U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 8
In Hanau in Duitsland heeft de extreemrechtse Tobias Rathjen vannacht negen mensen neergeschoten in een shisha-lounge en een café. ...

ongeveer 1 maand geleden door Schildpad

LEES MEER OVER

Misschien dat Duitsland eens bij zichzelf te rade moet gaan. Wellicht dat met eens moet proberen meer open te staan voor - terechte - kritische geluiden tegen de kansloze massa-immigratie die onder een breed deel van de Duitse bevolking leeft (en waar het overgrote deel daarvan NIET uit neo-nazi’s bestaat), in plaats van democratisch verkozen politici (met dus een behoorlijke aanhang) zonder aanzien des persoons steevast als paria’s te beschouwen?

Wat deze krankzinnige man heeft gedreven blijft vooralsnog in nevelen gehuld. Voelen dit soort lui zich ongehoord? Zijn zij angstig door het idee dat politici als Merkel immigratie-kritische geluiden van democratisch gekozen politici in de kiem lijken te smoren en vervolgens door hun krankzinnigheid worden gedreven en overgaan tot dit soort wanhoopsacties? Wie het weet mag het zeggen.

Misschien dat wanneer democratisch verkozen politici de kans krijgen om hun, en hun achterbans, politieke wensen en opvattingen om zetten in beleid, of in ieder geval er op een NORMALE manier over kunnen communiceren zonder verbaal en/of fysiek te worden belaagd, stoom van de ketel kan halen in de Duitse maatschappij? Zoals dat blijkbaar ook het geval is in Nederland, België en Denemarken?

En dat daarmee wellicht potentiële Breiviks en Rathjens in plaats van de weg naar geweld, de weg naar de psychiater zullen kiezen?

Teveel onzekerheden om daadwerkelijk je conclusie te kunnen trekken. Wel kan Merkel beter goed in de spiegel kijken, alvorens zij anderen de maat gaat zitten nemen.

201 Graaier1000    
ongeveer 1 maand geleden door Graaier1000
1
Meld

@157
Vraagje voor je.…

Onder welke noemer valt geweld gepleegd door bijv. een moslim op niet moslims, of een getintier op blanken valt dit onder rechts-extremisme…. links extremistisme … of gewoon onder verward ?

202 Lias    
ongeveer 1 maand geleden door Lias
2
Meld

@201 echt, het probleem ligt bij de immigratie, niet bij neo-nazi's die zijn onschuldig? Nee, kerel als je random wat mensen doodschiet, geborden Duitsers dan heeft dat niets met immigratie te maken ... wat jij nu doet is herhalen wat in zijn manifesto stond

"hoe krijgen wij minder minder turken, als wij ze niet het land uit kunnen zetten, schieten wij ze neer"

"Misschien dat wanneer democratisch verkozen politici de kans krijgen om hun, en hun achterbans, politieke wensen en opvattingen om zetten in beleid,"

Als deze mensen met haalbare voorstellen zouden was er wellicht minder irriatie, maar 10 van de 10 voorstellen zijn niet haalbaar, gaan in tegen verworven rechten van NL-ers, zijn discriminerend en racistisch

... de democratie werkt nog steeds, want een meerderheid in NL wilt geen herhaling van de geschiedenis van 80 jaar geleden (let op ... MAAR 80 jaar geleden)

... waar ligt het probleem volgens jou?

203 alt-right-delete    
ongeveer 1 maand geleden door alt-right-delete
11
Meld

@194 .
Van jouw kant ja.

204 nog een keer    
ongeveer 1 maand geleden door nog een keer
2
Meld

@202 definieer eerst 'geweld'

205 alt-right-delete    
ongeveer 1 maand geleden door alt-right-delete
12
Meld

@203 .
Er zijn politieke partijen die echt er iets aan willen doen en die de kans niet krijgen.
Er zijn politieke partijen die alleen maar met de mond roeptoeteren dat zij er wat aan gaan doen en die klitten samen met andere partijen die er niets eraan willen doen en dan gebeurt er niets.

206 nog een keer    
ongeveer 1 maand geleden door nog een keer
2
Meld

@205
Bijv. Schieten, steken, vermoorden, doodrijden ...

207 Lias    
ongeveer 1 maand geleden door Lias
1
Meld

@203 Die dader was vooral psychisch gestoord en was ervan overtuigd dat hij al jarenlang slachtoffer was van mind control door inlichtingendiensten en hij verwees naar het MK ULTRA experiment van de CIA. https://nl.wikipedia.org/wiki/MK-ULTRA

208 de gezonde roker    
ongeveer 1 maand geleden door de gezonde roker
3
Meld

@203

"Er zijn politieke partijen die echt er iets aan willen doen en die de kans niet krijgen."

Geef eens een voorbeeld van een voorstel dan?

209 alt-right-delete    
ongeveer 1 maand geleden door alt-right-delete
10
Meld

Dit verhaal past helemaal in de kraam van Merkel!!
=
Ze was 2 weken terug volledig overstuur toen de AFD in Thuringen een andere partij ondersteunde!
=
En vreemd genoeg worden er in eens overal rechtse groepen gevonden!
=
In de jaren 20-30 gebeurde dat ook toe wist die Duitse-leider ook in eens overal groepen te vinden die wel fout zouden zijn!
++++++
Denken ze er echt nog steeds aan terug!!
=
Toevallig???

210 Zie Hier    
ongeveer 1 maand geleden door Zie Hier
5
Meld

@195 Ach gut, past het niet in je straatje, dan is het gewoon een false flag.

Lekker makkelijk he, dat simplisme van je? question question

211 Weet geen naam    
ongeveer 1 maand geleden door Weet geen naam
6
Meld

@208 “Die dader was vooral psychisch gestoord”

Of de dader nu extreem links, extreem recht of moslim is. Ik denk dat je altijd per definitie kunt stellen dat de dader psychisch gestoord is.

212 Weet geen naam    
ongeveer 1 maand geleden door Weet geen naam
0
Meld

@202 Als een moslim een aanslag pleegt is het islamterrorisme, als een getinte een aanslag pleegt, kan het van alles zijn. Getint is geen synoniem voor christene of moslim of atheist.
Als het een linkse aanslag is, is het een linkse terrorist.

213 sockknitter    
ongeveer 1 maand geleden door sockknitter
4
Meld

@213 Niet in de media en politiek.

214 solidsteel    
ongeveer 1 maand geleden door solidsteel
4
Meld

Uitgelezen kans voor de Duitse overheid om nu ;
- ongestoord hun migratiebeleid te continueren
- iedere complotter voor gek te verslijten..
- mainstream nieuws kritische sites te verbieden
- het contante geld als financieringsbron van terreur weer ter discussie stellen .,
- vuurwapens verbieden .

M.a.w. ; wie profiteert er van dit gebeuren / psyop ??

215 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
5
Meld

Het was een incel.

216 Frangipani    
ongeveer 1 maand geleden door Frangipani
3
Meld

Tijd dat Duitsland haar grenzen sluit en met terugwerkende kracht gaat uitzetten. Want ik ben bang dat we deze toestanden ook hier in Nederland krijgen.

Laten we naar Polen kijken, Hongarije, daar kennen ze dit soort aanslagen niet.

217 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
5
Meld

@213
Apart ik lees en hoor de media zelden over "islam terrorisme" ... als een moslim anderen (niet moslims/blanken) neersteekt/doodrijdt lees ik altijd over een "verwarde" maar wanneer een blanke persoon moslims/turken/getinte doodschiet/steekt is het een ... "extreem-rechtse" daad.
Heel typisch...

218 Lias    
ongeveer 1 maand geleden door Lias
5
Meld

Duitsland met haar zelfveroorzaakt geweld vormt een gevaar voor heel Europa. Als dat land de oorzaak van die agressie en dat geweld niete weghaalt vallen er bij ons en in andere landen ook doden.

Kijk naar België, daar zijn hele steden omgevolkt en wonen er bijna geen autochtone Belgen meer:

== Grote steden
Terwijl momenteel ongeveer 20 procent van de Belgen van allochtone origine is, zou dat binnen 10 jaar 30 procent zijn. Vooral de grote steden hebben nu soms al veel meer allochtone inwoners: Antwerpen (39,7 procent), Mechelen (27,3), Leuven en Gent (26,3 procent).

Het Brussels gewest spant de kroon, want daar hebben bijna zeven op de tien inwoners buitenlanders in hun stamboom. Sint-Joost-ten-Node heeft 96,2 procent allochtonen en Sint-Gillis 91,7 procent. ==

https://www.gva.be/cnt/aid928168/meer-en-meer-allochtonen-in-belgie

219 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
5
Meld

@203 . Het draagvlak voor die Massale Merkelimmigratie is opgedroogd. Duitsers zien dat de aanwezigheid van al die niet-Europese en moslimparels een geweld oproept waar ook zij slachtoffer van kunnen worden. Hier is de geest uit de fles. Dat is de schuld van mensen zoals Merkel en van die Lubkce.

En nee, de AFD heeft er weinig mee te maken. Jarengeleden werden 8 of 9 Turken in hun huis verbrand, toen was er nog geen eens een AFD.

220 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
4
Meld

Dit was nou juist een verwarde man. Hij knalde zelfs z'n eigen moeder overhoop.

221 grv    
ongeveer 1 maand geleden door grv
9
Meld

@221 en genoeg verwarde mensen die een aanslag hebben gepleegd die ook voor een behandeling in instelling hadden moeten zitten.

222 alt-right-delete    
ongeveer 1 maand geleden door alt-right-delete
6
Meld

221, Hij wist dat zijn moeder geen leven meer zou hebben nu haar zoon en forse daad van verzet had gepleegd. Die vrouw zou uit haar huis zijn gezet en nergens nog worden verpleegd.

Haar zoon heeft haar schaamte, bespuwing en een akelig levenseinde bespaard.

223 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
3
Meld

@223 Nee, ga jij hem nog even afschilderen alsof hij daarmee een heldendaad heeft verricht.

Mafklapper.

224 Weet geen naam    
ongeveer 1 maand geleden door Weet geen naam
4
Meld

@223 . ZIjn moeder zou geen leven hebben gehad. Die vrouw zou overal uitgekotst zijn. Ik denk dat het moeilijkste schot was dat die hij op zijn moeder afvuurde. Of misschien de kogel die hij daarna in zijn keel schoot.

Hij heeft zijn moeder bevrijd van al wat die arme, oude vrouw te wachten stond zodra de buren zouden horen dat de aanvaller haar zoon was.

226 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
4
Meld

@224 . Voor je gaat schelden kun je ook mijn berichten even lezen, ik schrijf eenvoudig en helder, zo moeilijk is dat lezen dus niet.

227 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
3
Meld

@210 . Knap gevonden, helder bedacht.

228 Jona G.    
ongeveer 1 maand geleden door Jona G.
4
Meld

Nu heet het een "extreem rechtse aanslag", niet een moordpartij van een verwarde man. En als moslims aanslagen uitvoeren, dan noemen ze het nooit een "Islamitische aanslag".

229 B55    
ongeveer 1 maand geleden door B55
2
Meld

@201 "...kritische geluiden tegen de kansloze massa-immigratie die onder een breed deel van de Duitse bevolking leeft ..."

Als je lang genoeg massa's immigreert wordt de autochone bevolking vanzelf een minderheid, zoals reeds in de grote Duitse steden (zie Hauptbahnhof Frankfurt) ....dan hebben de omvolkers van de Linkse kerk het kritische electoraat vervangen en hun eigen macht 'democratisch' en zonder 'crime-scene' veilig gesteld....'perfect crime''...!

231 CoolMemories    
ongeveer 1 maand geleden door CoolMemories
1
Meld

In oude kolonieen brak ook altijd de pleuris uit als kolonisten teveel macht en invloed naar zich toe trokken of gewoon in aantal te aanwezig waren....
Denk aan Noord Ierland , Congo , Indonesie , de VS etc..
Zoiets gebeurt nu dus in Duitsland.

232 Chat Baker    
ongeveer 1 maand geleden door Chat Baker
3
Meld

@200 ok, je hebt gelijk zijn moeder was ook een slachtoffer.

233 Bamischijf    
ongeveer 1 maand geleden door Bamischijf
0
Meld

Ja dat krijg je met DAS shaffen we

Als je miljoenen extreme salafistische moslims binnenhaalt die vrouwonvriendelijk zijn en vrouwen als hun bezit behandelen dan krijg je dit. U vraagt en wij draaien

234 Goesenaar    
ongeveer 1 maand geleden door Goesenaar
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Kabinet en coronagezant willen app die wijst...
Feike Sijbesma, de speciaal aangestelde coron...

1 dag geleden door AD

Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...
Enkele Zweedse ziekenhuizen zijn gestopt met...

1 dag geleden door GreyB

WHO heeft strijd tegen corona volgens Trump &...
“De WHO heeft het grondig verpest. Om een of...

1 dag geleden door Schildpad

Media aanvallen op Trump
Terwijl Trump druk bezig is met het vechten t...

17 uur geleden door sparta

Nieuw wapen tegen corona: app wijst je op con...
Het kabinet heeft een nieuw wapen in de strij...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Lievense
Is 5G nu gevaarlijk of niet: hoe door de bome...
Opabert, als u in de tele- en datacom enkel a...

minder dan een minuut geleden door Lievense

DaisyDaisy
Mannen met kale kruin en volle baard mogelijk...
@6 Hahaha:)...

minder dan een minuut geleden door DaisyDaisy

progressiefliberaal
Mannen met kale kruin en volle baard mogelijk...
@13,Welnee, de mannen die over zijn hebbe...

minder dan een minuut geleden door progressiefliberaal

Crannbuidhe
Trump politiseert zelfs over de ruggen van ho...
@13 Daar hoort dit bij:It appears the @real...

minder dan een minuut geleden door Crannbuidhe

kritischelezer
Is 5G nu gevaarlijk of niet: hoe door de bome...
@91 Oké. Ik dacht dat je, net als ik, nog za...

1 minuut geleden door kritischelezer

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig