Billiger

Billiger

  • 0 x Bekeken
  • 0 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 2372 Reacties


En niet alleen bij energie bedrijven, internet providers ook het zelfde geval tussen personen die via callcenters jouw een contract blijven aansmeren.Ze vragen wat betaald u nu aan kosten ze geven jouw altijd oppervlakkige informatie die op google ook gewoon te vinden is en vergelijken het onderling aan wie het goedkoopste is , vraag je specifiek door kom je bedrogen uit dat je helemaal niet goedkoper uit bent.wat ook het geval is energiecontracten aansmeren met cadobon die je gelijk kunt besteden zoals bij de mediamarkt consumenten verlijden. in feite betaal je zelf voor de cadobon dit soort verkopen die moed je gewoon vermijden en met een grote boog er om heen lopen maar het jammere is consumenten trappen weer in mooie praatjes die ze worden voorgeschoteld, de verkoop truck consumenten proberen over te halen.Consumenten kunnen zelf wel bepalen of ze willen overstappen daar hebben ze geen callcenter of misleidend bureautje voor bij nodig, tarieven onderling kun je zelf wel uitzoeken en vinden de jij bepaalt of je voordelig uit bent of niet.

Billiger    
2 uur geleden door Billiger

Laten ze maar flink gaan bidden naar de heilige vader wie weet stuurt god wel een engel met een doos heilig water als vaccin.

Billiger    
12 uur geleden door Billiger

Geen cash geld als betaling is al je vrijheid hierin verdwenen.Geen schilder geen loodgieter geen contante betaling en vrij handelen ect is niet meer wat op zich voor jouw en de ontvanger alleen maar voordeel oplevert laat staan het contante huishoud pot en gespaarde zuur verdiende centen.als toevoeging geen controle van buiten af over je eigen beheer aan cash geld.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

Een site als krapuul stookt het vuurtje maar weer op om PVV maar in een zwart daglicht te stellen nu er rellen gaande zijn.Het valt mij wel op de laatste dagen voor de verkiezingen dat de PVV van Geert steeds vaker wordt weg gezet als de zwarte boe man zowel in de politieke wandelgangen als in de media.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

Ja ik wel kijk maar in de wereld hoe demonstraties vaak aflopen en gepaard gaan met geweld plundering bekogeling en leegroof is niets anders dan het geval in Nederland wij zijn geen uitzondering hierop.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

@oculus amet Volgens mij zit je met een donkere bril 😎 naar het filmpje te kijken, dat deze vrouw werd geraakt door het waterkanon dat was was enkele uren voor 21:00 uur gebeurd.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

En vooral niet op GroenLinks kost je meer in de portemonnee dan je stem op Wilders.Elke keer het zelfde gelul wat kost het allemaal wel niet, bijv. de Btw terug draaien naar 19% kost toch niet meer terwijl de BTW is verhoogd naar 21%.De afgelopen 10 jaar zijn de lasten alsmaar gestegen met minder kan het ook wel af maar onder Rutte was er nooit genoeg en als je kijkt bij andere partijen die willen strooien met geld van de belastingbetaler daar wordt niets over gezegd maar ach het is Geert Wilders maar.Ik haat NK trollen die zeggen ach het is maar 1 euro meer die je moet afdragen waar praten we over, 1 Euro is al te veel en het is niet alleen die 1 Euro op een bepaalde verhoging er zijn meer verhogingen die zijn aangekondigd op tal van terreinen en bij elkaar opgeteld is het aanzienlijk meer dan die ene Euro.Mijn stem is PVV laat Wilders het maar 4 jaar proberen dan kijken we over 4 jaar wel verder hoe het in Nederland er voor staat, op de huidige partijen blijven stemmen weet je al van te voren hoe het er ongeveer er uit komt te zien deze ontwikkeling ziet er in mijn ogen al niet te rooskleurig uit en zo denk ik er over.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

Het is weer zover vlak voor de verkiezingen Wilders PVV wordt weer in het verkeerde daglicht gezet door de huidige partijen en de media en gelijk wordt er een ban op gezet en volledig afgebrand.

Billiger    
1 dag geleden door Billiger

We slaan het stemmen maar over met een uitstel van 4 jaar dan mag er weer een nieuwe poging worden gedaan.

Billiger    
3 dagen geleden door Billiger

Zal niet lang meer duren dan komen de broeinesten in andere plaatsen en bekende wijken ook boven drijven.

Billiger    
3 dagen geleden door Billiger

En de grootse groep herrieschoppers waren de groep jongeren met getinte kleur.

Billiger    
3 dagen geleden door Billiger

Wie weet had Biden wel een privé deurtje bij Epstijn.

Billiger    
5 dagen geleden door Billiger

Wat had je anders verwacht van deze partij Jetten zijn voorganger Pechtholt was net zon vieze gluiperd, een partij die eerst met veel bombarie een toneelstukje opvoeren dat ze vel tegen zijn en dan later hun keutel weer intrekken.Een partij met rookgordijntjes en achter de coulisse wordt flink geoefend hoe het toneelstuk er uit moet komen te zien.

Billiger    
6 dagen geleden door Billiger

Terecht dat de vrouw werd aangeslagen nu er wat meer bekend is waarom zij werd aangeslagen.Ja in de bijstand mag je een auto bezitten en motor maakt niet uit hoe groot of klein de auto is, de dagwaarde is de bepalende factor aan vermogen die je mag bezitten met uitzondering van noodzaak bij een uitkering.Er zijn ook andere uitzonderingen hierop zoals vrijstelling gemeente belasting betreft voertuig bezit de dagwaarde van je auto mag niet meer bezitten dan 2.200 euro om in aanmerking te komen van vrijstelling deze regeling wordt niet toegepast op je totaal vermogen aan bezit wat je mag hebben dit geld ook voor je waterschapbelasting daar gelden de zelfde regels.Dat deze vrouw een auto en motor bezit is wel degelijk bekend bij de gemeente je voertuig staat geregistreerd bij de belastingdienst deze gegevens zijn via de gemeente opvraagbaar en bekend neem aan dat het voertuig op haar naam staat en uit de berichten zit zij al enkele jaren in de bijstand.Aan de ene kant heeft deze vrouw een meldingsplicht als er in haar situatie iets wijzigt zoals woon werk financieel en vermogen en zij verzwijgt dat dan is zij nalatig en terecht dat de gemeente haar een vordering oplegt. het gaat niet alleen over de toegestopte boodschappen van haar moeder.Als je een keer 100 euro wordt toegestopt of een zak vol met boodschappen krijgt zal niemand het gaan melden bij de gemeente daar zal de gemeente ook niet moeilijk over gaan doen neem ik aan.Maar deze vrouw kreeg wekelijks haar boodschappen van haar moeder wel uit goede bedoeling van de moeder daar niet van.

Billiger    
6 dagen geleden door Billiger

Van mij mag Rutte liefst vandaag dan morgen opstappen.

Billiger    
8 dagen geleden door Billiger

Alleen de schulden die zijn ontstaan door de toeslagenaffaire worden vrij gescholden privé schulden neem ik aan die worden niet vrij gescholden, zoals leningen en kredieten die moeten gewoon worden voldaan dat hierin achterstanden in kunnen zijn door de gevolgen van de toeslagenaffaire mag geen gevolgen hebben gewoon netjes afbetalen en hierin moeten door de onderliggende partijen goede afspraken worden geregeld.

Billiger    
9 dagen geleden door Billiger

Dan wordt het tijd om de kiesdrempel te verhogen minimaal 5 zetels dan zal het beeld er anders uit te komen zien, met meer splinterpartijen is de verdeeldheid ook vele malen groter.

Billiger    
10 dagen geleden door Billiger

Nederland wordt niet wakker, na de de verkiezingen verandert er niets de ommekeer zal niet plaats vinden op naar Rutte IIIV.

Billiger    
10 dagen geleden door Billiger

Je mail gebruiken als nicknaam lijkt me niet verstandig. 😕

Billiger    
11 dagen geleden door Billiger

Alleen het stemmende klootjesvolk vinden dat, en dat is in aantal nog in grote getale aanwezig.

Billiger    
11 dagen geleden door Billiger

Dus als je Rutte afkraakt wegens zijn beleid wordt je gemind.

Billiger    
12 dagen geleden door Billiger

Aan de minnen te zien wordt Rutte nog steeds op handen en voeten gedragen.

Billiger    
12 dagen geleden door Billiger

Rutte blijft alleen in het zadel door het stemmende klootjesvolk, zelf opstappen doet Markje niet hij blijft lijsttrekker en gaat voor een vierde termijn als premier dat is wel duidelijk.Verwacht dat na de verkiezingen weinig zal veranderen de zelfde trekpoppetjes worden weer gekozen in een andere samenstelling en de PVV als 2e grootste partij wordt weer buitengesloten aan de onderhandelingstafel die krijgt geen kans om mee te regeren in Rutte 4.

Billiger    
12 dagen geleden door Billiger

@ supermax Het zelfde stemvolk.

Billiger    
14 dagen geleden door Billiger

En de zonnepaneeltjes gaan ook minder aantrekkelijk worden nu straks de saldering wordt afgeschaft.

Billiger    
14 dagen geleden door Billiger

Naar gelukszoekers in kampen daar zal GroenLinks en D66 wel voor gaan pleiten 😂Maar geef ze gratis weg aan gezinnen die het moeilijk hebben en laat het cabinet maar met een compensatie over de brug komen voor de getroffen winkeliers, daar kan toch wel een landelijke actie tegen over staan?

Billiger    
14 dagen geleden door Billiger

Minder minder.

Billiger    
14 dagen geleden door Billiger

Alleen kamerlid Jasse Klaver en achterban zal geen negatief bericht de deur uit sturen.

Billiger    
15 dagen geleden door Billiger

@ Een hardwerkende ZZPerDat had het zeker moeten zijn eerder oprotten daar waren de meeste op NK zeker voorstander van , maar nu blijkt het tij te zijn gekeerd aan de minnen en plussen op NK te zien.Kan ook zijn dat er nu minder op NK zitten tijdens de verandering en zijn overgeheveld naar NU.NL aan de aantal reacties te lezen.

Billiger    
15 dagen geleden door Billiger

Op deze manier praten die trekpoppetjes wie kent ons dekt ons de verantwoording weg lullen en het kabinet stapt niet op, een poppenkast voor de Bühne achter gesloten Catshuis deuren.

Billiger    
15 dagen geleden door Billiger

Welke democratie hebben wij dan nog in Nederland de PVV is al eerder uitgesloten om mee te regeren als 2e grootste partij van Nederland.

Billiger    
16 dagen geleden door Billiger

Op naar de 76 zetels voor de PVV kunnen de andere partijen hem ook niet uitsluiten.

Billiger    
16 dagen geleden door Billiger

Een goed voornemen stem PVV.

Billiger    
17 dagen geleden door Billiger

Kiezers bedrog de kiezer beloven met met mooie praatjes en beloftes.

Billiger    
17 dagen geleden door Billiger

Een zwartdrol eerste klas.

Billiger    
18 dagen geleden door Billiger

Akwasi wat een zwartdrol.EO had gelijk aangifte moeten doen.

Billiger    
18 dagen geleden door Billiger

Als er minder illegalen zijn zijn er ook minder daklozen.

Billiger    
18 dagen geleden door Billiger

Als Wilders nou de grootste partij wordt en overtreft de VVD met nipte meerderheid aan zetels dan mogen ze zelf een regering gaan vormen.

Billiger    
18 dagen geleden door Billiger

De prijs van van de postcodeloterij in de oude sok. De hoogte van de bedragen waarover pas negatieve spaarrente wordt geheven wordt ook steeds kleiner, kreeg laatst een melding van ABNAMRO wegens wijziging.

Billiger    
18 dagen geleden door Billiger

Jan met boeren verstand dan komt het vast wel goed.

Billiger    
22 dagen geleden door Billiger

Koop de Nutella potten toch al niet in Nederlandse supermarkt veel te duur, Laatst keer 2 potten gehaald bij de real in Duitland 2,89 euro per pot van 975gram veel voordeliger met de rest van de boodschappen.

Billiger    
26 dagen geleden door Billiger

@ Brolin Weet ik AOW heeft niets met gemeentebeleid te maken daar zijn andere wettelijke regels voor het ging mij specifiek om het uitkeringsgedeelte er wordt schijnbaar een gelijkenis op gehanteerd een uitkering is een uitkering wat dus niet vergelijkbaar is.

Billiger    
28 dagen geleden door Billiger

Dit soort ongelijkheid krijg je door wet en regelgeving bij de ene gemeente hanteren strakke regels in uitvoering en in andere gemeentes gaan ze er coulant mee om bij de ene gemeente krijg je meer en bij de andere gemeente krijg je niets.Kijk maar bij de zorg die sinds 2015 bij de gemeentes ligt en landelijk gezien al verschillend is in zorg bij de ene gemeente krijg je meer zorg dan in andere gemeentes, woon je in de verkeerde gemeente dikke pech.Het verhaal van die vrouw met uitkering 7000 euro de media staat er vol van je leest alleen oppervlakkig inhoud de werkelijke inhoud en achtergrond lees je niet je hoort verschillende bedragen voorbij komen en het blijkt dat de moeder van de vrouw al een jaar geleden is overleden ergens gelezen te hebben, en de kant van de gemeente lees je ook maar oppervlakkig nieuws maar geen werkelijk achtergrond waarom deze vrouw nu de (dupe) van is.Om daar een goede oordeel over te geven betreft de uitvoering die nu wordt gehanteerd kan ik geen mening over geven ik geef alleen een mening wat het werkelijke verhaal en achtergrond is van deze situatie waar deze vrouw is in beland, aan oppervlakkig nieuws heb ik niets wat de media voorschrijft.

Billiger    
28 dagen geleden door Billiger

Wat een geklooi op de website van NK het wordt steeds onoverzichtelijker, krijg de indruk dat er steeds minder reactie komen en veel zijn verdwenen en alternatieven hebben gevonden.Van nujij naar NK gemiddeld steeg de reacties gematigd, maar nu te merken dat het steeds minder wordt.

Billiger    
30 dagen geleden door Billiger

@Goesenaar Je vergeet de maandelijkse toeslagen die je terug krijgt zoals zorg en huur toeslag neem aan dat je gemiddeld 400 euro per maand terug krijgt van de belasting als alleenstaande met een uitkering.

Billiger    
30 dagen geleden door Billiger

In de bijstand Mag een alleenstaande 6,000 euro aan vermogen hebben een gezin of samen als partner mag 12,000 euro max hebben als vermogen. op de gezamenlijke rekening, heb je een auto wordt beschouwd als vermogen dagwaarde.Voordelen voor bijstandsgerechtigden, vrijstelling gemeentelijke belastingen, vrijstelling waterschapsbelasting hierin zit wel een aparte regeling in vrijstelling of gedeeltelijk, dagwaarde auto mag niet meer bedragen dan ongeveer 2200 euro of je krijgt een vrijstelling wegens noodzaak dat je een auto wegens omstandigheden nodig hebt dan is de dagwaarde niet van toepassing.Andere voordelen zijn er ook op het gebied van bijzondere bijstand sport en cultuur fondsen kind regelingen (school) zorgverzekeringen collectief waarin de gemeente je eigen risico betaald, bijstand uitkeringspremie die eenmaal per jaar wordt verstrekt als je meer dan 3 jaar in de bijstand zit de premie verschilt per gemeente van 100 euro alleenstaand tot 250 euro, als gezin of samen het dubbele wordt uitgekeerd 500 euro.Er zullen nog wel meer regelingen bij zitten maar verschilt per gemeente de ene gemeente is royaler dan de andere gemeente hoogte van de bijstandsuitkering is landelijk overal het zelfde.Met een bijstandsuitkering heb je wettelijk een meldingsplicht elke veranderingen in thuis situatie wat invloed kan zijn op je uitkering op (financieel) vlak en verandering ben je wettelijk verplicht om te melden doe je dat niet en ze komen er later achter dan hang je als een baksteen.Niet iedereen doet dat melden bij de gemeente en denk de meerderheid die in de bijstand zitten een extra toegeschoven krijgen ja wie gaat dat melden een extraatje in de huishoud pot men denk dan dooie mussen moet je niet wakker maken.Maar in elke gemeente is het verschillend bij de ene gemeente zijn ze solidaire dan in de andere gemeente die een vele hardere en strengere aanpak op na houden. dat is het verschil in beleid en uitvoering. de wet is landelijk geregeld maar de uitvoering verschilt en niet alleen met de bijstand maar op tal van terreinen.

Billiger    
30 dagen geleden door Billiger

Kan deze SVN niet opdoeken of ga aan de andere kant Nederland je werk maar doen door in het land van herkomst maar hutjes bouwen.En welke Vluchtelingen zijn het dan kan me niet voorstellen dat er wekelijks gemiddeld 500 binnen komen wandelen vluchtelingen zijn.Er zullen wel meer bobo's achter bureau zitten van deze stichting om te cashen en de Nederlander is er gek genoeg voor om een duit in de collectebus te doen om deze stichting overeind te laten.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Opstappen dat zeker maar de vraag blijft gebeurt dat, ik verwacht zelf van niet.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@ Kamaugurka Rutte stapt niet op hij is zich druk aan het voorbereiden voor de komende verkiezing om kiezers te lokken.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@sprookjesvertelster Precies de oude platenspeler beter dan die digitale meuk van tegenwoordig zingen hoef je al niet te kunnen tegenwoordig al komt er geen fatsoenlijke toon uit.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Je vraagt je af hoeveel wel niet met corona rondlopen die niet zijn getest en geen klachten hebben.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Het kabinet treed niet af en blijft wel zitten tot aan de [email protected] Alleen het stemmende klootjesvolk gelooft nog in de politieke kerstman die een vaste zadel krijgt toegereikt op de zachte pluche van de Slee.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Na de verkiezingen treed het kabinet af, dan mag u naar de stembus.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@4 Over je heilige koe wordt motorrijtuigenbelasting geheven + provinciale opcenten de burger wordt uitgemolken als Melkkoe als algemeen.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Ja de burger de heilige koe van de (R)overheid, een belasting op belastingstelsel een slimme inname van het innen.Er zullen vast wel meer slimme constructies komen de komende jaren op welk terrein of vorm dan ook.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Maria ging vreemd kreeg een kind van een ander de vader was God.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Gelukkig heb ik voldoende cash om betalingen te kunnen voldoen en niet afhankelijk ben van een storing.Dat is het voordeel van cash dan ben je niet afhankelijk als de stekker er uit vliegt maar het heeft op zich wel veel meer voordelen.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Volgens mij zit er een bug op NK in de tekst invoer , Reageer op dit bericht.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Verbod op vuurwerk cat 1 mag wel wat normaal verkrijgbaar bij de lidl Aldi etc, is, de handelaren mogen het niet verkopen ofbezorgen maar bij de lidl of aldi etc mag je dit jaar ook niet verkopen valt niet onder de categorie levensonderhoud wat je mag verkopen ivm met de strengere regels Lock down.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@16 Dat zooitje had allang eerder moeten aftreden , wie kent ons dekt ons.Dat is wat de afgelopen jaren gebeurd elkaar in het zadel houden om de 4 jaar termijn uit te zitten maar ojee als het klapt en zullen er alles aan om de termijn uit te zitten.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

PVDA een partij van armoede.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Gewoon de dienst sluiten en allemaal een Flinke boete.O, wacht dat kan niet zij hebben vrijstelling volgens de grondwet en zijn vrijgesteld.Hoezo staat en kerk gescheiden? ze hebben een voorkeursbehandeling op bepaalde wetten en plichten.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@35 Zeker uit de Brusselse Molenbeek als verblijfsplaats.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

De schuld wordt wel weer ingelost door de huidige en toekomstige generatie EU burgers.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@1 Cora heeft waarschijnlijk te veel bitterballen gegeten.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

De baantjes carrousel in de politieke wandel gangen, wie kent mij neem mij.Een burgermeester moet gekozen worden door het volk en niet door politieke trek poppetjes.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Misschien moeten we Geert maar even een appje sturen als hij aan het debatteren is over dit onderwerp, hij lijkt mij de juiste persoon ervoor.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Zet ze maar definitief in Lock down, is dit onderwerp nog niet besproken in het debat wat nu gaande is?

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@26 Niet alleen de reizigers vergeet niet wekelijkse gelukszoekers die ons land binnen komt met gemiddeld 500 per week.Nu er een strenge maatregel Lock down is opgelegd hoor je Rutte niet over een immigratie stop, en kerken ook geen groepsverbod word opgelegd wegens vrijstelling in een wet, echt bekrompen in dit land en dan hebben ze mond vol open dat kerk en staat gescheiden moet blijven zoals je weer ziet hebben kerken een uitzondering op de positie.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

De burgers krijgen de schuld van de corona stijging terwijl het wanbeleid van Rutte de schuldige is? zit totaal geen regie in de uitvoering er van onduidelijk in aanpak en kwakkelende uitvoering.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Wat wel is verbeterd de reactie scherm die je kunt vergroten, wat ook wel een verbetering waard zal zijn om je eigen fouten of reactie kunt wijzigen.Maar de hele lei oud van de website is onduidelijk geworden en verschrikkelijk om te lezen.Hoop wel dat NK hier werkt van maakt en er wat tegen gaat doen wegens de negatieve reacties.En laat eens de redactie van NK maar eens naar buiten komen omtrent deze wijziging en gehoor geven aan aan de negatieve reacties en van wat er nog op de stapel staat bij NK.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Wat mij wel opvalt dat NK nooit zelf reageert, ze zetten maar wat neer en inhoudelijk geen reactie.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

De volg nummers lopen ook kriskras door elkaar op de reacties.De oude inderdaad veel overzichtelijker dit is gewoon een ramp om te zien.Verbeteringen prima maar NK slaat nu de plank velledig mis.En NK is niet de enige betreft onduidelijke websites de afgelopen jaren zag en zie je het steeds meer dat websites omslachtig en onduidelijk werden laat staan met die irritante automatische popup schermen voor de snuffel krijgt als je per ongeluk op met je muiswijzer op komt.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@1 Almaar rondjes rijden? om de kerk zeker en dan op zondag in de kroeg naast de kerk.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

@1 en @2 Alleen het stemmende klootjesvolk staat achter Rutte met de VVD.Jan met boerenverstand die weet waar hij op stemt.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger

Zit nog steeds te wachten wanneer de burger brigade zijn intocht maakt.

Billiger    
1 maand geleden door Billiger