Onthullend inkijkje in UvA-appgroep: Hamas-terreur bejubeld, Joodse docent is ’kakkerlak’ en Halsema ’liegend stinkdier’ (telegraaf.nl)


In de besloten appgroep UvA for Palestine gonst het van de berichten over legitimiteit van gewapend verzet en steun voor Hamas ...

door Rio Grande in Politiek  ·  44 Reacties

  • 18
  • 360x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Rio Grande

Hier wordt aangetoond wat we eigenlijk al wisten. Hamas zit zo diep in het achtergaatje van links Nederland dat ze links nu als buikspreekpop kunnen gebruiken.

2
2 Rio Grande

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu ziet Halsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naa

2
3 van Keulen

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu ziet Halsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naar

2
4 van Keulen

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu woHalsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naar

2
5 van Keulen

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
6 Zie Hier

Nu wordt Halsema zelf geconfronteerd met de tolerante linkse mentaliteit naar toe leidt.

2
7 van Keulen

Zo te lezen is alles gericht op beeldvorming: naar buiten toe overkomen als vreedzame demonstranten, binnen is jodenhaat de leidraad.

2
8 Graaier1000

@8
Niets nieuws. Zoiets was te verwachten.
Deze radicale, studentikoze figuren, zijn zelfs aangesloten bij allerlei radicale aktiegroepen en andere linkse, radicale bewegingen. Dan praat je dus over de "crème de la crème" onder de studenten.
Tsja, dat er dan in Amsterdam, maar ook in sommige andere aktieplaatsen, weinig gestudeerd wordt, moge duidelijk zijn.
Lijkt mij zaak, dat de AIVD hier eens induikt en deze radicale groepen in kaart brengt.

2
9 Strongoli

@9 Strongoli,

Toch verwacht ik zoiets niet bij de UvA aan te treffen. Volgens mij is een universiteit een instituut ten behoeve van de wetenschap en geen uitvalsbasis waar vandaan men gewelddadig is en straatstenen en ammoniak naar de politie gooit.

1
10 Graaier1000

Lees en huiver (X/Twitter):

"Daar sta je dan op het Rokin in je beschermende kleding. Je had vandaag al een normale dienst gedraaid maar werd toch op het laatste moment ingeroosterd voor de ME omdat de situatie in Amsterdam uit de hand liep. Gelukkig kon je nog net even langs huis rijden, snel even douchen, schone kleren aantrekken en je vrouw en kinderen een knuffel geven. Zelfs het avondeten schoot erbij in, dus onderweg heb je even een banaan en een Snickers gegeten om de ergste honger te stillen.

Maar dat was ruim twee uur geleden, inmiddels is je rug zeiknat van het zweet, beslaat het vizier van je helm continue en heb je barstende koppijn na alle lichamelijke inspanning van het ontruimen van het Binnengasthuisterrein en het feit dat je nog steeds niets fatsoenlijks gegeten hebt. Dan krijg je het commando om samen met je collega’s een deel van het Rokin schoon te vegen en je maakt een charge naar voren terwijl de demonstranten in luid protest uitbarsten.

Het volgende wat je je herinnert is het gepiep van een infuuspomp naast je. Je ligt op een brancard in een ambulance en de ambulancebroeder is net klaar met het opnemen van je bloeddruk. Je proeft een bloederige smaak in je mond en probeert rechtop te gaan zitten. De ambulancebroeder houdt je tegen en legt uit dat er een baksteen vol op je vizier terecht is gekomen met als resultaat dat een paar voortanden zijn afgebroken, een gebroken neus en een gekneusde oogkas, ook was je ongeveer een minuut of tien buiten westen.

Je naam is Johan de Vries, je bent politieagent in de regio Amsterdam-West. Normaliter zou je nu in de sportschool zijn, voor een stuk conditietraining, in plaats daarvan ben je één van de agenten die gewond is geraakt bij de studentenprotesten en de ontruiming van het Binnengasthuisterrein.

Je realiseert je dat dit de tweede keer vandaag is dat je deze ambulancebroeder treft. Jullie spraken elkaar vanochtend, bij de afhandeling van een aanrijding met letsel. Twee studenten op een Fatbike waren ten val gekomen toen een taxi ze aantikte tijdens het voorsorteren. De één had wat schaafwonden, maar de ander een gebroken pols en sleutelbeen. Je hebt ze alle twee opgevangen in je patrouillevoertuig en het zo comfortabel mogelijk voor ze gemaakt totdat de ambulance arriveerde. De studenten waren je dankbaar voor je hulp en je wenste ze allebei veel succes met hun herstel toen de ambulance wegreed.

Studenten van pakweg dezelfde leeftijd zijn de reden dat je nu op een brancard ligt, je vraagt je af of het wellicht studenten waren van dezelfde opleiding? En dan hoor je in de verte de spreekkoren weer aanzwellen in volume: ‘Oink, Oink, Piggy, Piggy, we will make your life shitty! De ambulancebroeder kijkt je aan en zegt ‘Het kan raar lopen hè, vanochtend help d’r twee bij een aanrijding en hier lig je dan en moet je ze nu eens horen..’. Je probeert te glimlachen, want de ambulancebroeder heeft je inderdaad herkend, maar het is meer een grimas door de pijn.

Terwijl de ambulancebroeder de brancard vergrendelt en zijn veiligheidsriem vastmaakt begint de ambulance te rijden op weg naar het ziekenhuis voor röntgenfoto’s en een uitgebreid onderzoek. Hopelijk valt het kwa verwondingen en het herstel ervan mee en kun je vlot weer aan het werk, want aan thuis zitten heb je een hekel. Je hebt dit vak gekozen omdat je je graag dienstbaar opstelt en mensen helpt in benarde situaties, dat is wat je motiveert, zelfs als die mensen zich tegen je keren, zoals nu."

1
11 Graaier1000

Het is een beetje net als bij de NPO. We mogen er allemaal aan meebetalen maar het is extreem links die de scepter zwaait. Tijd om de universiteiten op te schonen want ik heb niet het idee dat de Nederlandse burger zin heeft om mee te betalen aan opleidingscentra voor Hamas, Hezbollah en Iran aanhangers.

3
12 Reconquista

Het lijkt me het beste dat de koning onmiddelijk zijn oudste dochter van de UvA haalt, studeren tussen zulk Jodenhaters lijkt me geen gezonde omgeving voor een vermoedelijke troonopvolgster toe. 🇱🇺🥷🏿

2
13 Marrie1

@10
Juist onder studenten, vind je de meeste radicale bewegingen, die ook vaak uit eerdere studentenprotesten, zijn voortgekomen.

1
14 Strongoli

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaiend

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

1
15 ThWil

@13
Daar heb ik ook aan gedacht, toen ik de beelden zag. Met antisemitisme en discriminatie, maar vooral dit geweld, daar wil je toch niet mee gelijkgesteld worden?

1
16 Strongoli

@12
Ons wordt niets gevraagd, waanzinnig extreem links met het woke syndroom, die onderhandelt met gemaskerde Engelssprekende haatzaaiers is daar het voorbeeld van.
Hadden ze ons maar iets gevraagd was het allemaal veel eerder afgelopen geweest zonder grote vernielingen en letsels.

1
17 Marrie1

@16
Klopt, in feite laat het koningshuis weer eens zien hoever ze afstaan van de normale wereld, want reken er maar op dat zei precies op de hoogte zijn wat daar op de UvA gaande was/is.
(Net als toen, ze gewoon tijdens de pandemie en wij in lockdown waren, ze ongedeerd op vakantie gingen)

1
18 Marrie1

@18 Zal zij niet prive(bij)les krijgen van professoren en hoogleraren? Ze gaat toch niet zomaar tussen al dat grauw zitten.

1
19 ThWil

@19
Waarschijnlijk zal ze wel speciale lessen krijgen, maar dan gaat het idee dat ze “gewoon studeert’ aan de UvA niet meer op.

1
20 Marrie1

@20 Ik neem aan dat 'gewoon studeert' een term is waar een definitie aanhangt die alleen binnen het koningshuis gangbaar is.

1
21 ThWil

@21
Als het goed is zou iedereen “gewoon moeten studeren” , zonder in een haatdragende cultuur tegen Joden terecht te komen.
En dat is precies waar de UvA aan ontbreekt, al jaren eerder waren er problemen dat bepaalde lieden de UvA Jodenvrij wilde maken.
En dan zou het behoorlijk naïef zijn dat uitgerekend het koningspaar dit niet wist.

0
22 Marrie1

@3
Sliske Halalsema zal altijd en alleen maar de moslinkse achterban beschermen, vooraan staan in de deukneuzen rij, zorgen dat ze elke dag haar shotje 'goedgevoel' krijgt voor haar verslaving.
Ze zijn hoogop nuttig als voer voor psychiaters, maar verder voor helemaal niets. Helaas eerder andersom, ze zijn net zo vernietigend als een orkaan, en een krokodil met jongen kun je nog eerder vertrouwen dan zo'n misselijkmakende troela met een deugkneuzen chip op haar schouder. brrrrrr

1
23 Bleke Betty

Rechts weet woede weer een plek te geven in dit land. Iedereen tegen elkaar opzetten. Vreselijk.

9
24 Mac Benac

@24
Oh dat vind je 'vreselijk'?! En je kan je niet voorstellen hoe walgelijk links bezig is met hun Hamas praktijken, antisemitisme en het verheerlijken van 7 okt.? Dat vind je heel normaal?

2
25 Reconquista

@24
Heb je ook nog iets te zeggen over die verschrikkelijke berichten in deze linkse appgroep? En mensen regen elkaar opzetten is precies wat links de hele tijd doet. Zwart ophitsen tegen blank, jong tegen oud, de bevolking tegen de joden enz. Lees de appjes van je vrienden maar eens.

2
26 Rio Grande

@10 Graaier1000

Ziet U mijn posts 52, 57 en 59 onder
https://www.nieuwskoerier.nl/news/98500560-geert-wilders-reageert-woedend-na-protesten-uva-nieuwrechtsnl?bekijk=c6498410&cid=6498410&page=2&orderBy=newest

Onder de demonstranten zijn wel veel degelijk studenten is mijn taxatie. Dat valt ook af te leiden uit het grote aantal docenten en 'hoogleraren' van uni's die zich de afgelopen dagen opzettelijk, opruiend, bombastisch en puur kwaadwillend tegen de politie keerden.

Ik dank U voor Uw post 11 in deze draad. Arme agent, arme ambulancebroeders. Een ambulancebroeder heeft mij eens heel goed opgevangen, nadat ik als tiener door omstanders naar een ongeluk was getrokken, omdat ze ervan op de hoogte waren dat ik iets van eerste hulp wist. Wat die mensen zien.

DvD

1
27 duurendaal

@26 Rechts is provocatief bezig en probeert alles in de schoenen van links te schuiven. De hypocrisie druipt er vanaf.

7
28 Mac Benac

@28 Hamas fan, antisemiet?

4
29 LoydMorris

@28 Ja hoor, het ligt aan 'rechts'. Je bent niet goed snik.

3
30 spookrijder

@28 @30 Rechts en links zijn gedateerde termen. Het huidige links heeft niets maar dan ook niets met echt links te maken helaas

1
31 Ron MVV Maastricht .

@31 Klopt wel.

1
32 spookrijder

@29 Ben jij een antisemiet?

4
33 Mac Benac

@30 Het is maar welke analyse je maakt. Je bent geobsedeerd door haat tegen links. Dat is niet oké. Dit soort discussies hebben niets met links/rechts te maken, maar met eigenwaarde.

Mijn opmerking was meer om mensen wakker te schudden dat ze niet alles naar politieke vleugels moeten trekken. Zowel links als rechts heeft het beste met mensen voor, alleen zij maken andere analyses. That's all.

3
34 Mac Benac

@31 Eens. Zie mijn reactie 34

1
35 Mac Benac

@33 Ik? Nee. . . Integendeel!

Ik heb overigens inmiddels wel een beetje hekel gekregen aan dat andere geloof.

1
36 LoydMorris

@36 Ik ben ook geen antisemiet. Kan ook helemaal niet want ik ben van kinds af aan al tussen joodse mensen opgevoed. Mijn vader zat in de confectie. Dat waren vroeger bijna alleen maar joden. Niets mis mee.

Ik heb ook niets met geloof in zijn algemeenheid. Welk geloof dan ook. Wat ik niet begrijp, maar dat staat er totaal los van, is waarom voor de ene groep hun etniciteit/identiteit zo belangrijk is. Natuurlijk, wat het joodse volk is overkomen is nooit meer goed te maken. Dat zal wel de reden zijn dat zij zo aan hun afkomst vasthouden. Ieders goed rechts. Dus ik begrijp het feitelijk wel. Maar gevoelsmatig, omdat ik niets met geloof of etniciteit heb, begrijp ik het niet.

En ja, ik heb soms kritiek op Israël. Maar dat maakt mij nog geen antisemiet. Zeg het maar? Ben ik een antisemiet. Ik vind van niet.

2
37 Mac Benac

@37 Duidelijk. . . 👍

Echter, dan zie je toch ook wel in, dat de rellen en demonstraties van de afgelopen tijd pure Jodenhaat is.

1
38 LoydMorris

@38 Er zullen zeker antisemieten bij zitten. Maar je bent niet per sé een antisemiet als je mee demonstreert. Weet je nog hoe er in de jaren '70/'80 werd gedemonstreerd. We moeten ook weer geen watjes worden. Antisemitisme is een "no go", maar kritiek op Israël en demonstreren mag niet het onderspit delven. Hier laat ik het bij.

1
39 Mac Benac

Hamas! Hamas! Alle Joden zijn ook inclusief op onze Universiteiten welkom question

0
40 DikkeTor

We wisten het gewoon niet, geen idee hoe het tot zo ver kwam xD

1
41 DikkeTor

@40 Dikke Tor
Hamas! Hamas!

Links heeft er nu al spijt van dat Groningen dicht is. DvD

2
42 duurendaal

Waarom horen we niets uit de kant van de politiek komen over deze ontdekking ?
Vandaar ook die gezicht bedekking.
Zo is goed te zien wat een complottheorie inhoud.
Ze bedekken hun plannen met leugens waarvoor ze dus echt staan , aantoonbaar.
Als het niet was aangetoond word je uitgemaakt voor extreem rechtse complotter .
Maar die complotters zitten meestal wel op het goede spoor.
Maar goed , wat gaat er nu ondernomen worden en door wie.

1
43 ongelovenloos

@3 Inderdaad. De politie had er veel harder op moeten rammen. Oh... Je mag niet oproepen tot geweld. 🤐

2
44 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
smurf
De komende dagen zijn van cruciaal belang voor Oekraïne: Rusland bewapent Iskander-, Tu-22M3- en MiG-31K- formaties met kernraketten (vid) - Dissident.one

@33 Punt is dat Poetin er wel steeds mee bezig is. In feite zouden we maatregelen moeten nemen voor het geval dat. Helaas is de spendeerdrift va...

35 minuten geleden geplaatst door smurf

Graaier1000
De komende dagen zijn van cruciaal belang voor Oekraïne: Rusland bewapent Iskander-, Tu-22M3- en MiG-31K- formaties met kernraketten (vid) - Dissident.one

“Zullen de Russen ooit tactische kernwapens gebruiken? Ik denk: ja, dat kunnen ze!De gevolgen van moderne kernwapens mogen echter niet worde...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Met nieuwe pijlen gaat Van Gerwen 'rivaal en grijze muis' Humphries te lijf

"Hij is net even meer een grijzere muis", legt Van Gerwen uit.Dan geef ik toch de voorkeur aan een grijze muis en niet aan iemand die zich m...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Sailor - A Glass Of Champagnehttps://www.youtube.com/watch?v=tkYkeeM8qIA...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Status Quo - Down Down https://www.youtube.com/watch?v=d1gYJDQXPOk...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Thin Lizzy - Whiskey In The Jarhttps://www.youtube.com/watch?v=6WDSY8Kaf6o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Dionne Warwick - Anyone Who Had A Hearthttps://www.youtube.com/watch?v=qMsiGMKHJ8k...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

smurf
De komende dagen zijn van cruciaal belang voor Oekraïne: Rusland bewapent Iskander-, Tu-22M3- en MiG-31K- formaties met kernraketten (vid) - Dissident.one

@31 Ja, klopt. Dat ben ik met je eens. Het is wel knap van Oekraïense burgers dat ze het zo lang volhouden. Ik denk dat Rusland vooral zal door...

2 uur geleden geplaatst door smurf

Graaier1000
Muziekdraadje

Euson - Both Sides Nowhttps://www.youtube.com/watch?v=WLq_AIIrf28...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Janis Joplin - Me And Bobby McGeehttps://www.youtube.com/watch?v=5Cg-j0X09Ag...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Hentai FeetXvideo ManipuriTelugu Heroine Sex Videos ComTelugu Bhabhi SexMegan Fox Porn VideoFilms PornographiqueXvideos CamsExcortLuxuary PornKirar NoirDesenho Eróticos 3dD-art HentaiNude TeenassPink KandiTriple X Blue FilmTelugu Kamasutra Sex VideosJapanese Erotic VideosJapanese Love Story MovieTessa Violet PornFreefullbrazzersCarrie Underwood NakedPetite Teens CreampiedLesbian Beautiful SexDff NetworkPorn.hd8kAdulserchUllu Adult Web SeriesAnya Taylor-joy DeepfakeXxx Hot Videos DownloadIsis Love AnalSssniperwol NakedXnxx Hot Porn VideosSiri Siri PornFlashing Tits In CarFree SexchatScat RedditSexo PornolandiaHqeroticoPhoenix AskaniLeyla MilaniSexy BlondMorena Mitch NudeHorny At WorkGay Sex MangaIntense SquirtEscort.69Dani Daniels 4kDreammovie ComsJeff Molina Blowjob VideoXhamsyrtPorn Hq 3dSchoolgirl PinningIndian Actress Nude VideosSexy Horny VideosDeshi Hot Sex VideoHindi Bf TeluguDiy Flesh LightThick Blonde NudeKerala Girls NudeXx Bangla FilmPenny OaxRegerence SexeSexo MulatasIndian Young XnxxOlder Women That SquirtPelículas LesbicasMuramata San No HimitsuPriyanka Chopra Sex TapePopular Hot SexUpskirt DownblouseTila TottiCulos AbiertosGagged And Bound PornCarolina Samani RedditManga-origineDemon Spayer PornXvideos XGents And Gents Sex VideoXnxx Hot LadyNever Meet Your Heros Porn GameTay1ourLatina SpankingVampire XxxHorny Teen PornSanni Liyoni XxxPolice Sex XxxSend Sexy Video3gpking Hindi MovieNaked DadTnaboard ComHetayJennifer Connelly NudesIpronMost Beautiful Sex VideosSexy Boobies PornSextapeKomal SexDeep ThroatpieUpcoming Hentai 2022Vicky Aisha Spankbang SoloVoluptuous Nude WomenNaked BrazilianThick Woman NakedChristins Applegate NudeMomtaboo PornTear Drop TitsNoodle MagazinCelebs Nude WomenNina Marie DanieleCelebruties NakedBf Sex AuntyLarissa AlbuquerqueOfficialcheekykim OnlyfansSierra Skye LeaksJapanese Big TitsXxx Marathi Video HdNadya Nabakova XxxAnimetion PornYoufree Pornسكس انمAunty Xxx PhotoAlisa Pika PikaTitfuckerPrivate NudesReddit Best Porn VideosRumahperjakaDesi Hidden BathXnx Porn HdHentai SecretsWife Affair Sex MoviesSunny Leone Sex Video XxBody Swapping PornWizard Of Oz PornMale Wanking ToysPornos AdultoPorn Breast SuckDad. AnalEroprofieVideo De PonolBangyoulaterJannat XxxDeepfake Nude A.iAmber Smith SexKhalifa HdIndian Porn Sex ClipKannada Sex Open Kannada SexTwo Vaginas PornSpiritjoiNude PublicFuta Growth