Begrafenis Aleksej Navalny in Moskou, bekijk hier livebeelden (rtlnieuws.nl)


In Moskou is de begrafenis van Aleksej Navalny aan de gang. De dienst was aan het begin van de middag in een Russisch-orthodoxe kerk in stadsdeel Marjino, waar hij vroeger woonde. Momenteel wordt Navalny begraven op een nabijgelegen begraafplaats. ...

door Slavink in Politiek  ·  36 Reacties

  • 11
  • 380x gelezen
Reageer met een Emoji
6
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Na RTL ook de NOS met een grote foto van de uitvaart van Navalny. Kijk mee:

== Kist Navalny aangekomen op begraafplaats na afscheid in kerk

In een kerk in Moskou is de afscheidsplechtigheid voor de Russische oppositieleider Aleksej Navalny afgelopen. Na een dienst van ongeveer een uur werd de kist met daarin het lichaam van Navalny uit de kerk gedragen. Inmiddels is de kist aangekomen op een nabijgelegen begraafplaats.

Rond de kerk waar de ceremonie plaatsvond hadden zich duizenden mensen verzameld. Al uren voor de start van de plechtigheid was er publiek aanwezig. Er stonden lange rijen rond de kerk. Ook langs de route van de kerk naar de begraafplaats stonden veel mensen. ==

https://nos.nl/artikel/2510951-kist-navalny-aangekomen-op-begraafplaats-na-afscheid-in-kerk

1
1 Slavink

Gelukkig dat die beelden er zijn, dat al die dappere mensen toch naar de uitvaart zijn gegaan. Wellicht riskeren ze hun vrijheid. Intussen staat Poetin natuurlijk wel voor schut. Eerst het lichaam niet aan de moeder van Navalny geven, dan dreigen met een geheime begrafenis, dan uitvaartbedrijven dreigen, kerken werden bedreigd en dan toch een uitvaart. Over de hele wereld te zien.

1
2 Slavink

Ik hoop dat dit het einde van het Poetin tijdperk inluid

1
3 Rinze

@3 ja, dat hoop ik ook.

1
4 Slavink

Wat moet dat aangrijpend zijn, Navalny in een kist waar zijn gezicht te zien was. De opkomst van zoveel Russen, Moskovieten vond ik indrukwekkend. Zou Poetin vanuit zijn Bunker de Luxe ook gekeken hebben?

1
5 Slavink

Een ding is zeker, Poetin zal nooit zo’n indrukwekkende begrafenis krijgen als Aleksej Navalny, waar alleen mensen kwamen die verdriet hebben en om hem rouwen.

Aleksej Navalny kreeg dat wel, en die gaat groter de geschiedenis is dan Poetin.

1
6 Marrie1

== Rondom de kerk hadden zich duizenden mensen verzameld. Al uren voor de start van de plechtigheid was er publiek aanwezig. Er stonden lange rijen rond de kerk. Ook langs de route van de kerk naar de begraafplaats stonden veel mensen. ==

1
7 Slavink

Poetin trekt wit weg van nijd als hij dit leest, als ...

== De meeste van die duizenden bezoekers konden de uitvaartceremonie in de kerk zelf niet bijwonen. Zij liepen in een stoet van de kerk naar de begraafplaats in het zuiden van Moskou, zo'n 2,5 kilometer verderop. Onderweg riepen deelnemers leuzen als "tegen de oorlog", "Rusland zonder Poetin" en "Poetin moordenaar". De route was afgezet met dranghekken; mensen konden niet zelf hun route kiezen. Langs de kant stonden overal politieagenten, maar zij grepen niet in. ==

https://nos.nl/artikel/2511032-postuum-zorgt-navalny-voor-grootste-politieke-manifestatie-in-rusland-in-jaren

2
8 Slavink

Ik vraag me een beetje af wie die beelden heeft gemaakt. En hoe dat mogelijk was.

5
9 Artikel39

@8

In @2 schrijf je; "Intussen staat Poetin natuurlijk wel voor schut. Eerst het lichaam niet aan de moeder van Navalny geven, dan dreigen met een geheime begrafenis, dan uitvaartbedrijven dreigen, kerken werden bedreigd en dan toch een uitvaart."

Als de grootste boeman op deze planeet in dat land alle touwtjes in handen heeft, alles tot in detail kan regeren en dicteren, hoe kan het dan dat "Onderweg riepen deelnemers leuzen als "tegen de oorlog", "Rusland zonder Poetin" en "Poetin moordenaar" terwijl "Langs de kant stonden overal politieagenten, maar zij grepen niet in."

Hoe kan dat? Dit strookt niet met het beeld van Poetin wat ze ons willen voorspiegelen in de MSM.
Je zou verwachten dat die stoet uiteen geslagen zou worden door de politie (al helemaal na het scanderen van leuzen als "tegen de oorlog", "Rusland zonder Poetin" en "Poetin moordenaar").
De media vertelde ons dat Navalny alleen in besloten kring begraven zou mogen worden op een geheime locatie.
Er was zelfs pers bij.
M.a.w. hoe het allemaal is gegaan, strookt niet met de werkelijkheid.
Weet jij hoe dat zit of heb jij daar een verklaring voor?

7
10 Malinois

@10
Excuus.
"hoe het allemaal is gegaan, strookt niet met de werkelijkheid."
Moet zijn; hoe ze ons vertelden hoe het allemaal zou vergaan, strookt niet met de werkelijkheid.

6
11 Malinois

@9
Verslagen en belden worden ook gemaakt door buitenlandse journalisten. Die hebben een accreditatie nodig en worden behoorlijk tegengewerkt, maar het is niet onmogelijk om in Rusland te werken (op kousenvoetjes).

2
12 Querido not

@12
Je hebt het over 'kousenvoetjes'.
Hoe zit dat eigenlijk met Russische journalisten in de Westerse wereld nu al die Russische zenders hier verboden zijn?
Worden die hier ook gigantisch tegengewerkt en mogen ze alleen op kousenvoetjes te werk gaan of is het hun gewoon verboden om hun werk hier te doen?

-Ik weet het niet. Het gaat mij alleen even om de beeldvorming.-

6
13 Malinois

@12 Als je de meerderheid hier wilt geloven vertel jij sprookjes. Maar als het ze uitkomt kan het ineens wel.

6
14 Artikel39

@13
Overal rond de wereld worden journalisten tegengewerkt - weliswaar op veel verschillende manieren. Maar als bijvoorbeeld Trump zegt dat CNN niet welkom is, dan is dat ook een vorm van de mond snoeren.
In het Westen doen we graag voorkomen dat er volledige persvrijheid is en vrijheid van meningsuiting, maar de werkelijkheid is wel wat anders. Kijk maar eens op de sites van NVJ of IFJ.
Russische journalisten die in het Westen werken wordt het ook niet gemakkelijk gemaakt en zij krijgen ook vaak voorwaarden opgelegd.
Laat staan dat hun verslagen en verhalen hier in de media zouden kunnen verschijnen - dat gebeurt bijna nooit - want het Westen dult natuurlijk geen enkele kritiek vanuit landen buiten het Westen.

7
15 Querido not

@13
Navalny is na jarenlange mishandelingen uiteindelijk vermoord door het gore zwijn Poetin
Duizenden mensen hadden het lef om bij zijn begrafenis aanwezig te zijn ondanks de repercussies die zullen volgen
Maar landverraders zoals jij prijzen de moordenaar
Jij bent een mislukt mens

2
16 Rinze

@14
Wat kan er dan ineens wel?

3
17 Querido not

@17 Moet ik dat uitleggen? De mogelijkheid om dit soort beelden naar buiten te brengen zou volstrekt onmogelijk zijn. Volgens velen. Dat laat slechts twee mogelijkheden over die je zelf mag invullen.

8
18 Artikel39

@18
Dan kies ik toch maar voor de derde mogelijkheid. En dat is dat zelfs de KGB niet in staat is om alle technieken af te snijden - en het al sinds jaar en dag een kwestie van gedogen is.
Maakt een journalist het te gek dan kan hij zijn accreditatie verliezen - dat wil hij niet - vandaar die kousenvoetjes.
Er speelt nog een ander aspect - maar dat voert nu te ver.

2
19 Querido not

@19 Lulkoek en je weet het.

5
20 Artikel39

@20
Zoveel chagrijn siert je niet. Maar als je er een behagen in schept om je klote te voelen - ga lekker je gang. En ga nou niet zeggen dat je je geweldig voelt - want dat doe je niet.

4
21 Querido not

Het komt Putin even niet uit dat tie dood ging.... Want was oppositie, en oppositie mag wel gevang in maar slechte PR dat opposities dood gaan zoals gebruikelijk XD De ene valt zomaar, de ander pleegde zelfmoord, de ander weer radioactieve dingen zomaar spontaan.

Dood is dood. #Democratie question

1
22 DikkeTor

@21
Hou toch eens op met die onzin , komt zo kleuterachtig over .

5
23 Olivia

@15

Mooi dat je duidelijk maakt dat het niet alleen eenrichtingsverkeer is.
Velen hier denken werkelijk dat alleen maar de Russen beperkingen opleggen en dat het hier één en al vrijheid en blijheid is.
Niks is minder waar.
-Thanks voor de reactie.-

7
24 Malinois

@16

Hopelijk ben je weer een beetje nuchter en kun je je eigen reactie wat verduidelijken.

"Maar landverraders zoals jij prijzen de moordenaar
Jij bent een mislukt mens"

Ga je me nu vergelijken met figuren als Rutte en Kaag? Zij die de VS de kont likken? Verdiep je eens in de strategie van Amerika en wat de CIA al decennialang doet in de wereld. Wie is nou de moordenaar? Wie creëert er conflicten in de wereld met miljoenen doden tot gevolg? Hoe hebben zij gehandeld in Oekraïne? Heb je zelf niet eens door welk monster je volgt?


"Jij bent een mislukt mens"
Het is een eer om zo genoemd te worden door idioten zoals jij.
Vergeef me de bewoording.
Ik loop een aantal decennia voor op jou.
Over een paar jaar zal ook jij het gaan inzien.
-Succes-

7
25 Malinois

@24
LOL....
3 minnetjes.
Er zijn hier dus nog echt mensen die denken dat wij in een vrije wereld leven.
-Wat sneu!-
😑

7
26 Malinois

@26 Vergeleken bij rusland is er hier meer vrijheid. Anders zouden Wilders en v d Plas allang vast gezeten hebben. Of erger nog , ze zouden ook "ongelukjes " hebben gehad.

2
27 benbenieuwd

@27

Jij vergelijkt appels met peren.
Wilders en Van der Plas hebben de intenties om Nederland, via democratische wegen, te veranderen. Zeg maar een andere koers te laten varen.
Navalny had die intenties niet. Zijn doel, opdracht, was om Rusland van binnenuit te ruïneren, d.m.v. het opzetten van revoluties, zodat het Westen daar de macht kon overnemen en daar puppets kan installeren waarmee het Westen eigenlijk de ultieme droom van Amerika kan verwezenlijken (nl. Rusland veroveren).

Namens wie handelt Wilders en Van der Plas in dit vergelijk? Duitsland? Het VK? Frankrijk misschien?
Niks daarvan.
Navalny, die eigenlijk niet eens de titel 'oppositieleider' verdient, handelde niet in het belang van Rusland maar voor het belang van het Westen.
Dat wij zo'n persoon, een spion, geheime agent of hoe je zo'n persoon ook maar wilt noemen, op het schild hijsen is onze keuze.
Je kunt niet van Rusland (Poetin of het Kremlin) verwachten dat zij dat ook doen.

Het is ook heel logisch.
Stel dat Wilders in naam van een andere macht hier Nederland kapot wil maken. Zou onze overheid dat accepteren?
Stel dat Van der Plas.....
Alleen maar door wat uitspraken van Baudet wilden sommigen hier FvD al verbieden omdat zij er een gevaar in zien.
Kun je nagaan hoe het is voor Rusland als je te maken hebt met iemand die daadwerkelijk plannen heeft om de hele zaak vanbinnen uit wil opblazen?

Ik kan mij heel goed voorstellen dat Rusland zo reageert.
Ik denk zelfs dat wij nog veel accurater zouden optreden tegen dit soort vijanden van de staat.
Navalny's plannen waren openbaar. Baudet werd er alleen maar van beticht. En zie hoe onze regering daarmee om is gegaan.

-Ga anders eens een lang weekend naar Moskou (boek een stedentripje) en zie hoe het leven daar is. Ga daar eens een beetje cultuur opsnuiven.
Je denkt dat die mensen daar leven in strafkampen maar niks is minder waar. De mensen, de steden, alles is daar al zoveel verder dan hier (in vergelijk met Nederland).-

Het is echt doodzonde dat ze (regeringen + media) ons zo'n verkeerd beeld hebben geschapen over Rusland.
We zien niet eens meer dat wij eigenlijk precies hetzelfde doen.
Neem JFK, onze eigen Pim en nog een hele rits.

Wij zijn niet beter dan de rest.
Wij zijn net zo slecht.

Overal in de wereld willen ze de vrijheden van mensen inperken.
Niet alleen in Rusland.
Onze manke is dat we ons gaan vergelijken met Rusland (wellicht China) en niet doorhebben dat we precies dezelfde kant opgaan.

-Succes verder.-

6
28 Malinois

@23
Is een normale discussie, Olivia - daar hoef je niet gelijk van in de gordijnen te schieten.

1
29 Querido not

@9
Je bedoeld een normale discussie onder gelijken ? dacht het niet . Jij bent de zwakkere , alleen je ziet het niet . Daar waar anderen groeien blijf jij dobberen in je schuitje .

5
30 Olivia

@29 @30

3
31 Olivia

@31
Zie hier het "groeiproces" waar jij zo verrukt over bent.
@20 : Lulkoek.

Die diepgang zal inderdaad ontstaan zijn uit een wonderbaarlijke ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden en een bijzondere invulling van het begrip discussiëren 😂

2
32 Querido not

@32
Ze zegt lulkoek op op @19 , je laatste zin ... Er speelt nog een ander aspect - maar dat voert nu te ver.

En ja , ik geef haar gelijk dat het lulkoek is .
In die 3 jaar dat ik jullie beiden nu meemaak heb ik van haar veel meer diepgang gezien dan jij ooit zult bezitten , dus lach maar om jezelf 😏

4
33 Olivia

@33
In een moeras heb je weinig aan diepgang - maar goed, ik stop maar met dit gehakketak. De barometer staat kennelijk op bitch fight - dat mag je lekker zelf uitzoeken.

0
34 Querido not

@34
Ja laten we maar stoppen , moeras of dobberen, je komt er niet mee vooruit .
Zo jammer , ik gun mensen het beste .

3
35 Olivia

@34 Niet dat ik er veel energie verder in gaan stoppen maar jouw @29 en @32 spreken elkaar volledig tegen.

2
36 Artikel39

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Honderd pro-Palestijnse demonstranten opgepakt in Boston: ’Dood aan de Joden’

College Terrorists Get Wrecked ReeEEeE Stream 04-26-24https://rumble.com/v4rt3lu-college-terrorists-get-wrecked-reeeeee-stream-04-26-24.html...

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@62 Daar hoef je niets van te verstaan - je hoort het in de ogen. 😊...

2 minuten geleden geplaatst door Querido not

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@8 Vooral voor de oorlog trouwden ze binnen de eigen kringen, christenen en joden, Joden huwden als ik me niet vergis voor 90% binnen de eigen k...

4 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Wedergeboren
unser-mitteleuropa.com

      "Geen visum benodigd voor een verblijf van maximaal 90 dagen per 180 dagen." https://visum.nl/destination/ukr/oekraine-visum ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@44 Querido notDat Israël de inwoners van Gaza achter een hek heeft gezet, is een krachtig beeld en voorstelling van zaken. Daartegenover s...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

@6 Nee, dat is te corrupt, en voor met een beetje pech word ik nog opgepakt om tegen de Russen te vechten, het probleem is dat ik veel jonger ui...

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

daar ik >> ik daar...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@60 "Ik hoor toch anders van je vrouw." De volgende keer dat je haar weet 'ziet', wil je dan even mijn horloge meenemen dat daar ik op...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Sarcoff
Flinke loonstijging voor rijksambtenaren: 'Dit gaat de verkeerde kant op' - NieuwRechts.nl

Ambtenaren, media en overheid, dat zijn de grootste vijanden van de gewone Nederlandse burgers, niet de Russen of Poetin....

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Snorrie
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@60Om daar iets van te verstaan zal je toch dr doolittle moeten zijn....

16 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Top Anime PornJapanese Bus FuckXxx ComfreePornos Mexicanos CaserosMillovanaTittes And AssSubnautica VrOdia Fucking VideoJovenes DesnudosOldj ComElvirapornMay Thai IafdBokep Indo TerbaikPorn Fill VideoCompiation PornTamil Padam SexNhentakXxx MirzapurFilme Pornô Com TravestiHarem HotemKelsea Ballerini NakedJenna Ortega BlowBridgette B MomSuhagraat XvideoXxx Open DanceNew Xxxx HindiCreampiematureBulma Henti3d Animation PornosFr.stripchatWww WawacityTufos.combrWwe Paige SextapeAnna PornPorn Your PriyaAva Addams Latest PornXxxroughصور بنات عارياتPorn FamilytherapyPorn Full Hd Video DownloadBhojpuri Girl SexTeens Dogs PornAngelina Jolie FeetStipteaseCrazyshit.xomNaked Leaked CelebritiesMulheres Peladas Imagensسکس محارم ایرانیOmegle 18Big Saggy Natural TitsSnapcoquineAssistir Vídeos PornografiaSara Blake Cheek NudePorn PerfectionFutei With...Jynx Maze Porn VideosTamil Six VedioEmuyumi CouplePorn April FlowersPornografia LesbicoMcaylaaa NudeMalaysan PornBengali Bf SexTamil Xxx Video DownloadJungle X VideoXxxxx Porn MoviesMom Porn SexWatch PorniBrazets HdLeague Pf Legends PornKavita Radheshyam Web SeriesImo XvideoIndian Teen FuckSunny Leone Swimming Pool SexStrippers In The Hood XxxPlayboy Tripple PlayBig Tits FilipinaJenifer Lopez PornXxx Arabian VideosAnime Game Porn4k Porn PicsPorn GemSexo Gay AsiaticoStory FacesittingXxx Sexy Video Brother And SisterJulia Ann Hd PornWorlds Biggest BootyAnal Stretching ToysMia Khalifa Juliana VegaShows PornHot Bloned PornSouth Sex VideoTelugu College Girls SexArabe NudesKate RogalJailyne Oheda NudeAlohatubeOlder Naked WomenCute Tattoos For GirlsSaxy XvideoNew Adult Movie DownloadJapan HentThrobbing CockCockfrottingMastram Ki VideoMitsuki BakugoAino KishiNude Fat AuntyNude Women MassageMilfs On The FarmPornstars With BracesElay Smith PornhubKatee Owen BoobsLaurapornGood Videos PornпфьсщкуAmouranth NudesHow To SelfsuckingBleach Yoruichi PornBengali Boudi MmsRxxx VideoKolkata Bangla Chuda ChudiEva Lovia XxxPamela Porn VideoNoelle Easton AnalMom Catches Son JerkSwetha Menon NudeHindi Ladkiyon Ki BfBritnikittenAryana AydinBhabhi Ki Sex MovieChinese Ki BfIndian Gf PronDesisexxyRubios19Sexo PornolesbicoXx BigNew Hd Xx25 PornBrazzers Sunny Leone VideosZteen Porn VideosHuge BoodyCfnm StiriesAssamese New Sex StorySexy Video Nangi LadkiHuge JugsAsian Massage Videos PornVer Comic PornoLucious NetToroporn O