U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 36
Zeker één persoon is om het leven gekomen door een aanval met een mes in de buurt van een kerk in de Franse stad Nice. Meerdere mensen raakten gewond, berichten Franse media. ...

ongeveer 1 maand geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
1
2
1
1
5
35
LEES MEER OVER

Grenzen per direct dicht!

101 Dokter Mosterd    
ongeveer 1 maand geleden door Dokter Mosterd
1
Meld

Grenzen dicht.
Wat daar gebeurd ,kan ook hier gebeuren.
Die moslims zijn voor geen cent te vertrouwen.
En al dat tuig hier in ons land er uit zetten.
We weten niet wat hier binnen is gekomen.
Moslims horen in ander land thuis.
En zeker die illegalen.

102 annie    
ongeveer 1 maand geleden door annie
1
Meld

Dit is een doelbewuste terreuraanval gericht tegen christenen in een gewijd gebouw.

Anders gezegd: het is geen aanval op mensen die iets met Mohammed-cartoons te maken hebben, maar puur een daad uit moslimhaat jegens andersgelovigen.
De dader en gelijkgezinden zullen ongetwijfeld Mohammedcartoons aanhalen als aanleiding voor het plegen van aanslagen, maar de onschuldige doelwitten en de uitgekozen plek verschaffen duidelijkheid omtrent de werkelijke motieven.

De godsdiensthaat van islamisten is wezenlijk gelijk aan rassenhaat.
De nazi's vermoordden joden, niet omdat ze iets misdaan hadden, maar omdat ze bestonden. Het bestaan van joden in hun midden deed afbreuk aan het zuivere Duitse ras.

De islamist vermoordt christenen of hindoes, omdat ze bestaan.
Het bestaan van christenen of hindoes in zijn midden doet afbreuk aan het zuivere geloof.

Hetzelfde geldt voor de beulen die namens Stalin, Mao of Pol Pot moordden in de jaren van staatsterreur in Sovjet Unie, Volksrepubliek of Cambodja.
Het bestaan van niet-revolutionairen deed afbreuk aan de revolutie en de transitie naar een Nieuwe, Zuivere Mens.

De president van Turkije , Erdogan, is een schoolvoorbeeld van de islamist.
De omvorming van de Hagia Sophia van museum en internationaal trefpunt naar moskee was voor hem een triomf die de suprematie van de islam bevestigt.
Hij smeet zijn Franse collega beledigingen naar het hoofd en noemde hem psychisch gestoord, toen Macron islamistische organisaties in Frankrijk wilde aanpakken.
Erdogans uitspraken schiepen mede het klimaat waarin de aanslag in Nice en de voorgenomen aanslag in Avignon plaatsvonden.
Ook Nederland doet er goed aan de macht van het Turkse ministerie van godsdienst, Diyanet, over moskeeen zo snel mogelijk te beeindigen en filialen van Erdogans AK-partij op te heffen.
Minister van Integratie , Wouter Koolmees, moet de Nederlanders maar eens uitleggen waarom dat nog niet gebeurd is. Met de aanslag op een Utrechtse tram door een Turkse fanaticus op 18 maart 2019 in gedachten .

Een multiculturele maatschappij is duurder dan een meer homogene samenleving. Multiculturaliteit vereist aanzienlijke investeringen in defensie, politie, OM, Rechterlijke Macht en geheime diensten aan de ene kant; en aan de andere kant in burgerlijke vrijheden, democratie en rechtsstaat. Klassieke staatstaken die West-Europese regeringen verzaken.
Zij nemen vaak, -niet of nauwelijks gescreend-, islamisten op als zogenaamde vluchtelingen en welkome migranten. En dan uit landen die, doordat godsdienstig fanatisme is omgesmeed tot politiek-propagandistisch wapen, zijn ondergedompeld in burgeroorlogen.
De grote aanstichters van dit kwaad, Saoedi-Arabie en de Golfstaten, die al jaren islamisme exporteren, weigeren categorisch vluchtelingen uit de door hen in ellende gestorte gebieden toe te laten. Zij vinden de fanatici, die ze zelf opgeleid, gevormd en gefinancierd hebben, binnenlands veel te gevaarlijk. Ons-kent-ons.

Het pro-migratieblok van Groenen, sociaaldemocraten, christendemocraten en liberalen in de Europese en Nederlandse politiek moet uitleggen hoe men burgers, burgerlijke vrijheden , democratie en rechtsstaat gaat garanderen in de komende 10 jaar; en vrijwaren van moslim-fanatici.
Het beleid van de afgelopen 40 jaar heeft duidelijk gefaald . De beweringen van politici en hun gedachtengoed zijn onhoudbaar gebleken.
Tijd voor maatregelen dus die in het verleden altijd wel gewerkt hebben.
Dus:
1. geen migratie onder het mom van asielrecht. Opvang van vluchtelingen in de eigen regio.
2. versterking van het veiligheidsapparaat, democratie en rechtsstaat.
3. beëindigen van islamistische organisaties en geldstromen.
4. verbanning van extremisten en plegers van aanslagen. Bijv. naar eilanden in het zuiden van de Atlantische Oceaan (Engels, Frans grondgebied).

103 duurendaal    
ongeveer 1 maand geleden door duurendaal
2
Meld

@84
Nee, dát hoeft niet. Maar heeft hij de aanslag al veroordeeld?

104 Dieke    
ongeveer 1 maand geleden door Dieke
2
Meld

@61 Nogmaals, mannen delen niet dezelfde ideologie, moslims doen dit wel. Ik hou katholieken ook verantwoordelijk voor het misbruiken van al die kinderen door priesters, want dat heeft hun ideologie waarin zij zo heilig geloven in de hand gewerkt.

@74 Ik noem je een doorgeslagen feminist, jij noemt nu feministen extremisten. question

105 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
2
Meld

@98 Eh, zoals?

106 Bluth    
ongeveer 1 maand geleden door Bluth
1
Meld

@91 @104 Nee ook zijn geloof veroordeel ik niet. Ik ken genoeg moslims en geen van hen is extremist.

En een vraag om veroordeling stel ik niet. Dat is echt te gek voor woorden.

107 Criticaster    
ongeveer 1 maand geleden door Criticaster
9
Meld

@105 Dus iedere katholiek is verantwoordelijk voor kindermisbruik?

108 Criticaster    
ongeveer 1 maand geleden door Criticaster
9
Meld

@105 nogmaals mannen delen hetzelfde hormoon. Een hormoon heeft wel
Iets meer invloed op iemands handelen dan een boekje.

????

109 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
18
Meld

@100 Maar dat geeft ze niet het recht om het leven van anderen te bepalen, laat staan te ontnemen. En dat is wat ik stel @69 . The Branch Davidians in de VS was ook een levensovertuiging en de Jehovah's zijn dat ook. Maar Jehovah's , hoe overtuigd ze ook zijn, staan anderen hun eigen overtuiging toe. Dat doet de islam in haar kern niet.

Anderen moeten zich aanpassen aan de islam. Dat is de reden waarom in islamitische landen moslim de Zakaath afdragen maar joden en christenen als, mensen van het boek, de veel hogere Jizyah moeten afdragen. Dit was reden dat christenen en joden zich 'bekeerden' tot het nazisme .... eeehm sorry, de islam, zodat ze lagere belastingen konden betalen.

Ik zal me nooit aanpassen aan de islam en als ik een spotprent van Mohammed met een Nazi uniform aan mijn raam wil hangen als culturele en provocerende uiting, ben ik daar vrij in. Provoceren wil in deze zin zeggen, aanzetten tot erover nadenken.

Ik zal me nooit aanpassen aan de islam net zo min als mijn grootvader zich aanpaste aan de nazi's, al kostte hem dat toen zijn leven.

110 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
2
Meld

@108 dat zegt hij ja.

111 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
10
Meld

@107 Zijn geloof is de basis hiervan.

112 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@112 waarom zijn het dan altijd de mannen die aanslagen plegen? En waarom zijn er dan zoveel moslims die nooit geweld gebruiken?

113 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
16
Meld

@112 Gelukkig denken "ze" niet allemaal hetzelfde.

114 Criticaster    
ongeveer 1 maand geleden door Criticaster
5
Meld

@113 Je bent blijkbaar nog altijd een onbenul.

115 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
4
Meld

@106 Zoals Ernst Röhm bijvoorbeeld.
Niet alle Nazí's waren uit op een dictatuur onder 1 grote leider en zeker niet alle nazi's waren uit op de vernietiging van joodse medemensen. Maar het is de ideologie die de positie van die mensen onmogelijk maakte. Als de islam niet moderniseert, lijkt het dezelfde kant op te gaan. De grootmoefti van Jeruzalem was een van Hitler's belangrijkste bondgenoten. Er waren wel een handvol individuele moslims die zich verzetten tegen de nazi's maar de meeste moslimstaten deden dat niet. Die neiging naar conformisme is tekenend .... ook vandaag nog.

116 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
3
Meld

@115 gewoon ff antwoord geven, nu wek je de indruk dat je je eruit probeert te praten.

117 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
7
Meld

@114 Dat brengt me altijd bij het volgende:
Jezus is de grondlegger van het christendom en een voorbeeld voor christenen. Het is jammer dat er maar zo weinig christenen zijn die dat voorbeeld volgen.
Mohammed is de grondlegger van de islam en een voorbeeld voor moslims. Gelukkig dat het 'relatief weinige' zijn die dat voorbeeld volgen.

118 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
2
Meld

@117 Dat antwoord heb je al gehad in @85 .

119 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@119 dat is geen antwoord op deze twee vragen.

120 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
6
Meld

De strijd van de islam tegen onze democratie in Europa wordt steeds heftiger. De hoogste tijd om die abjecte ideologie eindelijk te verbieden. Ook tijd voor meer cartoons over de grote pedofiel uit de 7e eeuw. Laat de islamfiguren hun ware aard maar zien zodat ze niet langer als paard van Troije in Europa rondlopen maar laten zien waar ze staan zodat ze duidelijker en beter te bestrijden zijn .

Ik vrees dat nog heel veel Autochtone Europeanen het leven gaan laten door de islam voordat de politici in Europa eindelijk een keer gaan ingrijpen.

121 PFL    
ongeveer 1 maand geleden door PFL
1
Meld

@103
Helemaal mee eens.

122 Marrie    
ongeveer 1 maand geleden door Marrie
3
Meld

@118 Dus een moslim die in vrede leeft doet dat blijkbaar NIET met Mohammed als voorbeeld?

Zeg maar, de 99% van de volledige islam op de wereld?

123 Criticaster    
ongeveer 1 maand geleden door Criticaster
6
Meld

@120 Dan neem je @120 er nog even bij.

124 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@124 ja lekker duidelijk??

125 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
5
Meld

Trump zei 't al ; France is no longer France..
https://youtu.be/lCALbI2bpBk

126 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
2
Meld

@6

Het zijn excessen die ervoor zorgen dat een hele geloofsgroep voor paal worden gezet.

Gebeurt ook hier in Nederland. Niet alle moslims zijn beesten. Alleen de beestachtige geradicaliseerde moslims 'kunnen' dat zijn.

Waar de Nederlandse extremisten heel erg goed in zijn is moslims over één kam scheren.

127 Zwartwit    
ongeveer 1 maand geleden door Zwartwit
11
Meld

@126

Komt Trumpje wel uit. De Verenigde Staten is door deze oranje grote smurf de Verenigde Staten niet meer. Dat heet de aandacht verleggen en populistisch wauwelen.

128 Zwartwit    
ongeveer 1 maand geleden door Zwartwit
9
Meld

@123 Dat staat er niet.

129 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@125 Yep, vrij duidelijk.

130 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@127 Jij gaat er van uit dat het excessen zijn. Het staat gewoon geschreven in het boekje en is voorgedaan door de perfecte mens.

131 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
2
Meld

@130 ik kan alleen maar concluderen dat je je eruit probeert te praten.

132 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
4
Meld

@129 Dat staat er letterlijk.

133 Criticaster    
ongeveer 1 maand geleden door Criticaster
0
Meld

@125 Toch niet helemaal duidelijk. Mijn fout. Ipv 120 moet je @118 erbij nemen.
mijn #130 is dus onzin.

134 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

De fluwelen handschoenen omruilen voor bokshandschoenen.
De daders - koppensnellers (verward of niet) gelijk dood schieten.

135 DWZ    
ongeveer 1 maand geleden door DWZ
1
Meld

@133 'Mohammed is de grondlegger van de islam en een voorbeeld voor moslims. Gelukkig dat het 'relatief weinige' zijn die dat voorbeeld volgen.'
Dat is wat er letterlijk staat.

136 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@133 Even ter aanvulling:
Jezus is de grondlegger van het christendom en een voorbeeld voor christenen. Een rasechte pacifist. Het is jammer dat er maar zo weinig christenen zijn die dat voorbeeld volgen.
Mohammed is de grondlegger van de islam en een voorbeeld voor moslims. Een MPV. Gelukkig dat het 'relatief weinige' zijn die dat voorbeeld volgen.

137 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@131 Ik moet je weer even corrigeren RobP, ook al is mjn kritiek op de gemiddelde westerse moslim niet mild. Dat boekje stamt uit een tijd dat er veroevringsoorlogen woedden tussen volkeren. Uit zo'n zelfde tijd stammen grote delen van de bijbel ook.

Waar het om gaat is dat moslims vrij gaan nadenken over hun rol en positie hier in het westen. Dat was en is ook de bedoeling van het franse onderwijs. Ook de weerstand tegen de paus en Divine Rule is tijdens de Franse revolutie georganiseerd.

Mohammed was een mens, een mens in een andere tijd, een andere maatschappij. Het is de bedoeling van frans onderwijs om te tonen dat dat voorbeeld niet gevolgd kan worden in de hedendaagse samenleving net zo min als het voorbeeld van de Paus als vervanger van Christus op aarde daar nog relevant is. De extremisten zowel christelijk als islamitisch willen dat niet accepteren. Bij de christenen is de weerstand dus alleen eerder georganiseerd.

138 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
4
Meld

@138 Mohammed was de perfecte mens en is het voorbeeld voor alle moslims. De tijdsgeest is verder niet interessant.

139 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
1
Meld

@107
U kunt tóch vragen wat hij hiervan vindt?
Misschien staat hij er wel achter....
Álles is mogelijk.
Maar nu weet u niets.

140 Dieke    
ongeveer 1 maand geleden door Dieke
1
Meld

Een algeheel verbod op islam in heel Europa is het enige antwoord dat kan helpen. Zonder de abjecte islam zouden we dit soort moorden en terreur niet kennen. Weg met de islam voor eens en altijd.

141 PFL    
ongeveer 1 maand geleden door PFL
3
Meld

@141 en jij denkt dat zo’n verbod helpt??

142 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
7
Meld

@139 ooh ja?? Waarom racen die moslims me dan de hele dag voorbij op hun scooter met een mobiel in de hand. Volgens mij bestonden die in de tijd van Mo nog niet.

143 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
6
Meld

Neem aan dat vriendjes en familie, die er van afwisten, het Franse paspoort afgenomen gaat worden en Frankrijk uitgezet worden?

144 DaisyDaisy    
ongeveer 1 maand geleden door DaisyDaisy
1
Meld

@127 . Vervang in uw verhaal moslims door Nazi's en uw heeft uw antwoord.

Even abject , even verwerpelijk en even gevaarlijk voor de mensheid.

145 PFL    
ongeveer 1 maand geleden door PFL
2
Meld

En het kabinet is weer geschokt..tja, "The show must go on" he : https://www.youtube.com/watch?v=fBOvOatPqnY

146 netcat    
ongeveer 1 maand geleden door netcat
0
Meld

@38 Links heeft hier alles mee te maken, kijk maar naar Amsterdam. Het is links die alle maatregelen tegenhoudt die gericht zijn tegen de moslimterreur en alleen maar actie voert tegen Wilders, de PVV, Baudet en de FvD maar weigert om de problemen onder ogen te zien. Het is links die constant nieuwe gelukzoekers hier naar toe willen halen. Gelukzoekers die alleen willen parasiteren. Het is links die wegert de problemen van de moslims onder ogen te willen zien.
Links is zelfs voor een groot deel verantwoordelijk voor de terreur van de islam.

147 Ik_heb_een_eigen_mening    
ongeveer 1 maand geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
3
Meld

@107 En wedden dat geen enkele van deze moslims de onthoofding van de leraar heeft afgekeurd.

148 Ik_heb_een_eigen_mening    
ongeveer 1 maand geleden door Ik_heb_een_eigen_mening
1
Meld

@47

"Kom eens met een voorbeeld waar links dit soort vreselijke moord partijen goed praat?"

Wat lul je nou?
Waar beweer ik dat "links" dergelijke moordpartijen goed praat dan?.....

149 Congo    
ongeveer 1 maand geleden door Congo
1
Meld

Waarschuwing voor mensen met een zwakke maag, dit is de dader: https://mobile.twitter.com/EvaVlaar/status/1321803794703855617

150 netcat    
ongeveer 1 maand geleden door netcat
0
Meld

@143 Staat in de koran dan dat het niet mag?

151 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

Moslims horen hier niet thuis!!

Ik hoop dat dat kwartje snel gaat vallen bij regeringsleiders en bestuurders.

152 PeKa    
ongeveer 1 maand geleden door PeKa
1
Meld

@151 ja in de Koran, een boek geschreven in de middeleeuwen staat dat je niet op een scooter mag rijden????

153 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
4
Meld

@153 Wat zeur je dan?
Buiten mes en zwaard gebruiken ze tegenwoordig ook andere middelen, effectiever.

154 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
0
Meld

En weer is het er 1 die net binnen was via de "geweldige"ngo sleepdienst richting Italië . Misschien eens tijd deze clubjes verantwoordelijk te gaan houden voor de moorden en misdaden die er gepleegd.worden door de meuk die ze binnen slepen.

155 Saviro    
ongeveer 1 maand geleden door Saviro
0
Meld

@149
Het verkeerde nummertje, mijn excuus

156 Hetzalwel    
ongeveer 1 maand geleden door Hetzalwel
0
Meld

Weer zo'n ....... gvd. Rot op naar je islamitische heilstaat als je niet met een westerse samenleving kan omgaan. Opzouten!

157 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
14
Meld

@154 jij zegt dat de tijdgeest niet interessant is maar hij is zeker wel relevant. Was geweld in de vroege middeleeuwen nog redelijk normaal tegenwoordig wordt dit minder geaccepteerd. Het scooter voorbeeld maakt dit duidelijk

158 ModReset    
ongeveer 1 maand geleden door ModReset
7
Meld

@158 Niet interessant maar wel relevant....
en dat maakt het gebruik van een scooter duidelijk...

Het scooter voorbeeld maakt duidelijk dat ze de scooter pakken bij gebrek aan een kameel. question
Zoals reeds gesteld, er staat nergens in dat boekje dat het niet mag en je moet gebruik maken van de geboden mogelijkheden.

159 RobP    
ongeveer 1 maand geleden door RobP
2
Meld

En alweer laat een muzel zien dat de islam niets anders is dan haat, moord en oorlog.

160 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@38 Dan moet je wel de werkelijke bron van de ellende benoemen: ISLAM

161 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

@47 Je benoemt de oorzaak niet en de oorzaak is de intolerante islam.

162 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@51 De islam is schuldig. Het is een gitzwarte mensonterende veroveringsideologie.
Verder vindt 75% van de moslimjongeren in Frankrijk dat de islam boven de Franse wet staat, hiermee keuren ze dit soort islam gerelateerde slachtpartijen dus goed.

En dat percentage zal in andere Europese landen niet veel anders zijn!

163 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
2
Meld

@51 Oeps, sorry. Mijn reactie bij @163 is natuurlijk voor de wegkijker bij @54

164 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
0
Meld

Misschien tijd voor een Christchurch 2.0 in Frankrijk . question

165 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
1
Meld

@2
Dit soort terreurplegers gaan er vanuit dat ze ter plekke sterven en zijn ongevoelig voor rationele overwegingen. Heel misschien bedenken ze zich als hun daad leidt tot represailles tegen hun familieleden. Dat soort praktijken kan echter niet in een rechtstaat, gelukkig maar.

Ben heg met je eens dat wie nu bekend is bij de politie/veiligheidsdiensten en in de gaten wordt gehouden zoveel als mogelijk als persona non grata uit Europa gezet wordt

166 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
14
Meld

@165 Dat gaat er een keertje van komen.
En dan is de hele wereld te klein en gaan alle linkse islam knuffelaars weer een stille toch houden en demonstreren op de dam.
Om nog maar niet te spreken over de storm van protesten er uit de islamitische wereld zullen komen.

167 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
4
Meld

@167 Tijd dat de boel een keer gaat escaleren, zitten nu op een tikkende tijdbom met dat volk in Europa.

168 foshizzle    
ongeveer 1 maand geleden door foshizzle
2
Meld

@168 Dat escaleren gaat vanzelf gebeuren vrees ik question

169 MeneerRontgen    
ongeveer 1 maand geleden door MeneerRontgen
4
Meld

De overheid is daar aansprakelijk voor, zij laten die gasten binnen komen.

170 ilse1    
ongeveer 1 maand geleden door ilse1
1
Meld

@138
Jij bent echt geen hollander!

171 marnadi    
ongeveer 1 maand geleden door marnadi
1
Meld

@171 Waarom niet?

172 Hollander1967    
ongeveer 1 maand geleden door Hollander1967
2
Meld

Hoe kun je zieke geesten duidelijk maken, dat ze zieke geesten zijn c.q. hebben?

Iedere conservatieve, barbaarse religie is zoooooo fout en zo onorthodox, als het er aankomt: ze prediken graag de waarheid, maar missen de clou....

173 Frouke    
ongeveer 1 maand geleden door Frouke
6
Meld

@173 Nee, fout.

Het gaat over de islam.

174 Xmod    
ongeveer 1 maand geleden door Xmod
2
Meld

@173 : Welke conservatieve EN barbaarse religies kent u allemaal? Ik ken er drie: islam, islam en islam.

175 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

176 Herman G    
ongeveer 1 maand geleden door Herman G

@175

De christenen sloegen er op los, de moslims deden dat, de hindoes deden het. Hè, joden niet.
Dat waren dan de religies. Maar de mens beperkt zich daar niet toe hoor. De nazi's, de maoïsten, stalinisten, Pol Pot aanhangers, etc. moorden en zwijnden erop los dat het een aard had.

Kortom, geef zwijnen een handvat, maakt niet uit wat, en ze gaan los. Het bestrijden van die handvatten moet gedaan worden want het zwijn uit de mens halen blijkt onmogelijk. Satan is onder ons en God zag dat het goed was.

177 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
14
Meld

@177 Alles valt of staat met indoctrinatie al dan niet d.m.v. het geloof uitgedragen, dat anderen slecht, haram of untermenschen zijn!

Zie bijv. de indoctrinatie bij de salafisten of de nazi's etc.

178 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 maand geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

Frankrijk heeft dit niet meer in de hand. De rest van Europa zal ooit volgen: zo komt er dus een burgeroorlog. Intussen halen we nog massaal nieuwe kansen op met onze veerdiensten. Wanneer wordt daar wat aangedaan? Zo haal je de ziekte in huis.

179 Frangipani    
ongeveer 1 maand geleden door Frangipani
0
Meld

@178
Precies zo schreef ik het ook +++

180 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
13
Meld

@180 Shake hands! question Virtueel dan!

181 Nieuwsgierig    
ongeveer 1 maand geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@178
Als Wilders zijn plannen mag uitvoeren dan staat half terroristisch islam op de stoep die geholpen worden door extremisten in Nederland.

Dan wordt het feest in de openbare ruimte.

182 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
13
Meld
183 Hendrianus    
ongeveer 1 maand geleden door Hendrianus
13
Meld

@177 : Het kind met het badwater weggooien, noem je het als je goede dingen overboord kwakt samen met slechte dingen.

184 Wendel    
ongeveer 1 maand geleden door Wendel
0
Meld

@184
Ja, maar wat is het verband tussen reactie @177 en dit gezegde?

185 Hendrianus    
30 dagen geleden door Hendrianus
11
Meld

De christenen sloegen er pas op los nadat er meerdere steden van hun waren uitgemoord, waarbij zij zich hielden aan hun geweldloze principes. En dan nog was het de paus die besloot, eens het nest te gaan opruimen waarvandaan al die slavenhalers kwamen en die figuren die namens Allah probeerden, heel Europa te veroveren. Spanje was ze nog gelukt ook, Wenen is ternauwernood verhinderd, Byzantium heet nu Turkije, en was de aanleiding dat de paus eindelijk de kruistochten afkondigde.

De islam is niets anders dan een ideologie gebaseerd op grootheidswaan, terreur naar buiten toe en doelgerichte traumatisering ten behoeve van indoctrinatie binnen de gemeenschap, (verplicht meedoen met steniging e.d.). Christendom is hier al heel lang een gewaardeerde groep in onze gemeenschap, islam integendeel.

Als je dus maatregelen eist tegen alle religies omdat islam zich misdraagt, gooi je het kind met het badwater weg.

186 Wendel    
29 dagen geleden door Wendel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Pennsylvania naar Trump
Rechter geeft toekenning kiesmannen terug aan...

1 dag geleden door sparta

Trump wilde hertelling Wisconsin: meer stemme...
De door de Amerikaanse president Donald Trump...

1 dag geleden door AD

De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...
De bodem is inmiddels weggeslagen onder de #P...

12 uur geleden door Rattocasi

Vanaf 1 December iedereen een kapje op de mui...
Zonder wetenschappelijk bewijs moet iedereen...

7 uur geleden door Jongens van de Witt

Zijn vaccins veilig en effectief genoeg om he...
Wie zich laat vaccineren, heeft hierbij geen...

1 dag geleden door Doomsdayshaman


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Marrie
Zwarte Pieten brengen een bezoekje aan Tiel...
Gezellig de echte Zwarte Piet, wat wil een me...

1 minuut geleden door Marrie

Zwartwit
Pennsylvania naar Trump...
@350Yup, hersens. Hij is net als Trump he...

1 minuut geleden door Zwartwit

Gunther
16-jarige Marokkaan naar gesloten instelling ...
Mensen blijf VVD D66 CDA Groen-Links Moslim P...

2 minuten geleden door Gunther

Zwartwit
Pennsylvania naar Trump...
@312Tjeesus..., denkt echt “if I can’...

5 minuten geleden door Zwartwit

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig