U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 10
De arrestatie van acht jonge mannen die worden verdacht van meerdere groepsverkrachtingen met minderjarige meisjes heeft een hoop emoties los gemaakt. Een groot deel van de familie en vrienden van de verdachten gelooft volledig in de onschuld van de mannen. Volgens hun worden de verdachten ...

8 maanden geleden door boevennieuws.nl

REAGEER MET EEN EMOJI
3
2
1
17

@98 "....Als ze schuldig bevonden worden dan hopelijk een hele lange gevangenisstraf. Op groepsverkrachtingen mag wat mij betreft 15 jaar of meer aan gevangenisstraf staan. En een forse schadevergoeding voor de slachtoffers, ofwel compleet uitkleden de daders...."

Nou, dan zal het overvol worden in de Zweedse en Duitse gevangenissen....

101 CoolMemories    
8 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@95 Cool dit heeft in geheel niets met zweden , Duitsland te maken. Dit heeft enkel te maken om de macht terug te pakken die de autoriteiten verloren hebben, politie , justitie zijn niet meer de baas in Brabant en vele andere gebieden. De controle is overgenomen, dit is een ordinair gevecht met groot machtsvertoon om de macht. Er is een grote oorlog gaande tussen diverse groeperingen, justitie en de veiligheidsdiensten. Het gaat hier om serieuze zaken waar mensenlevens momenteel niet van belang zijn voor justitie, vandaar ook deze ordinaire hetze die niet anders opgepakt moet worden als minimale ordinaire bijvangst.

103 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
12
Meld

@93 Lees de feiten, pand staat ook al een half jaar te koop.
Werd het te heet onder de voetjes?

104 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@93 Ja hoor de politie zet meisjes van 15 in om te laten drogeren en te verkrachten.

105 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@99 "Vermoedelijk willen politiek en justitie in dit geval een voorbeeld stellen om hun jarenlange laksheid en wegkijken van de wandaden van immigranten te verbloemen, zo van: "kijk! Wij doen wel degelijk iets om onze vrouwen en meisjes te beschermen!"...."

Volslagen onzin, justitie heeft te lang enkel oog gehad voor Holleerder , van Hout, Endstra, Mieremet, Klepper,.......... in de schaduw hebben diverse groeperingen zich geheel buiten het zicht van ontwikkeld , getraind tot gehele overname van de macht. Er zijn miljarden verdient de oorlogskassen zijn gevuld buiten het zicht van justitie is de macht gegrepen wat zich ontaard heeft als een echt wreed regime wat geen enkel mededogen meer heeft. Wie wat verkeerd zegt, schrijft , fout persoon verdedigt gaat dood. De autoriteiten staan erbij , kijken erna maar kunnen niks , deze staan op giga achterstand mede mogelijk gemaakt door de eigen tunnelvisie!

106 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
11
Meld

@98 Helemaal met je eens. Kijk ook maar eens hoe dat familielid hier op NK zich gedraagt.

107 MacGu    
8 maanden geleden door MacGu
4
Meld

@106 Volslagen onzin, justitie heeft te lang enkel oog gehad voor Holleerder , van Hout, Endstra, Mieremet, Klepper,.......... in de schaduw hebben diverse groeperingen zich geheel buiten het zicht van ontwikkeld , getraind tot gehele overname van de macht.

Exact en ze zijn onder bepaalde groeperingen met een inhaalslag bezig.
Deze groepen konden telang doorgaan, tijd om op te treden nu.
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/vier-kopstukken-opgepakt-operatie-alfa-oss/.

108 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
6
Meld

@108 Die inhaalslag zal wel moeten voldoen aan de wettelijke regels, hoeren en sletjes inzetten is van geheel andere orde met leugenachtige verklaringen.
Gelukkig hebben we inmiddels Colombiaanse toestanden, is er uitstekend getraind en geselecteerd . Advocaten , media ...... kijken echt wel uit wat geschreven wordt denken wel 25x na! Geld doet alles geeft ongekende macht!

109 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
11
Meld

@89
Waarom praat u op zo'n walgelijke manier over slachtoffers van seksueel misbruik? Ik vind uw reacties echt bijzonder ongepast en begrijp eigenlijk niet wat u er precies mee probeert te bereiken.

Was u er zelf soms ook bij in die garage of is één van die verkrachters soms een kind van u?

110 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@109
Meisjes van vijftien jaar oud die verkracht zijn "hoeren en sletjes" noemen, u bent het spoor duidelijk compleet bijster.

111 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@110 Door de afkomst van de daders Het waren geen moslims Dus kan het niet waar zijn

112 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

113 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode

@111 Iemand moet het verdienen om u genoemd te worden Tegen zoiets kun je gewoon jij zeggen

114 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

Een of andere sekte met wereld vreemde aanwezig hier of zo ?

115 MarcusCole    
8 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@113 Je verdedigt je vriendjes, dat heeft iedereen al lang door. Maar je bent wel heel erg slecht.

116 Violier    
8 maanden geleden door Violier
2
Meld

@109 Dat inzetten van deze meisjes is uw aanname.
Ik denk dat we de komende tijd nog meer gaan zien over het oprollen van deze dealers en dat er meer wapens worden gevonden.
Het werd echt tijd 20 jaar geleden durfden gemeenteambtenaren in Gouda niet eens het kamp op, omdat dan de volgende dag bij hen de ruiten eruit gingen, bedreiging etc.
Zal me ook niets verbazen dat ze met die trainingen die u noemt en die wapens bezig waren het recht in eigen hand te nemen.
Ik ken een aantal kampers, de verhalen die ik van hun hoor zijn echt niet mals.

117 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
2
Meld

@82
Tussen de verdachten zitten naast de zes neven ook nog een Haidar en een Faical, het lijkt dus op een multicultureel samenwerkingsverband tussen ingeteelde kampers en Marokkanen.

118 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
5
Meld

@188 Wat een bizarre conclusie.

119 Violier    
8 maanden geleden door Violier
2
Meld

@114
Ik zeg ook u tegen mensen die ik juist niet wil kennen. question

120 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

@110 Ja dit is met zekerheid een vriend of familie.
Gaf van de week precies de wijken in steden aan waar het goed toeven was.
Daar vielen ook Oss en Lith onder en de wijken waar dit nu is gebeurd.
Verder last but not least de Beverwaard.

121 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
4
Meld

Maakt mij niet uit het zijn goorlappen en ook al zouden ze naakt rond lopen zijn ze nog steeds fout ...

122 MarcusCole    
8 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@119
Ik neem aan dat je reactie voor mij was en nee, wat ik schreef is geen bizarre conclusie, lees het stukje maar even voor de namen van de verdachten.
Het gaat om een groepsverkrachting (dus samenwerkingsverband) en als het om daders met verschillende etnische achtergronden gaat (wat hier dus het geval schijnt te zijn) dan is het dus een multicultureel samenwerkingsverband om in dit geval meisjes te verkrachten.

123 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@121
Mensen die op zo'n manier als recovery mode over slachtoffers van seksueel misbruik praten moeten wat mij betreft ook aangepakt worden.

124 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@113
Waarom zegt u zulke dingen over jonge meisjes die misbruikt zijn? Hoe zou u het vinden als iemand op zo'n manier over uw dochter of zusje zou spreken?

125 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@123 Dat weet je helemaal niet. Je weet niet wat voor namen daar gangbaar zijn. Je trekt een conclusie die je niet kunt trekken.

En verder, die Recovery is vermoedelijk familie van de verdachten. Zal nu ook wel een gebiedsverbod hebben.

126 Violier    
8 maanden geleden door Violier
4
Meld

@126
Kom op zeg, de verdachten heten Boy, Yordi, Joey, Frankie, Marco en Mitchell (de kampers dus) en Haidar en Faical. Die laatste twee zijn dus duidelijk geen kampers, want Arabische namen zijn daar niet gangbaar en ik denk ook niet dat autochtone Nederlanders hun kinderen zo noemen, maar dat weet jij natuurlijk ook wel.


127 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
5
Meld

@117 Ambtenaren laat me niet lachen, de grootste criminelen zijn ambtenaren. Me dunk die durven nog niet te komen, enkel met expliciet groot machtsvertoon. de oorlog die gaande is gaat om de macht , de autoriteiten staan op grote achterstand, hebben klap op klap gekregen. De dood van Wiersum is een duidelijk signaal wat afgegeven is. zoals eerder de raketaanval op panorama, aanslag telegraafgebouw doden familie kroongetuigen, De strijdt om terugwinnen van de macht gaat met veel geweld en bloedverlies plaatsvinden. Ambtenaren zijn ook hoeren, doen alles voor het juiste bedrag.

128 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
13
Meld

@125 "Waarom zegt u zulke dingen over jonge meisjes die misbruikt zijn? "
Deze zijn niet misbruikt , wilden groot en stoer zijn , bling bling.

129 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
12
Meld

@126 Gebiedsverbod of niet wat denk je nu zelf dat zoiets voor betekenis heeft? snijdt echt geen hout, geen ruk maakt het uit, puur voor de vorm

130 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
11
Meld

@5
Zeg oom van Boy, ik heb uw reacties op dit draadje eens even doorgelezen en u heeft het over een "nette familie", maar als uw familieleden dezelfde normen en waarden als u hebben en ook alles en iederen verrot schelden en intimideren dan kan ik me ook steeds meer bij de verhalen over de andere familieleden van die verkrachters voorstellen.

Brer, je moet wel erg laag gezonken zijn als je zulke misdaden van familieleden zelf goed probeert te praten én ook nog eens de slachtoffers gaat bedreigen.

131 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@129
U weet er blijkbaar alles vanaf, maar u gaf al aan de oom van één van deze zedendelinquenten te zijn. U zou zich moeten schamen dat u een stel verkrachters loopt te verdedigen.

132 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

@128 Over welke oorlog hebben we het dan.
Wie tegen wie?

133 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
2
Meld

@130 Ik raadde al dat je zo zou denken. Misschien kun je een zaag in een zelfgebakken brood verstoppen om je familie straks uit de bak te laten ontsnappen?

134 Violier    
8 maanden geleden door Violier
2
Meld

@128 En dat ze niet durven te komen, toen al niet zegt genoeg.

135 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
1
Meld

@127 wat maakt het verder uit wat voor namen ze hebben ze zijn gewoon fout , niet meer niet minder

@129 goed als jij bling bling rond loopt met een korte broek , ben jij een uitnodiging om anaal verkracht te worden , serieus zeg , het is dat dit forum nauwelijks moderatie heeft helaas

Welterusten

136 MarcusCole    
8 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@132 De oom die bij Hart van Nederland jankt dat hij bedreigd wordt?

137 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
1
Meld

@43 Je familie kan je niet kiezen. Dus ik zal nooit iemand de daden van zijn aanverwanten aanrekenen.

Maar hoe jij hier deze smerige verkrachters loopt te verdedigen ...

Man jij hebt ze ook niet helemaal op een rijtje hoor.

Ik mag hopen dat ze jouw neefje en zijn vriendjes lang opsluiten. En naar jou mag denk ik ook wel wat onderzoek worden gedaan.

138 Gewoon een student    
8 maanden geleden door Gewoon een student
5
Meld

Heb al vaak met ongeloof gelezen op nieuwskoerier Maar wat hier lees slaat alles
Ben dol op mij neefjes Maar als één van hun verkrachter was Zorgde ik zelf dat hij dat nooit meer deed

139 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
0
Meld

** gebruiker verwijderd **

Gossie... onze pedo en goedprater is er nog steeds.

140 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@139 : Niet te filmen he? Verkrachting wordt hier gewoon goed gepraat.

141 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@138 Ge krijgt maar 1 kans hé,

142 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
15
Meld

@136
Het maakt mij ook niet uit wat voor namen die enge mannetjes hebben of wat hun etnische achtergrond is, maar er werd hier eerder op het draadje geschreven dat het alleen om autochtone verdachten zou gaan en dat blijkt dus niet te kloppen als je naar twee van de acht namen kijkt. Daar reageerde ik dus op.

143 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
6
Meld

@136 In het echte leven doen watjes niet mee, motte gij weten toch!

144 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
16
Meld

@139
Precies, als een familielid van mij zoiets walgelijks zou doen dan zou ik hem genadeloos aanpakken in plaats van zijn slachtoffers te bedreigen en mensen op internet uit te schelden.

145 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

** gebruiker verwijderd **

@144 : Maaskantje dus.

146 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@144
Dus je bent een watje als je niet samen met je neven en vrienden een paar meisjes van 15 verkracht? U wordt steeds enger, het lijkt me geen overbodige luxe als u eens grondig doorgelicht zou worden.

147 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

@141 Het te ongelooflijk voor woorden

@139 En zo hoort het

148 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@147 : Zinloos dat doorlichten. Ik weet de uitslag al. Geestelijk ernstig beperkt, verward en zwaar ziek. Medicatie niet mogelijk. Dus maar één oplossing.
Met de nadruk op oplossing...

149 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@144 Met stijgende verbazing hoor??
Maar wat doet het ertoe als de meisjes aanleiding gaven?? ook al zou dat zo zijn?
Het zijn meisjes van 14/15 jaar, die de gevolgen niet kunnen overzien.
Het waren volwassen kerels die zich aan hen hebben vergrepen, al liepen ze naakt te paraderen.
Die horen beter te weten en hebben er met hun gore poten af te blijven.!!

150 Fleudemeu    
8 maanden geleden door Fleudemeu
3
Meld

@144 Eng ventje ben jij Ze moesten jou opsluiten Met als celgenoot John the horsecock

Eens kijken wie dan het watje was

151 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
1
Meld

@149 Die is allang doorgelicht, maak je je daarover geen zorgen.
Geestelijk beperkt? Die vlieger gaat hier niet op.
Misschien kan oompje een tipje van de sluiter oplichten? Zijn je neefjes geestelijk beperkt?

152 Violier    
8 maanden geleden door Violier
3
Meld

Mensen lees eens wat andere comments op andere draadjes van deze persoon, dan is het zoveel duidelijker allemaal.

153 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@152 Familie kwaaltje denk ik

154 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
1
Meld

@142 Lul toch eens nie zo uit oe nek halve tamme ...

155 Gewoon een student    
8 maanden geleden door Gewoon een student
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

156 RoosjeB    
8 maanden geleden door RoosjeB

@153 Gedaan. Had ik eerder moeten doen. Bedankt voor de tip.

157 Violier    
8 maanden geleden door Violier
3
Meld

@153 Waarschijnlijk gewoon een trol dus. Zo kan je namelijk helemaal niet zijn.

158 Gewoon een student    
8 maanden geleden door Gewoon een student
6
Meld

Gewoon een nep bravour mannetje.
Zit volgens andere comments ook bij de burgerwacht in de Neder- Betuwe, waar hij nauw samenwerkt met de politie.
Denk toch niet dat de politie de screening is vergeten.
Allemaal bluf .

159 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
3
Meld

@158 Nog zo'n patiënt.

160 Violier    
8 maanden geleden door Violier
2
Meld

Had dit misschien allemaal graag gewild, maar is er nooit van gekomen.
Laatste kans is NK.
In real live gaat hij samen met Jetta naar zijn moestuintje.

161 Nurse Ratched    
8 maanden geleden door Nurse Ratched
3
Meld

Geschokte rechtsorde, deze jongens komen niet vrij. Geen schorsing. 12 jaars feiten. Dat gezegd, het is gefilmd. Ze zijn erbij.

162 Chaimileh    
8 maanden geleden door Chaimileh
0
Meld

Hoe is het mogelijk dat je lid wil zijn van een verkrachtingsgroep. Hoe gestoord ben je dan.

163 Bart Boudewijn    
8 maanden geleden door Bart Boudewijn
0
Meld

Walgelijk deze lui. Ook walgelijk dat mensen het gaan verdedigen en de slachtoffers gaan lastigvallen. Die krijg mag ook wel hard worden aangepakt.

Er werden wat auto’s in beslag genomen zag ik, maar weet iemand wat er in beslag is genomen? Dit soort lui moet je alles afpakken.

164 Vaartuig    
8 maanden geleden door Vaartuig
0
Meld

@164 Ik begreep meerdere auto's en contant geld.
Maar hoeveel is niet mede gedeeld.

165 meneer van het nieuws    
8 maanden geleden door meneer van het nieuws
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

Kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de Politie verzuimd heeft een verdachte aan te houden genaamd alhier Recovery Mode, reacties plaatsend van daderkennis en smaad jegens andersdenkenden.
N.b. er is hier ook een taak voor de redactie alhier, nl.ingrijpen op het account van deze gebruiker.

Enfin, vandaag worden de aangehouden verdachten voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

166 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@9 Wat een trieste reactie.
Het raakt je echt niet ?

167 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

Ter info (Omroep Brabant);
'Minderjarig slachtoffer groepsverkrachting Den Bosch bedreigd om aangifte te voorkomen'

De mannen die worden verdacht van de groepsverkrachting in Den Bosch hebben met bedreigingen en intimidaties geprobeerd aangifte van tenminste één minderjarig slachtoffer te voorkomen. Dat meldt De Telegraaf woensdag.

De krant baseert dat op een brief die burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch naar de moeder van één van de verdachten heeft gestuurd. Zij heeft een gebiedsverbod gekregen voor een groot deel van de stad.

Ook familieleden en vrienden van de verdachten hebben zich volgens de brief schuldig gemaakt aan bedreigingen en intimidaties, zo zegt de krant. Het OM, de politie en de gemeente Den Bosch hebben het nieuws niet bevestigd.

De gemeente bevestigt wel dat dat er gebiedsverboden zijn uitgereikt ter bescherming van slachtoffers in de zaak, maar wil niet zeggen aan wie. Burgemeester Mikkers reageert schriftelijk: “Het (al dan niet publiekelijk) agressief bejegenen van mensen kan gewoon niet. Niet in de richting van de slachtoffers als naar de verdachten. Ook dat moeten we met elkaar niet tolereren in onze samenleving."

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3116584/Minderjarig-slachtoffer-groepsverkrachting-Den-Bosch-bedreigd-om-aangifte-te-voorkomen

168 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

Ter info (bron; Omroep Brabant):
Oom van 18-jarige verdachte groepsverkrachtingen bedreigd: 'Ze willen mijn bedrijf in brand steken'

Twee garagebedrijven naast elkaar met dezelfde achternaam, dat is verwarrend, dat snap ik wel."Aan het woord is Ferry Meulenbroek, de oom van een van de verdachten die woensdag werd aangehouden voor groepsverkrachtingen. “Maar ik word nu aangekeken op iets waar ik niks mee te maken heb.” Meulenbroek wordt telefonisch en op internet bedreigd. “Ze dreigen mijn bedrijf in brand te steken.”

Al dertig jaar heeft Ferry Meulenbroek een garagebedrijf in de Bossche wijk Orthen. Meulenbroek Auto’s verkoopt tweedehands auto’s . De 18-jarige neef van Meulenbroek begon onlangs in hetzelfde pand een eigen autohandel. De jongen woont in het huis ernaast. In dat woonhuis deed de politie dinsdag een inval. In een barruimte zouden volgens de politie groepsverkrachtingen hebben plaatsgevonden. De neef is een van de acht verdachten. Zijn autohandel werd gesloten, op last van de gemeente.

“Ik kan me niet voorstellen dat mijn neef bij verkrachting is betrokken, maar als het wel zo is, dan moet hij hard worden gestraft.”

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3115822/Oom-van-18-jarige-verdachte-groepsverkrachtingen-bedreigd-Ze-willen-mijn-bedrijf-in-brand-steken

Ter verduidelijking:
Garagebedrijf Ferry Meulenbroek is NIET het garagebedrijf van de aangehouden Roy Meulenbroek (wiens garagebedrijf op oast van de Burgemeester gesloten is).
Laat Garagebedrijf Ferry Meulenbroek derhalve met rust.

169 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Als ik die koppen zie , zie ik sukkels die alleen stoer denken te zijn in een groep met de nodige shit achter de kiezen. Voor zulke gasten zou een strafkamp goed zijn, discipline leren! Naar chinees voorbeeld, alleen dan zonder martelingen.

170 Frangipani    
8 maanden geleden door Frangipani
1
Meld

@32 Gast het gebrek aan niveau of welke vorm van intelligentie ontbreekt in elke reactie ondanks dat je wat termen boven je niveau probeert te gebruiken.

Jee wat een triest figuur.

171 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
1
Meld

@46 Een parallel trekken met de Puttense moordzaak is ronduit een gebrek aan feiten.

Het wordt steeds dommer gevoed door emotie.

172 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
0
Meld

@56 Maar je mist bovenal het morele besef dat je niets met minderjarigen doet ongeacht afkomst.

Oi oi en dat loopt hier in de samenleving.

173 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
0
Meld

@93 En dan slaat de paranoia toe en moet je niet eens meer verder lezen.......

174 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
0
Meld

Als ze schuldig zijn moeten ze boeten

Wel apart dat deze verdachten vol in beeld komen en bedreigt worden , dat heb ik nog niet eerder gezien met vergelijkbare zaken

175 Vageali6888    
8 maanden geleden door Vageali6888
4
Meld

Het onderwerp wordt wel elke dag warmgehouden, het lijkt mij een dure mediacampagne van diegenen, die autochtonen zo slecht mogelijk willen afschilderen en islamieten tot heilige koorknaapjes verklaren. Kijk, groepsverkrachting, autochtonen doen het ook hoor, en er zijn ook asociale autochtone families hoor. Nou nou, er is een geval gevonden, tsjonge, dat moet wekenlang elke dag besproken, want ja, schaarste aan dat soort gevallen om tegenover al die islamitische groepsverkrachtingen te zetten.

176 Wendel    
8 maanden geleden door Wendel
5
Meld

@173 Dat moet eerst nog maar bewezen verklaard worden. Ook minderjarige denken met hun kut voor eigen gerieven.

178 Recovery Mode    
8 maanden geleden door Recovery Mode
10
Meld

** gebruiker verwijderd **

Info Vrijdag 6 december 2019, 13:18

Twee van de acht verdachten van groepsverkrachtingen in Den Bosch vrijgelaten

DEN BOSCH - Twee van de acht verdachten die deze week zijn opgepakt voor groepsverkrachtingen in Den Bosch zijn vrijdag door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld.

De rechter-commissaris heeft vrijdag getoetst of de acht verdachten in deze zaak terecht vastzitten. Volgens de woordvoerder zijn de twee vrijgelaten verdachten terecht aangehouden, maar mogen ze niet langer vastgehouden worden.

De andere zes blijven tot minimaal maandag vastzitten. Dan bepaalt de rechter of ze langer vastgehouden worden of niet.

Alle acht verdachten werden dinsdagmorgen aangehouden bij meerdere invallen in Den Bosch, onder meer in een garagepand. 

Volledig artikel:
https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3116913/Twee-van-de-acht-verdachten-van-groepsverkrachtingen-in-Den-Bosch-vrijgelaten

179 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@178 Yep en jij vooral met je lul en ego zo te lezen ?

180 Alexis    
8 maanden geleden door Alexis
0
Meld

@56 wat er allemaal gebeurd is ...blijven het gorre kerels ...Bahh wat een mentaliteit

181 Gazelle    
8 maanden geleden door Gazelle
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Brandbrief Hulpverleners En Academici Geestel...
De maatregelen om het coronavirus onder contr...

6 uur geleden door Rapunzel

Sarah Netanyahu: “Mijn kinderen en ik z...
Maak een einde aan de schande tegen mij, mijn...

1 dag geleden door Hendrianus

“Heb je spijt van al je leugens?”...
“Heb je spijt van al je leugens?” Met die vra...

23 uur geleden door Crezee

Obama waarschuwt: snel stemmen per post, want...
De oud-president noemt het ongekend dat Trump...

15 uur geleden door NOS

Dictator Donald Trump laat postsorteermachine...
Donald Trump kan meer doen dan alleen de fina...

1 dag geleden door rotti29640


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Weet geen naam
HET VERRAAD - DE JENSEN SHOW #200...
@209 Jawel hoor.Het houdt dom volk een ha...

minder dan een minuut geleden door Weet geen naam

Rattocasi
Brandbrief Hulpverleners En Academici Geestel...
@116 tot nu toe is wat de regering en RIVM do...

minder dan een minuut geleden door Rattocasi

dmpr3.8
Rusland begonnen met productie coronavaccin...
Hier gaat Bill Gates samen met zijn gekochte ...

1 minuut geleden door dmpr3.8

ilse1
BRIEFJE VAN JAN – Aan Hugo de Jonge...
https://tref.eu/nl/overzicht/70-Gezondheidszo...

1 minuut geleden door ilse1

Gut
Angstaanjagende enquête: vrouwen en meisjes ...
@18 je kent de film Christiane F? Film van 40...

1 minuut geleden door Gut

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig