U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 2
De president verwacht dat de uitslag zal worden aangevochten bij het Amerikaanse Hooggerechtshof. ...

ongeveer 1 maand geleden door NOS

REAGEER MET EEN EMOJI
17
1
2
13
LEES MEER OVER

Nee hoor nos, de democraten hebben al aangegeven dat ze de uitslag niet zullen accepteren. (ze weten inmiddels al lang dat Trump met grote meerderheid zal winnen)

Door de benoeming van de nieuwe justice vallen hun plannetjes in het water.

Verder heeft geen enkele democraat tot nu toe het geweld van antifa en blm afgekeurd maar blijft deze groeperingen steunen begeleid door media die de werkelijkheid verdraaien en het vuurtje blijven opstoken.

Zoals in Louisville bijv.: https://www.youtube.com/watch?v=aeyYUVk3HvA

1 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
25
Meld

In de VS leidt dit op dit moment tot zeer grote verontwaardiging, en meer dan terecht. Trump verwordt hiermee tot een tweede Loekasjenko in 2020.

2 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
10
Meld

@2
Trump wil miljoenen stembiljetten verbieden. Die zonder legitimatie, registratie of enige check ingevuld op de bus gedaan kunnen worden.
Biden als Loekasjenko 2.0 op basis van fraude.

"One man, one vote".

3 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
20
Meld

@1
LEUGENS
NEPNIEUWS
PROEMPAGANDA

Jij gaat met de dag meer lijken op de narcistische psychopaat ... Je liegt en lastert er inmiddels net zo hard op los als Trump zelf.
Het is juist de narcistische psychopaat die nu al moord en brand schreeuwt dat hij maar één uitslag zal accepteren: zijn overwinning -- en dat terwijl hij onverminderd op een kleine tien procentpunt achterstand staat: https://projects.fivethirtyeight.com/trump-approval-ratings/voters/

Dat geen enkele democraat geweld zou hebben afgekeurd is dus ook een van de vele leugens uit jouw domme muil. Biden zelf heeft bij herhaling zijn afkeuring uitgesproken over het geweld dat plaatsvindt: https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-biden-condemn-violence-idUSKBN25V2O1

4 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
8
Meld

@3 Trump haalt nu gewoon hetzelfde 'geintje' uit als in begin 2017, ook toen liet hij het voorkomen dat er 'massale verkiezingsfraude' gepleegd was en liet het vervolgens 'onderzoeken', zonder resultaat. Alleen is Trump's false flag nu nog vele malen 'brutaler'.

En weer trap jij met open ogen in de Trump-propaganda / agitprop.

5 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
7
Meld

@4
Het geweld afgekeurd maar niet de geweldplegers, BLM en Antifa, integendeel die worden nog steeds gesteund, ook door lokale bestuurders / aanklagers die niet vervolgen.

6 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
17
Meld

* Verwijderd door de redactie *

7 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla

Een stap naar een dictatorschap in Amerika nog wel. Niets meer en niets minder.

8 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
8
Meld

@4 "...dat hij maar één uitslag zal accepteren: zijn overwinning ..."

Ja, je denkt toch niet dat Trump en de Amerikaanse burgers, die eeuwen gevochten hebben voor vrijheid, rechten en welvaart, nu een bolsjewistische revolutie toestaan (in het hart van het vrije Westen!) ten bate van China, de Islam en andere globalisten/marxisten/anarchisten....?!?!

9 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
15
Meld

@6
Rot toch eindelijk een keer op met je onophoudelijke leugens en laster ... zoals gezegd lijk je steeds meer op je gastheer.
En oh, deze leugens zijn ook nog eens off-topic. Het onderwerp hier is het scenario waarbij de narcistische psychopaat na verlies weigert te vertrekken.

10 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
6
Meld

@7
Nog meer leugens ....

11 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
5
Meld

@9 Laat je nakijken.U bent Iran vergeten te benoemen.

12 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

13 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla

@9 Als je jouw opmerking in het Duits zouden vertalen....

14 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
3
Meld

@8 "...Een stap naar een dictatorschap in Amerika nog wel. Niets meer en niets minder...."

Ben jij nog steeds niet verhuisd naar jouw favoriete land: de communistische volksrepubliek China?!!?!

De Hongkong-chinezen smeken om een president als Trump terwijl jij hier het vrije westen te grabbel gooit voor globalistische marxistische totalitaire doelen!

15 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
14
Meld

@1 Precies dat is de aanleiding waar Trump het over heeft. De linkse idioten zijn weer bezig hun eigen valse realiteit te creëeren en deze te brengen als zogenaamd waar

16 Anti-Fascisme    
ongeveer 1 maand geleden door Anti-Fascisme
14
Meld

@15 Ik zei toch dat je je moet laten nakijken. De Hongkong chinezen willen geen president die een verkiezingsnederlaag bij een hem gunstig gezinde hooggerechtshof nietig wil laten verklaren.

17 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
5
Meld

@14 "...Als je jouw opmerking in het Duits zouden vertalen......."

Als je het zo moeilijk hebt in het vrije Westen met al die kinderfeestjes, standbeelden en koloniale verledens kun je toch gewoon verhuizen naar de volksrepubliek China!?! Laat het vrije westen en de vrijgevochten burgers met rust!!

Opvallend dat al die moslimknuffelende communisten/globalisten er nooit aan denken naar een islamitisch of communistisch land te verhuizen......

18 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
12
Meld

* Verwijderd door de redactie *

19 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla

@17 "...De Hongkong chinezen willen geen president die een verkiezingsnederlaag bij een ..."

Wedden van wel?! Een opiniepeiling houden onder de Hongkong-chinezen wie ze liever als president willen hebben: Xi-Jinpin of TRUMP....!??!

Als de Hongkong chinezen voor Xi-Jinpin (de vriend van Joe Biden, Soros, Gates, Brussel en het WHO) kiezen, eet ik mijn MAGA-petje op....!

20 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
12
Meld

@20 Een keus tussen Trump en Biden weten de slimme chinezen wel raad mee.

21 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
4
Meld

Ik weet niet hoe de controles zijn bij de verkiezingen in de VS. Maar het lijkt mij dat het ter plaatse kunnen identificeren van de rechtmatige kiezer, het visueel kunnen vaststellen dat alleen die persoon zijn/haar stem uitbrengt en vervolgens het biljet in een bus deponeert vele malen beter dan kiezen per mail. Maar misschien zitten daar wel uitstekende controles in opdat de authenticiteit van de rechtmatige kiezer plus het feit dat de invulling van het biljet zonder beïnvloeding, geheel zelfstandig heeft plaatsgevonden, eenduidig kan worden vastgesteld.

22 ThWil    
ongeveer 1 maand geleden door ThWil
9
Meld

@22
Dat is het hem net, daar is totaal geen controle op identiteit.
Het begint al met het versturen van biljetten aan iedereen die voorkomt in de database, databases die tientallen jaren niet bijgewerkt zijn, waar miljoenen onterecht in voorkomen (doden, illegalen, dubbele vermeldingen, foutieve adressen etc.)

23 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
12
Meld

@9
"... een bolsjewistische revolutie ..."
*Proest!*
Heb je enig idee hoezeer je jezelf belachelijk maakt met dit soort hysterische waanpraat?
Biden is gewoon een democraat net zoals er al velen voor hem zijn geweest, en zal als president gewoon proberen de VS zo goed mogelijk te dienen, net zoals de meeste democratische presidenten voor hem -- dit in tegenstelling tot het gedrocht dat er nu zit en alleen aan zichzelf denkt.

Nee, ik heb geen hooggespannen verwachtingen van Biden, positief of negatief. De voornaamste hoop en verwachting is dat hij de schade die Trump heeft aangericht weer enigszins herstelt: normale omgang met mensen en andere partijen -- ook met de republikeinen, respect opbrengen voor elkaar, ook al ben je het oneens, en vooral ook het installeren van competente politici in plaats van de huidige corrupte kliek Trump-hielenlikkers die er qua bestuurlijke vermogens feitelijk niks van bakken.

Het zal al een verademing zijn om eindelijk verlost te zijn van de onophoudelijke leugens, laster, scheldpartijen en verdachtmakingen van Trump, die uitsluitend zijn eigen zelfverheerlijking dienen.

24 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
2
Meld

@23 Je noemt nog een risico op. Dus aan degenen die daar verstand van hebben dan wel grote voorstander zijn van kiezen per post laten die dan aangeven welke controles er allemaal in dat proces zitten die mogelijke stemfraude geheel uitgesluiten. Ben wel benieuwd.

25 ThWil    
ongeveer 1 maand geleden door ThWil
7
Meld


Het aanvechten van een eventuele frauduleuze uitslag is gewoon vreedzaam hoor ...

Dat ik dat de NOS moet uitleggen ...

26 Vageali6888    
ongeveer 1 maand geleden door Vageali6888
13
Meld

@25

Natuurlijk is stemmen met ID in het stemlokaal vééél fraudeongevoeliger dan per post ... dat begrijpt zelfs een kleuter

Iedereen die anders beweert heeft een verborgen agenda

27 Vageali6888    
ongeveer 1 maand geleden door Vageali6888
12
Meld

@19 "...De halve zooltjes denken nog steeds dat Biden ook maar enige kans maakt...."

Joe Biden maakt alleen kans bij hen die hun onderscheidende vermogen en de realiteit helemaal kwijt zijn....maar dat zijn er best veel, vooral in de VS! Met de nietszeggende Biden als anti-Amerikaan en anti-president van het machtigste land van de wereld vallen we in de vierde dimensie van het verdwijnen van alle onderscheidende (tegen)polen, meer een fysisch proces dan een politiek proces....als je een implosie als proces kan zien.

28 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
12
Meld

@21 "...keus tussen Trump en Biden..."

Hallo! Biden is de eeuwige tweede man, hij is zelf niks dan een gestuurde puppet....blijkt ook wel hoe hij in een totaal op zijn kop gezet politiek landschap gewoon door kletst en zevert alsof we nog in de jaren '80 leven. Met puppet Biden kiest je voor China en de agenda van de marxisten/globalisten ....made in China! Met Trump kies je voor de USA, het vrije Westen!

29 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
11
Meld

@29 Halleluja.

30 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
3
Meld

@26
Waarom antwoord Trump er dan niet bevestigend op?
Trump is bezig met een coup, niks meer en niks minder..

31 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
1
Meld

@12 "...U bent Iran vergeten te benoemen...."

Integendeel! Iran is het dingetje van Israël....en Trump beschermt Israël. Maar volgens jou is er collusie tussen Trump en Rusland....terwijl Israël dankzij Trump ondertussen zijn doelen realiseert in zijn periferie....

Zo dom en manipuleerbaar zijn de linkse schapen......vier jaar de misleidende aandacht op 'collusie tussen Trump en Poetin'....hahahahahaha!

32 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
11
Meld

@31 "...Trump is bezig met een coup..."

Je bent in de war met Pelosi...!

33 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
11
Meld

@5
Als het ongemakkelijk wordt is het propaganda ?

Dit gaat om het voorkomen van fraude, heeft niets te maken met politieke voorkeur.


34 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
10
Meld

@21
De Chinezen kiezen Trump, dan kunnen ze nóg een keer de vloer met hem aanvegen.

35 Janzzen    
ongeveer 1 maand geleden door Janzzen
0
Meld

@25
De democraten maar ook een aantal republikeinen en achterliggende belanghebbenden weten al heel lang dat ze verpletterend verslagen zullen worden door Trump, de mensen kiezen niet meer vóór een partij maar vóór Trump (ik geef een paar voorbeeldjes in @19 , er komt geen hond naar Biden / Harris)
Dat is ook de reden dat ze tegen een echte telling waren (census) die heel lang theoretisch is gebleven (geen echte volkstelling maar berekening van waardes)
Dat is ook de reden dat ze tegen ID PLICHT zijn.

Dit is zo vanaf het quidproquo mislukte en nog wat obama restanten zijn opgeruimd bij de diverse diensten.

Wat ze niet weten is dat er al een jaartje een systeem is om ook de mail-in verkiezingen eerlijk te laten verlopen, een blockchain protocol MET ID plicht.
Lijkt me leuk als dit er nog zou komen.

Ondertussen lopen er door het hele land rechtzaken tegen 'mail-in' verkiezingen, tegen ballot harvesting, tegen verlenging van de vervaldatum (waarna stemmen ongeldig verklaard worden).

36 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
12
Meld

@1
NOPE.
Trump zei zelfs "get rid of the ballots"...
Oftewel , gooi de stembiljetten weg, dan komt er geen overgang en blijft alles zoals het was..

Je 'dear Leader' is bezig met een coup..

37 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
1
Meld

@24 "...normale omgang met mensen en andere partijen -..."

Ik zei toch dat je naar China moet verhuizen! Daar zijn veel normaliseringskampen opgericht! En in China zijn geen foute standbeelden, kinderfeestjes en verre koloniale verledens (die zijn al gewist!)
China is zoals het is: een voorbeeldland voor alle globalisten/marxisten/communisten/socialisten.....opmerkelijk dat ze er niet massaal naar toe verhuizen maar kiezen voor Islam, bolsjewisme of anarchie in het Westen.....

38 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
11
Meld

@32 Internationale politiek is niet zo simpel als u het wilt doen voorkomen.

39 jantje van leiden    
ongeveer 1 maand geleden door jantje van leiden
1
Meld

@34
"Dit gaat om het voorkomen van fraude, heeft niets te maken met politieke voorkeur."
Volkomen onzin. Er is in de Amerikaanse politieke geschiedenis nog nooit fraude van betekenis geweest bij verkiezingen -- er is is ook geen enkele geloofwaardige aanwijzing dat dit nu anders zou zijn.
Het onophoudelijke geschreeuw over 'fraude' komt uitsluitend van Trump en is uitsluitend bedoeld om een voor hem nadelige verkiezingsuitslag ongeldig te kunnen verklaren.

40 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

@38
Nog meer zwaar hysterische leuterpraat ... Het gaat duidelijk niet goed met je ...

41 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
0
Meld

@40 Noem dan eens wat controles die uitsluit dat per post frauduleus kan worden gestemd. Hiervoor heb ik dat al gevraagd doch het wat men doet is het duimpje omlaag drukken. Maar misschien kan jij uitsluitsel brengen. In beginsel wil toch iedere politicus fraude uitsluiten.

42 ThWil    
ongeveer 1 maand geleden door ThWil
5
Meld

Donald J. Trump: “Get rid of the ballots and you’ll have a very — we’ll have a very peaceful — there won’t be a transfer frankly, there’ll be a continuation."

Dictator Trump..

44 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

@34 Onlangs heeft een rechter Trump gelast aan te tonen dat er aanwijzingen zijn voor fraude, en daar heeft Trump in gefaald: https://www.theguardian.com/us-news/2020/aug/21/trump-campaign-voter-fraud-pennsylvania

46 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
1
Meld

@24 "...en alleen aan zichzelf denkt....."

Hallo! WIE wordt er nu strafrechterlijk onderzocht voor verdachte zelfverrijking in Oekraine en China...?!

47 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
8
Meld

@47
Niemand...

48 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

"BREAKING: Federal Elections Commissioner to Trump 'We do not get rid of ballots' "

49 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

@47 Er is helemaal geen sprake van een strafrechtelijke vervolging van wie dan ook, Enkel een in elkaar geflanst politiek 'rapport' van RussianRon. De enige die aangepakt is, is die Russische agent (Derkach) met wie Giuliani intensief contact had in het kader van 'dirt on Biden'.

50 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
1
Meld

@1 ,

In datzelfde Louisville liepen gisteren gewapende mannen met grote geweren politiemannetje te spelen.

Maar daar horen we je dan weer niet over.

https://twitter.com/search?q=louisville%20militia&src=typed_query
https://twitter.com/tamburlaine01/status/1308863778004533250

51 progressiefliberaal    
ongeveer 1 maand geleden door progressiefliberaal
0
Meld

@3 ,

"Trump wil miljoenen stembiljetten verbieden. Die zonder legitimatie, registratie of enige check ingevuld op de bus gedaan kunnen worden."

Onzin. Er wordt immers gecheckt naar wie ze gestuurd worden.

En dat 'one man, one vote' principe schenden de Republikeinen trouwens waar ze maar kunnen en hoe ze maar kunnen.

52 progressiefliberaal    
ongeveer 1 maand geleden door progressiefliberaal
0
Meld

@42
Je moet geen probleem creëren dat er (aangetoond) niet is. Zo simpel is het.

53 -Koeievla-    
ongeveer 1 maand geleden door -Koeievla-
0
Meld

@53 Maar Trump verzint ze wel waar je bij staat.

54 Crannbuidhe    
ongeveer 1 maand geleden door Crannbuidhe
1
Meld

Trump is al een jaar bezig om de verkiezingen te stelen door op strategische functies onervaren criminele vrinden te plaatsen, onrust te creëren, wantrouwen te scheppen op veel gebieden en zijn achterban op te hitsen..

Ongehoord en het wordt nog veel erger..

55 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

Trump,...... de eerste noord Amerikaanse dictator in wording.

56 vanBinsbergen    
ongeveer 1 maand geleden door vanBinsbergen
0
Meld

De halve zooltjes gaan weer volledig los met hun waanzinnige beschuldigingen die kant noch wal raken.

Geef eens een inhoudelijk antwoord:

Wat is er tegen om een ID plicht in te voeren voor het stemmen (en kom niet met dat leuter argument van democraten dat 'zwarten' moeilijk aan een ID zouden komen)?

Wat is er tegen om de kiezersdatabases op te schonen? (Trouwens bij de wet verplicht)

57 Proemevla    
ongeveer 1 maand geleden door Proemevla
9
Meld

@57
'Dear Leader' heeft bijna 4 jaar de tijd gehad...niks, nada noppes...

58 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

@40
Dat er geen fraude is, graag zo houden.
Dat is het punt.

Het versturen van miljoenen biljetten is fraude uitlokken.
Wat je nu doet is wegkijken.
Je zit vol haat tegen Trump dat je niet meer objectief bent.

Jammer.

59 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
8
Meld

@55
Heb je het nu over de democratische matties als BLM en Antifa?

Het is toch echt Biden en Harris die oproepen vooral door te gaan met vernieling, brandstichting, plunderen en intimidatie.

60 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
7
Meld

@60
Laat maar zien waar ze dat oproepen..

Ze hebben het juist duidelijk afgekeurd. Terwijl Trump het geweld van zijn Boogaloo's, Proud Boys en KKK wel prima vindt, want daar hoor je hem niet over...

61 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
1
Meld

@61
Zoek maak op
#stephanathome#kamelaharris#elections2020

Wat een ziek wijf.

62 plutarchus    
ongeveer 1 maand geleden door plutarchus
7
Meld
65 GreyB    
ongeveer 1 maand geleden door GreyB
0
Meld

@59
"Het versturen van miljoenen biljetten is fraude uitlokken."
Ik raad je aan om voortaan even dingen te controleren alvorens dit soort dingen te zeggen. Ook bij eerdere verkiezingen zijn routinematig tientallen miljoenen stemmen per post uitgebracht (en dus ook tientallen miljoenen stemformulieren met de post verstuurd).
Bij de verkiezingen van 2016 zijn bijna 60 miljoen stemmen via de post uitgebracht, en in 2004 waren dat er al zo'n 25 miljoen -- allemaal zonder enige noemenswaardige fraude.
Naar verwachting zouden het dit jaar zo'n 120 miljoen kunnen worden, dus misschien een verdubbeling ten opzichte van vier jaar geleden. En dan zou nu ineens een of andere magische grens voor kolossale fraude worden overschreden?

"Wat je nu doet is wegkijken."
Nee hoor, ik kijk naar de droge feiten. Wat JIJ echter doet is de volstrekt ongefundeerde leugens en laster van een weerzinwekkende schoft klakkeloos napraten.

"Je zit vol haat tegen Trump dat je niet meer objectief bent."
Ik ben bijzonder objectief. Trump is gewoon een narcistische psychopaat die alle regels aan zijn laars zal lappen om maar te kunnen 'winnen'. En zijn excuus is in wezen hetzelfde als zijn excuus bij het golfen (waar hij dus ook aan één stuk door vals speelt en liegt): "iedereen speelt vals" -- en dat is uiteraard een leugen, zoals zo ongeveer alles in zijn leven één grote leugen is. Het vermoeden bestaat ook dat de man hierom zijn belastingaangiften niet wil vrijgeven: niet eens zozeer vanwege criminele zaken, maar omdat dan duidelijk wordt dat hij helemaal niet zoveel geld (en dus succes) heeft als hij beweert, en dat is voor hem een ondraaglijk idee.

Eigenlijk is het een diep trieste man, want zonder zijn fata morgana van 'succes' is hij helemaal niks. Er zit nauwelijks een greintje echte menselijkheid in hem.

68 RichardR    
ongeveer 1 maand geleden door RichardR
1
Meld

Waarom willen die democraten zooooooooo graag de politieke macht hebben en koste wat kost Trump verwijderen....?!?! De democraten lijken wel uiterst intolerante tirannen...!

Oh wacht! Hun agenda voor de totalitaire marxistische werelddictatuur is uit handen geslagen!

69 CoolMemories    
30 dagen geleden door CoolMemories
6
Meld

@68 "...En dan zou nu ineens een of andere magische grens voor kolossale fraude worden overschreden?...."

Jij bent achterbaks en slinks want je weet dondersgoed dat er nauwelijks haat tegen Biden bestaat maar dat de haat tegen Trump vier jaar lang door democraten en hun media is opgestookt tot het kookpunt!! Zij gaan de stembiljetten massaal verzamelen en invullen voor de demente puppet Biden die de macht weer terug naar de marxisten/globalisten/anarchisten/moslims moet brengen...!!

70 CoolMemories    
30 dagen geleden door CoolMemories
9
Meld

De media loopt te liegen en te draaien .. Hier worden de woorden in de mond gelegd door journalisten die hun werk niet goed doen. De media loopt selectieve media te verspreiden en ook in Nederland denkt de links leunende media als een soort mind-control hun boodschap te kunnen verspreiden. Het zal ze niet helpen. Deze verkiezingen gaan naar het volk en daarmee naar Trump.

71 sparta    
30 dagen geleden door sparta
8
Meld

@70
"je weet dondersgoed dat er nauwelijks haat tegen Biden bestaat ..."
Inderdaad ...

"... maar dat de haat tegen Trump vier jaar lang door democraten en hun media is opgestookt tot het kookpunt!!"
Nee hoor, Trump zelf heeft de haat tegen hem opgestookt tot het kookpunt. De media en de democraten hebben niks anders gedaan dan verslag doen van wat de narcistische psychopaat allemaal deed: aan één stuk door liegen, bedriegen, lasteren, mensen onterecht beschuldigen en schofferen, haatzaaien (Trump zelf is toch echt de allergrootste haatzaaier), het rechtssysteem corrumperen ...

En als je vindt dat ik overdrijf: hier de unanieme mening van mensen die met of onder Trump hebben gewerkt: https://www.businessinsider.nl/ex-trump-administration-officials-all-seem-to-agree-on-one-thing-their-former-boss-is-a-walking-disaster/
"Their former boss is a walking disaster."

Overigens denk ik dat het heel goed mogelijk is dat er bij deze verkiezingen op grote schaal fraude en onregelmatigheden zullen plaatsvinden -- maar dan uitsluitend veroorzaakt door Trump en zijn weinig intelligente aanhang. Zo zal Trump een eigen leger van 50.000 'controleurs' inzetten in de swing states die zogenaamd gaan toezien op een eerlijk verloop, maar vrijwel zeker bedoeld zijn om bepaalde groepen kiezers (met name zwarte mensen) te intimideren en te weerhouden van stemmen.

"... die de macht weer terug naar de marxisten/globalisten/anarchisten/moslims moet brengen...!!"
Je raaskalt weer, net zoals het baasje ... tijd voor je pilletje?

72 RichardR    
30 dagen geleden door RichardR
0
Meld

@70
En wat is er mis mee als men zijn eigen stembiljet gaat 'verzamelen'? En invullen? En opsturen?

73 -Koeievla-    
30 dagen geleden door -Koeievla-
0
Meld

@68
Jij bent echt volledig van het padje, hè?

74 Tismewat    
30 dagen geleden door Tismewat
5
Meld

@74
Nee hoor. Degenen die volledig van het padje zijn, zijn degenen die nog steeds blindelings achter de narcistische psychopaat aanhobbelen -- rechtstreeks richting de afgrond.

75 RichardR    
30 dagen geleden door RichardR
0
Meld

@74
En oh, ter benadrukking van mijn punt: kijk nog eens naar het onderwerp van dit topic: Trump wil niet garanderen dat hij gewoon opstapt als hij de verkiezingen verliest.

En jij vindt dit een heel normale, acceptabele uitspraak voor een democratisch gekozen president?
Wie is er hier van het padje af?

76 RichardR    
30 dagen geleden door RichardR
0
Meld

@75
Sorry. Was voor @59 bedoeld die je noemde in je reactie.......

77 Tismewat    
30 dagen geleden door Tismewat
0
Meld

Trump is nmm. nu al bezig om bewijsmateriaal te fabriceren dat er grootschalige voterfraud heeft plaatsgevonden. Ik las net een artikel over stembiljetten die gevonden zijn in een sloot, waarin overwegend op Trump is gestemd.
Als ik als postbode wil frauderen met stembiljetten, dan laat ik ze niet achter in een droge sloot, dan stook ik ze op.

78 samcash    
30 dagen geleden door samcash
12
Meld

@53 Het gaat mij niet om een probleem op te werpen die er niet zou zijn. Het gaat mij er om dat je verkiezingen op een maximaal mogelijke eerlijke manier kunt houden. Daar moeten toch alle partijen mee eens zijn. Je hoort dan een risico analyse te maken en te kijken welke controles het risico het meest mitigeert. Zo vind ik de identiteitscontrole ter plaatse plus de visuele controle dat alleen de geïdentificeerde s
temmer zijn/haar stem uitbrengt wel best goed. Misschien kan je je nog herinneren dat met name in Amsterdam jonge mensen (vaak een man) de ouders in het stemhokje hielpen met stemmen. Nu wordt de identiteit en uniciteit van een per post uitgebrachte stem gecontroleerd op basis van een handtekening. Schijnt overigens niet in iedere staat te gebeuren, zo las ik. Echter in de VS heb je natuurlijk nog een probleem en dat is de waarde van je stem tov de kiesmannen in een staat. Raar systeem maar zo werkt het blijkbaar daar. Dus het is van belang dat de postadressen juist zijn. Welke garantie dit heeft is mij niet geheel duidelijk. En daarnaast is natuurlijk ook het aspect van tijdigheid. Hoe lang kan het duren voordat alle stembiljetten per post zijn geteld.

79 ThWil    
30 dagen geleden door ThWil
1
Meld

@78
Inderdaad. Dat dacht ik ook meteen. En postbodes frauderen echt niet. Ze schieten er niks mee op. Op 120 miljoen stemmen zijn 20 stembiljetten peanuts. Nog niet eens zelfs.....
Trump zal het wel flink gaan opkloppen.

80 Tismewat    
30 dagen geleden door Tismewat
0
Meld

@78
Zie net dat het om stembiljetten van de primaries ging. Daar hadden ze maar een keus: Trump.......
De rest stond immers voor Jan Doedel op de lijst.

81 Tismewat    
30 dagen geleden door Tismewat
0
Meld

@81 . OK, bedankt. Dat was me niet opgevallen. Het bericht was ook maar terloops voorbij gekomen.

82 samcash    
30 dagen geleden door samcash
11
Meld

Geen enkel half zooltje kan aangeven wat de bezwaren zouden zijn tegen ID plicht bij het stemmen.
Geen enkel half zooltje kan aangeven wat de bezwaren zouden zijn tegen opschonen van de kiezersdatabase (wettelijk verplicht trouwens)

Elk half zooltje doet heel veel moeite om vooral de enorme geconstateerde en bewezen fraude tot nu toe te bedekken.

83 Proemevla    
29 dagen geleden door Proemevla
2
Meld

@83
Daar heeft Trump 3,5 jaar de tijd voor gehad...
Niks, nada, noppes door die faalhaas..

84 GreyB    
29 dagen geleden door GreyB
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Onbekenden hangen Brussel vol Mohammedcartoon...
Onbekenden hebben afgelopen woensdag tientall...

13 uur geleden door Moskowfiets

OT 111
Gezellig offtopic ouwehoeren

1 dag geleden door Inter

Trump ondertekent stilletjes Executive Order...
Trump heeft een Executive Order ondertekent d...

17 uur geleden door progressiefliberaal

Aantal coronadoden neemt weer flink toe
Afgelopen week registreerde het RIVM 41 doden...

10 uur geleden door SergioLeone

Het grote gevaar van een complete lockdown
Dinsdagavond. Op1. Vijftien minuten lang recl...

20 uur geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Anti-Fascisme
Kernwapenverbod in werking na 50ste bekrachti...
Isreal krijgt vast weer een waver. ...

minder dan een minuut geleden door Anti-Fascisme

beastyboy
Storing op Nieuwskoerier...
Te veel data dat verzameld moet worden door t...

12 minuten geleden door beastyboy

beastyboy
Ontluisterende beelden: zo ‘niet-opiniëren...
Marcel G. zwaait al 9 jaar de scepter. Daarvo...

17 minuten geleden door beastyboy

eh
Berlijnse moskee doorzocht vanwege terrorisme...
Erdogan is aanhanger van de politieke isla...

ongeveer 1 uur geleden door eh

Hendrianus
Verontwaardigde reacties over Haarlemmer die ...
@4Is toch een begrip geworden, "meer blauw ...

ongeveer 1 uur geleden door Hendrianus

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig