• 16
  • 501x gelezen
Reageer met een Emoji
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het woord woke komt toch uit de VS?
Alleen daarom al heb ik daar moeite mee. Ik ben niet zo voor het nadoen van de VS.

0
51 eh

@51 Wakker is natuurlijk het Nederlandse woord. En dat laat zich omvormen naar complotten.

0
52 wildersfan

De deugmens is met eenzijdige info te gemakkelijk te beïnvloeden.
Zo kon de deugmens overtuigd worden dat ingrijpen in Syrië goed was.
Hij vond het ook goed dat SA en Qatar meededen.
Wist hij veel dat SA net zelf hardhandig zijn Arabische Lente had neergeslagen?
En zoveel verschilde dat niet, je had de alleenmacht van de Assad-clan in Syrië en die van de Saudi-clan in SA. In allebei de landen foute gevangenissen..

1
53 eh

@53 Ok, dat wist ik niet van SA.

0
54 wildersfan

Misschien klopt het wel niet wat ik beweer, maar is WOKE niet in de plaats gekomen van de "deugmens" ?

0
55 eh

@55 Ik denk dat het door elkaar gebruikt wordt. Aan de ene kant heb je natuurlijk mensen die echt begaan zijn met het lot van anderen en daarnaast heb je ook mensen die de hele tijd op zoek zijn naar de splinter in andermans oog, maar de balk in hun eigen oog niet zien.

0
56 wildersfan

@56
Ook als je iets goed bedoelt kan het misgaan, vaak heeft dat te maken met te weinig info.

0
57 eh

@57 Ja kan. Veel mensen zijn ook gewoon gek. Wat gek ook mag zijn? Ik dacht vroeger dat alles te maken had met een gebrek aan info. Maar ik zie ook dat mensen driften hebben, verlangens en etc. Kennis helpt dan niet.

0
58 wildersfan

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD

0
59 DikkeTor

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aandacht van normale mensen trekken die dan hun absurde ingebeelde problemen moeten gaan oplossen.
Doen de normale mensen niet mee aan hun onzin, dan worden ze uitgemaakt voor nazi racist idioot enz.

2
60 Sarcoff

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen.

1
61 wildersfan

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.

Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat religies weer belangrijker worden.

En binnen die religies zijn er idioten die hopen op een armageddon zodat Jezus of de moslim-variant daarvan weer op aarde terugkeert.
https://www.groene.nl/artikel/de-grote-slachting

1
62 eh

#62
Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.
Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat bij hebben.

0
63 eh

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, helaas word deze onzin door de media en overheid opgezweept, hiervoor hadden we black lives matter.

3
64 Sarcoff

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar je werd aangepakt als je niet naar de kerk ging. Waarschijnlijk door de voorlopers van de huidige deugers. En misschien waren degenen die eisten dat iedereen meedeed met Hitler Duitsland ook deugers.

Mja... Je hebt binnen de deugers natuurlijk ook weer de goede en slechte deugers. Deugers die zelf willen deugen en deugers die willen dat anderen deugen.

2
65 wildersfan

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid.

2
66 wildersfan

@66 Ook de deugers buiten de overheid, je kent ze wel, dat soort wat de wegen blokkeert en kunstwerken met soep bekogelen, Pim Fortuyn demoniseerde dus daar hoort ook de pers hun meelopers en een groot gedeelte van de rechterlijke macht bij.

3
67 Sarcoff

@67 Volgens mij was Socrates ook een deuger. Met deugers loopt het vaak niet goed af. De meute wil ze graag lynchen. Ik benijd ze in ieder geval niet.

2
68 wildersfan

Socrates was een zeer intelligent mens, dat kan ik van de deugende wokesukkeltjes niet zeggen.
Het probleem is eerder dat slimme intelligente mensen door de domme wokedeugertjes (meute} gehaat worden.
Nou waren de Wappies natuurlijk een stuk slimmer dan de meute, wat dat betreft zijn de juiste lieden gevaccineerd.

2
69 Sarcoff

@69 Nietzsche heeft veel geschreven over deugers. Misschien vind je het leuk om eens wat van hem te lezen. Een en al woede en verontwaardiging over de deugers. Deugen is dus geen nieuw fenomeen. Hij heeft het veel over christelijke deugneuzen. En de mogelijkheden die democratie de deugneusjes biedt.

Mja... Hoe gaan we de boel herstellen Sarcoff? Genocide? Of wat stel je voor? Wachten op de Ubermensch?

2
70 wildersfan

@70 Ja, bij die gelovigen zaten ook veel zogenaamde deugers, ze zaten meestal voorin de kerk, slijmen bij de dominee, en konden mensen met een afwijkende mening de les lezen door bijbelspreuken als bezweringsformules af te vuren op mensen die een iets andere mening hadden.
Het was hetzelfde smerige soort, zoiets als de vroegere inquisitie, of de farizeeërs bij de joden.

2
71 Sarcoff

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen.

2
72 wildersfan

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes droegen.
Wij nemen er wel aanstoot aan indien zij wegen blokkeren, kunstwerken vernielen andermans eigendommen vernielen en kinderfeestjes verzieken, het is gewoon ergerlijk volk.
Ze mogen van mij doen wat ze willen, maar van andermans spullen, lichaam, kinderfeestjes, mening en levensovertuiging blijf je af, en dat doen zij niet.

3
73 Sarcoff

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn.

3
74 wildersfan

@74 wildersfan

Binnen links zijn 'wokes' de jongste vermomming van de totalitaristen. De lui die iedereen willen opsluiten in 'strijdende collectieven' , d.w.z. streng gecontroleerde organisaties die precies doen wat in het belang is van een handjevol leiders, die onder het voorwendsel van gelijkheid leven in ongekende rijkdom.

Totalitaristen bemoeien zich júist met iedereen. Want ieder met een andere vrij- of andersdenkende moet verdwijnen van het aardoppervlak.

DvD

2
75 duurendaal

@75 Dat is dan het werk van de AIVD. Maar volgens mij zijn die inmiddels overbelast door de soevereinen. 😉

1
76 wildersfan

@75 m post
@76 wildersfan

Rapporten schrijven, hapklare brokken voor de pers in de voederbakjes doen en in de openbaarheid melden wat de bewindslieden graag willen is een ding. Waar de AIVD in werkelijkheid mee bezig is, zijn waarschijnlijk andere dingen.

DvD

0
77 duurendaal

@77 Jaja... een soort perceptie management truc dus. Hetzelfde als dat je met je werk altijd moet zeggen dat je heel erg druk bent, want dat is goed voor jou en je baas.

Waar denk jij dat de AIVD echt mee bezig is? Met Rob de Wijk z'n visite kaartjes controleren toen ie jong was en solliciteerde bij Buitenlandse zaken (de Russen dus) of misschien... Dissidenten in toom houden???

0
78 wildersfan

@77 m post
@78 wildersfan

Het is een geheime dienst, dus als ze goed zijn in hun werk weet ik het niet.
Mijn gissing zou zijn:
1. hand- en spandiensten leveren aan het politie- en justitieapparaat tegen criminele bendes
2. activiteiten van Russische oligarchen en Russische economische agenten monitoren, die het EU-sanctieregime zoeken te ontduiken voor leveranties van technische spullen aan Poetin.
3. activiteiten van moslimextremisten monitoren en geldstromen Nederland uit naar terreurbewegingen als Hamas , of die Nederland juist binnenkomen

De inheemse extremisten van links en rechts leggen denk ik minder beslag op capaciteit, maar zijn wel een dekmantel die afleidt van het meer serieuze werk (?).

DvD

0
79 duurendaal

@79 Al ik jouw weergave van het mogelijke werk van de AIVD lees, dan zeg ik op mijn beurt: Dan is de AIVD goed bezig. Ben je het daarmee eens? Of ben je toch kritischer?

0
80 wildersfan

@79 m post
@80 wildersfan

Nu wordt het aprilijs erg dun onder mijn doorlopers.
Wie weet hoop ik net teveel dat de AIVD zich vol focust op bepaalde zaken. Maar er is het nodige verijdeld in het verleden.

Kritiek. Ik vind het opvallend dat de harde kern van extreemlinks, de fanatieke schreeuwers die je ook op de universiteiten vindt, geen kritiek hebben op China of Rusland (Poetin probeert het Sovjet-paradijs nieuw leven in te blazen). Ze gaan wel tekeer tegen Israël en schreeuwen 'genocide'. Het lijkt me dat gekeken moet worden of in die kringen sprake is van beïnvloeding door een buitenlandse mogendheid. Vooral ook omdat op de universiteit kennis te halen valt. Maar je ziet ook dat linkse actievoerders zich richten tegen studenten/docenten die technische vakken studeren: volgens de mantra dat westerse techniek de planeet vernietigt. Daar mag van mij ook naar gekeken worden.

DvD

1
81 duurendaal

@81 Het zou best kunnen dat links gefinancierd wordt China / Rusland... Gewoon om hier de boel te destabiliseren. Mja... de officiële bronnen geven daar geen aanwijzingen voor.

Duidelijk is wel dat ons gas uit Qatar komt. En dat Hamas en Qatar nauwe banden hebben. En dat we dus in een afhankelijkheidsrelatie zitten. Dat kan z'n weerslag hebben op onze maatschappij. We zullen door de zure appel heen moeten bijten. Denk aan het versneld bouwen van kerncentrales en dergelijke. Zodat we minder afhankelijk worden van dergelijke landen.

Dat links extremisme op uni's daar kan ik niet over meepraten. Geen kaas van gegeten. 🙂

0
82 wildersfan

@81 m post
@82 wildersfan

Het volgende heeft U ongetwijfeld gevolgd in de media.

Milieudefensie voerde en won een proces tegen Shell. Dat betreft vrije energievoorziening.
De milieubeweging ageert sterk tegen Tata-Steel. Dat betreft staal.
Milieudefensie ageert in de aandeelhoudersvergadering van Ahold en heeft het supermarktbedrijf op de korrel voor een proces. Dat betreft de voedselvoorziening en distributie.

Energie/brandstoffen, staallegeringen en voedselvoorziening en -distributie zijn precies de sectoren die je het hardst nodig hebt ten tijde van geopolitieke conflicten. Of oorlog zoals nu in Oekraïne.
Breekt een conflict uit waarin de NAVO betrokken is ... . Heb je deze sectoren niet langer op orde , loop je hulpeloos achter de feiten en de vijand aan.

De keuze van de linkse actievoerders voor deze bedrijven is wel heel strategisch.

Wordt vanuit extreemlinks ook de ''degrowth' - agenda gepredikt. Volgens deze ideologie trekt het Westen het boetekleed voor 'de vernietiging van de natuur en het klimaat'. Waarna het de eigen industrie en economie ontmantelt en radicaal doet krimpen. Binnen een planeconomie produceren we dan alleen nog voor de eigen behoefte. Heeft het Westen dus niet meer de industriële capaciteit om rivalen, -China, Rusland, Iran of wie dan ook -, weerstand te bieden. Of om Europa en de VS te verdedigen en om vrijheid en democratie te behouden.

Kan toeval zijn. Maar de puzzelstukken vallen zo mooi in elkaar.

DvD

0
83 duurendaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Pro Palestijnse Professor krijgt les

@9Ja, dat is hem....

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Strongoli
Offtopic

@2912Ik ga slapen, welterusten en tot op het MD.. 🪩🕺💃 daar kun je los gaan hoe je wilt haha.. 😘...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Offtopic

@2912Ik weet niet of dat laatste zo is. Denk toch, dat het "tegen de schenen trappen", wel vrij serieus was.Dat er door onze vriend gemene ...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bleke Betty
Netanyahu: inval Rafah nodig voor totale overwinning • Hamas en Fatah zoeken toenadering

Het is héél simpel, al die pro palestijnen hebben het alleen maar over wat Israël zou moeten doen.7 oktober zijn ze op een ongekende wrede ...

42 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Olivia
Offtopic

@2910Ja Buddleja heeft vooral veel over zich heen gekregen , maar ze gaf het hem ook weer terug .En als ze hem gekwetst heeft met haar uits...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Bleke Betty
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

@3 Grappig, om de haverklap komt de zgn 'betrouwbare media ' in het nieuws vanwege gewoon compleet liegen of de helft weglaten wat ook een vo...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
De reguliere media beweren nu dat mensen die kinderen willen krijgen ‘extreem rechts’ zijn - Dissident.one

En hoe werd daarop gereageerd in Afrika en het MO en Azië? Oh wacht, het zijn natuurlijk de bijna bedreigde soort, blanken die uit moeten ste...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Olivia
Offtopic

https://www.nieuwskoerier.nl/news/976036-orcas-are-learning-terrifying-new-behaviors-are-they-getting-smarter?bekijk=c6472503&cid=6472503&page=1...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Offtopic

@2908Dat Orcadraadje was zo dubbelzinnig als het maar kon zijn en voor iedereen duidelijk, die van "de hoed en de rand" wisten. Misschien heef...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
"Wie gefällt dir das, Joe Biden?" – Exklusive Aufnahmen von der Abrams-Jagd

    30.680.000.000 roebels. :) 1 A-50 = 33 M1's :) ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Saxy Movie ComChaturbXnxx Hd XxGunjan Aras XxxBald Male Porn StarTelugu Young Sex VideosDani DanielspornLove Sex Porn VideoReal Voyeurism PornFortnite Era PornMother And Daughter PronIntruderpornManhea PornChristina Khalil PussyGavti Xxx VideoFull Hd Porn Full MovieSex.storiesLesbians TribbingShadyshainarae PornBbc Anal GifHd Sex Blue FilmXxx Video AfricanXxxn DeshiPorn AsiatiqueNetflix NudeXnxx Indian StudentsHollywood Porn MoviesStreampornX Rated Porn MoviesFree 3d Porn GamePornoonlineCelebrity SextapesMilf Lesbian PornSexual Big TitsSex Video Hd 4kOmg SexIg Models NudeFreeoirnGerman Goo GilrsSleeping Xxx MomSunny Neole XxxCumshot In EarFamilypornXxx Hindi BhabiPornhub IrgNaked LeabianDescargar Videos PornReese Witherspoon PornhubHistoires ErtiquesXxx MassegeDenial PornIndian Nude SexItachi SexPornos BlacksGay Porn AudioRiding Position SexualSunny Lune PornMahila SexPorn Video JapanisFree Gay PornoAnuska Shetty HotHantai GameCrussing Gay PornNude ElliPoreno Image18+ ManwaCoqnnuLea Martinez NudeFc2-ppv-3290213Beach And NudeIndian Wife Husband SexMia Khalifa TiHomemade Lezbian PornPornototale HdJonny Sins ThreesomeBest Latina Porn ActressesLynn Collins SexyTjoobThick PornMargot Robbie SexySex Hindi AuntyGay Porn In The BeachBlue Picture Blue Picture Blue Picture Blue PictureWoman Xxx ComTelugu Desi XxxDanny D StepmomJapan Porno3d Porn CimicsPornographie PipeI WankOnly BlowjobsPrettigiirls Porn3d Xxx GamesIndian Boy Boy Sex VideoMain Khalifa Porn VideosBoichiKichan Sex VideoYoga Porn Full工 口Rori RainOne Punch Man Tatsumaki PornBig Tits Fem DomPorn FuryHuge Boobs PovNangi Nahati LadkiCougar ClubBadmasti ComPunjabi Sex KandGrannytubeCartoon Family PornMature Porn CougarsBbc Double AnalStepxxxXhalsterWww Ixxx.comFuury PornGenshin Impact NudeSpank Lesbian PornGawk Gawk MeaningAfrica Women NudeFull Hd PornePornvideohindiMommy GangbangedSbbw Mature PornMiaa-797Blowjob MmsMother And Son SexAlly Lotti Only Fans LeaksPeeing HentaiPussy PicksXxx Videos 17Hottest NudistFims PornographieMasaj Wali Sexy VideoShavedtwinksVideo Porni ItalianoVer Vídeo PornDbazoocamK-pop Rule 34Demonslayer XxxSexzxNaked Tamil AuntyDani Daniels Naughty AmericaAnaldan PornBabesitter PornDanny D Hd VideoXxx Photo GifAnu KuttyVera Dijkmans NakedHoukago Initiation