Afschuw in Italië over grote groep die fascistische groet brengt in Rome (nos.nl)


Het in Italië verboden handgebaar werd gebracht bij het voormalige hoofdkantoor van de opgeheven Italiaanse fascistische partij MSI. ...

door zilvergoud in Buitenland  ·  38 Reacties

  • 16
  • 417x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het was in Rome, 7 januari 2024, maar het leek wel 1924", ja ze komen er weer aan de bruin hemden.

9
1 zilvergoud

@1 Blijf echter over de schouder kijken, je wordt afgeleid van het ware gevaar.

11
2 Frans Dictatormans

@2

Vieze rat.

10
3 FrisseBries

@1

Die bruinhemden zijn er al. Zie @2 en nog velen op dit forum.

Verschrikkelijk, waarom heeft de politie niet ingegrepen? En die premier van Italie is niet erg fris.

11
4 FrisseBries
5 sockknitter

@3 Leer jij deze antwoorden op de Neo-Nazi academie? Ik weet niet hoor, maar ik heul niet met degenen die Europa ongecontroleerd binnenvallen en kapotmaken, laat dat nou precies zijn wat de ratten van de NSB deden. Laat je zelf onderrichten ipv manipuleren en je begrijpt het wellicht. Of, bestaat er soms een filmpje waarmee jij wordt gechanteerd of zo? Zo nee dan kom ik terug bij mijn eerste indruk van jou: te verward.

9
6 Frans Dictatormans

@3 Heb je voor meer intimiderend effect al van die ijzeren klikkers onder je laarzen geplakt?

10
7 Frans Dictatormans

@Frans huppedepup

Jij bent wel zo extreem, dat ik zelfs via internet niet met je wens te spreken. Over and out.

9
8 FrisseBries

@8 Neem nog een snuif uit je oksel, zelfverheerlijkster die heult met de vijand. Al je overhemden zijn toch wel van dezelfde voorgeschreven bruintint? Oh, jij verzorgt de distributie ervan en Bob die van de laarzen? Nou nou, jij doet ook de ledenadministratie van de NSB afdelingen op provinciaal niveau? Hoelang kun je je rechterarm inmiddels hoog houden?

9
9 Frans Dictatormans

@8 Jij bent de fascist, en je beseft het niet eens.

10
10 Sarcoff

@9 Ga je lekker, wappie? Tijd voor je pilletjes, denk ik zo. En vergeet je niet om af en toe je rust even te pakken? Voor je het weet draai je nog verder door, gekkie.

11
11 Bop

@11

Omg. Elke keer als ik denk dat het niet gekker kan, kan het toch nog gekker. Omg.

11
12 FrisseBries

@10

Jammer dat je weer terug bent Sarcoff. Ik heb je bepaald niet gemist met je gewappie en je idiote wereldvreemde comments.

11
13 FrisseBries

Proberen om centrum-rechts & centrum & centrum-links & links vanuit de extreemrechtse hoek - waar de fascisten zich roeren - te framen als NSB, is uitermate lachwekkend (en een beetje zielig).

Enfin, tenminste is er dan nog wel het besef dat 'fascist' niet al te best is.

Nou die zelfkennis nog een beetje omhoog.

9
14 zeikenderechter

@12 Ja, we leven in een hele rare tijd. Ik hoop dat ze niet gaan bezuinigen bij de GGZ. Daar moet juist geld naartoe!

9
15 Bop

@14

nsb'ers heulde met de vijand, ik denk dat de vergelijking daarom gaat.


Voor de rest, bizarre beelden ...

4
16 Vageali6888

@13 Je hebt toch wel alle boosters genomen hoop ik. 😆

8
17 Sarcoff

@17

Jazeker, ik wel. En aangezien jij daarmee wenst te spotten en ik denk dat jij helemaal geen vaccinatie uit egoïsme genomen hebt, zou ik bijna wensen dat jij eens een stevige ziekte krijgt die voorkomen had kunnen worden.

7
18 FrisseBries

@14

Die lui sporen niet. En zelfkennis? Dat kennen ze al helemaal niet.

8
19 FrisseBries

@18 Ik wens je alle gezondheid toe, ondanks al je boosters, dus ik vrees het ergste voor je, en nee, ik heb mijzelf niet gek laten maken met die opgedrongen massapsychose/indoctrinatie, dus niet tegen covid ingeënt, en ik heb het ook niet gehad.
Het leuke is, ik ben nooit ziek, ik weet niet eens wie mijn huisarts is.

7
20 Sarcoff

@20

Dat je nooit ziek bent vrijwaart je niet van ziektes. Er kan zomaar ineens eentje komen. Ik hoop dat je er dan van zult leren. Want eerder leer je niks.

8
21 FrisseBries

Groepsdenken het grote gevaar van de mensheid.

5
22 soapbox

@6
"ik heul niet met degenen die Europa ongecontroleerd binnenvallen en kapotmaken, laat dat nou precies zijn wat de ratten van de NSB" over de Joden zeiden!

8
23 Immanuel

Vervolg @21

En je kunt dan wel het ergste voor mij vrezen, maar ik heb helemaal geen last van de vaccinaties/boosters. En als ik alsnog corona zal krijgen zal het ziekteverloop heel wat milder zijn dan iemand als jij die nooit gevaccineerd is ertegen.

9
24 FrisseBries

@24 Ik hoop het voor je, en ik hoop dat je misplaatste vertrouwen in Hugo, Kuipers de westerse overheden en big farma niet beschaamd word.
Maar erg volwassen reageer je niet, meer als een maagdelijk sneeuwvlokje.

7
25 Sarcoff

Zeg Sarcoff. Ik noemde je een wappie niet alleen vanwege vaccinaties. Je bent gewoon een totale complotdioot.
Maar het gaat in dit nieuwsartikel niet over complotten of corona.

7
26 FrisseBries

@11 @12
Zoals gisteravond al medegedeeld hebben een paar van mijn honden en ik uren over de hei en door het bos gezworven en we zijn nog even bij de nieuwe buren op landgoed De Zwaluwenberg langs geweest. Hardnekkig zuur luchtje, ik heb je naam doorgegeven met daarbij het verzoek jouw rattenkopje als een van de eerste publiekelijk op de Dam in Amsterdam kaal te scheren en de eerste die het begreep was Plasterk, after all it takes a fox to catch a fox, nietwaar zuur luchtje?

Een paar feiten voordat ik je dusdanig ga aanpakken dat Tramadol de lichtste medicatie is die jou zal worden voorgeschreven.

Mijn vaders vader is voor de ogen van mijn vader geëxecuteerd door de Duitsers in 1940, hijzelf en zijn broer moesten onderduiken. Bij een boer, die jullie enthousiast willen verbannen. Mijn moeder en haar gezin woonden in Baarn en haar vader moest verplicht voor de Duitsers in hun hoofdkwartier in Baarn koken, een van de. Na de oorlog hebben nog een aantal lokale NSB-ers (jouw soort! Voor het geval je 50 Eurocent muntstuk maar niet wil vallen!) geprobeerd mijn opa van alles in de schoenen te schuiven om maar te kunnen ontkomen aan vervolging. Half Baarn wist dat als mijn opa met de kar met eten door Baarn liep, een derde van dat voedsel bij de Baarnse bevolking terecht kwam. Door omstandigheden halverwege de oorlog gescheiden waarna mijn moeder als circa 10-jarig meisje tijdens de hongerwinter alleen op pad moest om eten voor haar moeder, zusjes en pasgeboren broertje zien te vinden. De vader van mijn beste vriend werd opgepakt en naar Berlijn verscheept om aldaar dwangarbeid te verrichten. Extra pijnlijk: de man was destijds al ongelovig maar had een uiterlijk zo joods als maar kan. Nooit heeft de man één woord gesproken over wat hem daar is overkomen.

Na de oorlog heeft de moeder van mijn moeder jarenlang kamers verhuurd in Zandvoort, aan veel Duitse toeristen. Heel simpel, elke Duitser werd Hfl 2,50 of 5,= per nacht extra in rekening gebracht dan andere toeristen. Zo werd de rekening langzamerhand vereffend i.p.v. zogenaamde reparatie-betalingen aan overheden of organisaties zonder dat de burger zelf er maar één cent wijzer van wordt. De vader van mijn bouwde later een bedrijf op aan de Loosdrechtse Plassen, bij elke Duitser werd gewoon een bedrag extra berekend vanwege zijn/haar Duits zijn.

Om het nog wat meer te compliceren en ik probeer mij echt in te houden het begrijpbaar te houden voor je, heeft mijn vader na de oorlog nog onder Prins Bernard gediend. En ja, op landgoed De Zwaluwenberg, een van mijn buren.

En jij, resultaat van de meest zinloze paring aller tijden, jij wil mij wegzetten als ultra rechts? Jij smerig, schadelijk, onacceptabel slap aftreksel van theezakje DoortjeBont! Wat dacht jouw vader toen hij jouw moeder voor het eerst zag? Hé, twee benen met een gat er tussen die spontaan wijd gaan? Wat dacht jouw moeder toen ze jouw vader voor het eerst zag? Hé, eindelijk een vrijwillige sperma donor zonder dat ik in de rij bij de SpermaBank hoef te staan? Gecombineerd kwam hun IQ niet boven kamertemperatuur uit? Zelfs niet in graden Celsius?

8
27 Frans Dictatormans

@27 Och mijn hemel, ik was net te laat met mijn waarschuwing, zie ik. Sterkte!

7
28 Bop

@28 Durf eens te relativeren ipv het politieke spectrum te zien tweeledig, goed en ultrarechts. Pas dan neem ik je serieus, onterecht geredde miskraam! Inhoudelijk durf je niet te antwoorden, smerig Nazi-huisbiggetje.

6
29 Frans Dictatormans

@27 Wat een kinderachtige scheldpartij. Kap daar is mee joh.

3
30 Hendrianus

@29 Je denkt toch hopelijk niet echt dat ik serieus op jouw idiote gezwam inga, toch? Fuck you, mafkees.

5
31 Bop

@29 Nou nou kan t wat minder ?

3
32 elsemiek

@27
Dat soort vreselijke verhalen ken ik ook van mijn ouders en grootouders.
Weet niet of het handig is, om dit hier te delen. Sommigen weten niet half, wat de Tweede Wereldoorlog ècht in Nederland heeft betekent. Die kennen de verhalen vaak alleen maar uit boeken of films.
Respect voor uw persoonlijke verhaal, maar de toon naar de andere reageerder had wat anders gekund, hoewel ik de achtergrond en de reden daartoe begrijp.

3
33 Strongoli

@33 Och och och, wat een begrip voor ordinaire scheldpartijen ineens. Flikker toch op Dieke.

7
34 Bop

@4 Vooruit HinderlijkeWalm, ik zal een kwartiertje aan je besteden. Eindelijk krijg je serieuze aandacht, dat zal je zelfvertrouwen een slinger geven, meid!

Een enorme ophef over, overmatige angst uitingen en rampscenario’s over wat malloten en mensen met een ook maar iets afwijkende mening of zelfs maar een andere gedachte/hypothese wegzetten als fascist en weg willen hebben. Zo geshockeerd was je dat ik niet meer op internet van jou mag, beschik je over een paar hersencellen die wel contact met elkaar kunnen maken om te beseffen waar je mee bezig bent? In mijn ogen lijk je steeds meer op een foute cosplayer in een bruin hemd, niet wat jij denkt. Vond je ex-vriend de laarzen nog opwindend, waren het de bruine hemden die volgden of was het de nieuwe tatoeage van het portret van Anton M. die je boven die van Volkert v.d. G. had laten zetten die de druppel voor je ex werd?

Waar ging het over? In een land dat bijna 60 miljoen inwoners telt, lopen één keer een paar honderd gemaskerde fascisten rond. Holy shit, op straat, de wereld vergaat! In dit land van zo’n 18 miljoen inwoners liggen elk weekend een paar duizend gemaskerde leipo’s vastgeplakt op een openbare snelweg, officieel zonder toestemming. Duh?

Morgenmiddag mag je je melden bij het Stadskantoor, afd. Burgerzaken inzake je naamswijziging*. Wel je ouders of toeziend voogd meenemen, er moet immers mee getekend worden voor minderjarigen of rechtspersonen die onder bewindvoering staan. Ik stel voor Eva, is Eva Bruin misschien wat? Of Braun, straalt meer internationale allure uit. Misschien heb je nog ruimte voor een nieuwe tatoeage?

Voor je andere persoonlijkheid Bop, is een tafeltje om regenboogjes te vingerverven. Tevens is er een logopediste aanwezig om hem/haar/het (verder genoemd als hem), mocht hij zich niet in paniek terugtrekken in zijn safe space (kartonnen doos over zijn hoofd, meer niet hoor) de woorden links-rechts-centrum (= midden)-centrum links-centrum rechts-gematigd links-gematigd rechts, te leren uitspreken en begrijpen.

Na afloop wordt hij toegezongen door lokale, geselecteerd uit een divers gezelschap transgender samengestelde vrouwen-YMCA coverband** en geëntertaind, uiteraard in genderneutrale outfits. Uit ons gevarieerd, divers en inclusief aanbod kan worden gekozen uit burka, niqaab of kartonnen doos (sinds kort verkrijgbaar in diverse maten! Alleen hoofd, alleen hoofd en armen, hoofd en bovenlichaam, etc. Vraag gerust naar onze speciale aanbiedingen.).

Gelieve voor tien uur ‘s ochtends doorgeven indien persoonlijkheid 3, Pb, u zal vergezellen bij uw voorbereidingen ter bevrijding van het door u bedachte Nederland wat voornamelijk door Nazi’s zou worden bewoond en dat deze uw mening zouden betwisten, daarmee uw overgevoeligheid zouden aanranden en dat hun afwijkende meningen alsmede hun pogingen tot aanranding van uw overgevoeligheid derhalve niet meer publiekelijk hetzij ondergronds meer mogen verkondigd, laat staan besproken cq mag worden begaan.

Ook al zijn deze nagenoeg allen gecanceld en uit onze organisatie verbannen willen wij u er toch dringend op wijzen dat er nog een x-aantal individuen binnen onze gecreëerde inner circle/safe space aanwezig zijn. Het kan zijn dat u en/of uw begeleiding in een onbewaakt ogenblik kunnen worden geconfronteerd met een blanke man welke nog vasthoudt aan uit de antieke 20e eeuw daterende ideeën dat een man hetero kan zijn en dat een kind opvoeding en opleiding nodig heeft. Bij voorbaat onze excuses, ondanks diverse pogingen tot vangen en uitroeien zijn er nog een aantal met blijkbaar white privileges.

De directie is niet aansprakelijk voor eventuele mentale gevolgen en trouwens ook niet voor de overlast door de door u aanbeden groepen by the way.

Enneh……, vergeet niet je Ausweis mee te nemen, Eva!

* Vergeet niet te vermelden ABOHSIZ: S5.

** In verband met door de EU uitgevaardigde regels en procedures dient elke muziekproductie, band of orkest uit minimaal 30% islamitische transgenders te bestaan. Het optreden gaat dus niet door. Op een of andere manier worden de artiesten bedreigt door een door de neo-feminist van harte ondersteunde fundamentalistische Islam-bewegingen.

Nb-1: De burger is zich pas gaan roeren toen deze nietsvermoedend uit een bepaalde hoek werd aangevallen, werd weggezet als racist en fascist, zonder proces schuldig werd bevonden aan allerhande zaken waaronder die 1.000 jaar geleden zijn gebeurd. Niet omdat de gemiddelde burger een racist of een fascist is, een groot verschil. Men werd en wordt tijdens een gesprek of discussie direct overschreeuwd en/of monddood gemaakt cq gecanceld door één bepaalde minderheidsgroepering welke eigenhandig de betekenis en werking van een aantal zaken naar hun eigen agenda heeft aangepast, alle fatsoensnormen te buiten gaat, maar bovendien dusdanig van het pad af is dat zij denkt het privilege te hebben boven de wet te staan.

Ik weiger mij als racist/fascist/Nazi te laten wegzetten door individuen die iedereen maar ongefundeerd als racist etc. wegzetten, niet naar argumenten willen luisteren, een loopje met de democratie denken te kunnen nemen omdat een en ander hun niet bevalt. Gebaseerd op flinterdunne argumentatie, negatie en verdraaiing van feiten/bewijzen, schreeuwen, shaming en meer en erger. Deze personen zijn een schande voor Nederland en een gevaar voor onze democratie. Wel democratie waarderen als het je uitkomt, verafschuwen als een andere mening er met de winst vandoor gaat. Zij zijn net moslims of Afrikanen, onze democratie afwijzen maar er wel misbruik van maken als het in hun voordeel kan uitvallen. Wat denken de nieuwelingen als ze hier naartoe afreizen, Nederland wordt geleid door Hoessein of Khadaffi en familie? SS was overigens ook een schande in de Kamer, een bewust zuigertje, onruststoker net zoals die Russische amateurtrolletjes hier.

Democratie is geven en nemen, sukkels!

Nb-2: Ultrarechts zijn van nature idioten en gewelddadig, ultralinks zijn gemanipuleerde, gecreëerde en geforceerde idioten alsmede zeer bereidwillig tot zelfs gretig geweld te gebruiken. Ik vraag mij welke idioten het gevaarlijkst zijn.

Linkse organisaties echter hebben de werkwijze van religies gekopieerd en proberen op basis van tweespalt en angst zaaien hun, vaak kunstmatig gecreëerde, boodschap/probleem te verspreiden en deinzen er net als pedofielen niet voor terug daarvoor kinderen in te zetten en deze het ontwikkelen van een eigen mening onmogelijk te maken. Feitelijk kan men spreken over Mental Pedophilia. Linkse poolitiek leiders staan als een TV-dominee hun schaapjes toe te schreeuwen en bang te maken ten behoeve van eigen gewin.

Nb-3: Werkelijk, met een ongeprogrammeerd AI-systeem communiceren is eenvoudiger, vermakelijker en educatiever. Wat wel nog steeds interessant is, is de vraag welk geheim Eva toch met zich meezeult? Diep weggeborgen, maar continu blijft het ontsnappen.

Eva, een laatste ding, vergeten. In mijn familie is een bepaalde familie ingetrouwd waarvan een dame tijdens de oorlog een relatie kreeg met een hoge Duitse officier. Ik heb nog foto’s van haar marcherend in haar NSB-pakje, later ook in Duits uniform. Wil je misschien kopieën daarvan zodat je poses kunt vergelijken en oefenen? Als je dat op prijs stelt komt haar uit die relatie geboren zoon mee om je eventuele kinderen tips te geven hoe zich te beschermen tegen de gevolgen van de daden van hun moeder. Een ander familielid zal hem vergezellen en hun vertellen waarom hij in 1970 de DDR is ontvlucht en hoe uiteindelijk iedereen in Nederland redelijk vreedzaam met elkaar omging. Tot links niet meer genoeg had aan therapeutische cirkelgroepsgesprekken waarbij de praatstok na 10 minuten onverstaanbaar gekerm en gekreun begripvol aan de volgende identiteitscrisis werd overhandigd.

0800-0113

4
35 Frans Dictatormans

Oh shit, ik zag een schrijffout. Nu is hun aandacht gelijk afgeleid..

3
36 Frans Dictatormans

Ik kan het wel waarderen, zo'n stevig weerwoord tegen de lui die denken alles en iedereen voor fascist uit te mogen maken.

(Niet dat ik het per se eens ben met de stijl, maar dat terzijde.)

2
37 progressiefliberaal

@27
Als je stompzinnigrechtsgezwateldeleugenopstelletje waar zou zijn, zou je vandaag de dag niet exact dezelfde soort stompzinnigrechtsevreemdelingenhaat als de nazi's etaleren.
Wat ik van je hele stompzinnigrechtsgezwateldeleugenopstelletje wèl geloof is het stukje @35 : "In mijn familie is een bepaalde familie ingetrouwd waarvan een dame tijdens de oorlog een relatie kreeg met een hoge Duitse officier."
Dat zal dan je moeder wel geweest zijn, en van haar zal je dan wel diezelfde stompzinnigrechtsgezwateldenazistischevreemdelingehaat met de paplepel ingegoten gekregen hebben.

4
38 Immanuel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

Wederom een hoop bullshit van dissident.one met als kers op de taart een oproep om een WO te starten....

zojuist geplaatst door RobP

Strongoli
Briefje van Jan - aan Eva Vlaardingerbroek - Buttkicken.nl

Duidelijker en eerlijker dan deze opinie kun je het niet krijgen.Goed verwoord en wederom de bekende spijker op z'n kop! Eyeopener voor dieg...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@102 Aan @6 is niks gelogen. Draadjes om zeep helpen? dat kan jij als de beste, dus dat laat ik aan jou over, heb jij ook eens iets waar je goed...

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Nieuwe video toont teken van leven van twee Israëlische gijzelaars

En velen zijn 7 oktober 2023 inmiddels vergeten. . . . https://www.youtube.com/watch?v=s0VgUDSHvpIVoor deze terroristen stonden ze in ...

3 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@1Dit briefje sluit hier naadloos aan . 👍https://www.nieuwskoerier.nl/news/984164-briefje-van-jan-aan-eva-vlaardingerbroek-buttkickennl...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@19 Hij was in feite zijn tijd vooruit om het zo maar eens te zeggen. Het komt er bij die moslims op neer dat hoe westers of dat ze ook mogen og...

6 minuten geleden geplaatst door rebo

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@18 Die Marcouch (Arnhem) die is nog veel erger volgens mij. Wat die Aboutaleb dan nog moet leren om de zooi flink te islamiseren dat is die Mar...

12 minuten geleden geplaatst door rebo

Strongoli
Iraaks parlement stemt in met antihomowet: ‘Morele verdorvenheid’

@1Dat ook de politiek op termijn een "culturele" metamorfose zal ondergaan, behoort zeker tot de mogelijkheden. Daar hadden we gisteren nog ee...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@11 Westerse waarden. Zwakkeren ronselen om de oorlog van de elites aan het front uit te vechten....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

JackKropotkin
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

Duidelijk een genocide op wijnranken. ...

14 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Xxx Hd VfSex Video Download In Full HdBbw Teen PornDirty RoulletteInnteracial PornSexo Gay FamososBlack DeepthroatersYua AidaAnime Fuck VideoCute HentaiBoobvideoDus SexFree Porn DawonlodSpangbang ComSex On TopHentai AdkamiWatch 2 Broke GirlsKsrlie MontanaJungle Bf VideoXnxx Hindi VidioBp Film DownloadZoetheweebBangli Xxxx VideoBokep Indo 2022Maid NakedFemale Knight PornXnxx Japan Teen소라 넷ArchertubeXxx Desi Xxx VideoPornduddRiley NixonRuby Rose NakedPornocu AnnelerOk X VideosXxx PornhubMiya Khalifa PormItarian PornIndian Celebrity SexPakistani Sex PhotoDefloration ChannelBig Nude BoobsAlexa Grace BbcSouth Indian Auntys NudeGame Of Thrones Porn VideosPorn Sexey VideoHazel Moore RimjobTs RscortDillon Harper PornXxx Sex HFuq RubeLatin PornocularSextag.Free Porn Video'sPixel Porn GamesNaked Salma HayekMalayali PornBengali Blue Film BfSexvexCelebrity Lookalike PornExcogi LilaNudegirl On BeachPorn Very HardcoreXnxx SelfieSister FuckAlexis Texas AsssFilms Porn GratisTransex Only FansJason Luv DickGay Brother SexSexy Com FilmNastykinkpigs18eighteenElle Faning NudeWww Porn Movie ComMohini SexHentaiheaavenGraycee BabybeeEmmanuelle In SpaceLong Haired PornFresh SexAndhra Video SexFamily Simulator PornPornor GratesCody Fern NudeGreatm8 Ben 10Filmes Pornos De GayDeepthroat HentaiJasmin BlackSex Picture Video CallRachana Banarjee HotJapaness XxCatalina TaylorReba Mcentire NakedSkye Blue AnalRina HashimotoSexting MomKendra Lust VedioBlack Pink SexHindi Randi Sex VideoPornjapan Com3some SquirtMister DeepfakeFly Girls Xxx MovieAriana Grande Naked PicsAsian Mature XxxVergas GruesasAnna Jendrick NakedMumbai Gay SexSasur Bahu PornHot Sex In TeluguRoja Kootam SongBlackpink PornHentaihaven UncensoredAdult Work AppNoelia PornosBeautiful Indian Girls Sex VideosX Com Video HdPrank X VideosOld DickKonulu PornolaeXxx Hindi Movie ComXxxtophdMilf JoiHd Xxx Hindi MovieTanushree NudePorn Hd LongestArtoon Porn VideosSquirtinganalAlessandra LiuColldge PornSeanandcodyIndian Cute Aunty Sex VideosBest Indian FuckPorn Step FamilyHdv PornIndian Swapping PornHard Boobs PornPornleggingsTooturnttony BrazzersHidden MastuEbony Strip TeaseErotik PonPornstar Porn VideoShay LarenLauren Alexis TwerkingGaymovies PornIndian Sex Stories 2Kannada Language SexBig Tits Cartoon