Horeca is het zat en gooit deuren open op 17 januari (ad.nl)


Horecaondernemers in 50 steden en regio’s openen 17 januari hoe dan ook de deuren. Een groot aantal horecaondernemers vindt dat de maat nu echt vol is. ...

door Havermout in Economie  ·  82 Reacties

  • 23
  • 831x gelezen
Reageer met een Emoji
5
1
1
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
51 Hollander1967
52 Hollander1967

@38 Zie je de link al ???

2
53 Hollander1967

https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2359044-sterftecijfer-zal-na-eerste-vaccinaties-hard-dalen-verspreiding-van-het-virus-niet

"Daarentegen zal de eerste vaccinatieronde weinig impact hebben op de verspreiding van het virus. We hoeven volgens epidemiologen dus ook niet snel te rekenen op versoepeling van de coronaregels."

De NOS blijft leugens verspreiden. De maatregelen waren bedoeld om de zorg te ontlasten maar als sterfgevallen en ziekenhuisopnamen miraculeus gaan dalen aan het einde van het griepseizoen, hoeven we geen versoepeling van de maatregelen te verwachten.

Waarom niet? Jongeren en gezonde mensen worden niet bedreigd door 'dit virus' en belanden niet in de zorg en sterven niet. Waarom wil men alles kapot hebben?

3
54 Hollander1967

@47 ze sterven ook niet aan covid 19, ze sterven aan hartfalen.

5
55 RobP

@41

Gekkie, het gaat niet alleen om jou. Jij kunt besmet zijn, er zelf weinig van merken en andere mensen, die wel onderliggend lijden hebben besmetten. Die mensen komen wellicht op de intensive care units terecht en hebben grote kans om te overlijden.

Duidelijk geval van een ‘ikke, ikke, ikke’ instelling.

1
56 Zwartwit

@55
Door de covid-19

Het virus nestelt zich in de organen. Hart, longen, nieren en ook de hersens, met alle gevolgen van dien.

1
57 Zwartwit

@50 Kijk eens, een linkje. Ff lezen en yep, wat ik al dacht, de vergelijking die gemaakt wordt is dus de opkomt van infectueuze ziektes, hiv ebola, sars en nu covid en dat was het dan.

Hmm,
"De leugens die ons zijn voorgehouden dat dit een nieuw virus zou zijn dat is te vergelijken met HIV of Ebola, zijn inmiddels wel ontkracht."
suggereert toch iets heel anders.
Dat geeft wel goed het niveau aan...

6
58 RobP

@55 Net als bij de griep.
Dus je kunt niet bewijzen dat ze sterven aan covid 19, of wel.

Ja het zou wel kunnen maar dan moet je bij iedere patient het virus identificeren en dat gebeurt niet. Dus er sterft nu niemand aan andere coronavirussen ?

Coronashow!

5
59 Hollander1967

Iedereen die met beperkende maatregelen ivm corona te maken heeft moet zich aansluiten bij de Horeca. WIJ WILLEN VRIJHEID, geen onderdrukking. Weg 1,5 meter, weg mondkapjes en op 17 maart 2021 weg regering.

4
60 Waarheid, gewoon zoals het is

@51 nog een linkje.. Ff lezen...
nop, nietszeggend.

5
61 RobP

@57 Weet ik, maar probeer dat zo'n hollander maar eens duidelijk te maken

5
62 RobP

@58 Eerst werd de suggestie geopperd dat het virus een RNA-virus was en dat het daarom niet gestopt kon worden, Maar influenza en mazelen zijn ook RNA-virussen en daar bestaat reguliere vaccinatie tegen. Toen werd er gezegd dat het zeer gevaarlijk was omdat het een zoonose is. Maar het Riftdalvirus is dat ook en daar bestaat ook reguliere vaccinatie tegen en zo zijn er meer vaccinabele zoonosen

Er was geen enkele reden om de paniek te ventileren buiten het feit dat men de regels opzij wilde schuiven om snel een slecht getest vaccin te ontwerpen waar verschillende kapitaalgroepen ons belastinggeld op wilden verdienen, een great reset creeeren etc.

Een niet te identificeren groep stervenden gebruiken voor een niet te identificeren virus en daar de acties op rechtvaardigen. Er wordt niks bewezen, het is allemaal een show.

Wat de toekomst brengt aan virussen, weten we officieel niet maar Covid 19 is een leugen.

3
63 Hollander1967

@63 Typisch, je komt met beweringen, dan kom je met linkjes die je beweringen onderuit halen en dan kom je maar weer met wat anders.
Yep, je bevestigt je niveau....

5
64 RobP

@57 https://www.ariez.nl/wp-content/uploads/2018/08/54-62-3.pdf

"Het virus kan zich tevens buiten de longen verspreiden en andere organen infecteren, zoals de hersenen en de darmen, en ook de trachea.19 Viraal RNA is voorts gedetecteerd in serum, plasma en immuuncellen, en het virus zelf is ook gekweekt uit bloed."

Er zijn veel meer virussen die organen infecteren.

2
65 Hollander1967

@64 Typisch dat je maar niet reageert op de inhoud. De eerste link refereert aan de zoonose en de derde link aan het type virus. Je vraagt om bewijzen van zaken die bij iedereen bekend zijn.

En je kunt niet bewijzen dat de sterfgevallen te wijten zijn aan covid 19.

Daar is alle angst op gebaseerd.

3
66 Hollander1967

@66 Reageren op de inhoud????
Je eigen linkjes halen je beweringen onderuit, echter je iq en begrip is van een dusdanig niveau dat je dat niet eens in de gaten hebt. Wordt je er op gewezen kom je snel met de volgende nonsens.

6
67 RobP

@67 Je kunt niet bewijzen dat de slachtoffers covid 19 slachtoffers zijn zoals ik @47 al vraag.
Ondertussen ga je niet in op de feiten die ik benoem en waarvan ik de links geef waarin dat werd geponeerd:
1. Zoonose is niet perse gevaarlijk
2. RNA-virus is een veelvuldig voorkomend virus

Covid 19 kan niet worden onderscheiden van een regulier seizoenscoronavirus, de mortaliteit is minimaal en er kan zelfs niet bewezen worden dat de mortaliteit door covid 19 wordt veroorzaakt.

Het is één grote leugen.

5
68 Hollander1967

@68 Het is één grote leugen.
Das inderdaad voor zo'n 90% op jouw onzin van toepassing.

6
69 RobP

Wanneer eindigt de mondkapjesplicht?!?

Of is deze, in kader van de spoedwet, voor onbepaalde tijd?!

Zouden we werkelijk een jaar of langer met dat onzinnige kippengaas zitten opgescheept.

2
70 Seconda

Ik vind het niet verstandig, maar ik heb wel begrip voor de grote problemen waar ze in zitten.

0
71 Tussenderegels

@35 nou als ik de berichten in het ziekenhuis zelf hoor van de medewerkers en artsen dan hoor ik dat vanaf maart al de ziekenhuizen vol liggen, Vorige maand was ik er nog om te praten over de verpleegafdelingen en IC en de IC was in dat ziekenhuis al maanden voor 80-90% bezet en de verpleegafdeling ligt continu voor 70% vol.

Zelf moet ik een operatie ondergaan en dat kan deze maand niet meer misschien januari terwijl er spoed bij is. Een collega met een open buikwand correctie die een gat in zijn buikwand heeft moet ook een week wachten omdat de IC vol ligt. Tja het is dringen.

In de ziekenhuizen hoor ik van de artsen dat van de bezetting 80% komt door corona

0
72 Goesenaar

@72 Zuyderland heeft tot 3 keer toe een opname stop gehadquestion dus....

1
73 lisaaatjuh

@72
ja de opname stop, das niet omdat de ziekenhuizen vol liggen, das voor iets anders.
hoe weet ik dat, nou ik ben zelf in april in een bijna leeg ziekenhuis geweest. ik ken iemand die een grote klus in een leeg ziekenhuis had, en die was bloedlink omdat zijn zoontje niet meer de 2 jaarlijkse controle voor zijn kanker krijgt

blijf maar geloven in de propaganda. ik niet

1
74 120db

@72
hier een beetje leesvoer https://www.who.int/classifications/i...

1
75 120db

@72 Ze mogen ook niets anders zeggen of ze kunnen hun baan kwijtraken.
Dus hecht maar niet te veel belang aan hun woorden.

1
76 solidsteel

@74 natuurlijk en het overbelaste personeel heeft ook niks te doen. Ik kom vaker in ziekenhuizen dan jij. Dit jaar al meer dan 50 bezoekjes gehad. En bij de doctoren is het iets rustiger maar nu is het alweer w=net zo druk als anders. De wachtkamer is alweer vol als ik er kom.

En zo je zegt de 2 jaarlijkse controle voor kanker kan niet meer door capaciteits gebrek. De doctoren zijn zeer bang dat mensen met hartfalen en inderdaad ook kanker overleiden doordat er geen plek is

0
77 Goesenaar

@77
zie @76
das de waarheid.

maar zoek het verder maar uit. neem straks die prik maar.

1
78 120db

@78 Mn zus werk in een revalidatiecentrum wat nu een corona hospitaal is . En zij heeft dit ook gezien. Collega's die gezamenlijk vragen hadden opgeschreven betreft het beleid en kritiek hierop.
Nou die moesten snel dimmen , want vragen stellen mag niet.

2
79 solidsteel

@78 Dus volgens jou worden er geen operaties uitgevoerd en liggen er geen corona patiënten in het ziekenhuis en is het daarom zo rustig? Het zou kunnen maar als artsenbezoeker is het mijn taak daar op te letten en ik ervaar het anders En zeker neem ik de prik

0
80 Goesenaar

@79
het is een heel vies spel wat er word gespeeld, helaas trappen er heel veel ( bang gemaakte) mensen in, en die willen de waarheid ook niet zien. dat zou te confronterend zijn of zo. ik snap dat echt niet.
ik maak mij veel meer zorgen over de agenda die erachter zit, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. dat wat ze willen is geen leven question

en nu ga ik eten, fijne avond nog question

2
81 120db

@81 Idd. Eet smakelijk en fijne avond.

2
82 solidsteel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@29 "Dat geloof of ideologie wordt alleen misbruikt door degenen die op meer macht/aanzien en geld uit zijn."Dat gebeurt heel vaak. Een gron...

4 minuten geleden geplaatst door RobP

sockknitter
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Zegt van Baarle nu echt dat de islam bestreden moet worden?Als dat zo is, zou ik zeggen: Begin er zelf mee....

4 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Eindelijk het licht gezien?...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Het opstarten van een oorlogseconomie en het militariseren van het onderwijs met wekelijkse dreigingen richting het westen zijn natuurlijk ...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

25 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

27 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

31 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

37 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

37 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

39 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Julia Ann PovFreesex Cam LiveNude Celebs PicsPorn SoperIndian Serial Sex374522 HentaiSissyfication PornSee PornPornhd.c OmPorngames.porngamesCumswallow CompNude Pooja HegdeChristy Marks PornHot Dance PornErotic BlackedAlex.illustrates NudeSafarri TigerTransexy NuaQuadrinhos HentaKulhad Pizza Couple Mms PornBlue Picture Hot VideoFree Porn LatinPorns TopMia Khalifa GifGoa XnxxDesi Indian Sex Video DownloadChini SexBf And Sexy VideoVideos Of Mature Nude WomenMike Inel PornSed VedioPussypeekSolo SexcamSonam Kapoor PornKaren Gillan ToplesFullsexmoviesBhabisexvideoSex Dirty VideoBest Indian Sex PornDeshi Poran VideoLily Thai CreampieNaked BondageFree PornyoungPorn Bible.Lesbisn PronLeak Onlyfans FrPussy LickBest Blow JobsEva Geeen NudeIndian Big CockHot Sex Big TitsAddie Andrews NudeSwedishirishmama NudeAnime Cute PornSnap.coquinPuffy TitisYanetgarcia OnlyfansMalayalamfuckPoonam Pandey Sex VideoXxx Sexy Girl And BoyForced Blow JobDraftsex.cimпорнхаьNew Celebrity NudesEnglish Sex Blue FilmXxx FornHuman Resources PornSwathi BfCartoon Xxxxx VideoExrem PornBareback BasterdsFolie PornoTik Tok 18+Rachel Weisz NakedAlyx Star OnlyfansHentai World SwitchMarydia MarquezWasted PornMum And Daughter PornGerma Goo GirlsHypno HubCarmela HabibiPakstan XnxxAmericanporn StarsThecollegestripper PornHot Girlporn VideosBapebaeePorne AfricaineGluck Gluck 3000SharkbaeSucks DaddyInterracial Hard Core PornPussylicking PicsHannah Hoekstra NudeEmily Rinaudo NakedHot Sex Short FilmMei WashioBachlorette Party PornMadres PutasEird PornPekkvidsDesi Pron IndiaPorn Video CaseiroDisha Patani Sexy PicSucking On Tits PornOver 60 NudeBaddassheavenLayla Jenner Road HeadReverse Amazon PositionMeghan RainMaricahaseSophie Jane OnlyfansYinyeloenIncest CaptionUpskirt PantiesR/premature CumshotsBlack Gf NudeGay Man PornComo MasturbrmePorn With Sister FriendX Korean VideoBoudi ChudaXxx Gang BangedLilmexi275950FuckbuddySexi Video Hd DownloadCartton Porn VidsParody Porn Star WarsLuci Ly PornRedwindowsR/squirtingPornô Brasil CaseiroXnxx IndaeSarah Hyland TitsCreampies StoriesPhim SCartoon Animal PornUllu Xxx HdSkylar Mae PornChloe Surreal BbcSammi Starfish AnalReal Movie SexFootjob-hdDirtysmall RedditReddit Nsfw CelebsHdporn LatestPornô HqsFull Nelson AnalLevi CoralynFilms Sexsi