door Hendrianus in Politiek  ·  45 Reacties

  • 3
  • 634x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
12

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze VN resolutie zal wederom aantonen wie er aan de kant van het internationaal recht staat.

Naar de onderhandelingstafel? Welke dan, er is slechts een plaats gereserveerd aan de tafel waar een VS/Israël dictaat getekend mag worden.

23
1 Hendrianus

Oproep tot geweld, heb dat nog nooit van Israel gehoord, komt altijd van Hamasachtigen, en behelst raketjes in het zand boren en brandende feestballonnetjes over de grens proberen te krijgen.

2
2 Doordenker

Is het niet eens tijd dat we het huidige Palestina als terroristische staat gaan erkennen? Een terroristische organisatie heft het daar voor het zeggen, met goedkeuren van de meeste Palestijnen.

Het is blinde Joden-haat wat deze beesten tentoonspreiden, meer is het niet. Israël kan zich vanaf vandaag als een engeltje gedragen, dan nog wil Hamas (en de meeste Palestijnen) Israël van de kaart vagen, en het gehele Joodse volk wereldwijd uitroeien. Dit is namelijk het doel van Hamas.

2
3 Bluth

@2
De Israëlische agressie is de voortdurende bezetting, kolonisatie, annexatie, etc. ondanks dat er reeds 25 jaar een vredesverdrag is met Jordanië. Oplazeren van de Westbank.

23
4 Hendrianus

@3
Ga jij eens meemaken wat een Arabische inwoner mee heeft gemaakt en kom dan nog eens terug met je, 'beesten', verhaal en je gelul over alle Joden afmaken. Het is Israël wat illegaal koloniseert en annexeert van gebied wat onder Israëlische bezetting valt. Tuig is het.

23
5 Hendrianus

@5 Al eens het manifest van Hamas opgezocht?

0
6 RobP

@5 Het grote verschil tussen jou en mij is dat ik de wandaden van Israël niet ontken. Echter, ik ben wel zo realistisch om in te zien dat als Israël stop, Hamas (en de Palestijnen) niet stopt. Het is Hamas wat aanvalt, wat een heel volk uit wil roeien, dat is niet Israël.

Israël voelt zich genoodzaakt zichzelf te verdedigen terwijl ze omsingeld zijn door islamitische landen met aardig wat moslim extremisten en terroristen. Hoe zij dit doen, ben ik het zeer zeker niet mee eens, alleen leg ik ook de schuld bij Hamas en de Palestijnen. En jij kijkt hier volledig van weg, omdat jij terroristen ondersteund.

1
7 Bluth

Dan zullen onze D66 6 ministers wel weer een bonus voor ze regelen!!

1
8 Zie Hier

@7
Ik kijk zeker niet weg bij het falen van de Palestijnse leiders. Wat mij betreft verdwijnt Hamas compleet van het toneel en krijgt de PA jonge leiders die zich pragmatisch opstellen.

Daarnaast dient Israël te stoppen met koloniseren en annexeren van bezet gebied en te werken aan het einde van de bezetting daarvan. Er is nota bene reeds vijfentwintig jaar een vredesverdrag met Jordanië! Wat doet het IDF dan nog op de Westbank?

17
9 Hendrianus

@6
Dat stukje over de eindtijd? Heb je de christelijke versie van de eindtijd al eens gelezen? Kijk eens op de site van christenen voor Israël.

19
10 Hendrianus

@10 Nee.
'De Islamitische Verzetsbeweging is een specifiek Palestijnse beweging die haar trouw aan Allah verschuldigd is, haar levenswijze aan de islam ontleent en ernaar streeft het vaandel van Allah over iedere centimeter van Palestina te doen wapperen.'
'Er is geen oplossing voor het Palestijnse probleem dan de jihad.'
'Onder de schaduw van de islam kunnen leden van de drie godsdiensten islam, christendom en jodendom in vrede en harmonie samenleven. Deze vrede en harmonie is alleen mogelijk onder de schaduw van de islam.'
Da's dan weer leuk in combinatie met:
"De dag des oordeels zal niet komen, totdat de joden zich achter rotsen en bomen verstoppen, die zullen zeggen: 'O moslims, o Abdullah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem'."

1
11 RobP

Natuurlijk roept terroristenbende Hamas op tot meer geweld; dat is de enige reden van hun bestaan! En natuurlijk wordt dat verdedigd door een stel Nederlands sprekende figuren, die begrip hebben voor het standpunt van Hamas en een hekel aan Israël hebben. Het is het aloude liedje.
De "palestijnen" hebben genoeg kansen op vrede gehad, maar ze willen niet. Het wordt tijd dat er eens met een flinke bezem door die gebieden gegaan wordt, om al dat straatvuil de goot in te vegen. Elk vredesvoorstel wordt verworpen, het enige wat deze misdadigers willen is het verdwijnen van heel Israël. Eerder zijn ze niet tevreden.

3
12 weerman

@12 Kijk ook eens niet zionistische propaganda.

16
13 solidsteel

@2
Israël past gewoon zelf geweld toe, (of via de VS) en hoeft er dus niet toe op te roepen.

14
14 PuurHagelslag

@10
Die zijn echt eng ... question

10
15 PuurHagelslag

@14 Israel slaat enkel terug nadat het geslagen wordt.

2
16 Doordenker

@16 Inderdaad maar dat is voor dom-antisemitisch maar lastig te begrijpen.

2
17 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

18 grv

@16
Geen enkel ander land zou toestaan dat er dag in dag ut, jaar in jaar uit raketten op hun afgeschoten worden. geen enkel ander land zou dat toestaan noch de gigantische milieuramp die deze achterlijken deze iq-reli-verdwaasden toepassen. Het is werkelijk alleen maaar vernietigen waar ze goed in zijn en hoogop van hun brood het vervolgproduct maken. Ze zijn zo verschrikkelijk dom dat ze toen ze alle banden die ze maar konden vinden in de brand hadden gestoken, Israël de schuld gaven dat ze geen banden meer hadden. Ongelooflijk.
Miljarden na miljarden zijn er aan die z.g.n. palestijnen gegeven, maar elektra komt van Israël en betalen doen ze niet. En als er weer iemand ernstig ziek wordt of (door eigen schuld) gewond is geraakt, waar gaan ze dan naartoe? Naar dat gehate Israel, want zelf kunnen ze helemaal niets.
Elke dag gaan er ladingen Arabieren naar Israël om te werken en zij die er wonen zeggen zelf dat het er 1001 x beter is dan in welk islamitisch hol dan ook, *kuch* land.
Wat een kneuzen het zijn zulke kneuzen dat nu eindelijk zelfs hun islamitische medebroeders ze i de steek laten want ook die beginnen ze knap zat te worden.

Israel heeft een paar fouten gemaakt. En dat is dat ze na de lafhartige oorlog vanuit de buurlanden, weer land hebben terug gegeven. Ze hadden nooit een cm. van het veroverde gebied terug moeten geven. Nooit.
En met die raketten? Elk ander land, zelfs Nederland zou het land wat ons zo zou aanvallen, met de grond gelijk (proberen te) maken. En hupla een grote parkeerplek erbij, probleem opgelost!
Als ze vrede willen dan hadden ze met al dat geweld moeten stoppen, net als met de ploflims en bommen en milieu en vuur-terreur en de "Martelaren-premies"
Ze willen geen vrede, hebben nooit geen vrede gewild en zullen ook nooit vrede handhaven, nooit. Ze zullen doorgaan tot de laatste jood verzopen of afgemaakt is. Dat is hun doel en dat hebben ze ook nooit onder stoelen of banken gestoken.

4
19 Bleke Betty

@16
Israël is al vanaf het begin (en zelfs daarvoor al met bijvoorbeeld de Joodse terreurgroepen als de Irgun en de Lehi) zelf aan het slaan.

12
20 PuurHagelslag

Dat ze hier zomaar mee wegkomen en nog steeds de steun genieten van "weldenkende" landen. Het lijkt de Antiffa wel. Die kunnen ook doen en laten wat ze willen zonder ooit gearresteerd/bestraft te worden.

2
21 Wendel

@4 : Jordanie heette vroeger Trans-Jordanie. En weet u waarom? Omdat het aan de andere kant van de Jordaan lag, vanuit Palestine gezien, zoals het hele gebied heette toen het nog onder Engels bewind stond.

Dat hele gebied was bij Balfour Declaration aan Israel toegekend, en de Arabieren die het niet zagen zitten, waren van harte welkom in Trans-Jordanie, dat toen heel dun bevolkt was. Er waren ongeveer maximaal 800.000 Arabieren in heel Palestine.

Pakweg de helft verhuisde, omdat ze wisten van de aanval die gepland stond door drie buurlanden de dag na het officieel uitroepen van de staat Israel. Alleen verloren die drie buurlanden, en toch stond Israel land af aan die Arabieren. En weer. En weer. Steeds werd ze beloofd dat er dan vrede zou zijn, en die kwam nooit.

2
22 Wendel

@22
'Dat hele gebied was bij Balfour Declaration aan Israel toegekend,....'
Ten tijde van de Balfour verklaring had nog niemand van Israël gehoord. Het bestond nog niet. Het mandaatgebied ten oosten van de Jordaan was uitgesloten voor Joodse immigratie in de mandaatverklaring. Ik meen artikel 22. Zoek maar op bij Avalon.

"Alleen verloren die drie buurlanden, en toch stond Israel land af aan die Arabieren. En weer. En weer. Steeds werd ze beloofd dat er dan vrede zou zijn, en die kwam nooit"
Met Egypte heeft Israël een succesvolle land voor vrede deal gemaakt. Dat was ook de enige deal dus waar jij dat, 'en weer en weer', vandaan tovert is mij een raadsel.

16
23 Hendrianus

@16 @17
Er is reeds vijfentwintig jaar een vredesverdrag met Jordanië. Wat doet het IDF dan nog op de Westbank? De aanval van Jordanië op de staat Israël was toch de reden om terug te slaan en de Westbank te bezetten?

14
24 Hendrianus

@23 : Nee, hehe, De Balfour Declaration was de eerste stap in het oprichten van Israel, dat weet een kind, muggezifter. Ze zijn twee keer door meerdere buurlanden aangevallen, nogmaals in 1967, en ook toen wonnen ze en stonden toch land af. En wat heeft Egypte ermee te maken?

In de originele mandaatverklaring was het hele gebied "Palestine" bedoeld voor Israel. Niks uitgezonderd. Wel was er een onbevolkte strook voorzien om precies de huidige situatie, constante vijandelijkheden tegen de joden, te voorkomen. Niet, zoals u suggereert, omdat het buiten Israel viel.

Niemand kan verklaren hoe er nu miljoenen "Palestijnen" kunnen zijn, terwijl er in Israel ten tijde van de oprichting maar hooguit 800.000 waren, en waarom Palestijnen die in andere landen goed floreren en daar willen blijven, die nationaliteit niet kunnen krijgen, omdat ze per se "Palestijn in ballingschap" moeten blijven.

Als de Palestijnen het, dankzij Israel, zo slecht hebben, hoe kunnen ze dan per generatie per koppel minstens tien kinderen tot volwassenheid opvoeden? Of zijn dat soms mensen, die uit andere landen zijn getrapt/gevlucht, en die daar beter kunnen leven dan in de islamitische landen om Israel/Palestina heen?

Want de Palestijnen krijgen WEL bijstand als ze arm zijn, van Israel. Alleen houdt de Palestijnse autoriteit een groot deel van dat geld achter voor hun eigen luxe en middelen om Israel te bestrijden. Terwijl de UNWRA al een budget heeft van de VN zonder enig toezicht op de besteding.

2
25 Wendel

@21
Hamas staat te boek als terreurorganisatie. Dus hoezo krijgen zij steun? Ik denk dat je de steun aan UNRWA verwart met steun aan Hamas. Hamas krijgt, terecht, geen Euro uit bijv. de EU.

15
26 Hendrianus

@19
"Elk ander land, zelfs Nederland zou het land wat ons zo zou aanvallen, met de grond gelijk (proberen te) maken."
Welke andere landen voeren vijfentwintig jaar na een vredesverdrag een bezetting, koloniseren dat bezette gebied en ondervinden daarbij geen verzet?

"En hupla een grote parkeerplek erbij, probleem opgelost!"
Wel ja, na het 'nooit meer' roept u op tot een genocide.

"Ze willen geen vrede, hebben nooit geen vrede gewild en zullen ook nooit vrede handhaven, nooit."
Heb je het nu over Israël dat nooit een Palestijnse staat zal dulden en never nooit meer weg gaat uit de Westbank?

16
27 Hendrianus

@25
'Nee, hehe, De Balfour Declaration was de eerste stap in het oprichten van Israel, dat weet een kind, muggezifter.'
Nee de Balfour verklaring is precies wat het is en daar komt het woord, 'staat', niet in voor.

Nogmaals, Israël heeft alleen land afgestaan in een vrede deal met Egypte. Als je van mening bent dat Israël vaker land heeft afgestaan dan graag vermelden wanneer en welk land.

"In de originele mandaatverklaring was het hele gebied "Palestine" bedoeld voor Israel."
Er is maar èèn mandaatverklaring waar geen letter staat over Israël. Er staat wel in dat gebied ten oosten van de Jordaan, op grond van de Balfour verklaring, niet openstond voor Joodse immigranten.

16
28 Hendrianus

@25
"Niemand kan verklaren hoe er nu miljoenen "Palestijnen" kunnen zijn, terwijl er in Israel ten tijde van de oprichting maar hooguit 800.000 waren, ...."

Je getallen kloppen niet.

"Tussen 1949 en 1967 verdubbelde de Arabische bevolking van 160.000 tot 323.000."
https://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/120117-geografie-israel-demografie-israelische-bevolking-1948-2019.html#demografie-arabische-bevolking

16
29 Hendrianus

@25
, en waarom Palestijnen die in andere landen goed floreren en daar willen blijven, die nationaliteit niet kunnen krijgen, omdat ze per se "Palestijn in ballingschap" moeten blijven."

Het wordt inderdaad tijd dat de Palestijnse vluchtelingen in de landen rond Israël volledige burgerrechten krijgen. In eerste instantie was dat niet vanzelfsprekend maar na zo'n vijftig tot zeventig jaar is terugkeer naar Israël natuurlijk volstrekt ondenkbaar. Israël zal hen nooit toelaten en deze mensen moeten verder.

16
30 Hendrianus

@25
"Als de Palestijnen het, dankzij Israel, zo slecht hebben, hoe kunnen ze dan per generatie per koppel minstens tien kinderen tot volwassenheid opvoeden?"

Het wordt nu lachwekkend. Het internet ligt aan je voeten maar jij flapt er een geboortecijfer van tien uit voor de Palestijnse gebieden. En, 'goed hebben', is meer dan een gevulde maag Wendel.

15
31 Hendrianus

Kijk, zo kennen we de fascistische terroristische Hamas weer. Geweld, geweld en nog eens geweld, tot iets anders zijn die debielen niet in staat.

Oh ja, en ze kunnen natuurlijk onschuldige burgers aanvallen met raketten en hun "eigen" bevolking gebruiken als levende schilden.

2
32 MeneerRontgen

@15 We hebben op NK ook iemand die zich zo uitlaat als u als het over Rusland gaat, ga u daarom ook maar negeren als ik zie dat ik met Hendrianus de eerste te maken heb, veel plezier verder.

2
33 Doordenker

@6 Daar is hij het 100% mee eens!

2
34 MeneerRontgen

@15 Sorry is bedoeld voor @24

0
35 Doordenker

@35 Uit je bericht: Er is reeds vijfentwintig jaar een vredesverdrag met Jordanië. Wat doet het IDF dan nog op de Westbank?

Jordanië heeft elke claim om de Westelijke Jordaanoever opgegeven. Het gebied is dus niet meer van Jordanië. Jouw stupide opmerking over een vredesverdrag met Jordanië heeft hier dus niets mee te maken.

2
36 MeneerRontgen

Nu voelt Israël zich gesteund door Amerika en durven ze weer wat repressiever op te treden tegen de Palestijnen. Maar met de Amerikanen weet je het maar nooit, en met de Palestijnen, Israëliërs, Saudi's, Turken, Iraniërs, etc ook niet. Kansloze regio, dat Midden-Oosten. Mij zie je daar niet meer.

12
37 Jopie Osdorp

@36
De claim op de Westbank heeft Jordanië lnderdaad overgedragen aan de PLO.
Er is een vredesverdrag met Jordanië èn Jordanië claimt de Westbank niet meer.

Nogmaals, wat doet het IDF dan nog op de Westbank? De bezetting van de Westbank was toch vanwege de Jordaanse agressie tegen Israël?

15
38 Hendrianus

@32

Wat betreft levende schilden, er wonen er ook zo'n ruim 500.000 op de door Israël bezette Westbank Tevens functionerend als de vijfde colonne.

Oh ja, de visserij zone voor Gaza is weer eens verkleind. Collectief een bevolking straffen is verboden maar ach Israël doet dit ongestraft al vanaf haar bestaan.

14
39 Hendrianus

@37 Amerika doet al decennia lang alles wat Israël vraagt en lat Israël overal mee wegkomen.

15
40 solidsteel

@38

"De claim op de Westbank heeft Jordanië lnderdaad overgedragen aan de PLO."

Fijn dat je die heling toegeeft. Jordanië heeft in 1948 Judea & Samaria bezet en zelfs geannexeerd. Gestolen. Het was gewoon onderdeel van het Britse Protectoraat. Een gestolen gebied dan overdragen aan een terreurorganisatie (PLO) is gewoon een misdaad; heling van gestolen waar. Kortom: de PLO kan het niet 'hebben' en Jordanië kon het niet geven. Het was en is dus nog steeds 'betwist gebied'. Meer niet.

Verder ben ik toch benieuwd wat je van het topic vindt: De oproep van die booslims van Hamas om meer geweld te gaan gebruiken. Want daar babbel je al twee dagen keurig omheen, net als die andere antisemitische vriendjes hier, van je. Weer negatief opvallend!

1
41 weerman

@41
Dat oproepen tot meer geweld is een directe reactie op het Israëliscg/Amerikaanse 'vredesplan'. In dat plan worden stappen aangekondigt waarvan de EU zegt dat die indruisen tegen het internationaal recht. Èěn van die stappen is de annexatie van de Jordaanvallei.

Wat betreft Jordanië. In 1948 veroverde Jordaniė, de Egyptenaren èn de zionisten een deel van mandaatgebied Palestina. Wat merkwaardig dat je dan alleen Jordnië beticht van diefstal als het een deel annexeert maar datzelfde niet schrijft over de zionisten die over een deel de staat Israël uitriepen.
Er is later, na de oorlog van '67 zelfs een deel van wat toen veroverd werd, Oost Jeruzalem, geannexeerd door Israël. Daar werd Israël scherp voor veroordeeld en is de reden dat op een paar uitzonderingen na, er geen ambassades in Jeruzalem gehuisvest zijn.

Volgens mij meet je met twee maten. Kan mij vergissen natuurlijk maar dan hoor ik graag van je, waarom.

12
42 Hendrianus

@42
Omdat je weer eens "vergeet" dat de VN achter Israël stond, toen zij de onafhankelijkheid uitriepen, na de arabische poging tot genocide. Je doet voortdurend alsof één partij zich niet aan bepaalde regels houdt, en de andere partij het slachtoffer is. Je speelt vals. Al vele jaren.

Dat je het eens bent met de oproep van terreurgroep Hamas om meer geweld toe te passen, verbaast mij niets. Je spreekt je er niet tegen uit; dat zegt weer genoeg. Je bent zo fout als een antisemiet maar kan zijn, namelijk.

1
43 weerman

@43
"Dat je het eens bent met de oproep van terreurgroep Hamas om meer geweld toe te passen, verbaast mij niets."

Ik stel geenszins dat ik het met die oproep eens ben. Ik geef aan wat er achter steekt, staat ook in het artikel.

Israël en de VS laten ook weinig ruimte tot een andere reactie dan verzet. Dat verzet kan in mijn ogen echter veel indringender zijn als het geweldloos en massaal is.

Je 1948 tijdschema klopt niet. De VN sommeerde een vedeelplan voor Palestina in 1947. Daarop brak in volle hevigheid een burgeroorlog uit. Pas na het uitroepen van de staat Israël in 1948 viel een Arabische coalitie Israël aan.

De VN stond ook achter de Arabische bevolking van mandaatgebied Palestina en reserveerde o.a. de Westbank voor hen.
Het duurde even voordat dat erkend werd.
De annexatie van de Westbank door Jordanië werd inderdaad niet erkend door de VN, wel door o.a. Engeland.
Jammer want als die annexatie was erkend èn Gaza door Egypte was geannexeerd dan had dat misschien beter geweest.

Maar goed, de Westbank komt nu simpelweg de Palestijnen toe en de Israëlische kolonisatie is illegaal.

Je viezw sneer over antisemitisme laat ik dan maar liggen waar die uit voortkomt, de goot.

12
44 Hendrianus

@38 Jouw keiharde leugen wordt bij @41 ontkracht. Stop met jammeren over overdragen aan de terroristen van de PLO. Wat niet van jou is kan je ook niet weggeven. Doe je dat wel dan noemen we dat heling.

@39 Niet om de hete brei heendraaien. Jouw terroristenvriendjes van Hamas misbruiken de bevolking van Gaza - middels keiharde repressie - om zich tussen de terroristen en Israël te bevinden. Ze dwingen ze - alweer middels keiharde repressie maar ook door gigantische indoctrinatie, vanaf kleins af aan - om met stenen te gaan gooien in de hoop dat er een burger gedood wordt zodat Hamas weer de zielige kaart kan trekken.

En de Westelijke Jordaanoever komt nu niet de "palestijnen" toe. Dat verzonnen volkje bestaat niet. Ze zijn Jordaniërs, Egyptenaren dan wel Arabieren.

1
45 MeneerRontgen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@110Ik ben duidelijk geweest in mijn a71 en ook weer in mijn a101.Nog één keer dan, omdat het zo moeilijk voor je is:Als je met het ving...

zojuist geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@58 "Dat is internationaal/juridisch gezien conform de geldende wetten." Leugen. "So-Called Elections in Occupied Areas of Uk...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@27 Ja eigenlijk heb ik op een bepaalde manier toch nog wel te doen met mevrouw Halsema. Want dan worden er bijvoorbeeld homo's die op een terra...

2 minuten geleden geplaatst door rebo

wildersfan
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@5 Zo is het natuurlijk wel. Extreem rijke mensen die geen belasting betalen bepalen het beleid hier in het Westen en voeren oorlog over de rug ...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

* Verwijderd door de redactie *...

3 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@SnorrieWaarom kom je hier op NK weer je kunstjes proberen te vertonen?Je wordt overal uitgekotst en verbannen. Waarom kom je hier weer he...

5 minuten geleden geplaatst door Malinois

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@58 Poetin stelt als vijand niks voor. We zitten hier met een Den Haag dat het halve MO en half Afrika hierheen wil halen. Vanuit dat perspectie...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rinze
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@11Op wie stemt Youp dan?Zijn hele familie bestaat uit VVD ersEn waarom mag een PvdA er geen mooi huis bij elkaar verdienen Ik zelf geen...

13 minuten geleden geplaatst door Rinze

wildersfan
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@1 Waarschijnlijk moeten de 4 patriot systemen daarom in Nederland blijven. Ze doen het in Den Haag in hun broekje.Ik kan helaas geen Oekra�...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@49Er wordt niks bezet.De inwoners van die deelstaten hebben zich uitgesproken via een referendum. Dat is internationaal/juridisch gezie...

14 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Fonixxx18FamilybstrokeFace Fuck CompilationClassic Sexual MoviesXhambsterGaydar PornMarylin ChambersBrunnette PornstarsHindi Sxsi VideoKerala Aunty XxxXxxx ClipsDesi In LingerieGay Porn PeeingCock Worship HypnosisImagefat ComBig Tits PornostarXxx Hd PicXxx Porn SleepingAsh Kaash NudesXxx Pamela RiosLucious LopezSuperhero PornographyMia Khalifasexy VideoJulian Rodriguez PornKissa Sins VideosSissy StraponYesjulzsex TapeBridgette B VrReal Nude TeenagersAdultchatroomFree Intercial PornانابلHegre Cock Control MassageEva BergerBig Booty Blak PornChloewarmBf Video Bf Video Bf Video Bf VideoMalayalam Girls XxxBrazzers Hot Mom ComPull Down PantieAmerican BoobsXnxx TrishaSweet Sinner MomVaginal DenataTeamstee AnalPorn Movie FreeCzech PornolarıRevista PornograficoImpregnation PornSash Grey NudeHannah Owo FuckNude Women With MusclesBhabhi Ki Chudai HindiAishwarya Rai PornographyFapello.comSexo Pornô Ao VivoFull Hd Sex Porn VideoWorld Telugu Sex VideosPelículas Eróticas CompletoRule34. VideoSexual Dating SitesPornxxxx VideosXconfessiosGrandpap PornXxxse VideoPorn CruisesFugtrupDoraemon HentaiWedding FuckDoggystyle.pull HairLesbi X VideoReddit MombodExplpitedcollegegirlsListing Of Porn StarsBd HentaySkylar ReneGolshifteh Farahani NakedEbony Nude PicsTamil Mami Sex VideoHyd NudeIndian Porn Videos Online WatchBigcutiechloeFuckbooks.comJulia Louis Dreyfus NudeDesi Ladki Ki ChutRashmi NudeSankakuchannelBlack Mature PormCalvin Klein ThongAnime Pron VideoBeautiful Sex FilmPorn Video Breast FeedingHardcore CryingWatch Pron For FreeBoobjob PornhubOldije PornBate-papo Uol GrátisBig Ass Sex MoviesBig Boobs Desi XxxLoosserss CamBill Bailey PornXxx Punjabi KudiStormy Daniels PornographyTeenager Porn 18Porno SexeKendra Lust X VideoSteffymoreno Only FansGay Boxer PornWww.sunny Leoun Xxx.comClebrity PornItchio AdultPormo FreeDorcel XxxHot Xx HdHot Indian Girl XvideoVidéos Pornos AdultesBig Tits Nice TitsHannahowoMarilyn Lange NudeBrazzers XxnxMummykichudaiWomen Naked At The BeachFree Lingerie PornP O R N Z O GDee Williams XxxCfnm CaptionsGhoda Wali Blue FilmX Vidios MelhoresHookers At The PointGislswayIndian Xnx ComCute Indian NudeXxx Jim VideoWww Pron MovieInxx IndianFamily PornyShowed TitsNaked Spread EagleAsian Message PornDaughter DeepthroatO BuceteiroSissypeppoGay Creampies CompGarima Jain SexJinx MazoViral Indian PornAngela White PovDesi Village Nude GirlJapan Lactating PornMeilleur Site Porno Amateur