Meerderheid New Yorkers steunt behoud lockdown, gouverneur populairder dan president (hln.be)


Maar liefst 87 procent van de New Yorkers steunt het besluit van hun gouverneur om de lockdown te handhaven tot tenminste 15 mei. Dat blijkt uit een nieuwe peiling.Volgens de studie uitgevoerd door Siena College tussen 19 en 23 april onder 803 kiezers in de staat New York kent één o ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  139 Reacties

  • 14
  • 855x gelezen
Reageer met een Emoji
19
7
3
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@92
Keurig, je doet wat ik van je gewend ben: ontkennen en woordspelletjes spelen en je nooit afvragen hoe het komt dat je grote held zo ontzettend vaak liegt ehm pardon, verkeerd begrepen wordt... Of nee, liegt. Per ongeluk natuurlijk...

"I know words, I have the best words..."

"When during the campaign I would say, 'Mexico's going to pay for it,' obviously I never said this and I never meant they're going to write out a check."

"Well, I haven't actually left the White House in months."

"Roger is somebody that I've always liked, but a lot of people like Roger. Some people probably don't like Roger, but Roger Stone's somebody I've always liked."
versus
"Roger is a stone-cold loser."

"In Michigan, they gave me an award six years, seven years ago, I had no idea. It was the Man of the Year in Michigan."

"They were spying on my campaign. This is my opinion. I said it a long time ago."

2
101 Lidpver

@99
Studies hebben uitgewezen dat hydroxychloroquine met zink het beste werkt, ook daar lopen trials in de VS voor.

10
102 Proemevla

Verder :

[quote]
If chloroquine's so "dangerous" & even "poisonous," why has the CDC for years been advising this:"Both adults and children should take one dose of chloroquine per week starting at least 1 week before traveling to the area where malaria transmission occurs"
[/quote]
https://t.co/h0PgTmRGIX?amp=1

Gek hè, dit advies van de CDC om bleekmiddel (volgens het fake news) in te slikken door ouderen zowel als jongeren.

8
103 Proemevla

@102
Zelfs je baasje Trump heeft het er niet meer over, waarom niet?
Die zit op een totaal ander spoor hoorde ik laatst!

2
104 Gekste Henkie

Geen wonder ook dat men liever Cuomo heeft,

die heb ik nog nooit zo dom zien stamelen als Trump over zijn desinfectie van binnen.

2
105 Gekste Henkie

@101

Weet je wat het is ... als Trump 10 keer praat over een verouderd test-systeem en 1 keer het woordje "tests" laat vallen , dan pakt de media hem op het laatste ...

Bedoeling en context maakt ze geen reet uit , zolang het maar tegen hem gebruikt kan worden

9
106 Vageali6888

@104

Wat vind jij persoonlijk van de insinuatie in de media dat Trump gesproken zou hebben over het injecteren van schoonmaakmiddel ?

7
107 Vageali6888

@105

"desinfectie van binnen"

Als je een infectie hebt is dat toch wat je wilt ? infectie-desinfectie

5
108 Vageali6888

@108 Volgens mij hebben we hem dit met ons allen horen zeggen.

Net als veel andere dingen overigens, die achteraf nooit gezegd waren.

0
109 Criticaster

@102 Waar kan ik info over de trials vinden?
Het enige, dat ik heb kunnen vinden, is dat het niet (voldoende) werkt en dat de sterftecijfers onder de gebruikers hoger is.
https://www.theguardian.com/world/2020/apr/28/australian-hydroxychloroquine-trials-continue-despite-studies-showing-no-benefit-to-coronavirus-patients

0
110 sockknitter

het hele punt is dat het WHO op 10 januari de wereld al inseinde dat dit nieuwe coronavirus vermoedelijk van mens tot mens overdraagbaar was. Zie onder voor bron.

Een paar dagen later bleken er gevallen in Japan, Zuid Korea, de Filipijnen... En toen wist ELKE epidemioloog uit te rekenen dat er in Wuhan dramatisch veel meer gevallen moeten zijn geweest, China kon niet meer stil houden en gaf rond 20 januari toe: besmetting van mens tot mens. Daarna deed het WHO de officiele mededeling (openbaar). Maar dat hoefde natuurlijk niet meer, het toegeven van China was wereldnieuws

Het WHO liet naar China nooit het achterste van de tong zien omdat ze anders elke medewerking met China op de buik konden schrijven. Maar het WHO heeft wel degelijk de wereld ingeseind terwijl er toen nog geen eens bewijs was voor die overdraagbaarheid.

Dit weet Trump ook! En ook waarom het WHO zich stil hield. Overigens sprak Trump nog op 24 januari zelf zijn grote waardering uit voor China. Maar toen wist hij dus al 2 weken dat China vermoedelijk loog, aldus het WHO. En op 21 januari had China dat zelfs toegegeven.

Dit wordt nog een boeiend dingetje, want Trump liegt dat hij barst en probeert het WHO de schuld te geven, maar die deed zijn werk wel degelijk.

https://www.trouw.nl/buitenland/deed-de-who-echt-alles-verkeerd-in-de-coronacrisis-onzin-zegt-chef-tedros~b525167f/
------------------
De WHO heeft van meer kanten de kritiek gekregen dat zij traag is geweest in reactie op de virus-uitbraak. Pas eind januari ging er een wereldwijd noodsignaal de deur uit. Toch waarschuwden medewerkers van de WHO al op 10 januari dat besmetting van mens tot mens, ook al was die mogelijkheid nog niet wetenschappelijk bewezen, wel degelijk een risico was. Dat blijkt uit technische richtlijnen en verslagen van briefings, die door de Britse krant The Guardian zijn ingezien.
----------------

1
111 Gekste Henkie

@107
"Wat vind jij persoonlijk van de insinuatie in de media dat Trump gesproken zou hebben over het injecteren van schoonmaakmiddel ?"

Ik hoef geen vragen van jou te beantwoorden, ik ga mijn eigen gang wel, dag ali!

2
112 Gekste Henkie

@112

Sorry dat ik moeilijke vragen stel die er toe doen ...

3
113 Vageali6888

@113
Ik ben die trucjes zat, ali stelt een vraag en houdt de anderen bezig.
Altijd is er wel een splintertje te peuteren.
Ik deed in @111 mijn verhaal en dat wilde ik kwijt.

Jouw verveling is niet mijn probleem, doei! question

2
114 Gekste Henkie
115 Proemevla

@115
De roze wolk van proem question

1
116 Gekste Henkie

@111
Nope.
Begin december vroeg taiwan al meer info over het virus omdat het toen al daar was (en dus door mensen overdraagbaar was), nooit antwoord gekregen.

Eind januari heeft Trump (en een paar andere landen waaronder rusland) een reisban voor o.a. china afgekondigd en andere maatregelen genomen :

De reisban werd door velen gezien als racistisch, de who noemde het overbodig (volgens hun was er toen nog niks aan de hand, geen sprake van een pandemie en had china het voortreffelijk onder controle) en het was zelfs gevaarlijk.

Niet liegen hè henkie

4
117 Proemevla

@114

"..ali stelt een vraag en houdt de anderen bezig."

Eeeuhh , jullie houden mij ook flink bezig met die onzinbeweringen hoor question

2
118 Vageali6888

@114

Toch is het opvallend ... je bent bereid vele uren per dag van alles te schrijven op dit forum , maar aan een on-topic vraag wil je geen tijd besteden ... ?

2
119 Vageali6888

De reisban (door de VS) trad in werking op 2 februari.

En dit verklaarde de baas van de CHO op 3 februari :

[quote]
World Health Organization chief Tedros Adhanom Ghebreyesus said on Monday there was no need for measures that “unnecessarily interfere with international travel and trade” in trying to halt the spread of a coronavirus that has killed 361 people in China.
[/quote]

Hij maakte zich meer zorgen om China :
[quote]
China is facing increasing international isolation due to restrictions on flights to and from the country, and bans on travellers from China.
[/quote]

https://www.reuters.com/article/us-china-health-who-idUSKBN1ZX1H3

Op 3 februari, toen de CHO al lang moest weten dat het virus door mensen overdraagbaar was, toen de CHO China nog steeds prees voor hun aanpak waar China alle toegang door andere onderzoekers weigerde, waar andere landen al lang bericht hadden over doden door het virus, vorig jaar.

Oorzaak China, grove nalatigheid WHO (die dit net als werkgebied heeft en de macht)

2
120 Proemevla

@120

En (nep)democraten als Pelosi en Schumer vonden het nodig om aan te moedigen vooral naar het chinees festival te komen , in hun verhaal insinuerend dat Trump racistisch bezig was met die travelban ..

5
121 Vageali6888

@1 "...Dat zal flink aankomen in het WH...."

Welnee!! New York is een brandhaard, dat weet iedereen!

5
122 CoolMemories

Maar zoals het er nu uit ziet is de wereld eerder van trump af als van het virus.
Wordt de wereld toch een stukje beter.

0
123 Snorrie

@4 "...herseneencelligen voelen niets aankomen. ..."

Jij begrijpt er niets van! Trump sloot eind februari al de grenzen met China waarna vele New Yorkers hem beschuldigde van discriminatie van Chinezen....!

5
124 CoolMemories

@11 "....Dat zijn niet alleen democraten maar ook republikeinen...."

Ja, en die republikeinen stemmen in november gewoon op Trump, hun nationale favoriet!

5
125 CoolMemories
126 GreyB

@1 @2 @3 @4

Dus.....de blauwe, democratische linkse staat New York waar de keizers dus per definitie anti conservatief zijn ….zijn voor een linkse burgemeester en tegen een republikeinse conservatieve rechtse trump…..zucht en jullie hebben het over, flink aankomen, hersencellen en slim.

5
127 siberianhotsprings

"I felt it was a pandemic long before it was called a pandemic."
zei de oranje reuzekleuter op 17 maart in een interview met Michael Holmes.

"The Democrats are politicizing the coronavirus,"
zei de oranje reuzekleuter op een rally in North Charleston, South Carolina, op 29 februari, nota bene 1 dag voordat de democraten daar hun 'primary' hielden... right.. "This is their new hoax" voegde hij er aan toe, hypocrieter krijg je het niet.

"Fake news just doesn't get it,, they are in hysteria mode in its coverage of the virus." Inmiddels 55.000 doden and still counting.

“The risk is low to the average American.”
twitterde de oranje reuzekleuter op 9 maart. Officiële pandemie: 11 maart. Láng daarvoor zegt de oranje reuzekleuter al te hebben 'gevoeld' dat er een pandemie aan kwam... sure.

Leugens, liegen, jokkebrokken en allemaal omdat hij zijn narcisme niet onder controle heeft; hij presteert niets, maakt alleen maar ruzie en zijn Trumpolinas verdedigen het reuzekleuter desnoods tot in de dood.
"I caused much biglier numbers of dead people that Jim Jones!" zou een statement zijn waar hij dan weer wel gelijk in zou hebben gehad maar dat statement is nog niet bewezen.

1
128 Lidpver

@124
NOPE, hij stelde eind januari een zogenaamde vliegban in voor buitenlanders die in China waren geweest..

1
129 GreyB

** gebruiker verwijderd **

Ach, net als bij ons, nu is Willem-Alexander al bijna minister-president, na weer een schandaal over onterecht uitgekeerde miljoenen voor een nieuw plafond in een paleis en hij kan gerust aftreden.

Wat ik onbegrijpelijk vind is dat zovelen hier op dit forum zich druk maken over het Coronabeleid van een president van een ver weg land.

Deze draad gaat vooral tussen tegenstanders en voorstanders van dat beleid. Hoogste doel hier; elkaar aftroeven met nieuwe feiten, echt of bedacht.

Niemand maakt zich druk over Bolsanaro die helemaal geen beleid voert in het grootste land van beide Amerika's.

130 verwijderd924924212

@129

Hoeveel chinezen en mensen die in china waren geweest en geen amerikaan zijn , zijn sindsdien nog naar de VS gevlogen ? Heb je een percentage van het normale aantal in feb-maart-april ?

3
131 Vageali6888

@130
Wat let je om daar een draadje over te openen?

https://tinyurl.com/JonaJonaG

1
132 Lidpver

@130

Daar maak ik mij wel druk om.

Maar bij de goegemeente zijn die topics niet zo populair.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/655480-onderzoek-naar-machtsmisbruik-tegen-president-bolsonaro

0
133 carpenter

Tsja, de subway in New York is nog steeds open gebleven, al die tijd.
En daar maken miljoenen gebruik van, elke week weer, zonder mondkapjes.

En eg nie op anderhalve meter van elkaar.

En hoewel de Blasio er bij de mensen op aandringt dat de mensen thuis moeten blijven, alleen voor dringende zaken uit huis moeten gaan, gaat ie zelf vaker voor een 'stroll in the park'.
Dezelfde de Blasio die in het begin nog zei dat er niks aan de hand was en dat de mensen gewoon als normaal moesten blijven doen.

Je maakt me niet wijs dat intussen niet het gros van de mensen besmet is, niks er van gemerkt heeft en hersteld.

3
134 Proemevla

@101 "...dat je grote held zo ontzettend vaak liegt ...."

Je bent in de war met Halbe Zijlstra....?!?

2
135 CoolMemories

@135
En alwéér een "Ja maar hullie ".

1
136 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

137 dmpr2.3

@111 "...Het WHO liet naar China nooit het achterste van de tong zien omdat ze anders elke medewerking met China op de buik konden schrijven. ...."

Zit jij het nu, als ouwe bolsjewist, op te nemen voor de Chinese dictators....!?!?!?

Moest Trump eens proberen: belangrijke info over Corona een paar dagen achterhouden.....

1
138 CoolMemories

@111 "....Dat blijkt uit technische richtlijnen en verslagen van briefings..."

Zit je weer te bagatelliseren om de Chinese communisten de hand boven het hoofd te houden...!?!?
Iedereen weet dat het gaat om de persconferenties voor de hele wereld, niet om technische richtlijnen voor insiders!!

Waarom verhuis jij niet naar jouw zo geliefde China en laat je het vrije westen (verzekerd door Trump) met rust....!?

1
139 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

2 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

13 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

13 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

15 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

15 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

17 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

22 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Night FuckMe And My Girlfriend SexAbugail LustBridgette KerkoveAsha SexWomen Bound And GaggedChaturbate SmokeUndressingpornCelebjihad.coomSexodusLois Griffin Porn ComicsNudechinesePron AssamRandi Ki Chut Ki ChudaiPron VedioesXnxx SunyleonGay Cumming On FaceBbw Twerking NakedGlory Hole Cumshot CompilationsBlackgirlsxxxSister Sucks VideoProjectjavRedgigDemon FutaHlndi Sexy StoriesKajal Ka Xx VideoHollywood Naked SceneHamster.ccomTop Porn SatarsChaturebateXhamster DownloaderSandra Otterson NudeIndian Erotic Web SeriesBangla Panu ComHome Wife XxxFree PronsLesbians Tribbing BlackSkert PornHuge Tits SoloCute NudKemon PartyXstoryfrRonda Rousey SexiestBigbutt PornstarsFather And Daughter Sex IndianNew Modern Sex3d Porn VidoeBalancenudeBhabhi Sex Video HdDesi 49 VideoAnastasya KhosasihTales Of AndrogynyVideodujourjetmThemaryburke NudeYoung Nude WomenBald PussypicsSasha Banks HottestKorea Sexs MoviesXxx CartoonsBollywood Hot Sex VideoTgirlcumIndian Mom Sexدانلود XnxxPorn TubeHypnohubGomeetAnimatred PornKatana KombatBullbangSis Loves Me Full VideosEmilybunietsJapanese Sex PornIndia Desi SexArmenia Porn Starمواقع سكسliveVexoriaBest Anine PornVer Videosporno GratisPetie AnalTamlsexMandy Monroe PornMilf FifBhabhi 69 ComAsian Massage RedditNifty Stories GayFilm PornographirPo RnhbSpanking GlamourAccidentally Sex VideosShar'dayshaAdameve StoreText Porn GameHentaihouseSex Video Full Hd VideoZayn Malik NakedBg3 PornJulie Kay GangbangPorn Pics WomenWow GerlisFmous PornstarsIndian Nude RealSexstory In TeluguAlex Dadario NudeFemboy Facial PornAltyazılı Pornosu IzleCuckold Wife VideosIndan Sex VideosTitfuck CummingDemon Slayer Nezuko PornAsianstreetmeat AnalTities Falling OutScrewingwithsfmSina The DrummerDelhi XvideoWww Indian Sex Stories ComAkime_girl CamWwe PornographyHouse Of The Dragon NudeXxx Hd 4k Videos DownloadPuti ChikaiCheating BigtitsPorn Alyssa LynnXvnxAshley Scott NudeLuci Lui NudeHd Hindi XxThai Ladyboy XxxCalle PornFun Porn GifPhenias And Ferb PornXnxn Com HdBhumika Sexy VideoIndian Mom Porn MoviesFembot PornBody Paint NudesPunishnent PornRailway PornM IleroticosBlondes With Hairy PussysGabboe Carter PornSophia Leone BfBest Big Tit PornstarsXxxporenMomtaboo PornMikayla.campino PornNaked Sexy DancersLightskin AnalSmalltit PornBrooklyn BelleSamantha Real Sex