20 vragen over islam (youtube.com)


If the west is so evil and oppressive towards Muslims, why do 50 million of you live here?Facebook @ https://www.facebook.com/paul.j.watson.71FOLLOW Paul Jos... ...

door neo in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 6
  • 528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Is er nou ook maar iets leuk, positief of prettig aan de hele islam?? Ben echt benieuwd!!

2
1 Topperz

@1 Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, dit heb ik zelf ook mogen ervaren in verschillende Arabische (islamitische landen). Alleen denk ik dat dat eerder met de Arabische cultuur te maken heeft (die er al was ver voor de islam) dan dat het met de islamitische cultuur te maken heeft.

2
2 Bluth

Is Lieveschat ook pro Islam ??????

2
3 Bollieboos

Ik had er 14 goed!! question

1
4 PeKa

@2 Gastvrijheid heeft niets met islam te maken en staat daar helemaal los van!!

2
5 Topperz

@5 Zo stellig zou ik dat niet durven zeggen.

Er staan ook verzen in de Koran over het helpen van arme mensen, bijvoorbeeld. Aan elke religie zitten positieve dingen, maar er kleven aan elke religie veel meer negatieve dingen dan positieve.

3
6 Bluth

@3 Nou... ik ben niet anti-islam..., maar ook niet pro-islam... mensen die hier wonen, moeten het gevoel hebben dat ze hier veilig zijn ongeacht welke afkomst... Van mij mogen mensen gewoon hun islamitische geloof beoefenen hoor. Maar goed... zoals ik al zo vaak heb gezegd. Ik ben geen islam deskundige... Dus het kan heel goed zijn dat er een duistere kant is aan de islam die ik niet ken...

4
7 lieveschat

Hahaha... ik had gezegd dat ik wel een islamitisch wijntje wilde drinken met doortjebont... question

1
8 lieveschat

@7 Die je niet kent? Je hebt het nieuws toch wel gevolgd de laatste paar jaar?

1
9 ParadiseLost

Maar goed... volgens WijzeDwaas ben ik een facist, racist en hanger van de Hitler ideologie.. question

0
10 lieveschat

@8 lol question

1
11 lisaaatjuh

** gebruiker verwijderd **

@8
doen we, heerlijke wijn uit Marokko... veel Franse wijnen komen er zelfs vandaan met sjoemelwijnboeren.

12 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@6

exact hetzelfde als in de bijbels dus Bluth, de 10e penning...
identiek

13 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@5
neen, dat staat er helemaal niet los van, integendeel zelfs.

14 ---deleteduser---

@9 Nou... ik heb geen islamitische vrienden... dus ik ken ze niet heel erg goed... de mensen van de islam... en ik heb er heel erg weinig contact mee... dus... tja...

0
15 lieveschat

** gebruiker verwijderd **

En ik ben niet pro-islam zelfs, ik ben wel falikant tegen hetzes tegen gewone mensen

16 ---deleteduser---

Oja... ik ben ook seksist... question omg

0
17 lieveschat

** gebruiker verwijderd **

@15
ik wel, heb er gewerkt, wees eerlijk, hoe vaak praat jij met je buren over godsdienst?
nooit

en dat werkt daar net zo, en hier ook

de hele focus op religie is absurd en een Wilders-ding, daar wordt ie voor betaald.

18 ---deleteduser---

En gek... question

0
19 lieveschat

@7 Het probleem met de islam in de huidige vorm is dat het belijden van dit geloof in relatief behoorlijk veel gevallen indruist tegen onze verworven vrijheden, en normen en waarden. Vervolgens kunnen extremistische moslims zich beroepen op Artikel 6, en zodoende staan wij salafistische moskeeën toe om maar een voorbeeld te noemen.

@13 Dat zei ik dus al in mijn reactie.

0
20 Bluth

@18 .... Ehm.... Ik ben wel 100 % Christen hoor... Foei doortje... en ik praat regelmatig met mensen over geloof...

1
21 lieveschat

Tja de islam hoort ook niet thuis in de westerse beschaving geraakt door de verlichting. Strenge christelijken ook niet, maar die houden doorgaans hun muil en gaan gewoon aan t werk. T probleem zit em in de mensen die niet toe willen geven dat de ene cultuur slechter samen gaat met de ander. En dat als je sommige culturen maar hun gang laten gaan dat ze er niet op vooruit gaan maar juist blijven steken, geen succes behalen en verder segregeren.

Ik kan t ook niet helpen dat de islam kwa normen en waarden onderaan de ladder staat. Tis nou eenmaal een feit. En helaas is t zo dat de welvarender die islamitische landen zijn de slechter t gaat. Niet vreemd, de koran spreekt in het voordeel van de man. 500 jaar geleden had t me ook wel wat geleken. Een minderjarige harem die op commando met de benen wijd gaan en elk antwoord kan ik opzoeken. Maar goed, we zijn 500 jaar verder.

We moeten niet iedereen over een kam scheren. Maar de islam veroorzaakt een hoop trammalant in de westerse wereld. Daar moet wat aan gedaan worden. Elke vorm van wahabisme of salafisme in de kiem smoren. Haatimam op bezoek, moskee dicht. Undercover moslims of cameratoezicht ook prima. Er zijn moslims in oorlog met onze bestaanswijze. Die gaan we gewoon in de pan hakken.

1
22 Robot

En als ik nu helemaal geen vragen heb? Gewoon omdat het me niet interesseert? Net zoals het christelijke geloof me niet interesseert.

0
23 Dzzz

@18 Je hebt in Indonesië gewerkt, toch? En toen ben jij tot de conclusie gekomen dat het een gematigd islamitisch land is. Wat niet klopt, want het begint daar steeds extremer islamitisch te worden en dat is exact de reden waarom jij tegenwoordig Indonesië niet meer aanhaalt als zijnde een gematigd islamitisch land.

@16 Als je niets anders doet dan de islam verdedigen, en letterlijk nooit kritiek hebt, over enige vorm van kritiek duld, ben je pro-islam.

0
24 Bluth

Vond het wel een vermakelijk filmpje.
En goede vragen natuurlijk.

0
25 ravv

* Verwijderd door de redactie *

26 Pxf7+

@23 Prima...

0
27 lieveschat

@22 Het grootste probleem van de islam is dat het geen enkele kritiek duld. Omdat er in de Koran staat dat de Koran absolute perfectie is (het woord van 'God', zo'n verzonnen sprookjesfiguur), en er daarom niks aan veranderd kan (niet mag, maar niet kan, het is onmogelijk) worden.

0
28 Bluth

Geef mij maar een Grieks wijntje en Watson hele goede vragen.

0
29 skata

@24 ,

Indonesie is net als elk ander islamitisch land. De verder van de stad ze wonen de gekker ze zijn. Maar neem maar van deze aziaat aan dat indonesie helemaal niet zo gematigd is. Zit nu notabene een gouveneur in de rechtbanken omdat moslims weer flipten over een niet zo pro islam uitraak.

Neen, niks gematigds aan, voor godslastering voor een rechter moeten staan.

0
30 Robot

Nou... beste neo... je moet niet te diep nadenken over wat ik tik... het is gewoon tussendoortje tussen de werkzaamheden... gewoon gezellige onzin... zoals stop de EU.... of... Trump Trump Trump.... of Trump is de beste president ever... Het is allemaal niet echt serieus te nemen hoor...
Meestal zit ik een beetje te grinniken over wat ikzelf of iemand anders heeft verzonnen...
.
Voor de andere reflectanten kan ik niet spreken...

1
31 lieveschat

Maarrr, de antwoorden op vragen die Paul Joseph Watson stelt kijk ik dan weer graag naar. question

0
32 Dzzz

De isl.m interesseert mij totaal geen zak heb liever dat ze de woestijn weer ingaan.

1
33 moya155

@28 ,

Uiteindelijk kan elk mens heropgevoed worden. Dat zit in de natuur. Voed je em op aks hond dan blaft ie tot aan zijn dood. Zo ook met moslims. Zet een moslim in een westerse stad en je zult zien dat ie zich aanpast. Zet echter een groep moslims in een westerse stad en je zult zien dst ze segregeren.

Ik ben aziaat en met mij en omgeving is t weinig anders. Grote groepen segregeren. Maar in mijn cultuur ben je een pariah als je niet werkt. Als we met zijn allen de koran zaten te lezen en vrouwen thuis hielden onder een burka was t een heel ander verhaal geweest.

0
34 Robot

@30 Dat neem ik direct van u aan daar ik mij er ter degen van bewust ben dat Indonesië alles behalve gematigd meer is. Die Gouverneur zit in het gevang omdat hij middels de Koran aan iedereen aantoonde dat moslims best op niet-moslims mogen stemmen. En als je de Koran gebruikt om een punt te maken welke moslims niet aanstaat (ondanks dat je gelijkt hebt) flippen ze.

En dan die president, wat gewoon een ordinaire moordenaar is.

0
35 Bluth

@30 Ik heb een deel van Indonesië als ronduit schofterig ervaren door religie. Enorm beledigend voor mijn toenmalige vrouw. En zeker op het moment dat ik lichamelijk tijdelijk deels uitgeschakeld bleek. Wat een zieke honden. De natuur heeft later karma in de vorm van een tsunami op het gebied losgelaten en ik kon er geen traan om laten.

0
36 Dzzz

@31 Sorry ik heb weer heel wat los gemaakt met mijn vraag
Zelfs Doortje wil met je gaan borrelen

0
37 Bollieboos

@37 Maak niet uit... Je bent een heel erg leuke reflectant... Op nujij mocht ik je ook heel graag.. Vroeg me altijd af waar die B voor stond. Voor Boos dus... question Het is goed om boos te zijn. Gewoon alles eruit gooien... Dat helpt echt... Schreeuwen... Gillen en Tieren... zo hard je kunt... en dan op een dag... ben je het kwijt. question

1
38 lieveschat

Toch vind ik het wel heel erg grappig dat ik in dit lijstje sta: nonewstoday grayb wijzedwaas lancaster lieveschat johnboy doortjebond inter jodelahito spandalf dutchy piet pijlenboog...
.
En nog wel samen met WijzeDwaas... :; omg

1
39 lieveschat

question

1
40 lieveschat

Heeft er al iemand bingo?

1
41 Spandalf

@41 Ik sta in hetzelfde lijst lijstje als jij... question
.
omg... maak je je geen zorgen over jezelf? nu je op 1 lijn wordt gesteld met een aanhanger van de Hitler ideologie... question

1
42 lieveschat

Antwoord op vraag 4 was appelgebak.

1
43 Spandalf

@42 Vreselijk vind ik die vergelijking, alsof ik ooit zo'n snorretje zou beginnen dragen.

2
44 Spandalf

goh jullie hebben wel de sportiviteitsprijs verdiend ,, spandalf ,, lieveschat,,doortjebont,,
maar dat stelletje godwinners die nu schitteren door afwezigheid ,tja

1
45 neo

@45 Je moeder!

3
46 Spandalf

@46 Nooit over iemands moeder beginnen ...maffert !

0
47 Bollieboos

Spandalf laat meteen weer t beste van zichzelf zien .. goedzo ga zoo door nooit on topic reageren
en bij elke tegenspraak of sneer ,, meteen schelden .. en lelijk doen ,, zegt meer over jou .. moeder .

0
48 neo

@48 ,

Hehehe. Maak je geen zorgen. Wie zwijgt stemt toe en wie over iets anders begint...

0
49 Robot

Tsjah kan hem niet overal ongelijk in geven, maar moeten we dan net als die landen worden? Moeten we mensen gaan uitsluiten op basis van geloof. Iemand veroordelen voor de actie van een ander persoon met een soort gelijke achtergrond? Is dat dan het vrije Westen? Hoe regel je dat in de grondwet en dat soort zaken en wie zegt dat het uitsluiten bij moslims blijft? Welke groep is de volgende?
Niemand zit te wachten op radicale islam en daar moeten we wat tegen doen, maar Watson praat te globaal net als dat Trump veel mensen uitsluit op basis van waar ze vandaan komen.

Verder is die Paul een medewerker van infowars waar iets teveel gekken rond lopen en ik betrap ze wel vaker het verkondigen van onwaarheden, framen en het verdraaien van feiten. Al gaat het over het klimaat of fema kampen of staatsgrepen die Obama zou uitvoeren. Niet de meest ethische en eerlijke mensen als je het mij vraagt.

0
50 VaY

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Moppetrommeltjes 17

Donald Rumsfeld briefed the President this morning. He told Bush that three Brazilian soldiers were killed in Iraq . To everyone's amazeme...

4 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@23 Ach, daar hebben we haar ook weer hoor. Voor jouw informatie: ik werd op #14 aangesproken op mijn reactie #8.Jij bent alleen maar uit op r...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@14 Ja dat zal best. Maar ik heb dat woord ooit geleerd ergens. Volgens mij van mijn oma.Heeft niets te maken met of ik het nou wel of niet me...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@21 Ondertussen ben je alleen maar op de persoon aan het spelen maar antwoord op mijn vraag heb je niet. Sukkel....

12 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Inlichtingendiensten VS denken dat Poetin geen opdracht gaf voor Navalny-moord

"Toch zouden de inlichtingenautoriteiten niet twijfelen aan de indirecte betrokkenheid van de Russische president. Volgens de Amerikanen is Poet...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

duurendaal
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@81 StrongoliToe mijn overgrootmoeder jong was en uitging, vlak na WO II kon ze veilig door de hele stad heenlopen , ook rond middernacht....

13 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@13 Grappig dat je dat woord gebruikt. Dat wordt vaak gedaan als men het niet eens is met de demonstratie. Dit is een mooie documentaire met d...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Defcte burger
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@17 Zijn/ is het CIDI geflipte linkse idioten?https://www.cidi.nl/george-soros-als-boeman-voor-antisemieten/...

18 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@19 & @20 Grappig dat juist jullie je weer aangesproken voelen, als het om "geflipte linkse idioten" gaat. 😊...

23 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Female FuckEmily Ratajkowski Sex TapeJangal Xxx MovieAmercain Dad PornLeanna Decker PlayboyNiurokoshkinaPorn Black HairyNoodlemagzeineGp-guia.nerBoyxxxBigdickbitch ComMasaladesi ComX Vido HdSpankbang FootjobGay Porn In ThongsTiffany Coyne NakedDesi Women Xxx VideoParineeti Chopra SexKacy StarrSkinnyanalSearch SexSofia BevarlyHunt4k Full VideoXxx Adult VideoNo Mercy PornFee Sex ComXxx BluueXhamster NovinhaNaked GifKarely Ruiz DesnudaHally HendrixCatfight HentaiMarisa Tomei FeetOctavia Red XxxAnal Chubby PornXxx BiOkusama Wa MotoNaked Pics BabesTrinity St ClairxxxVanessa Fel RioPorno VidiosBada Land XxxIncest JavJapan Lactation PornName That PornographyBlack On White PornBooty Booty PornNatasha Nice Milfs Take MiamiNaked Indian MomsLesbian DominationFtee Mature PornWife Sucks StrangersPorncomic.Skokka CeAss LickXznnSuper Mario Movie PornSivr-289Vegasissa OnlyfansTurkish Porn MoviesSpirited Away Porn좆커넷Gonzos Porn MoviesNebraskawut Of LeaksFoot XxxWrong Hole CompilationMalayali NakedKate MarleypornBlair Williams Watching PornAsuka AidaAccident PenetrationWww.pornaq.comEbony BongacamsVintage PornografiaDesixhmasterNew Porn Video DownloadNaked Yoga GirlsJamcain PornSharing My Wife VideosHottest Step Sis PornP N G PornXhamster BollywoodSunny Leone Bf Hd NewMomporChicks Masturbating TogetherDesi PornesRegarder Film Pornographique GratuitHimawari Wa Yoru Ni SakuM4m MassageStreamer PornGroupe Telegram NudesNacked Male CelebsXxx Video JapanesUndercoversluts PornElle.leeMikiblue PornRomantic Lesbian PornAnime Lesbian SexPoonam Pandey Nude NewLaura Durn NudeMako-chan Kaihatsu Nikki 4Baap Beti Sex ComFull Length Adult MoviesDesi Suhagrat MmsDeseree SpencerYoung Nude WomenAthena Faris AnalPapito HayesXnxx Telugu StoryKimi Wa Yasashiku NetorareruG G G G G G G GChaturbayzMinus8 HentaiTowel DroppingHot Porne VideoValeria BorgheseDesi Saree Sex VideoNude ParentsCock In AssFree Mom PornDaughters Big TitsLi Moon PornPregnant Indian Teen Sex GalleriesXnxx Hot Web SeriesJade Kimiko IafdConsoladores Para HombresBest Cute PornPornstar PinishmentAva Addams Nude PicsFashion Model NudeMegapersonlForced Sex TubeXx TubrPictures Of Mature Women NakedBabes XhamsterMemek TenbemLeah Gotti 4kAngel_from_skyMommy Anime PornSissification HypnosisPururinFamilias PornBratprincessGeorginarodriguez NudesPhilippines XxxXxx Videos Full Hd NewEmilyk8zFavourite Sex VideoFifty Shades Of Grey Sex VideosXnxx Us