer) meedoet aan de omvolkingsgplannen van Soros, Merkel & co

15 CoolMemories    
3 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

@81 Vandaar ook dat er, tot aan Trump, geen lessen geleerd leken te zijn sinds Vietnam en Irak...men ging na het fiasco Libië gewoon weer door naar Syrië....alsof het absoluut noodzakelijk was deze landen te...'bevrijden'....ofwel te ontwrichten....?! Het ging er nooit om een oorlog te winnen maar om hem aan de gang te houden ….ten bate van globalisering!

83 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
3
Meld

@81 Op NuJij ageerde ik al tegen de oorlogen in Irak en Afghanistan die geen oorlogen waren van 'rechtse haviken' maar van slinkse globalisten die zo, met 'democratie en mensenrechten' als alibi, de globalisering wisten te versnellen ten koste van honderdduizenden doden en de welvaart van belastingbetalende burgers...!

82 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
3
Meld

@13 "...Goed zo. Een clubje van criminele idioten ben je liever kwijt dan rijk. Nu de andere nog...."Ja, je bedoelt natuurlijk dat clubje van Rutte & co dat anderhalf miljard uit de schatkist wegsluisde naar hun buitenlandse aandeelhoudersvriendjes.....ten koste van de Nederlandse zorg en het sociale....

17 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
9
Meld

@71 "...Weg Met Ons ….."En wie of wat worden daarom het meest gehaat door onze politici en hun media: mannen als Fortuyn, Trump of Baudet en landen als Rusland die persoonlijke en nationale soevereiniteit belangrijker vinden dan massale onderwerping aan disciplinerende rationaliserende en controlerende systemen.....

76 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

@71 "...Weg Met Ons ….."Ja, dat is het algemeen heersende laffe vrouwelijke (schuld)gevoel waar Europa onder lijdt, het genot in de nederlaag en ondergang en het bijzondere gevoel er niet aan te kunnen ontkomen..... dat zijn wortels heeft in het Christendom, de religie van zelfopoffering voor abstracties....de Linkse Kerk is dan ook de rechtstreekse opvolger van de Christelijke kerk en de laatste nihilistische fase van het kaitalisme…..!

75 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

@69 Wat ik al zeg: het gaat om het vervangen van de autochtone (kritische) nationaal denkende en sprekende burgers die, net als de Joden in het Derde Rijk, overbodig zijn geworden, een sociale rest gaan vormen, onbruikbaar voor het Nieuwe EUSSR systeem.....voor dit doel kun je makkelijk de conformistische door 'seksualiteit' geobsedeerde linkse kuddes inzetten.... totdat ook zij zich uiteindelijk een keer achter de oren gaan krabben....

73 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

@60 "....Voorts zie ik graag wat nationalisme in de historie heeft gebracht...."Gezwets! Niet nationalisme maar globalisme heeft twee wereldoorlogen aangericht en gefinancierd! Wie anders dan globalisten kunnen miljarden investeren in oorlogen en soms beide partijen tegelijk financieren....?!

72 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
1
Meld

Nepnieuws!! Er is helemaal geen sprake van 'naïeve immigratiebeleid' maar van moedwillige omvolking door oorlogen te stichten in Libië en Syrië waardoor miljoenen naar Europa gedreven worden!De ontheemde her-genaturaliseerde immigranten gaan de toekomstige 'Europeanen' vormen ter vervanging van de overbodig geworden vergrijzende autochtone en nationale bevolkingen...….gewoon Nazi-politiek maar dan anders!

69 CoolMemories    
4 dagen geleden door CoolMemories
2
Meld

Voor 'ontwrichting van de samenleving' …….?!

6 CoolMemories    
5 dagen geleden door CoolMemories
5
Meld

Je mag ook niks meer tegenwoordig

2 CoolMemories    
5 dagen geleden door CoolMemories
8
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig