@6 Het is een NOS artikel snor.......
Ik koop bewust nooit EU wijn, en misschien zijn er meer mensen zoals ik.@5 Beste Prik Let je wel op de juiste spelling? (geintje), we snappen...
@92 Ik was het niet...
GVD, ik kan niet eens ff van koningsdag genieten.Jullie een beetje ruzie maken hier terwijl ik er niet bij ben.Ik vind het niet eerlijk. �...
@3 Ik hoop van wel, ik denk/hoop dat hij die oorlog in de Oekraine snel zal beëindigen, die oorlog is onzinnig....
@89 Lees je eigen sympathieke reacties van vandaag er even op na. Louter op de persoon en uit op herrie. Zeker weer alleen gezeten vandaag?...
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken gaat maandag en dinsdag in Saoedi-Arabië praten met regionale partners over onder...
@18Er zijn dus meerdere soorten kennis.Datgene waar ik op doel is door ervaring opgedane kennis.Niet op wat iemand tussen een cursus of sc...
Man the fuck up Saeed!!...
Zo maak je een Neanderthaler-flatbread:
Ingrediënten: twee delen graszaden (bijvoorbeeld tarwe- of gerstkorrels) voor één deel bruine of Le Puy-linzen
Laat alles één nacht weken en giet het vervolgens af.
Stamp alles fijn in een vijzel. (Je kan ook een staafmixer gebruiken, maar dat maakt het natuurlijk minder echt.) Blijf dat doen tot de korrels maximaal nog zo'n 1 à 2 millimeter groot zijn. Als het nodig is, kan je tussendoor wat water toevoegen.
Blijf water toevoegen tot je een dikke pasta krijgt. Voeg géén zout toe.
Schep wat van de mix in een platte bakplaat of een pan.
Laat het zachtjes bakken en bruinen aan elke kant op een laag vuurtje. "Je laat het beter 15 tot twintig minuten bakken dan dat de boel begint te roken"
Wil je je stenentijdperkbrood wat meer smaak geven én wetenschappelijk correct te werk gaan, dan kan je gerust pistachenoten, favabonen of mosterdzaad toevoegen. Neanderthalers aten ook amandelen, dus dat kan je ook toevoegen. Volgens Hunt kan je zelfs gebakken geit of vis toevoegen. Smakelijk!
ik weet niet of dat nog lekker is na zo lange tijd.
proberen hè 😀
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.