Inzet National Guard (youtube.com)


Amerika gaat door moeilijke tijden. Trump heeft gepleit voor militaire inzet tegen de gewelddadige protesten. Opinies spelen hoog en het is moeilijk om de media te volgen. Tim Pool gaat in op de huidige situatie en onderzoekt wat de Amerikaan vindt van de militaire inzet. ...

door sparta in Buitenland  ·  126 Reacties

  • 2
  • 553x gelezen
Reageer met een Emoji
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@96
"Je moet hier ook alles drie keer uitleggen.

E-bike!"

MET ZINK!

4
101 RichardR

@99 Mijn uurloon ligt ook behoorlijk wat hoger. De gezonde roker doet het vrijwel voor niks lijkt het.

0
102 Violier

@79 u schreef : " rechtsextremistische terroristische propagandakanalen ...
".... dus geef ons nu maar eens van een link aan het forum hier van een van die zgn. rechtse kanalen, Immers linksen zijn altijd de terroristen toch ?

8
103 flessenhals

@101

Altijd mét zink!!!

0
104 zeikenderechter

* Verwijderd door de redactie *

105 Proemevla

@103
"dus geef ons nu maar eens van een link aan het forum hier van een van die zgn. rechtse kanalen,"
Ja joh, simpel! Gewoon even op internet zoeken!

"Immers linksen zijn altijd de terroristen toch ?"
Welnee, dat zegt Proem alleen. En oh, Trump ook.

Alleen de allergrootste randdebielen hobbelen nog achter Trump aan.

1
106 RichardR

@102
"De gezonde roker doet het vrijwel voor niks lijkt het."
Die zit met zijn uitkering gewoon de arbeidsmarkt te verzieken voor ons hardwerkende belastingbetalende burgers!

1
107 RichardR

@105
Jaja, je krijgt zo je pilletje ... effe geduld nog, OK?


Man man man wat kost het een moeite om die verwarde mannen van de straat te houden ... geen wonder dat de politie steen en been klaagt.

Alleen de allergrootste randdebielen hobbelen nog achter Trump aan.

1
108 RichardR

Ach proem toch. 6 cent per reactie.
Triest.

2
109 Grasshoppertje

@109 Voor Proem is dat best heel veel hoor!

0
110 Violier

@98
Alleen de allergrootste randdebielen hobbelen nog achter Trump aan.

1
111 Lidpver

@111
Dat is precies wat jij doet. Achter Trump aanhobbelen en fulmineren.

10
112 sparta

@104
Ach,oprecht sorry, dat is jouw tekst, zal het niet meer doren!

2
113 RichardR

@109 , @110
Ah, getalletjes! Eens even kijken ... Proem ... 37.000 'reacties' in 3,7 jaar = 10.000 reacties per jaar = 27 reacties per dag x € 0,06 = € 1,62 per dag -- en dat kost hem dan ... even kijken ... oh, amper bron-research, en te zien aan de minnetjes vooral veel leugens en verzinsels, dus laten we zeggen 1 minuut per reactie is dus (inderdaad) € 0,06 per minuut, oftewel € 3,60 per uur.

Dit is dus veel minder dan ons minimumloon, maar heel toevallig is het precies twee keer het Russische minimumloon (€ 1,80 per uur), dus Proem is gewoon een betaalde Russische trol!
(Deze bijzonder nuttige economische berekening heb ik nog overgehouden aan mijn opleiding aan Trump University, zie https://en.wikipedia.org/wiki/Trump_University#Lawsuits_in_federal_court )

3
114 RichardR

@59

Met een footage van Fox news, een bijna extreem rechtse nieuwsbron, welke de Trumpaanhangers altijd naar de man praat proberen je gelijk te halen

https://mediabiasfactcheck.com/fox-news/

0
115 Zwartwit

@104

Trump kan mij niet hard genoeg zinken.

0
116 Zwartwit

@112

Als er een tekeer gaat (Fulmineren) is het dat vette oranje monster wel. Die heeft het uitgevonden en de Trumpetisten doen heel graag met die kwal mee.

0
117 Zwartwit

@115
Waarom ga je niet in op de inhoud, i.p.v. de goedkope "kill the messenger" tactiek.
Goedkoop links-radicaal excuus.
Je hebt nog geen normaal argument naar voren gebracht. Moet je zelf weten, maar weet ook dat je gezeik over Trump tussen je oren ziet en slechts een projectie van je afgunst.

6
118 sparta

@118

Ach, met een “gij ook Brutus” vergelijking proberen mensen monddood te maken.

Jij verdedigd met hand en tand iedere stinkende scheet van die vent. Ook al is het meer dan duidelijk dat het niet verdedigbaar is.

Wat ik mij afvraag is wat mensen buiten de States er aan winnen om dat levensgevaarlijke mannetje aan het bewind te zien. Hij schopt tegen de wereld, hij schopt in de VS tegen minderheden en hij valt zelfs mensen uit zijn eigen partij af. Is hij het niet met iemand eens, wordt hij of zij gewoon ontslagen.

Heb je nu echt niet in de gaten dat het verkrijgen van zoveel mogelijk dollars voor Trump het belangrijkste is?

Alles wat hij “bedenkt” heeft geldelijk gewin als uitgangspunt. De wereld een heel klein beetje, hij heel veel.

Het promoten van hydroxychloroquine, een medicijn mede geproduceerd door een bedrijf waar hij zijn worstvingertjes bewezen heel diep in had zitten, is daar een mooi voorbeeld van. https://www.forbes.com/sites/lisettevoytko/2020/04/07/trump-has-small-distant-link-to-sanofi-french-drugmaker-of-hydroxychloroquine/#30d592ed7260

Vond hem al een arrogante kwal in the apprentice. Het wordt gewoon tijd dat iemand hem voortijdig ontslaat.

Ze hoeven hem niet te bedanken, als hij maar gaat. Kan de rust stilaan terugkeren en de VS de veren weer glad strijken

0
119 Zwartwit

@119
Ik verdedig het feit dat er met twee maten gemeten wordt.

Dat medicijn wordt vanuit de medische wereld ook aangeboden als als een hulpmiddel voor Corona patiënten. Er is een hele medische wereld op zoek naar een oplossing, en wat doe jij? .. Modder gooien naar een president van Amerika .. Omdat hij geïnvesteerd zit in de productie van medicijnen verzin jij een reden om hem te beschuldigen. Wat is dat voor een gedrag?

"Alles wat hij “bedenkt” heeft geldelijk gewin als uitgangspunt. De wereld een heel klein beetje, hij heel veel."

Nooit hard bewezen en verzonnen waanbeeld ter bevestiging van de afgunst. Trump wordt bij alles afgeserveerd door de haatmedia. Het ligt helemaal aan jou dat je dat niet ziet. Opnamen van een CNN die bepleit dat ze Trump moeten bestrijden. Presentatoren als Don Lemon en vele anderen waar de haat vanaf druipt. Ga zo maar door ... Dat is de cultuur die jij verdedigt. Absoluut rabiaat volk wat alles verzameld en verzint om hun haat gestalte te geven.

3
120 sparta

@120

Dat truukje van ultra-rechts als slachtoffer wordt oud.

Obama kreeg 8 jaar de smerigste kritiek. Nooit over gezeurd. Bush hetzelfde. Clinton etc.

Maar jullie allesje, waar je eigenlijk niet anders dan kritiek op kunt hebben, die is heilig. Media blabla. Ik hoor en zie dat akelige monster ongefilterd. Niks media.

0
121 zeikenderechter

@113

Welnee! Ik wilde het alleen nog een keer bevestigen.

Je moet hier vaak dingen herhalen question

0
122 zeikenderechter

@121
Dat truukje wat de media al jaren doet is oud. Obama werd geprezen in de media als een messias. Een messias die nu in het spotlicht staat vanwege vermeende corrupte praktijken. ..
Veel van de kritiek naar Trump toe is verdraaide context en simpelweg een compleet gebrek aan goede journalistiek. De objectiviteit is verdwenen en de geloofwaardigheid van de media is compleet van de kaart geveegd. Dat is geen verdient van Trump, maar van de media ... Ze zijn ontmaskert met beeld en geluidsfragmenten van CNN.
Alles wordt gepolitiseerd. De media valt alles aan en er is een cultuur van censuur ontstaan omdat de activisten het niet op kunnen brengen om op een respectabele manier kritiek te leveren. Er word excuus op excuus gestapeld om de haat naar Trump te rechtvaardigen. Leugen, context en zelfs het verzinnen dat Trump dat medicijn promoot voor zichzelf.

Je zal vast een reden vinden om jezelf gelijk te geven, maar als er beschuldigingen aan het adres van iemand gedaan worden zijn die meestal onderbouwd met bewijs ... Trump is president die zijn werk doet en dat er meningen rondom ontstaan is heel begrijpelijk. In de media is de objectiviteit echter compleet verdwenen en het haalt het vaak niet veel verder dan opgeklopt moreel gejammer ... zonder bewijs.

Als jij dat "akelige monster" ongefilterd hoort en ziet, dan zet ik hele grote vraagtekens bij uw perceptievermogen. Men heeft poging op poging gedaan om Trump onderuit te halen en een schandaal aan te praten. Het lukt echter nooit .. De enige reden is dat het niet gefundeerd is. Het houdt nooit geen stand .. Maar je loopt er wel elke keer achteraan .... Jou leven! Doe ermee wat je wilt. Houd je bubbel in stand en blijf je truukjes herhalen ..

3
123 sparta

@114 En jij bent democratische trol met een IQ van -20

4
124 Bollieboos

@123

Misschien bent u het die eens wat minder naar 'de media' moet kijken en eens wat meer naar Trump.

0
125 zeikenderechter

@125
Dat is dus juist wat ik poog te doen wanneer de media weer een spin heeft. Met name de persconferentie die hij geeft waar de media dan een klein stukje uit knipt om een punt te scoren. Ik luister dan naar het verhaal wat er verteld wordt en geef er context aan.
Wekt best goed hoor. Het haalt veel van de media spin onderuit. Ze hebben soms wel eens een moreel punt, maar over het algemeen heeft de media al zijn respect verloren met de werkwijze die ze erop nahouden.
In zijn algemeenheid is president Trump een goed leider die de mensen in zijn land helpt met zijn beleid. Geef mensen een baan en hun waardigheid zodat ze voor zichzelf kunnen zorgen. Niks mis mee, maar in uw visie is dat een duivels plan.

0
126 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@143 Dat moest ik even opzoeken. "Soyboys zijn volgens extreemrechts mannen die mannelijke eigenschappen ontberen". Dat wel zegt genoeg. Maar...

zojuist geplaatst door Bop

Wedergeboren
Offtopic

@2726 " Een riool is een riool, met bijbehorende leden." Ja, teveel drollen hier kennelijk de dienst uit willen maken dmv schelden, be...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@145 Je narcistische vriendin zit op OT rennen dude....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
Offtopic

@2722 "Verwijdering an bepaalde gegevens, kàn dus wel blijkbaar" Ja, Ook al zou het niet kunnen, het is wettelijk verplicht. v...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@20 Ik vind de tank een mooi stukje techniek hoor. Niks mooiers dan zo n brom van een diesel. Volgens het artikel krijgt de landmacht de tan...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

FrisseBries
Offtopic

@2725Nou ja. Dat ben ik niet met je eens. Als je je op een anoniem forum begeeft zonder enige begeleiding, dan kan je dit soort dingen verwa...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Offtopic

@2724 vervolgEn...niet zulke hoge verwachtingen hebben helpt ook, als je ziet dat degene (n) die dit forum hebben opgezet er niet is voor de...

7 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
Offtopic

@2718Dat is ieders eigen keuze en overweging. Als je zover wilt gaan, dan is daar altijd iets ernstigs aan voorafgegaan, anders laat je het er...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@145 Netjes van je dat je jouw narcisten gedrag toegeef.Waarvan akte....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@144 Ik plaats moppen voor de lol Bop wat denk jij dan?...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Sasur Or Bahu SexGemelas PornChat On OmegleFilmes Pornos Negras3moves.conFilippa Fransson NudeHottest Porn Video In The WorldShemale Porn SitesFam Nude PicNude BarberBig BooesDeep ThroutFilmes PornoisFilmes Pornôs GratuitosWww XxxrapidViloet MyersMallu PornhubSksi VideoIndian Prostitute Sex VideosHot Honeymoon Sex VideoTelugu Heroine Video SexChut BhosdaPussy XKali Uchis NakedBen10 HentiPhilippina XxxHental HevanPorn Picture SitesDiscord Server PornVideosporno DImagens PornograficasHarley Quinn NudeLauren AvaNude BeachpicturesOurteennetworkIndian Sex Video CollegeBlowjob TamilJessicaraeNude Mom And SonPorn Hottest MoviesNun XvidMeena XnxxRomantic Sexy Porn VideosBf Sex MalayalamMallu Sajini SexChina Teen Sex VideoIndian Servent SexPorn1080p HdHammy Tv Onlyfans LeakedSites De AcompanhanteHotnakedBbw Xxx ComWomen Seeking Women 182Spit On TitsMature Amuture PornKourntney Kardashian NudeNala BrookaFull Hd Xnx VideoKendra Lust BrazzersUrfavbellabby PornSexy Lady SexJija Sali Ki Chudai HindiPorn Start VideoFamily InceststoriesPorn Lesbian VidioUpper Floor PornNude Son MomKendall KaydenMs Sethi NakedXnxx BwwSsis-570Sex Videos Telugu HotViolet Myres PornCuckolding HypnoXxx Video HoFutoku No Guild UncensoredPorn Video OldSuhagrat CoupleFortnite HentiReddit Sex ToysKristin ProctorGrace.charis TitsX Vidio MarathiIndian Girl Xxx VidioAbg NgentotIs It Possible To Suck Your Own DickFem Domme PornXsxxSham Hai Dhua DhuaFat Lady SexSwap Family XxxReshma PronSarah Lace PornEncouragement JoiEblny PornCuckold CaptionMulheres Peladas VilBig Booty Gay PornSexxx MmsNiquidollIndian XhamsterliveHd Porner VideosNewbiepornDainty Wilder LeakTushy Xxx HdSexing CamJav NovieFreya Parker PornIndian Village Sex MmsDaddy Daughter PornHd SexteenEasygals ComAshlwy AlbanLasbeen XxxPictures Naked GrannyCulioneros ComIndian Desi Aunty SexDesi49 PornXxx Mom DesiVan PornNetflix Sex VideosWife DvpCelebrity Movie ArchiveDaft.swxBandes Dessinées PornosReltiy KingsBabes Nude On The BeachBunny Walker Hentaiدنی دنیلزLizziegreyyAnushka Shetty Xxx PhotoNonsalemwitch LeaksTeenporn StarAlex Adams KazumiModel Media China PornBalck AmbushXxxx Sex PhotoChainis Xxx VideoTeenagers Hard PornCosmid NudeSaree Aunty Sex VideosStrip Game PornMom Helps Son Porn VideosIndianporn Web SeriesPorn SearshBig Boobs Xxx VideoXhamster VoyeurSex Chat With GfXxx Video BodoGag On Feet