OpinieZ Waarom wordt er niet tegen Hamas gedemonstreerd? (opiniez.com)


Naarmate er steeds meer gruweldaden van Hamas worden aangetoond groeit het aantal protesten ook. Niet tegen Hamas, wat logisch zou zijn, maar ter ondersteuning van de ‘Palestijnse Zaak’… ...

door LoydMorris in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 15
  • 359x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Even vanuit de Titel, Simpel. Anders gaan ze massaal een Jihad tegen je voeren XD

1
1 DikkeTor

Omdat hersenloze hufters, linkse dwaallichten en moslims enkel tegen Israel, tegen de Joden gaan demonstreren. . . Puur antisemitisme. . . Haat!!!!

4
2 LoydMorris

@2 Maar ze staan wel voor "minderheden" XD

1
3 DikkeTor

Goeie vraag ... en tekenend

2
4 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

5 Prikkebeen

@5 Liever een kwal op TV dan Intimiderende demonstranten.

2
6 DikkeTor

Men heeft opgeroepen om een Globale Jihad te voeren, Links heeft daar oren voor.

2
7 DikkeTor

@5 Volgens mij heeft Derksen nooit PVV gestemd , hij stemt doorgaans VVD en er is wel eens een uitstapje naar D'66 en FVD geweest.

0
8 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

9 Prikkebeen

@9 Houden zo, en blijven veroordelen XD

2
10 DikkeTor

Niet gezien die demo's inderdaad dus moslims, joden, christenen, hindoes, boeddhisten , atheïsten , eigenlijk iedereen laten verstek gaan.

0
11 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

12 Prikkebeen

Logisch dat Israël hamas wil uitroeien .. ze riepen dat 7 okt nog maar een oefening was ..

1
13 Vageali6888

Heeft dat zin? Hamas trekt zich alleen wat aan van hun geldschieters. Is er al eens een demo tegen Al-Qaida geweest? Tegen Iran, Taliban, de strijdende groepen in Sudan of tegen Boko Haram.

2
14 Hendrianus

@14 Westerse leer is Haram XD is wat Boko Haram is.

1
15 DikkeTor

De demonstranten weten schijnbaar niet dat Iran hier ook achter zit zij willen ook de staat Israel van de kaart vegen zij zijn ook de sponsors en tevens de leverancier van de wapens aan Hamas.

2
16 welofniet

@16 De demonstranten zijn boneheads. Die demonstreren alles wat ruikt naar zogenaamde "Onderdrukking", en ze staan voor "Minderheden", alleen voor de Joden even niet XD.

Ik ga denk ik een Hitler vergelijking maken, waar men al zo bang voor is XD Waar moeten de Joden naartoe? Doe een gok, ze gingen met de NS.........

2
17 DikkeTor

@14
Je moet niet tegen terroristen demonstreren, je moet proberen deze terroristen met alles wat mogelijk is bestrijden en ze uit te schakelen. Dat is wat Israël nu probeert te doen.
Het gaat tenslotte om terroristische organisaties en hun aanhang, die uit zijn op dood en verderf, meestal naar alles wat het Westen betreft.
Daar hoef je dus niet de straat voor op te gaan, om je steun aan te betuigen.
En dat er ook sympathie bestaat voor Israël, dat hebben we na de aanslagen van 7 oktober jl. wel kunnen zien dmv ondermeer vlaggen en sympathiebetuigingen, door vele (wereld)leiders.

3
18 Strongoli

@18 Al die onderdrukte mensen waar ze voor staan XD

1
19 DikkeTor

Een demonstratie tegen Hamas zal gezien worden als een aanval op moslims .
Dan zijn ze , in hun ogen , geoorloofd om daar tegenin te gaan met alle gevolgen van dien.

2
20 ongelovenloos

De jihadisten en de woke- ('ontwaakten' : een woord dat duidt op een religieuze bekering)) demonstranten vertegenwoordigen hetzelfde menstype: mensen die hun denkbeelden sterk vereenzelvigen met hun persoonlijkheid, met hun wezen. Waardoor het tegenspreken van die denkbeelden voor hen aanvoelt als een onverdraaglijke persoonlijke aanval en de persoon die hen aanvalt, verdwijnen moet.
De jihadisten van Hamas en het bewind in Iran zijn tegen de westerse staat Israël op ‘hun’ islamitische grondgebied. Een aanval op ‘hun’ godsdienst en op ‘hun’ persoonlijke gelovig zijn. Het bestaan van Israël weerspreekt de almacht van hun godheid en is daarom een onduldbare beproeving. Het bestaan van het complete Westen is voor hen een beproeving.
De ‘woke’-voorvechters haten het kapitalistische, imperialistische, kolonialistische, fascistische, racistische, patriarchale, witte Westen evenzeer. Het kapitalisme heeft keer-op-keer proletariërs meer welvaart geboden dan het marxisme en ‘hun’ ideologie gelogenstraft. Het heeft van de proletariërs burgers (‘bourgeois’) gemaakt. Onverdraaglijk. Alle kapitalisten moeten van de aardbodem verdwijnen. ‘Burgers’ en ‘burgerlijke rechten’ moeten verdwijnen. Mensen geconcentreerd worden in collectieven. Jihadisten zijn daarbij bondgenoten bij uitstek. Medestrijders met exact hetzelfde doel.
DvD

1
21 duurendaal

Ik heb net een artikel in de Telegraaf gelezen, de jodenhaat op de meest prestigieuze universiteiten wordt de studenten met de paplepel ingegoten.
Ik vraag me of dat hier in Nederland oof het geval is, hoogopgeleiden die met hun voorliefde voor Hamas en de islam, de studenten een bepaalde richting induwen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/66434987/rector-ivy-league-universiteit-opgestapt-na-kritiek-op-genocide-antwoord

2
22 Marrie1

Het gaat steeds meer op een “kijk ons moslims eens even” bijeenkomst lijken.
Wat ik al vaker heb gezegd; de wekelijkse en bijna dagelijkse uitlaatklep voor moslims, gesteund door mensen die verder niets anders hebben in hun leven dan de kont te likken van de Mekka fanclub.
Het zijn de doldwaze islam-ronsel-dagen, heeft straks niets meer met Gaza te maken, maar simpelweg met het verspreiden van de islam.
Islam propaganda in de straten van Europa.
Palestijnen zijn slechts bijvangst om Jodenhaat te verbloemen, maar Gaza is nu even nuttig om reden te hebben de islam op straat te uiten.
Buiten de bekende “liedjes & leuzen” hoor je islamitische spreuken.
Ze voelen zich sterk en gesterkt, het gevoel dat je in Europa en vooral Nederland de straten en stations kunt claimen zonder consequenties.
Ze kunnen schreeuwen wat ze willen, niemand pakt ze aan.
Er zijn voetbalwedstrijden gestaakt en vakken ontruimd om mindere spreekkoren. . .
De islam wint terrein en je weet hoe meer islam in een land hoe grotere de kans op chaos, geweld, corruptie, oorlog, vrouwenonderdrukking, homohaat, antisemitisme.
Kijk maar op de wereldkaart, er zijn maar een handvol moslimlanden waar het gezellig is.

2
23 LoydMorris

@23
En al die islamitische ellende en de opflakkeringen van jodenhaat komt van bovenaf in de maatschappij.
Vanuit universiteiten, scholen, politiek en de gerechtelijke macht, worden privé meningen verheven tot waarheid en ondernemen ze daarop acties zoals demonstraties en lezingen om anderen in hun gedachtengang mee te kunnen krijgen.
Het gif wat ze daarmee verspreiden dringt steed dieper door, en mocht het straks helemaal uit de hand lopen, dan zeggen ze net als vroeger : Wir haben es nicht gewust.

2
24 Marrie1

@23
Goed omschreven.
Inmiddels zijn de "minder-minder" uitspraken van Wilders destijds, nu wel erg actueel geworden.
Wat die demonstranten vergeten is, dat zij eigenlijk strijden, vóór de blijvende onderdrukking en wreedheden van de Islam.
Niets meer en niets minder.
En wil je een statement tégen Israël maken, dan hoef je nog niet met Palestijnse vlaggen te zwaaien, of Hamasleuzen te scanderen.
Toen Amerika destijds tekeer ging in Vietnam, waren er ook vele demonstraties tégen Amerika, maar liep er niemand hier te vlaggen voor de Vietcong of Rusland. Tijdens het beruchte Tet-offensief vielen er zo'n 65.000 slachtoffers en even zo vele gewonden, onder de burgerbevolking aldaar.
Dáár werd toen tegen gedemonstreerd, dat die gekkigheid moest stoppen.
Wil je demonstreren, doe het dan op de juiste manier, maar trek alleen partij voor de slachtoffers. Anders ga je het doel voorbij van zo:n demonstratie en wordt alle aandacht, alleen maar gericht op de politieke kant van dit conflict en krijgen de slachtoffers, waar het om zou moeten gaan, geen aandacht meer.
Maarja, leg dat maar eens uit aan de woke-jeugd van tegenwoordig..

1
25 Strongoli

Misschien,
Omdat die klootzakken liever staan te juichen als Hamas joden afslacht.

"Niet tegen Hamas, wat logisch zou zijn, maar ter ondersteuning van de ‘Palestijnse Zaak’ en de ‘onschuldige’ Palestijnen."
En die onschuldige Israëlische burgers dan????

1
26 DWZ

"Ik ga denk ik een Hitler vergelijking maken, waar men al zo bang voor is XD Waar moeten de Joden naartoe? Doe een gok, ze gingen met de NS........."

@17 DikkeTor,

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wet_van_Godwin

1
27 Graaier1000

@22 Marrie1

Het antwoord op Uw vraag is: ja.
Er zijn hoogleraren en docenten aan Nederlandse universiteiten die geen wetenschap onderwijzen , maar extreemlinkse ideologie. Universiteitsbesturen weten het, maar durven er niets tegen te doen. Zulke ruziemakers zitten vooral bij de sociale wetenschappen en verpesten van daaruit het onderwijs.

DvD

2
28 duurendaal

@28
En die jongelui die nu net zijn begonnen met hun studie op de universiteit zijn nog zo beïnvloedbaar en gretig om in alles mee te doen, als er weer eens , n demonstratie op het rooster staat.

1
29 Marrie1

@28 m post
@29 Marrie1

Het erge is dat de meeste van die studenten denken wetenschappelijk onderwijs te krijgen. Maar de docenten/hoogleraren laten hun eigen fantasieën op hen los. Daar betalen ze collegegeld voor, betalen een hoge prijs om een kamertje te huren, enz.
En mijn jaren van studenten moesten ook nog lenen.
DvD

1
30 duurendaal

@30
Wat mij opviel aan de kinderen van kennissen die gingen studeren aan de Universiteit dat ze meteen neerkijken op hun leeftijdsgenoten die niet op een universiteit studeren maar op het MBO, en die ze dan als “volks” omschrijven.
Een bizar iets aangezien ze “collega’s zijn bij het vakkenvullen in de supermarkt.

0
31 Marrie1

@30 m post
@31 Marrie

Net zo absurd als studenten Sociale Wetenschappen die stellen dat alle bèta's nerds zijn en later door hen moeten worden gemanaged. Zodat zij boven de bèta's staan en later meer moeten verdienen.
Heel wat bèta's volgen met gemak een studie Sociale Wetenschappen of worden manager. Meer dan je van een sociale wetenschapper of manager een wiskundige of hoogwaardige technicus kunt maken.
"Ik denk , dus ik ben." Maar dan heb je nog niet nagedacht. 😯
DvD

1
32 duurendaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

''Demissionair klimaatminister Rob Jetten'''Demissionair'.......

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

Rooibos
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Oversterfte is nog steeds gaande. En onze jankende HOERnalisten doen hier geen enkel onderzoek naar.Bang voor hun baantje en niet onafhankel...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Maurice de Hond waarschuwt voor toenemende polarisatie: Extremen worden steeds groter!

Dat snap ik wel. Academici willen hun lätte en avocado's en om dat te realiseren voeren ze laagopgeleiden in ruil voor een sportabonnement af n...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@28 Hé ik hoor weer een lama schijten...Wat een fantastische bijdrage heb je weer gegeven in dit topic.MSM schaapje....

24 minuten geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@39 Het tempo moet nog verder omgaan. Omdat mensen anders blijven slapen....

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Grote kop in de Telegraaf: NAVO verovert Oekraïne door de baarmoeder. New York Times kopt: NATO enlargement secured by the uterus. Victory ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Ja, inderdaad. Waarschijnlijk zijn dat soort figuren met een kalashnikov opgegroeid. Ze kunnen met een kalashnikov waar wij niet van kunnen ...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

Apart. Mijn vader zei laatst tegen mij dat hij Rutte die baan gewoon niet gunde. Daar was ik wel van onder de indruk. Ik weet het niet. Rutt...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Forced Hd Porn VideoXxxx Hindi IndianHazel Moor PornMilf Big TitsTeen Porn DesiKorean Sex Video HdSexyminxBra Sex HdArshifa Khan SexyMuslim Sex Video HindiAnimeporn DubNudelesbiansFitsid BbwOnlyfans HandjobIsaiha MaxwellMesagge XxxAbigail Breslin TitsRelictant PornTeenage Women NakedNew Pron MovesVideos AmodoresSommer Ray NudesOnlyfans PicsChubby Mom NudeXxxporno ColombianaFuturama Leela PornhubBlendy HentaiBrazzers Sex Hd MoviesPlayboy CollegeFre PrnGirlfriend First AnalWww Ass4all ComSexomalucoXvid AnalDigimon HentaiEngorgedtitsNude PalyboyAltyazoli PornDogiestyle PornFamily Guy Lois NudeHunter Hunter PornAll Her LuvFaithlianneAnal HomemadNo Teeth Blow JobsBrynn Woods OnlyfansLayladeline NudesPunjabi Sax VideoSunny Leone BbcCory Chase OnlyfansLightskin Twerk NakedJabcomix BlogAltcia StarrPornos EnanasDanuta LatoHot Mum Sex Com#1 Chat AvenueRyuugmaesHd Teen PornAsian Bus SexViola Bailey PornstarAdriana Chechik Airport SecurityJennifer Van BeaverG.e.hentaiAssistir Vídeo Pornô BrasileiroRed Dead Redemption PornNadia Parkes NudeRyanryansSasha Greey PornBollywood Nude SexVillage Bhabhi PornDaddysluderBest 2018 Sex VideoHammer PornHindi Language Porn MovieEbony Jerk Off InstructorEbony Lesbians With StraponsPipper Perri PornPornoorzelAshleymasonWaird PornNovinhas NudesPorn Video TenAnimehentai UncensoredXhamser GayXx VdoMia Malkova Hot PicsAien PornAddison Rae Porn.TheislandgirlMarathi Sex VideoJapanese Family PornMalayalam Nude VideosHot Bhabi SaxOverwatch Mei PornDeepthroating GfEpornsrGranny Porn ComicsPornograficzne FilmyGay Porn XvideosSex BibiSunny Leone BdsmFree Down PornKira Noir BlowGdp E359Nileyy HottNaughty MachinmaFree Pornhd OnlineLeah Gotti PornstarNepali XxxxxHashimoto ArinaRomantic Night SexXxx Hindi Chudai VideoBackroomcastingcouch VideosAmailiuXochis Anal ExpectationsBig White DicksExtree PornCrush Crush NudePorono AraboHillary Swank NudeAunty Xxx PicXnx Hot PornSpeed XvideoIndian Hot Sex VBlack Japanese Sex VideoBangkok Nudeหนังโป๊ะญี่ปุ่นNew Sex Video 2020Free Sex Videos To DownloadGonewildeaudioPornoster VideoMelody Marks AmwfTgtubesDulcemoonBlackpussy PhotosJapanese Mature PornLatina Step Sister PornHd Pron VChudel Ki PicHindi Chudai HdNew Full Hd Porn VideoHd New Porn Video DownloadSeexy 18Sojourn Overwatch PornTinytitsPornogram HdGianna Michaels GifCar Porn VideosHot Nangi Photo