door Havermout in Buitenland  ·  236 Reacties

  • 9
  • 986x gelezen
Reageer met een Emoji
2
9
2
1
15

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@198 Als er iets ultra rechts extremisme is dan zijn dat wel deze moslim aanslagen.

11
201 solidsteel

Ojee er zijn rechtse mensen die zich weren..

11
202 Cremabatida

Hun cijfers over Europa kloppen niet. Ze gaan uit van doden door terrorisme, maar ze nemen mes-aanvallen van individuen duidelijk niet mee. Daardoor zijn die cijfers over heel Europa veel te laag.

Ook bij de terrorist incidenten nemen ze de kopschopperij en groepsverkrachtingen, jonge vrouwen die slachtoffer worden van islamitische pooiers, niet mee. Dat is allemaal omdat zij ons als minderwaardig zien, kafirs, en dus terrorisme. In hun thuislanden doen ze dat niet.

9
203 Wendel

Tsja wat is extreem rechts allemaal, de hate crime's + terroristische aanvallen uit islamitisch gerelateerde hoek is een ontiegelijke lange lijst in Europa en vooral na 2013/2014 schiet dat als een raket omhoog. Is in mijn ogen net zo extreem rechts! Maar daar praat links liever niet over.

9
204 Vrijbuitertje

Als je het bron-document bekijkt, kloppen de conclusies al niet, en het artikel komt met de walgelijke koppen van Amerikaanse terroristen, en allerlei praatjes die niet over Europa gaan. Citaten die niet te controleren zijn.

Daarbij praat het brondocument over terroristische aanslagen en het aantal doden algemeen, en dus niet over islamitisch of nationalistisch. Bovendien rekent het Turkije tot Europa. Om maar iets te noemen. En de PKK als terroristische organisatie in plaats van vrijheidsstrijders. Net als de nationalisten vrijheidsstrijders zijn, verdedigers van hun vaderland IN hun vaderland. pag. 39-40

De cijfers die zij claimen te hebben over nationalistische aanvallen zijn dus uit de duim gezogen en/of opzettelijk verkeerd geciteerd.

Op pag 47 zie je een tabel waaruit blijkt dat dood door terrorisme uit de nationalistische hoek in Europa, inclusief dus Turkije en wie weet wat nog meer, in 2015 ineens heel hoog was, in 2016 bijna 0 en in 2017 weer hoger, maar ongeveer de helft van 2015. Na 2017 wordt niet vermeld.

Als ze met al hun bronnen zo omgaan is dit een l*lverhaal van de bovenste plank.

10
205 Wendel

In Portland zijn er nu 13 opgepakt (en dat in Portland), allemaal antifa, allemaal slinkschen: https://www.thegatewaypundit.com/2019/08/portland-police-arrest-13-all-antifa-confiscate-weapons-bear-mace-protests-wrap-up/

14
206 Proemevla

@206 Oei oei oei dat is me wat en dat allemaal in Portland! En welk punt wil je daarmee maken?
Dat rechts extremistisch terrorisme wel ok is?

4
207 MacGu

@205 Typisch inderdaad, het extreem rechts in Europa is een druppel op de gloeiende plaat maar wordt bewust groot gemaakt door linkse media.

10
208 Vrijbuitertje

@208 . Is het nu zo moeilijk om elke vorm van extremisme af te wijzen zonder in de, ja maar hun modus te schieten?

3
209 Tralalala

@209 Nee, maar ik vind de berichtgeving te overweldigend, alsof er op iedere hoek gevaar dreigt vanuit extreem rechtse hoek....kom op zeg! Natuurlijk ben ik tegen alle vormen van extremisme.

8
210 Vrijbuitertje

@209 Het is maar hoe je, als persoon, de media interpreteert .

3
211 Tralalala

@207 net een paling op het 1 draadje verdedigt hij trump supporters met hakenkruizen om op een ander draadje democraten die het beleid van Nethanyahu bekritiseren wegtezetten als antisemieten.

3
212 Moien

* Verwijderd door de redactie *

213 E.Meel

@212 Okeyyy, bijzonder question

1
214 MacGu

@212 in antwoord op al die linkse moslim- en Palestijnen knuffelaars die bij het minste of geringste Trump beschuldigen van anti-semitisme en racisme!

9
215 CoolMemories

@215 ah de man die zijn mond vol heeft over de gruwelijkheden van de Irak oorlog, maar een blind oog heeft voor de partij van Bolton, Pompeo en Cheney.

2
216 Moien

Welgeteld 3 rechts-extremistische aanslagen en NOS weet te vertellen dat het aantal aanslagen uit die hoek fors is gestegen.

En dan nog even flink liegen: "In Amerika zijn er na de aanslagen van 11 september 2001 inmiddels meer doden gevallen door extreem-rechts geweld dan door jihadisten. In Europa zijn in dezelfde periode meer slachtoffers gevallen door terroristische aanslagen door moslimextremisten, maar rechtsextremisten pleegden wel meer aanslagen. In West-Europa waren dat er 28 in 2017, het hoogste aantal in bijna twintig jaar tijd,"

Geen 28 door extreem-rechts en daarbij, wat is een aanslag. Waarom worden solo-aanslagen van moslims vaak niet als aanslag gedefinieerd ?


"Duitsland nam de meeste vluchtelingen op en daar was in 2015 en 2016 een piek in het aantal bomaanslagen en brandstichtingen gericht tegen immigranten of etnische minderheden. "

Pertinente leugens. Extreem-rechts krijgt automatisch de schuld bij brandaanslagen als ze niet weten uit welke hoek de daders komen. De meeste brandstichtingen tegen immigranten wordt gepleegd door immigranten zelf, zie: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1n7m9T09kLn0dNU_v6NlR58sLLMWbfVp8W2pkKVdi_cM/htmlview?pli=1#gid=0
en : http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6045


"Met als uitzondering bijvoorbeeld de brandstichting bij een moskee in Enschede in 2016."

Dat was geen brandstichting, hoe eens op met dat gelieg en geframe ! Er was helemaal geen brand.

"Inlichtingendiensten in Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, de Verenigde Staten en Nederland waarschuwen voor het groeiende gevaar van rechts-extremisme."

Er is hier helemaal geen gevaar daarvoor. Niet in Nederland en niet in Frankrijk. Een veel groter gevaar is het extreem-linkse en Islamitische geweld, maar daar heeft de elite met hun MSM media het liever niet over. Extreem-rechts is een bedreiging voor de plannen van de elite voor 1 GROOT Europa en daarom wordt elke scheet van extreem-rechts zo opgeblazen.

7
217 B55

@217 Onvolledig lijstje... Het zijn er meer dan 3 hoor.

Anders Breivik, Tristan Morgan, James von Brunn, Dylann Roof, Scott Roeder, Kevin Harpham, Michael Page, Thomas Mair, Zack Davies, Pavlo Lapshyn, Jared Lee Loughner, Michael Enright, Alexandre Bissonnette, Holger G, Andre E, Beate Zschäpe, James Alex Fields Jr, Sergei W, Benjamin Morrow, Dimitrios Pagourtzis Gregory Bush, Robert Bowers, Cesar Sayoc, Anthony Comello, Santino William Legan, Patrick Crusius

6
218 Jaap Oudenaerde

@218 En is het allemaal bewezen dat ze aanslagen pleegden vanuit extreem-rechtse ideeën ?

Hadden ze wel aanslagen gepleegd ?

7
219 B55

@219 Waren de daders van 911 wel moslims? Was het wel een aanslag? Dat is even dom gelul.

6
220 Jaap Oudenaerde

@215
“Former vice president Richard B. Cheney and his daughter, Rep. Liz Cheney (R-Wyo.), are to appear at a lunch fundraiser Monday in support of President Trump’s 2020 reelection campaign and the RNC.” #Election2020

2
221 Moien

@219 Geef eens gewoon antwoord man.

6
222 B55

@222 Je bent te simpel om de namen te googelen of wat?

8
223 Jaap Oudenaerde

@222 Als mijn jongste iets wil weten dan zoekt ze het op. Zou niet weten waarom volwassen mensen dat niet zouden kunnen.

8
224 Jaap Oudenaerde

@224 Nou zoek maar op dan. Het waren helemaal geen extreem-rechtse aanslagen.

8
225 B55

@224 Hij zit in de ontkennende fase. zelf noemen ze dat wat simplistisch, "wegkijken".

4
226 MacGu

@225 Nou welke niet dan? Pik er maar 1 uit.

8
227 Jaap Oudenaerde

@225 Oh ja de doner moorden dat waren extreem rechtse seriemoorden inderdaad. Nou dan is het goed joh!

8
228 Jaap Oudenaerde

nos liegt!

7
229 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

230 grv

In 1 dag (18-8-2019) al 87 Islamitische aanslagen met 646 doden en 983 gewonden. En maar zeuren over extreem-rechts om het maar niet over werkelijke gevaar te hebben.

3
231 B55

Politieke kogels in Duitsland komen van rechts vandaag de dag

3
232 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

233 De vlag hoog

Extreem rechts stinkt, extreem links stinkt, extreem islam stinkt, maar de NOS stinkt ook naar bagger!

3
234 Vrijbuitertje

We weten al jaren dat links allergisch is voor kritiek op de islam.Overal in Europa hebben linkse partijen bij botsingen tussen belangen van de westerse cultuur en de belangen van de islam, gekozen voor de belangen van de islam. Met het toestaan aan moslims tot het overtreden van alle mogelijke regels, van kledingvoorschriften bij sport, politie, onderwijs enzovoort tot van het toestaan van reusachtige moskeeën betaald door Arabische culturele vijanden: links koos altijd voor de islam.Links ziet het christendom als de religie van de onderdrukkers, terwijl de islam de religie van de onderdrukten zou zijn. De Bijbel en het christendom worden regelmatig belachelijk gemaakt, terwijl de Koran en de islam met het grootst mogelijke respect worden behandeld. Na Christchurch was links heel solidair met de moslims en werd de extreemrechtse achtergrond van de daders benadrukt, maar na de aanslagen in Sri Lanka had links het opeens over paasvierders en werd de religie van de daders niet benoemd. Na Christchurch zei de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema dat ze solidair was met Nieuw-Zeeland, de nabestaanden en met de moslims wereldwijd. Na Sri Lanka zei de GroenLinks-politica niets.En al meer dan twintig jaar lang,over de relatie tussen islam en terrorisme,links gaat dit debat uit de weg…

3
235 Max13

@235
Inderdaad.

De gedrochtenkronkels van de (s)”linkse” globalisten zijn heel bizar.
Rechts wordt door hen veroordeeld omdat ze op bepaalde vlakken (te) conservatief zouden zijn in hun denken.

Terwijl het toppunt van (religieus) conservatisme in deze wereld feitelijk de islam is.

De islam is zo (dogmatisch) religieus conservatief dat conservatieve rechtse mensen het veel te ver vinden gaan, om deze stroming terug naar middeleeuws denken binnen Nederland te faciliteren. En er daarom (terecht) kritiek op uiten.

Maar "progressief" "links" staat continue nota bene de meest conservatieve ideologie in de wereld, de islam, te verdedigen (inclusief de nikab).
Het is feitelijk onnavolgbaar hoe deze mensen "progressieve" mensen denken?

Het toppunt van achterlijkheid was dan ook dat PvdA-ers in burka gehuld naar de gay-parade ging. De gay-parade is weer zo progressief (van god los) dat conservatieve mensen daar bewaren bij hebben.

Geen enkele moslim zou steun betuigen aan de gay-parade. Volgens hun dogmatische religieuze wetten moeten homo’s juist gedood worden. Toch denkt de PvdA dat dit een goede plaats is voor een pro-islam betoging, om tegelijk de homobeweging en de islam steun te betuigen!? Hoe bestaat het dat deze “progressieve” mensen zo bizar de meest tegenstrijdige, elkaar uitsluitende, ideeën ondersteunen? Wat gaat er mis in hun denken?

4
236 blauwe_schildpad

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

2 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

3 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

4 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

4 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Renna SkyAugust Ames Xxx VideoBridget Monihan NudeTushy PornoSxypprnBigboobs Asian PornGand MarnaHollywood Adult Web SeriesBar Girl SexRide Cream PieJapanese Shemale PornBlonde Lesbian PornFemale Organism GifXvideos BeautyPregnant Women Porn VideosGaytorrentsXxxtanzaniaMom Sex KeralaBackroom Casting Couch IceVintage Errotica ForumsNude Twitter AccountsMale PornXvideos MRion RhodesTantaly SexdollsThenudebayReal Moms NudeWoealexandra PornXxx Video DubaiPaige TuranhSarah Calanthe PornWanocePornôs RecentesAlita Battle Angel PornHindi Chudai Ki VideoPorn Saxi VideoSophia Leone 4kPardoy Porn MoviesPornography SucksYoutubers Brasileiras NuaLatina ThreesomeVideo EroticsXnxx Sister Hindi_octopussy_Nude Cartoon CharactersBihari Bhabhi PornMea Melone PornSunny Leone Bp MovieSlutshemaleLesbian Step Mom SeductionReddit OrgasmWww Youjizz C0mOnlyfas GratisJuicyjadeClothedunclothedArua GiovanniTelugu Aunty ImagesXxx Sexy BabyAna Cheri Nide4th Night SexRick Johnson PornBest Homemade Porn SitesSexe PodelSexxx VintageKiannadiorGreat Nude TitsVideos Pornos Gay FreeXxx Sex OpenMomwantstobreedIiniku UshijimaGenshin Impact HentAnna Paul LeakedXvideo FreeBf Bf Sexy Sexy BfAndi Pink NudeJavworld PornPornográfica VídeosCaricaturas PornosRachel Dolezal PornHottest Celebrity NudesPorn StangerCute Teenage NudesYushy AnalForced Mom Son PornMercy HentiaBande Dessinée PornosBhabi SexxXxx Lesbian PornNancy Sexy VideoChina Sex PictureLexi StoneDaddy Dau PornGiselle Montes VideosNude MagicalAnneke Van Buren PornTryst LnkWww.porn Md.comFrançais PornosNew Full Hd Xxx VideoMature Ladies NakedItstaraswrld NudesIndian PkrnAlissa Hart PornDani Daniels Hd Porn VideosSingle Girl XxxBest Vr Porn RedditIndian Girl Sex XvideoXxx Hd Videos MoviesGina Rodriguez NudeThreesome GiButplug AnalAnime Porn HindiSatisfying SexWww Sex In ComBewafa SexPatardas ComHoward Stern NudeBig Jiggly TitsMilfkatieVennesa Blue PornBestvibeSex.cimTushy'sGrupo De Telegram PornBoobs In FaceAlina AngelKanta Bai PornPorno TeenPo Rno AnimeHorny Bank ComXhamsterfreeDesi Gf Boob SuckIndian Adult Web Series XvideosRough Face FuckJapan Unsensor PornCroods PornNude Juliette LewisBig Beautiful TitesBraless PokiesHinata X Boruto PornHot Indian PormAnu Aggarwal NudeBehan PornChinese Porn For FreeTok.pornVideos De Sexo BizarroLeak Snapchat NudeBusty Milf Quickly Humps Hotel TableLonjas MeaningPorn Hd Punjabi