Westerse huurlingen in Oekraïne sterven omdat ze dachten dat de oorlog gemakkelijk zou zijn, zegt een Amerikaanse veteraan die daar vocht - Dissident.one (dissident.one)


Westerse strijders die zich bij de oorlog in Oekraïne hebben aangesloten, zijn in sommige gevallen gedood omdat ze dachten dat de strijd gemakkelijk zou zijn, ...

door Sarcoff in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 13
  • 341x gelezen
Reageer met een Emoji
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat komt waarschijnlijk omdat wij in het westen alleen de glorieuze overwinningen van Oekraïne te zien krijgen. Zal in Rusland niet anders zijn waar ze alleen de overwinningen van Rusland te zien krijgen maar ga maar eens op Telegram kijken hoe soldaten van beide zijde dagelijks met bosjes tegelijk worden afgeslacht. Veelal jonge mannen die pas net zijn begonnen aan het leven.

""Hij legde uit dat het moeilijker was om veilige plekken te vinden in Oekraïne, waar meer drones worden gebruikt dan in enig conflict in de geschiedenis""

Er staan tienduizenden drone filmpjes op telegram en het lijkt me doodeng als zo'n ding achter je aanzit. Die drone bestuurders zijn trouwens opvallend behendig. Je kan rondjes rennen, in het water springen of in een boom klimmen maar de drone krijgt je altijd te pakken. Het is hetzelfde als er een beer achter je aanzit, je ontkomt er niet aan.

4
1 Reconquista

Hoe zit dat eigenlijk ook alweer als soldaten/huurlingen voor een buitenlandse macht gaan vechten?
Oh ja, dat mag in een proxy oorlog, mits je aan de goede kant van de frontlinie staat.

Maar goed, ze hebben die buitenlandse huurlingen hard nodig. Misschien wel de manschappen van de NAVO.
De Oekraïners zelf snappen eigenlijk helemaal niet waarvoor zij vechten en welk doel het dient.
De mobilisatie gaat ruk omdat ze doorkrijgen dat je gewoon de gehaktmolen in moet lopen.

-Oekraïners begrijpen niet waarvoor ze aan het front moeten vechten-
"Volgens Watling is er een keerpunt bereikt, waarop het Oekraïense publiek gewoon wil begrijpen hoe de toekomstvooruitzichten voor hun land er uitzien. “De Oekraïners willen begrijpen waarvoor ze vechten.”

Volgens de militaire expert, die onlangs de Oekraïne bezocht, houden de mensen daar niet “van het idee van een eindeloze mobilisatie”. En ze willen ook niet als kanonnenvoer dienen."
https://ejbron.wordpress.com/2024/05/24/oekrainers-begrijpen-niet-waarvoor-ze-aan-het-front-moeten-vechten/

4
2 Malinois

Ze worden de oorlog ingestuurd om de belangen van de Amerikaanse banksters te verdedigen en indien mogelijk uit te breiden.
Stel de Oekraine wint de oorlog, dan word het geconfisqueerd door de lieden die geïnvesteerd hebben in die oorlog, en de overgebleven Oekraïners staan met lege handen, ze mogen natuurlijk wel bij de banksters lenen, voor een klein stukje grond en een huisje, waar ze levenslang aan afbetalen, en zich de pestpokke voor moeten werken.

4
3 Sarcoff

Die marionet van Washington moet daar weg.
Daar moet iemand komen die de belangen dient van Oekraïne en niet die van Amerika.
Amerika, met o.a. BlackRock en Vanguard, maar ook kleinere spelers zoals de familie Biden, zitten daar al voor miljarden in.
Het besef moet dalen in Oekraïne dat die belangen worden verdedigt over de ruggen van de Oekraïners. Zij moeten doorkrijgen dat zij hele andere doelen dienen dan wat hun wordt verteld.

Het mooiste scenario zou zijn dat ze het gaan beseffen en dan de wapens neerleggen en dan zeggen dat ze zich daarvoor niet laten lenen.

4
4 Malinois

Hulde. Dat vele extreem linksers daar ook als huurling naar toegaan.

3
5 ThWil

De mensen met de hoogste opleiding waren voor de annexatie van Oekraïne door het Westen. Alle andere mensen waren dom en laagopgeleid. Nu zien we het resultaat van de competenties van de top van de academische wereld, die zo hard schreeuwden dat zij het weten en alleen zij weten het. Het is een oorlog die het Westen alleen maar kan verliezen. Wie is er nou dom??? We horen niks meer van al die super hoog begaafden die het allemaal zo goed meenden te weten. Miljoenen, zo niet tientallen miljoenen zullen sterven door de hoogmoed en arrogantie van de academische wereld. Wanneer gaat die academische wereld bukken en inbinden. We zien hier het resultaat van academische competenties.

5
6 smurf

@4 Ja, alleen de hoogopgeleide elites in Den Haag en Brussel snappen het niet.

4
7 smurf

@7
Die zijn juist niet hoogopgeleid, anders zouden ze het wèl snappen.. 😉

2
8 Strongoli

@8 Het is gewoon niet goed dat er een groep is in de maatschappij die denkt superieur te zijn aan andere mensen. En die andere mensen moeten straks de problemen oplossen, want die moeten naar het front. De superieuren denken met geen haar op hun hoofd om de problemen op te lossen. Want daar zijn ze te goed voor.

Ik vind het zo erg wat die hoogopgeleiden hebben gedaan. Zo ontzettend veel mensen zij al gesneuveld door die betweters.

3
9 smurf

Ach ach jammer dat er niet door dissident one verteld word hoeveel mensen er in het zogenaamde """""Russischeleger """ om het leven zijn gekomen die uit landen komen waar Rusland is binnen gevallen en nu die inwoners dwingt om zich bij het """russischeleger"""" te melden!!!!!

Mogen ze kiezen of ze worden VERMOORDT OMDAT ZE ZICH NIET MELDEN
OF ze worden in de oorlog tegen Oekraine gedood!!

LANG LEVE DE ZOGENAAMDE RUSSISCHE VRIJHEID!

3
10 Zie Hier

@9
Ja dat is ook vreselijk, maar we moeten ook niet vergeten dat er onder die slachtoffers velen zijn geweest, die zeker niet onder dwang, naar het front gestuurd zijn. Met mooie praatjes en vooruitzichten zijn ze gepaaid, dat dan weer wel. 😟

1
11 Strongoli

@10 Volgens de ajb show sterft 1 Oekraïner voor 12 Russen. En er sterven op dit moment 1300 Russen per dag.

Ik ben het helemaal met je eens dat het onmenselijk is wat Poetin doet. Maar dat hadden we van tevoren kunnen weten dat het zo zou gaan.

2
12 smurf

@11 Het verhaal is natuurlijk niet zo zwart wit als ik het schets.

Voor ons is het grootste probleem de Baltische staten. Moet je dat verdedigen of niet. Dat is gewoon geen doen. Ze hadden gewoon de grens moeten trekken bij Polen. En daar de boel flink moeten verdedigen. Dan was er geen oorlog gekomen. Mja.... zoals het nu is...

2
13 smurf

@13
Poetin heeft al eens gezegd dat Polen hem niet interesseerde.. dus dan moeten we omhoog, richting Zweden. 😉

2
14 Strongoli

@14 Hmm... Jij denkt dat er niks gebeurt? Zou best kunnen. Ik heb geen idee welke kant het uitgaat. Maar ik denk wel dat het verstandig is om te zorgen dat de boel op orde is.

Welke kant denk jij dat het uitgaat?

1
15 smurf

@10 Volgens de ajb show sterft 1 Oekraïner voor 12 Russen. En er sterven op dit moment 1300 Russen per dag.

Ik ben het helemaal met je eens dat het onmenselijk is wat Poetin doet. Maar dat hadden we van tevoren kunnen weten dat het zo zou gaan./

Ben jij wel helemaal bij je knar?
Kom eens uit die bubbel of laat de giftige stoffen die je neemt eens met rust.
Kom in de realiteit.
De NAVO is van plan om in te springen.
Dat doen ze niet als Oekraïne aan de winnende hand is.
Een beetje realiteitszin zou je sieren.

Laat al die propaganda los.
Rusland laat geen meter meer verliezen.
Het Westen kan het conflict alleen nog maar escaleren en tegen een paar mensen op de wereld zeggen dat ze fout zaten in dit conflict.
Want die kant gaan we op.

Heb jij GVD kinderen of kleinkinderen?
Denk eens na. Dit is geen smurfenland of sprookjesbos maar de bikkelharde werkelijkheid.
Een wereld waarin mensen sterven omdat hoge pieten dat willen.

3
16 Malinois

@16 Waar zijn we het oneens dan?

2
17 smurf

@15
Ik weet het niet. Weet wel dat er heel veel angst gezaaid wordt (tweede Tsjernobyl), maar dat dat ongegrond is.
Immers, als de wind verkeerd staat bij een nucleaire aanval, is Rusland zelf ook de klos. Poetin is ècht niet gek. Dteugen en afschrikken is watwhij doet tegen een BAVO die via Oekraïne alleen maar met wapengekletter bezig is.
Oekraïne is al lang verloren alleen willen ze dat niet zien. Plaatjes over toetreding over dit of dat, zijn alleen maar luchtkastelen bouwen.
Zekensky is aan de verliezende hand, ondanks al het materieel en de miljarden die hij steeds toegeschoven krijgt.
Is er wel eens iemand van de hoge heren, die zich afvraagt, waar al dat spul en die miljarden blijven? Waar zijn die miljarden aan uitgegeven? Niemand die het weet en in een corrupt land als Oekraïne, kom je er ook niet makkelijk achter.
Ik bekijk dit van een afstand, maar wèl met een onafhankelijke bril. En puur oorlog-technisch gezien, zal Rusland waarschijnlijk de rest van Oekraïne innemen, waarbij de hoge heren in het Westen achteroverleunend, het allemaal gewoon zullen laten gebeuren. Zodra ze namelijk uit hun luie stoelen opstaan, is het pief-paf afgelopen en dat laten ze niet gebeuren, dus dan maar liever Oekraïne opofferen, dan China en Rusland hijgend in je nek krijgen.
Ik zie het misschien wat te simplistisch, maar iets anders kan ik er momenteel niet van maken. 😟

4
18 Strongoli

A18
Excuus: Dteugen moet zijn dreigen

2
19 Strongoli

@18 Klinkt goed doordacht. Ik kan me er wel in vinden wat je schrijft. Als de hoge piefen dit ook eens zouden inzien, zouden we al stappen verder zijn en misschien is er dan zelfs een oplossing mogelijk in de vorm van vrede.

4
20 smurf

Even samen vatten:
Putin is knetter gek
Mensen intereseren hem geen moer!

En geloof niet alle fabeltje die door de rukkers verspreid word!!

De tijd van de fabeltjeskrant is allang voorbij!

Ook de Russen gebruiken al tijden AI om propaganda te verspreiden!

1
21 Zie Hier

Hoe vaak hebben ze al gezegd dat die Russen in het nauw zaten ?
Dat is dus zware nepnieuws .

3
22 ongelovenloos

@14 Yep, Poetin heeft al zoveel gezegd...

2
23 RobP

Als je graag oud wilt worden dan is huurling worden niet de meest voor de hand liggende optie.

1
24 Graaier1000

@18 "Is er wel eens iemand van de hoge heren, die zich afvraagt, waar al dat spul en die miljarden blijven? Waar zijn die miljarden aan uitgegeven? Niemand die het weet en in een corrupt land als Oekraïne, kom je er ook niet makkelijk achter."

Je denkt serieus dat er een zak geld naartoe gaat en dat de Oekraïne dan kan kijken of / wat / hoeveel wapens en munitie daarvan gekocht wordt???

"Ik zie het misschien wat te simplistisch, maar iets anders kan ik er momenteel niet van maken. "
Yep.

3
25 RobP

@21 "Ook de Russen gebruiken al tijden AI om propaganda te verspreiden!"
En dat is duidelijk te zien hier.

3
26 RobP

@26
Die propaganda is zo verschrikkelijk slecht dat je de I wel uit het AI kan verwijderen.
Net zoals de huurlingen die ze gebruiken om de fora hier te overspoelen met onzin en bagger.
Ook daar die geen greintje intelligentie in.

3
27 Snorrie

@25
Ja dat zijn ze verplicht om te doen.
Mooie bak zou dat zijn, als iedereen maar miljarden daarin pompt en niet mag weten waarvoor.
Dat het moeilijk te controleren is in zo'n corrupt land, dat ook nog eens in oorlog is, is een ander verhaal.
Destijds met "geen cent naar de Grieken" moest er door Griekenland ook verantwoording over de ontvangsten worden gedaan, anders werden de geldkranen dichtgedraaid.
Trouwens, dat geldt voor alle miljarden die vanuit Europa verstrekt worden.

2
28 Strongoli

"omdat ze dachten dat de strijd gemakkelijk zou zijn"

Die arrogantie betreft zo'n beetje heel het Westen.
Dat krijg je ervan als je een land als Rusland niet serieus neemt.
Ze zijn vergeten dat Rusland niet alleen een groot land is maar ook een grootmacht.
Eentje die de concurrentie aan kan gaan met Amerika en wellicht een hele prominente rol gaat spelen in de nieuwe wereld orde.
De kaarten worden opnieuw geschut en het arrogante Westen, met Amerika voorop, denkt wederom een goede hand te krijgen.
De rest van de wereld denkt daar waarschijnlijk heel anders over.

3
29 Malinois

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
smurf
PVV-minister van Asiel en Migratie Faber mag van Omtzigt het woord Omvolking niet gebruiken - Dissident.one

@20 Je scheldt zelf iedereen voor van alles en nog wat uit en dan anderen de maat nemen??? 🥴...

22 minuten geleden geplaatst door smurf

smurf
PVV-minister van Asiel en Migratie Faber mag van Omtzigt het woord Omvolking niet gebruiken - Dissident.one

@34 Hahaha... dat heb je wel goed bedacht. ...

24 minuten geleden geplaatst door smurf

Sarcoff
PVV-minister van Asiel en Migratie Faber mag van Omtzigt het woord Omvolking niet gebruiken - Dissident.one

Vroeger had je de NSDAP, dat was een afkorting van ''Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij''Het is tegenwoordig verworden tot een glo...

30 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘neger’: taalverloedering of verbroedering? | Vrijspreker.nl

Ach, dan noemen we ze toch geen neger meer, ik word doodziek van dat stomme geneuzel, ik ga maar over op zwartje, of nikker....

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

smurf
ING en Kroonenberg Groep schenken Amsterdam 5500 zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen

Stroom terug leveren aan het net is een duur grapje. En zijn die zonnepanelen wel brandveilig dan? 🤔...

2 uur geleden geplaatst door smurf

smurf
Anonieme bronnen vernietigend over 'ongekend harde' Wilders: 'Een parasiet'

@7 Ik weet het niet. Geert moet maar gewoon rustig blijven. Geert kan nog twee termijnen doen. Daarna heeft ie recht op AOW. 🤔Nederland d...

2 uur geleden geplaatst door smurf

rebo
ING en Kroonenberg Groep schenken Amsterdam 5500 zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen

@6 Ja dat herinner ik me ook nog. Grote groepen van Afro Sub Sahara origine die rellende door de winkel straten trokken. Om daar de winkelruiten...

3 uur geleden geplaatst door rebo

Bleke Betty
Amerika bereidt zich voor op een Wereldoorlog en herstart de dienstplicht voor 18- tot 26-jarigen - Dissident.one

Dit verhoogt misschien wel de kans dat de druk uit de samenleving om vrede te bewerkstelligen groter gaat worden. Van een ver van mijn bed oorlo...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
PVV-minister van Asiel en Migratie Faber mag van Omtzigt het woord Omvolking niet gebruiken - Dissident.one

@20Nee hoor, helemaal geen behoefte aan. Iemand die zelf continu anderen uitmaakt voor nazi's? ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Mac Benac
Zien: linkse partijleider vergelijkt AfD met nazi's in livedebat - NieuwRechts.nl

Lijkt me een terechte vergelijking. Ik lach me rot hoe extreemrechts de bal bij links probeert te leggen 😂...

5 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Desi Randi Com2x Indian VideoKitano MinaSharesomeFilm Porno Francais CompletBailey RayneSimran Dhanwani NudeEqpornerJapanese TittyfuckHot Navel SexNaked ChallengeSleeping Walking PornColahubiBig Booty Lesbain PornDogslutDougher SwapMen Of PornXxx Video Fast TimeExtra Small XxxEmily CheereHorror Movie NuditySex Country VideoBengli Pron VideoPorn Hub CoupleBig Naked Booty WomenStraight BlowjobHosbital PornWaifumiia LeaksHindi Audio Fuck VideoVídeos De Lesbianas SexoNudes Tik TokWakfuk PornNicole Kidman NudesXnxx BoyCamilitasuKendra SutherlandIndian Sex Video AudioDesnuda Diosa CanalesFan-topiaHd Porn The BestPornosbrasilCar Sex MmsXxx Porn Tube ComIndian Local Porn VideoHuge Breast VideosVarjin Porn.comCatchinggolddiggers PornFree Granny Porn VideosIndisexDesi Chachi XxxChaturbate ArchiveHardcore Lesbian PornosPorn DefloinEro AnimeAdulrworkGay Porn InterracialXnxx.com MomPron TeensMia Khalifa Xxx Hd VideosSunny Leone IndianSexy Porn Videos Free DownloadRoulette PornCelbeity PornThedandangler LeakedOlivia Rodrigo BoobsBackroom Casting AnalSexlog CamTodopokiecosCheapest EscortAssistir Filmes PornôGuy Porn VidiosXxx Saxy ComKota Sex VideoKing NoirexxxBoochiSteven Universe Porn ComicGina Savage LeakDiamond Jackson Porn VideosBokebMom HornyShemalehypnoFacesitting Fart SmotherSexy And Hot SexMalayalam Sex CallingAlt Balaji PornBhabhi Porn ComJapanesepornstarHot And Bold SceneJaden Newman PornhubGay Porn XvidPornos ColegialasPornografia Gay MexicanosRandi Ka Bf18 Years Girls Sex VideosBrandi Love InterracialSissyhynoPorhnMassage XnxxcomHot Gf XnxxTelugu Sex Stories AkkaFree 3gp Sex VideoSunnyleonefuckingFamily InceststoriesLesbian GrannysexBillie BeaumontYaliniTanyaliederFull Length Hd Porn VideosLena The Plug Plug TalkHucowKissingcousins Onlyfans日本成人电影Teen Hard XxxDeep Throat Balls DeepFree Brazzwrs PornTiktok Nude TwitterSimpcituSkkokNew Web Series PornXnxx SlaveAss Full Of CumReal Mms KandLoving EroticXcafeHqs Eroticos SeirenDaddycreampiePorngif ThreesomeWww Xxx FuckDldss-232Kitty LerpuxBrazzers FoursomeBrazzers School PornGarotas De Progama OnlineAmerican Xnxx HdJakara BellaHappy Ending MassageTs Morgan Bailey2000spornHentais De MangaBokep IndiGina Valentina NudeXxxvideos ComPokemon Scarlet HentaiKullad Pizza Wali Viral VideoSpankbang. ComBoobs Licking SexWww Xxx Vidio HdMom Bang Teen Sex VideoCab Driver PornJapanese Porn Films