OpinieZ Anouk vindt iets van transvrouwen en dat mag niet van Nikkie de Jager (opiniez.com)


Zangeres Anouk uitte haar mening over het verschil tussen vrouwen en transvrouwen en toen werden allerlei mensen boos, onder wie de influencer Nikkie de Jager. Want alleen de transgenderminderheid … ...

door LoydMorris in Overig  ·  33 Reacties

  • 11
  • 336x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom maken mannen die omgebouwd zijn tot "vrouw" zoveel ophef, terwijl je van vrouwen die zich "man" hebben laten transformeren zelden tot nooit iets hoort. . . .

3
1 LoydMorris

@1 Die komen ook voorbij hoor. Maar misschien vallen die bij mannen minder op.
De ophef komt hier trouwens van een "echte" vrouw, die over een poosje zelf ook niet meer menstrueert.

9
2 Bop

@2 Nou. . . hoe dan ook. . . Ik vind dit hele opgeblazen transgender gedoe een grote vernedering voor "echte" vrouwen. . .

4
3 LoydMorris

@3 Dat is op zijn minst opvallend omdat jij een man bent. Ik ben een vrouw en voel me niet vernederd. Leven en laten leven. Dat doet niets aan mijn vrouw zijn af.

10
4 Bop

@4
""Leven en laten leven""

Precies maar dat doen ze dus niet. Ze verwachten dat wij onze taal aanpassen aan hun wereldje, dringen dameskleedkamers binnen tot grote schrik van veel meisjes en vrouwen en maken van de vrouwensport een karikatuur terwijl ze er ondertussen ook nog met het prijzengeld vandoor gaan.

En dan zijn we die grens van 'leven en laten leven' al ver gepasseerd. Zij willen speciale transrechten die ten koste gaan van de vrouwenrechten. En daar hebben ze gewoon lak aan en ze houden met niemand rekening. Waarom zouden we dan wel met hun rekening moeten houden?

4
5 Reconquista

Als ik enkel al dat opgeblazen gezicht van die Niels de Jagger zie dan krijg ik al kippenvel. En dat moet dan nu een vrouw voorstellen? Hij heeft gewoon een karikatuur van zichzelf gemaakt hoe ik het bekijk. Ik blijf het gewoon als een grove onbehouwen kerel van 1 meter 90 lang zien. Net als indertijd die Maarten 't Hart die in ene in vrouwenkleren ging lopen. Als er eentje ook als een grove boer uitzag dan was het die Maarten 't Hart wel.

5
6 rebo

@5 Gut, heb jij nu ook al last van transgenders? Ik niet hoor.
Jij doet net alsof er mannen zijn die zich speciaal laten opereren om vrouwenkleedkamers "binnen te kunnen dringen". Dat lijkt me meer je rijke fantasie dan de realiteit. Als het niet zo treurig was zou ik er bijna om moeten lachen.
En welke vrouwenrechten verdwijnen er precies door transgenders?
Ik heb ook helemaal niet het idee dat het mij nou zoveel moeite kost om rekening met transgenders te houden. Net zoveel moeite als het rekening houden met ieder ander medemens eigenlijk.

8
7 Bop

@4 Ja omdat jij er in je eigen persoonlijke leven geen hinder van hebt Bennie. Maar dan zullen we het nu een stapje moeilijker voor je gaan maken. Stel dat jij een tweede Inge de Bruijn bent. En dat bij een belangrijke zwemwedstrijd zo een transgender dan de hoofdprijs van 10.000 euro in de wacht sleept. En dat jij als echte vrouw geen schijn van kans hebt om te winnen en dus het nakijken hebt. Terwijl die transgender tussen de mannen dan ergens op de 30ste plaats zou zijn geëindigd. Wat zeg je dan?

3
8 rebo

@8 Als blijkt dat transgenders fysiek in het voordeel zijn zou dat een reden kunnen zijn om daar eens goed naar te kijken. Iedereen moet gelijke kansen hebben een wedstrijd te kunnen winnen. Maar er is in ieder geval geen reden om op zo'n denigrerende manier over transgenders te praten als jij op @6 doet.

8
9 Bop

@9 Ik ga ervan uit dat e dat gedoe met Lia thomson Niet gemist hebt?
Een naar eigen zeggen transvrouw en zwemmer die nog zijn pielemuis heeft en niet kwijt wil en niet kon winnen bij de mannen plaats 400 nog wat geloof ik.
Hij identificeert zich nog maar kort als vrouw en deed mee aan het vrouwen zwemmen en werd gelijk 1ste.
Dat geeft al aan dat hij fysiek sterker is dan echte vrouwen.
Het is volgens mij sinds eind vorig jaar ook verboden om als transvrouw mee te doen aan vrouwen sport omdat het gewoon niet eerlijk is.
En dan heb ik het maar niet over hoe die sport vrouwen zich voelen waneer een man zich omkleed in een vrouwen kleedkamer.

1
10 baba jaga

@7
""Jij doet net alsof er mannen zijn die zich speciaal laten opereren om vrouwenkleedkamers""

Het zal me echt een worst wezen wat hun redenen zijn. Maar dit is weer precies dat woke denken. Jij kijkt alleen maar door de bril van de omgebouwde kerel maar hoe denk je dat vrouwen of minderjarige meisjes zich voelen als ze naakt uit douche komen er ineens een piemel voor ze staat? Waarom hou je daar geen rekening mee en waarom snap je niet wat voor een grote impact dat kan hebben op die meisjes?

Ga maar eens op YouTube kijken. Daar staan talloze video's van zowel vrouwen als minderjarige meisjes die hiermee overvallen werden en echt in shock waren. Verreweg de meeste vrouwen zitten niet op kerels te wachten in de kleedkamer en daarom geloof ik ook niet dat jij een vrouw bent want anders had je dat wel gesnapt.

4
11 Reconquista

@9 Ja sorry voor mijn lompheid Bennie. Zo ben ik nu eenmaal. Daar kan ik niks aan doen, want ik heb ten slotte niet mijzelf gemaakt. Maar ik ben dan voorlopig toch nog zo tevreden met mezelf dat ik me nog niet laat transformeren tot een transgender.

3
12 rebo

@7
""En welke vrouwenrechten verdwijnen er precies door transgenders?""

Dus jij vind dat vrouwen niet het recht hebben om zich veilig en onbespied te voelen in kleedkamers? En blijkbaar vind je ook niet dat vrouwen het recht hebben om zich separaat van de mannen om te kleden? En wat vind je van het recht voor vrouwen om onderlinge sport competities te houden? De vrouwensport die juist is uitgevonden om eerlijke competities te creëren want mannen, ook als ze zijn omgebouwd of verkleed, hebben nou eenmaal meer longinhoud, meer uithoudingsvermogen en meer spierkracht. Dus al die rechten maar gewoon aan de kant schuiven vanwege een handjevol kerels met een genderstoornis?

3
13 Reconquista

@6 Iets inclusiever en diverser graag Rebo , we leven tenslotte in 2024 en niet in 1924. 🤣

3
14 21st Century Guy

@14 Ja ik ben eigenlijk best nog wel conservatief wat dat betreft. Weet je wie ook nog zo conservatief als de pest is? Onze oud koningin Beatrix. Ik weet nog dat die Maarten 't Hart toen ook in vrouwenkleren wilde verschijnen bij haar. Maar dat werd door Beatrix niet op prijs gesteld als hij dat zou doen. En dat heeft Maarten 't Hart toen dan toch maar niet gedaan.

2
15 rebo

@10 Heb jij mijn eerste twee zinnen gemist?

1
16 Bop

@11 Ach ja, YouTube. Facebook ook waarschijnlijk? En je leest er hier in Nederland ook iedere dag wel over in het nieuws, dat meiden door transgenders zijn besprongen in de kleedkamer.
En toch wel hoor, ik ben een vrouw. Mijn man kan dat beamen. Zo geboren zelfs.

3
17 Bop

@ Nee Bob maar jij wel het antwoord daarop.
Dat geeft al aan dat hij fysiek sterker is dan echte vrouwen.

2
18 baba jaga

@7 Vraag het anders even aan lair white een trans die geen pielmuis meer heeft omdat zij zich een vrouw voelde vanaf jong en eerlijk gezegd ziet zij er nog best goed uit ook.

Die trans vrouwen die hun pielemuis niet kwijt willen horen niet in een vrouwen kleedkamer.
Niet voor niets noemen veel van hen zich een Lesbische trans vrouw omdat zij nog steeds sex willen met een echte vrouw maar dan wel met hun pielemous.

In americaanse gevangenissen worden kinderen geboren want transvrouwen hebben sex met echte vrouwen allemaal normaal toch.
Nee piemel eraf anders ben e gewoon een man in vrouwen kleren.

2
19 baba jaga

@19 Vraag het anders even aan Blair white

2
20 baba jaga

@12 Ben benieuwd hoe je zou reageren als je eigen kroost zo benaderd zou worden omdat er niet aan de verwachtingen van iemand wordt voldaan.

5
21 Bop

@4 Inderdaad, ik ben een man. . . Ik respecteer vrouwen en meisjes en toch blijf ik het een beetje ziekelijk vinden als half omgebouwde kerels met vrouwen en meisjes in kleedkamers willen zitten of met sportwedstrijden meedoen, zodat zij fysiek winnen.
Vandaar een aanvulling op mijn eerdere vraag. . . zouden er ook" tot man getransformeerde vrouwen" zijn, die zich met mannen in de kracht- en fysieke sporten meten?

3
22 LoydMorris

Ik weet wel dat in de tijd van de zwart-wit televisie dat je van achter het IJzeren Gordijn van die Oost-Duitse kogelstootsters had. Dat moesten dan ook vrouwen voorstellen. Daarvan zag ik er toen een keer eentje die schijnbaar moeiteloos een halter van 140 kilo optilde. Daar zal in die tijd ook wel flink aan geknutseld zijn met mannelijk hormonen. Of misschien waren het zelf wel echte mannen want het zag er verder niet uit.

3
23 rebo

https://www.youtube.com/shorts/ki6M2kXtfq8 een goede uitleg van een echt trans aan een man die zegt dat hij een vrouw is.

3
24 baba jaga

@19 Excessen zullen er altijd zijn maar daar gaat het hier volgens mij niet over.

2
25 Bop

@25 Volgens mij gaat het daar juist over het verschil tussen echte vrouwen en trans vrouwen.
Ik vind je geen vrouw als je een piemel hebt in iedergeval en in dat geval hoor je ook niet thuis in een vrouwen kleedkamer.

3
26 baba jaga

@22 Tjonge, die sport, dat doet het 'm, hè? Of is het toch niet de sport?

3
27 Bop

@26 Ik weet er niet alles van maar volgens mij zijn transgendervrouwen over het algemeen geopereerd en volledig vrouw.

5
28 Bop

@28 Ik ben ook niet alles wetend maar zo zou het wel moeten zijn indd.
Helaas is dat in de praktijk erg vaak niet zo.
Daarom is er ook zoveel ophef om mannen die zich vrouw noemen en mee doen in vrouwen sporten. en in vrouwen kleedkamers willen.
En dan heb je er ook nog die zich als vrouw kleden alleen maar om ophef te maken als zij meneer worden genoemd. hier een voorbeeld.

Vaak gaat het puur om ophef maken wegens mis gendering.

Ik ben er van tussen mijn maag knort.
Eetse.

0
29 baba jaga

@29 Eet smakelijk.

0
30 Bop

Heilig verklaarde groep van gekwetstheid XD

1
31 DikkeTor

Tja een onderleggertje voelt zich heel wat en valt anderen aan in 2024!

0
32 Zie Hier


0
33 soapbox

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ronin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@32Bij mijn weten is Lenny Kuhr joods en haar huidige man Joods....

zojuist geplaatst door Ronin

JackKropotkin
Bernie Sanders: Niets antisemitisch aan protest tegen racistische, extremistische regering Israël - Joop - BNNVARA

Sanders is net als Trump en Biden ook dement (aan het worden) en heeft een flink sterkere bril nodig want die protesten op universiteiten zijn ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@144 Je het dus niets. Ik zal dat nog even langzaam en duidelijk spellen, speciaal voor jou: N I E T S. "Dat heb ik in 139 al...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Reconquista
Golf van campusprotesten overspoelt VS: 700 arrestaties en roep om staakt-het-vuren

Wel grappig dat al een aantal bestuursleden van de universiteiten hebben moeten opstappen vanwege deze situatie. Ze hebben hun eigen studenten z...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Ronin
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

@2In Veenhuizen is eerder ook zo'n locatie geweest voor kortgestraften, dat werkte in mijn ogen ook goed. Veelal mannen die bijvoorbeeld waren...

10 minuten geleden geplaatst door Ronin

21st Century Guy
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@10 In dit artikel staat dat ze wel Joods is en het is niet de eerste de beste die dat zegt maar haar huidige echtgenoot.https://www.margriet....

13 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Ik ben het er niet mee eens dat Belarus en Rusland geweerd worden, dit evenement moet niet gepolitiseerd worden daarom zou Israël ook mee moete...

17 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Feldwebell
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@96 *Het ultra moderne NAVO materieel heeft gefaald.*Geheel in stijl en gespeend met Russische logica glorieus overwonnen door twaalfduize...

21 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Immanuel
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@96 "De NAVO tanks worden, as we speak, terug getrokken."Klopt; weer een bewijs dus dat de NAVO troepen niet in Oekraïne zitten, want als...

22 minuten geleden geplaatst door Immanuel

NK. App
Oral Sex XnxxSpanking And DiaperingElephanttube.comTwo Girls And One CupBoobs SukkingIndian Jasmine SexShycutie OnlyfansErome LeakedGot.any NudesVr Porn TubeStocking TraseFilm.x GratuitStrokemonSonali Bendre Sex VideoBoat SexReshmi XxxShemale Fuck ShemaleIndian Aunty GangbangNovinhasna CamFnaf SexxxWhat Is A PawgXxxnx DoctorOld And Young Gay PornJessica Simpson Dukes HazzardSexy Teen Big TitsDesi Hindi Audio Sex ComX-rated PornosXxx Sanny LiyanPorntubes NewTiktok Thot RedditOnlyfans Leaked DiscordNnoodlemagazineVintage AnalpornBollywood Heroin SexEscorts LatinasHot Mum And Son Sexy VideoTitts In TopsBritish Olivia PornStoya XxxFourchanVica Kerekes NudeLaura Lion PornLing PornMotherless.co.Realifecam VideoAnalssbbwSunny Leone Solo SexPorn Hub DownloadShopping Mall Sex VideoJapanies Adult MoviesBig Boob Lesbians Sucking TitsHot Egirl PornPorn VoyeourHq De Sexo 3dBokep JandaYhumbzillaNepali PorneEmilycheree Porn2019 New Porn VideosHostel PornModel UpskirtNude Celbrity VideosPaisley Flowers Porn好色t VHow Self SuckAlexas.morgan PornoPorn Old And YoungNin AhartleyIndian Red Light Area PornHitomi NetorareActress Sex TapeMia Malkova Full MovieBanana Split SexEbony Forced SexXxx Sister Brother SleepingWww Sunny Lione ComFuckig My MomFunytvIncest BlowjobIm Bout To Cum MemeXvideos Melhores VideosWinona Ryder NudeCock WorshipHotsextamilAustralia Nude BeachesFamous People NudePornographie PdBangladesh XxxxPornhubmobileKaren KaedaMdlbHarpy PornHippo PornBoobs Press XvideosPorn Stars Of The 90sBlue Picture Hindi VideoSex ArtMilf With Great TitsPornoquente.netAlessa ShineNaked Blonde GirlsLore Olympus PornNude Playboy PlamatesDesi Hard FuckMother Son Hentai MangaReal Wife Sharing PornGramin Sex VideoKatrina Kaif Ka Sex VideoAnty Saree SexBrazzers Hd ClubNighttime PornFree Porn HubbDitryshipXbvideosElvasnaps NudeXxx Sea VideoSex Gay IndianNichole SaphirCojiendo Con Mi CuńadaAndhra Girls Sex VideosShort Sex MoviesHot Girl Sex Video DownloadBig IndianboobsTila FlameReddit Porn For WomenLana Rhoades TwitterX Videos BlackmailMadam And Student Xxx VideoVideo Hot SexsiBdsm Lesbian ComicsApril Olsen PeggingSophie ReadeMarathi XxnxRomi Rain BbcSavita Bhabhi Animation Porn VideoTara Lynn NudeSexy Nude ActressIndian Porn StudentJesse TeplowBlack PytMommy Sucks BestSunny Sexy FilmRussian Porn TeensAbby Rose PornstarHot SwingersDontfuckmydaughterOffice Manager SexHot Desi Girl FuckPunjabi Blue Sex FilmProne Bone Compilation