NATO has become the military wing of a globalist power structure that promotes the self-destruction of all nations and a depopulated world (leohohmann.com)


One of NATO’s primary missions is to spread instability throughout the world, using the military-industrial complex to bully and intimidate countries non-compliant with a militant anti-family anti-… ...

door Sarcoff in Politiek  ·  31 Reacties

  • 7
  • 332x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Deze reactie is gemarkeerd vanwege potentieel gevoelige inhoud en zal, na een zorgvuldige moderatie, zichtbaar worden gemaakt indien deze in overeenstemming is met onze huisregels. *

Reden: Haatzaaien

Let op: Ons moderatiesysteem bevindt zich momenteel in een testfase. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige onschuldige reacties onterecht worden gemarkeerd. Wij werken voortdurend aan het verfijnen van dit proces en waarderen uw begrip.

4
1 Sarcoff

Wat een zwakzinnig gelul!

3
2 Zie Hier

Dood aan de moderatie.

7
3 Sarcoff

Voor vertaling zie E J Bron, De NAVO is de militaire vleugel van een globalistische machtsstructuur geworden, die de zelfvernietiging van alle naties en een ontvolkte wereld bevordert

4
4 Sarcoff

Ohoh, alweer bullshit.
Vooruit, een klein stukje:
"Nino herinnert ons eraan waarom de NAVO überhaupt werd opgericht, in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog in 1949. Het was om de invloed van de Sovjet-Unie op het Europese continent tegen te gaan."
Hilarisch.

5
5 RobP

en dan gaan ze verder met de bijbel in de hand...

5
6 RobP

@4 Volgens mij weet jij meer Sarcoff. Misschien kan jij mij uitleggen wie er achter die globalistische machtsstructuur zit die het hele westen wil vernietigen. Want er is wel een sturende kracht. Maar wat of wie is het?

2
7 smurf

@7
Dat heb je mis.
Hij plaatst gewoon de artikelen volgens het aangeleverde lijstje.
Uitleg zal hij/zij ook ergens anders moeten vragen.

4
8 Snorrie

@8 Hoe kom jij aan die informatie? 😉

1
9 smurf

@9
Contacten natuurlijk.

4
10 Snorrie

@10 Wat voor contacten? 🤗 😊

1
11 smurf

@9 Heb je ooit uitleg van de topic starter gezien dan?

3
12 RobP

@12 Hmm... als je het niet wilt vertellen ook goed hoor. Het kan jaren duren voordat ik weet hoe iets zit. Maar ik neem er altijd de tijd voor. Mijn ervaring is dat vaak heel erg lang duurt voordat duidelijk wordt hoe iets zit. Maar uiteindelijk... dan komt toch het antwoord.

2
13 smurf

@7 Ik weet niets meer dan jij, smurf, ik heb alleen vermoedens, en ik hoop dat ze niet waar worden.

4
14 Sarcoff

"NATO is no longer seen by most nations of the world as a defensive alliance"
Dat zien ze goed, en is meteen ook het probleem wat speelt..

3
15 Vageali6888

"NATO teams up with an army of neo-Marxist and Cultural Marxist nonprofits to promote values antithetical to those found in the Bible, including gay “marriage,” abortion on demand up to birth, and children being able to choose their own gender...."

En intussen massaal groepen binnenhalen die daar niks van moeten hebben en juist gemiddeld meer kinderen krijgen dan de oorspronkelijke bevolking.

4
16 Vageali6888

@14 Wat vermoed je dan Sarcoff. Ik denk dat het vooral allemaal om de dikke draait, geld en macht. Oh ja... en seks natuurlijk. 😁 Ik denk dat grote bedrijven erg veel invloed hebben op het beleid. Er is wel zoiets als BlackRock. Maar dat is natuurlijk ook een groot bedrijf. Ik niet de joden, niet de kabal, niet de vrijmetselaars, niet woke, niet blm, niet de ngo's.... Ja... iedereen heeft natuurlijk een beetje invloed. Stem gedrag is ook invloed.

1
17 smurf

@17 Sarc is heel erg bang dat de NATO niet goed vindt dat Rusland de landen die het eerlijk veroverd had in de 2e wereldoorlog maar abusievelijk is kwijtgeraakt in de afgelopen decennia weer terugveroverd. Hier hebben ze toch eigenlijk volledig recht op omdat ze zo hun best hebben gedaan toen. Eigenlijk spijt het Sarc en Ali dat de Russen niet tot aan de Noordzee zijn gegaan, zo erg vinden ze dat.
Die landen zelf vonden het ook zó erg dat de Sovjet Unie uit elkaar viel dat ze zich als een haas aansloten bij het westen en de NATO. Wilden toch ergens bij horen hè.

2
18 Tussenderegels

@18

Rusland heeft zich netjes 1500 kilometer teruggetrokken, helaas vonden wij het nodig om al die landen op te nemen in onze knokploeg waardoor we nu met chaos zitten.


De landen hadden vrije keus ??
Grapje zeker, Yanukovych hapte niet in de EU/Navo worst die hem voorgehouden werd en prompt organiseerde ze een staatgreep waar onze politici zelfs in Kiev op de podia de meute stonden op te hitsen.

3
19 Vageali6888

@19
Dat geloof je zelf niet eens.

Maar al zou het zo zijn, waarom offert rusland dan al die mensen en materiaal op om de grens steeds verder naar het westen te verplaatsen?

2
20 Snorrie

@20

Voorkomen dat het voorgenomen verder oprukken van Nato niet plaatsvind..

Rusland smeekt al vele jaren om een gezonde afstand tussen VS/Nato en Rusland.
Ze kunnen niet verder naar achteren om die ruimte te creëren, dus moeten ze zorgen dat de aartsrivaal niet nog dichterbij komt.

3
21 Vageali6888

@21 Ik heb eigenlijk de indruk dat ze er de pest aan hebben dat het westen momenteel een rivaal is, ze zouden veel liever samenwerken, ze hebben zich niet voor jandoedel teruggetrokken uit de Oostbloklanden, helaas is de huidige generatie linkse woke idioten niet voor rede vatbaar.

3
22 Sarcoff

@2 Valt best mee 216 keer gelezen, misschien tijd om vastgeroeste standpunten te herzien, het is vrij moeilijk als je bejaard bent, maar zet je er gewoon overheen, zo dement ben je nog niet. 😀

4
23 Sarcoff

@17 Er spelen meerdere dingen mee, stel wij zitten in een volmaakt vredige wereld, zou er dan vooruitgang zijn? rivaliteit is niet echt verkeerd, je moet het alleen niet te ver doordrijven.

1
24 Sarcoff

@21
Ah, nu wordt het nog moeilijker.
Ze willen voorkomen dat het verder oprukken niet plaats vind.
Dus om daar zeker van te zijn verklaren ze de oorlog aan een buurland en vallen dat aan zodat de grens richting het westen zal opschuiven.
Lijkt mij toch precies de manier waarom dat oprukken juist wel zal gaan plaats vinden.

3
25 Snorrie

@23 Ach misschien berijk je het niveau van knuppeltje Engel!
En het aantal kop lezers geeft duidelijk aan dat ze het niet eens de moeite waard vinden om er zich verder in te verdiepen!

2
26 Zie Hier

@18 Een perfecte analyse. question

3
27 RobP

@19 Rusland heeft zich netjes 1500km teruggetrokken???? 😂 🤣 🤣 🤣

Waar haal je het vandaan. De Sovjet Unie is uit elkaar gevallen omdat het niet meer houdbaar was. Beter gezegd, omdat Rusland niet meer in staat was om de andere landen te onderdrukken.

Daar heb je dan ook meteen de reden dat veel van die andere voormalige landen meteen naar de NAVO renden. Ze voelden op hun klompen aan dat Rusland zich zou herstellen en dan de oude 'orde' weer proberen te installeren.

3
28 RobP

@21 Aartsrivaal was voorbij toen de Sovjet Unie en het Warschaupact in elkaar storten.

3
29 RobP

@29 En nu is Rusland herrezen, dankzij het westen, het westen heeft een soort communistisch links systeem ingevoerd terwijl Rusland en China een min of meer kapitalistisch systeem hebben ingevoerd, en zo gaat het westen ten onder, aan het gebrek aan wat mijn en dijn is en het gebrek aan normen en waarden.
Linkse systemen overleven alleen door onderdrukking, zeer veel propaganda, externe vijanden opvoeren en vrijheid van meningsuiting strafbaar te stellen, de mond snoeren noemt men dan meestal eerst anders, men noemt hier momenteel modereren.
Het mooie van linkse systemen is dat ze altijd ten onder gaan, helaas kan dat best een lange tijd duren.

1
30 Sarcoff

@30 Een min of meer kapitalistisch systeem???? 🤣 🤣 🤣 🤣
Een min of meer dictatuur bedoel je.

"Linkse systemen overleven alleen door onderdrukking, zeer veel propaganda, externe vijanden opvoeren en vrijheid van meningsuiting strafbaar te stellen,"
Perfect voorbeeld van wat Rusland nu doet.

2
31 RobP

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Agent die in zijn nek werd gestoken door radicale moslim overleden - NieuwRechts.nl

@82 Volgens mij gaat het over melden en ik meld niet. ...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

eh
‘Hoe meer invloed de Emiraten hier krijgen, hoe meer ze afwijken van westerse standpunten’

@8Ik heb zo mijn voorkeuren.Ik vind MbS en ook Erdogan veel erger.Misschien dat ik onterecht sympatie voel voor VAE, ze doen me denken aan...

7 minuten geleden geplaatst door eh

sockknitter
Agent die in zijn nek werd gestoken door radicale moslim overleden - NieuwRechts.nl

@86Wat klopt er niet aan het bericht volgens jou? ...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Immanuel
Agent die in zijn nek werd gestoken door radicale moslim overleden - NieuwRechts.nl

@100 "Want enkelbandje of taakstrafje. En dan hup, weer op vrije voeten."Heb je daar ook bewijzen voor, of ben je gewoon de waanvoorstelli...

25 minuten geleden geplaatst door Immanuel

sockknitter
Column | Een hartgrondig gvd

Oeps, Waarom stem je dit artikel omlaag? ...

26 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Magister Nivardus
GeenStijl: Agent die tijdens aanslag Mannheim door Afghaan in nek werd gestoken overleden

@33 Dan weet u ook dat dit , gezien het bewegende doelwit, 1a2 seconden kost. Schiet je in het wilde weg, grote kans dat je niks raakt , of de v...

27 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Immanuel
Agent die in zijn nek werd gestoken door radicale moslim overleden - NieuwRechts.nl

@101 Fijn dat je zo expliciet even mijn "stompzinnigrechtszwatelendenitwits nooit over dat extreemrechtse geweld klagen/jammeren; veelal prate...

28 minuten geleden geplaatst door Immanuel

Olivia
Offtopic

@908 Koempel die kun je afstrepen ,die woont ergens bij mij in de buurt. En hij vertelde ook allemaal verhalen die je alleen kunt weten als je...

28 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Dit willen partijen met migratiedeals en opvang van asielzoekers in derde landen

Goed opletten bij wie jouw partij in een alliantie zit.Zijn dit echt allemaal partijen met dezelfde denkbeelden, of zitten er ook andere, tege...

31 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Fatal Model]Rose Mcgowan NakedCutest PornstarsWhite Toes PornSara Jay XvideosBickini PornBade Land Ki PhotoBuddha XxxFaithlianne Onlyfans LeaksMelain RiosEmilyblackKannad SaxReilbelll色情网站排行Isekai Harem MonogotariAshley LightspeedPorn Rape GayJapanese New Sex VideosXxxgonzo PornHentay HomeMatures PornGaro XxxLund Pic XxxNadia Onlyfans LeaksLeilani LeannXviveosBbw TitysCotton XxxStep Family PornBlack BoobsAnime Anal PornTiny WomenpornEbony Porn MomsWww Sex InBangbros Com SexGujarati Bhabhi ComBrothers And SisterssexS Cute Sex VideoA Thanksgiving Fuck FestPorn Tick TockOnlyfans é SeguroFlexible SexHindi Sexy 3gpGay Porn Free DownloadSite De ProstituéAunty XxxxJacqueline Fernandez Sex SceneDeshi Xnxx ComMassage MilfsKerala Porn VideosGay X Tapesسکس.ایراHd Porn Video SiteStudentsxxxSdmua-065Honeymoon PornHot Porn NudeAnimated Sex StoriesXxx Marathi VillageYoung Blonde PornShe Cant Stop CummingYasmine Bleeth NudeCock SleveSamantha FeetIndian Baba XxxFacesitting VideoFirst Time Sex XvideoOnly Indian SexFemdomwhippingFarting In PornNicki Minaj XxxBkack Booty Porn17 SexSoap2day WebsitesLollipopginger NudeDesting DixonJerk Me OffKira Kosarin NudaBig Nipple PicturesPornstar BlowjobDesi Lady Xxx VideoBeautiful Indian MilfHot Stepsister PornIndianpornvideIndiansex VedioesOne Piece PormCartun XnxxHallie Barry NakedVporn Tube18 Year Porn VideoAmerican Student Sex VideoGuys Cumming LoudKrysten Ritter HotYoung Male PornstarsOoty SexNude Girl WalkingTamanna Sexy ImagesBihari Village PornSexy Tee PornFox HqSext LeaksDrunken BlowjobsBeautysexKristin Kreuk NudesJason Luv And LenaAlbedo Rule 34One.piece PornMurga PunishmentNew Bangla Porn VideoXxx On A BusGrand Ma Porn TubeFilms Pornographiques ArabesPlanetsuzy Mind ControlWww Xxx CamHollywood Celebrities XxxCelibrity Blow JobHardcore Anal For Squirting Hottie Riley NixonPorn Play GamesXhamster OutdoorX Blacked ComSexi Video Hd HindiNatasha Nice PornMira LimeHitomi Tanaka Eng SubMyra Glasford PornLesbian Porn HornyMy Singing Monsters PornNala BrookaFanvan OnlyfansFbb NudeHousewife Sex AuntyGirl X Video ComFree Xxx Porn MoviPetite Girl PornNude AdvertisementBipasha Basu XvideoCase XxxCummed On TitsDani ExcogiVideo JacquiNuria Millan XxxSilverdaddies.comnWet T-shirtsDesi Bhabhi Nude BoobsFamiky Strokes PornHeaven Of PornChinese Po R NXxx Imges HdC.j. SparxxAtlanta Listcrawer