KIJKEN. EenVandaag duwt klimaatgekte om (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Overig  ·  96 Reacties

  • 43
  • 1267x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50
En dat probleem met veel te winig koper in de grond etc ... het is allemaal zo krom, vermoed ik, omdat er ook geld aan verdient moet worden.
Als iedereen zelfvoorzienend is, is er geen geld meer te verdienen, dus mensen moeten wel zoveel mogelijk afhankelijk zijn van de bedrijven waar ze nu ook afhankelijk van zijn .. anders gaat het fout question

0
51 Schildpad

@30

Volgens mij ontkent niemand dat het de afgelopen 140 jaar een krappe graad warmer is geworden (HEEELP!!) ... de vraag is alleen of dat grotendeels door menselijk handelen komt

0
52 Vageali6888

@48 Mooie praatjes verkopen en ondertussen andere landen ernstig vervuilen. Schiet niet op met die mooie linkse praatjes.

0
53 Vrijbuitertje

@30

In 1860 eindigde de kleine ijstijd , wat had jij verwacht dat er zou gebeuren ?

0
54 Vageali6888

1 januari 2020 moest de Hemweg centrale in Amsterdam sluiten. Intussen wordt er naast wel een nieuwe biomassa centrale gebouwd, nog meer bos in Amerika weg. 30 tot 50% verlies aan energie in zo een centrale en redelijk milieuvervuiling. Dit mag allemaal van het Amsterdamse gemeenteraad grotendeels bestaande uit D66, GL

Wat wordt het Nederlandse volk toch belazerd door de bestuurders, gemeentelijk, provinciaal en landelijk.

0
55 Pluten1

@4 Als Klaver echt zo slim was, dan had hij alllang een topbaan in het bedrijfsleven gehad.
maar helaas,
Hij is (net zoals alle ander "top"politici) alleen maar erg goed in het goedpraten en verbergen van zijn totale onkunde. Een perfecte gladjanus/oplichter dus.

0
56 schuco

Ontwikkel Thoriumcentrales, wat er nu gebeurt is complete waanzin, die klimaatgekken hebben totaal geen technisch inzicht en onze geleidvoerders evenmin.
Bomen kappen om het CO2 terug te dringen, men spant het paard achterstevoren achter de wagen, hoe verzinnen ze het.
Ik krijg steeds meer de indruk dat Nederland een psychiatrische inrichting vol dwazen is, erger dan One Flew Over the Cuckoo's Nest.

1
57 Positivo

kernenergie of een gelijksoortige energiebron is de toekomst. En ik zeg het al jaren, ja ik durf best bij een kerncentrale in de buurt te wonen. De huidige generatie kerncentrales zijn hartstikke veilig en generatie III wordt nog veiliger en efficiënter. Generatie III is nu in de testfase, en Generatie IV ligt op de tekentafel
De vraag naar energie wordt steeds groter dus dat valt niet op te vangen met zonnepanelen en windmolens. Of we moeten allemaal weer terug naar de middeleeuwen, dat kan natuurlijk ook

1
58 krek

Volledig inzetten op thorium, dit heeft de toekomst, zonde van al die bomen die worden gekapt met het huidige beleid

1
59 mijnnaamwasalbezet

@42 Volgens het IPCC voor, het instituut van de Verenigde Naties toets die alle wetenschappelijke publicaties ten aanzien van de klimaatverandering toets is het niet duidelijk :

“Het (IPCC) concludeert dat niet eens duidelijk is of overstromingen de afgelopen honderd jaar wereldwijd wel zijn toegenomen. Europese bosbranden en Amerikaanse orkanen worden toegeschreven aan de wereldwijde opwarming. Maar ook al kregen de bosbranden in Europa in 2018 meer aandacht in het nieuws dan anders: in de Zuid-Europese landen waar het overgrote deel van de bosbranden plaatsvindt, zijn ze de laatste 35 jaar gehalveerd. Over orkanen zegt het IPCC dat er wereldwijd de laatste 100 jaar ‘geen significante trends zijn waargenomen’.

In feite is de frequentie van orkanen in de VS sinds 1900 afgenomen.De waarheid over klimaatverandering is genuanceerd. Zij is reëel en zal op lange termijn een probleem vormen, maar de invloed ervan is kleiner dan we denken. "

"Volgens het laatste IPCC-rapport zou een onbelemmerde klimaatverandering tegen 2070 resulteren in een gemiddelde inkomensreductie van 0,2- tot 2 procent, evenveel als één economische recessie.

Toch zijn de groene activisten in hun wedijver met de klimaatontkenners sterk gaan overdrijven."

Citaat uit de Volkskrant : https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/bangmakerij-schaadt-het-klimaatdebat~b591736c/

1
60 Ruud100

@21 alleen de politici stellen dat biomassa verbranden goed is, of u dat gelooft na alles wat er inmiddels over ontdekt is door de journalistiek is aan u.

Deze week op de NPO milieu en en bos vernietigd voor biomassa : https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-onze-klimaatdoelen-te-halen-wordt-in-de-vs-het-landschap-volledig-verwoest/

0
61 Ruud100

@55

" Dit mag allemaal van het Amsterdamse gemeenteraad grotendeels bestaande uit D66, GL"


Tja .. die linksgekkies bouwde ook het megalomane kantorenpark op de zuidas , vol met gecentraliseerde megakantoren waardoor lokale kantoren sloten en werknemers dagelijks moesten gaan forenzen ....

Dat er al dagelijks lange files stonden en die nu alleen maar erger zijn geworden hebben ze het niet over

1
62 Vageali6888

@60

How dare you !

1
63 Vageali6888

@61

"..dat biomassa verantwoordelijk is voor bijna 61 procent van alle duurzame energie die in ons land wordt geproduceerd."


Dus zijn degene die het klimaatakkoord niet willen steunen zo gek nog niet ...

1
64 Vageali6888

@61 het programma 'één vandaag' is één van de weinige programma's waar nog kritische journalistiek wordt geleverd. De Nederlandse pers zou bol moeten staan van de berichten over de rampzalige gevolgen van het milieu beleid van onze zogeheten "volksvertegenwoordigers".

1
65 Eric

Zolang deze regering, bestaande uit inmiddels 4 linkse partijen, op het pluche zit, zal deze klimaatgekte en de daaraan gekoppelde idiote klimaatmaatregelen voortduren. Ergo, het merendeel van de kiezers is voor deze situatie verantwoordelijk en moet niet achteraf gaan zeuren maar gaan nadenken wat ze volgend jaar gaan stemmen om deze waanzin voorgoed een halt toe te roepen.

2
66 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

67 De vrijende rechter

@67 heeft u keiharde bewijzen voorhanden dat er überhaupt sprake is van een wereldwijde verandering van het klimaat die bovendien rechtvaardigen dat er miljoenen vierkante meters bos worden gekapt en anderen even idiote maatregelen genomen worden?

2
68 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

69 De vrijende rechter

Politiek Den Haag wordt nu eenmaal beheerst door de grote financiële belangen van hun opdrachtgevers.

Politiek Den Haag (de regeringspartijen) is niet meer dan een uitvoeringsorgaan die zich volledig laat dicteren door minder dan 1 promille van de wereldbevolking: het ultrarijke deel.

6
70 hennie

Sommige politici zijn echt gevaarlijk en vreemd bezig..... Als het in mijn huis onveilig wordt door allerlei omstandigheden, zal ik daar zeker geen gasten onderbrengen.

Bizar dat figuren zoals Klaver, Jetten, Asscher mensen uit het buitenland hier naar toe halen terwijl zij drommels goed weten dat het leven hier steeds ongezonder wordt.

0
71 LoydMorris

We moeten gewoon gas blijven gebruiken. Niet bomen omhakken aan de andere kant van de wereld om het te verbranden. we moeten bossen houden. ook daar.

0
72 Praying Mantis

Bioberbranding is vervuilende dan .. .. kost vele bomen .. .. en kost veel subsidiegeld (belastinggeld)

Een typische oplossing van linkse beleid/EU. ROepen een oplossing te hebben terwijl deze alleen maar andere verrijkt en de wereld nogsneller vervuild en vernield

0
73 Tyler

@67 Als de mens grotendeels verantwoordelijk is voor de klimaatveandering zou ik graag willen weten wat het verbranden van biomassa doet om dat tot staan te brengen.
Wat is de wereldwijde reductie van CO2 uitstoot wat wordt bereikt door het kappen van bomen in bijvoorbeeld Canada, het versnipperen van de bomen, het met zeeschepen transporteren naar Nederland en het hier verbranden?

2
74 kdekat

* Verwijderd door de redactie *

75 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

76 De vrijende rechter

Bedrijfskundige bemoeienissen.

0
77 caso

* Verwijderd door de redactie *

78 De vrijende rechter

@75 Dat grotendeels heb ik er bewust in laten staan, niet om U woorden in de mond te leggen maar omdat ik niet inzie wat de klimaatmaatregelen die men nu wil nemen ook maar iets aan klimaatverandering zullen doen als de mens niet grotendeels verantwoordelijk is voor de klimaatverandering.
Biomassa is sowieso een schijnmaatregel, een rekenkundig trucje om de CO2 uitstoot van Nederland op papier omlaag te brengen. De totale CO2 uitstoot wereldwijd zal door deze maatregel eerder toe- dan afnemen vrees ik.

2
79 kdekat

ja Klaver, geen huizen bouwen voor nog meer migranten, maar migratiestop en bomen planten

0
80 Roomboterbabbelaar

Kan iemand van rechts mij uitleggen waarom GS zo begaan is met de bomen (waar ik het overigens mee eens ben) en tegelijkertijd voor de NO2 reductie gaat liggen wat complete ecosystemen verwoest?

1
81 Tussenderegels

@69 u roeptoetert wat en als er dan vervolgens om bewijzen van uw "stelling" wordt gevraagd, geeft u niet thuis en gaat u op de man spelen. Over onbeleefd en onbeschaafd gesproken. U bent vast laag opgeleid links denkend(met excuus voor het gebruikte pleonasme).

2
82 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

83 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

84 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

85 De vrijende rechter

* Verwijderd door de redactie *

86 De vrijende rechter

@57 “ Ontwikkel Thoriumcentrales”

Daar is men wereldwijd al druk mee bezig maar het is al duidelijk dat ze niet commercieel gebouwd kunnen worden voor 2050. En dan moeten ze dus nog bouwt worden wat ook nog vele jaren kost. We kunnen niet tot 2055/2060 wachten voor een eventuele oplossing. Dat duurt veel te lang

3
87 Rare Rakker

** gebruiker verwijderd **

@87 dat gaat nog wel een jaartje of wat duren, hoor, voordat de eerste prototype thoriumreactor gebouwd gaat worden.

88 verwijderd9249148401

@85 Sorry , U heeft gelijk. Ik had met schrijven "er in gezet" ipv "in laten staan".
Blijft de vraag in hoeveel het verbranden van biomassa bijdraagt aan het omlaag brengen van de CO2 uitstoot wereldwijd.

0
89 kdekat

De Zweedse Greta Thunberg kampte niet alleen met autisme, maar ook met anorexia.En het is een schandaal, dat een ziek kind wordt gebruikt voor politieke doeleinden.

2
90 Max13

@83 als u niet de kwaliteiten bezit om op een normale, beschaafde en intelligente wijze te debatteren mevrouwtje de vrijende rechter, wat zoekt u dan op een forum als de Nieuwskoerier? Misschien ligt breien of haken meer binnen uw mogelijkheden?

2
91 nostradamus666

@20 Zo zo een nieuw Groene Khmer stemmer erbij op N/K

0
92 Bollieboos

Zo promoten we ons land in North Carolina!

/sarc off

0
93 skapoe

@92
sorry?

3
94 120db

@94 Sorry ! Het moet @14 zijn de groene rechter

1
95 Bollieboos

@95
kan gebeuren question

3
96 120db

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ik stel voor dat de NK admin een scheldfilter ontwikkelt. ...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@13 Zeker en als je toch je eigen groepjes wil toevoegen dan kan je het islamitisch smaldeel, de allergrootste groep antisemieten in Nederland, ...

3 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Bram brabant
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Mooi. Daar liggen ze goed. Nu maar hopen dat dat asielgespuis het even doorgeeft aan het thuisfront.👍👍...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@32 https://discriminatie.nl/discriminatiegronden/herkomst-huidskleur-racisme/#:~:text=Discriminatie%20op%20basis%20van%20herkomst%20of...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Ronin
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Inderdaad, dat gaat natuurlijk allemaal veel te ver.Dan komt "Val dood, kankerlul" toch een heel stuk beschaafder over.Uit welk rio...

6 minuten geleden geplaatst door Ronin

spookrijder
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@24 Gelukkig niet zeg. Normale mensen houden niet van die Stasipraktijken/ NSB-gedrag....

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

PVDA wilde in 2016 een luchtbrug om vluchtelingen op te halen.Ik vind zo'n luchtbrug een goed idee maar dan wel om ze terug naar huis te breng...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@15 😂 Waar discrimineer ik dan? Wat is discriminatie?Discriminatie is mensen anders behandelen, achterstellen of uitsluiten op basis v...

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Mom And Son Brazzers VideoJapanese Mature Lesbian PornTwicth NudeOnlyfans LeakdeBest Sex Position GifSextop1.neHot Vintage PornSistersex BrotherVenti PornMethfuckDani Daniles Porn VideosSnowman PornFilipna CreampieXsafafasAsian Sloppy BlowjobsTop 10 PornostarCarmen Electra FeetHayden Winters PornCreampie4kShoujo Kara Shoujo EIndian Hq PornBhabi SxHidden Bathroom CamsScrew My Wife ComIndian Porn DesiRouge The Bat FutaPmv CompilationsPornmd.cpomCutw PornCaliente PutaEmmy Rossem NudeInstant Loss HentaiTamil Nadu Sex XxxVrkm-1078Lightskin Porn StarsVenezolana XxxAunty Hindi SexMom Friends PronPorn ArtworkJiggling TitsLucy Pinder BoobsMorningcreampieWebcam NudeSamantha Sex ImagesBbc CheatingBiggest Tits In BikiniHomemade Dog PornTransgender Porn GamesBiggest Butt PornstarsYoga Xxx Hd VideoVideos Of Double PenetrationVintage Forced SexKenzie Love PervmomFreecartoonpornNiftysexstoriesNaked BlondeXmx VideoNude DaddiesXxx Porn WifeSunny Leone Free SexDestini Fox PornFamous MilfsKinky LesbiansBlackgrannypornPorn HeadquartersGhost NipplesIxxx ComHijan PornAsher Angel NudeDragon Quest HentaiBig Aas XxxJapanese Big Boobs PressJanice Grifith AnalBelle Delphine BbcBackroom Casting Couch ZoeWomen MasterbPornografias HdJavlibrabryXhamslterGlory Hole NearbyJasmine CaroMadonna Sex TapeKhloe Capri_radiantrose_PhotoacimpanhantesSexassEkaterina EnokaevaTelugu Old Aunty SexVillage Indian SexHentain MangaSky Bri NudesPonr HdDemon Slayet Rule 34PetaardasThumbzillapornHarley Quin PornGay Porn XvifeosStockingsex VideosKecy Hill PornLight Skinned LesbiansLocalslutPornos BrasileiraKabinhe Das NovinhasVanna White BudeBoy And Boy Bfమియా కలీఫాMilf Riding Povفلم سکس افغانMia Khalifa Porn VideoXxx Ponr VideoHot Sexy Romantic Porn VideosTamil XxxHardx BlowbangBbb500.comKulhad Pizza Viral CoupleNaked MexicangirlsTaylormadeclopsBig Booty Ebony SquirtKindgirllsAhsoka NakedGym Porno.Cam PriveAsian MassageLiana Liberato NudePet XxxAj Applegate'sOnlyreve.comLewdspotLink HentaiLoceherfeetVore HentaiSph HentaiPublic ThongXxx CatoonPlayboy LatinaHypnosid PornGemma Arterton LeakNoddlemagazineEscort.lyonMilf Free VideosDevin Dickie ComicsTamil Sex Long VideosJav FacefuckDad In Daughter PornLela Star CompilationVicky Aisha OnlyfansTamil Aunty Bathroom Sex VideoVillage Sex PornTits GropedAnalmandingo