door Stampertje in Cultuur  ·  26 Reacties

  • 3
  • 592x gelezen
Reageer met een Emoji
8
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

zelf nadenken kan hij niet?

0
1 t.rap.er.niet.in

* Verwijderd door de redactie *

2 Stampertje

** gebruiker verwijderd **

Gerrard heeft boter op zijn hoofd.
Moet nu een instantie, wie dat ook is, de heer Rietdijk vertellen dat je beter niet naar Sri lanka moet gaan terwijl de coronacrisis zich over de wereld uitspreidt?
De HR manager bij mijn werkgever is 2 weken geleden naar Tirol op vakantie gegaan omdat ie 'de vakantie betaald had'.
Nu ziet ie thuis in verplichte quarantaine.
Hetzelfde persoon zei tegen mij dat ik na mijn griep (misschien corona) van 2 weken geleden mijn verstand moest gebruiken en dat ik zelf heel goed weet wanneer ik weer aan het werk kan.

Zulke mensen hebben geen vijand meer nodig...

3 verwijderd9139144

Beetje goedkoop om het de schuld aan anderen te geven . Je had zelf ook kunnen nadenken of het nog verstandig was om naar het buitenland te reizen , dom volk en nu gaan lopen janken !

0
4 Toronto Blue Jays

* Verwijderd door de redactie *

5 Stampertje

Op 12 maart wist je zelf toch ook wel dat het riskant zou zijn.
Er zaten toen al mensen vast in het buitenland.

Ik snap wel dat je een overweging maakt van geld weg of toch gaan, maar het is jou overweging geweest en klaag dan niet dat een overheid het fout doet.
Mijn nichtje was toen net terug en heeft op eigen koste haar vakantie 1 maand ingekort maar is waarschijnlijk al het geld kwijt van de vluchten en verblijven die ze al geboekt had inclusief de terugreis. (en toch is ze blij dat ze terug kon komen en ook haar familie is daar blij om)

geld is niet alles en ook hier loop je risico op het virus.

0
6 TheoTheo

Ze vertrokken op 12 maart uit Nederland, de dag dat premier Rutte Nederlanders opriep zoveel mogelijk binnen te blijven. „We zouden naar de Malediven gaan, daar heb ik een jaar voor gespaard. Ze hadden ons toen moeten adviseren nooit te vertrekken.”

Het is niet verboden om zelf na te denken.
Men had ook zelf kunnen navragen of het wel verstandig en zonder risico was om naar het buitenland te gaan.
Dan had men ongetwijfeld gehoord dat het niet geheel zonder risico's zou zijn...

0
7 Graaier1000

Ha ha. Domme Gerard. Je had toch gegaan, net zoals veel Nederlanders het advies krijgen om elkaar niet aan te raken en afstand te houden. Blijf maar lekker janken daar.

2
8 Verwonderd

@7 Ze hadden ons toen moeten adviseren nooit te vertrekken

Als zou er zo'n advies gegeven zijn, dan wordt dat over het algemeen toch in de wind geslagen.
Er werd geadviseerd binnen te blijven en zie wat een hoop eigenwijze Hollanders dit weekend allemaal deden behalve thuis te blijven.
NL.
Niet Luisteren.

0
9 in holland

FUCKING idioot, gewoon zelf laten rotten daar, randdebiel.

3
10 skapoe

Ach hij was toch ook gegaan als men het advies had gegeven om niet te gaan
Een iedere Nederlander was toen eigenlijk al gewaarschuwd maar meneer had al voor zijn reis betaald en zou het geld niet terug krijgen. Maar nu een ander de schuld willen geven voor zijn eigen stommiteit. Hoe kan het dat de vele Nederlanders in het buitenland hun vakantie afbraken om zo snel mogelijk terug te keren naar nederland

0
11 psje

Ze hadden sowieso alle vluchten uit China moeten weigeren...

2
12 Tjeesus...,

Hij wilt gewoon zijn geld terug zien te krijgen.
Als je geen negatief reisadvies krijgt dan is er weinig aan de hand.
Vertrouw je het niet dan kan je zelf ook even kijken hoe of wat.

0
13 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

Heerlijk die domme jongeren die nog nooit hebben geleerd om zelf te denken als verwende prinsjes en prinsessen , waar ze altijd gewend zijn met jengelen hun zin door te drijven en ouders die te slap zijn geweest om de mormels normen en regels te leren .

14 verwijderd682241

Hij is boos. „Dit had ik van Nederland niet verwacht.”

Wat een arrogantie.
Eigen beslissing, eigen verantwoordelijkheid!
Bekijk het positief, een vakantie om nooit meer te vergeten.
En veel langer als was geboekt.

0
15 Hans

Rond 12 maart buitelden de ontwikkelingen met hoge snelheid over elkaar heen. Dat Rutte een toespraak ging houden met maatregelen was bekend.

En het is geen handig idee om dan naar een ontwikkelingsland aan de andere kant van de wereld af te reizen.

Daar mag buza de mensen inderdaad op wijzen, maar als je zelf belt, HAD je twijfels. En is er zeker voor de helft sprake van eigen verantwoording, dat autoriteiten moeite hadden alles correct in kaart te hebben, was OOK duidelijk.

Lullig is het wel, er zitten wereldwijd veel mensen vast, maar die zullen netjes worden verzorgd en zo. Het zal even duren voor ze terug zijn, er zijn nogal veel andere prioriteiten.

0
16 Gekste Henkie

@14 Wat ben jij voor mastodont dat je een 51 jarige als jongere ziet? Daarnaast staan in de winkels en op markten de oudjes ook gezellig bij elkaar. En die jongkies leren toch echt nog eerst van de oudjes.
OT tsja, of een annuleringsverzekering er bij nemen of je verlies nemen als er onverhoopt iets tussen komt. Zeker bij zulke bedragen kan een verzekerimg geen kwaad. Voor hetzelfde geldt had je een been gebroken oid en had je ook niet kunnen reizen.

0
17 Merlinswit

Tjah dat hoor je hier wel vaker het is allemaal de schuld van Rutte ... Het is ook de schuld van Rutte dat mensen schijnbaar niet kunnen nadenken , als er een ding is wat ik met deze crisis heb geleerd dat heel veel mensen moeite hebben logische na te denken , en graag de schuld bij een ander neer leggen van de nadenken , dat gaat hem nog worden na deze crisis over een paar maanden ...

1
18 MarcusCole

@18
-
Het is inderdaad voor een groot deel de schuld van Rutte dat mensen niet kunnen nadenken. Daarvoor is de enorme schade die hij toegebracht heeft aan de onderwijssector debet. De huidige generatie jongeren groet op met volkomen ontoereikend onderwijs.
-
Nog veel erger is dat er in Nederland heel veel mensen zijn zonder echt perspectief in hun leven. Ook hieraan is Rutte debet doordat hij niet in staat is geweest met zijn extreme neoliberale beleid perspectief voor deze mensen te creëren. En als mensen geen perspectief hebben dan maakt hen het niet zoveel uit of ze er onderdoor gaan door dit virus.
-
Het virus zou best weleens door deze mensen als DE bevrijder gezien kunnen worden van de neoliberale hel waarin zij moeten leven.
Een voorbeeld hiervan zijn de slachtoffers van de toeslagenaffaire waar gelukkig nu eindelijk, na al die tijd wat gedaan wordt. Maar er zijn veel meer slachtoffers van het neoliberale wanbeleid van de overheid.
/-
-

4
19 MrCally1

>Gerard Rietdijk (51) is een van hen. Samen met zijn vriendin zit hij vast in Sri Lanka. Ze vertrokken op 12 maart uit Nederland, de dag dat premier Rutte Nederlanders opriep zoveel mogelijk binnen te blijven. Vooraf had hij nog bij Buitenlandse Zaken gecheckt of vertrekken wel veilig was. „Maar er was nog geen negatief reisadvies, dus als we zouden annuleren kregen we onze tickets niet vergoed”, vertelt hij telefonisch via WhatsApp. „We zouden naar de Malediven gaan, daar heb ik een jaar voor gespaard. Ze hadden ons toen moeten adviseren nooit te vertrekken.”<

Geld, geld, geld. Je wist het en bent toch gegaan. En nu klagen over Nederland. Doei doei!

1
20 Mariska3

>Rietdijk vertelt over de grimmige sfeer op straat in de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo, vanaf het moment dat ze aankwamen: „We zijn uitgescholden, werden geweigerd in taxi’s. Mensen riepen woedend ‘corona corona’ naar ons, wel tachtig keer per dag. Westerlingen worden gezien als potentiële ziektebommen, dat maakt de lokale bevolking bang. Ik snap het, maar vervelend is het wel.”<

Ja raar hé? Het virus wordt verspreid door eigenwijze reizigers... zoals jij. Nederland begint de controle te verliezen en jij gaat vrolijk op vakantie met het risico een heelland aan te steken..

Curaçao was vrij van het coronavirus. Tot net zo'n eigenwijze Brabander zo nodig daarheen op vakantie moest. Krijgt hij klachten.. en blijft nog vrolijk dagenlang rondlopen voor hij zich bij een arts meldt. gvd. Nu is hij dood. Karma.

Gelukkig heeft Curaçao de situatie aardig onder controle door meteen alle contacten in quarantaine te zetten. Ben ik blij mee want mijn dochter zit daar vast. Nee, niet op vakantie maar was daar voor werk; al maanden voor de corona uitbraak in China. Probeerde eerst nog terug te komen.. nu zijn wij allemaal en zij ook, blij dat ze daar zit; veel veiliger dan in NL.

1
21 Mariska3

Ik zou gasten uit Zuidoost Azië krijgen. Die zijn niet gekomen omda wij nagedacht hebben. Daarbij was het probleem van vast komen te zitten of in quarantaine te moeten gaan de hoofdreden om het bezoek te annuleren. Gerrard moet niet zeuren.

0
22 Myth63

@19
Nee dat is niet direct de schuld van Rutte. Het is wel de schuld van Nederland en het feit dat we kennelijk zo netjes bestuurd zijn, dat we nooit onzekere tijden hebben gekend.

Vraag is of je ze dat moet aanrekenen, of dat het zo hoort, ik denk het laatste. Het gevolg is wel dat we niet gewend zijn om het een keer echt zelf te moeten doen.

Daarom zie ik nogal veel mensen elk op hun manier door de hoeven gaan.

3
23 Gekste Henkie

@23 Nederlanders zijn ook voor alles en nog wat (over)verzekerd, bijvoorbeeld beugels, ruitschade en riool problemen, zaken die ze financieel met gemak kunnen dragen. Dat is ook een manier om het niet zelf te hoeven doen.

0
24 Myth63

Als je op twaalf maart nog naar het buitenland vertrekt, terwijl er een pandemie gaande is dan ben je gewoon heel erg eigenwijs en/of dom. Mensen zouden eens zelfstandig na moeten gaan leren denken in plaats van blind op de overheid en/of het RIVM te vertrouwen.

3
25 RoosjeB

Wat een lomperd. Het virus is er al van net voor je jaarwisseling en het was toen al duidelijk dat het een pandemie zou worden. Maar toch op vakantie. Nou dan mag hij daar een jaartje blijven en daarna op eigen kosten terug

0
26 Goesenaar

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@14 Ik weet niet wat er gaat gebeuren Snorrie....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@14 De Russen hebben een munitie trein met westerse wapens geraakt. Dat was vandaag of gisteren....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ABRACADABRA
Franse wijngaarden massaal vernietigd: 'Alsof je huis in vlammen opgaat'

alle boeren in de EU kunnen het hoofd niet meer boven water houden. daar zorgen die Europarlementariers wel voor...

9 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@11En straks huppelen ze weer achteruit.Ze zijn al bijna 800 dagen bezig en zoveel terreinwinst hebben ze nu ook niet.En zodra het volge...

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@83 zegt hij die elke dag een incontinentie luier moet dragen....

17 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
unser-mitteleuropa.com

@11 Of de mensen in oost europa hebben iets meer kennis wat een russische overheersing inhoud....

18 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@80 Ja , jong - maar een luier? Serieus?Er zijn wel behandelingen voor bedplassen hoor - vraag je uroloog maar eens....

27 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@77 Mensen erbij lappen en het dan over niveau hebben. Je kijkt Elsemiek wel, die deed dat vandaag ook. Vieze wijven. 🤮...

28 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@71 StrongoliDus jij eist van mij dat ik in mijn reactie van @37 had moeten reageren op de reactie van @45 ?Dat is niet mogelijk....

30 minuten geleden geplaatst door Querido not

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@79 Dat had je verkeert begrepen, ik ben jong van geest....

33 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Porn Sex Hd DownloadChudai Kahani AudioBrandi Love Blow JobMost Popular Porn CategoriesBengali X FilmHitomi Tanaka EnglishCarmelkitten XxxMy WapeBlowjob Porn HdZero Two HentVitage Gay PornسكسالمانيAnime 3dhentaiJaldi KaroKareena KapoorxvideoNaked Mom SelfiesCory Chase HotInside CumingArizona PornEscorts Houston TexasHeavy FetishNaruto Porn GameSelena StarAll Hindi BfSexporn.comSexiest Women Of PornGoth Porn AnalTurkish PornolarıAmatuer Nude PicsPoison Ivy NakedHentai PradiseStocking TesaSexo Portal ZacariasHot Aunty Porn VideosTelugu Heroines Nude PicsSmall Tight PussyTriple X HdFat EbonypornGay Chat SvenueHentay BrasilMexicano Gay PornCouger NudesReligious PornAdriana SephoraSherlyn Chopra Web SeriesHd Cheating SexXxx New Video Full HdIndian Girls Hd Sex VideosHardcore PornstarsClass PornReality Nude WomenRuby O Fee NakedTeen Big CockAunty Local Sex VideoXhmstar ComVideos Pornos De Marian FrancoIssa Vegas NudeRena SkyStudy XxxSdmua-063Porn SupergirlVideo Ind XxxXvideo OyoTuition XxxForced FacefuckingLink De Grupo De SexoXgchasePornviralDesi Big DickGory Hole VideoWww Younjizz ComTamil Sex SareeLesbian Hard XxxMaturealumXnssFolla Su HermanaDemon Slayer HentaiLive Nip SlipsLive Porn CamReil PornMoriah Mills NudeAkex TannerSexy Girls In BraXmaster XxxxFree Mom PronFuq.conmXxx Elsa JeanXxxsexygirlMost Xxx VideoHd Fucking Videos Free DownloadMercedes Carrera Porn VideosEbony Lesbain TribbingLinda Blair NakedZoe Rhode LeakedHindi Mms HdPorbo GrátisCollege Ki Ladkiyon Ki BfSalwar Suit XxxXnxx Leah GottiI Wanna Fuck YouThe War Zone Full MovieFacesittingpovTenn Massage PornTeen CreepshotN Hentai .netAv 자막You Porm ComSax Indian VideoHentai ParaPornohub SiteWebcam De SexoPono Com LegendadoMike Mann PornstarRebel Rhyder: Gangbang JunkieSabrina Lynn PornPic PornstarsXxx Bf Hindi ComCherokee Dass PornNaked Asian ModelsWalk Around The House NakedEnema Punishment PornBarbie AnimeEbony AsseatingDakota Fanning NakedDerpthroat PornThemirandaaffect PornVintageeroticNaughty Girl XxxSubramanyam For Sale HeroineGirls Do Porn OrgasmCamsdodaDeshi Pron VideoBoor ChudaiAmber Alena XxxBhabhi PormFamilyhdpornBbc Anal CreampieSkura PornLos Angeles PornXhamteerliveNude OldestPornhub GilfXxx MandingoLongdickstyleKinkky PornFree HentaivideoGintessbooruXv8deosXnxx TeensXnxx Naughty American