door korrieporrie in Lifestyle  ·  33 Reacties

  • 3
  • 634x gelezen
Reageer met een Emoji
1
4
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Veel word aangepraat en daarna krijgt men spijt, dat si te evrwachten in deze zotte wereld waar men je ombouwd als of je in de supermarkt een pakje boter koopt.

12
1 vis

* Verwijderd door de redactie *

2 Yisrael 2.0

@2 en dat indoctrinatietraject begint als een ouder of juf die de peuter weigert een geslacht toe te kennen, of bij hoog en laag beweeert dat het kind geen meisje of jongetje is maar iets ertussen in.
Geslachtstransitie van kindjes is nu net zo hip als roze halfkaal geknipte poedels met kleertjes ooit waren en het zegt niets over de poedel.

12
3 korrieporrie

* Verwijderd door de redactie *

4 Yisrael 2.0
5 korrieporrie

* Verwijderd door de redactie *

6 kelb1977

@4 Vervang het woord witte in neger en de wereld is te klein.
Je moet eens normaal doen!!

8
7 vis

Je weer dat we een stuk toleranter zijn dan dat volk van jou uit de zandbak. Dus snap niet waar jij het lef vandaan haalt misselijke hond

6
8 kelb1977

In de USA wonen transseksuelen vaak in speciale communities. Dit geeft eigenlijk al aan dat het doel van het een gewone man/vrouw willen zijn in de "normale" maatschappij voor het merendeel van de transseksuelen nooit bereikt wordt. Ze blijven een beetje outcast en kunnen alleen nog maar leven in hun eigen wereldje (scene). Maar vooral die hulpverleners zijn erg enthousiast en behulpzaam en het is in links politieke kringen zeer geaccepteerd, hip en je krijgt er veel aandacht mee. NB Zelfs de KRO/NCRV heeft er een serie over.

9
9 Conradijntje

Dat hotmonaal en chirurgisch aanpassen van je lichaam heb ik nooit goed begrepen. M.i. kun je je beter verenigen met het lichaam dat je hebt. Je kan heel vrouwelijk zijn in een mannenlichaam en heel mannelijk in een vrouwenlichaam. Maar goed, ik ben een man en probeer mij in te denken hoe het zou zijn als ik mij vrouw zou voelen. Dat is welhasst onmogelijk natuurlijk maar toch, borsten afsnijden, van een piemel een nep-vagina maken, hormonen slikken, etc. ik zou het daar niet zoeken denk ik.

12
10 Hendrianus

Hahahahaha

2
11 Interessant

@10 Och dat verlangen begrijp ik nog wel maar het lukt natuurlijk nooit. Wat blijft is het lompe mannenlichaam, de lompe handen, schoenmaat 45, de adamsappel, de donkere stem, de duidelijk zichtbare aderen, de te grote kin etc.
En je geest overzetten naar een dummy lichaam naar keus van een ander geslacht blijft voorlopig science fiction.

1
12 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

13 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

14 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

15 Yisrael 2.0

@14 Kelb worstelt met zijn biseksuele gevoelens. Werd niet geaccepteerd zoals ie is, en hij is op zoek naar goedkeuring van mensen die hem doen denken aan zijn patriarch.

3
16 Smite Gait

@15 Neger is in de USA racistisch vanwege de scheldnaam "nigger".
In Nederland is het meer een wetenschappelijke term: van het negroïde ras.
In Nederland klinkt zwarte eerder denigrerend.

1
17 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

18 Yisrael 2.0

Over een aantal decennia zal het hopelijk gewoon geaccepteerd zijn dat mensen soms geboren worden in het voor hun verkeerde lichaam.

2
19 Ronin

@18 Ik heb geen mening over vis.
Jij denkt alleen te Amerikaans. Neger was (en is?) altijd in Nederland de nette benaming en zwarte de iets minder nette.

1
20 Conradijntje

@19 Die acceptatie is er (groten)deels wel maar wat eraan te doen verschillen de meningen over.

0
21 Conradijntje

@13 jij noemt het onzin. Ik weerleg dat en toon dmv linkjes de realiteit ervan aan.

3
22 korrieporrie

@21
Als de acceptatie er is lijkt mij de keuze om wel dan niet het langdurige geslachtsverandering traject in te gaan bij de betrokken personen te liggen. Anders krijg je dezelfde soort toestanden dat nu de SGP bij stervende en lijdende kinderen geen euthanasie wil laten toestaan, omdat dit volgens hun zeer beperkte levensvisie niet past.

0
23 Ronin

Het lijkt er op dat het boze deel van Nederland een nieuwe doelgroep heeft gevonden. Ze weten er niets van, maar oordelen doen ze wel.
Maar dat is een bekend gegeven in die groep.

1
24 Gekste Henkie

Voelde me bij het opstaan een beetje oud wijf maar na 2 mokken koffie klaarde ik gelukkig weer op en hoef me niet af te vragen of ik een geslachtsverandering wil. Door dit te typen loop ik de kans weer groep beledigd te hebben die het morgen tijdens het rondje op therapie kunnen meedelen.

1
25 Voorzittershamer

@19 Klinkklare onzin.
Hoe weet een peuter uberhaubt wat geslacht is, en wat meisje of jongetje is (of de honderd+ geslachten ertussen and growing) .

Mist het meisje haar plassertje en voelt ze dat intuifief aan haar fantoomballetjes? Blijft het jongetje maar gefrustreert vanwege het gebrek aan schaamlipjes om z'n ietswat lange klit?
of denk je dat peuters en kleuters daar helemaal niet mee bezig zijn?
en als het biologische aspect dus geen enkele rol speelt in de redenen waarom babies, peutertjes en kleutertjes zichzelf als een ander geslacht zouden kunnen identificeren(wat niet gebeurt tenzij de ouders dit inpraten), wat blijft er dan over?
Hun gedrag, hun voorkeuren. En door wie wordt er aan bepaalt gedrag of bepaalde voorkeuren een bepaalde geslachtsonderverdeling gekoppeld? door volwassenen. Wij zien roze, poppen of jurkjes en denken meisje en blauwe legosteentjes, en pistooltjes en denken jongen. Die kindjes zelf zijn daar helemaal niet mee bezig. Het zijn volwassenen die hen in hokjes duwen, en voor wie het hip is om hun kind om te bouwen tot boegbeeld van het progressivisme. Hun leven te ruineren, het kind te traumatiseren en met hormonen te geestelijk te verwarren tot in veel gevallen uiteindelijk de zelfmoord. Mensen die dit met hun kinderen doen... verdienen het om omgebouwd te worden! Ik zou zelf voorstander zijn voor een heel lang en burocratisch traject dat door kinderen vanaf zo'n 16 jaar zelf moet worden doorlopen om in aanmerking te kunnen komen voor geslachtsverandering. en geen wegstreeplijstjes bij kleuters zoals nu voor ouders. speelt je kind graag met poppen? vindt het jurkjes leuk? Ja! een meisje -hormonentijd - steriliseren - piemel dr af! schande.

3
26 korrieporrie

@23 Nee maar het probleem is dat het nu mode is. Bij de linkse politieke partijen was 2018 meen ik het jaar van de LHBT'er. De vergeten minderheid. Elke zichzelf respecterende omroep heeft er een programma over.
De transgender wordt geportretteerd als de onbegrepen held waar iedereen vreselijk veel begrip voor moet hebben. De beslissing om het wel of niet te doen ligt al lang niet meer bij de persoon zelf als iedereen in de omgeving zo enthousiast doet over een geslachtsverandering. De artsen zullen denk ik wel meer terughoudend zijn maar het hulpverleningscircuit niet.

2
27 Conradijntje

@19 Een volwassen persoon die de pubertijd al heeft "doorstaan", en zich niet thuis voelt in ht lichaam, geen enkel probleem mee.

Een kind wat nog moet puberen, waarvan het lichaam nog volledig moet veranderen, di zich niet thuis voelt in het lichaam, wacht maar even totdat je de pubertijd hebt gehad, en totdat je hersenen wat meer zijn ontwikkeld.

0
28 Bluth

@26
Maar waar beweer ik dan dat ik kleuters van geslacht wil laten veranderen?

0
29 Ronin

@28 Bluth: ik ben het volledig met jou eens.

0
30 Ronin

@29 "Over een aantal decennia zal het hopelijk gewoon geaccepteerd zijn dat mensen soms geboren worden in het voor hun verkeerde lichaam. "

Toegegeven, nu ik nogmaals lees wat je schrijft staat er niet dat zodra dit geaccepteerd is ze direct moeten kunnen worden omgebouwd en dat meende ik te hebben gelezen toen ik reageerde. Als je dat niet bedoelde dan kun je mijn rant als tegen de lucht beschouwen question

3
31 korrieporrie

@31
Korreporrie: mooi dat dit misverstand uit de wereld is. Want we gaan geen kleutertjes ombouwen uiteraard.

0
32 Ronin

Zijn mensen vergeten dat het geslacht alles te maken heeft met de voortplanting.

0
33 A Passenger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

Gaat vageAli ook mee op vredesreis naar Rusland?Wat is er aan die reis voor vrede?Gaan ze ook Oekraine bezoeken?...

zojuist geplaatst door sockknitter

DWZ
‘We moeten nu CO2 gaan verwijderen willen we de opwarming beperken’

Co2 verwijderen?Daar zal de natuur vast heel blij mee zijn hoor.🤪...

1 minuut geleden geplaatst door DWZ

DWZ
Bijna alle huiseigenaren kunnen verduurzaming eigen woning financieren met spaargeld of lening

Begin eerst maar eens met die importkraan van mensen dicht te draaien...Dat is pas verduurzaming !...

3 minuten geleden geplaatst door DWZ

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Tja valt op dat hij zegt dat de mens ongelofelijk lelijk kan zijn is dat over iederen over heeft hij het over zichzelf!...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Graaier1000
Turn Out The Lights - The Party's Over

https://youtu.be/cGTEkQn-Xy4?si=iB4HQzHgZEyzfBiX...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@19Nou ja. Wat heb je aan zo'n antwoord. Dat dacht ik al, vandaar dat ik het over een muur had. Oogkleppen kun je ook zeggen.En inderdaa...

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@13    "Je probeert duidelijk zo de strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak goed te praten." Kul. Wederom : Jij bent v...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@18 Lol, nee natuurlijk herken jij dat niet :-), alsof ik iets anders verwacht had haha. Het is een mooie dag vandaag, stralend blauw hier in Ro...

21 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@12 Jouw @9 kan ook niet anders geïnterpreteerd worden. Waarom post je anders zulke off topic feitjes (ook in #11) in het wilde weg? Je probee...

23 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@14 en @17Wat jij Snorrie toesmijt herken ik totaal niet, dat wil ik toch even zeggen. Het is geen meeloper en volgens mij is hij/zij ook ni...

28 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Vicki VetteSwimming Pool XnxxAnime Porn ComXxx VideodownloadingYongmotherEbony RileyNakedfamilyNala Ray LeakedRara AnzaiIndia Kasak ComDogk XxxXxxvideoeTushy Sex ComLisa Ann HardcoreTamil Serial Actress SexVery Hot Sexy BfHands Free OrgasmAmaturewifeSexyred RapperHentailer3danimation PornBbw Solo PornSite De Encontros CasuaisHannah Uwu NudeCow PornTaylor Misiak NudeLouisa Khovaski NudeJeccajacobsBhaiya XxxFunny Sex ComFakkingFitness Girl Porn VideoAnalpawgStripper WivesSani Liyoni Porn VideosR TanlinesScan Manga TopCenas De Sexo PornografiaBig Tit RedheadHamster LondonXxx HungamaEsposa CachondaUllu Hot SexRomantic Xxx MoviesMia Malkova FeetHentia Fairy TailGhotto TubeBedroom Eyes 2017F1nnster Of LeakFantasy ImpregnationMom Seduced BabysitterBbw Porn GamesItch.io Porn GamePornor AmadorVideosdesexoZawaadiPathsala Web SeriesBhabhi Ji XvideoKeezmovis ComRayn Madison PornPorn Jav JapaneseXxx TwtXnxx In YogaSex Big AssXnxx Web Series HotBangbros LatestTamiloutdoorsexVargin Girl SexSecond Life PornographyLesbian Enema PornSpas PornJapanies Pornstars9xbuddtyPornô Japonês Sem CensuraAubrey Plaza Sex ScenePornos Con Mi MadrastraStranded TeensQorno PornMia Khalifa Bf HdValerie Kay Full VideosXxx Photo PhotoRomantic Movie Hot SceneBest Deep Fake PornSeyxCum Inside MeNarutohentai ComicsBest Indian Porn MoviesFilipina CreampiedLookism PornHomepornking.No Pantie Up SkirtCamwhoretvNaked CholasKatelynn Spencer PornFree Porn All BlackDylan Ryder PovPornstar With Octopus TattooRobothentaiPregnant Bouncing TitsPuta LoqueraPorn MeetingHindi Blue Movie VideoMia Kalifia NakedNaked Lesbian PornMilftoon ComicStripchat GaySex FotkaCelebrity CameltoeSexy Kim KardashianKerala VedikalIndian Sex First TimeFoxy Roxxie BbwDani Daniels PormSex In HomPornfor LadiesKate Winslrt NudeLatincocksLeggings RedditMost PopularpornstarsSensual AdventuresLindzeexxo1 NudeConnie Carter Hd VideosPmv CompilationAnna Nicole Smith SextapeFuck BoobsStep Mom Hotel PornBlake Blossom CreampiePotndudeRécit PornographiquesBigttmageeRealhentaiTamil Aunty Full Sex VideoVirginity SexEscorts AustinMallu Aunty SexKhaleesi PornFingering And SpankingBig Tits Milf MomBerazzersfreeLauren Ambrose NudeNaked Women Bending OverXhamster App DownloadTara SexBella DalphinePorn FamikySexo Entre TravestisXxx.sexopornoChenal UziNew Zealand Sex VideoEnemma Porn