U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 54
De islam in Nederland radicaliseert. Met financiële en personele hulp uit de Saoedi-Arabië, Koeweit en Qatar nemen salafisten en leden van het Moslim Broederschap gematigde moskeeën over. En in een gevaarlijk hoog tempo ook. ...

5 maanden geleden door Nerva

REAGEER MET EEN EMOJI
1
5
1
8
47

De historie van de Islam is een 1400 jaar durende duivelse dans van moord, afslachting, verkrachting en plundering, bedrog, tirannie en marteling wereldwijd, sinds de dag van zijn oprichting.
Mohammed was vooral een krijgsheer die ontzettend veel tegenstanders genadeloos over de kling heeft gejaagd.
Met het kromzwaard in de hand heeft hij het hele Arabische schiereiland gezuiverd van alles wat christelijk was…
Volgens Bill Warner (directeur van het Center for the Study of Political Islam) en een groep wetenschappers,in de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen/niet-moslims omgekomen ter meerdere glorie van de politieke Islam.
De meest verwoestende genocide uit de wereldgeschiedenis was de aanval van Turkmeense en Arabische islamlegers op India in de 10e eeuw.
Als gevolg daarvan werden in India meer dan 80 miljoen Hindoes afgeslacht en werd het boeddhisme uitgeroeid, omdat deze laatste zich niet verdedigde tegen een uitroeiing, vanwege een algemeen religieus verbod op geweld.
De lange lijst van doden, vervolgden, bannelingen en onder dwang bekeerde Joden en Christenen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, loopt in de miljoenen.En vergeet niet de 1.5 miljoen Armeense Christenen die door de Turken werden gedood tijdens WW-I…
De grootste recente genocide was waarschijnlijk die in Oost-Pakistan (1971, officieel 3 miljoen doden), een jihad, die vooral de hindoe-minderheid viseerde(”Islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”-Koran 4:76, 60:4)….
De Kruistochten waren geen agressieve oorlogen om het Midden-Oosten en Turkije te koloniseren.
De Kruistochten(na ruim 4 eeuwen van nederlaag op nederlaag, eindelijk terugsloegen) waren verdedigingsoorlogen om te behouden wat van ons was.
Ze begonnen echter pas na vijf eeuwen van islamitische Jihad, waarbij meer dan tweederde van wat voorheen de christelijke wereld was geweest, was veroverd, vernietigd of tot bekering gedwongen.
En de Kruistochten er in ieder geval voor gezorgd hebben, dat de expansionistische en imperialistische Islam een gevoelige slag werd toegebracht en de opmars van de Islam richting Europa in ieder geval tijdelijk tot stilstand werd gebracht.
Gaandeweg heroverden de christelijke ridders gebieden als Corsica, Sicilië, Malta, Cyprus en brachten deze opnieuw onder christelijke invloed tot op de dag van vandaag…

301 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

@301 er zijn leugens en dan heb je nog Graaier1000 de overtreffende trap

302 alt-right-delete    
5 maanden geleden door alt-right-delete
13
Meld

Het leven van stichter van de Islam, Mohammed: Moord, doodslag, sluipmoord, massamoord, 13 vrouwen waaronder een meisje van 9 (Aïsha).
Iets heel anders dan Jezus van Nazareth (voorbeeld voor Christenen), die zijn leven geeft voor zijn lijdende medemens.
Vanuit religieuze en maatschappelijke inspiratie, hebben wij in het Westen nu eenmaal een stelsel van normen en waarden ontwikkeld, dat niet overeenkomt met de normen en waarden die ontleend kunnen worden aan Allah’s absolute woord…
Religies zoals het Christendom en het Jodendom hanteren geschriften die zijn opgeschreven door apostelen of betrokkenen, deze teksten kun je plaatsen in een specifieke locatie en tijd, en deze hoef je dus ook niet letterlijk op te volgen.
Dit verklaart waarom het Christendom of Jodendom prima kunnen samengaan met een moderne rechtstaat, terwijl dat bij de Islam onmogelijk is.

En door apologeten van de Islam wordt vaak verwezen naar vredelievende Koranverzen.
Maar,het is verkeerd om te stellen dat de Mekkaanse Koranverzen vredelievend zijn.
De Mekkaanse verzen van de Koran zijn niet vreedzaam, ze zijn slechts minder gewelddadig, maar nog steeds bijzonder vijandig.
De oproepen tot geweld volgen onvermijdelijk later in de Koran middels de Medinese verzen, als een logisch gevolg van de woede, frustratie en duidelijke scheiding tussen de moslims (goed) en de niet-moslims (slecht), die in de eerdere (Mekkaanse) verzen zijn vastgelegd.
Het gevaar ligt dus in de gehele Koran, beginnend met de Mekkaanse verzen, om vervolgens geleidelijk te intensiveren door de toenemende woede, frustratie en discriminatie jegens ongelovigen (niet-moslims).
Dus, het vergif begint met de Mekkaanse verzen die alleen kunnen leiden tot een oplossing middels de oproepen tot geweld in de Medinese soera’s.
Het gevaar schuilt in de gehele Koran…

303 Graaier1000    
5 maanden geleden door Graaier1000
1
Meld

Er staat totaal niets nieuws in; alles al zeker 20 jaar bekend, inclusief hun façadepolitiek. Wilders had het al 15 jaar geleden over de Prada-islam. Politici zullen wel weer 'geschokt' zijn met een normale bloeddruk.

304 Vilseledd    
5 maanden geleden door Vilseledd
0
Meld

Ruim 300 tot 400 van de 500 moskeeën in Nederland is salafistisch. En de rest is rap bezig salafistisch te worden. Dus ja dan krijg je radicalisering. En meer dan 60% van de moskeeën worden gesubsidieerd door het oosten en predikers komen uit die landen. Vaak Saudi Arabië of Qatar.

305 Goesenaar    
5 maanden geleden door Goesenaar
0
Meld

@303 Verbazend toch wel dat een dergelijk stokoud & maatschappelijk falend systeem opgezet door een seksueel gefrustreerde woestijnrover, bedoeld voor seksueel gefrustreerde woestijnrovers, leidend tot een hellhole indien toegepast, zo'n enorme en groeiende (!) aanhang heeft zelfs onder vrouwen (!!!!) in deze moderne tijd.

306 Arthur2000    
5 maanden geleden door Arthur2000
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Terrasje pakken is white privilege
Kijk en oordeel zelf

13 uur geleden door Hefan430

Minister Schouten legt ultimatum boeren naast...
Minister Carola Schouten van Landbouw trekt z...

19 uur geleden door RTL Nieuws

Trump valt topviroloog Fauci aan na diens kri...
Infectieziektenexpert Anthony Fauci praatte d...

15 uur geleden door Nieuwsgierig

WHO-baas waarschuwt: 'In te veel landen...
Tedros wees op de gevaarlijke stijging van he...

14 uur geleden door NOS

Rutte moet door
Stem of je Rutte door wilt laten gaan of niet

24 uur geleden door SergioLeone


ADVERTENTIE


Laatste reacties
annie
Gorinchemse slaat haar hond dood nadat hij in...
Wat een takke wijf.Die is geen dier waard....

minder dan een minuut geleden door annie

Zie Hier
Strengere aanpak van geweld tegen mensen met ...
En dat begrijpen het OM en de Rechters hier ?...

minder dan een minuut geleden door Zie Hier

solidsteel
Terrasje pakken is white privilege...
@143 Klinkt wel erg ongeloofwaardig....

1 minuut geleden door solidsteel

Verwonderd
Steunt Jesse Klaver een radicale rassenideolo...
@9 Moet je de WIKI van hun lezen. Echt cabare...

1 minuut geleden door Verwonderd

Pluten1
Terrasje pakken is white privilege...
@143 wat een kromme gedachte van u om het VOC...

1 minuut geleden door Pluten1

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig