“Duits leger bereidt zich voor op Russische aanval” (msn.com)


Uit een geheim document van het Duitse ministerie van Defensie, genaamd ‘Alliance Defence 2025', blijkt dat ook het Duitse leger zich voorbereidt op een eventuele Russische aanval. Volgens de Duitse krant Bild gaat het om een draaiboek dat onder meer gebruikt zal worden voor NAVO-oefenin ...

door zilvergoud in Buitenland  ·  80 Reacties

  • 17
  • 433x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50

Bedankt dat je het resultaat van 8 jaar beschietingen laat zien.

Oekraine kan vandaag nog stoppen met de beschietingen van het oosten, en de Misk akkoorden naleven.
"Local Self-Governance in Particular Districts of Donetsk and Luhansk Oblasts,"

5
51 Vageali6888

@49

Met andere woorden, Rusland stelde een verdrag voor waar naleving van eerdere verdragen en afspraken in opgesomd staan ...

4
52 Vageali6888

@51

Dat is in strijd met wat Poetin drie weken geleden beweerde. Ik wees je daar al eerder op vorige week. Poetin kan NU verklaren Oekraïne te hebben gedenazificeerd, gedemilitariseerd, en tegen zijn bevolking zeggen dat het land geen bedreiging meer vormt. Dan is het vandaag nog klaar.

@52
Russische verdragen zijn een devaluatie van het papier waarop ze gedrukt zijn. De hele wereld weet het. Minimaal voor de komende vijf decennia.

3
53 Feldwebell

@32 De bevolking, en tenminste totdat Poetin zijn legertje er op af stuurde ook in Oekraïne.
ik denk eigenlijk dat we Rusland eens moeten gaan denazificeren, bijvoorbeeld in een "speciale militaire operatie" Lijkt je dát geen goed plan.

3
54 Tussenderegels

@53

"en tegen zijn bevolking zeggen..."

Zonder een verklaring van de VS dat Oekraïne neutraal blijft zou dat een leugen zijn toch ?

3
55 Vageali6888

@53

drie weken geleden had hij het ook o.a. over de neutrale status van Oekraïne als doel

3
56 Vageali6888

@55
Het land was al op leugens gebaseerd tijdens het Tsaristisch-tijdperk. Je kent de betekenis van de befaamde 'Potemkin dorpen' niet? Ook Catharina de Grote leefde toen al gedeeltelijk in een gecreëerde schijnwereld. De Bolsjewieken 'raffineerden' uiteindelijk die leugen, het verdraaien en het vingerwijzen tot perfectie. Dat wat jij nu de hele dag zo'n beetje imiteert zeg maar.

2
57 Feldwebell

@56
Gedemilitariseerd en neutraal, juist ja. We geven jou een huis in een ruige buurt zonder omheining of sloten op deuren en ramen. Goed zo?

1
58 Feldwebell

@58

Lees alle veiligheidsgaranties die Rusland voorstelde in @49 , toen dat resoluut afgewezen werd wist Rusland genoeg.

4
59 Vageali6888

@@59 Veiligheidsgaranties van Poetin zijn totaal niet waard. Het zal eerder alle alarmbellen moeten laten rinkelen.

1
60 RobP

@60

Rusland wilde zich committeren aan die veiligheidsgaranties voor alle landen in de regio, de VS niet ..

Lees @49 eens goed, meer dan redelijk.

2
61 Vageali6888

@59
Onzin. Scholz en Macron, laatste zelfs tot twee maal toe, zijn beide nog in het Kremlin geweest vlak vóór de inval. Dat Rusland 'genoeg wist' is voor nu helemaal niet zo relevant meer. Dat is voer voor tribunalen die na de oorlog ingericht zullen worden.

Kijk maar uit dat je daar zelf geen lijdend voorwerp bent dan.

1
62 Feldwebell

Zelfs na het Nagorno-Karabach debacle notabene twee maanden geleden toch gewoon door blijven raaskallen over veiligheidsgaranties.

1
63 Feldwebell

@61 Lees de laatste zin van #60 nog maar eens.

1
64 RobP

Er zit ergens een groot probleem, de Russen hebben de oorlog met het kapitalistische westerse systeem verloren, m.i. terecht, daarna het kapitalistisch systeem gekopieerd en opgepakt, de Chinezen idem, helaas is het westen min of meer communistisch socialistisch geworden.
De Russen en Chinezen zijn niet gek, ze hebben ons succesvolle systeem gekopieerd en toegepast, en wij hebben enkele van hun foute ideeën die via de universiteiten massaal verspreid en gepromoot werden, gewoon overgenomen.
Wij verliezen, niets bezitten en gelukkig zijn werkt alleen voor idioten, niemand gaat voor zo een stompzinnig systeem vechten of werken.

3
65 Sarcoff

@62

En welk punt van @49 vonden Scholz en Macron zo onaanvaardbaar dat ze Rusland niet konden geruststellen en zo een oorlog voorkomen ?
Vergeet niet dat Frankrijk en Duitsland eigenlijk al tijden waarschuwen voor provocatie van de Russen, helaas lopen zij ook aan de leiband van de VS ...

"France and Germany have warned that this would unnecessarily provoke Russia"
"warned against further burdening relations with Moscow, which are already strained over US plans to build a missile defense shield on Russia's doorstep"
https://www.spiegel.de/international/world/nato-expansion-defeat-france-and-germany-thwart-bush-s-plans-a-545078.html

2
66 Vageali6888

@66
Je draait de zaak om. Het waren juist Scholz en Macron die door Poetin met een kluitje het riet in verwezen werden. Een breed lachende Lavrov beweerde twee dagen voor de inval nog dat hun bezorgdheid een vorm van hysterie zou zijn. Inmiddels weet de wereld beter. Daar verandert ook een artikel uit 2008 verder niets aan. Rusland is niet de leidende factor hè Vage.

1
67 Feldwebell

@65 Het waren en zijn nog altijd autocratieën. Ach ja, daar zijn ook altijd voorstanders van te vinden.

0
68 RobP

Binnenkort mogen de Oekraïners de F16's vliegen...................

1
69 eh

@69

Kun je nog aangeven welk punt in het voorstel verdrag van @49 zo onacceptabel was ?

Het artikel laat zien dat ook Frankrijk en Duitsland bewust waren van de provocaties richting Rusland.


Scholz en Macron waren niet voor niets in Moskow begin feb.2022, die zagen de bui al hangen.
Poetin opperde dezelfde voorstellen als het jaar ervoor, wat erna ging gebeuren hing af van de reactie op die voorstellen en de escalaties in de regio

15 feb.
“What will Russia do next? Russia will act according to plan. What is the plan? The plan is based on the actual situation on the ground. Who can say how the actual situation will develop? Nobody at this point. There are other parties to consider. But it is our intention and resolve to reach agreement with our partners on the matters we put on the table, by diplomatic means.

These matters are well known: with respect to Russia’s security, it is the non-expansion of NATO and the withdrawal of the bloc’s military infrastructure to the 1997 positions, and non-deployment of missile strike systems near our borders. I think everything is clear.”


- geen verdere Nato/VS expansie richting Rusland
- naleven NATO-Russia-Founding-Act uit 1997
- geen VS raketinstallaties aan de Russische grens

Logische verzoeken van hun kant.

2
70 Vageali6888

@70

Wil je door telkens met dat waardeloos voor intern gebruik ontworpen Russische vodje te wapperen en aanverwante domme vragen daaraan te koppelen suggereren dat je weet wat er werkelijk besproken is in Moskou? Slechte poging dan. Even wat over expansie: De NATO-russia FOUNDING-ACT waar jij zo graag naar verwijst is in het verleden al diverse malen door het Kremlin overtreden, waarbij de westerse desinteresse telkenmale uitmondde in een nieuw conflict gestart door Moskou. Stukje Russische logica waar jij en die andere vatniks van vol lopen. Daar hielpen ook geen Scholz en Macron meer.

En over welke 'raketinstallaties' heb jij het toch altijd? je kunt nog geen raket van een vuurpijl onderscheiden als het erop aankomt Vage. Die in Kaliningrad zijn Russisch en die in Fantasialand tellen niet mee. Dan weet je dat alvast.

1
71 Feldwebell

ojee, dan gaat rusland aanvallen met het resterende 10% van het gare wapenarsenaal en ongetrainde jongens en meisjes..

0
72 maarten1234

@52 volgens mij is er in 2014 ook een minsk verdrag geweest waarin afspraken stonden over de donbas regio wat eea nu kan verklaren.

1
73 maarten1234

@73

Kijk even naar de kaart van Rusland anno 1600 en de groei die het sinds die tijd heeft doorgemaakt. Leg daarnaast het met succes al honderden jaren naar buiten toe uitgevente paradigma van 'De bedreigde Russische staat' en je hebt je verklaring. Zo moeilijk is dat niet, allemaal Russische logica. Vraag maar aan Ali.

1
74 Feldwebell

@74

Dat ging niet zonder slag of stoot.
Bedankt voor het inkoppertje question

3
75 Vageali6888

@75
Vandaar ook dat demografisch probleem na al die slagen en stoten.

1
76 Feldwebell

@73

Ja klopt

MiskII
"Local Self-Governance in Particular Districts of Donetsk and Luhansk Oblasts"

Het parlement daar zelfs een aparte wet voor goedgekeurd
"The parliament of Ukraine approved a law on "special status" for Donbas on 17 March, 2014 as specified by Minsk II"

2
77 Vageali6888

@77
Allemaal irrelevant vanwege de oorlog die zo nodig moest. Het Rusland van Poetin is teruggekeerd in haar oude modus en kent geen grenzen – noch geografisch, noch politiek, noch juridisch.


Alleen als we Poetin duidelijke en keiharde grenzen stellen kan er vrede met Rusland zijn.

0
78 Feldwebell

Ik laat Kiev, de eerste hoofdstad van Rusland even waar het is en ga terug naar Duitsland. Ik hoop wel dat de Duitsers de Russen flink overhoop schieten anders staan ze straks ook hier voor de deur. Dat staat in @78 , Poetin kent geen grenzen:

== De Duitse defensieminister Boris Pistorius verklaarde enkele weken geleden dat Duitsland vijf tot acht jaar de tijd heeft om zich voor te bereiden op een mogelijke oorlog met Rusland. De Zweedse legertop waarschuwde vorige week haar bevolking al dat ze zich mentaal moeten voorbereiden op een oorlog. ==

1
79 Slavink

Niet alleen de legers van NAVO-landen, maar hun hele samenleving moet zich aanpassen aan een nieuw, onvoorspelbaar tijdperk. Alleen zo kan de NAVO zichzelf verdedigen en tegelijkertijd Oekraïne helpen om zijn strijd op leven en dood te doorstaan. “We hebben een oorlogstransformatie nodig.”

1
80 zilvergoud

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Antisemitisme wél en islamofobie niet bestrijden: deze dubbele standaard bedreigt onze democratie - Joop - BNNVARA

Islam is per definiti antisemitstisch toch?Mensen die dat niet snappen bedreigen onze democratie volgens mij ......

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Wedergeboren
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@73 "Die man heeft ruggengraat." Orban? De grootste chanteur van Europa? Voor een pak geld levert hij weer rap zijn principes in, ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Vageali6888
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@71"heeft nu eenmaal.."Dat gaat ervan uit dat je wat er ook gebeurd voor eeuwig aan een verdrag vast zit, en dat is niet zo :) Pro-im...

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Schildpad
Bonobo's vriendelijke goedzakken? Vergeet het maar, ze zijn nog agressiever dan chimpansees

@2Geef ze maar eens wapens XD...

11 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Strongoli
VS waarschuwen dat Iraanse aanval op Israël aanstaande is

@3Zo'n vaart zal het waarschijnlijk niet lopen. Iran heeft wel vaker landen gedreigd.En reken maar, dat het antwoord van Israël, op een aan...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Malinois
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

Die man heeft ruggengraat. Er is nog hoop. Ik zou wel eens een peiling willen zien onder de Europese burgers met de vraag of zij het standpu...

15 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Sywert heeft heel veel spijt: 'Ik leef nu van 15 euro per week"

Wil hij medelijden opwekken of zo? Dacht dat hij ook veel gelden naar het buitenland gesluisd had.Geloof er niets van, dat hij zo berooid is. ...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@70 🙈...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@57 @64 Nederland heeft nu eenmaal het Vluchtelingenverdrag getekend. De mensen die hier worden opgevangen zullen ook aan de bak moeten....

18 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Viktor Orbán: “Hongarije zal niet toegeven aan migratiewaanzin”

@66 "Gatver." Zeker, maar gegarandeerd dat er zijn die dat gaan proberen. Als het moet vrten ze iedere voeddsel waar ze diarree ...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Teengirl MasturbateShanaya Abigail NudeSudden SexMulher Do Tiktok NuaSunny Leone VideoDay Sulan OnlyfansPornográficas PornográficasTherealpinuppixie NudeAsianmilf PicsEbony AsslickedNude Celeb HacksPornhub Black PeopleAnime With Sex ScenesBraazersA Promise Best Left Unkept GalleryAndrea EspadaDesi VillagesexDese Sex VideoBengali Bf FilmBollywood Actress Sex MovieHentai Milf PornByron Long PornThe Flourish PornHentaihaven ComJennifer Aniston Micro BikiniHot XxxxxLily-rose Depp ToplessEmily.willis LeakedNimrat Kaur NudeMilf Cock SuckVanera X PhotosCumeyeCandy AsmusXnxx SilipingFull Sex RomanceLatest Full Hd Porn VideosHindi Rap SexElena Genevinne PornHot Wife SexBest Sex Videos 2019Mature Sex HdIndian Sex PartyNf Busty FilmsKristine Debell PornHd Indian PornEbony Masturbate PornForcerape PornMardi Gras FlashFre Xxx MoviesPorn ForesomeTypes Of HentaiHallie Barry NakedFree Pornhun ComOnichichiHindi Bangla XxxDadi Dining HallOmegle Tits FlashLaila.gomezAlan Ritchson NudeSex Vidioes ComMasaj XxxWww Xxx Com Hindi MeNaked Celebrities PornLucky CryshPorn Hd Full VideosHentai Scan FrFilm PornovintageسكسكرتونBog Titty GothFree Porn Teenage LesbiansXxx Sex Full Hd ComClassroom Sex VideoIndian Pone VediosHummping PornLesbain Porn RealBridgette B CuckoldFree Full Movie PornTikb-154Brekie Hill LeakKannada Heroine NudeXxx Porn Hindi ComJun KasuiGay Raping PornOh KnottyFree XxxRomi Rain MomFather And Daughter SexingAimi YoshiBikinii PornFat Gurl PornSon Mom Porn MoviesHentaifox ComSally D'angelopornAudrey NoirWomen MooningOld Mom XxxForcedxxxPotn HubMia Khalifa PonSec Video TamilPorn Videos In SareeOld Fat Women SexPornstar Fuck VideoNude Russian ActressSister HentaisPorn Black HoodEliza IberraForced Roleplay PornSarah CalderiaKavya SinghWww X Videos Full HdGoonetteNanga ArchestraAlina Lopez VrJapanese Bondage Pornسكس سعوديStuckage PornAletta Ocean XnxxGym Wali BfXnxc MomNonsalemwitch Onlyfans LeakSwx Video DownloadHd Porn KtubeGrowth PorncomicsCatgirl HentaisAmelialiddellVideospornographyDe Rankin NudesFollando A Su MadreMia Khalifa Big TittiesAltyazılı P O R N OCocomelon Porn.Mandy MadisonJangal XxxSezxxSexy Pirn VideoNaughty America Telegram ChannelShruti Hassan NavelTheo James Nude SceneBigboobmomHot Beautiful PornSouth Indian PronIndian Girl Xxx Porn VideoSheila And Kesha OrtegaWwe Porn HdForce PornAdult Chat LinesTelegram Grupos PornografiaTiktok+18xxxMommy Milkers