U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten
Bakgraag

Bakgraag

  • 0 x Bekeken
  • 1587 Stemmen
  • 0 Berichten
  • 2647 Reacties


Och, artikeltje van Joop.bnnvara. een staaltje stemmingmakerij en framing waar je je kont mee kunt afvegen en geplaatst door de uiterst linkse TS en Trol CrezeeOtten beseft nog niet dat hij op deze manier enorme schade oploopt. De man heeft een verwerpelijk karakter.

47 Bakgraag    
6 uur geleden door Bakgraag
5
Meld

TS is voorstander van alle corona maatregelen, incl massale vaccinaties. Propaganda is hem niet vreemd.

26 Bakgraag    
20 uur geleden door Bakgraag
2
Meld

Absolute onzin en framing van TS / Crezee.

19 Bakgraag    
21 uur geleden door Bakgraag
8
Meld

Lidl: Beste klant, kassa 5 gaat voor u open, dit is een pin kassa. :)Ga heen met je pin én zelfscan kassa's. Service nul. Als ik niet meer contant kan betalen blijf ik weg.

3 Bakgraag    
1 dag geleden door Bakgraag
4
Meld

De mondkapjesplicht is een ernstige beperking van onze vrijheid, maar ook van welvaart. Er worden gedragsregels opgelegd die in strijd zijn met de grondwet. De burger hoeft hier niet aan te voldoen. Het wordt tijd alle maatregelen massaal te negeren.

34 Bakgraag    
1 dag geleden door Bakgraag
5
Meld

@6 Ik hou je nog even in spanning.

8 Bakgraag    
3 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

De massa is gewillig, net koeien.

2 Bakgraag    
3 dagen geleden door Bakgraag
6
Meld

Die de Jonge doet goede zaken, alles gaat precies volgens plan.

1 Bakgraag    
3 dagen geleden door Bakgraag
5
Meld

We leven met +/- 17 miljoen mensen in dit land, het is vrij logisch dat er gewonden zijn bij het afsteken van vuurwerk, oke, eigen schuld dikke bult, maar deze vuurwerkhetze lijkt erop gericht om opnieuw een traditie de nek om te draaien en dat gaat mij te ver. Enig idee hoeveel gewonden en doden er jaarlijks in het verkeer vallen ? Dat is een veelvoud. Daar hoor je niemand over, dus laten we niet overdrijven.

10 Bakgraag    
4 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

@1 Iedereen die voorstander is van een vuurwerkverbod lijkt het geweldig te vinden dat er gewonden vallen, hoe meer hoe beter, toch?

4 Bakgraag    
4 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

Hulde, Goeie zaak. Polen en Hongarije voor het behoud van nationaliteit, indentiteit. cultuur en tradities. Onze politici verkwanselen de Nederlandse Cultuur en Geschiedenis. Nederland wordt geheel naar wens van de EU geïslamiseerd. Stem PVV.

5 Bakgraag    
6 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

Vergeet deze partij (D66) en stem PVV, aub.D66 is vergeven met idioten zoals Kaag, Ollongren, Jetten enz . Organen, Referendum enz enz. Partijen waar de burgers niets aan heeft en nooit wat aan zal hebben.Een stem op de VVD zijn stemmen op D66, GroenLinks, PvdA, SGP, CU enz enz.Stem PVV, stem aub PVV

10 Bakgraag    
6 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

Autobanden van maken en keihard remmen.

38 Bakgraag    
6 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

Het MKB en vooral de horeca worden bewust geminimaliseerd op basis van sancties. De bevolking moet het gevoel van vrijheid kwijtraken en zich gaan voegen naar het "nieuwe normaal" wat deel uitmaakt van de NWO. Daar komt bij dat Alcohol niet past in een geïslamiseerde maatschappij want we gaan bewust én stilletjes door met het importeren van +/- 100.000 islamitische kanslozen p/jaar. Winkelstraten kampen straks met leegstand en verpaupering. De bevolking wordt ontdaan van vrijheid en welvaart.

22 Bakgraag    
7 dagen geleden door Bakgraag
6
Meld

Het gaat niet om Corona, de bevolking wordt met alle maatregelen onder de duim gehouden. Dat is het beleid, anders niet. v Dissel zegt precies wat deze regering wil.https://www.nieuwskoerier.nl/news/762048-bewijzen-dat-de-pandemie-gepland-werd-met-een-doel

9 Bakgraag    
7 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

@6 Heb jij verder nog iets zinnigs te melden op dit draadje?.

11 Bakgraag    
7 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

@94 Politici, OM en Rechters zijn totaal onbetrouwbaar en ongeloofwaardig. Niet alleen op Curacao maar ook in Nederland. De "Uitzonderingswet cq Noodwet - Spoedwet " zijn niet voor niets aangenomen. We gaan nog wat meemaken.

97 Bakgraag    
8 dagen geleden door Bakgraag
7
Meld

Het is de policy van de EU de Immigratie zoveel mogelijk te bevorderen, alleen zo behouden ze de macht. De autochtone bevolking wordt gaande weg ontdaan van Indentiteit, Cultuur en Tradities. Wat tradities betreft zijn we al aardig op weg. Rutte lobbyt bij de EU voor zichzelf en voert de omvolking en islamisering van Nederland met verve uit. Het zal niet lang meer duren en we bereiken wat de Islam betreft het Point of no return zoals in Frankrijk en Zweden. Om dit te voorkomen moeten we weg van de EU.

5 Bakgraag    
8 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

10 jaar Rutte heeft Nederland niets opgeleverd. Rutte voert het immigratiebeleid van de EU uit hetgeen ons +/- 1,5 tot 2 miljoen islamitische kanslozen heeft opgeleverd.Deze regering olv Rutte is bezig de maatschappij en economie van Nederland te ontwrichten. De problemen in dit land worden alleen maar groter en onbetaalbaar.Het wordt dus niet alleen tijd de VVD maar ook alle andere Eurofiele en islam minnende partijen zoals GroenLinks, D66, CDA, PvdA, CU, SGP enz enz te minimaliseren.

4 Bakgraag    
8 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

Die faillissementen komen er toch wel, het beleid van Rutte doet z'n werk.Overigens economie op zich is niet zo moeilijk, alleen de politiek heeft er nooit wat van begrepen, en dan nog, de burger betaalt het gelag :)Maar wat let u om eens te stemmen op het FvD of de PVV.

11 Bakgraag    
12 dagen geleden door Bakgraag
0
Meld

@41 Vooralsnog kunnen we wel een parallel trekken. We stevenen af op een Dictatuur die men kan vergelijken met de Nazi,s van 40-45. Het vaccinatieprogramma dat deze regering Rutte olv de Jonge voorstaat, heeft al deze kenmerken.Ik kan me voorstellen dat mensen die Vrijheid en Democratie hoog in het vaandel hebben staan deze vergelijking maken.

70 Bakgraag    
12 dagen geleden door Bakgraag
8
Meld

@2 Ik begrijp wat je bedoeld, maar het gaat erom wat hij zegt en dat is geen onzin of nepnieuws. Karskens is serieus en een man van vertrouwen. Wordt lid van deze omroep.

4 Bakgraag    
12 dagen geleden door Bakgraag
10
Meld

Alle FvD bashers dragen zeker ook braaf een mondkapje en laten zich braaf vaccineren. Ze geloven alles en lopen met de linkse meute mee. Als iedereen het zegt, zal het toch wel zo zijn.

40 Bakgraag    
13 dagen geleden door Bakgraag
16
Meld

De regering stelt de maatregelen bij op basis van de cijfers van het RIVM. Minimaal 70% is vals-positief. Een politiestaat is gecreëerd. Zodra de bevolking het minder nauw neemt met de maatregelen verzinnen ze meer besmettingen.

5 Bakgraag    
13 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

Typisch artikel voor het extreem linkse AD ..... (Algemeen Dagblad). Stem FvD of PVV

39 Bakgraag    
13 dagen geleden door Bakgraag
17
Meld

Deze idioot Timmermans is het visitekaartje van de PvdA. Dit is puur en onvervalst PvdA. Stem PVV of FvD.

6 Bakgraag    
14 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

De bevolking wordt door de Overheid onder druk gezet, de burger moet en zal gevaccineerd worden. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ze verzinnen van alles, van meer/minder vrijheden tot vaccinatie papieren. Pure chantage, pure discriminatie.Het lijkt me verstandig de Overheid niet in de kaart te spelen en zich niet te laten vaccineren.

9 Bakgraag    
14 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

Vertrouw niet op de vaccinatiegraad cijfers van de overheid. Ze liegen over de besmettingen dus ook over de vaccinatiegraad. De media doet de rest.

61 Bakgraag    
14 dagen geleden door Bakgraag
5
Meld

De EU is dictatuur, het beleid van Nederland is erop af gestemd. Alle Eurofiele partijen staan voor meer immigratie, dus meer en meer Islam. Stem FvD of PVV.

9 Bakgraag    
15 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

https://www.ongehoordnederland.nl/coronalied-coole-piet-diego-uit-het-zwarte-pietenjournaal-van-on/

27 Bakgraag    
15 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

https://youtu.be/PrPJHYmnFh0

198 Bakgraag    
15 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

Het AD: 4628 besmettingen vastgesteld. Dat is incl 60% vals positieve.

5 Bakgraag    
16 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

De haast en het dwangmatige invoeren van een griepvaccin doet het ergste vermoeden. Deze regering misbruikt de onwetendheid van de bevolking middels coronatesten. De doelstelling is registratie, testen = BSN=DNA. De landelijke database vult zich met alle gegevens van degene die zich heeft laten testen. Men zinspeelt op vaccin-paspoorten die zgn voordelen bieden tov de mensen die geen vaccin-paspoort hebben. Hier vindt selectie plaats. Dat zijn SS methoden. Bereidt u zich voor op totale controle. Men ontneemt u vrijheid en welvaart, tevens is men bezig de Nederlandse bevolking te ontdoen van Tradities en Cultuur.

12 Bakgraag    
16 dagen geleden door Bakgraag
6
Meld

ABN: 82% van de bevolking bezorgt is over de opwarming van de aarde. Een volledig uit de lucht gegrepen percentage. Ik denk dat de bevolking eerder bezorgt is over de neergang van de Nederlandse economie, het enorme verlies van vrijheid en welvaart, het aantal onnodige doden, het aantal werklozen en faillisementen die veroorzaakt is door Rutte en alle andere partijen die achter de corona-maatregelen staan.De ABN doet aan stemmingmakerij.

13 Bakgraag    
17 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

Een Griep vaccinatie wil niet zeggen dat je geen griep krijgt. De Jonge heeft het vaccin tot staatsgeheim verklaard en AstraZeneca neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de bijwerkingen. Niemand weet dus waar hij/zij mee wordt gevaccineerd.

17 Bakgraag    
17 dagen geleden door Bakgraag
5
Meld

Wie nu Rutte (VVD) en de Jonge (CDA) nog vertrouwd is ziende blind en heeft er weinig van begrepen.

7 Bakgraag    
17 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

Uit hygiënisch oogpunt te goor voor woorden. Milieutechnisch moeten we nu een oplossing :) bedenken om deze vloeistof te dumpen en dan moeten de botten alsnog vermalen worden. Welke schaalvoordelen zitten er aan deze methoden?Cremeren lijkt me de meest verantwoorde en hygiënische methode.

13 Bakgraag    
17 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

En waar gaan we met die pap naar toe? Waar lozen we dat?

8 Bakgraag    
17 dagen geleden door Bakgraag
1
Meld

Het lijkt me verstandig eens in verzet te komen. We worden door de politiek als onmondige kinderen behandeld door alles te verbieden.

1 Bakgraag    
18 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

Men heeft een politiestaat gecreëerd gesteund door een Spoedwet die de maatregelen kracht bijzet. Het kan onrustig worden vandaar deze wet. De bedoelingen van de Regering hebben niets met " Corona" van doen. De doelstelling op dit moment is Registratie, en wel zoveel mogelijk. De Database vult zich met de BSN en DNA gegevens van iedereen die zich laat testen. Men breidt de testfaciliteiten uit om zoveel mogelijk te kunnen registreren. Op basis van de uitslagen incl de vals-positieve, worden de maatregelen ingesteld.

23 Bakgraag    
19 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

@1 Ja, dat is precies wat de overheid wilde, de "corona " hoax hebben ze er met succes ingeramd dus half Nederland loopt met mondkapjes. Het MKB en vooral de horeca worden bewust geminimaliseerd op basis van sancties. Alcohol past niet in een geïslamiseerde maatschappij, tevens moet de bevolking het gevoel van vrijheid kwijtraken en zich gaan voegen naar het "nieuwe normaal" wat deel uitmaakt van de NWO. Winkelstraten kampen straks met leegstand en verpaupering. De bevolking wordt zwaar belazerd.

3 Bakgraag    
20 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

Faillisementen, leegstand en daarna verpaupering van winkelstraten in de binnenstad is het resultaat van de Corona - Hoax, georganiseerd door dit kabinet olv Rutte en de Jonge.Geen enkel virus rechtvaardigt corona-maatregelen die duizenden faillisementen en werklozen oplevert. De bevolking wordt zwaar belazerd.

4 Bakgraag    
20 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

@28 Hoe kun je een link plaatsen van de NOS, zijnde een propagandistische Staatsomroep. Bijt niet de hand die je voedt of anders Wiens brood men eet............ Dat is hier van toepassing, dat geldt ook voor de rechtspraak in Nederland.

32 Bakgraag    
20 dagen geleden door Bakgraag
13
Meld

NOS - NPO = Staatsjournaal, Verdraaien, Liegen, Beïnvloeding, Demoniseren, Propaganda enz.Absoluut en Totaal onbetrouwbaar. Vergeet ook RTL en SBS niet.

11 Bakgraag    
20 dagen geleden door Bakgraag
14
Meld

* Verwijderd door de redactie *

41 Bakgraag    
21 dagen geleden door Bakgraag

En weer een Nederlandse traditie om zeep geholpen. We laten ons braaf alles afnemen zonder enig verzet. Rutte kan weer een vinkje zetten op het verlanglijstje van de EU . Zwarte Piet en Sinterklaas liggen ook al op de slachtbank en het kerststalletje is straks ook passé. Een Joods-Christelijke traditie kan natuurlijk niet bestaan naast de Islam.

3 Bakgraag    
21 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

@24 Maar eerst een Revolutie waarbij de schuldigen hun straf niet zullen ontlopen. :)

26 Bakgraag    
22 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

@20 Vooralsnog hebben we een Minister deJonge, een nitwit eersteklas en een Premier Rutte zijnde de grootste fantast van Nederland die samen het economisch desastreuze beleid voor Nederland uitvoeren. We praten niet meer over een pandemie maar een plandemie die er voor heeft gezorgd dat half Nederland mondkapjes draagt en 1.5 mtr afstand houdt.We worden bewust ontdaan van vrijheid en welvaart en worden "geadviseerd" ons te laten testen waarbij registratie het hoofddoel is. Testen = BSN = DNA. De Jonge neemt alvast een voorschotje en chanteert mensen die zich niet willen laten vaccineren. Dhr Schulpen is een eerbaar mens. Ik laat mij niet testen en of vaccineren.

23 Bakgraag    
22 dagen geleden door Bakgraag
3
Meld

Misschien hebben we hier een onderbouwing waar we over na kunnen denken. Neem de moeite en luister eens naar deze man. https://www.youtube.com/watch?v=FySGgOkmKnM

19 Bakgraag    
22 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld

Deze regering neemt ons in opdracht van de EU de Nederlandse Cultuur en Tradities af. Het is voor de EU dé manier om op Europees niveau de macht te behouden. Rutte en de rest van de Eurofiele partijen hebben Nederland overgedragen aan de EU. Rutte is daarbij het beste jongetje vd klas en lobbyt voor zichzelf, net als Timmermans. (PvdA). Het zijn de grootste NSB,ers van Nederland.

4 Bakgraag    
22 dagen geleden door Bakgraag
2
Meld


Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig