Moeder Navalny krijgt ultimatum en heeft 3 uur om te beslissen: “Ofwel geheime begrafenis in intieme kring, ofwel begraaft gevangenis hem zelf” (hln.be)


De moeder van de vorige week overleden Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) is vanmiddag voor een ultimatum geplaatst door de Russische autoriteiten. Dat meldt de woordvoerder van Navalny, Kira Jarmysj, op X. “Ofwel gaat ze binnen de drie uur akkoord met een geheime begrafenis in intieme ...

door Prikkebeen in Buitenland  ·  41 Reacties

  • 14
  • 377x gelezen
Reageer met een Emoji
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zou kiezen voor een 3e optie. . . . Poetin begraven.

6
1 LoydMorris

* Verwijderd door de redactie *

2 Prikkebeen

Rusland wil voorkomen, dat het lichaam door anderen wordt onderzocht.

7
3 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

4 Prikkebeen

@3 Dat, èn dat zijn begrafenis internationale aandacht krijgt en Navalny zijn graf een bedevaartsoord wordt.

3
5 Hendrianus

Een nazi-aanhanger, een spion, eentje die voor de VS en het VK een revolutie zou moeten ontketenen in Rusland, verdient daar ook geen bedevaartsoord. Die wordt ergens weggemoffeld.

Btw, kent iemand dit filmpje? Volgens de moeder van Navalny is zijn vrouw geen zuivere koffie.

10
6 Malinois

@5

Dat laatste vermoedelijk inderdaad.

Toch was die Navalny niet helemaal fris, maar als je anti-Poetin bent ben je al snel een held in sommige kringen question

5
7 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

8 Prikkebeen

@7 Iemand die de enorme corruptie vav Putin en zijn Oligarchen aantoont is inderdaad een held omdat dat bijna altijd dodelijk is, dat het een enorme Nationalist was is ook algemeen bekend, maar dat is beter als een genocide pleger. Mijn voorkeur gaat meer uit naar Kara Murza ook al iemand die vanwege zijn mening werd veroordeeld tot 25 jaar strafkamp, zal denk ik niet meer lang duren en ook dan kom je met dezelfde huilie huilie troll reactie.

6
9 Moien

@6

Zal wat zijn, z'n eigen vrouw ..

3
10 Vageali6888

@9

Corruptie klopt, en toch heeft Poetin het land uit de modder getrokken nadat hij de failliete boedel van zijn voorganger erfde.

"genocide pleger"
Dat kun je van ieder leider zeggen die een oorlog ontketend, ook Obama-Biden etc.
In dit geval was de dreiging direct aan de grens en niet een verzonnen dreiging duizenden kilometer van huis.
Daarnaast smeekte hij de afgelopen 15 jaar zo'n beetje om Rusland niet in een positie te brengen waarin ze tegenmaatregelen moesten nemen.

4
11 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

12 Prikkebeen

@11 onzin, Putin zegt zo veel, en smeken doet hij al helemaal niet, 2 jaar geleden nog, dat de troepen er alleen waren om te oefenen. er is nooit een voorstel geweest waar Oekraine zelfstandig beslissingen mocht nemen, ze moesten ten alle tijden verantwoording afleggen aan Putin en zijn maffiaclan. Luxe is er alleen in De westerse steden en 100 km daarom heen en zelfs dan nog beperkt tot bepaalde elite, de rijkdom is daar nog vele malen onrechtvaardiger verdeeld als hier al wil beroepsleugenaar Stakker Carlson je anders doen geloven.

Putin is een keiharde massamoordenaar die gebruik maakt van ons aangeboren conflict vermijdende DNA, het westen treed namelijk nergens onverbiddelijk hard op i.t.t. Tot Putler die zijn reet afveegt met mensenrechten of de Geneefse conventie
Kara Murza en vele anderen zitten vast in de Putin strafkolonies, daar ga je dan weer niet op in.

8
13 Moien

@12

Zijn xenofobe video's staan nog gewoon op internet hoor, 10 keer erger dan Wilders .
Hij wilde getinte aziaten het land uit, noemde moslims kakkerlakken etc.

Hij is uit de Yabloko partij geschopt omdat hij een revolutie wilde ontketenen waarvan de gevolgen niet waren te overzien. Staatsgevaarlijk dus.

Maar wel anti-Poetin question

5
14 Vageali6888

@13

"2 jaar geleden nog, dat de troepen er alleen waren om te oefenen"

Samen met 2 voorstellen om bestaande verdragen na te leven :


Agreement on measures to ensure the security of The Russian Federation and member States of the North Atlantic Treaty Organization
https://mid.ru/ru/foreign_policy/rso/nato/1790803/?lang=en

Treaty between The United States of America and the Russian Federation on security guarantees
https://mid.ru/ru/foreign_policy/rso/nato/1790818/?lang=en


De inval is na het volledig verwerpen van bovenstaande veiligheidsgaranties door Biden, toen duidelijk bleek dat de VS/Navo niet uit waren op een vredige oplossing.
Ze wilde niet eens praten.

5
15 Vageali6888

@11
De nietige Mao moest zeventig jaar geleden naar Moskou bedelen om hulp bij de machtige Stalin. Anno 2024 is Rusland verworden tot junior partner van China, is de oorlog vastgelopen, zijn de doelen niet bereikt, vecht men onderhand met T54's, en moet Poetin bij Kim en de Mullahs kruipen voor munitie.

Lekker uit de modder getrokken toch?

8
16 Feldwebell

@15 lees je die dingen ook en als je leest begrijp je ze ook?

7
17 Moien

* Verwijderd door de redactie *

18 Prikkebeen

@18

Hate speech accounts - xenofobe video's
color revolution in Russia - Hij is uit de Yabloko partij geschopt omdat hij een revolutie wilde ontketenen

4
19 Vageali6888

@17

Ja, is allemaal redelijk simpel

3
20 Vageali6888

En dan nog die ruim 1 miljoen middelbaar en hoger opgeleiden die uit pure gezelligheid zijn weggetrokken.

7
21 Feldwebell

@20 dan zou je kunnen begrijpen waarom dit niet serieus werd genomen, ik geef je 2 jaartallen 1997 en 2014, viel me binnen 10 seconden op dus dat moet met jouw geopolitieke kennis ook kunnen.

7
22 Moien

@16

Ik had het eigenlijk over vanaf zijn aantreden tot aan de oorlog, maar zelf nu doen ze het beter dan de rest van Europa en de VS.

Het zure is, Rusland wilde innige samenwerking met de rest van Europa ... de VS deed er alles aan om dat te voorkomen, ze vreesde een groot supercontinent sterker dan de VS.

3
23 Vageali6888

Misselijkmakend bericht, wat een gewetenloze ploerten is die kliek rond Poetin en hij zelf wel de grootste schoft. Wanneer wordt hij nou 's goed neergeschoten?

4
24 Slavink

@22

Wat wil je precies weten ?

2
25 Vageali6888

@23
Ja, het gaat echt geweldig daar met een gemiddeld maandsalaris van omgerekend vijfhonderd euro per maand. Hou toch op met dat gezwets.

6
26 Feldwebell
27 Moien

Het geeft me al een wonder dat de familie Navalny na zijn overlijden nog heeft mogen zien .

Komt op me over alsof ze het stoffelijk overschot van Navalny niet zonder toezicht willen vrijgeven , en vraag me dan ook af of het Navalny is die er straks begraven wordt .

0
28 Olivia
29 Moien

@28 als er één land is dat zijn doden tot in lengte van jaren goed kan houden (Stalin, Brezjnev en Jetsin) dan zijn het de Russische balsemers.

Het is wel schandalig hoe een moeder die haar dode zoon wil zien, afscheid moet nemen behandeld wordt door die ehhh Autoriteiten. Alleen daar al voor moet Poetin naar Den Haag worden gesleept. En geen flesjes landbouwgif verstopt in z'n onderbroek ... 😔

4
30 Slavink

Ik las net over die superanaconda, die wurgslang. Kan die niet ingehuurd worden aan een drone (wel met een touwtje om hem weer op te halen) dus met een drone boven het Kremlin worden afgeworpen ...? 🐍

4
31 Slavink

@30 Als er één land is dat zijn doden tot in lengte van jaren goed kan houden (Stalin, Brezjnev en Jetsin) dan zijn het de Russische balsemers.

Denk niet dat het lichaam gebalsemd is , ze willen er zo snel mogelijk vanaf denk ik , maar de Russen kunnen dit als beste begrijp ik uit je reactie .

0
32 Olivia

@23
Daarom moesten vooral de banden van Duitsland met Rusland doorgesneden worden. Figuurlijk maar ook letterlijk (Nordstream 1 en 2).
Dat is de strategie van de VS.
Zij doet alles in haar eigen belang. Europa (incl. Rusland) mocht er i.d.d. nooit komen want dat zou de VS van haar troon stoten.
In zekere zin zitten we nu in de ellende alleen maar omdat de VS iets heeft geprobeerd om tegen te houden.
Kun je nagaan, nu we weten dat dat land in verval ligt, wat ons nog te wachten staat.

"Het zure is, Rusland wilde innige samenwerking met de rest van Europa"
Eigenlijk is het een schande, vooral van de media, dat wij hier nooit echt correct over worden ingelicht.
Al die 20:00 uur journaalkijkers weten niet eens dat sinds het aantreden van Poetin (in 2000) hij al meer dan 10 keer zijn hand heeft uitgestoken naar het Westen.
Uit documenten blijkt dat Poetin tijdens het presidentschap van Clinton aan hem heeft gevraagd of er een mogelijkheid bestaat dat Rusland ooit lid kan worden van de NAVO.
De debiel Clinton wist daar natuurlijk geen raad mee en heeft daar toen niet negatief op gereageerd. Later heeft Clinton, na advies te vragen, duidelijk moeten maken dat zoiets onbespreekbaar is. Hoe verrassend. (Het zou meteen de hele NAVO buitenspel zetten; Een meesterzet van de strateeg Poetin).
Het geeft de intenties weer van Rusland en wat zij wilden met Europa.
Met Poetin kun je overal over praten. Vrede, samenwerking, handel, goedkope energie, enzo.
Het had zo mooi kunnen zijn.
Wij dragen nu de last dat wij onze oren hebben laten hangen naar de VS.
Als je het mij vraagt moeten we daar vanaf.
Dat land staat niet voor wereldvrede.
Enkel haar eigen positie in de wereld speelt een rol.
En wij zijn zo dom ons daarvoor te laten lenen.

2
33 Malinois

@33 dus Nederlanders zijn dom, sommige Ruslandkenners hier zijn ook dom ...?

** Al die 20:00 uur journaalkijkers weten niet eens dat sinds het aantreden van Poetin (in 2000) hij al meer dan 10 keer zijn hand heeft uitgestoken naar het Westen. **

4
34 Slavink

Opvallend, het gaat over een moeder die haar gemartelde, blindgemaakte en vergiftigde zoon, dood nog wil zien en hup, het gaat over pollitiek. Het zal je zoon maar zijn. Wat dat betreft hebben vele moslims meer respect voor hun doden dan sommigen hier. Maar ja, de Dood is natuurlijk geen fijn onderwerp.

4
35 Slavink

@34
Wist jij dat dan Slavink?

1
36 Malinois

@36 ja, na zijn smerige inval in Oekraïne werd er veel over Poetin geschreven. Dat hij contact zou hebben gezocht met het Westen en lid wilde worden van de club die juist was opgericht om Rusland tegen te houden. Dat is hetzelfde als dat een nazie bij jou intrekt om het fascisme te bestrijden.

Poetin is gek en het zou goed zijn al hij nu, in zijn datscha door die wurgslang eens flink werd gewurgd. Misschien kan die slang een bodycam omgespeld krijgen, Poetin, blauw aangelopen, zijn tong uit zijn mond, de ontlasting loopt hem af en dan komt zijn moeder om naar haar dode zoon te kijken. 🐍

4
37 Slavink

@37
Dus jij wist het en toch ga je hier weer elke keer kinderlijk brabbelen over een slangetje?
"Dat is hetzelfde als dat een nazie bij jou het fascisme te bestrijden aantrekt."
Euhhh....??
LOL....sweet dreams voor straks Slavink.
-Hopelijk ben je morgen weer zo fris als een Oekraïens hoertje.-

1
38 Malinois

@38 ja, ik weet het, soms vlieg ik te hoog met mijn cabarateske commentaren, geeft niet, ik heb wel vaker publiek in de zaal die niet het nog niet gelijk snappen ... 🤲

5
39 Slavink

Weer afgeleid van het onderwerp, moeder wil haar dode zoon zien, niet zijn moordenaar. Allen hier nog een rustige nacht ... 😶

2
40 Slavink

Misschien dat baudet haar nog kan helpen.

0
41 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik krijg de indruk dat heel veel reageerders zat zijn van dit russische propagande agent word het niet tijd dat deze geblokt word?...

2 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@101 Veel van mijn beste vrienden zijn vrouw 😇Je zeurt gigantisch - en dat ben ik niet van jou gewend. Maar goed, als je niets te melde...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@23 Dat bepaal je zelf met je reactie @15 Ik bepaal niks....

4 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/valse-nieuwssites...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Vroeger zeiden ze altijd dat besturen vooruit zien!Helaas hebben onze regeringen van de laatste 25 jaar last gehad van kortzichtigheid!D...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Querido not
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

@2 Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ze zochten hun vrijheid, weg uit het overgereguleerde Nederland - en vonden dat in Portugal. Hartstikk...

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

spookrijder
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

Kijk eens aan. Gaat helemaal goedkomen in Europa!...

23 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Niet te geloven. Een minister die stelt niet goed geinformeert te zijn gezien zijn, "De Kamer heb ik de informatie gegeven die ik toen had." De ...

31 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Islamisten roepen bij betoging in Hamburg om kalifaat

En velen vinden het geweldig dat er dagelijks honderden moslims naar Europa komen. . . Denk goed na waar u binnenkort op gaat stemmen!...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Por.noXexey VidoCamaras En Vivo XxxMalenanazionaleR34 ComicsImagefap.ccomFree Guy Película Completa En Español Latino Para Descargar GratisHindi BlueSanylieon XxxLesbian Black Ebony PornBdsm HentaSin FulxxxPerros Teniendo Sexo Con MujeresAdorexkeya PornSofcore PornSister's NakedBestality RedditNegrasxxxNakid WrestlingAsian Train GropingAllporncartoonWifes First BbcNaruto HentaePrincess EmzsBarbie XxxPorn Boobs ImagesBdsm CoupleChinese Pornographic MovieGruping In BusPorn Mom Son RealNude Drunk GirlfriendLesbian OrnHentai MemesSpankibg TubeAnna Lendrick NakedRoyko MurakamiElf Rule 34Man Xxx VideoFlexable PornBlack Black Porn VideosTelugu Masala SexBhad Bhabie PornPorn Full 4kFuta Sex StoriesEbony Porn OnlyFappelooDevar Sex Video374869 NhentaiGeisha Kyd AnalReal Porn VideoHumping To MasturbateJeanswingNude Nude YogaMaxi MoundsGay FingeringXxx Videos 2020Dasi Pron VideoChudi StoriesPorns Movies FullFirst Time Sex Video HindiIndian Actress NipplesBrazilian OrgyHentai HeavenTaboopornAsians PornosWwe Paige LeaksLauren LuvsitCurtonAospinadGardevoirhentaiFreeblack Lesbian PornLatina MaidpornDeep Fake NudesCamwhore Tv BypassWebcam Teenager PornHaldipokharNeha Dhupia Sex VideoDelivery Chinko O Tanomitai Onee-sanGuwahati Porn VideoExconfessionsBest Hd PronDesi Bhabhi PornhubAmazons PornBreast Inflation Porn6annonce.Bhojpuri Ladki Ki ChudaiMuscle Men In PornCorinna Kopf AssY Porn VideoTmkoc SexLadybug XxxCara St GermainSearch PornNobodyhome/tvMonster Henti PornHq Eroticos GaysMallu Porn NewMother And Son Xxx MovieIndian Big Boobs Sex Com100 Sex PositionsFucking VideoAna Ivy PornVideos Pornos Las MejoresR WatchitfortheplotAstodominaOdia Sex Xxx VideoActress BanupriyaXxxn Indian SexAdults Friend FinderPorn JaponsDesi Boobs ShowKerala Latest Sex VideosHard Fast PornCondy HopeMayhashiraIndian College Students XxxHot Bhabhi Romance XxxPuffy NipsCheetah PornPornbb OrgSpankbangpornFilme De Sexo De PornografiaMila Kunis TitsBitoniKamasutra NudePona Xxxسكس دانلودBrazzers Mom MovieBeautiful Boobs Porn VideosPornstar PinkySisterfootjobAsiáticas PeladasCoji A Mi ComadreMom VrpornHomemade Flesh LightR/2busty2hideBoa.bronhaSinfuldeeds OnlyfansBritney White PornMuslim Girl XnxxMallu Xxx Video ComThe Best GaypornBratty Sis.comIxxx.c OmHentai HardDebtpornDouble Sex VideoMalik DelgateyWww Free Pron ComMastrubation In Hindi