door Inter in Overig  ·  369 Reacties

  • 23
  • 1684x gelezen
Reageer met een Emoji
56
3
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gewoon alle geloof van de scholen halen. Dat zou een goed begin zijn....

En inburgering verplichten. Nederlands op straat in plaats van Turks, Marokkaans en Pools...

0
351 Logic

@350
Niet veel denk ik.

De geschiedenis kent vele invallen in gebieden, meestal vindt na de invasie een soort kruisbestuivingen plaats en is er nog wel wat positiefs te melden.

Er zijn echter uitzonderingen de komst van de Hunnen bracht slechts ellende vernieling en terugval.
Ook de Turken brachten niets positiefs in in hun rijk integendeel alle veroverde gebieden gingen er zwaar op achteruit. (De Hunnen waren verwant aan de Turken)

Ook nu lijkt de invasie van de islam niets positiefs te brengen wel dreigt onze beschaving meer dan duizend jaar te worden teruggezet.

0
352 MARCUSAURELIUS

@21
Quote : "Dit is een integratie expert? Nou, de integratie is mislukt en zal …. "

Precies, dat was ook mijn idee. Me dunkt dat we de 'titel' van de man(m/v) beter kunnen aanpassen tot vervanging-expert of omvolkingsexpert. question

Misschien is het idee om vergunningen uit de delen aan Turkse (t)rouwstoeten eigenlijk wel van zijn hand. question

0
353 Gandalf

@353
Ik heb naar deze ""expert"" gezocht, het lijkt er op dat hij niet eens een middelbare school opleiding heeft.

0
354 MARCUSAURELIUS

Het is bizar dat men het woord fobie m.b.t. de islam maar domweg blijft gebruiken.
Een fobie is een ingebeelde angst voor een onwerkelijk gevaar. Een gevaar wat niet bestaat.

De laatste 30 dagen (en dat is niet eens alles):
...During this time period, there were 87 Islamic attacks in 17 countries, in which 501 people were
killed and 762 injured.

Het afgelopen jaar dus van januari tot nu: (ook weer niet eens alles)
....During this time period, there were 1279 Islamic attacks in 45 countries, in which 7270 people
were killed and 8270 injured.

Een islamofobie bestaat niet, want de islam is werkelijk en niet een ingebeeld gevaar en een levensgevaarlijke doodcultus. En de bewijzen daarvan zie je en lees je elke dag in de media. En alles wat ze doen, ook en mn. de salafisten en de terroristen zoals bv ISIS, doen precies wat er in de islam wordt opgedragen en precies zoals hun profeet het hen heeft opgedragen. Het afmaken van kafirs levert nog steeds wereldwijd een 'martelaarschap' op.
Een beloning van 72 maagden en 28 mooie jongen puberjochies. Hoe pervers kun je het maken.

En niet één moslim zou akkoord gaan met het schrappen vd haatverzen richting de kafirs, de slechte moslims, de gendersoorten en andersdenkenden en afvalligen.. oftewel alles behalve de correcte moslim. En zolang ze allemaal die haattroep verdedigen, zolang zijn er geen gematigde moslims en die zullen er nooit zijn, omdat de koran, elk woord onveranderlijk is en heilig. Het veranderen van slechts één woord is pure heiligschennis en strafbaar met de dood. (uiteraard)

Er is wel een fobie gaande en op volle toeren, en dat is de blankenfobie. Er wordt een wereldwijde genocide gepleegd op de blanken waarvan er nog niet eens meer een miljard over zijn op de wereld (iets van 800.000.000 nog maar) En men ruikt de overwinning. En de sukkels denken dat het dan beter wordt. question question Net zoals men nu in Afrika niet alleen de blanken proberen te 'ausradieren' maar ook elke zwarte/Aziatische migrant question
Over racisme gesproken question

1
355 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

356 Undertaker

@348 Elders wordt er volop geklaagd dat je alleen maar minnen krijgt zonder commentaar nu je die wel krijgt is het weer niet goed. question

0
357 MARCUSAURELIUS

348 Ka is poep in straattaal! U schijnt vandaag wederom weer een hoop draadjes onder te kakken en lijkt er veel genoegen in te scheppen om (boze) reacties uit te lokken bij velen!

0
358 Nieuwsgierig

Zo dom van die expert in zich alleen te focussen op de problemen van 1 extreme kant. Het integratie probleem gaat niet worden opgelost door alleen maar racisme te benoemen. Dat zal vast een factor zijn die niet meehelpt, maar er zijn factoren van veel grotere invloed. Als hij voor een samenleving is waarin men elkaar niet meer beoordeeld op afkomst en religie, moet hij zich erop richten om deze afkeer irrationeel te maken. Met criminaliteitscijfers zoals ze nu zijn, is het volkomen rationeel liever niet in zee te gaan met mensen waarbij het risico op gezeik veel hoger is dan bij leden van een andere groep. Het is utopisch denken om maar aan te nemen dat mensen toch maar een groter risico nemen om een hoger doel te dienen. Dat is niet realistisch en werkt niet. De gewone burger heeft namelijk niet zoveel ruimte voor tegenslagen als de elitaire intellectueel.

De moslimgemeenschap moet hand in eigen boezem steken en het is voor een groot deel aan de gemeenschap zelf om het wangedrag erbinnen uit te bannen. Dit kan door het sociaal onacceptabel maken van crimineel gedrag, iets wat nu nog niet voldoende het geval is. Wangedrag wordt te vaak goed gepraat door in de slachtofferrol te vallen, maar al ben je slachtoffer van racisme, geeft dat je niet ineens het recht om van andere onschuldigen slachtoffers te maken. Er zijn ook genoeg succesvolle moslims, dus het is duidelijk dat het gewoon mogelijk is om succesvol te worden ongeacht je afkomst. Als er ooit sprake gaat zijn van een succesvolle integratie, zal dat komen door een cultuurverandering binnen de moslimgemeenschap zelf. Dit soort artikelen/meningen houden dit alleen maar tegen, want zo hebben ze weer reden om naar een ander te wijzen ipv binnen de eigen gemeenschap te kijken.

0
359 Repelsteeltje

moslims hebben geen cultuur, daar zijn ze te barbaars voor.

0
360 Handalf

Walter Palm aan het woord in een video:

Het sluipend gif van islamofobie 1989 - 2019 | Walter Palm

Ik had me al eerder uitgesproken over deze meneer en in de video zegt hij dat hij met name opkomt voor de rechten van de moslims omdat er in Nederland wetten worden aangenomen die op gespannen voet met de grondrechtelijk vastgelegde vrijheid van godsdienst en dan met name voor moslims, hij niet 2 dingen boerkaverbod verbod en het verbod voor imam om te preken in een bepaald gebied!
(Fawaz Jneid????) Dat is een haatprediker! Dat mag niet van meneer Palm, want die meneer Jneid moet mogen kunnen preken waar hij wil toch?

Palm kijkt dus maar 1 kant uit waar zijn de rechten van Nederland om tegen een haatprediker in te gaan die mensen tegen elkaar opzet met zijn gif en hem dus te beperken om te prediken in een toch al kwetsbaar gebied in Den Haag.
Hij mocht alleen niet prediken in een bepaalde buurt in Den Haag dus mocht hij elders verder zijn gif verspreiden! Wat een straf!!!!

1
361 Nieuwsgierig

@361 Mz. op gespannen voet staan! Hij niet in een zin is per ongeluk blijven staan!

0
362 Nieuwsgierig

@353 Ongelooflijk dat die 'expert op het gebied van integratie' al die jaren 16 ministers mocht adviseren. Ik zie in zijn recente schrijven dat hij het behoorlijk opneemt voor een haatimam! (vermoedelijk Fawaz Jneid ik geen andere die een gebiedsverbod kreeg opgelegd) Als er iets niet in de haak is dan is dit het wel! Hij kijkt ook alleen maar 1 kant uit!
Integratie moet van 2 kanten komen! Walter Palm moet ook beseffen dat na de terroristische aanslagen 'islamofobie' is toegenomen en dat heeft vaak een goede reden en zoals we ook nog laatst nog hebben kunnen zien zijn er in ons land imams, moskeeën die hun aanhangers zich tegen onze maatschappij laten afzetten! Hebben we daar ook een apart woord voor? 'democratiefobie' vrijdenkersfobie' 'atheïstenfobie' of zo? Hebben we ook een apart meldpunt in Nederland om daar aangifte van te doen?

Walter Palm (Curaçao, 1951) is een expert op het terrein van integratiebeleid. Vanaf 1982 tot aan zijn pensionering in 2017 was hij werkzaam bij de directie van de rijksoverheid die belast is met integratiebeleid. In de loop der jaren heeft hij zestien ministers mogen adviseren. Met meer dan dertig jaar ervaring op het terrein van integratiebeleid wordt hij na zijn pensionering regelmatig geïnterviewd als expert op het gebied van integratie. Ook publiceert hij vaak over dit onderwerp. Daarnaast maakte Walter Palm naam als dichter in het Papiaments, het Engels en het Nederlands.

Bron: https://www.nieuwwij.nl/actueel/onlangs-verschenen-het-sluipend-gif-van-islamofobie-1989-2019/

0
363 Nieuwsgierig

* Verwijderd door de redactie *

364 E.Meel

Ok, u zegt het gelijk van Walter Pam, waarom denkt u dat hij gelijk heeft? Kunt u dit aantonen?
Waarom haalt u Rutte erbij? Wij zijn tegen elkaar aan het praten en wat Rutte zegt komt dus niet uit mijn mond, dus moet men knokken of iets dergelijks, zou Rutte gezegd hebben? In welke context heeft hij dat gezegd? We dwalen hiermee af van onze discussie, omdat u Rutte en zijn vermeende uitspraak er bij pakt en we weten de context niet en waarop of waarin hij dat eventueel gezegd zou kunnen hebben!
En bovendien bent u niet erg duidelijk, maar ook niet zeker van uw woorden v.w.b. de uitspraak van Rutte die er voor ons gesprek niets toe doet!

Ik denk ook dat ik het wel zeker weet dat Walter Palm, imam Jneid bedoelt, want ik ken namelijk geen andere imam die hier in Nederland een gebiedsverbod opgelegd heeft gekregen. Weet u wel een andere imam op te noemen? Dan zou ik graag willen weten welke imam dat dan is geweest en waarom die een preekverbod heeft gekregen?
Jammer dat Palm zo vaag blijft hierin, want hij weet donders goed waarom Jneid een gebiedsverbod etc....

Het is toen zelfs met Fawaz Jneid zo ver gekomen tot aan de Raad van State aan toe!
Raad van State vond dit verbod overigens terecht!

https://www.trouw.nl/nieuws/raad-van-state-gebiedsverbod-voor-haatdragende-imam-was-terecht~b31f7c4c/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

He verhaal van Palm is maar van 1 kant bekeken, zeker na het zien van de video waarop hij het zelf ook zegt dat hij voor de 'grondrechtelijke wetten' en speciaal voor moslims opkomt! Het verhaal/integratie kent 2 kanten als Palm beweert dat Jneid onterecht een gebiedsverbod heeft gekregen dan moet Walter Palm maar naar de Raad van State toe om zijn beklag te doen!

Wat ik heb gedaan ter verbetering van de integratie is, dat ik jarenlang vrijwilliger ben geweest op basisscholen op het gebied van leren lezen en tekstbegrip ook bij veel kinderen met een migratieachtergrond heb ik dat gedaan!

Met de instroom van asielzoekers van een paar jaar terug, heb ik samen met een heleboel andere mensen spullen ingezameld om ieder kind een tasje te kunnen geven met speelgoed, tekenspullen, persoonlijke verzorging en wat kledingstukken...

Een islamtische dame die altijd in haar eentje op een schoolplein stond en niet met andere ouders sprak, misschien vanwege haar hoofddoek of vanwege de taal? kreeg van mij altijd in het voorbij gaan een dikke glimlach en omgekeerd kreeg ik die dan terug van haar!


PS Het is trouwens geen Pam, maar Walter Palm de "integratie-expert" waar we het hier over hebben!

Uw laatste typische zin ergert me nogal! PVV lulkliek??? Wat bedoeld u daarmee?
De rest van de zin bipolaire neigingen, hekel aan het westen?
Heb ik hekel aan het westen gezegd? Heb ik die woorden gebruikt? Ik denk dat u zich wel beter kunt uitdrukken, want ik vraag me af wat u nu precies daarmee bedoeld, want ik voel het nu als dat u mij met de PVV vergelijkt?

Om dan maar even echt een figuur op te noemen die een hekel aan het westen heeft en hier al jaren woont, kan ik u verwijzen naar de verhalen van Fawaz Jneid en andere haatimams en daarmee wil ik overigens niet zeggen dat alle moslims zo zijn, want ik scheer ze niet over 1 kam, zoals u me een tijdje geleden en dat is niet zo netjes van u, voor de voeten wierp!

0
365 Nieuwsgierig

@365 is een antwoord op @364 even voor de duidelijkheid!

Ik was nog vergeten aan u te vragen wat u zoal doet voor de integratie van moslims in Nederland of bent u zelf moslim?

0
366 Nieuwsgierig

@364 Bipolaire neigingen? Wat bedoeld u daar precies mee in combinatie met de discussie over integratie van moslims en islamofobie die we hebben?

Uw zin: Dan zouden ze er niet zijn namelijk, de meeste mensen vertonen geen bipolaire neigingen.

Kenmerken van een bipolaire stoornis!:

https://mindblue.nl/depressie/bipolaire-stoornis/symptomen-bipolaire-stoornis

https://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=art&art_id=15835#2

Zie ik iets over het hoofd? Ik kan uw opmerking namelijk niet koppelen aan bipolair gedrag?

0
367 Nieuwsgierig

@64 Nog een vraag aan u en daarna hou ik ermee op om vragen op u af te vuren, die u waarschijnlijk toch niet zal beantwoorden is inmiddels mijn ervaring!
Eigenlijk zit ik hier mijn tijd te verdoen met u!

Nu u het over bipolaire gedragingen heeft waar mijns inziens u de plank volledig misslaat, hoe zou u uw eigen gedrag hier op NK noemen? Al die minnetjes die u krijgt op reactie's, al die vaak terechte kritiek op uw uitlatingen, die u niet kunt beantwoorden!
En dan het onderspit moet delven!
Dat moet toch veel met u doen of bent u hier alleen maar voor het trollen of heeft u een ontzettende plaat voor uw hoofd en doet het u niets omdat er ook iets mankeert aan u en u de vernederingen vaak opzoekt!

0
368 Nieuwsgierig

@64 @368 is voor @364 bedoeld! Excuses!

0
369 Nieuwsgierig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

1 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

1 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

2 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1942 Ik had t snel door maar een paar anderen ook 🤣...

2 uur geleden geplaatst door elsemiek

NK. App
Bollywood Nude ScenesOld Sexual MoviesHeloo PornHemtaifoxLayla Jenner Molly LittleNude Beautiful Women VideosChristie Stevens Step MomDeepstroke HentaiWife Seduced By A LesbianSex TchatPornosxxx MadurasSuckin On My BallsMyanmar XncxPorn Video Cute GirlBabydollgemPorn Video GujaratiPoonam Pandey Naked SexCumming In Sister's MouthShesfreaky.ccomBonporniFilme De Pornô Com As BrasileirinhasPorne HubNaked TweerkingSara Ali Khan Sexy VideoWorlds Largest ClitIndian Saxy ComSexy Redhead PornBabita Sex StorySax Mms VideoSuccubus CafeBunny MarthyBig Hole XxxBest New PornstarsHot Brunnet PornGay GapedBed Share PornBrazzers 3Desi Horny PornGfblowjobCouples Seduces TeensCzech Gangbang 19Pornographie érotiqueAsh Kaash LeakXnxxcomvideoRocketreynaTraphentai MangaSunny Leone BoyfriendCeleb JojadMasaage Parlour PornMale Gay PornHosbital PornLisa Ann FuckesMaya Khalifa AnalMom Son Caption PornLuckycrush.Porn PortuguesBig Fat TittieAssup Face DownBellamurr AnalMushoku Tensei HentaiSara Jay YoungerPorn Aj ApplegateDallota BrownImhentaiYiujizzTamil SexcomWwe Hot XxxLisa Ann BideosCandid CumshotsGamball PornKristen Stewart Sex VideoFast BlowjobHuge Cumshot In MouthVideos Pornos De Lana RhoadesCelebsroulettePorn Beatiful WomenPain AnalEnony BlowjobsIndian Web Series Hot ScenesJacqueline Hot PhotoPorn Bhabhi SexBhabhi Ki Chudai Porn VideoAngela White Lena PaulShemaleshowerLive XnxxPorn4kAntara Biswas SexBrokendickIndian Strip DanceIndia SexyvideosBlac Anal PornDeepthroat CompilationSweet Bunny PornChinese Bus Sex VideoSexy Hot Blue VideoKarens PornPokemon Cosplay PornPassed Out NakedTeenporn CartoonJacquieetmichel.tvTranstakenXxxx New HdXnxx DeciMyanmar VkChechi NudeYoupronParispornAsain PornLive Gay PornNaked Pole DancersNaked SnctmCollege Friend Sex VideoFantasy FeederAshlyn BrookeAsian FacefuckEmmy The Robot PornNaked Babes At The BeachPorn Video Beautiful GirlLive Sex Video AppChut Ki PyasXxx Bf Hindi FilmSissys CummingPornoamateurXnxx Video 1Cumshots OrgyReal Mommy PornRyan Keely BbcPeliculas PonoSexmex.xomDadmuscleXxx Com NepaliSumoserchFatalmpdelMandingo SexMilf BootsHdxmxxFull Sex Video DownloadMan And Girl Sex VideoMaria OsawaAdult Movies Rated XBd Porno FrançaiseStreamer PornhubTittyfucking PovIndian Srx HdRilet StarWww.pornhubs.comKatana Kombat AnalAcompanhante Bbw SpCogiendo A Mi SobrinaHouse Aunty Sex