‘Onderzoek naar racisme hard nodig in Nederland’ (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Binnenland  ·  394 Reacties

  • 23
  • 1670x gelezen
Reageer met een Emoji
9
44
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@348 U blijft mijn vraag wat ergens racistisch aan is beantwoorden met stellen dat het racistisch is. Dat schiet niet op. Ik laat het hier graag bij.

2
351 Smiling

@326
Inderdaad ... *facepalm* .. Sylvana ..

2
352 sparta

@350 Als zo’n tachtigjarige mevrouw als enige in de buurt van de diefstal was, zou ik dat zeker doen, ja.

1
353 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

354 Geert

@351 : "Positieve" discriminatie? "Voorkeursbeleid"?

1
355 Wendel

Decennialang racisme door de Linkse Kerk vanwege het moedwillig en gepland binnen halen van tribale en islamitische culturen.....meer! meer!

3
356 CoolMemories

@355 Daar was ik in @335 mee begonnen. Dan had een simpel ‘ja, dat bedoel ik’ volstaan.

1
357 Smiling

@351 "Racisme is discriminatie op grond van ras, huidskleur en nationale of etnische afkomst."
Dus als een bleekscheet niet bevorderd wordt, aangenomen wordt, whatever, dan is dat discriminatie op grond van 'ras' en dat is racisme.
De overheid is dus duidelijk racistisch bezig.

@353 Er zijn heel veel in de buurt. Vergelijk dat met die dames en die ene bouwvakker met grote handen die in zijn vrije tijd horlogemaker is...

3
358 RobP

Dit wilde ik eigenlijk in het offtopic topic posten maar die kan ik niet vinden.

Maaruh , ik ga weg van Nieuwskoerier.
De laatste tijd zit het hier vol met extreem rechtsen en extreem linksen ,
en daar wil ik niet tussen zitten als persoon. Ook de vele trollen die discussies om zeep helpen met hun aggresief venijnige slangentaaltje lees ik liever niet meer .
Als Christen ben ik de afgelopen week er achter gekomen dat hier ook Satanisten vertoeven , aan een aantal gedragspunten .
1 daarvan is wel de druppel namelijk het proberen goed te praten met subliminale boodschappen van ´ Pedofilie ´.

Daar wil ik niet tussen zitten , en het online discusseren stop ik voorlopig mee op het internet , het zit trouwens toch vol trollen dus ook daar is normaal kunnen discusseren iets wat uit het verleden behoort en niet vandaag de dag meer.

Voor de goede mensen wil ik zeggen , het moge goed met jullie gaan en voor de slechte ziellozen , wel die mogen het zelf invullen want ik maak mijn woorden liever niet vuil aan zulk soort figuren.

Adios , Techcenter verlaat het vliegtuig .

4
359 techcenter

@359 u had ook gewoon met stille trom kunnen vertrekken maar u verkiest, gelijk de mohammedaan, om uw geloof te laten prevaleren in al uw keuzes. Het is daarom goed dat u vertrekt. Niemand zal u missen en uw bijdragen al helemaal niet. Bye en veel succes tezamen met uw pedofiele geloofsgenoten.

4
360 nostradamus666

Als je onderzoek doet naar racisme dan krijg je uit dat onderzoek de resultaten die je graag wilt krijgen. Het hangt er namelijk maar heel erg vanaf wat je definieert als racisme. Volgens KOZP is zwarte piet racisme. Zeker als je enkele decennia geleden zou hebben gekeken naar Nederland dan waren volgens die definitie vrijwel alle Nederlanders racisten.

Je kan je zelfs afvragen of racisme niet gewoon gelijk heeft. Racisme gaat er vanuit dat bepaalde etnische groepen superior of inferieur staan tegenover elkaar. Voor veel mensen is intelligentie iets dat je superieur maakt. Je kan echter ook kijken naar kracht of atletisch vermogen. Ook daar kan je verschillen zien tussen etnische groepen. Bij honden doen we er niet heel moeilijk over. Als je een slimme hond wilt moet je een bordercollie of een poedel nemen. Misschien kan je bij mensen zeggen dat als je een slimme partner wilt hebben dat je de grootste kans hebt bij een Aziaat. Nu weet ik dat het bij honden rassen anders ligt dan mensen rassen omdat biologisch gezien er maar één mensen ras is. Maar toch zijn er etnische verschillen en het lijkt me heel vreemd als zou blijken dat alle etnische groepen exact even intelligent zijn. Die kans lijkt me net zo groot dat ze gemiddeld allemaal net zo lang zijn.

Zolang je echter mensen met een ander ras niet anders behandeld is het een theoretische discussie. Echt racisme kenmerkt zich voornamelijk doordat mensen die zich superieur voelen zich ook superieur gaan gedragen. Ik denk dat het relatief meevalt met echt racistisch gedrag. Vaak worden mensen rechtsextremist genoemd terwijl ze dat niet zijn. "Extreem" betekend dat het niet verder kan.

4
361 RazorBlade

@358
"Dus als een bleekscheet niet bevorderd wordt, aangenomen wordt, whatever, dan is dat discriminatie op grond van 'ras' en dat is racisme."

Alléén als dit bleekscheterige huid daarvoor de reden is.
En er is nog geen 1 bedrijf in Nederland om die reden veroordeeld. Wél voor discriminatie van gekleurde mensen en mensen met niet-Nederlandse namen.

Maar Calimero rustig verder.

5
362 Lidpver

* Verwijderd door de redactie *

363 muxer

@363 het is maar een forum...
Tijdverdrijf of tijdverspilling..
Geen levensinvulling.. Tenminste dat hoop ik.
Doorsnee wat hier zit is chronisch ziek, of werkloos of anderszins.

3
364 Cremabatida

* Verwijderd door de redactie *

365 Kloemeleer

* Verwijderd door de redactie *

366 Kloemeleer

@359 Jammer maar begrijpelijke beslissing, het beste gewenst!

5
367 MacGu

Ik discrimineer niet, ik constateer. En mijn mening ga ik ook niet door uitspraken als deze veranderen. Aan mijn mening is niets extreem rechts. De boel loopt compleet uit de hand als niet ook eens naar de NL burger geluisterd gaat worden.

3
368 Y.V.

Het enige racisme komt van regressief links; zij kijken weg bij de problemen.
Dat zogenaamde rechts waar ze over hebben, zijn slechts kritische mensen.
Die kritische mensen geven kritiek omdat anderen zich niet gedragen.
Als Marokkanen, turken zich zouden gedragen, assimileren tot volledig Nederlander met respect voor onze cultuur, onze maatschappij, normen en waarden. Dan zou er geen kritiek zijn.

Als die schoften ophouden schoften te zijn, is er ook geen kritiek op die schoften.

1
369 Handalf

@364
En je vergeet erbij te zeggen dat ze mogelijk, om te reageren, vanuit de GGZ een uurtje extra naar buiten mogen om in de bieb achter een pc te duiken. Je moet wel anoniem kunnen blijven surfen natuurlijk.

3
370 Zwartwit

@368 Als je mening niet gelijk is aan een ander wordt je hier gelijk uitgemaakt voor neonatisch rechts. Maar hun eigen mening MOET leidend zijn.
Heel vreemd dat je volgens hun niet je eigen mening mag hebben. Ze hebben liever dat IEDEREEN in hetzelfde rijtje loopt.

2
371 upanddown

Galemagalema magalema

4
372 Klu Klugs Klauw

@367
Dankjewel , ja het is even genoeg geweest hier voor mij ,
het word hier letterlijk te extreem onder de discussies.
De extreem linksen , en de antifa die hier vertoefd spannen toch wel de kroon van het extremisme op NK.
Ten eerste , de naam ´ anti fa ´ , kan men ook wel vertalen als ´ anti familie ´. Waar ze op uit zijn is het vernietigen van het gezin , het vernietigen van het Christelijk geloof, het vernietigen van de vrijheid.
Daarnaast zijn ze bewezen Satanisten van het eerste uur .
De SS in de jaren 30 verschilt niet veel met de werkwijze van hoe deze lieden zich gedragen , echter dit maal onder een zogenaamd masker wat onschuldig lijkt ´ tegen fascisme ´ , terwijl ze uit zijn op ontwrichting van de maatschappij , deze lieden staan op terreurlijsten vermeld vanwege het gevaar voor de maatschappij.

Daar wil ik niet tussen zitten , ik distanieer me ver van zulke schoften of ze zich nu extreem links of rechts noemen , van dit soort terreur blijf ik ver vandaan.

Dan nog even wat verhelderende informatie die ik onlangs tegen kwam .
Google het maar eens op , ze zijn tegen familie, tradites en prive bezit.

https://geziningevaar.nl/antifas-zijn-jaloers-op-onze-successen/#more-1318

https://geziningevaar.nl/succesvolle-straatcampagne-tegen-de-seksuele-indoctrinatie-van-kinderen/#more-1754

Hier nog zoiets waar ze laten zien dat ze onder het satanisme verkeren ,
en een Christelijke stichting aanvallen door op hun terrein in te breken om er vervolgens met een stel koekwauzen met vlaggen met satansterren en andere ongein lopen te dansen .


En dat was het weer hier op NK , dat wilde ik nog even vermelden.
Mij zien jullie niet meer terug op deze website die extremisten en terreurzaaiers vrijelijk hun gang laten gaan .

5
373 techcenter

@362 Wat zit jij te miepen? Keutel dwars liggen?

2
374 RobP

@361
Zelden zo’n racistisch verhaal gegoten in verhalende onzin gezien. Net als wat bloksnorrie zo goed kon. Blank met blauwe ogen is superieur en al het andere uitroeien, toch?

2
375 Zwartwit

@374
Ik tracht je uit te leggen waarom wat je schrijft een misvatting is.

Mara zoals gezegd: blijf lekker Calimeroën door je achtergesteld te voelen bij mensen met een donkerder huidskleur dan jij. Of door je achtergesteld te voelen door de overheid. Of door wie dan ook. Arme, árme jij; hoe hóu je het vol!?.

4
376 Lidpver

@376 Om iets uit te leggen moet je het wel zelf begrijpen. Begin daar eerst eens mee, gewoon ff doorlezen wat ik in dit draadje in dit kader gepost heb, daarna mag je mij uitleggen wat er fout is aan.
Ipv te miepen begin je nu ook nog te piepen, kuikentje.

2
377 RobP

@377
Lieverdje, je heb @338 van mij gekopieerd, inclusief de streepjes.

En daarna heb je in
@341
@346
@348 &
@358 laten zien dat je die tekst niet begrijpt.

Vandaar dat ik je even wilde helpen. Maar ik begrijp dat je je liever zielig en achtergesteld voelt als blanke, ondanks het feit dat de overheid jou níet discrimineert vanwege je pigmentarme buitenkant. Je teleurstelling moet ergens anders aan te wijten zijn.

6
378 Lidpver

Heel goed dat ze het toenemende racisme tegen de autochtone burger gaan onderzoeken... Oh wacht

1
379 Hefan430

@363 ,@364,@370 nu begrijp ik in elk geval wat jullie hier de hele dag doen!

0
380 Elpo

@378 Voor jou had ik er dus bij moeten vermelden dat de bleekscheet afgewezen werd om dat het geen allochtoon is. Leek mij wel duidelijk dat het een verwijzing was naar de 'positieve discriminatie' van de laatste 3-4 decennia van de overheid.

1
381 RobP

@378 Voor jou had ik er dus bij moeten vermelden dat de bleekscheet afgewezen werd om dat het geen allochtoon is. Leek mij wel duidelijk dat het een verwijzing was naar de 'positieve discriminatie' van de laatste 3-4 decennia van de overheid.

Verder als je de volgende keer iets duidelijk wilt maken, dan is een verwijzing naar calimero geen goed begin.

1
382 RobP

@382
Ach Robbie, jij bent gezien je pro-autochtonen-bijdragen vast voor 'Het Benoemen'.
En als jij Calimeroot moet je dat zelf weten natuurlijk en je mag best piepiephallo'n als iemand zegt dat je Calimeroot maar dat valt dan onder Het Benoemen.

Wel goed dat je zelf ontdekt dat je bijdrage niet volledig was.
Positieve discriminatie vindt alleen dáár plaats als gebleken is dat de groep eerder achtergesteld was, sinds 2012 is er bijvoorbeeld een quotum voor arbeidsgehandicapten . Dus wellicht is er ook voor jou nog hoop dat je een keer positief gediscrimineerd wordt gezien je gevoel van achtergesteld worden.

5
383 Lidpver

@383 Och kuikentje toch, je moet niet proberen zo in te vullen, het gaat je niet goed af.
Leuk dat je zelf ook ziet dat de bleekscheet dan gediscrimineerd wordt door de overheid op het feit dat het een bleekscheet is: puur racisme dus. Volledig volgens de definitie zoals je die zelf hebt geplaatst.

2
384 RobP

@293 Ga aan de zuurstof.. (Pfffft) want blijkbaar is er in je bovenkamer een tekort! Ik blijf als zovelen mijn voorkeur hebben, en dat is mijn goed en democratisch recht!!

3
385 Peka8

** gebruiker verwijderd **

@385 Als zuurstoftekort ervoor zorgt dat je niet racistisch wordt ... prima joh.

386 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

Gaan ze nou ook het racisme bij Nedernegers meten? Als die mannen tenminste tijd hebben om tijd vrij te maken tussen het laten poetsen van hun Mercedes en hun Schurende Dames?

387 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@386 . Doe jij, Zeskantige Doos één van je flappen nou maar open. Dan krijg je ook eens Frisse, Hollandse Lucht.

Racisme zit in alle mensen. Het is iets van God, iets om aan te denken en te leren beheersen.

388 verwijderd924924212

@340 mijn reactie
@345 lidpver

Ik lees met verwondering Uw reactie.

U haalt 3 regels aan , een gebeurtenis waar ik bepaald niet over uit wenste te weiden , maar die bij U een tirade ontlokt.
Gebeurtenissen dingen die mensen in de werkelijke wereld overkomen. Ze hebben daarop te reageren en hun denken bij te stellen. Het verandert hun denken meer of minder.
De werkelijke wereld schikt zich niet naar ideologie, zoals U eist. Degenen die de werkelijke gebeurtenissen, de ervaring en hun familie en naasten stellen boven ideologie zijn niet ziek van geest. Negatieve ervaringen wegen zwaarder dan positieve en zijn meer bepalend voor gedrag naderhand.

1
389 marielouisevankleinmareslag

** gebruiker verwijderd **

@388 Uh huh..... en ík zou frisse lucht nodig hebben.

390 verwijderd23941

@318 Jij reageert op mij, dus jij bent geïnteresseerd in wat ik te zeggen heb.

Ik gaf enkel aan dat de persoon voor mij geen racist zou zijn, over enige vorm van rechtspraak heb ik het niet gehad. Ik gaf gewoon mijn mening, hier reageerde jij op en je begon direct te raaskallen.

Juist. Ik heb twee keer een nieuw account van je gezien, en twee keer bleek jij het ook te zijn. Is ook niet zo lastig te constateren met de gaten in de code van deze website. question Zal ik je een e-mailtje sturen? question

0
391 Bluth

@386 En dat is jouw goed recht! question

0
392 Peka8

@375 Ten eerste ga je niet in op mijn argumenten en ten tweede probeer je mij te framen met een conclusie die zo ongeveer het tegenovergestelde is wat ik heb getypt. Een beetje onzin berichtje dus. Dit zijn we vaak gewend van de linkerkant van het politiek spectrum. Het maakt niet uit wat rechtse politici zeggen. We zeggen gewoon dat ze racistisch zijn door wat beweringen te verdraaien, en vervolgens is alles wat ze verder zeggen fout. Deze tacktiek begint echter aan kracht te verliezen omdat mensen steeds beter inzien hoe dat verdraaien in zijn werk gaat. Ik heb het namelijk nergens gehad over blanke mensen die superieur zouden zijn. Ik heb alleen gezegd dat Aziaten wat betreft intelligentie iets hoger lijken te scoren. Ik ben overigens zelf geen Aziaat. Verder heb ik het nergens gehad over uitroeien. Sterker nog ik heb het er over dat je juist geen beleid moet maken op basis van eventuele statistieken die een bepaalde superioriteit zouden aangeven. Er zitten verschillen tussen mensen (of ga je dat ook ontkennen) en toch heeft ieder mens dezelfde rechten en plichten. Daarbij maakt het niet uit of je de professor bent of de vuilnisman. Als je geen onderscheid maakt tussen individuen op basis van intelligentie dan lijkt me dat je dat ook niet moet doen op basis van etniciteit.

0
393 RazorBlade

Vooral de oorspronkelijke bewoners van Nederland hebben dagelijks te maken met racisme.
Als je wit bent ben je steevast verdacht. Je wordt dus op je huidskleur veroordeeld. In winkelcentra owrden witte mensen uitgesist, de vrouwen en meijsjes voor hoer uitgemaakt. Als je er wat van zegt ben je een racist of je discrimineert. Hopenlijk zal het onderzoek aantonen dat racisme in Nederland van alle kanten komt en dat er breed iets tegen gedaan moet worden.

0
394 AlsUMijToestaat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
El País: Spanje stuurt Patriotraketten naar Oekraïne

Amerika blij.Hoeven zij het niet te doen enSpanje koopt ze van Amerika.Een win-win situatie voor Amerika....

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@53 Dat weet ik niet. Ik heb daar geen cijfers van hoeveel analfabeten er per jaar aan de Ter Apel poort staan. Wat ik wel weet is dat gepensi...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Die kunnen beter hier kunnen komen wonen : )...

6 minuten geleden geplaatst door Schildpad

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Overigens zou ik sowieso niet snel een pizza bestellen. De korst is eigenlijk het lekkerst en die kun je zelf wel namaken door een kaiserbroodje...

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Klinkt gezellig. Zou daar niet snel een pizza bestellen, wie weet wat voor gekke dingen ze er nog meer hebben staan....

13 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

"Murray Douglas " Gebruikelijk is : Douglas Murray, de voornaam eerst te zeggen. Nu lijkt het wel knip en plakwerk. ...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@51 Misschien dat maar met haarzelf bespreken. Ik bedoel dat hier meer mensen reageren op de bagger die velen hier over vluchtelingen neerplemp...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

"Ook is het een feit dat we nu wel gebruik moeten maken van buitenlandse arbeidskrachten omdat er in verschillende sectoren (fysiek-, vuil- en k...

17 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@47 Het meerendeel is dan ook analfabeet....

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

Wat een onzinartikeltje weer. Daadkracht in een formatie? Ze zijn nog aan het onderhandelen, Raf. Een beetje geduld."Intussen stapelen de pr...

20 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Caught Having SexVideos De Porn GratisGehettotubeQuckie PornNachho VidalDaisy Blooms LeaksBrazzers Teacher PornSister HentaisHotties In NudeUpornfreeGirl Removing All ClothesElla Reese VideosCrackhead NudeUncencord HentiTiahnieIssa Rae NudeIndian Bollywood Actress Sex VideoFamliy Porn.comLunarexx PornKendra Lust VedioTelugu Sex Chat RoomsHindi Xexi VideoSexvidessGinger PormGraphic PornBillie Rae BrandtEmily Ratajkowski ToplessTamil Sex VideoEvan Stone VideosSafe Porn SitesFamplipsMega Personals.euPorn OtubeSwesish PornThandee Newton NudeXxxkanndaKoreanslutCartoon Xx Video HdXxxhamesterJesse James Decker NudeVr Box SexLive Porn VideosMy Hero Academia NudeKristen Bell NudeVillage Naked Girl3d AnimepornSadie Mckenna PornStepmom SwallowingStreamteDiapered HumiliationJune Wilkinson NudeXhamster Free VideoXxx Janhvi KapoorHot Hot Porn VideosOlivia JardenMarlyn ChenelThedivinityofherSexmax XxxComicsexConfessions Of A Sinful NunMassag Room PornLosing Virginity On VideoPiper Perri BlackVideo Sexo AmadorLittlemisseeveKaitlyn KatsaroAphrodisiacpornHot Pornography MoviesFree Brazziers PornCzechhunterX3vidShraddha SexSwwet PornSwathi Naidu BoobsTori Black PornstarNew Anime PornBrazzers Wife SwapAsian Pov PornIndian Porn WapHot Eex TubeTeens Do PornLady OnyxxxReddit Boob DropJonah WheelerSaas Damad PornAilah OvertonNika Venom NvgLesbianmature PornOld Man Sucking CocksMustarbationOldwoman SexBollywood EroticTeen Casting PornNude MoveSunny Lone XnxxFapfappyتنزيك سكسPeliculas Porn OLesbians Porn EbonyA Art PornKaley Cuoco Is HotBig Black Boody PornWeb Series DesiKendra Lust Tonights GirlfriendMyvidsChenel Westcoast NakedBig Boobs Xnx VideoXxx Video Of Indian ActressSex Video PadangalBeeg 4kTelugu Old Aunty Sex VideosHentai HumiliationSis Bro Pron VideoSankaku ChannelPorn PootyTamil BeegFreegayWw Sax VideoAdriana Chechik SexualityBlood Xxx VideoHot Sexy Kissing SceneVietnamese HookerXvide PormoSquirt. OrgOliviemaebaeMelia Kreiling NudeMandingo BbcPorn Khloe KardashianMr Deep DakeThreesome VideoMahi Kaur Web SeriesTonights Girlfriend XxxBored PornOne Piece Porn ComicsCumming By HandGoa Sex VideoHit Sexy BabesEfujtXnnLatinas EscortPorn RoomLove Bite PicSoftiebabieArabella Mia XxxSchool Xvideo ComJabardasti Rep Sex VideoExplicit SexBig Black Ass PornBlacker PornXxmaster Porn