door Ryan in Politiek  ·  29 Reacties

  • 8
  • 531x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 bosco

* Verwijderd door de redactie *

2 Ryan

* Verwijderd door de redactie *

3 Ryan

Ja, links was tegen de arbeider. Dus ja, links heeft dat aan zichzelf te danken. Alleen de groep arbeiders is veel kleiner dan vroeger. Links heeft geen ideologische basis. Ze kiest alleen voor macht en is opportuun.

7
4 smurf

Typisch voljsjrantartikel.
Óók deze krant heeft zich afgekeerd van de arbeider en verdedigt ondermeer het beleid van deze klimaatfanatici.
Waar de Volkskrant het vroeger nog wel eens opnam voor de gewone burger, is de onafhankelijkheid met dit stuk, ver te zoeken.
Het puur linkse geluid druipt er van af.
Als krant en journalist zou je juist onafhankelijke moeten opstellen en de demonstrerende boeren zeker géén "terroristen" moeten noemen.
Walgelijk.

5
5 Dieke

Vooral komt de FNV bond niet goed op voor mensen de in de WSW werken. De krijgen al over 10 jaar allen maar bij CAO onderhandeling niet meer als 1,5% loonverhogingen. waar nog bij komt dat D66 CDA VVD CU SGP Groen-Links PvdA weigeren het minimum uurloon van 10 naar 14 euro te verhogen. Deze radicale extreme links en nog achterbaks partijen krijgen beslist gene stemmers meer in 2021 bij de volgende verkiezingen uit Limburg da te ook niet het eigen risico wollen afschaffen wat voor chronisch zieke tegen over gezonde mensen en boete is de te betalen moeten.

4
6 Gunther

* Verwijderd door de redactie *

7 Ryan

Men vond het positief discrimineren erg belangenrijk, dat dat ten kosten ging en negatief uit pakte dat was niet van belang.

telkens werd de arbeider achter gesteld zijn belangen niet behartigd.
tja nu komt de prijs men heeft zich ervan af gekeerd.

oorzaken hebben gevolgen men staat niet stil bij de gevolgen en doet dan verbaasd en verrast.
domme kortzichtigheid.

2
8 Gratiebarmhart

"Wie met de bosbranden in Australië de opwarming van de aarde niet langer kan ontkennen, kan toch moeilijk partij kiezen voor de lijntrekkerij van klimaatcriminelen als Wilders en Baudet - de pseudo-Churchills van Paul Cliteur - die inmiddels met het oog op de zeespiegelstijging een grotere bedreiging voor onze nationale veiligheid vormen dan ooit de NSB?"

Kortom, klimaat-hoax gedram en PVV en FvD afkraken. Wat heeft dit te maken met opkomen voor de arbeider?

4
9 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

10 Ryan

Veel mensen hadden een hoop op de PVDA, die eenmaal in de regering achter rechts aanliep. Door onvrede over de vele instroom van immigranten stapten mensen over naar PVV. Ze deden zich sociaal links voor, maar stemden heel veel met de VVD mee. Wilders is toch van de VVD afgekomen. Google maar na, het stemgedrag van vroeger. Nu heeft hij zich iets verbeterd.

SP is eigenlijk nog de enige die echt voor lage- en nog zeer hoge middeninkomens is (wat veel mensen niet weten). Doordat ze zich niet zo erg uitspreken over de nieuwe instroom van mensen, wenden mensen zich van deze partij. Dus is er geen een partij met genoeg invloed, die zich nog echt hard maakt voor deze groep mensen.

0
11 hopefully

@11 "SP is eigenlijk nog de enige die echt voor lage- en nog zeer hoge middeninkomens is (wat veel mensen niet weten). Doordat ze zich niet zo erg uitspreken over de nieuwe instroom van mensen, wenden mensen zich van deze partij".

De SP is hartstikke tégen de ongebreidelde instroom van asielzoekers en maakt zich ook al jarenlang hard voor opvang in de regio. En dat weten toch wel vrij veel mensen.
Bij een artikel van 'Joop' (uit april 2019), werd dat zelfs nog even zwáár overdreven. Daar schreef men namelijk: "...de nog ‘linksere’ SP duwt het liefst alle boten met vluchtelingen terug de Middellandse Zee in".
Bron: https://joop.bnnvara.nl/opinies/links-en-rechts-zijn-achterhaald-deze-indeling-werkt-veel-beter

0
12 Scorpio

@12
Dat weet ik, omdat ik ze nauw volg, maar ze dragen het niet heel duidelijk uit. Iets wat Wilders wel doet. Dus loop een groot deel over.

0
13 hopefully

Nee het is veel makkelijker om de voorbeelden van de Pvda te volgen je roept dat ja van alles voor de arbeiders doet en je pluk hem stilletjes kaal!

0
14 Zie Hier

@10 Iedereen die werkt is in principe een arbeider , het is nogal elitair om de ene werkende niet en de andere wel als arbeider te kwalificeren.

0
15 21st Century Guy

Tja en de VVD die is was rechts m aar die hebben geen schuld natuurlijk question

Je zou dus ook kunnen kunnen concluderen dat rechts geen vuist kan maken tegen dat ellendige links die alles maar fout doet. Kort om rechts is een onbenullig clubje nutteloze hokje mensen zijn en alleen m aar kunnen janken het is een ander zijn schuld. question

Als conclusie van dit draadje en vele hier van

Gelukkig is de wereld groter dan het simpel gefrustreerde hokje volk links rechts en ligt de waarheid in het midden.

0
16 magikeven

PS. Voor arbeider komt alleen de SP op voor de rest zijn ze over geleverd aan populisten die net doen als of. Links en rechts willen alleen macht en laat de werkende vallen en niet alleen de VVD

1
17 magikeven

@15 Een (flink) deel van de arbeiders voelt zich 'self-made'. U weet wel die van 'succes is een keuze'. Die willen in geen geval arbeider worden genoemd en stemmen vvd, want dat is ook een keuze, in hun voordeel question

1
18 Myth63

@18 Inderdaad De VVD associeert zich heel handig als een partij voor winnaars die dan ook afgeeft op losers. Vandaar ook dat topsporters relatief veel VVD stemmen. Iedereen wil in maatschappelijk opzicht bij de winnaars horen, niemand bij de verliezers. Dus mensen die heel erg met de carrière bezig zijn zien zichzelf als winnaars terwijl de VVD er ook een handje van heeft om gehandicapten, werkelozen en zieken onder de losers te scharen - de VVD vindt ziekte, gehandicapt zijn en werkeloos zijn een teken van geestelijke zwakte - zoals u zegt: succes is een keuze - dus niet succesvol is ook een keuze. Een beetje de houding van als je kanker heb moet je naar een motivatie goeroe gaan om weer spirit, een positieve houding, te krijgen.

0
19 Conradijntje

@15 Volgens de definitie van arbeid heeft u gelijk. In het neoliberalisme maakt men onderscheid tussen professional (degene die het werk doet op de werkvloer) en management, CEO/CFO.
Je kunt bovengenoemde definitie gebruiken voor arbeider of een salaris range afspreken: opkomen voor iedereen minder dan 2.5x modaal bijvoorbeeld.

1
20 Conradijntje

Ook heel slim van de VVD. Bent u een optimist of een pessimist? Alles heel zwart-wit neerzetten.

0
21 hopefully

Den Haag heeft decennia lang propaganda gevoerd tegen arbeiders... Arbeiders zijn dus slecht vertegenwoordigd in het centrum van de macht.

0
22 smurf

Het is heel simpel ... de meeste politici 'krijgen' 100K+ voor de bagger kwaliteit die zij leveren... de gemiddelde arbeider moet het doen met 22K voor de kwaliteit die zij WEL leveren.

Hoe kan een 100K+ verdienende FALER allereerst zijn ego omhoog houden, wel nu, door naar benende te trappen; en daarmee is het dus wel duidelijk dat enige empathie of begrip voor de situatie van die arbeider volledig ONTBREEKT.

Je ziet het bijvoorbeeld aan die voedsel discussie 'het eten mag duurder zijn'. JA, duh! als je 100K+ verdient dan besteed je misschien eens 11% aan je eten... maar let wel, voor die arbeider is dat 50% van zijn zuurverdiende loon.

Maar ook op vele andere plekken zie je hoe 'Volgevroten Liberalen' zich als TYRANNEN gedragen om hun eigen keuzes als MOREEL SUPERIEUR te VERPLICHTEN ! ... compleet overtuigd van hun eigen gelijk zonder enige kwaliteiten om deze kritisch te beschouwen, laat staan dat hun EGOs dat al aan zouden kunnen...

0
23 mightimouse

@12

En toch stemt de SP TEGEN vrijwel ieder voorstel om immigratie te stoppen ...

0
24 Vageali6888

@24 dat viel mij ook al op, onder lilian stemmen ze telkens met de kliek mee.
vind haar ook minder als roemer.

0
25 Gratiebarmhart

Dit is geen nieuws maar een pure propaganda stukje.
Het is geschreven met een complete vooringenomenheid.

0
26 meneer van het nieuws

“De arbeider” bestaat ook eigenlijk niet meer in Nederland. De vakbonden worden bevolkt door ambtenaren en de ‘strijd’ richt zich voornamelijk op het recht op genderneutrale toiletten op de werkplek en verschillende soorten verplichte quota in het bedrijfsleven.

0
27 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

28 Captain Hero

@27 Maar dat is ook precies de reden dat linkse politiek niet meer bestaat. Links is ooit, meer dan honderd jaar geleden opgericht om de arbeider te beschermen tegen uitbuiting - vanwege sociaal economische redenen. Links is medio jaren negentig neoliberaal geworden en had vervolgens geen functie meer. Om toch voort te kunnen bestaan, toch nog een bestaansrecht te hebben en zich te onderscheiden van rechts zijn ze zich gaan richten op politiek correct denken, minderheden beleid en klimaat - dat is meer het links van de ambtenaren en de rijke salonsocialisten vanuit de grachtengordel en de Gooise Matras waar ik persoonlijk niets mee heb.

0
29 Conradijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@17 Het zal er ook mee te maken hebben waar je woont. In een grote stad zal dat anders liggen dan in een klein dorpje. Als ik in Leiden voor mij...

zojuist geplaatst door rebo

Sarcoff
Im neuen EU-Strategiepapier spielt das Klima plötzlich keine Rolle mehr 

@5 Dus jij denkt dat wij de enigen in het universum zijn?...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Van Briiten is film materiaal en van dd Fransen is zelf gezegd door de Fransen....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@16 Marco Pastors zat in 2009 eigenlijk niet heel erg fout met zijn opmerkingen. ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@17 En toch bewijs je iedere dag, meerdere malen, dat je niet in staat ben om die afweging te maken....

3 minuten geleden geplaatst door Snorrie

GreyB
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

https://www.reuters.com/world/europe/france-denies-russias-claims-that-it-has-mercenaries-ukraine-2024-01-18/Nazi.one liegt er weer op los.....

3 minuten geleden geplaatst door GreyB

Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@17 Klopt helemaal, helaas zien geïndoctrineerde mensen alleen de voorgeschotelde waarheid, verder onderzoek zullen ze niet doen, wat mij ook o...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@13 De navo is gewoon actief in Oekraine hoor. Decfacto wordt Oekraine gezien en behandeld als navo staat. Alleen formeel nog niet....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

DE kremlin, moet HET kremlin zijn natuurlijk....

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@14 @15 Hij heeft er best lang voor kunnen zorgen dat ook ik best wel gecharmeerd was van ‘m. Sinds de focus ligt op Israël/Joden is zijn war...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Kolkata Bangla XvideoAibeya The AnimationLiza Del Sierra PornWeird Sex StoriesBhojpuri Heroin SexShion UstunomiyaTianaliveRiley Reid XShemale Huge CumshotBent Over SpreadسكسالعربHot Ledbian PornBabita JixxxAnkha RideRaiden Shogun CosplayAnjali Hot SexGoblin Slayer HentaiAunty Ki Desi ChudaiPeople Making LoveAdult Breastfeed VideoLes Porn AsianLesbians AexX Master SexyTayler Swift SextapeCartoonporn AnalTeen Sex InRaping A Lesbian PornCelebs JihadKajal Agarwal Sexy PhotoHindi Blue Film ComMaa Ko Bete Ne ChodaPelícula XTamilsexxnxxThickness PawgJenn Muriel OnlyfansMen Sucking PussyReddit Nsfw StoriesInteractive Porn StoriesYourbihfavFamily Terapi PornSexdolls GifGrannypicsReene GracieKiara Advani Deepfake PornSajini HotHd Porn DownloadNew MilfKarnataka Girls NudeMost Romantic Couple SexHindi Mom Xxx ComHentaidickgirlEscort Real PornOnly Fans Leaked RedditSitespornoHot XvideosHot Beautiful NudeHolly Day XxxOliver StrellyNicolette Shea Blow JobWniffiesHodv-21784Bangla Xxx Video DownloadHot Chut Ki ChudaiPegginggifsHistoires TabousSexo LesviamasSarah Hyland BikiniHuge Tits HandjobPublicly GropedCreampiebabeCalamity PornLocalsextingSites Like Fetlifeسكس تنزيلBareback PuntingTit BlowjobsSnapchat NudesSauth Sex ComReddit SpankbangSexy And Pron VideosRiley Reid CompilationYoujizz HdOhmysweetkittyFilf GameAnal GangbankMary Elizabeth Winstead FeetAdison Ray PornJackhammer Sex PositionPornhub LatestBoobs UncensoredMidgets With Big PenisesLacey Chabert SexyBoudi Xxx VideoLoveskyexoBig Boobs Sax VideoProstate PornHomeade Lesbian PornRomantic Hindi Porn VideoColegialas XxxNipple MessageJolyne Kujo Rule 34Pink World XxxXvedioIndraja SexHindi Porn Tvسكس الخليخNaked OtterLilith CabaliereEbony Gagging櫻空桃Riley Reid BabyXxx Vd0Hindi Latest Sex VideoNudeassesBig Tits IgAsianwhoresTubepornsatarAstrid Wett PornKerolay Chaves NudeAlexa CrecaX Masala VideosNaughty America Best PornSash Alexander NudeZareen Khan HotPorn RussanBridgette B AnalLady Sonia PornsAriel XBelle Delphine TweetDominatrice TwitterSquirt MobileNudists Body PaintFamilystrokes PornLarg Porn TubCelestepornstarOld Young BjSeolhuiHolly Hendrix OnlyfansAnal Porn TubeR/2busty2hideHot X ViedosRocco SteekeLogan StevensKerala Bf SexRani Mukherjee Hot StillsStrip Rock Paper ScissorsAltyaılı PornolarAlexis Texas Cherokee DassPornhub IndiaNuru Message