U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 6
Mike Pence, de Amerikaanse vicepresident, weigert documenten aan het Huis van Afgevaardigden te overhandigen met betrekking tot het afzettingsonderzoek naar president Donald Trump. Dit ondanks een dagvaarding tegen hem.Dat maakte de adviseur van Pence dinsdagavond bekend. Pence meent d ...

7 maanden geleden door Crezee

REAGEER MET EEN EMOJI
9
9
4
4

@199

Yep .... en ze hadden het zien aankomen. De vraag is nu wanneer het omslagpunt bereikt wordt.
De impeachment onderzoeken gaan nog steeds op volle kracht door. Het net sluit zich steeds strakker. Trump wordt steeds extremer. En Trump won de vorige verkiezingen door een behoorlijk grote steun bij gematigde Republikeinen en zwevende kiezers.
De vraag is hoeveel van die groepen opnieuw op hem zouden stemmen.

Binnenkort zal ie wel weer op komen dragen met zijn "citizin" vraag. Of hij verzint iets anders bizars.

201 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@200

"Ze hebben het niet naar de vloer gebracht omdat het dan weggestemd zou worden omdat veel democraten bang zijn hun kiezers te verliezen en terecht, dat gebeurt nu al op grote schaal."

De "vloer" gaat helemaal niet over het starten van een impeachment onderzoek.
De "vloer" fungeert zoals een jury bij een rechtszaak: zij krijgen de beschuldigen te horen en de bewijzen die verzameld zijn en spreken dan voor elke aanklacht het "schuldig" of "onschuldig" uit.

Om het onderzoek legaal te starten is niets meer nodig dan een stemming in de commissie die de leiding ervan op zich neemt. Meestal is dat de judicial comittee.
Die stemming is geheel volgens de regels gehouden, had een flinke meerderheid van de stemmen en daarmee is het onderzoek LEGAAL.

Dat Trump dat niet wenst te accepteren is ZIJN probleem. Niemand kan het onderzoek tegenhouden of stoppen. Elke poging om het te frustreren is strafbaar. Trumps stapelt het ene strafbare feit op het andere met zijn valse claims en tegenwerking.

202 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@200

Kleine aanvulling: daarnaast is je claim dat de democraten het weggestemd zouden hebben belachelijk. Er is een enorme meerderheid in het Huis vóór het onderzoek. En die mening is door elke voorstander publiekelijk gegeven. Claimen dat ze niet voor durven stemmen omdat ze bang zijn kiezers te verliezen is dus bullshit.

203 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
3
Meld

"Sondland werkte samen met Giuliani aan diens project in Oekraïne. Ook Mick Mulvaney, waarnemend stafchef van het Witte Huis, was daarbij betrokken."

Welk project? Zat hij ook in fracking, net als de Bidens?

204 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
13
Meld

De volgende getuige kan ook leuk worden:

"Up next at the impeachment inquiry today, since we're on the subject, is Michael McKinley, a former top aide to secretary of state Mike Pompeo, who resigned last week and brought an end to his 37-year career in the diplomatic corps."

Niet meer verbonden aan Trump door zijn ontslagname. Nauw samengewerkt met Pompeo ....
Degenen die ontslag hebben genomen lijken dat tot dusver te hebben gedaan om de vrijheid te hebben om te getuigen. En die zijn dus het gevaarlijkst voor Trump.

205 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

"Vorige week vertelde Marie Yovanovitch, de voormalige Amerikaanse ambassadeur in Oekraïne, dat zij uit haar functie werd ontheven na "ongefundeerde en niet kloppende beweringen door mensen met duidelijk dubieuze motieven"."

En zij was een Democrat, neem ik aan? Anders was ze daar door Obama niet heen gestuurd. En zou ze niet als getuige a charge worden aangehaald. Overigens is dit alleen een bewering van haar. En de rest is ook van horen zeggen, want ze formuleren met "zou hebben gezegd" en dergelijke, dus geruchten en roddels uit de tweede of derde hand, zoals alles dat wordt aangevoerd als reden om Trump te dagvaarden en impeachen. Dat was bij de Mueller-affaire ook al zo.

206 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
13
Meld

@206 Marie Yovanovitch is haar lange loopbaan begonnen bij Bush. Dat zij haar werkt goed doet is dus gebleken tot Trump haar niet kon kneden tot marionet. Beetje slordig van u.

207 sprookjesvertelster    
7 maanden geleden door sprookjesvertelster
3
Meld

@206

"Yovanovitch joined the U.S. foreign service in 1986. Her first foreign assignment, in Ottawa, was followed by overseas assignments including Moscow, London, and Mogadishu. From May 1998 to May 2000 she served as the Deputy Director of the Russian Desk in the U.S. Department of State.
From August 2001 to June 2004, as a career member of the Senior Foreign Service, she was the Deputy Chief of Mission of the U.S. Embassy in Kiev, Ukraine. From August 2004 to May 2005 she was the Senior Advisor to the Under Secretary of State for Political Affairs.
Yovanovitch was nominated on June 3, 2005 to serve as the Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the United States of America to the Kyrgyz Republic, and confirmed by the United States Senate on June 30, 2005. She was the United States Ambassador to Kyrgyzstan from November 20, 2004, to February 4, 2008, and the United States Ambassador to Armenia from August 1, 2008, to June 3, 2011.
Yovanovitch was nominated to be the ambassador to Ukraine on May 18, 2016, to replace Geoff Pyatt, and was sworn in on August 18, 2016.

Yovanovitch werkt dus al 33 jaar in diplomatieke dienst en is door presidenten van elke partij opnieuw benoemd om verschillende posten voornamelijk in Oost-Europa.
NIET omdat ze Democraat is of Republikein, maar gewoon omdat ze de BEST geschikte diplomaat is voor die regio.

208 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@202 : Dus alleen de leden van die commisie, die is ingesteld door en gevormd uit mensen die Trump willen neerhalen, hoeven in meerderheid voor te stemmen? Nou dat zal niet moeilijk zijn, en ik vind het raar, dat dat legaal is. Je zou verwachten dat alle afgevaardigden in meerderheid akkoord moeten gaan met een dergelijke procedure, gericht op het neerhalen van de president.

209 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
12
Meld

@209

Die commissie wordt ingesteld op basis van de verkiezingen. Dat Trump het Huis heeft verloren aan de Democraten heeft daar niets mee te maken.
Trump heeft 2 jaar lang een volledige meerderheid gehad in zowel de Senaat als het Huis en zelfs toen bakte hij er niks van.

Wanneer Trump geen rottigheid had uitgehaald zou er geen impeachment zijn geweest. Trump heeft dat helemaal aan zichzelf te danken.

"Je zou verwachten dat alle afgevaardigden in meerderheid akkoord moeten gaan met een dergelijke procedure, gericht op het neerhalen van de president. "

Je zou ook verwachten dat de president van de US zich aan de grondwet zou houden. Je zou ook verwachten dat de president van de US begrijpt dat de toezichthoudende macht van het Congress betekent dat hij géén alleenheerser is.
Je zou ook verwachten dat de president van de US niet als een klein kind tekeer gaat wanneer hij een keer zijn zin niet krijgt.
Je zou ook verwachten dat de president van de US leiding zou geven in plaats van verdeeldheid te scheppen.

Tja ......

210 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@209
"Dus alleen de leden van die commisie, die is ingesteld door en gevormd uit mensen die Trump willen neerhalen,"

Als al die reps. in die verschillende commissies Trump neer willen halen, zal hij het daar wel naar gemaakt hebben, denk je niet?!

211 Immanuel    
7 maanden geleden door Immanuel
5
Meld

@208
En ze is ontslagen omdat ze mee heeft gewerkt aan de collusion en corruptie in Oekraïne, omdat ze mensen uit Oekraïne verhinderd heeft contact te krijgen met de Trump regering en omdat ze mensen illegaal wilde laten bespioneren.

212 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
11
Meld

Intussen wijst Erdogan een bezoek van Pence en Pompeo af, hij wil alleen maar met Trump persoonlijk praten. De 7th Cavalry gaat hem dus ook niet worden. Trump mag zijn eigen rotzooi opruimen.

213 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
2
Meld

@213
[Intussen wijst Erdogan een bezoek van Pence en Pompeo af, hij wil alleen maar met Trump persoonlijk praten.]

Laat me raden - onder vier ogen, zonder tolk?

214 -Koeievla-    
7 maanden geleden door -Koeievla-
2
Meld

@212

Ja hoor .... schakel even door naar de dikke duim aan je linkerzijde. Die van rechts doet het niet echt meer.

215 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@214 En vervolgens wordt het op een geheime server gezet.....

216 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
2
Meld

@212

Mja, dat alt-rechtse truukje van alles omdraaien kennen we nu wel.

Teveel getuigen Proem.

217 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
2
Meld

@213

Ik zou echt verdomd graag dat gesprek willen zien dat Trump met Erdogan had vlak voordat hij de troepen terugtrok.

@214

Dat wijst ook al op een afspraak tussen beiden.

218 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

PS: hoe zit het eigenlijk met het geplande bezoekje van Erdogan aan de US?
Lijkt me toch echt geen goed idee momenteel.

219 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

Het lijkt er sterk op dat de getuige van vandaag, Michael McKinley, vrijwillig zonder dwangbevel gaat getuigen.
Hij heeft een week geleden ontslag genomen (doet me aan Volker denken).

"McKinley was deeply concerned with the silence in the top ranks at State in not defending former US Ambassador to Ukraine Marie "Masha" Yovanovitch, and it was one reason he resigned, one source told CNN. The source said that McKinley had been mulling over the decision for a few weeks.
A former senior State Department official told CNN that McKinley was "known to be a man of integrity, a man of principle." "

Integriteit en principes .... die combi is over het algemeen heel slecht voor Trump.

220 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@220 McKinley en anderen brengen wel nog respect op voor de ambtseed.

221 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
2
Meld

@221 .. en dat zorgt voor de noodzakelijke scheuren in het trump-regime question

222 TedjeR    
7 maanden geleden door TedjeR
3
Meld

@220
[Integriteit en principes]

Dat concept kent hij niet (zeker niet de combinatie), en dat dreigt daarom zijn ondergang te worden. Hij kan zich domweg niet voorstellen dat mensen daar ook werkelijk naar handelen, vermoed ik.

223 -Koeievla-    
7 maanden geleden door -Koeievla-
2
Meld

Voor mij de kreet van de dag. question

"House speaker said of the impeachment inquiry in her Greenville speech that Pres. Trump owned a casino, and he "should know the House always wins.""

225 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
1
Meld

Trump gedraagt zich als een alleenheerser. Iemand die boven de wet staat.

Democraten én Republikeinen kunnen dat uiteindelijk niet negeren.
Zij willen en moeten zich houden aan de regels die nou eenmaal gelden in een democratische rechtsstaat.

Het dedain voor de democratie. Dát wordt Trump's achilleshiel.
.

226 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
4
Meld

@226

Weet je, ik zou het absoluut geweldig vinden wanneer Warren, met haar absolute weigering om grote bedragen aan te nemen van bedrijven en lobby-collectieven, kans zou zien om verkozen te worden.
Dat zou de hele corrupte en door geld-gedreven politiek in de US een enorme schop onder de kont geven en het politieke veld in de US dramatisch kunnen veranderen.

Weinig kans dat ze dat redt .... maar als het zou lukken .....

227 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

@220
Net als de andere nothingburgers die de democraten maar niet openbaar willen maken, hahaha.

@215
Hahaha, aldus het brei en roddelclubje.

228 Proemevla    
7 maanden geleden door Proemevla
11
Meld

" Proem... voor al uw Nothingburgers! "

question

229 TedjeR    
7 maanden geleden door TedjeR
3
Meld

@212
Tuurlijk...

230 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
3
Meld

Dat zal zijn omdat de Democraten niet meewerken .. Schiff die nog steeds beschuldigingen uit na een leugenachtige incident in het Rusland onderzoek, heeft geen bodem. Die had er al uit geflikkerd moeten zijn ..
Interessante tijden.

231 sparta    
7 maanden geleden door sparta
10
Meld

@231
En nu ga je vast uitleggen waar de Democraten aan mee moeten werken...?

232 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
3
Meld

Erdogan lacht Trump openlijk in zijn gezicht uit.
Zover is het dus gekomen.
De teloorgang van het machtigste ambt ter wereld....

233 Janzzen    
7 maanden geleden door Janzzen
4
Meld

@233

Of Trump heeft iets anders besproken... waarin z'n huidige gebrabbel niet past.

We moeten hoognodig dat transcript zien van z'n telefoontje met Erdogan.

234 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
3
Meld

Iemand hier houdt niet van transparantie... hmmmm... zou het een Trumpolina zijn?

235 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

@234
Er is iets bekonkeld in dat telefoongesprek. We zullen het wss nooit te weten komen..
Trump en transparantie gaan niet samen op, wat Proem ook zegt..

236 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
2
Meld

@55

Omdat die bende doet alsof ze boven de wet staan,
zullen ze niet heel lang meer kunnen volhouden.

237 Brolin    
7 maanden geleden door Brolin
2
Meld

@227

Warren is in vrijwel alles het tegenovergestelde van Trump.
Net zoals Trump de anti-Obama was.
Hoe meer Trump zichzelf onmogelijk maakt, hoe groter de kansen van Warren.
.

239 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
4
Meld

@239

Ik denk dat de meerderheid op deze planeet de anti-Trump is. Hij is een vat vol stoornissen zoals je ze over het algemeen alleen maar in inrichtingen vindt. Een giftige combinatie van kwaadaardige domheid, narcisme en teveel geld.

240 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
3
Meld

@201 ".... Het net sluit zich steeds strakker. ..."

Zit je weer te experimenteren op zolder....?!

241 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
10
Meld

@241

We hebben niet allemaal zo'n zolder als u question

242 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

@240 "....Ik denk dat de meerderheid op deze planeet de anti-Trump is. ...."

Welnee! De meerderheid van de wereld heeft waardering en zelfs bewondering voor Trump en begrijpen niets van die hysterie van overgevoelige politiek correcte zieltjes met hun verborgen agenda's....!! Die Trumhatertjes zijn slechts een smalle kam binnen een bepaalde categorie van het sociale en het rationele...een minimale minderheid dus ......hoewel ze zelf denken de hoofdrolspelers van de geschiedenis en wegbereiders van de Nieuwe wereldorde te zijn......zo dromen ze.....

243 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
10
Meld

@242 "...We hebben niet allemaal zo'n zolder als u..."

Kleine kelderruimte is ook geschikt! question

244 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

@243

In Nederland hebben we zo'n 6% aan Trumpolina's.

Als u echt intelligent was zou u zich afvragen waarom u tot zo'n uitzonderlijk klein groepje gestoorden behoort en daar iets aan proberen te doen.

U bent altijd welkom in de Linkse Kerk.

245 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
2
Meld

@239 "....Hoe meer Trump zichzelf onmogelijk maakt, hoe groter de kansen van Warren....."

Welnee, Trump is tegenwoordig niet alleen de grote held maar door die onophoudelijke hetze en poging tot politieke moord (impeachment) ook nog een Christus-figuur geworden....ja, heel christelijk VS (en dat zijn er best veel!) zullen nu zeker op Trump, de gekruisigde, stemmen.......ofwel; kat in het bakkie!

246 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
10
Meld

@246

Alsof je ooit een spijker door die kleine handjes krijgt?

Die bolle scheurt er zo weer vanaf.

247 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
1
Meld

@233 "...De teloorgang van het machtigste ambt ter wereld......."

ik meen toch dat het Obama was die herhaaldelijk kletste over 'rode lijnen' tijdens de oorlog in Syrië maar niets deed behalve dan de oorlog laten eskaleren en het initiatief aan Rusland laten......zodat Trump geen andere keus heeft dan de uitzichtsloze misère en nasleep in die woestijn de rug toe te keren....!

248 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
9
Meld

@246
LOL, het kruis zou hem eraf flikkeren..

249 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
4
Meld

@248

Hij verweet Obama ook het ontstaan van ISIS, door terugtrekking uit Irak.

Nu mag ie dat zelf bijschrijven op z'n lijstje met mislukkingen.

250 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
3
Meld

Ondertussen wel duizenden soldaten richting z'n keldermaatje in S.A.

Jaja. Terugtrekken. Pff.

251 zeikenderechter    
7 maanden geleden door zeikenderechter
3
Meld

@247 "....Alsof je ooit een spijker door die kleine handjes krijgt? ..."

Wat dat betreft kun je beter Rutte kruisigen met zijn kolenschoppen....!

https://wnl.tv/2019/03/28/premier-rutte-gaat-in-gesprek-met-gele-hesjes-over-hun-zorgen/

252 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@203 "... Er is een enorme meerderheid in het Huis vóór het onderzoek. ..."

Ja, nu heb je het over een stel geobsedeerde gekken op het pluche, de Amerikaanse burgers hebben hun buik vol van al die kleffe nothingburgers....!

253 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@214 "...hij wil alleen maar met Trump persoonlijk praten.]..."

ja, Trump is the man!

254 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@254 Trump is inderdaad de man die er zo’n rotzooitje van maakt.

255 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
1
Meld

@246

Trump als Jezus?
Hmmm. Interessant dat je m zo ziet.

Je zou bijna vergeten dattie de hele dag zit te sneren, te schelden en te liegen.

Trump heeft schijt aan de democratie. En het huis én de senaat zullen dat niet over hun kant laten gaan. En laat ie die nou nodig hebben om te regeren, en om impeachment te voorkomen.


Neeeuh, feiten en fictie, het loopt wel vaker door elkaar heen als het om Trump gaat.
Vooral de Trumpolina's zijn niet zo gevoelig voor feiten. Die lopen als hondjes achter hun liegende, schofferende, narcistische, nagenoeg seniele leider aan.

Het kan niet goed gaan met Trump. Echt niet.
.

257 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
2
Meld

@257 ".... En het huis én de senaat zullen dat niet over hun kant laten gaan. ...."

Huis en senaat zijn dan ook de laatste bolwerken van de globalisten waarbinnen zij zich verschansen tegen de macht van Trump....daarbuiten wordt het, net als Kaboel in Afghanistan, een woestenij van nationalisme, militantisme en singulariteiten.

259 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@232
Geniet .. https://www.youtube.com/watch?v=q2p7OT_-EMc

De democraten spelen alleen maar een schaakspel, maar hebben niets.

260 sparta    
7 maanden geleden door sparta
7
Meld

@257 "....Trump als Jezus? Hmmm. Interessant dat je m zo ziet...."

Zo maken jullie (linkse kerk) hem zelf! Door de publiekslieveling vanwege eigen machtsbehoud, te willen opofferen (impeachen) krijgt Trump de gedaante van een Christus-figuur....!

261 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@260
Maar weer geen antwoord dus..

262 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
4
Meld

Trump word hier alleen sterker door zeggen ingewijden daar en kan dit weer gebruiken bij nieuwe verkiezingen waar hij weer gaat winnen

263 Zeeuw    
7 maanden geleden door Zeeuw
8
Meld

@261 Om maar binnen dezelfde context te blijven, Trump heeft eerder meer weg van een antichrist, volledig zonder geweten, moraal, principes maar wel zwaar manipulerend.

264 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
4
Meld

@259

Democratie. Huis en senaat zitten vol met net zo democratisch gekozen mensen als trump zelf. Als u ze wegzet als globalisten en zo trumps dictatoriale gedrag legitimeert toont uw dedain voor de democratie.

265 hippodepippo    
7 maanden geleden door hippodepippo
6
Meld
266 GreyB    
7 maanden geleden door GreyB
5
Meld

Nieuw opgedoken belastingdocumenten van Trump kondigen nieuwe problemen voor Trump aan, het gaat erg snel nu : http://nymag.com/intelligencer/2019/10/tax-documents-could-be-trouble-for-trump-organization.html

267 Crannbuidhe    
7 maanden geleden door Crannbuidhe
5
Meld

@210 "....Wanneer Trump geen rottigheid had uitgehaald zou er geen impeachment zijn geweest. ..."

WAAR HEB je het over...!??!!? Neuroot!

268 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@267 ".... kondigen nieuwe problemen voor Trump aan, het gaat erg snel nu..."

Alweer nieuwe problemen?!?!? Het wordt wel erg veel zo....in jouw universum.....

269 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
8
Meld

@263 "...Trump word hier alleen sterker door zeggen ingewijden...."

Ja, ik weet zeker dat Trump, als king of the deal en vrouwenverslinder, de kunst verstaat om te verdwijnen....en weer te verschijnen.....

270 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
7
Meld

@257 "...Je zou bijna vergeten dattie de hele dag zit te sneren, te schelden en te liegen...."

Deed Jezus ook de hele dag op de gevestigde macht (de farizeërs) waarbij hij ook af en toe naar de hoeren ging (Maria).....

271 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
6
Meld

De hele regering Trump maar afzetten dan. Die ultra linkse demonrats zijn gek.

272 DONKEY R    
7 maanden geleden door DONKEY R
6
Meld

@272 Opsluiten klinkt veel leuker.

273 Smite Gait    
7 maanden geleden door Smite Gait
4
Meld

Trump persconferentie


Mr Trump says US tech are "great big" American companies, and says he is not happy about taxes on US tech companies in Europe.

"I am not happy about the fact that they are taxing our companies. I'm not a fan of those companies but if anybody is going to be taxing those companies it should be the U-S-A."

question

274 Endandit    
7 maanden geleden door Endandit
2
Meld

Een grote farce.. de Democraten zijn echt de weg kwijt. Enigste wat ze nog kunnen is leugens verspreiden in de hoop de verkiezingen nog te beïnvloeden … kansloos !

275 Twietie    
7 maanden geleden door Twietie
6
Meld

Het blijft lachwekkend 3 jaar hoop.

276 Alexis    
7 maanden geleden door Alexis
4
Meld

@248
Tuurlijk joh.

Zuig je alleen maar onzin uit je duim of gebruik je nog andere delen?

277 Janzzen    
7 maanden geleden door Janzzen
0
Meld

Oei. Misschien moeten ze in het Witte Huis nog eens de grondwet van hun eigen land nalezen??
En trouwens, als er allemaal niets van waar is, waarom zouden ze dan niet gewoon hun zegje komen doen? Mooie kans om je gelijk te bewijzen .... maar ja, dan moet je wel gelijk hebben natuurlijk.

278 Xyron    
7 maanden geleden door Xyron
0
Meld

@275
Welke leugens? Het enige wat ze aan feiten hebben is een transcriptie van wat het Witte Huis zich "herinnert" van het gesprek. Waren dat leugens dan? Misschien wel, maar dan niet om het erger te maken, alleen om het minder erg te maken.

279 Xyron    
7 maanden geleden door Xyron
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Keiharde kritiek op corona-aanpak: ‘Ze...
Gezondheidsminister Hugo de Jonge beticht hij...

1 dag geleden door AD

Biden ligt ver voor op Hillary's peiling...
Een nieuwe nationale poll van Fox News peilt...

23 uur geleden door zeikenderechter

Moeder van premier Rutte overleden
"Wij hebben in familiekring afscheid van...

11 uur geleden door NOS

CDC VS bevestigt onverwacht laag sterftecijfe...
De media zwijgen.

1 dag geleden door Proemevla

Viroloog Koopmans waarschuwt: 'Tweede co...
Nederland trok er massaal op uit deze week. S...

1 dag geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Topperz
Grapperhaus met vakbonden in gesprek over bod...
Als er echt stront aan de knikker is dan heb ...

minder dan een minuut geleden door Topperz

gaulette
Forum Zuid-Holland wil alle biomassacentrales...
Ach ach D66 en groen links. De partijen die r...

1 minuut geleden door gaulette

DaisyDaisy
OT 73...
@17 Als ik een hele zak heb, gaat die op:) Da...

1 minuut geleden door DaisyDaisy

Topperz
Geachte Soner Atasoy, stop de schande wees ee...
Het land uit zou beter zijn!! ...

3 minuten geleden door Topperz

Raffa
OT 73...
@15 Nee hoor valt wel mee alleen de hazelnote...

3 minuten geleden door Raffa

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig