Catherine Keyl vreest dat Hamas ‘wat te zeggen krijgt’ in ons land (mediacourant.nl)


Het zou Catherine Keyl niet verbazen als de terreurorganisatie Hamas 'wat te zeggen krijgt' in ons land. "Dat zou me niet verbazen met het eindeloos toelaten van vluchtelingen." ...

door Moskowfiets in Media  ·  28 Reacties

  • 16
  • 431x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja de linkse media doen er alles aan om het Hamas fascisme te promoten!

4
1 Zie Hier

Het klopt precies wat ze zegt .
Ze zal hier wel weer over aangevallen worden door de linkse meuk.

4
2 ongelovenloos

Dat hebben ze al!
Via Moskeen en Islamitsche scholen wordt het gedachtengoed verspeid!
En links zijn de useful idiots, omdat die kiesvee nodig hebben.

3
3 icnivad

Die hebben al wat te zeggen hier, gezien de beestachtige wijze waarop ze bij de UvA tekeer zijn gegaan.

3
4 skapoe

Israël is niet langer populair in Europa. Dat is het gevolg van de opkomst van het moslimelectoraat, een snelgroeiende groep die het object is van het linkse populisme.

Bovenaan het politieke wensenlijstje van veel islamieten staat de vernietiging van Israël.

De Koran, letterlijk het woord van Allah, staat vol anti-Joodse teksten. Daarnaast geldt Israël als land waar de islam niet meer heerst en dat dus moet worden terugveroverd.

Ook is Israël een dagelijkse belediging aan het adres van de Arabieren. Een handjevol Joden brengt een land tot bloei dat onder de islam slechts een onbevolkte woestijn was.

Zesenzeventig jaar Israël moet alle vrije mensen met diepe dankbaarheid vervullen. Niet alleen omdat dat land de waarden van de moderniteit hooghoudt. Al zes decennia vangt Israël de klappen op die eigenlijk voor het Westen als geheel bedoeld zijn. Israël is het stootkussen van de jihad. De oorlog tegen Israël is de oorlog tegen ons.

3
5 Moskowfiets

@5

"Een handjevol Joden brengt een land tot bloei dat onder de islam slechts een onbevolkte woestijn was."

Dat is een leugen. Die mensen die er al woonden, leefden volgens de zionisten blijkbaar op lucht. Dat kan dus niet, die grond was toen ook al vruchtbaar.

Maar het bekt lekker als je zegt dat de palestijen een stelletje stommelingen waren die niet eens een paar groenten konden verbouwen.

De zionisten hebben het land GESTOLEN. En in 1948 en 1967 gewoon iedereen die niet weg wilde gaan vermoord. Maar ja toen was er nog geen TikTok dus niemand weet dat.

15
6 Rooibos

Catherine Keyl als minister of staatssecretaris? 😂😂 Zwarte humor.

10
7 Hendrianus

Wat een nonsens.

10
8 Hendrianus

@7 Je pruimde Sigrid Kaag ook , dan lukt Catherine Keyl helemaal 🙈

2
9 elsemiek

@6
Mosab Hassan Yousef, zoon van oprichter Hamas, spreekt met Jordan Peterson:

Tijdens het interview beweert Yousef dat Palestina niet bestaat. "Het is nooit een land geweest. Palestijnen vormen geen etnische groep, het is geen religie, geen geloof. Het is een koloniale entiteit, gecreëerd door de Britten

https://www.nieuwnieuws.nl/artikel/buitenland/mosab-hassan-yousef-zoon-van-oprichter-hamas-spreekt-met-jordan-peterson/136966

0
10 Bleke Betty

Sigrid Kaag vergelijken met Catherine Keyl is als het concertgebouworkest vergelijken met de Jostiband. Zag haar gisteren bij een talkshow weer lekker uit de nek kletsen.

7
11 Hendrianus

@5
"Dat is het gevolg van de opkomst van het moslimelectoraat, een snelgroeiende groep die het object is van het linkse populisme."

Dat heeft Israël te danken aan haar eigen gedrag en het feit dat mensen zich beter informeren en de Israëlische propaganda niet meer pruimen. Maar maak jij de moslims maar de kwade pier, past volledig in het PVV straatje.

9
12 Hendrianus

@11 Ik vind dit geen eerlijke neutrale objectieve vergelijking Hendrianus. Jij was namelijk al vanaf het begin helemaal smoorverliefd op Sigridje. Ontken het nou maar niet. 😀

2
13 rebo

De Nederlandse politieke tak van Hamas is de BDS-(Boycot, Desinvest, Sanction Israël) beweging binnen GL-PvdA. Zij heeft toegang tot universiteiten, NGO's, media, beheert eigen stichtingen en ga zo maar door.

GL sloot voor de verkiezingen van 2021 al een bondgenootschap met de Moslimbroederschap, toen het Kauthar Bouchallikht op de kandidatenlijst voor de 2e Kamerverkiezingen zette. Zij is de dochter van een bestuurslid van de Moslimbroederschap in Europa. Hamas is een aftakking van de Broederschap.

DvD

0
14 duurendaal

@6

De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen.

Er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen.

Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’.
Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

0
15 Moskowfiets

@6
""De zionisten hebben het land GESTOLEN."'

Nee het is juist andersom. De Palestijnen, die niets meer zijn dan een samenraapsel van Syriërs en Jordaniërs, hebben 2000 jaar geleden het land van de joden gestolen en de joden van hun eigen land verjaagd (met behulp van de Romeinen)

0
16 Reconquista

@11 Je kan niet veel meer hebben Hendrianus , je ziet de smiley toch 😉

0
17 elsemiek

@17 Ik zag een aap met zijn vlerken voor de ogen 😉

2
18 Hendrianus

@13 Een topvrouw die helaas in de omgang met haar politieke opponenten en de media niet zo handig was. Ik was verliefd op haar, ik geef het toe 😂

2
19 Hendrianus

@15

Wat men heden ten dage het Israëlische volk noemt is niets anders dan een verzameling Joden uit verschillende meest Europese landen en Rusland plus een zeer klein deel oorspronkelijke inwoners. Zij noemden zich nooit ‘Israëli’.

4
20 Hendrianus

@15 "Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond."

Joh, vanaf de oerknal bestond er al het Nederlandse volk? Het Belgische? Het Israëlische? Lees eens wat over het ontstaan van volkeren zou ik zeggen.

2
21 Hendrianus

@6 In de stad Jeruzalem was in het jaar 1854 2/3 van de bevolking joods. In 1906 telde Jeruzalem ca 60.000 inwoners, waaronder 7000 moslims, 13.000 christenen en 40.000 Joden. Een in 1931 gehouden volkstelling wijst uit dat de geboorteplaatsen van de in 1931 aanwezige moslims waren: Albanië, Algerije, Australië, Midden-Amerika, Cyprus, Egypte, Frankrijk, Griekenland, India, Irak, Marokka, Palestina, Iran, Zuid-Amerika, Spanje, Syrië, Transjordanië, Tripoli, Tunis, Turkije, Engeland, Noord-Amerika, Rusland, Jemen, enz.

(Zie: From Time Immemorial, Joan Peters, New York, Harper & Row, 1984, pag 227).

Nog steeds dragen heel wat Palestijnen die nu tussen de Jordaan en de Middellandse Zee wonen de achternamen die hun Arabische landen van herkomst verraden.

0
22 Moskowfiets

@6

Allemaal import dus ,afgezien van de paar moslims, die daar als rondzwervende bedoeïenen aanwezig waren.Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties.

Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! De Palestijnen en met hen diverse anti-Israël groeperingen, schrikken er niet voor terug de geschiedenis te herschrijven, alleen maar om de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken.
Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen.

Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte.

0
23 Moskowfiets

@19 Misschien dat het een goede diplomaat is maar in ieder geval geen goede politicus. Laten we het daar maar op houden Hendrianus.

0
24 rebo

@23 'de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken'. Dat is een religieuze aanspraak die in het wereldse natuurlijk geen enkele waarde heeft'.

1
25 Hendrianus

@24 Inderdaad, in de slangenkuil kon ze zich niet staande houden.

1
26 Hendrianus

"Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte."

Waarbij je vergeet dat de claim op de Westbank is overgedragen. Jordanië heeft de claim op de Westbank in 31 July 1988 overgedragen aan de PLO. Gaza was tot 1967 bezet door Egypte maar had wel een Palestijns bestuur. Maar goed, de Palestijnse gebieden zijn bekend en erkent door vele landen.

2
27 Hendrianus

Met het ontstaan van de PLO bleek echter al spoedig dat het de zogenaamde Palestijnen niet alleen om dit gebied ging maar om het hele voormalige Britse mandaatgebied Palestina, dus inclusief het deel wat de VN aan Israël had toegewezen. Tijdens de “Zesdaagse oorlog” van 1967 veroverde Israël de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem op Jordanië, de Golanhoogvlakte (het Bijbelse Basan) op Syrië en de Gazastrook op Egypte. De verovering van de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem betekende een terugkeer van het Joodse volk naar het aloude Bijbelse land, naar de bergen van Samaria en Judea en hun 3000 jaar oude hoofdstad Jeruzalem. Deze gebeurtenis is een van de grootste wonderen die de wereld ooit heeft aanschouwd. Israël veroverde het land dus niet op de ‘Palestijnen’ zoals velen tegenwoordig geloven, maar op Jordanië. Vanaf de oorlog van 1967 etaleerde de PLO zich als een stel gewetenloze en koelbloedige moordenaars. Zij richtten hun terreuracties, waarbij veel onschuldige slachtoffers vielen, voornamelijk tegen Israël maar deels ook tegen niet-Israëlische doelen, zoals de internationale vliegtuigkapingen.

0
28 Moskowfiets

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Tunesië sluit honderden mensen op wegens schulden – MO*

Wat bedoelt de minner?Niemand, zowel de schuldeiser als de schuldenaar heeft er baat bij als de schuldenaar in de gevangenis komt, toch?...

12 minuten geleden geplaatst door eh

rebo
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@23 Ja dus? Je weet helemaal niet waar die moeder is gefilmd. Maar het zal ongetwijfeld niet op de plek zijn waar haar zoon een martelaar is gew...

22 minuten geleden geplaatst door rebo

smurf
Britse supermarktketen gaat eetbare insecten verkopen als betaalbare eiwitbron te midden van stijgende kosten van levensonderhoud - Dissident.one

@55 Dat heeft alleen zin als je de juiste werkervaring hebt. En die heb ik niet. Dus dat is gewoon kansloos. Daarom volg ik ook cursussen. Ik vi...

24 minuten geleden geplaatst door smurf

Olivia
Offtopic

@1257 Haten is negatieve energie, dat maakt je ziek. 🤒Denk aan je gezondheid....

27 minuten geleden geplaatst door Olivia

smurf
GeenStijl: VIDEO. UvA-demonstranten bezetten straat. Duwen fietsers die er langs willen

@8 Hahaha... ik dacht dat ze in Den Haag de grootste schnabbel buurt van heel Nederland hadden. 😉...

31 minuten geleden geplaatst door smurf

Malinois
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@19Sjees, zit je er weer aan?Ik schrijf; "Je hebt niks aan het verhaal...."Het ging mij alleen om het uiterlijk van die vrouw. Niet he...

32 minuten geleden geplaatst door Malinois

JCA
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

Uitstekende keuze. Eindelijk iemand die niet met meel in haar mond praat. Als je op migratie resultaten wilt boeken moet je daar geen watjes nee...

33 minuten geleden geplaatst door JCA

spookrijder
GeenStijl: VIDEO. UvA-demonstranten bezetten straat. Duwen fietsers die er langs willen

@1 Hmmm, Gidi.... Dat feest gaat niet door, mag niet.Maar misschien dat men hem privé kan bellen voor een schnabbel. -:)...

36 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Kamerlid Marjolein Faber uit Hoevelaken nieuwe minister van Asiel en Migratie namens PVV

@21 De laatste tijd nog beelden uit Gaza gezien?...

36 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Abella XxxHindi Sex Video PictureFingering PronSunny Leone Full Hd SexyRedhead GangbangMuscly Naked MenGdp E242Hd BeastialityVideo Sexe BrutaleAlejandra GuilmantBikini StripperMilf Small BoobsShantel Vanstanten NudeIndian MasterbationAssamese Porn StoryVideo Chat XxxLisa Ann XvChantel WilliamsKylie Jenner PronNude Squirting WomenCrossdressing RedditEmma Rose TransexualHandyman PornSoankbagBbw Girl XxxBackroom Couch CastingDry Hunping PornCielo CañienteCogiendome Una MaduraWww Xxnx Sex VideoXxx Video Hd Full MovieMuslm PornFamily Guy PronEva Elfie Emily WillisAngie Bravo PornBrcc ZoeAnal HentBrooke Monke NudesSoundarya Sex VideosBus Mai SexMassage Videos With Happy EndingsSybil Danning NudeBlack Incest PornNude ForumFarting In PornPornostars PornBlack Male PormstarsInspireeroticsSleeping Sister Brother XxxBig Plans Josie TuckerGrannies Who Love AnalRealgirls RedditSxx VedioBhabhi Ko Kaise ChodeTube8 HindiAdults Friend FindersPorn One PieceKatu Perry NakedSaggy Titted TeensDsvr-1301Blackcock PicsAmanda Bynes SexyNude Girls PussyCollege Teen XxxNude Pizza DeliveryXxx Mom JapaniProno For FreeManividsBellessa HousrCrazyshit.comlPornhub SkirtLesbian OrgasmFariytail PornOvipositer PornNude MemesBazooca.Sensous Blow JobFree Porn Videos At Sex Tube Niceporn XxxBest PornstaresXxx Sani LioneUnexpected PornFree PronoSexual Hot ScenesExtreme Anal GapingOye Red TsMegapersonaPornhjubAnal PornopornoAsiaticas Gostosas NuasJohnny LoveWca OroductionsTessa Thompson NakedBrazil Women NakedBlacked Xxx VidiosGabrela Lopez PornLilianaheartsss NakedKaranjeSsis-737 TorrentNetgirlWe Love PornEmma Watson Doing SexLegal Age PornFree Porner.comPornor Em QuadrinhosPorn Do BrasilBrezeers ComXx Gf BfBbw DoggystleCeleste NudeOil Sex XxxNaughty America 1080Naked Big ButtsPornos MeninasSistar XnxxNaked In SpanishBf Sexy Video Sunny LeoneDana Dearmond OnlyfansFreeuse Stepmom PornArabian GaypornPorn Movie's야동 사이트 모음Pornografia RomanticoReese Wetherspoon NudeSinffiesIncestarLock Sex VideoFilmes PirniGilf XxxKendra Lust FeetCuckold ClranupPornhub BdsmHot Sexy Indian PornLeah Jaye HdInfluencersgo EwildVintage Porn GifMovies Scenes PornWattson Rule 34Twinks Gay TubesGay Porn Talk DirtyXvxvideoLebanese PornHuge TotsMineiro LojoBulma NakedZeenat Aman HotFriendsmom PornEbony Bbw JoiRebeu Gay TwitterNude CelebrityFree Gay Porn