Trump wil vreedzame machtsoverdracht niet garanderen (nos.nl)


De president verwacht dat de uitslag zal worden aangevochten bij het Amerikaanse Hooggerechtshof. ...

door Havermout in Buitenland  ·  84 Reacties

  • 2
  • 868x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1 ,

In datzelfde Louisville liepen gisteren gewapende mannen met grote geweren politiemannetje te spelen.

Maar daar horen we je dan weer niet over.

https://twitter.com/search?q=louisville%20militia&src=typed_query

0
51 progressiefliberaal

@3 ,

"Trump wil miljoenen stembiljetten verbieden. Die zonder legitimatie, registratie of enige check ingevuld op de bus gedaan kunnen worden."

Onzin. Er wordt immers gecheckt naar wie ze gestuurd worden.

En dat 'one man, one vote' principe schenden de Republikeinen trouwens waar ze maar kunnen en hoe ze maar kunnen.

0
52 progressiefliberaal

@42
Je moet geen probleem creëren dat er (aangetoond) niet is. Zo simpel is het.

0
53 -Koeievla-

@53 Maar Trump verzint ze wel waar je bij staat.

1
54 Crannbuidhe

Trump is al een jaar bezig om de verkiezingen te stelen door op strategische functies onervaren criminele vrinden te plaatsen, onrust te creëren, wantrouwen te scheppen op veel gebieden en zijn achterban op te hitsen..

Ongehoord en het wordt nog veel erger..

0
55 GreyB

Trump,...... de eerste noord Amerikaanse dictator in wording.

0
56 vanBinsbergen

De halve zooltjes gaan weer volledig los met hun waanzinnige beschuldigingen die kant noch wal raken.

Geef eens een inhoudelijk antwoord:

Wat is er tegen om een ID plicht in te voeren voor het stemmen (en kom niet met dat leuter argument van democraten dat 'zwarten' moeilijk aan een ID zouden komen)?

Wat is er tegen om de kiezersdatabases op te schonen? (Trouwens bij de wet verplicht)

9
57 Proemevla

@57
'Dear Leader' heeft bijna 4 jaar de tijd gehad...niks, nada noppes...

0
58 GreyB

@40
Dat er geen fraude is, graag zo houden.
Dat is het punt.

Het versturen van miljoenen biljetten is fraude uitlokken.
Wat je nu doet is wegkijken.
Je zit vol haat tegen Trump dat je niet meer objectief bent.

Jammer.

8
59 plutarchus

@55
Heb je het nu over de democratische matties als BLM en Antifa?

Het is toch echt Biden en Harris die oproepen vooral door te gaan met vernieling, brandstichting, plunderen en intimidatie.

7
60 plutarchus

@60
Laat maar zien waar ze dat oproepen..

Ze hebben het juist duidelijk afgekeurd. Terwijl Trump het geweld van zijn Boogaloo's, Proud Boys en KKK wel prima vindt, want daar hoor je hem niet over...

1
61 GreyB

@61
Zoek maak op
#stephanathome#kamelaharris#elections2020

Wat een ziek wijf.

7
62 plutarchus
63 GreyB
64 GreyB
65 GreyB
66 GreyB
67 GreyB

@59
"Het versturen van miljoenen biljetten is fraude uitlokken."
Ik raad je aan om voortaan even dingen te controleren alvorens dit soort dingen te zeggen. Ook bij eerdere verkiezingen zijn routinematig tientallen miljoenen stemmen per post uitgebracht (en dus ook tientallen miljoenen stemformulieren met de post verstuurd).
Bij de verkiezingen van 2016 zijn bijna 60 miljoen stemmen via de post uitgebracht, en in 2004 waren dat er al zo'n 25 miljoen -- allemaal zonder enige noemenswaardige fraude.
Naar verwachting zouden het dit jaar zo'n 120 miljoen kunnen worden, dus misschien een verdubbeling ten opzichte van vier jaar geleden. En dan zou nu ineens een of andere magische grens voor kolossale fraude worden overschreden?

"Wat je nu doet is wegkijken."
Nee hoor, ik kijk naar de droge feiten. Wat JIJ echter doet is de volstrekt ongefundeerde leugens en laster van een weerzinwekkende schoft klakkeloos napraten.

"Je zit vol haat tegen Trump dat je niet meer objectief bent."
Ik ben bijzonder objectief. Trump is gewoon een narcistische psychopaat die alle regels aan zijn laars zal lappen om maar te kunnen 'winnen'. En zijn excuus is in wezen hetzelfde als zijn excuus bij het golfen (waar hij dus ook aan één stuk door vals speelt en liegt): "iedereen speelt vals" -- en dat is uiteraard een leugen, zoals zo ongeveer alles in zijn leven één grote leugen is. Het vermoeden bestaat ook dat de man hierom zijn belastingaangiften niet wil vrijgeven: niet eens zozeer vanwege criminele zaken, maar omdat dan duidelijk wordt dat hij helemaal niet zoveel geld (en dus succes) heeft als hij beweert, en dat is voor hem een ondraaglijk idee.

Eigenlijk is het een diep trieste man, want zonder zijn fata morgana van 'succes' is hij helemaal niks. Er zit nauwelijks een greintje echte menselijkheid in hem.

1
68 RichardR

Waarom willen die democraten zooooooooo graag de politieke macht hebben en koste wat kost Trump verwijderen....?!?! De democraten lijken wel uiterst intolerante tirannen...!

Oh wacht! Hun agenda voor de totalitaire marxistische werelddictatuur is uit handen geslagen!

6
69 CoolMemories

@68 "...En dan zou nu ineens een of andere magische grens voor kolossale fraude worden overschreden?...."

Jij bent achterbaks en slinks want je weet dondersgoed dat er nauwelijks haat tegen Biden bestaat maar dat de haat tegen Trump vier jaar lang door democraten en hun media is opgestookt tot het kookpunt!! Zij gaan de stembiljetten massaal verzamelen en invullen voor de demente puppet Biden die de macht weer terug naar de marxisten/globalisten/anarchisten/moslims moet brengen...!!

9
70 CoolMemories

De media loopt te liegen en te draaien .. Hier worden de woorden in de mond gelegd door journalisten die hun werk niet goed doen. De media loopt selectieve media te verspreiden en ook in Nederland denkt de links leunende media als een soort mind-control hun boodschap te kunnen verspreiden. Het zal ze niet helpen. Deze verkiezingen gaan naar het volk en daarmee naar Trump.

8
71 sparta

@70
"je weet dondersgoed dat er nauwelijks haat tegen Biden bestaat ..."
Inderdaad ...

"... maar dat de haat tegen Trump vier jaar lang door democraten en hun media is opgestookt tot het kookpunt!!"
Nee hoor, Trump zelf heeft de haat tegen hem opgestookt tot het kookpunt. De media en de democraten hebben niks anders gedaan dan verslag doen van wat de narcistische psychopaat allemaal deed: aan één stuk door liegen, bedriegen, lasteren, mensen onterecht beschuldigen en schofferen, haatzaaien (Trump zelf is toch echt de allergrootste haatzaaier), het rechtssysteem corrumperen ...

En als je vindt dat ik overdrijf: hier de unanieme mening van mensen die met of onder Trump hebben gewerkt: https://www.businessinsider.nl/ex-trump-administration-officials-all-seem-to-agree-on-one-thing-their-former-boss-is-a-walking-disaster/
"Their former boss is a walking disaster."

Overigens denk ik dat het heel goed mogelijk is dat er bij deze verkiezingen op grote schaal fraude en onregelmatigheden zullen plaatsvinden -- maar dan uitsluitend veroorzaakt door Trump en zijn weinig intelligente aanhang. Zo zal Trump een eigen leger van 50.000 'controleurs' inzetten in de swing states die zogenaamd gaan toezien op een eerlijk verloop, maar vrijwel zeker bedoeld zijn om bepaalde groepen kiezers (met name zwarte mensen) te intimideren en te weerhouden van stemmen.

"... die de macht weer terug naar de marxisten/globalisten/anarchisten/moslims moet brengen...!!"
Je raaskalt weer, net zoals het baasje ... tijd voor je pilletje?

0
72 RichardR

@70
En wat is er mis mee als men zijn eigen stembiljet gaat 'verzamelen'? En invullen? En opsturen?

0
73 -Koeievla-

@68
Jij bent echt volledig van het padje, hè?

5
74 Tismewat

@74
Nee hoor. Degenen die volledig van het padje zijn, zijn degenen die nog steeds blindelings achter de narcistische psychopaat aanhobbelen -- rechtstreeks richting de afgrond.

0
75 RichardR

@74
En oh, ter benadrukking van mijn punt: kijk nog eens naar het onderwerp van dit topic: Trump wil niet garanderen dat hij gewoon opstapt als hij de verkiezingen verliest.

En jij vindt dit een heel normale, acceptabele uitspraak voor een democratisch gekozen president?
Wie is er hier van het padje af?

0
76 RichardR

@75
Sorry. Was voor @59 bedoeld die je noemde in je reactie.......

0
77 Tismewat

Trump is nmm. nu al bezig om bewijsmateriaal te fabriceren dat er grootschalige voterfraud heeft plaatsgevonden. Ik las net een artikel over stembiljetten die gevonden zijn in een sloot, waarin overwegend op Trump is gestemd.
Als ik als postbode wil frauderen met stembiljetten, dan laat ik ze niet achter in een droge sloot, dan stook ik ze op.

1
78 samcash

@53 Het gaat mij niet om een probleem op te werpen die er niet zou zijn. Het gaat mij er om dat je verkiezingen op een maximaal mogelijke eerlijke manier kunt houden. Daar moeten toch alle partijen mee eens zijn. Je hoort dan een risico analyse te maken en te kijken welke controles het risico het meest mitigeert. Zo vind ik de identiteitscontrole ter plaatse plus de visuele controle dat alleen de geïdentificeerde s
temmer zijn/haar stem uitbrengt wel best goed. Misschien kan je je nog herinneren dat met name in Amsterdam jonge mensen (vaak een man) de ouders in het stemhokje hielpen met stemmen. Nu wordt de identiteit en uniciteit van een per post uitgebrachte stem gecontroleerd op basis van een handtekening. Schijnt overigens niet in iedere staat te gebeuren, zo las ik. Echter in de VS heb je natuurlijk nog een probleem en dat is de waarde van je stem tov de kiesmannen in een staat. Raar systeem maar zo werkt het blijkbaar daar. Dus het is van belang dat de postadressen juist zijn. Welke garantie dit heeft is mij niet geheel duidelijk. En daarnaast is natuurlijk ook het aspect van tijdigheid. Hoe lang kan het duren voordat alle stembiljetten per post zijn geteld.

1
79 ThWil

@78
Inderdaad. Dat dacht ik ook meteen. En postbodes frauderen echt niet. Ze schieten er niks mee op. Op 120 miljoen stemmen zijn 20 stembiljetten peanuts. Nog niet eens zelfs.....
Trump zal het wel flink gaan opkloppen.

0
80 Tismewat

@78
Zie net dat het om stembiljetten van de primaries ging. Daar hadden ze maar een keus: Trump.......
De rest stond immers voor Jan Doedel op de lijst.

0
81 Tismewat

@81 . OK, bedankt. Dat was me niet opgevallen. Het bericht was ook maar terloops voorbij gekomen.

0
82 samcash

Geen enkel half zooltje kan aangeven wat de bezwaren zouden zijn tegen ID plicht bij het stemmen.
Geen enkel half zooltje kan aangeven wat de bezwaren zouden zijn tegen opschonen van de kiezersdatabase (wettelijk verplicht trouwens)

Elk half zooltje doet heel veel moeite om vooral de enorme geconstateerde en bewezen fraude tot nu toe te bedekken.

2
83 Proemevla

@83
Daar heeft Trump 3,5 jaar de tijd voor gehad...
Niks, nada, noppes door die faalhaas..

0
84 GreyB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@66 Als een ware NSB'er. Het feit dat mijn reacties blijven staan, betekend dat mijn reacties aan de huisregels voldoen. 😇...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@78 "Dat is geen schelden maar een constatering" Ik constateer dat JIJ een klote trol bent. Dat is geen schelden, een constaterin...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@1 Nee die hebben geen ruimte in hun kapitale villas. Ook niet in hun overige panden. Ze gaan vast voorstellen om sociale huurhuizen op te delen...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@77 Mijn humor is leuker. 😁...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@74 Die zie ik hier nu niet dus daar zeg ik maar niets over.Mag ik eerlijk zijn? Ik was verbaasd toen in de laatste reacties zag toen ik o...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

DWZ
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Echt schandalig hoor.Zijn er nou echt geen genoeg linksmiegels die die arme zielige vluchtelingen kunnen opvangen?Schande....

10 minuten geleden geplaatst door DWZ

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@65 Dat is geen schelden maar een constatering, je snapt ook werkelijk niks he. Waarom denk je dat bijna iedereen je uitkotst, niet om je alt...

12 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@75 Grappig is in mijn optiek anders maar ok ik kan tegen een grapje....

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@73 nou heb ik je per ongeluk een plus gegeven dat moet een min zijn....

21 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@72 Nee, ik niet. Het was ook maar een geintje. Gewoon, om dat het kan.🙃...

22 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Fukig VideoFacial RedditEden West PornCubby PornAsian Street MeayJapanese Porn Stars PornOnlyfans.conFree Black Sex MoviesPornvideos Hd ComLuscious ComicsXhamaster Black.comThickbitchBig Girl XxxXnxx SmokingFamily Threpy PornScoregroup PornTessa Lane PornBengali First NightRaw White Meat PornAlice GryllsSuzu IchiboseBlackonblonesSexe En Famille FrançaiseYoufree PornDesi Mom PicLina BinaXxx Kerala MalayalamRouge The Bat FutaVideo Sexo TravestiKakeysNude PadgeantSonia MaheshwariRitika Singh SexBrazzers XxnKushina R34Indian Porn First NightMia Khalifa DeepthroatingNellycant SayEve ParckerSumo Search.comCreampie EatenCory Chase MomswapLina LuxaHatefuck PornPornhat.TitfuckgifBritt Robertson NakedTerking PornFotos Desnudas De ChicosSunny Leone Blue Picture HdHorny MomKnock Knock Naked SceneCuckquean CreampieFarrahs Abraham PornPornvietnamGay Bulge PornCamdudesXoxox XnxxFull Length SexEbony Bisexual ThreesomePlayboynudemodelsHd Prono VideoGranny Go Dumb OnlyfansForum Escort ParisParadishill.comSweetshow ComKatya ClovwrWww Snapdrop NetBreast Milk Sucking VideosBf XixeCouple Sex Romance VideoDevar Se ChudaiFutanarihentaiBj CompetionOtk Spanking PornDesperate Amateurs RedditPornamateur Fr艳照 门Popular Porn HdTamil Sex Fucking VideosXx X CartoonStepmother FtiendsX Sex Video ComIndian Hot Bhabhi Xxx VideoGym Sex Video DownloadTitty Drop CompilationFiregirlzalHandgag PornNude Photos In BeachAnonib PaLesbian Grannys PornAmazing World Of Gumball HentaiNaked CwlebsGaby Hoffmann NudeOasi Das VideosXxx Sexy Video TamilAsmr Rp PornOld And YoungxxxBonnierabbit SugardaddyHd Porn ComicaBoack PornstarsMxvideosPunheta RapidaK T Lordahl NudeOld WomenxxxUltimate SexHot Girl Showing Her BoobsSm PornFree Movie PornAsion Porn TubeKottayamxxxChainsaw Man NudeSex Neha KakkarSexmex CompletosNicole DupapillonFat CamletoeKinkysex StoriesCompte Nude SnapXxcxBellabodhivipBralian PornEzra Miller NakedIzzybunnies NudesPainful XvideoXxx Movi.comTatiana SchwartzPorn Seallow3gp King HdBangladsh Xxx.comPrimita DormidaPemium BukkakeAnal CartooXnxx PinkMarathi Sex SexUrsula Corberó NudesFingerinf PornBrother And Sister Porn MoviesJav EatchBabestaton TvZ XxxnxXnxx GroupHindi Xxxxx VideoDesi Xxx 3gpPorn KickManuel Ferreira Porn StarCream Pie RedditWhat Is A Woman Free Stream RedditFsi SexBibivr-111Brigittparis