Onthullend inkijkje in UvA-appgroep: Hamas-terreur bejubeld, Joodse docent is ’kakkerlak’ en Halsema ’liegend stinkdier’ (telegraaf.nl)


In de besloten appgroep UvA for Palestine gonst het van de berichten over legitimiteit van gewapend verzet en steun voor Hamas ...

door Rio Grande in Politiek  ·  44 Reacties

  • 18
  • 357x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Rio Grande

Hier wordt aangetoond wat we eigenlijk al wisten. Hamas zit zo diep in het achtergaatje van links Nederland dat ze links nu als buikspreekpop kunnen gebruiken.

2
2 Rio Grande

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu ziet Halsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naa

2
3 van Keulen

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu ziet Halsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naar

2
4 van Keulen

En dan nog janken dat de politie zoveel "geweld" gebruikt.
Politie had hun kapot moeten slaan.
Nu woHalsema wel in wat de zogenaamde "lieve linkse mentaliteit" naar

2
5 van Keulen

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

2
6 Zie Hier

Nu wordt Halsema zelf geconfronteerd met de tolerante linkse mentaliteit naar toe leidt.

2
7 van Keulen

Zo te lezen is alles gericht op beeldvorming: naar buiten toe overkomen als vreedzame demonstranten, binnen is jodenhaat de leidraad.

2
8 Graaier1000

@8
Niets nieuws. Zoiets was te verwachten.
Deze radicale, studentikoze figuren, zijn zelfs aangesloten bij allerlei radicale aktiegroepen en andere linkse, radicale bewegingen. Dan praat je dus over de "crème de la crème" onder de studenten.
Tsja, dat er dan in Amsterdam, maar ook in sommige andere aktieplaatsen, weinig gestudeerd wordt, moge duidelijk zijn.
Lijkt mij zaak, dat de AIVD hier eens induikt en deze radicale groepen in kaart brengt.

2
9 Strongoli

@9 Strongoli,

Toch verwacht ik zoiets niet bij de UvA aan te treffen. Volgens mij is een universiteit een instituut ten behoeve van de wetenschap en geen uitvalsbasis waar vandaan men gewelddadig is en straatstenen en ammoniak naar de politie gooit.

1
10 Graaier1000

Lees en huiver (X/Twitter):

"Daar sta je dan op het Rokin in je beschermende kleding. Je had vandaag al een normale dienst gedraaid maar werd toch op het laatste moment ingeroosterd voor de ME omdat de situatie in Amsterdam uit de hand liep. Gelukkig kon je nog net even langs huis rijden, snel even douchen, schone kleren aantrekken en je vrouw en kinderen een knuffel geven. Zelfs het avondeten schoot erbij in, dus onderweg heb je even een banaan en een Snickers gegeten om de ergste honger te stillen.

Maar dat was ruim twee uur geleden, inmiddels is je rug zeiknat van het zweet, beslaat het vizier van je helm continue en heb je barstende koppijn na alle lichamelijke inspanning van het ontruimen van het Binnengasthuisterrein en het feit dat je nog steeds niets fatsoenlijks gegeten hebt. Dan krijg je het commando om samen met je collega’s een deel van het Rokin schoon te vegen en je maakt een charge naar voren terwijl de demonstranten in luid protest uitbarsten.

Het volgende wat je je herinnert is het gepiep van een infuuspomp naast je. Je ligt op een brancard in een ambulance en de ambulancebroeder is net klaar met het opnemen van je bloeddruk. Je proeft een bloederige smaak in je mond en probeert rechtop te gaan zitten. De ambulancebroeder houdt je tegen en legt uit dat er een baksteen vol op je vizier terecht is gekomen met als resultaat dat een paar voortanden zijn afgebroken, een gebroken neus en een gekneusde oogkas, ook was je ongeveer een minuut of tien buiten westen.

Je naam is Johan de Vries, je bent politieagent in de regio Amsterdam-West. Normaliter zou je nu in de sportschool zijn, voor een stuk conditietraining, in plaats daarvan ben je één van de agenten die gewond is geraakt bij de studentenprotesten en de ontruiming van het Binnengasthuisterrein.

Je realiseert je dat dit de tweede keer vandaag is dat je deze ambulancebroeder treft. Jullie spraken elkaar vanochtend, bij de afhandeling van een aanrijding met letsel. Twee studenten op een Fatbike waren ten val gekomen toen een taxi ze aantikte tijdens het voorsorteren. De één had wat schaafwonden, maar de ander een gebroken pols en sleutelbeen. Je hebt ze alle twee opgevangen in je patrouillevoertuig en het zo comfortabel mogelijk voor ze gemaakt totdat de ambulance arriveerde. De studenten waren je dankbaar voor je hulp en je wenste ze allebei veel succes met hun herstel toen de ambulance wegreed.

Studenten van pakweg dezelfde leeftijd zijn de reden dat je nu op een brancard ligt, je vraagt je af of het wellicht studenten waren van dezelfde opleiding? En dan hoor je in de verte de spreekkoren weer aanzwellen in volume: ‘Oink, Oink, Piggy, Piggy, we will make your life shitty! De ambulancebroeder kijkt je aan en zegt ‘Het kan raar lopen hè, vanochtend help d’r twee bij een aanrijding en hier lig je dan en moet je ze nu eens horen..’. Je probeert te glimlachen, want de ambulancebroeder heeft je inderdaad herkend, maar het is meer een grimas door de pijn.

Terwijl de ambulancebroeder de brancard vergrendelt en zijn veiligheidsriem vastmaakt begint de ambulance te rijden op weg naar het ziekenhuis voor röntgenfoto’s en een uitgebreid onderzoek. Hopelijk valt het kwa verwondingen en het herstel ervan mee en kun je vlot weer aan het werk, want aan thuis zitten heb je een hekel. Je hebt dit vak gekozen omdat je je graag dienstbaar opstelt en mensen helpt in benarde situaties, dat is wat je motiveert, zelfs als die mensen zich tegen je keren, zoals nu."

1
11 Graaier1000

Het is een beetje net als bij de NPO. We mogen er allemaal aan meebetalen maar het is extreem links die de scepter zwaait. Tijd om de universiteiten op te schonen want ik heb niet het idee dat de Nederlandse burger zin heeft om mee te betalen aan opleidingscentra voor Hamas, Hezbollah en Iran aanhangers.

3
12 Reconquista

Het lijkt me het beste dat de koning onmiddelijk zijn oudste dochter van de UvA haalt, studeren tussen zulk Jodenhaters lijkt me geen gezonde omgeving voor een vermoedelijke troonopvolgster toe. 🇱🇺🥷🏿

2
13 Marrie1

@10
Juist onder studenten, vind je de meeste radicale bewegingen, die ook vaak uit eerdere studentenprotesten, zijn voortgekomen.

1
14 Strongoli

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaiend

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

1
15 ThWil

@13
Daar heb ik ook aan gedacht, toen ik de beelden zag. Met antisemitisme en discriminatie, maar vooral dit geweld, daar wil je toch niet mee gelijkgesteld worden?

1
16 Strongoli

@12
Ons wordt niets gevraagd, waanzinnig extreem links met het woke syndroom, die onderhandelt met gemaskerde Engelssprekende haatzaaiers is daar het voorbeeld van.
Hadden ze ons maar iets gevraagd was het allemaal veel eerder afgelopen geweest zonder grote vernielingen en letsels.

1
17 Marrie1

@16
Klopt, in feite laat het koningshuis weer eens zien hoever ze afstaan van de normale wereld, want reken er maar op dat zei precies op de hoogte zijn wat daar op de UvA gaande was/is.
(Net als toen, ze gewoon tijdens de pandemie en wij in lockdown waren, ze ongedeerd op vakantie gingen)

1
18 Marrie1

@18 Zal zij niet prive(bij)les krijgen van professoren en hoogleraren? Ze gaat toch niet zomaar tussen al dat grauw zitten.

1
19 ThWil

@19
Waarschijnlijk zal ze wel speciale lessen krijgen, maar dan gaat het idee dat ze “gewoon studeert’ aan de UvA niet meer op.

1
20 Marrie1

@20 Ik neem aan dat 'gewoon studeert' een term is waar een definitie aanhangt die alleen binnen het koningshuis gangbaar is.

1
21 ThWil

@21
Als het goed is zou iedereen “gewoon moeten studeren” , zonder in een haatdragende cultuur tegen Joden terecht te komen.
En dat is precies waar de UvA aan ontbreekt, al jaren eerder waren er problemen dat bepaalde lieden de UvA Jodenvrij wilde maken.
En dan zou het behoorlijk naïef zijn dat uitgerekend het koningspaar dit niet wist.

0
22 Marrie1

@3
Sliske Halalsema zal altijd en alleen maar de moslinkse achterban beschermen, vooraan staan in de deukneuzen rij, zorgen dat ze elke dag haar shotje 'goedgevoel' krijgt voor haar verslaving.
Ze zijn hoogop nuttig als voer voor psychiaters, maar verder voor helemaal niets. Helaas eerder andersom, ze zijn net zo vernietigend als een orkaan, en een krokodil met jongen kun je nog eerder vertrouwen dan zo'n misselijkmakende troela met een deugkneuzen chip op haar schouder. brrrrrr

1
23 Bleke Betty

Rechts weet woede weer een plek te geven in dit land. Iedereen tegen elkaar opzetten. Vreselijk.

9
24 Mac Benac

@24
Oh dat vind je 'vreselijk'?! En je kan je niet voorstellen hoe walgelijk links bezig is met hun Hamas praktijken, antisemitisme en het verheerlijken van 7 okt.? Dat vind je heel normaal?

2
25 Reconquista

@24
Heb je ook nog iets te zeggen over die verschrikkelijke berichten in deze linkse appgroep? En mensen regen elkaar opzetten is precies wat links de hele tijd doet. Zwart ophitsen tegen blank, jong tegen oud, de bevolking tegen de joden enz. Lees de appjes van je vrienden maar eens.

2
26 Rio Grande

@10 Graaier1000

Ziet U mijn posts 52, 57 en 59 onder
https://www.nieuwskoerier.nl/news/98500560-geert-wilders-reageert-woedend-na-protesten-uva-nieuwrechtsnl?bekijk=c6498410&cid=6498410&page=2&orderBy=newest

Onder de demonstranten zijn wel veel degelijk studenten is mijn taxatie. Dat valt ook af te leiden uit het grote aantal docenten en 'hoogleraren' van uni's die zich de afgelopen dagen opzettelijk, opruiend, bombastisch en puur kwaadwillend tegen de politie keerden.

Ik dank U voor Uw post 11 in deze draad. Arme agent, arme ambulancebroeders. Een ambulancebroeder heeft mij eens heel goed opgevangen, nadat ik als tiener door omstanders naar een ongeluk was getrokken, omdat ze ervan op de hoogte waren dat ik iets van eerste hulp wist. Wat die mensen zien.

DvD

1
27 duurendaal

@26 Rechts is provocatief bezig en probeert alles in de schoenen van links te schuiven. De hypocrisie druipt er vanaf.

7
28 Mac Benac

@28 Hamas fan, antisemiet?

4
29 LoydMorris

@28 Ja hoor, het ligt aan 'rechts'. Je bent niet goed snik.

3
30 spookrijder

@28 @30 Rechts en links zijn gedateerde termen. Het huidige links heeft niets maar dan ook niets met echt links te maken helaas

1
31 Ron MVV Maastricht .

@31 Klopt wel.

1
32 spookrijder

@29 Ben jij een antisemiet?

4
33 Mac Benac

@30 Het is maar welke analyse je maakt. Je bent geobsedeerd door haat tegen links. Dat is niet oké. Dit soort discussies hebben niets met links/rechts te maken, maar met eigenwaarde.

Mijn opmerking was meer om mensen wakker te schudden dat ze niet alles naar politieke vleugels moeten trekken. Zowel links als rechts heeft het beste met mensen voor, alleen zij maken andere analyses. That's all.

3
34 Mac Benac

@31 Eens. Zie mijn reactie 34

1
35 Mac Benac

@33 Ik? Nee. . . Integendeel!

Ik heb overigens inmiddels wel een beetje hekel gekregen aan dat andere geloof.

1
36 LoydMorris

@36 Ik ben ook geen antisemiet. Kan ook helemaal niet want ik ben van kinds af aan al tussen joodse mensen opgevoed. Mijn vader zat in de confectie. Dat waren vroeger bijna alleen maar joden. Niets mis mee.

Ik heb ook niets met geloof in zijn algemeenheid. Welk geloof dan ook. Wat ik niet begrijp, maar dat staat er totaal los van, is waarom voor de ene groep hun etniciteit/identiteit zo belangrijk is. Natuurlijk, wat het joodse volk is overkomen is nooit meer goed te maken. Dat zal wel de reden zijn dat zij zo aan hun afkomst vasthouden. Ieders goed rechts. Dus ik begrijp het feitelijk wel. Maar gevoelsmatig, omdat ik niets met geloof of etniciteit heb, begrijp ik het niet.

En ja, ik heb soms kritiek op Israël. Maar dat maakt mij nog geen antisemiet. Zeg het maar? Ben ik een antisemiet. Ik vind van niet.

2
37 Mac Benac

@37 Duidelijk. . . 👍

Echter, dan zie je toch ook wel in, dat de rellen en demonstraties van de afgelopen tijd pure Jodenhaat is.

1
38 LoydMorris

@38 Er zullen zeker antisemieten bij zitten. Maar je bent niet per sé een antisemiet als je mee demonstreert. Weet je nog hoe er in de jaren '70/'80 werd gedemonstreerd. We moeten ook weer geen watjes worden. Antisemitisme is een "no go", maar kritiek op Israël en demonstreren mag niet het onderspit delven. Hier laat ik het bij.

1
39 Mac Benac

Hamas! Hamas! Alle Joden zijn ook inclusief op onze Universiteiten welkom question

0
40 DikkeTor

We wisten het gewoon niet, geen idee hoe het tot zo ver kwam xD

1
41 DikkeTor

@40 Dikke Tor
Hamas! Hamas!

Links heeft er nu al spijt van dat Groningen dicht is. DvD

2
42 duurendaal

Waarom horen we niets uit de kant van de politiek komen over deze ontdekking ?
Vandaar ook die gezicht bedekking.
Zo is goed te zien wat een complottheorie inhoud.
Ze bedekken hun plannen met leugens waarvoor ze dus echt staan , aantoonbaar.
Als het niet was aangetoond word je uitgemaakt voor extreem rechtse complotter .
Maar die complotters zitten meestal wel op het goede spoor.
Maar goed , wat gaat er nu ondernomen worden en door wie.

1
43 ongelovenloos

@3 Inderdaad. De politie had er veel harder op moeten rammen. Oh... Je mag niet oproepen tot geweld. 🤐

2
44 smurf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Iraanse president omgekomen bij helikoptercrash: vijf dagen nationale rouw, opvolger aangewezen

@1Heel eigenaardig.Ik heb alleen maar herhaald wat er in het artikel stond over dat er ook in Iran door sommigen feest werd gevierd , vuurw...

zojuist geplaatst door eh

Hendrianus
18 producten die zo hard tegenvielen dat de tranen in je ogen schieten

En toch blijven mensen dit soort troep kopen. De helft van wat aan voedsel verkocht wordt in de supermarkt is geen voedsel maar chemische troep....

zojuist geplaatst door Hendrianus

Marrie1
Aanklager van Internationaal Strafhof wil aanhoudingsbevel voor Israëlisch premier Netanyahu en Hamas-top: "Voldoende bewijs voor oorlogsmisdaden"

@10Ja, het gif spreidt zich via de universiteiten over het hele land uit.En de schaapjes van de universiteiten laten zich gewoon gebruiken, ...

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
Woede over Brusselse hulp bij zoektocht naar helikopter Iran: ’Gaan jullie hierna Poetin redden?’

@12 en @13Om jouw verhalen nog even te ondersteunen met bewijs.. (voor wie ernaar durft te kijken) 😱https://www.knack.be/factcheck/factch...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

spookrijder
GeenStijl: Plasterk trekt zich terug

@2 Die heeft er wel het meeste recht op. In een normaal land zou hij het ook geworden zijn....

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
DENK-leider beschuldigt PVV'er van 'genocidale opruiing' in Kamerdebat - NieuwRechts.nl

@25Het is het legitimeren van. 'Het Palestijnse volk bestaat niet' en de NAKBA bagatelliseren kun je onderbrengen in de categorie 'Der Ewige J...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Vageali6888
RAPPORT: Amerikaanse vliegdekschepen kunnen “met zekerheid worden vernietigd” door slechts twee dozijn hypersonische raketten, die zowel China als Rusland bezitten - Dissident.one

@43Dat ze vragen om een correctie, terug naar wat afgesproken was, is toch niet zo vreemd?Als het totaal onaanvaardbaar is doe dan een teg...

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Marrie1
Aanklager van Internationaal Strafhof wil aanhoudingsbevel voor Israëlisch premier Netanyahu en Hamas-top: "Voldoende bewijs voor oorlogsmisdaden"

@11En iedereen weet dat die islamitische geestelijken geen strobreed in de weg wordt gelegd, en als hun volgelingen tot actie overgaan, ze als...

9 minuten geleden geplaatst door Marrie1

duurendaal
RAPPORT: Amerikaanse vliegdekschepen kunnen “met zekerheid worden vernietigd” door slechts twee dozijn hypersonische raketten, die zowel China als Rusland bezitten - Dissident.one

@34 m post@31 Vageali6888Ik schets het principe achter grootmacht zijn. Elkaar indammen, clandestiene acties, rommelen in elkaars achtertu...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Hendrianus
DENK-leider beschuldigt PVV'er van 'genocidale opruiing' in Kamerdebat - NieuwRechts.nl

@24 Het stelt mij maar ten dele gerust 😂...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Manipuri Porn VideoRaasi Sex VideosSis Helps Bro PornMawhwa 18Ebony AnalizedAddissonCheerleaer PornReiran AkameGonzoxxx OviesFree Video Porn CartoonAlpha FranceOnlyfan SearchChatradomSophie Rose NudeGayassholeTaboo Anal PornJacquie Et Michel.netXxx Hot BedXxx ToonsBbc Mature BbwWww Free Black PornKemono LartyLieu De DraguePornos Con PrimasTamil X StoriesNokia Sexy VideoEnglish Blue Sexy VideoGiantess AnalBlack Porn With Big BoobsWww.tubegalore.comPriyanka Chopra Xxx MovieXnxx PronBangla Sex Bangla Sex Bangla SexYoga SexPorj HubKajal Xxx HdKerala Hot Sex VideosHot Couple Having SexXvideo Bhabhi HotBdsm FreePorneeMothelessNetvideogirls.comCahturbaetPornor MeninasOvipositor Sex ToySexy Video Hindi PornTushy LanaIzzawildAmelia Li Pornסרטי סקסPlus Size Nude ModelingFuta X FemboyStraight Gsy PornMujeres Más CachondasSexy Bf Hindi MeinBubblebratz NudesBest Pornstar Porn VideosBlacksonblondsKristina Rose AnalWet OussyOyo Townhouse DelhiXxx Hindi VoiceHot Sexy Girl XxxFacial Abuse MayliXvideioGay Coach PornXxx SanelaneFree Pictures Naked Women3movs PornAletta Ocean Hd Porn VideosFursuitpornFamyli StokesHot Porn IndianBaddirhubPanty Hose VidsIndraja HotGoogle PornoTchat Sexe Sans InscriptionOnlyfans Famosa NuaPegging AmatureMilf Sex Video HdXxx UrvashiInnocenttitsHazel.shoots Big LoadsTeen Boy ShirtlessSex Videos LinkProm PornLes Films PornoJulie Ann Emery NudeMena Suvari NakedSexvedo HdJohnnysimsEddsworld PornActar XxxXhemsterCzechoslovakian PornstarsVivasteetSmall TittiesHot Sex SuhagratFreetamilsex明日花Kerri Gribble NudeSyren De Mer DpBrida NunesGrench BukkakeBlack Widow NudAmy Anderssen HotXhamster MatureIndian MmssexYoux Sex VideoNasty TubeBoobslipMalenanazionaleHindi Secxy VideoRiae NudeIndian Porn Story In HindiIndian Porn WapXramsterliveSex Telugu VediosSister Birthday SexAngelina Holie NakedPorn Naruto GamesMegan Thee Stallion NakwdJungle Me MangleBoomika XxxMade In CanariasDaughrerswapCreamypussy VideosWives That SwallowNues Pour VousXx Bf BanglaWww Xxx Pron VideoSexmovetamilIndian College Students Porn VideosTna PornKaıtXnxx XxxMary Alice JenniDaddy Gay Sex VideoIneed2peeDeepthroat OukeBest Amateur Porn SitePornobrasilAmouranth SextaoeMovie Porn FullBrandi Love Xxx VideosSex Desi Hindi VideoJason Momoa SexMelody Marks Pov