door CSTVReal in Politiek  ·  36 Reacties

  • 16
  • 656x gelezen
Reageer met een Emoji
1
7
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Immigratie op de manier waarin het nu gebeurt met veel Westerse doden en een totale verloedering en neergang van Europa kan nooit een win win situatie zijn.

1
1 Marrie

Win-win? Ik heb zeer sterke twijfels!

0
2 ObJener

De logica is compleet naar de klote, en Europa is te machtig en te divers en moet naar de klote.
Blij dat ik geen kinderen heb, en op tijd dood ga.

0
3 caso

ja, complete oorlog, als ze dat bedoelen. vele miljoenen slachtoffers, dus wordt het weer bewoonbaar in de EU

0
4 Roomboterbabbelaar

Door Baudet constant te bashen, geeft dit politieke leiders de mogelijkheid, hun eigen politieke agenda's over dit onderwerp, niet te hoeven verantwoorden.
De aandacht gaat dan uit, naar tegenstanders van hun beleid, die belachelijk worden gemaakt en zó kunnen ze blijven doorgaan met hun migratiebeleid, dat erop gericht is, Europa te Islamiseren...

0
5 Strongoli

Kunnen deze idioten misschien even de tijd nemen om de verhoren de comissie te luisteren?Dan weten ze direct dat het nooit win win zal gaan worden maar, de teloorgang van de zwaar bevochten vrijheden.

0
6 Saviro

Europese Unie: "Immigratie kan win-win situatie opleveren"

Kan, maar vooral kan ook niet.

De propagandamachine van ons Franske is aan het nutteloze werk, kan alleen maar en vooral ook verlies-verlies situatie opleveren.

1
7 Wil je niet weten

Mensen, STEM die volgslagen wereldvreemde idioten weg, als ze nu nog niet zien en weten dat het desastreuze effecten op zowel de bevolking, landen en immigranten heeft, behoren deze voorstanders in een gesloten inrichting, voordat ze geheel Europa in een gesloten inrichting verandert hebben

1
8 Positivo

We hebben een geluk, de gevestigde partijen en media maken momenteel dezelfde fout als de democraten bij Trump, en bij de brexit.
De meeste mensen blijven niet gek.

1
9 Positivo

De voorstanders vertrekken en vullen de lege plaatsen op die de ecomigranten hier willen invullen ?

0
10 flauwekulallemaal

Oplichter Asscher vroeg bewijzen aan Baudet voor zijn stelling dat de EU bewust deze koers is ingeslagen tijdens een debat. Die zul je niet vinden tenzij je alle ramptenaren van de EU sloopt tijdens een stevig kruisverhoor. Toch is de oorsprong van de omvolkingshausse simpel aan te wijzen: ga de gangen na van de ECB, hun memo's, verslagen e.d. Oh nee, dat kan niet, want die bankiers mogen met geen vinger aangeraakt worden. Kunnen zonder toezicht vrijelijk 'handelen'. Alle andere ramptenaren zijn willige usefull idiots van de lobbyisten. En die zien een slaven/schuldsysteem lees fascistisch 4e rijk, met CO2 als motortje, helemaal zitten.

0
11 Ness

Smeerlap Jetten die Afrika hierheen wil halen, zelfde straatje, een echte EU nazi.

0
12 Spraypaint

Beleidsmakers hebben geen last van hun eigen beleid.

0
13 caso

Dit is helemaal in de EU van Merkel en Macron!!
=
Ze waren 2 weken terug volledig overstuur toen de AFD in Thuringen een partij ondersteunde!
=
En vreemd genoeg worden er in eens overal rechtse groepen gevonden!
=
In de jaren 20-45 gebeurde dat, ook toen wist die Duitse-leider in eens overal groepen te vinden die wel fout zouden zijn!
++++
En ze "denken" er nog steeds aan terug??
=
Echt?
=
word wakker!
Ze spelen dat zelfde spel weer!

0
14 Zie Hier

Voor de Nederlandse burger heeft het alleen maar ellende opgeleverd ...

Op het niveau van 1980 was het nog leuk .. nu echt niet meer

0
15 Vageali6888

@15 , toen is er idd veel omgeklapt met weinig positieve veranderingen.

0
16 caso

@11 ++++

0
17 Eric

Win win situatie zal zijn vertrekkende opgeleiden werkende mensen die trouw hun belasting betalen naar een situatie niet werkende profiterende tuig die gratis geld krijgen van de overgebleven hardwerkende en gepensioneerde belastingbetaler. Die met lede ogen ziet hoe zijn verpauperd en de rijke rijker worden. Tot dat de bom barst waarin de win win situatie gaat ontstaan n.l. een revolutie.

0
18 Dissident

Een win voor links en een win voor de moslims. Win-win.

1
19 Klompenbrekertje

Wat de EU wil is geen win/win situatie, zij willen 1 grote wereldmacht.
En dat proberen ze te bereiken door schaalvergroting van bedrijven die ze lokken met subsidie waardoor ze daar helemaal afhankelijk van worden vervolgens minderen ze de subsidie waardoor de bedrijven doen wat zij zeggen.
Goed voorbeeld is wat ze bij de boeren geflikt hebben.
Door migranten toe te laten creëren ze wanorde en verwarring en tegelijkertijd gebruiken ze subsidie (die ze bij de EU-landen korten) om die landen waar die migranten vandaan komen te lokkken om toe te treden bij de EU.
Tegelijkertijd proberen ze onze sociale potjes onder hun beheer te krijgen om de armere landen zo ook hun sociale voorziening betaalbaar te maken.
De EU probeert ook de mensen wijs te maken dat het door hun komt dat er al zo lang vrede is maar dat is geenszins het geval daar heeft de NAVO voor gezorgd.
Ook probeert men de mensen wijs te maken dat er zonder de EU geen handel mogelijk is met andere landen.
Ook dat is een leugen, ieder vrij land kan een vrij handelsakkoord sluiten als we niet in de EU zitten.
De enigsten die profijt hebben met de EU zijn de multinationals, zij worden alleen maar rijker en het gewone volk alleen maar armer.

0
20 WHuls

NEXIT

0
21 Ghurka

Pleuris EU..., had niet voor niks vanaf begin een enorme tyfushekel aan de EU..., een en al vieze leugenaars en bedriegers met hun liegende heulende media...
Kotsmisselijk van dat soort mensen...

NEXIT...

1
22 Tjeesus...,

** gebruiker verwijderd **

@3 : Juncker heeft ook gezegd:

We decide on something, leave it lying around, and wait and see what happens. If no one kicks up a fuss, because most people don't understand what has been decided, we continue step by step until there is no turning back.

Jean-Claude Juncker.

23 verwijderd9139144

@22 zelden zo met een mening eens geweest

0
24 semperpenis

Net zo min als de situatie tussen Israël en de Palestijnen een win/win situatie ooit zal worden, zal er ook nooit sprake kunnen zijn van eenzelfde win/win situatie tussen de westerse en de mohammedaanse wereld.

0
25 nostradamus666

het "kan" maar het doet het niet..

0
26 icnivad

Het KAN ook op verlies-verlies uitdraaien...

0
27 Ghurka

WinWin? voor wie? oooh juist ja ..........De EU en de gelukszoekers. Het volk moet gewoon betalen en zijn bek houden.

0
28 bozeman

@27 Het kan ?
Nee dat is al zo het EU-systeem is al failliet de ECB doet er alles aan om de euro kunstmatig laag te houden en door staatsobligaties op te kopen kunstmatig de economie aan te sturen.
Daarom krijgt u geen rente meer op uw spaarrekening maar moet u juist daarop rente betalen.

https://www.businessinsider.nl/sparen-inflatie-spaarrente-koopkracht-spaargeld-okotober-2019/

https://www.europa-nu.nl/id/vjqcmiwqw0ra/opkopen_staatsobligaties_door_ecb

1
29 WHuls

De doelstelling was goed, de uitvoering wat minder.
Het gaat fout bij illegale immigratie.
Het gaat fout bij integreren.
Het gaat fout bij kennisoverdracht.

Verstandige politici/mensen nemen dan een stap op de plaats en gaan kijken voor oplossingen. De wat mindere verstandige zetten nog een tandje bij, omdat de problemen zijn ontstaan door te langzame uitvoering.

0
30 RobP

Concurrentie = iedereen gelijke kansen creëert goedkope werknemers.
Utopie alom want ze hebben een vooral luier arbeids ethos net zo min als ze de instelling hebben om hier te werken.

De EU is een log vet varken wat enkel wil vreten maar de bak raakt leeg ondertussen houden ze mengele experimenten met de bevolking waar ze allerlei mafkezen op los laten om zo via chaos alsnog de macht te krijgen.

0
31 Alexis

@11 als je veel over achterkamertjes politiek van de EU wil leren moet je Omtzigt volgen hij benadrukt regelmatig besluiten die de krant niet halen

0
32 Alexis

@32 : Omzigt is maar 1 man; die kan niet alles bijbenen. Om de glibberige alen goed in de gaten te houden heb je er 100 nodig, minstens, helaas. Maar het is wel de ECB die heeft gezegd dat er nog 60 miljoen slaafjes, bij voorkeur uit Afrika, nodig zijn om het financiële systeem te schragen.

0
33 Ness

@33 Dat klopt maar met name vraagstukken over het beheren van de investeringen van onze pensioen fondsen door de EU en soortgelijke vraagstukken die buiten de pers om besloten worden zijn zaken waar hij wel de aandacht op legt.

Daarom moet hij bij tijd en wijle ook weer monddood gemaakt worden met een schandaaltje.
Anders raken de fans van de blinde nazi staat weer verward en die zijn net zo blij met miljarden schenken voor niet meer hoeven wachten tijdens de vakantie en gratis roaming

0
34 Alexis

@29 Mijn reactie betreft de titel. De EU is van mening dat immigratie een win-win situatie kan opleveren. Ik stel daar tegenover dat immigratie kan ontaarden in een verlies-verlies situatie. Daar waar de EU uitgaat van het adagio ‘het glas is halfvol’ beweer ik het tegenovergestelde nl. ‘het glas is half leeg’. Ergo, ik ben, net als u, van mening dat het EU-systeem failliet is maar dan gebaseerd op de aannames die de EU meent te moeten maken over mogelijke (maar zeer onwaarschijnlijke) voordelen die kunnen voortvloeien uit de almaar voortschrijdende immigratie.

0
35 Ghurka

@22 "....een enorme tyfushekel aan de EU..., een en al vieze leugenaars en bedriegers met hun liegende heulende media....."

En dan de hele dikke salarissen die de afbrekers voor zich zelf bepaald hebben; een maandsalaris met alle gunstige regelingen waar een ander een heel jaar voor moet werken.

0
36 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Indian Celebrity PornXxx Porn MVery Hot Desi Sex VideoDry Humping VidoesOreno3dSitus PorrnoWww CoqnuHentais SeasonAmerican Xx VideoSri Lanka Sex Video HdHerewecamHot Guys Fuck XxxNxtdoorgirlkay NudeBest Stepsister Porn VideosHetai MangaMermiad PornJannat Shaikh NudeHindi Bf Xxx VideosIndian Mp4 Porn VideosPawg Emily PornLeah Gotti Porn VideosTop 10 Sex WebsiteFree Porn VdeosVanessa Hudgens Nude LeakMommy Pov PornHermafodite PornJapan Women NudeDown Sendrom PornSavannah Sixx BbcBrassers PornNude SareeIndian Gf Nude PhotosSex Blue Film Sex Blue FilmOld Women Blue FilmSon Forced Sex VideosBig Black DickgayShanteldeeBlonde Teen PornstarsPornhub./gayLady Sonia NudeHorny Cheating WifeVercomicspor NoWantboyswantHombres DesnudosCum Inside MeKiwisunset NudeHores CummingTelugu Teen Sex VideosSunny Leone FingeringAssfuck BlondeTamilnadu Village Aunty SexGhettogaggersCumming CompWhite Gir PornImo Video CallSurprise CreampiePole Nude DancePorm PicsJordi El Nino PolSwiprHomemafe MilfBengali XSex Video 2017Sunny Leone Sexy HindiLatiya DeviMallu MulaiEbony Tickle PornHairy Grannies NudeLmage Fap ComRobô PornôJohnnysinsKatalina MillsSex Gif IndianSis CreampieSex Video Tamil ActressCummed In PantsWeird Sex PositionsMadhuri Dixit Ki BfViolet Moreau PornTelugu Serial Actress SexTamil Actor Hot SexBig Tits IgRyona HentaiNudes Of RussiaWww Sex MovieAustralia Aunty Sex VideoShemale GangbangRonda Rousey NudwPostcum TortureVina Sky Hookup HotshotFree PoirnTürk PornoauBela CiaMen Jerking Off MenPorn BabitaXxxxxxxxcxxxKemononpartyAidan Scott NakedLola NudistsوسيكسXvifosAnime Episode ComXxn Video NewAldn-151Indians Gone WildThay Ksada PornôXhdmasterBlue Movie OpenBengali Real SexDesi Bahu SexPorn Movie Download SiteCory ChasepornMy Sister Is NakedSoloxxxYuikawagoePeni In MouthTiffany Watson OnlyfansSexyporbFilmes Pornográficos BrasileirosPt.stripchat.Quero Ver Pornô BrasileiroAsin SirensLasben Xxx VideoBokep HijaberPriyamani Sex VideosSindhu Aunty SexIndian Peon VideoCelebhijadAnal GaloreMia Khalifasexy VideoSexmom XxxErsties XxxTaylor Schilling NudeMisspammeBehan Sex StoryGujrati Sex VideoTanya TehannaSon Seduces MotherBlackpirnCojiendo VenezolanasDeaux PornThic Ebony PornNsfw WebsiteAnime Hent AiKeisha Grey PornChudai SeenXxxx Video AmericanClassic PornolarHothitmoviesBrazzers Zz