‘Hadden we het niet ingezet, was er ook kritiek geweest’: 17.000 Europese doden door ‘wondermiddel tegen corona’, zegt studie (demorgen.be)


In zes Europese landen zijn bijna 17.000 mensen gestorven aan de bijwerkingen van ‘hydroxychloroquine’, het malariamiddel dat beloftevol leek tegen... ...

door Immanuel in Buitenland  ·  89 Reacties

  • 20
  • 816x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Oh echt? Dan is reactie @44 ook een beetje voor jou. 😂

3
51 Bop

@47 Als jullie dat vinden is het ook best, er vallen wel veel sporters en reporters plotseling dood of bijna dood, maar als bij jullie niet eens opvalt zit er m.i. toch een behoorlijke blinde vlek.
En blinde vlekken zijn bijna niet te verhelpen, en mijn lieve schaapjes, eigenlijk kan het mij ook geen reet schelen.

5
52 Sarcoff

@45 “zoals in Cuba”

Of all places question.

0
53 JackKropotkin

@52 “sporters en reporters plotseling dood of bijna dood”

Die hebben die hydrotroep genomen.

1
54 JackKropotkin

@54 Hydrotroep, zegt mij niets, Hydrotroop oppervlak actieve stof?

6
55 Sarcoff

@45 O, je bedoelt die malaria tabletten die ik bij mijn werk altijd in Afrika en andere landen moest slikken, hydroxychloroquine, nooit last mee gehad, ik gooide ze gewoon weg.

5
56 Sarcoff

@52 Je kunt niet zomaar zonder enig bewijs dingen gaan roepen. Heeft niks met blinde vlekken te maken maar gewoon met je gezonde verstand gebruiken.

7
57 Bop

@57 klopt, doe dat dan eens een keer.

5
58 Sarcoff

@53 @45 en dat ze Chloroquine gebruikte i.p.v. HydroChloroquine detail maar toch 🤣 , mag ook wel opmerkelijk worden genoemd, niet dat het tot aantoonbaar meer succes leidde.

3
59 Moien

Dit hydroxychloroquine werd als laatste redmiddel ingezet aan ernstig zieke covid-19 patiënten geadviseerd door wetenschappers/ deskundigen . Dus aan onder/andere ernstig zieke ziekenhuispatiënten , terwijl hydroxychloroquine in deze fase van ernstig ziek zijn juist averechts werkte op dat wat men verhinderen wilde , meer bloedklonters . Slechts in de beginfase kan hydroxychloroquine mee helpen minder ziek te worden van covid 19 . Artsen hebben met hydroxychloroquine ernstig zieke patiënten behandeld omdat ze het middel hydroxychloroquine op dat moment het geschiktste middel vonden .

2
60 Olivia

@60 ze hebben het geprobeerd in het prille begin omdat het leek te werken in vitro en bij dieren bij SARS Cov1 in 2004 , al snel bleek dat dat niet het geval was.

3
61 Moien

@61
Ja het werkte averechts . Wil je hydroxychloroquine in de beginfase van besmetting gebruiken dan werkt het alleen maar bij grote hoeveelheden van het middel . wat dan weer leidt tot bijwerkingen .
Het is zo lastig want je gaat het hydroxychloroquine niet gebruiken als je weinig klachten hebt , en toch is dit het tijdstip om dit middel werkzaam te laten zijn . Vaak zouden mensen dan dit middel bij voorbaat nemen terwijl ze het medicament niet nodig hebben .

1
62 Olivia

@58 Dat doe ik dus. Ik ben geen wappie.

6
63 Bop

@63 Dat hoef je mij niet te vertellen, je bent woke, en die denken dat ze denken.

5
64 Sarcoff

@64 Nee hoor, die weten het gewoon zeker. Woke komt van wakker, weet je wel?

5
65 Bop

Stervende mensen kun je toedienen wat je wilt, het gaat niet helpen. Dat ligt niet aan het middel, maar aan het stadium waarin de patiënt verkeert.

5
66 spookrijder

@65 Ja, dat is mij welbekend, woke lieden hebben gewoon een messiascomplex, moeilijk te behandelen.
Wel een beetje zielig.

6
67 Sarcoff

@67 Ik vind jouw filmpje zieliger eigenlijk. 🤣

5
68 Bop

@68 Ja, mijn brave Bop, best zielig, die sporters die vaak dood neervallen na dat omstreden covid goedje wat met de neppandemie massaal bij de woke lieden is ingespoten, het is wel een ongelofelijke miskleun van de globalisten geweest.
Het was bij sommigen wel een snelle dood, dat is wel zo humaan.

5
69 Sarcoff

@69 En dat ga jij nu staven met een betrouwbare link. Naar een wappie website waarschijnlijk. 🤣

6
70 Bop

@70 Ik laat jouw maar bij de NPO, NOS en eventueel de volkskrant en wat ander banaal volksvermaak op de TV, dat zijn voor jouw hoogstwaarschijnlijk de bronnen van ultieme waarheid.
Misschien dat je er nog een vleugje CNN bij pakt, alhoewel ik betwijfel of je die taal begrijpt.

7
71 Sarcoff

@71 Hahaha 🤣🤣🤣 geweldig dit.

4
72 Bop
73 Schildpad

@70 Beste Bop, hier het leuke linkje naar de wappiesite, waar je om vroeg, waar een oude edoch slimme meneer het uitlegt, je mag er van denken wat je wilt, de goede man is Prof dr. Pierre Capel, weet heel veel van immunologie.
https://www.ninefornews.nl/prof-pierre-capel-is-zeer-geshockeerd-dit-is-onbegrijpelijk/
Misschien hecht je meer geloof aan de 3e rangs schoolmeester Hugo de Jonge, dat mag ook.

5
74 Sarcoff

@74 Pierre Capel, vervroegd emeritaat in 2002 omdat hij onderzoeksgelden naar zijn eigen rekening doorsluisde. Nou, maar dat lijkt me een heel betrouwbare man. Not.
https://dub.uu.nl/nl/content/hoogleraar-treedt-terug-na-doorsluizen-vakgroepsgeld

4
75 Bop

@75 Een timmerman, een oude rot in het vak, heeft na een klus niet al zijn verdiende geld opgegeven bij de fiscus. De man kan dus niet timmeren, het is een onbetrouwbare prutser. Zoiets?

3
76 spookrijder

@76 Timmeren misschien wel maar ik zou hem niet vertrouwen als hij daarna met zijn rekening komt. Daarom maar helemaal geen zaken met hem doen.

4
77 Bop

@77 Beste Bop, ik zou als ik jou was op tijd mijn griepspuitje gaan halen, en, boostertje covid, het is geen vaccin, maar word wel zo aangemerkt, en vooral Hugo de Jonge zijn aanwijzingen volgen, altijd laten spuiten, in een frikandel weet je ook niet wat er in zit, nou heb ik bij Hugo de indruk dat er in een frikandel meer hersenen verwerkt zijn dan in Hugo.

3
78 Sarcoff

@78 Waarom reageer je nu op de persoon en ga je volkomen voorbij aan wat ik aandraag over Capel?

2
79 Bop

@79 Waarom niet, als jij het de aanwijzingen van Hugo, deze overheid en de M.S.M. zo omarmt, moet je ze toch zelf ook wel opvolgen, maar jij bent echt woke, zelf net als Jetten de wereld overvliegen, maar tegen anderen zeggen dat ze te veel vliegen.
Doe wat ik zeg, maar wat ik doe is voor jullie verboden.

3
80 Sarcoff

@80 Je kletst maar wat. Alles uit de onderbuik. Ik maak nooit vliegreizen bijvoorbeeld. En nu?
Ga je nog in op de "betrouwbare" Capel? Of weer niet?

2
81 Bop

@81 Houden zo, nooit vliegen, kom ik je hier tenminste niet tegen, en wat Capel betreft, kom maar met betrouwbare links, maar je vroeg om een wappielink, stuur ik er een, weer niet goed.

2
82 Sarcoff

@82 Bop vliegt niet, dat laat mensenangst niet toe. Hij laat elke nieuwe liefde naar hem toe vliegen om deze als hij/zij/het begint te klagen over het huishouden moeten doen en de € 10 zakgeld per week, weer in het vliegtuig te zetten.

3
83 Frans Dictatormans

@82 En weer op de man en geen reactie op de betrouwbaarheid van Capel. Ik stuurde je overigens een betrouwbare link op @75 . Maar die doet je blijkbaar te veel pijn. Grappig dat jij mij niet wilt tegenkomen. Dit is een anoniem forum, slimmerik.

2
84 Bop

@83 Altijd oppassen met die aannames van je, bijdehandje. Je zet je er al gauw mee voor lul. Alweer. 😌

2
85 Bop

@75 Ik heb het net gelezen, "Ondanks de constatering van de accountants dat er geen sprake is geweest van onrechtmatig handelen'' dus het zal wel meegevallen zijn, hij wilde de gelden waarschijnlijk beschermen tegen de overbekende graaizucht van woke links.
Maar oke, daarom een linkje van een andere wappie site, wappies en die sites blijken namelijk achteraf bijzonder vaak gelijk te hebben.
https://dissident.one/dr-mccullough-onthult-verontrustende-details-over-bloedstolsels-en-myocarditis-na-vaccinatie

1
86 Sarcoff

@84 Arme Bop, nou snap tevens je wereldvreemde visie, je vliegt nooit, en je leest en haalt je informatie uit saaie verhandelingen op politiek/ woke correcte DUB blaadjes, kom op Bop, de wereld is groter, kom uit je beschermd coconnetje, pak het vliegtuig en boek een ticket om naar een willekeurig land in Afrika te gaan, en duik daar eens in het bruisende uitgaansleven, veel plezier, en lees ook eens wappie informatie, die zijn soms hilarisch en vaak juist, en ook wel eens complete onzin.

0
87 Sarcoff

@84 En weer op de man? ik las net dat jij een vrouw/meisje bent, nou, dat verklaard bijna al je reacties.
Het is namelijk de vrouwelijke instelling die mannen ertoe probeert aan te zetten om hun problemen en die van anderen op te lossen, je bent gewoon het voorbeeld van een gemiddelde vrouw, maar ietwat gefrustreerd, feminisme heeft de vrouw niet gelukkiger gemaakt is mijn indruk.
Toch gaat het meestal beter als iedereen zich op zijn eigen problemen concentreert,

0
88 Sarcoff

@86 🥱 @87 🥱 @88 🥱

1
89 Bop

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Bloemen- en plantenexport bezorgd door nieuwe inspecties aan Britse grens

Als de prijzen verder omhoog gaan loop je kans dat de britten zelf planten en bloemen gaan kweken. Dan zal nederland weleens flink kunnen lijden...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
KIJK. Amerikaanse leerling slaat tot twee keer toe leerkracht vol in het gezicht, die op haar beurt ijzig kalm blijft

@4 Maar waarom "regtsche onderbuikjes" er bij zetten? Het leek mij meer, dat je wat wilde uitlokken. . . . ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@33 Je kunt zat filmpjes op internet vinden hoe kinderen van zo rond de 5 jaar in legerkledij schietoefeningen krijgen, probeer tijdens gevechte...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

ongelovenloos
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Timmermans beseft dus nog steeds niet dat hij zichzelf steeds verder ingraaft .Laat hem maar zijn gang gaan want hij is zijn eigen ondergang....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Sarcoff
Dermatology's Disastrous War Against The Sun

https://www.ninefornews.nl/de-schokkende-waarheid-over-huidkanker-wat-ze-je-niet-vertellen-over-de-zon/...

4 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

ongelovenloos
Klimaatminister Jetten blijft CO2 uitstoten: 'Ik ben geen heilig boontje' - NieuwRechts.nl

Hij doet zelf dus wat hij anderen verwijt .Dat zie je wel vaker aan de linkse kant....

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

Altijd weer die verdomde Finnen!...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@61 Ja, ze moeten hoge piefen gaan inzetten in de frontlinies. Dan gaan ze ineens heel anders denken over alles. ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Klimaatminister Jetten blijft CO2 uitstoten: 'Ik ben geen heilig boontje' - NieuwRechts.nl

"Ik vind het niet de manier waarop we met klimaat moeten omgaan: dat we elkaar de maat gaan nemen en ieders individueel gedrag eindeloos onder e...

15 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Sinds 1999 zit de navo dus al in Oekraine....

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Adult Xxx ComShitty TubeClea GautlierGlory Hole SecrectsXhunter LiveTelugu Heroine SexIndian New Desi Sex VideoWeb Series Desi PornShin Hati NudeFotos De De Hombres DesnudosHott Latina PornJason Luv Lena PaulFeel_our_vibeCincinnati ListcrawlerSucking BreastDesi Xnxx MovieWww Xxx MmmMidv-377Voluptuous MagazineReagan Foxx Johnny SinsJapanese Massage EroticFeme Fun .comSexhd VidPornstars Biggest AssesToph PornCarmela ChutchDoggystyle.povIndian South Sex VideoDesiree Montoya PornArmy Lesbian PornVideos Pornograficos Gratis En EspañolDeep Fake CelebritiesVirgo Peridot PornAlwxis BreezeKatrina Jade PornWww Bhabi Sex Video ComIndian Home Made Xxx VideosBlacked Porn VidsWife Swab PornCuckoldchatRubmaps ComFree New Brazzers PornXxx VoyureHdporn BrazzersMilfs FuckingMinako Komukai PornShemalecartoon PornPlush PornAsylynn BrookeRencontres SexeFilms Pornographiques VidéoPregnant HentDesi Hijra PornGod Xxx VideoHollywood Sex Movies 2019Porn Hd BengaliDeepstroke HentaiMyhentiacomicBollywood Pron VideoJapanese Mom FuckDesi Viral X VideosStepmom Bathroom PornHindi Aunty Porn Video2 Huys 1 HorseAnal Ebony MomsGay PornrnNaked Famous PeoplesElla-rae Smith NudeMarilyn Monroe AssLove Making VideosCartoon BlowjobMoriah Mills Porn StarCeleb Jihad CamRosario Dawson NudesLatin CumshotsRebecca J NudesBrother Sister Sleeping Sexy VideoBlack GrandmapornMom Sliping PornMom Talks Dirty PornNaughtyt AmericaMovies Of PornFetlifzX Video Xnxx ComSexbaba NetNangi LarkiXnxx Babes ComDesi Mature PornIndian Romance XAnimes HentaiPakistion XxxBig Titty BrunetteYhvi PornBokep XnxxcomInstagram PornographyBaixar Filmes PornoNaked Women PicturesCelebrity Blow JobsSally DeangleoCo Ed ConfidentialMilf PactPervertfamilyTheync.comDanielle Nicolet NudeWww Xn VideoGoatsexIndian Teen Porn TubeJapanese Teacher XvideosRaceplay BbcReality King Money TalksQueen Rogue CreampieXxxbfgfHow To Suck BallsHomeade ThreesomesLacey LarsonWater Sex PornExtream CreampiesCassiana CostaRarecordBestporncomicsTeen Nudes PornMy Aunty Sex VideoAnul PornShakeela Sex Movie DownloadAddison Rae NudeXvideo4Mia Khalifa Pron HubNew Orleans PornPornography In ArgentinaHandjob GiSuper Hot SexSmall Tits PornTürkçe Altyazılı PornoüForestfayeeInflation FetishDaniel Sex VideoAsslick AsianHenti Huge BoobsFosters Home For Imaginary Friends PornMom And Son Kitchen XxxBig Tittie TeacherBad Dragon DilStepmother FirndsSexyxxxxxShopping SexPorndoPovcomPlay Game Sex VideoMistress CuckoldEingles Xxx