door B55 in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 11
  • 628x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
18

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De rest van het artikel:

"Amsterdam — Het gaat om een voormalige en leegstaande supermarkt aan het Leksmondplein in Amsterdam-Zuidoost. Op deze locatie wil de Ghanese migrantenkerk Replib (wat staat voor Resurrection Power and Living Bread Ministries) gaan kerken. De gemeente gaf daar in mei een vergunning voor af, omwonenden verzetten zich vooralsnog sterk tegen de komst van de migrantenkerk. Het kraken van begin deze week geeft een nieuwe wending aan deze zaak. Volgens woordvoerder 'Dokter Ko' - dat is de bijnaam van Ko van Melle, een bejaarde arts die de ongedocumenteerden van We Are Here al jaren medisch bijstaat - is het niet de bedoeling de migrantenkerk te verjagen. 'Als de kerk in dit pand zou hebben gezeten, hadden wij dit niet gekraakt. Maar het stond leeg en onze mensen hebben al een week in het park geslapen. Daar konden ze niet blijven.'

Woensdagmiddag werd bekend dat de rechtse actiegroep 'Weg met We Are Here' voor woensdagavond een demonstratie bij het gekraakte pand had aangekondigd. De politie hield daar een oogje in het zeil.

Tegenover DeTelegraaf liet een zegsman van de Ghanese migrantenkerk weten dat de krakers er zo snel mogelijk uitmoeten en dat daartoe een rechtszaak wordt aangespannen.

Volgens Van Melle zitten er bij de huidige groep van We Are Here twee ongedocumenteerden van het eerste uur. Van de groep van tweehonderd uit de begintijd hebben er bijna 120 een verblijfsvergunning gekregen. 'Je ziet: als je het lang volhoudt, gebeurt er vaak wel iets', laat hij weten."

Misdaad loont dus.

1
1 B55

* Verwijderd door de redactie *

2 Strafpleiter

* Verwijderd door de redactie *

3 Captain Hero

** gebruiker verwijderd **

't Is toch werkelijk niet te geloven.
't Houdt niet op, niet vanzelf.

4 verwijderd2420

En dit is nog maar het begin. Afrika, het MO (waaronder Turkije), Azië zijn nog lang niet in Europa. Ook zullen Zuid Amerikaanse staten hun menselijke steentje bijdragen.

1
5 ThWil

Kom op zeg mensen !
Weet dat brandstof duur is maar toch !

1
6 Deelname

@6 dan heeft de Ghanese kerk geen gebouw meer.

0
7 meneer van het nieuws

@7
Ja en ?
Hebben ze nu niet en zometeen is er ook niks meer van over

1
8 Deelname

" Van de groep van tweehonderd uit de begintijd hebben er bijna 120 een verblijfsvergunning gekregen. 'Je ziet: als je het lang volhoudt, gebeurt er vaak wel iets', laat hij weten."

Vooral dit, vind je het gek dat ze hier blijven hangen, ze weten dat ze op den duur toch wel een verblijfsvergunning krijgen en de rest van hun leven onderhouden worden.... wat een slappe zooi onze overheid.

3
9 Lias

Dat dit tuig nog steeds de kans krijgt om te kraken.
Is op zich belachelijk.
En dit gebeurd al jaren.
Wat voor bestuur in Amsterdam zit er en regering hebben we hier toch.
Je zou die gasten toch beet pakken en ze land uit gooien.
Maar daar zijn ze hier te laf voor.
Ze laten ze keer op keer panden kraken ,met een grote vuile vieze puimhoop die ze achterlaten.
En dan staan ze nog met grote bek buiten.
Dat ze onderdak moeten hebben.
Ze zijn illegaal en horen hier niet.
Maar die idioten van overheid vinden alles goed wat dat tuig doet.
Blad voor der kop hebben ze.

1
10 annie

Dus, waarschijnlijk kraken ze niet om te wonen, want woonruimte hebben ze wel bij blanke Groen linkse vrouwen, maar kraken ze louter om een verblijfvergunning te verkrijgen. En de overheid is zo gek om ze die dan te geven ook, denkende dat ze dan van dat gekraak af zijn. Maar dit heeft een aanzuigende werking natuurlijk. Iedere uitgeprocedeerde zal nu gaan kraken voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning.
Illegalen zijn de enige krakers die niet bestraft worden voor het kraken van onroerend goed, maar juist beloont worden. Met dank voor sukkels als Melle.

1
11 B55

Kraken wordt hier beloond met een verblijfsvergunning. De wereld op z'n kop !!!!

1
12 B55

Nog een artikel uit de Telegaaf :


"We are Here kraakt migrantenkerk

De eigenaar wil dat de migranten er zo snel mogelijk uit gaan

De Telegraaf, 5 september 2019
door Vincent Triest

Amsterdam - Krakerscolletief We are Here heeft in Zuidoost een pand van een migranten kerkgemeenschap gekraakt. De illegalen uit vooral West-Afrikaanse landen forceerden hardhandig de toegang tot het gebouw. De eigenaar wil ze er zo snel mogelijk uit.

„Dit is een vervelende situatie. Wij willen dat de krakers er zo snel mogelijk uit gaan en we zijn momenteel alle stappen in gang aan het zetten om dat te bereiken” zegt Eric Kwaago van kerkgemeenschap Replib.

Waarom de illegalen kozen voor de Afrikaans/Ghanese kerk is onduidelijk. Zij trokken er al aan het begin van deze week, op maandag, in.

De kerkgemeenschap wil in het pand aan het Leksmondplein een splinternieuwe kerk neerzetten. Door de komst van illegalen lijkt daar voorlopig geen sprake van te zijn.

De krakers kraakten het gebouw, waarin eerder een buurtsuper was gevestigd, door onder andere een van de rolluiken gedeeltelijk van de pui te rukken. Passanten horen binnen luide timmergeluiden.

Dit is extra zuur voor de religieuze gemeenschap, omdat eind mei de gemeente toestemming gaf voor de bouw van de nieuwe kerk. Indien geen van de bezwaren van buurtbewoners gegrond worden verklaard, leek niets de komst van de kerk in de weg te zitten. „Wij willen gewoon beginnen aan de bouw van de kerk,” stelt Kwaago.

Waarom de veelal West-Afrikaanse mannen kozen voor een pand waar nota bene de nieuwe migrantenkerk moet komen blijft een raadsel. We are Here was niet bereikbaar voor commentaar.

De gemeente bevestigt aan de Telegraaf dat We are Here het bewuste pand gekraakt heeft. „Het Openbaar Ministerie gaat over de ontruiming. Dit betekent dat zij de plannen van de eigenaar bekijken en een besluit nemen tot ontruiming” stelt de gemeente.

De migrantenkerk wil daar echter niet op wachten. „Het bestuur is langs geweest bij de krakers maar gesprekken zijn geen succes geworden. Ze gaan er niet uit en daarom gaan we alle stappen nemen,” zei Kwaago."

Dus ondanks dat ze de rolluiken hebben vernield, is er niemand aangehouden en vervolgd.
Deze mensen verblijven hier illegaal, maar kunnen wel ongestraft illegale praktijken uitvoeren.

1
13 B55

Misschien toch maar eens het Saoedische model overnemen.

1
14 caso

We are here is een criminele organisatie die bestaat uit illegale criminelen, en toch hebben ze heel veel rechten, #hoedan!

1
15 Niet wit niet zwart

** gebruiker verwijderd **

@15
En de brave burger van Nederland heeft heel veel plichten.
#hoekrom

16 verwijderd2420

* Verwijderd door de redactie *

17 Willem Wip

Waarom gaan ze het Binnenhof niet eens kraken ? Ben heel benieuwd hoe lang ze daar dan mogen blijven zitten.

1
18 Een hardwerkende ZZPer

Hele kerk inschepen naar Ghana.

1
19 Aragon

Het wordt godverdomme tijd dat de Politie de kraak Wet handhaaft ook verdienen te da aan niks om boetes uit te schrijven waar te allen maar achter alle autobezitter aan zitten waar te weten dat miljarden aan boetes op te hallen is om de staatskaas te spekken on opdracht van de linke dictatuur partijen.

1
20 Gunther

Het wordt godverdomme tijd dat de Politie de kraak Wet handhaaft ook verdienen te da aan niks om boetes uit te schrijven waar te allen maar achter alle autobezitter aan zitten waar te weten dat miljarden aan boetes op te hallen is om de staatskaas te spekken on opdracht van de linke dictatuur partijen.Dan vinden te raar dat te nederlandse burgers klappen krijgen waar te de wetten de voor all de migranten ingevoerd worden zint met opzet niet handhaven.

3
21 Gunther

Dit hebben wij all jaren aan linkse stemmers te danken waar te op deze partijen van links blijven stemmen.
Rechte partijen sollen dit niet pikken te sollen het tuig oppakken en het land uitzetten waar Links en de Politie te laaf voor is om het tuig hard aan te pakken.

2
22 Gunther

Dit hebben wij all jaren aan linkse stemmers te danken waar te op deze partijen van links blijven stemmen.
Rechte partijen sollen dit niet pikken te sollen het tuig oppakken en het land uitzetten waar Links en de Politie te laaf voor is om het tuig hard aan te pakken.Dat zie je weer aan de
Opiniepeiling door Maurice de Hond: VVD, PvdA en CDA sinds lange tijd weer de drie grootste partijen

2
23 Gunther

Dat het kraaktuig uiteindelijk een verblijfsvergunning en een huis krijgen daar staat toch niemand meer van te kijken. Die lui worden al jaren lang het hand boven het hoofd gehouden. Dat konden we al zien aan die uitvreter Khalid Jones, die na jaren lang kraken en andermans eigendom sloopten beloond werd met een mooie ingerichte woning waar voor andere burgers al jaren op de betaalde wachtlijsten staan. Zolang ze het tuig niet in een uitzet detentie centrum zetten tot ze retour eigen land gaan blijft dit spelletje door gaan.

0
24 Jill

schop ze terug naar afrika, en anderrs oet heel nl hetzelfde gaan doen: wordt een puinhoop

2
25 maarten1234

@22 De politie moet wachten op opdrachten van lui waar jij op gestemd hebt.
Ondanks dat ik ook graag zou zien, dat de ME deze krakers er uit rost, zou het een verkeerde ontwikkeling zijn als zij dit op eigen houtje zouden gaan doen.

1
26 LoydMorris

@26
Ik zou heel graag meer burger initiatief zien zodat de overheid eens wakker word

1
27 Deelname

@22

VVD en CDA zijn linkse partijen...?

4
28 Bullet108

@27 Wat let je?

1
29 LoydMorris

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

3 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

4 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

5 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
KannadasxxJapanese House Wife Sex VideoFistingpornPorn EzCuddle Demon PornX Hamsyer ComNuru Massage VideosKelsi Moroe PornBraylin Bailey AnalLindsey Lakes PornNinas PornAnimated Nude SceneBetty's BondageMikaela Testa LeaksSuhagrat XxxxFaking Video ComGeorgia Peach PornCreampie Brother SisterAdultserch.conExtreme PornographicBrazze Free PornVideos Travestis PornBeefcake Hunter PornNicki Minaj Nude PhotosChut Wali MovieBwc CummingBokep ChubbyTickle Torture VideosAndreina Deluxe PornhubIzzy Green FacialSlave Wife PornCelebrity Ai NudeJavsexguruNude VacationSophia Lauren NudeXnx Sax VideoTiny TittyfuckSani Leon MovieSexy Blue Film Video Sexy4k Gay PornLocalsextingKelsi Monroe BlowQuadrinhosdesexoNakedgirlsBig Booty NakedNaomi RisselX VdeMontana FishbonSister Porn VideosSex Vides ComJincePorne ClipsTs Wendy WilliamsFoto De PornôCelebrity Leak NudeDad Gay PornGhettobarbieRomeo And Juliet Nude ScenesMuslim Hot SexJenna Fischer PornGrannygangbangMauth SexVanessa Kirby NudesListcrawlrerصورة السكسJacquie ErPorno No TwitterLana Wood NakedXxxx Hd BfXnxx Cheating HusbandKamsutra Xxx SexFemdom Rule 34Demonslayer HentiSpartacus Sex VideoFull Hd Porn Video DownloadMost Nude Scenes MoviesYounpornNew Hd XnxxXxx Fuck VidioNikitha HotSavaschultz Onlyfans LeakFull Hd Porn MoviHeavyrSextape Farrah AbrahamHentaisdChat Porn Ao VivoDicota SkyBbwporn HubTeasing TittiesEngland Xxx HdGay Russian PornBig Aunty Sex Com19 Year Sex Videoпорно тик токExpressvpn ComSites De AcompanhantePorn Hd Free OnlinePorn CosplayLola Marieسكس في الحمامLocal Xxx HdKemonokko Tsuushin The Animation 2Hot Sex Hindi AudioMidget HentaiXcom RedditAsian Girl FuckedBowser Gay PornFreeporn' Search - Xnxx.comSt PeachFreesex TapesChatyrbareSafe Free PornHotsexy MassageXxx Blood SexFuckedfam ComBangladeshi Xxx Video DownloadHigh School Of The Dead HentaiHentai Sub IndoPorn Site ListPakastan XxxXxx Video DocterNebraskawut Onlyfans LeakedDefloration ComYoung Adult MoviePenis Going Into VaginaSky Bri OnlyfansTeens FistedTiffany Holiday CreampieJessie James Decker NudeMasturbacionmujerPornos ChileCecelia Rose NudeSurprise Sex PornUnsensored Japanese PornCuckold SuckDouble Hand JobAisanpornKaedialang PornOmeglleTamil Sex StoriesHores CummingXnx Video DownlodJasamine Banks PornNude FuckXxx TripuraDurga Sex VideoHollywood Love Making ScenesLeah Gotti XxSwathi Naidu LiveHuge Porn Boobs