Catherine Keyl vreest dat Hamas ‘wat te zeggen krijgt’ in ons land (mediacourant.nl)


Het zou Catherine Keyl niet verbazen als de terreurorganisatie Hamas 'wat te zeggen krijgt' in ons land. "Dat zou me niet verbazen met het eindeloos toelaten van vluchtelingen." ...

door Moskowfiets in Media  ·  28 Reacties

  • 16
  • 371x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja de linkse media doen er alles aan om het Hamas fascisme te promoten!

4
1 Zie Hier

Het klopt precies wat ze zegt .
Ze zal hier wel weer over aangevallen worden door de linkse meuk.

4
2 ongelovenloos

Dat hebben ze al!
Via Moskeen en Islamitsche scholen wordt het gedachtengoed verspeid!
En links zijn de useful idiots, omdat die kiesvee nodig hebben.

3
3 icnivad

Die hebben al wat te zeggen hier, gezien de beestachtige wijze waarop ze bij de UvA tekeer zijn gegaan.

3
4 skapoe

Israël is niet langer populair in Europa. Dat is het gevolg van de opkomst van het moslimelectoraat, een snelgroeiende groep die het object is van het linkse populisme.

Bovenaan het politieke wensenlijstje van veel islamieten staat de vernietiging van Israël.

De Koran, letterlijk het woord van Allah, staat vol anti-Joodse teksten. Daarnaast geldt Israël als land waar de islam niet meer heerst en dat dus moet worden terugveroverd.

Ook is Israël een dagelijkse belediging aan het adres van de Arabieren. Een handjevol Joden brengt een land tot bloei dat onder de islam slechts een onbevolkte woestijn was.

Zesenzeventig jaar Israël moet alle vrije mensen met diepe dankbaarheid vervullen. Niet alleen omdat dat land de waarden van de moderniteit hooghoudt. Al zes decennia vangt Israël de klappen op die eigenlijk voor het Westen als geheel bedoeld zijn. Israël is het stootkussen van de jihad. De oorlog tegen Israël is de oorlog tegen ons.

3
5 Moskowfiets

@5

"Een handjevol Joden brengt een land tot bloei dat onder de islam slechts een onbevolkte woestijn was."

Dat is een leugen. Die mensen die er al woonden, leefden volgens de zionisten blijkbaar op lucht. Dat kan dus niet, die grond was toen ook al vruchtbaar.

Maar het bekt lekker als je zegt dat de palestijen een stelletje stommelingen waren die niet eens een paar groenten konden verbouwen.

De zionisten hebben het land GESTOLEN. En in 1948 en 1967 gewoon iedereen die niet weg wilde gaan vermoord. Maar ja toen was er nog geen TikTok dus niemand weet dat.

15
6 Rooibos

Catherine Keyl als minister of staatssecretaris? 😂😂 Zwarte humor.

10
7 Hendrianus

Wat een nonsens.

10
8 Hendrianus

@7 Je pruimde Sigrid Kaag ook , dan lukt Catherine Keyl helemaal 🙈

2
9 elsemiek

@6
Mosab Hassan Yousef, zoon van oprichter Hamas, spreekt met Jordan Peterson:

Tijdens het interview beweert Yousef dat Palestina niet bestaat. "Het is nooit een land geweest. Palestijnen vormen geen etnische groep, het is geen religie, geen geloof. Het is een koloniale entiteit, gecreëerd door de Britten

https://www.nieuwnieuws.nl/artikel/buitenland/mosab-hassan-yousef-zoon-van-oprichter-hamas-spreekt-met-jordan-peterson/136966

0
10 Bleke Betty

Sigrid Kaag vergelijken met Catherine Keyl is als het concertgebouworkest vergelijken met de Jostiband. Zag haar gisteren bij een talkshow weer lekker uit de nek kletsen.

7
11 Hendrianus

@5
"Dat is het gevolg van de opkomst van het moslimelectoraat, een snelgroeiende groep die het object is van het linkse populisme."

Dat heeft Israël te danken aan haar eigen gedrag en het feit dat mensen zich beter informeren en de Israëlische propaganda niet meer pruimen. Maar maak jij de moslims maar de kwade pier, past volledig in het PVV straatje.

9
12 Hendrianus

@11 Ik vind dit geen eerlijke neutrale objectieve vergelijking Hendrianus. Jij was namelijk al vanaf het begin helemaal smoorverliefd op Sigridje. Ontken het nou maar niet. 😀

2
13 rebo

De Nederlandse politieke tak van Hamas is de BDS-(Boycot, Desinvest, Sanction Israël) beweging binnen GL-PvdA. Zij heeft toegang tot universiteiten, NGO's, media, beheert eigen stichtingen en ga zo maar door.

GL sloot voor de verkiezingen van 2021 al een bondgenootschap met de Moslimbroederschap, toen het Kauthar Bouchallikht op de kandidatenlijst voor de 2e Kamerverkiezingen zette. Zij is de dochter van een bestuurslid van de Moslimbroederschap in Europa. Hamas is een aftakking van de Broederschap.

DvD

0
14 duurendaal

@6

De term ‘het Palestijnse volk’ duikt voor het eerst op in 1964. Een bedenksel van terreurbaas Jasser Arafat om de verschillende terreurbewegingen onder deze gemeenschappelijke noemer te verenigen.

Er bestaat niet zoiets als een Palestijns volk.Er heeft in de hele geschiedenis nooit een Palestijns volk bestaan. Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond. Er bestaat geen Palestijnse taal, geen Palestijnse cultuur en er is nooit sprake geweest van een land dat bestuurd werd door Palestijnen.

Wat men heden ten dage het Palestijnse volk noemt is niets anders dan een verzameling Arabieren uit verschillende Arabische landen. Ze spreken net als de 300 miljoen andere Arabieren dezelfde taal en prevelen allemaal vijf keer per dag: “Allahu akbar”- Allah is groter dan de God van Israël. Zij noemden zich nooit ‘Palestijnen’.
Er is niets dat hen doet verschillen van de Arabische bevolking in bijvoorbeeld Jordanië, Egypte, Irak of een ander Arabisch land”.

0
15 Moskowfiets

@6
""De zionisten hebben het land GESTOLEN."'

Nee het is juist andersom. De Palestijnen, die niets meer zijn dan een samenraapsel van Syriërs en Jordaniërs, hebben 2000 jaar geleden het land van de joden gestolen en de joden van hun eigen land verjaagd (met behulp van de Romeinen)

0
16 Reconquista

@11 Je kan niet veel meer hebben Hendrianus , je ziet de smiley toch 😉

0
17 elsemiek

@17 Ik zag een aap met zijn vlerken voor de ogen 😉

2
18 Hendrianus

@13 Een topvrouw die helaas in de omgang met haar politieke opponenten en de media niet zo handig was. Ik was verliefd op haar, ik geef het toe 😂

2
19 Hendrianus

@15

Wat men heden ten dage het Israëlische volk noemt is niets anders dan een verzameling Joden uit verschillende meest Europese landen en Rusland plus een zeer klein deel oorspronkelijke inwoners. Zij noemden zich nooit ‘Israëli’.

4
20 Hendrianus

@15 "Er is een entiteit gecreeerd, die helemaal niet bestond."

Joh, vanaf de oerknal bestond er al het Nederlandse volk? Het Belgische? Het Israëlische? Lees eens wat over het ontstaan van volkeren zou ik zeggen.

2
21 Hendrianus

@6 In de stad Jeruzalem was in het jaar 1854 2/3 van de bevolking joods. In 1906 telde Jeruzalem ca 60.000 inwoners, waaronder 7000 moslims, 13.000 christenen en 40.000 Joden. Een in 1931 gehouden volkstelling wijst uit dat de geboorteplaatsen van de in 1931 aanwezige moslims waren: Albanië, Algerije, Australië, Midden-Amerika, Cyprus, Egypte, Frankrijk, Griekenland, India, Irak, Marokka, Palestina, Iran, Zuid-Amerika, Spanje, Syrië, Transjordanië, Tripoli, Tunis, Turkije, Engeland, Noord-Amerika, Rusland, Jemen, enz.

(Zie: From Time Immemorial, Joan Peters, New York, Harper & Row, 1984, pag 227).

Nog steeds dragen heel wat Palestijnen die nu tussen de Jordaan en de Middellandse Zee wonen de achternamen die hun Arabische landen van herkomst verraden.

0
22 Moskowfiets

@6

Allemaal import dus ,afgezien van de paar moslims, die daar als rondzwervende bedoeïenen aanwezig waren.Gedurende de 19 jaar dat Samaria en Judea, inclusief Jeruzalem door Jordanië was bezet en Gaza door Egypte, sprak niemand over een Palestijnse staat, noch de Arabische wereld, noch de Verenigde Naties.

Niemand vroeg aan Jordanië en Egypte de gebieden aan de ‘Palestijnen’ over te dragen. Niemand had toentertijd ooit van een Palestijns volk gehoord. Dat bestond gewoonweg niet! De Palestijnen en met hen diverse anti-Israël groeperingen, schrikken er niet voor terug de geschiedenis te herschrijven, alleen maar om de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken.
Maar het ontbreekt ze aan overtuigend bewijs de Joodse historische claim op het Bijbelse grondgebied onderuit te halen.

Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte.

0
23 Moskowfiets

@19 Misschien dat het een goede diplomaat is maar in ieder geval geen goede politicus. Laten we het daar maar op houden Hendrianus.

0
24 rebo

@23 'de Joodse aanspraak op het Beloofde Land ongedaan te maken'. Dat is een religieuze aanspraak die in het wereldse natuurlijk geen enkele waarde heeft'.

1
25 Hendrianus

@24 Inderdaad, in de slangenkuil kon ze zich niet staande houden.

1
26 Hendrianus

"Israël is niet tegen een Palestijnse staat ten strijde getrokken en bezet dus ook geen Palestijns land. Israël veroverde de gebieden Samaria, Judea en Gaza, niet op de Palestijnen maar op Jordanië en Egypte."

Waarbij je vergeet dat de claim op de Westbank is overgedragen. Jordanië heeft de claim op de Westbank in 31 July 1988 overgedragen aan de PLO. Gaza was tot 1967 bezet door Egypte maar had wel een Palestijns bestuur. Maar goed, de Palestijnse gebieden zijn bekend en erkent door vele landen.

2
27 Hendrianus

Met het ontstaan van de PLO bleek echter al spoedig dat het de zogenaamde Palestijnen niet alleen om dit gebied ging maar om het hele voormalige Britse mandaatgebied Palestina, dus inclusief het deel wat de VN aan Israël had toegewezen. Tijdens de “Zesdaagse oorlog” van 1967 veroverde Israël de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem op Jordanië, de Golanhoogvlakte (het Bijbelse Basan) op Syrië en de Gazastrook op Egypte. De verovering van de Westelijke Jordaanoever en Oost Jeruzalem betekende een terugkeer van het Joodse volk naar het aloude Bijbelse land, naar de bergen van Samaria en Judea en hun 3000 jaar oude hoofdstad Jeruzalem. Deze gebeurtenis is een van de grootste wonderen die de wereld ooit heeft aanschouwd. Israël veroverde het land dus niet op de ‘Palestijnen’ zoals velen tegenwoordig geloven, maar op Jordanië. Vanaf de oorlog van 1967 etaleerde de PLO zich als een stel gewetenloze en koelbloedige moordenaars. Zij richtten hun terreuracties, waarbij veel onschuldige slachtoffers vielen, voornamelijk tegen Israël maar deels ook tegen niet-Israëlische doelen, zoals de internationale vliegtuigkapingen.

0
28 Moskowfiets

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
De deur van het gekkenhuis gaat open: Nederlandse F-16's mogen doelen diep in Rusland aanvallen - Dissident.one

@69 Ja hoor, dat is het me wel waard.Het aantal doelen dat het westen moet vernietigen is vele malen kleiner als andersom dus ze hebben geen...

zojuist geplaatst door Snorrie

Snorrie
Rusland lijdt hoogste maandelijkse verliezen sinds het begin van de oorlog

@27 Welke afspraken en wie zijn de ondertekenaars dan ?Of was het iets mondelings ?En de russen zijn onbetrouwbaar, komt geen geloven bi...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Zweden boekt succes met rechts beleid: nieuwe migranten willen niet meer komen - NieuwRechts.nl

De laagste instroom sinds 2005. Zie nou wel. Het kan dus wel degelijk. ...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Feldwebell
Rusland lijdt hoogste maandelijkse verliezen sinds het begin van de oorlog

@29 * honderden miljarden aan wapens verkocht,*Ouwe troep van de jaren 90 uit de opslag.Het Russische leger is een verzameling trieste...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Rusland lijdt hoogste maandelijkse verliezen sinds het begin van de oorlog

@23 Je heb het bedrag en dat telefoontje fout maar voor de rest klopt het vrij aardig.En dat doen die russen niet alleen in NL maar in het h...

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
De Hamas-chef en de Israëliër die zijn leven redde

@1 zelfs kids in gaza wordt gedoctrineerd.. wellicht de toekomstige 'slagers' ...

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
China's secret space plane has released another unknown object over Earth

misschien de russen wat intel verschaffen? de alleenheerschappij van het westen is wat voorbij...

7 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Briefje van Jan - aan het lachende meisje - Buttkicken.nl

is haar naam en rug nummer al bekend?...

8 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Reconquista
De Hamas-chef en de Israëliër die zijn leven redde

Niet erg slim van die tandarts. Dit zijn hersenloze zombies en je kan hun leven 10 keer redden maar zodra ze de kans krijgen om je te vermoorden...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ongelovenloos
Stelling van de dag | De verbouwing van de Grote Markt is geslaagd

Het was jaren geleden al zo dat men geen uitkering kreeg als ze de taal niet machtig waren .Dat heeft dus niets uitgehaald aangezien er nog st...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Kerala Bath SexHentahavenWww PornographiqueVer Vídeos De Sexos GrátisZeenat Aman HotAmouranth PornosBeauty Diorفیلم سکس آلکسیس تگزاسHuge Boobs PicsCartoon Xxx3dBlue Sexy VideoSpicy PornSunny Leone Sexy HdRomans Porn VideoElizibeth Berkley NudeNicole Aniston SquirtVoyeur BoobsIndian Porn Web Siriesافلام اباحيه مترجمةLesbian Porn PisAunt Cass R34LesbAnushka Shetty HotTruth Or Dare Questions In HindiTeen Orgy PornSexy Romantic Sex VideoMadura PornAsian Porn BjDaniels StormyMadrasi Blue Film Madrasi Blue FilmSexy TransgenderVictoriabanxxx PornBunny De Le CruzPorn BdsmCassie BenderPeach Jars LeakedSelf Sex VideoShruti Bhabhi HotSexy Hot Video FilmMolly Stewart BgThai Ladboy PornPorn Free Porn VideosHen.taiPanjabi XxxPron BhojpuriApp HentaisRandi BazarPhoenix Marie NudeLesbianporno VideosJasmine From Aladdin PornYes P O R N PleaseBrazilian PornstarDrunkenstepfathrrFree PornstoriesWatch P O R NHtml Porn FamesKelsey Asbille BikiniHamster TubesHot Topless GirlsFacialabuse VideosTiktok PornografiFap-nationsSite Fatal ModelSex69Bhabhi Ki Sexy ChudaiBlac Chyna Onlyfans Nudesفيلم سكس لزبينAnnabelle BradyJacqueline PetzakKajal Ki Sexy VideoFlat Chest HentaiDoggystyle PosingIndian Sex InSex Video 3gAparna Sex VideoIndian Sexy Film DownloadAnjali Priya RaiAudiosexstoryGirl Has Sex On Twitch StreamDise XxMiyakhalifa Xxx VideosAsian Mom SexGerman Goo GilrsTubelittyIndian X VideozWife Fuck WithstrangersTamil Desi XxxIndian Classic SexSexpoolWww Tube8 Sex VideosUnsencored Anime PornFire Emblem Engage HentaiDallas EccieNude Women Selfies3gp King IndianSis Love PornXxx Indian Desi VideoHindiaudiosexstoryXxx Vídeos TravestisHamsterpornoSex GolpoXnex ComHorney GirlsXxx Romantic HotGaurdians Of The Galaxy PornAmberlynnbachXnxx21Celeste_linares CamIncestconfessionMia Malkova PlayboyDouble.listCinderacepornSesxy VideoJappanese Massage PornEporner.cxomJia Lissa Blacked Secret SessionSleeping Ebony PornVivian CepedaTik Tok NudiVoyer House.comXvideo Pornos GratisAudrey BotiniNaomi SwannSara Jene Underwood NudePakistan Ki Ladki Ki ChudaiBlacked VideoHot Romantic Couple VideosHostel Boys Sex VideosInside Job PornIs Adult Friend Finder LegitLedbian Porn VideosOld Naked MomsFitbryce PornHyonolustBoxtruck PornPorn Game WebsitesFilmes Caseiros PornôPor.n.hubSophie Turner NakedMisssBeyblade XxxErotic MoviespornMy Bookie AgAsian Reverse CowgirlSex Movie Sex MoviePorn11Sali Ke SathLesbian Anal ToysTransformation FetishCharlotte Gainsborg Nude