door De Arier in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 1
  • 405x gelezen
Reageer met een Emoji
1
8
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom alleen extreem rechts isoleren? Doe dan extreem links er ook bij.

5
1 upanddown

Voor het gematigde midden moet je niet bij Joop Zegt deze linkse

Joop is extreem links

@1 Inderdaad extreem rechts en extreem links zijn van hetzelfde laken een pak

4
2 RonMVV

@2 : Inderdaad, als we dan toch aan het uitsluiten gaan.
Alle extremistische invloeden weren.

3
3 Seconda

Dat gematigd midden heeft alles verkwanseld met Rutte 2.., zie nu met Rutte 3, alleen maar ja knikkers en totaal niet kritisch genoeg.
Politiek zorgt er dus zelf voor dat de uiterste grenzen wordt opgezocht.

3
4 Sjaak Trekhaak

* Verwijderd door de redactie *

5 De Arier

@1 : De schrijver komt uit het linkse kamp en dus ziet deze enkel het geweld van rechts. Dat er uit het extreem-linkse kamp net zoveel (of misschien wel meer) geweld komt ziet deze persoon niet. Nou is het hem niet helemaal aan te rekenen want links geweld komt ook veel minder onder de aandacht dan rechts geweld. Als er een demonstratie is en er loopt één iemand met een nationalistische vlag dan is het een extreem-rechtse demonstratie. Als links vervolgens aan het rellen slaat bij zo'n demonstratie dan schrijft de media dat er rellen waren bij een extreem-rechtse demonstratie.

https://www.ad.nl/binnenland/extreemlinks-gaat-vaak-vrijuit~aedcce5e/

1
6 Winterpret

@3 Helemaal mee eens De wereld zou een stuk beter zijn zonder extremistische invloeden van alle soorten

5
7 RonMVV

@5 Joop is echt niet van het midden Ik heb zelfs de VARA gids na 20 jaar afgezegd door joop

Ben zelf SP er

4
8 RonMVV

Stuur alles naar links, midden en rechts en dan hoeft je het niet over de echte olifant in de kamer te hebben. Dat de meeste mensen BOVEN deze idiote, gepushte richtingen staan.
De politiek van woorden en richtingen is dood.
Lang leve de cultuur van daden en laat me je zeggen dat de cultuur van daden bij politici geheel KUT is, gewoon niet eens op nul maar gewoon minus!
Praatje
s hebben is geweest.
De meeste politici op het hele spectrum richten miljarden kostende schade aan.
Iedereen weet dit en wilt er boven gaan staan.
Doorbreek de magie van politici door hun truucjes te leren:
https://www.damon.nl/book/dialectiek-en-praktijk
https://onzetaal.nl/oude-en-nieuwe-retorica/
https://www.digibron.nl/search/detail/4be44899ac909fcca3ba90f173cd6051/bijbel-christendom-en-politiek
Het is heel makkelijk.
ALLE politici willen het slavensysteem dat nu bestaat behouden. OOk wilders en ook Baudet zijn gewoon spelers in dit spel.
De eerste politici die me dit EERLIJK verteld krijgt mijn eerste stem ooit.

3
9 Chaimileh

Isoleer roeptoeters die van elke niet linkse boosmens een rechtse extremist maakt.

3
10 Leaf

* Verwijderd door de redactie *

11 flots

ps: Joop is net zo nazistisch fascistisch als de rest.
weet je dat ook weer.

2
12 Chaimileh

Mwah in de kern best eens een goed stuk van Joop.

Alleen jammer van '' en zijn buitenlanders bij herhaling slachtoffer van geweld.'' en hier totaal voorbij gaat aan het geweld van allochtonen die verhoudingsgewijs vele malen groter is ook volgens de statistieken

Ik denk dat veel mensen zoals ook deze columnist totaal niet door hebben dat er een veel grotere golf van hatecrimes/criminaliteit van allochtonen (voornamelijk noord-afrikanen) bezig is tegen de autochtone bewoner. Alle 'incidenten' worden op de grote hoop gegooid maar er is een gigantisch groeiende haat tegen de autochtone bewoner gaande

1
13 Hefan430

@1 Vergeet ook het extreme neoliberale midden niet met het leegtrekken van de burger en het extreme gedeug... Zij zijn de voedingsbodem voor zowel extreem rechts als extreem links.

2
14 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@3 het hele systeem is extremistisch.
Je MOET de taal leren en je MOET werken en je MOET verzekerd zijn.
Je MOET geregistreerd worden in hun systeem. (GBA)
Je MOET een bankrekening.
Je MOET een handtekening of van je natuur persoon een rechtspersoon te maken (Administrator)
Alleen extremistische systemen hebben zoveel verplichtingen.
En werkt het?
Wat dacht je zelf?
De wereld is allang naar de kloten, alles en iedereen vreet elkaar op en misbruikt alles wat er te pakken valt.

1
15 Chaimileh

Wat moet je nou met het halfslachtige, aarzelende, besluiteloze midden doen? Het midden is voor mensen die haperen en niet durven door te zetten en graag een allemansvriendje willen zijn. Je bent voor of tegen iets maar je kan niet allebei zijn. Op het midden van de weg vind je alleen witte strepen en dode dieren.

2
16 Reconquista

Isoleer Joop, scheelt een hoop gekwek en gezeik.

3
17 Ness

** gebruiker verwijderd **

@14 u schrijft :"het extreme neoliberale midden"

Dat is een contradictio in terminis... aangezien het neoliberalisme niet tot het "midden" behoort maar tot de rechterzijde van "rechts" vanwege het nagenoeg ontbreken van iedere sociale betrokkenheid ten faveure van een extremistisch vrijemarkt denken.

18 verwijderd9249148401

Gematigd midden is dat wat er nu zit? of is dat niet meer dan we draaien met elke wind mee zolang we maar een meerderheid hebben? nadeel is dat je diverse partijen zowel links als rechts wat dat ook zijn mag allerlei zaken gaat beloven..die komen je er een keer aan houden en dan wordt het huilen met de pet op door diverse partijen die binnenskamers zeggen dit was eens maar nooit weer.

2
19 Voorzittershamer

@18 Vanuit een jaren '80 en '90 denkwijze heb je volledig gelijk dat het neoliberalisme een rechtse stroming is, maar ze positioneren zich nu als het midden. Je kunt je alleen nog afvragen of links en rechts er nog toe doen of dat de gehele politiek niet zo langzamerhand failliet is. Zie o.a. in Oosterrijk een regering metr OVP en de Groenen en het stiekeme geflirt van N-VA en SP in Belgie.

1
20 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Als al dat linkse geneuzel met binnenhalen van vreemden niet had plaatsgevonden dan was er nooit geen extreem rechts geweest, of opgekomen, maar dat dringt blijkbaar niet door bij alle JOPEN.

4
21 Doordenker

Ik ben al dat extremisme, links, rechts en reli spuugzat. Het zijn een een kleine groepjes verongelijkten die elk debat overschreeuwen.

0
22 Tralalala

@21 hieruit blijkt dst dootdenken niet echt je dingetje is.

7
23 Gut

In de kern is het verhaal niet verkeerd. Ik vind 1 zaak onderbelicht en dat is het feit dat het vaak voor komt dat als je ergens kritisch over bent (lees realistisch) je een bepaalde hoek in wordt geduwd. Ik ben een gematigd middenman (rechterflank) maar zelfs ik ben regelmatig extreem rechts genoemd hier. En precies dat is het giftige van dit moment. Iedereen krijgt veel te gemakkelijk een stempel.

Begin daar eerst maar eens mee. Normaal te discussieren. Ik denk persoonlijk dat het allemaal wel mee valt met extreem rechts. De politieke correctheid is echter wel een vorm van extremisme (niet politiek correct? Verketteren die man) die aan het doorslaan is. Die golfbeweging is op zijn weg terug en velen beseffen dat PC ook niet goed is. Mijn vriendengroep is ook gematigd midden. Leven en laten leven. Maar ook zij zien dingen gebeuren en geven commentaar die PC-ers rechtstreeks onder extreem rechts zouden plaatsen. Oftewel, het aandeel extreemrechts is misschien wel veel kleiner dan velen doen beseffen. Het wordt alleen verkeerd genoemd waardoor de groep uiteindelijk alleen maar groter wordt. Genoeg mensen hier die roepen, "extreem rechts is voor mij een geuzennaam geworden".

2
24 Gezond boerenverstand

@17 en al de rechtschen ex-communiceren , dan wordt het een stuk leuker op de wereld.

10
25 Gut

* Verwijderd door de redactie *

26 De Arier

Eigenlijk kun je aan JOOP duidelijk zien dat hij alleen voor het extremisme gaat!!

JOOP == AFA ==ANTIFA== Anarchisten!!!

Rechts moet volgens de clubs geïsoleerd worden DAARMEE ONDERSTREEPT JOOP weer eens zijn DOMHEID!!

Waar JOOP TEGEN AGEERT zijn al de mensen die zich niet mee laten slepen met de VOORTDURENDE leugens van de linkse-clubs!

MENSEN DENK NA ALS JE MOET STEMMEN volg niet de sprookjes die verteld worden!

5
27 Zie Hier

Dan moet je wel de rechts-extremisten eerst definieren. Als dat bijvoorbeeld diegenen zijn, die aanslagen voorbereiden/plegen, dan mee eens. Helaas bedoelt men alle nationalisten die zich verzetten tegen verlies van souvereiniteit en eigen cultuur, tegen neo-liberaal globalisme dat individuen fijnmaalt in de verdienmachine.

3
28 Wendel

@26 {Q} . Of bedoeld u los van de uitspraak, als het van een extreemlinkse komt is de uitspraak meteen extreem links {Q}

Nee dat bedoelde ik niet

4
29 RonMVV

@6
Toch even het artikel beter lezen.

Zo was er de wat starre polarisatie, denk aan Nieuw Links binnen de PvdA, maar ook een moordlustig fanatisme, vooral in het buitenland tot uitdrukking komend via het RAF-terrorisme en de Rode Brigades. Triest dieptepunt waren de in 1977 gepleegde moorden op de bankier Jürgen Ponto, de hoofdofficier van justitie Siegfried Buback en Hanns-Martin Schleyer, de voorzitter van de werkgeversvereniging.

@2
Precies.

1
30 Benzardi

Het gevaar blijft van links komen.
Ze zijn te dom om vooruit te kijken naar hoe de toekomst er uit gaat zien als we op deze voet verder gaan.
Links is zogenaamd democraties en roepen steeds dat er vrijheid van meningsuiting is voor iedereen en dat niemand buiten gesloten word.
Maar ze willen wel rechts isoleren,en nog om de verkeerde reden ook.

5
31 ongelovenloos

** gebruiker verwijderd **

@20 u schreef :"maar ze positioneren zich nu als het midden. "

Ah, net als extreemrechtse partijen de neiging hebben om zichzelf als sociaal op te stellen, hetgeen zij niet zijn.... De feiten liggen helaas niet zo.

32 verwijderd9249148401

** gebruiker verwijderd **

@31 met uw (imho absurde) gewijs naar "links" wijzen er ook drie vingers naar uzelf terug...

33 verwijderd9249148401

@32 "net als extreemrechtse partijen de neiging hebben om zichzelf als sociaal op te stellen, hetgeen zij niet zijn...."

Ik zeg niet dat "extreem rechts" sociaal is... Ze zitten alleen voor de onzichtbare broodheren, die hun sponseren. Maar dat neemt niet weg dat de neoliberalen zich tegenwoordig positioneren als het midden, wat ze eigenlijk niet zijn. Parlementair links is slap en loopt tegenwoordig ook aan de leiband van de neoliberalen. Zoals ik eerder zei... Het parlementaire systeem is terminaal.. En extreem / nieuw / alt rechts zijn ook bezig zichzelf belachelijk aan het maken ook willen hun achterban dit niet zien. Ik ga bij de volgende verkiezingen op een trol- of lege zetel partij stemmen.

2
34 Nos Calan Gaeaf (s7p)

** gebruiker verwijderd **

@34 "net als..." ik herhaal het maar even omdat voor beiden dezelfde vergelijking opgaat: ze positioneren zich als iets wat ze niet zijn.

35 verwijderd9249148401

De extreemlinkse antiglobalisten uit de jaren tachtig zijn de extreemrechtse antiestablishment groepen van nu. Extreemlinks en extreemrechts zijn in de kern identiek. Er zijn talloze voorbeelden van mensen die van uiterst links naar uiterst rechts zijn opgeschoven en vice versa. Bijvoorbeeld Pim Fortuyn, Rita Verdonk, Geert Wilders. Pim was te links voor de PvdA, Rita was lid van de communistische partij en Wilders is inmiddels linkser in zijn standpunten dan de SP. Sommige mensen kiezen altijd voor het extreme, of dat nu links of rechts is. Nu is extreemrechts een hype, over 20 jaar is het weer andersom. En de populisten maken daar dankbaar gebruik van, die hebben immers geen eigen standpunten maar kiezen de standpunten van de tijdsgeest.

1
36 Vrijdenker

Wat is dat nou weer voor een Marxist , alsof het zelf zo´n heilig boontje is.

0
37 techcenter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Als je leest wat voor grote aantallen er nog gaan komen en die niet worden tegengehouden gaan ze kijken als je alleen woont in een , voor de ove...

2 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@5 Dat jij dat verzint zegt dan weer iets over rechts. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Dat hebben de meeste linkse ,kortsluiting in hun bovenkamer.En de schuld leggen ze bij anderen neer....

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@4Omdat het linkse figuren zijn die zich hier schuldig aan maken....

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Wanneer komt de belasting op zuurstof?...

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@8 Je ziet het ook niet. Want als je als Joodse man met een keppel op je hoofd in de openbare ruimte loopt, dan loop je de kans dat je in el...

14 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Misschien is het een idee om, buiten de standaard lesmaterialen, scholieren boeken en andere werken van Holocaust-overlevenden te laten lezen. D...

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
10 Inch DickCallboysexRomantic Sex HardPamsnusnu PornFeisty Feminista PornAsian Bus GropeMomand Daughter PornLouis Griffon PornKrystal Boyd AnalTamil Aunty Sex Photos ComNakedblackteensWoodmancastingsxContos ErpticpsIndian Bhabhi Sex PhotoPetite Sex VideosSx VidoesBangeros PornViolet Myers InterviewSexual Taboo StoriesLolipopgi OnlyfansAmy Robach NudeAndrea Thompson NudeSexy Naked NenTxxx HdXxx DomHindi Porn Mms VideoGranny Sex PicsIndiancumshotTube X PorneKendra Lust XxxAndrea Jeremiah Sex VideosSister Love Me ComBrother Sister BrazzerDesi Girl Xnxx ComIndian Swinger Party4k High Def PornDogfar NetworkKia Noir AnalNudegirl SelfieNoughty America VideoTumblr Mom SonAnal SexhdDesi Hot Video XxxSnapchats RedditLil HompersAriana Grande LegsBest Sex ComMia Kahlifa TitsBest Indian NudeLesbian Massage SexWww Hindi Xx ComAdultworkersLayla RobertsAlainia DawsonPetite Women In PornFreelivecamsMature Tube PGrupo PornograficoMinthara Rule 34Chubby Brunette PornChinese Girl XvideoLesbian AnimepornXhamsetShemaly ComCameracaseira ComMs.sethi NudeWildkatee OnlyfansChennai Girls NudeNude MomShakilla SexA Rab PornSensual CoupleRekha Ka SexSex Video Hindi FilmBengali Porn Sex VideoEuro Thot21 Natural SComicsvalleyNude Playboy PlaymatesCarishaMen Com XxxJanice Griffith Blow JobGenbxnz OnlyfansShark Bae OnlyfansDesi Teen FingeringAllporn Comic.comStrip Tease GifAnne De Paula NudeBengali New SexRomantic Bollywood SexMadison Ivy Only FansShelbiddVideos Pornos Amador BrasileiroCindystarfallCheerleader PhubMegmariiee NudeHd Solo PornCali SparksAnaruto XxxNicki Minaj XxxHqpornvideosRidheema Tiwari Movies And Tv ShowsBluepornFulladultmoviesAnal VidPorn Blacked MovieFre Safe PornSexxx PicturesDolly Parton TitsAngelina Jolie NudaPorn Big Black ButtsMilf Cream PieFfm HomemadeXxx Desi GoldUsasexguide ToledoChloeroseuk Nudeㅜㅁ24 PornLeone XnxxSherlyn Chopra FuckCums In DaughterGay Cumshot FacialsAdult Homemade XxxTia TizzianniBathroom Sex ScenePorn Pokemon GoLesbian Porn To WatchWatch Hetai OnlineXhamster Indian MaidBdsm Xxx ComBig Tittys PicsEscorts In DubaiAudio Sex Stories NetLeane CrowChichonas CojiendoAdult Dvd For SalePorn Mobies HdNaugthyallieXo GiselleA Girl Removing Her ClothesAmia MilayDesi Bhabhi Nude PhotoAnkita Dave SexySubhashree Sahu Leaked XxxPornostar XxlLalovetheboss PornhubNatasha NudeSexy Blonde PornstarsSex Video HpNicolette Shea Lesbian