Joost Klein vroeg cameravrouw meerdere keren te stoppen met filmen (nu.nl)


AVROTROS heeft voor het eerst gereageerd op het incident met Joost Klein. Volgens algemeen directeur Taco Zimmerman is de Nederlandse Songfestival-deelnemer meerdere keren uitgedaagd door de cameravrouw, voordat hij een dreigende beweging richting de camera maakte. ...

door eh in Showbizz  ·  39 Reacties

  • 13
  • 381x gelezen
Reageer met een Emoji
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het zal me worst zijn, maar dat gezegd hebbende, hij bepaalt toch niet wat die cameravrouw moet filmen. Die Klein had nu al sterallures.

6
1 Mac Benac

@1 Als iets officieel is toegestaan kun je alsnog besluiten om het te laten, bijvoorbeeld als iemand dat herhaaldelijk vraagt. Negeer je dat dan moet je niet als een jankend kind, 'hij doet lelijk tegen mij', reageren.

5
2 Hendrianus

@2
Maar je weet toch dat als je met zo'n festival meedoet dat je gefilmd wordt .,
Is de vraag waarom hij niet gefilmd wilde worden . Het slaat toch werkelijk nergens op te eisen niet gefilmd te worden , had hij beter thuis kunnen blijven .

4
3 Olivia

Joost zal de komende tijd vast wel vaker op ongelegen momenten gefilmd worden. . .

3
4 LoydMorris

Het is wel sneu voor hem. Verder ben ik er wel klaar mee.

0
5 smurf

@3 Niet gefilmd te worden op dat moment is iets anders dan niet gefilmd willen worden. Als iemand specifiek aangeeft om op dat moment niet gefilmd te willen worden dan dien je dat te respecteren. Natuurlijk zijn er de persmomenten dat een deelnemer geen keuze heeft.

Waarom specifiek deze vrouw? Was zij de enige die op dat moment aan het filmen was? Respecteerden anderen wel het verzoek van Joost Klein?Was zij te opdringerig. Iets moet Klein getriggerd hebben.

1
6 Hendrianus

@6
Het zijn allemaal gissingen tot nu toe , ook of hij getriggerd werd . Schijnt dat Klein de hele week al zo nu en dan eigenaardigheden heeft laten zien , misschien is het gewoon zijn karakter eigenaardig te zijn . De meeste deelnemers zouden juist blij zijn geweest als ze gefilmd werden op dit festival . Het kan ook zo zijn dat hij gefilmd is door anderen waar hij geen bezwaar tegen had , maar wel bij deze vrouw . Misschien geeft hij straks zelf wel uitleg voor het waarom .
Als hij een dreigende houding deed naar deze vrouw dan is dat over de streep heen , en had dit uitgepraat kunnen worden , maar helaas .

4
7 Olivia

@6
Als je niet gefilmd wil worden dan is het misschien niet zo wijs om mee te doen met een freakshow waar alles draait om filmen.

5
8 Snorrie

Het kennelijke gedrag van Joost Klein doet mij denken aan die opgewonden standjes die vaak te zien waren in programma's als 'Wegmisbruikers'.
Die daarbij op hoge toon, en soms nog wel meer dan dat, eisen dat er niet gefilmd gaat worden.

3
9 Graaier1000

@6 Oh . Hij schijnt afspraken te hebben gemaakt niet gefilmd te willen worden ,. Schijnbaar hebben anderen daar wel gehoor aan gegeven , en deze cameravrouw niet , misschien wist ze het niet .
Vind het maar raar op een festival als dit niet gefilmd te willen worden , dan moet je wel een goede reden hebben voor het waarom dat je dit niet gefilmd wilt worden , zo niet is het lariekoek .

4
10 Olivia

@7
Die eigenaardigheden kunnen te maken hebben met plankenkoorts, een fenomeen dat belangrijk is om een goede prestatie neer te zetten. En na de gedane prestatie hebben veel podium-artiesten, of sporters, even een tijdje nodig om weer met beide voeten terug te komen op aarde en willen daarbij niet gestoord worden wat hun goede recht is.
Een goede show neerzetten is vermoeiender dan 8 uur voor een baas werken.

2
11 Defcte burger

@9
Ik zou als wegmisbruiker ook niet gefilmd willen worden , maar dat het filmmateriaal niet gebruikt mag worden zou ik dan achteraf wel kenbaar maken . Zo is het mij jaren geleden ook overkomen dat ik per gelegenheid ongewild als figurant het Nos nieuws haalde , Olivia vol in beeld bij het nieuws . Had het zelf niet meegekregen , anderen maakten me erop attent .
Heb het maar stil gehouden 😏

3
12 Olivia

Ik heb begrepen dat hij gevraagd heeft hem op dat ene moment niet te filmen omdat hij aan het einde van zijn lied zijn vader aanspreekt en hem dat emotioneert. Dat daar gewoon overheen gewalst wordt is natuurlijk idioot. En zijn emoties hebben hem zelfs de kop gekost.
Maar mensen kraken de jongen de liever af in plaats van wat begrip te tonen.

3
13 Bop

@11
Goed plankenkoorts dat was goed zichtbaar bij Hazes senior , die scheen dan niet genietbaar te zijn geweest .Van zoiets kan sprake zijn , maar inschattende hebben velen daar last van zonder aan te geven niet gefilmd te willen worden . Maar het optreden op zich moest die dag nog gebeuren waardoor het aan moeheid niet gelegen kan hebben .

4
14 Olivia

@14
Repetities vergen net zoveel aandacht en energie als het hoofdoptreden. dit zeg ik als ervaringsdeskundige, was ook niet te genieten voor een en na een optreden .

2
15 Defcte burger

@13
Hij moest nog optreden die dag , dus emoties om zijn vader per gelegenheid en hopelijk voor hem niet de gods ganse dag door .
Hij wordt niet afgekraakt , de act was goed en buiten dit akkevietje was er niks aan de hand .
Het is gewoon sneu dat hij niet mee heeft kunnen doen om iets wat gewoon uitgepraat had kunnen worden .

2
16 Olivia

@11 Defcte burger,

Sporters hebben al heel lang met dat fenomeen te maken. Nauwelijks 1 seconde na een pijnlijke nederlaag worden ze geacht voor de camera te verschijnen om hun verhaal te doen (lees: verantwoording af te leggen) 🙄

0
17 Graaier1000

@15
Ja dat weet ik wel dat het vermoeiend is , van mijn vaderskant dat waren allemaal muzikanten , en ik zat als kind zijnde vaak bij de repetities .
Maar we kunnen het er nog lang of breed over hebben , laten we maar afwachten wat Joost Klein voor excuus heeft in deze , zeker is dat niemand dit gewild heeft , het is zo gelopen .

4
18 Olivia

@16 Ik doel op het feit dat er gesuggereerd wordt dat hij zich aanstelt.

2
19 Bop

@19
Nee , ik denk dat niemand hem iets verwijt , hij kon de impact van het gebeuren op dat moment niet weten of inschatten .
We zijn gewoon aan het analyseren , meer niet .

2
20 Olivia

@20 Het laatste woord is er in ieder geval nog niet over gezegd.
https://www.nu.nl/songfestival/6312569/joost-klein-reist-niet-met-delegatie-avrotros-naar-nederland.html
Afwachten maar.

1
21 Bop

@21
Als ik zo lees dan heeft hij een dreigende houding aangenomen tegenover de vrouw , en het ligt dan per persoon eraan hoe dit binnenkomt . Ik kan me persoonlijk een dreiging van dien aard herinneren , en ook al was er mogelijk geen echte dreiging , het kwam op mij wel heel provocerend over waardoor ik ook aangifte ben gaan doen bij de politie . Politie heeft geen verbaal op gemaakt maar heeft wel een berisping gegeven aan die persoon in deze , zo werd het opgelost .

3
22 Olivia

@3 Er was afgesproken om op dat moment niet te filmen. En die vrouw gaf daar geen gehoor aan en ging toch haar eigen gang. Bovendien vind ik dat als iemand je vraagt daarmee te stoppen dat je dat dient te respecteren. Hoe zou jij het vinden als iemand jou begint te filmen en er niet mee wil stoppen? Ik zou in elk geval niet blij zijn en de camera af pakken en op de grond smijten. Joost Klein heeft nog netjes en rustig gereageerd.

2
23 benbenieuwd

@8 Ja, filmen tot op het toilet, dat is de norm. . .

2
24 Hendrianus

@* Het ging om filmen op een specifiek moment en er werd diverse malen gevraagd te stoppen toen die cameravrouw rustig doorging. En dan rennen als een haas naar de politie omdat een gebaar toch wel erg bedreigend was. Wat een Z wijf.

2
25 Hendrianus

@23Als ik niet gefilmd wil worden dan blijf ik thuis zitten en ga de deur niet meer uit . Kan me voorstellen dat zo gauw ik de voordeur uitga dat ik het risico loop overal gefilmd te worden .
En nee "ik wil ook niet gefilmd worden " , maar ook ik heb dit niet in de hand .

4
26 Olivia

@26 voor @23

1
27 Olivia

@26 Er waren afspraken over gemaakt. Andere journalisten hebben daar blijkbaar wel gehoor aan gegeven. Alleen die ene vrouw niet. En dan nog raar vinden als dat niet geaccepteerd word. Ik hoop dat deze vrouw er ook uitgeschopt is.

3
28 benbenieuwd

@28 Dat zijn paparazzi-achtige praktijken, alles voor de shot.

3
29 Tussenderegels

@29 Prinses Diana is ook door paparazzia-achtige praktijken om het leven gekomen. Die lui deinzen nergens voor terug.

1
30 benbenieuwd

@25
Kan ook komen doordat cameramensen naar de regisseur luisteren en niet naar de persoon die gefilmd wordt.

2
31 Snorrie

@13
Ah, dat een hele zaal vol met mensen hem recht in zijn gezicht aankijkt aan het eind van zijn "liedje" maakt niet uit maar een camera zorgt ervoor dat hij zijn zelfbeheersing verliest.
Lijkt mij meer te wijzen op mentale onstabiliteit.

Beetje in overeenstemming zijn gedrag nu.

2
32 Snorrie

@28
Hij hoefde alleen maar erlangs te lopen , hij had niet op de camera's die er veelvuldig aanwezig zijn hoeven letten . Bij mijn weten is dit de eerste keer dat zoiets als een dreiging om het filmen en met diskwalificatie als gevolg heeft plaatsgevonden , dat is opmerkelijk .
Is dan ook niet te vergelijken met een door de paparazzi in haar privé leven opgejaagde Prinses Diana .

3
33 Olivia

@31 Je maakt uiteindelijk je eigen afweging. Befehl ist befehl, daar kun je je niet op beroepen.

2
34 Hendrianus

@32 Wat iemand ziet is vluchtig en niet iets wat voor eeuwig is vastgelegd en herhaald kan worden, bij film is dat wel het geval. Zijn dus totaal verschillende zaken.

1
35 Hendrianus

@93
Heb nooit het idee gehad met deze Klein, dat hij belangstelling voor zijn persoon niet op prijs stelde.
En ja, zeker met de zo'n groot festival als je constant in de belangstelling staat en ook hoog scoort bij de bookmakers.
Dan moet je soms andere keuzes maken en zijn sterallures niet op z'n plaats. Hij is geen Brad Pitt of zo.
Hoe ongeïnteresseerd en onbeschoft hij donderdagavond bij dat interview met Israël was, daar had hij dan weer geen moeite mee.
Wat er precies is voorgevallen is, komt nog wel naar buiten.
Deze affaire zal hem verder geen windeieren leggen, dus medelijden hoef je zeker niet met hem te hebben.

3
36 Strongoli

@32 Ik kan niet in zijn hoofd en in zijn hart kijken maar als je van tevoren afgesproken hebt dat je niet gefilmd wordt dan telt die afspraak, lijkt me. Anders hadden ze die afspraak niet moeten maken.

3
37 Bop

Dat hele festival draait om zien en gezien te worden dus wat voor reden had hij om niet gefilmd te worden?
Aan de andere kant vind ik dit geen zaak voor de politie .
Hij had zijn excuses kunnen maken voor zijn gedrag en elkaar de hand moeten geven .
Het blijft een domme actie van hem.

2
38 ongelovenloos

"Hoe zou jij het vinden als iemand jou begint te filmen en er niet mee wil stoppen? Ik zou in elk geval niet blij zijn en de camera af pakken en op de grond smijten. Joost Klein heeft nog netjes en rustig gereageerd."

@23 benbenieuwd,

Het is nu op voorhand niet uit te sluiten dat Joost Klein die camera afgepakt heeft en op de grond gesmeten heeft. Dat verhaal gaat althans rond.

1
39 Graaier1000

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
soapbox
Marion Koopmans wil verspreiders van ‘desinformatie’ achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

De ware aard komt weer naar boven....

2 minuten geleden geplaatst door soapbox

sockknitter
De NAVO verspreidt de SOA van multiculturalisme, seksuele degeneratie en maatschappelijk verval met militair geweld - Dissident.one

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze ...

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Strongoli
Marion Koopmans wil verspreiders van ‘desinformatie’ achter de tralies wegens georganiseerde misdaad

Nou, als er iemand constante desinformatie tijdens corona heeft verspreid, dan was het deze Koopmans zelf wel.Ze liep constant achter de feite...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Baudet hekelt de ketelmuziek van het regeerakkoord - Dissident.one

En Wilders was/is altijd al controlled opposition geweest, dus die gaat gewoon verder waar de rest gesopt was....

7 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
Baudet hekelt de ketelmuziek van het regeerakkoord - Dissident.one

Hij heeft gelijk. Het is enkel nog een poppenkast om ons gevoel van democratie/keuze te geven....

8 minuten geleden geplaatst door soapbox

Sarcoff
Macron aangekomen in Nieuw-Caledonië, noemt rellen 'ongekende opstand'

Gelijk oppakken die bezetter, Frankrijk heeft daar niets te maken....

20 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Timmermans versus Wilders: ‘U wilt asielprobleem behouden’

Misselijke opmerkingen die Timmermans maakte. Die man spoort ècht niet meer. Wat kan deze man toch slecht tegen zijn verlies. Dat was gister...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
GeenStijl: Onderzoek Ipsos: 50% alle (!) Nederlanders tevreden met aantredend kabinet

https://www.nieuwskoerier.nl/news/98504733-geenstijl-onderzoek-ipsos-50-alle-nederlanders-tevreden-met-aantredend-kabinet...

26 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Reconquista
OpinieZ Karaktermoord op kandidaat-premier Ronald Plasterk

Ik hoop dat de volgende kandidaat premier en ministers wel een beetje meer ruggengraat hebben en niet meteen wegrennen na wat geschreeuw uit de ...

30 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
Is de PVV radicaal-rechts of extreemrechts? En waarom is dat verschil belangrijk?

Ze zijn gewoon rechts en links maakt er dan altijd weer "extreem" van. En radicalen kun je momenteel ook goed terugvinden bij links als men de...

34 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Sexy Porn SiteSamantha Saint XxxForex Bf VideoLatex Bondage LesbianPerfectgirls NetErotic WomenOrgasumSexo A EscondidasAmptuee PornX18xxxRapeing AnimeDani Daniel Xxx VideoDani BoobsFree. PornLeabian Rough PornJoi SisterJewish PornstarPorn Homemade RealTracer R34Filipina PussyTig Ol BittiesLesbian LickiNude Russian WomenAltyazılı PornosHd BeastialityLesbian Threesome KissingHd Com SexXxx En La EscuelaIzzy Green Onlyfans LeakBecky Bandini MomYolanda YamzJaye Rose PornstarXnxx FranceBoston CrabBoy CumBengali Wife Xxx VideoCzch Massage PornAdvoree PornXxx Pron JapanTwo Blondes ThreesomeTeen SquirtingMasajistas XxxFemdom Sex PositionsBlack OornPornos AmericaSexe GratuiR6pornOt Megan LeakXvideos GaysRodney St CloudTaffy TalesAnime Hentai XxxReditt Nsfw ListMuva Phoenix PornXxx Sex Story VideoVery Fast PornTrbanlı PornSexy Movie Sex MovieSex Karte HuyeAyesha SexCory Chase Full VideosBengali Xxx InBlack HookerCaughtxxxDirty Talk RedditAnime With Breast ExpansionGhost XvideoFanvan LeakedPerfect Tits PornNoksindianGirlcum SquirtWww Fatalmodel.comSpytugPornos MasturbaciónLesbo Strapon AnalKirsten Dunst HotIndian Selfie Sex VideosKatie Cummings VideosSites Pornos AfricainsLesbian Stepsisters PornhubSex Sex Sex ComIndian Sex AntyHumping A BedMaitland Ward LesbianLookathernow PornSolaaoiFree Cams.comMangaoriginIsla Fisher NakedBig Titties In The ShowerLillth MorningstarForce GaypornBillie Eilish Nip SlipWwwxxvideo ComLexi2legit LeaksHousekeeping XxxLatinteen PornXxx FilemNew Hot Romance VideoWww Xnn ComAmma Ki ChudaiMature BigtitStrapon Videos LesbianBus Sex IndiaShakeela AuntyIndian Blue Film OpenSany LeonNew Gay SexIndian Deshi Xxx VideosRealistic Animated PornAya Cash NudeSpring ThimasViola Bailey NudeMelissa Mcbride NudeVideos De Sexo GayTsundero NhentaiMorgan LaneAbigail MacmaryPorn In WweNaruto Porn TsunadaJordy Elnino PollaBadgirllhrSweet Porn VideosSophia KnightMia Khalifa Porn XnxxMae BiaBrooke Burke NakedSexcy Video ComKendra Lust PornolariLavynder Rain NudeKarla Kush OnlyfansSex Video GentsSlow Motion CumshotMujeres Con Caballos SexoAsian SexpovBackroomcouchPornografia JaponesaChech Glory HoleAmirah Gombak ThreesomeLena Headey HotBig Ass Porn TubeIst Time SexSabella MoniezXxx Randi DesiSheena Ryder PervmomHaruna HananaSocinquentinhaIndian Homemade Xxx VideoXviosElle Knox