Geert Wilders helemaal klaar met moslimterreur na zoveelste incident: 'Genoeg is genoeg' - NieuwRechts.nl (nieuwrechts.nl)


Geert Wilders heeft in een reactie op het meest recente islamitische terreur in Duitsland hard uitgehaald naar de islam. De PVV-leider stelt er helemaal klaar mee te zijn en Nederland te willen besche ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  19 Reacties

  • 14
  • 228x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het grootste deel Nederlanders is klaar met dit tuig !

Beste mensen ga stemmen !donderdag 6 juni 2024 We kiezen dan de Nederlandse leden die ons de komende 5 jaar in het Europees Parlement mogen vertegenwoordigen.

En stem Rechts

3
1 Moskowfiets

Iedereen is er klaar mee , ik hoor alleen niet wat de oplossing is ? Het "ijskastvoorstel" om tientallen miljoenen moslims te deporteren uit Europa ?

7
2 21st Century Guy

@2
Misschien ligt er nog ergens een voorstel om (radicale) imam predikers uit Saudi-Arabië aan een strenger import onderzoek te onderwerpen?
Voordat ze mogen komen prediken.
Eerst goed laten uitzoeken wat ze exact prediken aan de gelovigen.
Want imams komen helemaal niet uit Europa maar uit Saudi-Arabië. Die imams zullen altijd hun Saudi-Arabië imam school opvattingen in Europa prediken.
Daarbij is niets in de imam opleiding aangepast. Om in een westerse samenleving liefde en vrede te kunnen prediken van gelovigen naar de medemensen. Die er ook wonen. Zolang prediken vanuit Saudi-Arabië in Europa mogelijk blijft, althans in Nederland is dit zo, hou je dit soort radicale religieuze waanzin in stand.
Met als gevolg doorgedraaide geïndoctrineerde religieuzen, die willekeurig westerse mensen naar het leven staan.

3
3 VBOH

@3 Islamitische hardliners komen niet alleen uit Saudi Arabië , er zijn moslims met dit soort ideeën die nog nooit naar een prediker uit dat land hebben geluisterd.
Ik weet niet waar je vandaan haalt dat imams in Europa uit Saudi Arabië komen trouwens, de meesten komen uit andere landen.
En sommige moslims gaan niet eens naar een moskee of luisteren naar een imam, die hebben hun eigen kringen , waar ze zelf al die islamitische geschriften interpreteren en dienovereenkomstig handelen.

4
4 21st Century Guy

"En sommige moslims gaan niet eens naar een moskee of luisteren naar een imam, die hebben hun eigen kringen , waar ze zelf al die islamitische geschriften interpreteren en dienovereenkomstig handelen" . . . .


En blijven vervolgens oorverdovend stil als hun broeders weer eens tekeer gegaan zijn. . .

3
5 LoydMorris

@4
Nou er was laatst een item op tv over een opzet voor een Nederlandse imam school. Die school zou er gaan komen. Maar daar heeft Saudi-Arabië een stokje voor gestoken. Die school komt er dus niet.En in Nederlandse moskeeën laten ze meestal een imam overkomen uit Saudi-Arabië. Dat werd ook in dat tv item gezegd.
Het zal best dat er veel gelovigen zijn die hun preken van internet halen, of elders de geschriften interpreteren, maar in moskeeën hebben ze in ieder geval nog steeds geen verkaasde imams. Die hier geboren zijn.
Die een op de westerse samenleving aangepaste imam opleiding in Nederland hebben kunnen volgen. En dat ook kunnen uitdragen. Niks van dat alles.

3
6 VBOH

@6 Ik weet niet waar je naar hebt gekeken maar als je online zoekt op dit onderwerp lees je dat veel imams juist uit Turkije of Marokko komen.
Er zijn "verkaasde moslims" die als imam fungeren in Nederland, T. Van Gogh is doodgestoken door een "verkaasde moslim".
Dus dat ze hier geboren en getogen zijn zegt me eigenlijk niet veel, weet nog dat velen van Marokkaanse afkomst de moord op van Gogh zelfs goedkeurden, ik hoorde dat ook uit de mond van een Marokkaan zelf en was verbijsterd, hem heb dat ook gezegd , maar hij vond dat blijkbaar heel normaal.
Ik denk dat je een beetje naïef bent om te denken dat het feit dat ze hier geboren en getogen zijn of hier hun educatie hebben genoten hele andere mensen van ze maakt.
Als islam voor hen op nummer een staat doen andere zienswijzes er eigenlijk niet toe.

3
7 21st Century Guy

Hij heeft gelijk. Die verderfelijke islam heeft er inmiddels ook voor gezorgd, dat studenten gehersenspoeld worden en dat er dagelijks pogroms op Joden wordt uitgevoerd.
Niets dan ellende met deze religie, die ze altijd met zwaarden, messen of andere steekwapens, moeten uitdragen om hun punt te maken.

4
8 Strongoli

@7
Die gehersenspoelde studenten, kun je inmiddels ook "verkaasde" moslims noemen..

3
9 Strongoli

"Moslimterreur" is voor PVV'ers een geschenk uit de hemel. Kunnen zij hun gif weer kwijt.

9
10 Mac Benac

@10 Niemand wil moslim terreur behalve een aantal gestoorde moslims.

0
11 21st Century Guy

@22 Je bevestigt mij stelling.

8
12 Mac Benac

@7
Ho ho, een verkaasde moslim is totaal iets anders dan een verkaasde imam die in Nederland een op de westerse samenleving aangepaste imam opleiding heeft genoten. Wel goed lezen.
En ze zeiden dat toch echt in dat tv item.Dat ze imams uit Saudi-Arabië moeten halen, omdat er een gebrek is aan Nederlandse imams, die een imam opleiding in Saudi-Arabië hebben gehad.
En ik ben niet zo naïef om te denken dat een imam opleiding in Nederland per direct een oplossing zal zijn. Laten ze eerst maar eens beginnen met het grondig doorlichten van die import imams. En haat predikers per direct retour sturen.

4
13 VBOH

@13 De "boodschap" kan op vele manieren tot ze komen dus je kan imams uit het buitenland weigeren maar dat betekent niet dat de weg naar een bepaald gedachtegoed daarmee afgesloten is.
Moslims zijn een problematische groep , ja er zijn er bij die het goed doen, maar ook te veel die niet passen in de moderne, westerse setting.
Dus dan kan je zeggen dat ze LHBTI-ers, vrouwen, Joden etc. als gelijken moeten zien maar dan krijg je de spreekwoordelijke middelvinger.
Het lijkt me verstandig om migratie van moslims aan banden te leggen.

2
14 21st Century Guy

@14
Migratie aan banden leggen is zo wie zo een goed plan. Om mee te beginnen. Want zoals het er momenteel aan toe gaat met de instroom, loopt het in de toekomst gigantisch uit de hand in dit land.
Door onaangepaste en onwenselijke gedragingen van migranten die van de inburgeringscursus en de Nederlandse taal geen ene malle moer willen/kunnen begrijpen. Uitzonderingen daargelaten.
En dat ontkennen, is struisvogel politiek correct willen zijn.

3
15 VBOH

Tsja, we zitten met een moslimprobleem, en niet zo'n kleintje ook.

3
16 spookrijder

@2 Waarom niet? Die ijskast mag wat mij betreft helemaal leeg getrokken worden.

3
17 spookrijder

Het is in wezen al te laat want ze zitten ook al op bestuurlijke functies en op ieder gemeentehuis zie je de hoofddoeken al in de meerderheid zijn .
Bij de politie waar ze er al diverse hebben moeten ontslaan wegens corruptie en fraude .
In de politiek kom je ze zelfs tegen die veroordeelt zijn voor terrorisme en is er zelfs geroepen dat Nederland een aanslag nodig heeft , maar wel door de hoogste politiefunctionaris betaald kreeg om bepaalde onderzoeken te doen.
Als wij er iets van zeggen zijn we racisten , wat ook discriminatie is om iemand daarvan te betichten terwijl het niet zo is maar wij geen aangiften van kunnen doen.
Meer dan 600 moskeeën in Nederland alleen al.
Terreur , intimidatie , bedreigingen etc Waar de reguliere media de opdracht heeft gekregen zo min mogelijk van te berichten .
signalementen achterwegen houden Er is zelfs een keer aan opsporing verzocht gevraagd om minder items over allochtonen te behandelen , wat natuurlijk onmogelijk is want dan hebben ze geen onderwerpen meer .
Dit is allemaal op te zoeken en alles is te onderbouwen .
Je moet van goede huize komen wil je dit allemaal als onzin afdoen en daar mee neem je jezelf in de maling .

1
18 ongelovenloos

@2 De oplossing is om niet op hetzelfde clubje te stemmen dat nu aan de macht is in Brussel.
Die hebben namelijk alles al verziekt in Europa.

0
19 Bob Sleebaan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Duitse gevangenissen overvol met buitenlandse criminelen: dit zijn de cijfers - NieuwRechts.nl

@1Een multicult samenleving is gedoomd te mislukken.Overal zie je het.Dit is in Dublin maar zal ongetwijfeld binnenkort bij jou in de wi...

1 minuut geleden geplaatst door Malinois

Snorrie
COVID-injecties hebben een 200 keer hoger risico op hersenstolsels dan andere prikken: nieuw rapport - Dissident.one

@8 Iedereen slaapt heel lekker want er is niemand met meer als 2 werkende hersencellen die jullie bullshit geloofd.Wel een beetje jullie eig...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Ron MVV Maastricht .
Dit vindt Sylvana Simons van Gullit-schmink: 'U bent een complotdenker' - NieuwRechts.nl

@17 Ik zal de roeten van je doen. als ik hem XD zie. Maar ik kom daar zelden ...

3 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

LoydMorris
Dit vindt Sylvana Simons van Gullit-schmink: 'U bent een complotdenker' - NieuwRechts.nl

Zeikwijf. . . . Geen aandacht aan schenken. ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

spookrijder
Duitse gevangenissen overvol met buitenlandse criminelen: dit zijn de cijfers - NieuwRechts.nl

https://www.youtube.com/watch?v=yzuBJzc3cv0Wat een idioot is het toch....

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

LoydMorris
Duitse gevangenissen overvol met buitenlandse criminelen: dit zijn de cijfers - NieuwRechts.nl

Da’s hier in Nederland echt niet anders. . . ...

9 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Malinois
COVID-injecties hebben een 200 keer hoger risico op hersenstolsels dan andere prikken: nieuw rapport - Dissident.one

Wederom weer slecht nieuws voor al die gekken, excuus, goedgelovigen of complotters.Je zult maar geïnjecteerd zijn met die gifprikken. Je w...

9 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Duitse gevangenissen overvol met buitenlandse criminelen: dit zijn de cijfers - NieuwRechts.nl

Vreemd, diversiteit zou de toekomst zijn. Een multicultureel Europa, de natte droom van deugfantasten.https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDD...

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
VS verontwaardigd over strategisch partnerschap Vietnam-Rusland

Bericht van ejbron dus je kan gevoeglijk uit gaan van precies het tegenovergestelde....

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

rebo
Dit vindt Sylvana Simons van Gullit-schmink: 'U bent een complotdenker' - NieuwRechts.nl

@16 Indertijd gelukkig dat die weg is. Toen ik die betonnen bak de eerste keer zag voelde ik gewoon mijn maag een beetje draaien en dacht "wat m...

18 minuten geleden geplaatst door rebo

NK. App
Sex Hd VillageSunny Xxx VTanya FoxxxMaa Ki Chudai Ki VideoHomemade SwingerThick Wife SharingLegit Escort SitesSexe RéférenceBaldpussy PicsHairey PornSarah Vandella NudeKulhad Pizza Couple Viral Sex VideoIndian Bold Web SeriesNhdta 593Shopia SutraMallu Aunty MasalaJosie Davis NudeChat Com DesconhecidosMature4k. Sublimation Of Humiliation StationSofia Lauren NudeFloppy BoobsBlue Film VillageTowel Girl 3Porn Hard DesiNude Beach For TeensFree Amuture PornCeleb Nude SexyTrannyxxx VideosGay Scat PornEmma Rose Kenney NudeKira Kosiran NudeNudistas야동Tgirl PornEmma Watson Porn VideoMia Kahlifa MoviesLesbian Erotic StoriesGlorianne GilbertMia Malkova Sex VideosHot Indian Teen NudeSeal Tod Sex VideoIlikecomicsIncest GifMia Khalifa Full Hd PornFamely Stroke PornPakistani Leaked MmsSexyyana PornNaked Guys TwitterSex Desi Video DownloadLiscrawlerArbestPornografia NudeDani Daniel New VideoBaddieshub.comGrupos De Porn TelegramEmma Stone SexyAdventure Time Porn FionnaMom Naked SelfieDeepfake Porn BollywoodDesi Dog PornIndian Pron TvLive Streaming Nip SlipReal Ameuter PornXvideo AmadorRose Kelly NudeSister CreepshotsBombay SexWeb Series Hindi Hot VideoSalma Hayek PornMature Mom XxxBoy To Boy Hot SexCuckold ConslutantTa NudBritini KittenTeen Titans Go SexFapeningJeux Pornographique GratuitHd Xxx VideoMiya Khilifa Porn VideoMiru TightsSexy Sex XxxMeet N FuckLydia Violet.nakedStep Mommy JoiRabel RhyderTrans Mom PornLatinabaddiesHentaitubeHentais 2022Hd Pornd VideosR BiggerthanyouthoughtVideos Pornos X X XSex Games For AndroidNoah Centineo NudeAyla Woodruff NudeLadki SexThumbzillapornMegmariiee LeakedMarin HinataBrazzers Hindi VideoWww Jalf ComSean ZevranPiper Perri FaceMilf Twerking8musesmcomManhwa Hentai VfMasterpiece The Animation HentaiAsin PornNude Pussy VideoHd EfpornXxx BlueDeep Stick PositionViolet Gains PornUpskirt CameltoeAsstr.ortCartoon AnalLena Paul Step SisBig Ass Getting FuckedSidney Sweeney Titsکارن فیشرHot Naked BhabhiFootjobblowjobPetite.elli NudeTry Not To CuJasmine Daze NudePorno Amateurs FrançaisPornografia De DesenhoPornografiabrasileiraStrawberryshanMr. PeteHookers At The PointHindi Me Chudai VideoBrezer XnxxMoms Teach XnxxTamil Dex StoriesSex Story HdTube8 GayWorld Biggest PornPoop PornJavmax.comShadbase HqSasha Grey OnlyfansGoa Sex Video ComPinoy JakolPornomiaAn Da JeongBig Black Penises PicturesIndian Anal Sex HdLesbian Rough StraponSophia Del Mar