door verwijderd322399 in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 8
  • 426x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
2
3
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ook voor de Volkskrant is dit natuurlijk feest

24
1 wijs

Genieten daar op de redactie van een blank bloedbad door een witte schutter

24
2 Cremabatida

De manifestschrijver waarschuwt dat de witte bevolking van de Verenigde Staten wordt ‘vervangen’ door de latino’s. Hij schrijft daarbij dat hij niet door de retoriek van Donald Trump is aangejaagd, maar dat zijn ideologie al ‘meerdere jaren onveranderd is’.

22
3 Cremabatida

De aanval is een antwoord op de jarenlange frustrerende wijze waarop links met de grens situatie omgaat en weigert om aan oplossingen mee te helpen.

De woorden van links en van racisme is geen sprake ..


Tot Tump het er iets over zegt..

22
4 sparta

@1 @2
Inderdaad, witte schutter met een racistisch motief.
Laat het gebak maar komen!!

19
5 PeKa

@3 De retoriek is niks nieuws inderdaad. De complottheorie bestaat al een jaar of 20 en sinds een aantal jaar wordt het vaker gebruikt i.c.m. de term ''great replacement''

2
6 ThierryBaedet

@4 als het een moslim terrorist is, dan is het de schuld van links, als het een geestelijk gestoorde is dan is het de schuld van links, als het een rechtse terrorist is dan is het volgens jouw ook de schuld van links.
Dat is geen tunnel visie meer, dat is kijken met een vergrootglas door een rietje.
En kap nou eens met het goedpraten van dit soort zaken en benoem gewoon wat dit is, een door haat gedreven zinloze moordpartij.

1
7 Tussenderegels

@4 Zo redeneerden de nazi's ook alles was de schuld van allerhande zondebokken en links.

3
8 Jaap Oudenaerde

@3 is rechtstreeks uit het artikel btw question

10
9 Cremabatida

@4 . 20 doden is nogal een antwoord.
Je kan trouwens best tegen immigratie, tegen democraten, links en pro Trump zijn zonder 20 mensen de dood in te jagen.

1
10 Tralalala

"Naast de xenofobie vallen de woede en het zelfmedelijden op, waarmee de manifesten van de relatief jonge witte daders stuk voor stuk zijn doordrenkt."
- Het zijn jochies met een uitermate negatief zelfbeeld. Er zijn er meer die zichzelf overschreeuwen en narcistische trekken vertonen, en niet alleen in de VS: jezelf superieur achten aan anderen terwijl je jezelf inwendig nietig voelt is voer voor GGZ.

"Daar vindt in de anonimiteit de radicalisering plaats."
- Ook dagelijks zichtbaar op NK.

"Crusius beklaagt zich over zijn generatie van ‘overgekwalificeerde studenten met een studieschuld, die slechte en onbevredigende banen hebben’. "
- Zo ook op NK waar mensen met een opleiding vanaf HBO worden gezien als zakkenvullers met een enórme afstand tot de samenleving.
Let wel: louter door mensen die zelf MBO niet hebben weten te volbrengen.

@1
@2
Jullie zijn ook overtuigd van 'The Great Replacement', toch?

@3
"Crusius is de tweede aanslagpleger die zich laat inspireren door het bloedbad in Christchurch. Brenton Tarrant schreef op zijn beurt weer te zijn geïnspireerd door de Noorse terrorist Anders Breivik, die in 2011 bijna tachtig mensen om het leven bracht."
- Breivik werd volgens zijn pamflet onder andere geïnspireerd door extreemrechtse Europese populistische politici.

4
11 Lidpver

@11 het segment wat vervangen dreigt te worden was al overtollig, en het niveau wat de oversteek lukt is dusdanig dat er levenslang uitkering voor nodig is.
Maar u begrijpt sarcasme niet blijkbaar

13
12 Cremabatida

@3 . De 21 jarige schutter is dus al meerdere jaren van het pad af. Het valt trouwens wel op dat de Amerikaanse shooters vaak jonge verongelijkte knulletjes zijn.

1
13 Tralalala

@13 Veel islamitische terroristen in het westen idem. Andere gemene deler tussen die eenzame wolfjes is complotmeuk van internet.

1
14 Jaap Oudenaerde

Het draait allemaal om een enkel thema als gigantische alt-right dogwhistle : complotgeleuter over massa-immigratie in de ‘vorm van’ tsunami’s, invasies, omvolking en ‘de grote vervanging‘.

4
15 Crannbuidhe

@10
Je kan zoveel ... je probleem is dat je de psychische realiteit van elk individueel op hetzelfde vlak gooit en dat op zich is al een foute conclusie .. Elke dode is er een teveel. Als men treitert, weet je niet hoe de reactie zal zijn en het is noch aan u noch aan mij om voor te pretenderen dat we dat onder controle hebben.

14
16 sparta

@7
Als de samenleving in een staat van paniek is door de enorme verdeeldheid die er heerst, is een uitbarsting de schuld van die situatie.
Aangezien dit een immigranten probleem is die al tijden door de democraten gefrustreerd wordt, ben ik geneigd om de vinger op die plek te leggen. terwijl de grenspolitiek altijd zijn werk probeert te doen onder Obama of Trump en nu beschuldigd wordt van concentratiekampen en wat niet .. Leg ik de vinger op links ..
Uiteindelijk is het de situatie die verantwoordelijk is. En als die situatie aanleiding is tot veel boosheid kan de grens overschreden worden met een ongecontroleerde woede. Dit incident met 20 doden zal mogelijk de inleiding zijn tot een grote uitbarsting, want de wil om het op te lossen is niet aanwezig. men staat te ver van elkaar af met de meningen ..

15
17 sparta

@14 . Wie weet. Ik noem het liever het sneue hufters syndroom. Terroristen hebben doorgaans hun leven niet echt op orde Het zijn niet de mensen met een leuke baan, een fijne relatie en een sociaal leven die aanslagen plegen. Het zijn altijd gemankeerde hufters die niet mee kunnen komen in de samenleving maar wel denken dat ze op basis van hun huidskleur, sekse of religie eigenlijk meer recht zouden moeten hebben op een beter leven zonder persoonlijke inzet. Elke vorm van zelfreflectie ontbreekt en het idee dat ze misschien zelf medeverantwoordelijk zijn voor hun leven komt nooit bij dit soort gasten op. Het is altijd de schuld van een ander dat hun leven kut is.

0
18 Tralalala

@1 / @2 , doe toch eens niet zo achterlijk. De enigen die dit een feestje vinden, zijn rechts-extremisten. Ieder ander mens vindt dit soort aanslagen vreselijk.

2
19 Giesje

Elke dag 40 doden door vuurwapengeweld in de VS.
Waarom krijgt dit voorval ineens zoveel aandacht??

10
20 PeKa

Hoe hypocriete anti-discriminatie media op slinkse wijze discriminatie in de hand werken...

Ook zwarte, gele, groene, blauwe, rode en pimpelpaarse schutters inspireren elkaar.

7
21 mightimouse

@20 , misschien omdat het er 20 tegelijk zijn, die omgebracht zijn door een rechts-extremistische gek? Aanslagen komen meestal in het nieuws. Jeetje, dat het je nog uitgelegd moet worden...

1
22 Giesje

@22 20 doden tegelijk gebeurt bijna dagelijks door terroristische aanslagen uit naam van de islam.....
https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2019

Waarom komt dat niet in het nieuws??

10
23 PeKa

@23 , misschien moet je eens bij buitenlands nieuws kijken. Bijna dagelijks wordt er bericht over aanslagen door moslims op moslims in landen als Afghanistan, Irak, Syrië, etc.

0
24 Giesje

Zoals elke jihadist ook andere toekomstige jihadist bevordert; ISIS is juist blij met dit soort acties.
Als het blijkt dat het een moslim was, dan zou ze van de daken af schreeuwen en nu gebruiken ze het om jihadist aanslag goed te praten. want die blanke westerling deed iets fout.

10
25 Handalf

De hele linkse media slaat zijn slag over de ruggen van de slachtoffers. Niet in de gaten dat dit het gevolg is van hun eigen haatcampagnes. Het is aftellen totdat bij de volgende extreemrechtse gek de stoppen doorslaan. Zo creëren ze hun eigen nieuws.

11
26 de gezonde roker

@26

Schrijf je hetzelfde bij een volgende aanslag van een moslimgekkie. Ik heb hem al voor je gemaakt, hoef je alleen maar te kopieren!!

De hele alt-right media, alt-rightpartijen en hun electoraat slaan hun slag over de ruggen van de slachtoffers. Niet in de gaten dat dit het gevolg is van hun eigen haatcampagnes. Het is aftellen totdat bij de volgende fundamentalistische moslim gek de stoppen doorslaan. Zo creëren ze hun eigen nieuws.

0
27 La Cabana

@26 , ik weet niet wat jij rookt, maar gezond lijkt het me niet....
Als ik het goed begrijp, mag de media dus niet over deze aanslag berichten. Ik neem aan dat je vindt dat ze over geen enkele aanslag mogen berichten? Of alleen over aanslagen door moslims of antifa? En waarom slaan die stoppen eigenlijk voornamelijk door bij rechts-extremisten? Hebben die zo'n zwakke mentale gezondheid?

1
28 Giesje

@27 Klopt. Dat is de standaard-verklaring van de media voor moslimgerelateerd geweld. Islamofobie.

8
29 de gezonde roker

@26
Precies ... Maar links vindt hun haatcampagne wel prima .. Zolang ze maar zelf niet geraakt worden door de teringzooi die ze er zelf van maken ..

Links loopt zelfs het woord illegaal naar eigen goeddunken uit te leggen .. Ze willen hun ideologie opleggen en dit fascisme leidt tot oorlog. En oorlog veroorzaakt slachtoffers.
Links wil de overheid gebruiken om hun ideologie op te leggen. Per definitie is dit gebaseerd als fascisme. Nu dat in de VS Trump de troon heeft overgenomen, en ook in hewt westen het verzet toenemeent zijn ze in ene pissig ..

9
30 sparta

@28 Je begrijpt het dus niet. Leer eerst maar 's lezen en kom dan terug in plaats van je eigen mening op mij te projecteren.

8
31 de gezonde roker

@30 Juist en overheidsfascisme is precies waar het 2e amendement tegen is bedoeld. Ook al is het politiek, simpele zielen zullen het verschil niet zien en de wapens oppakken. Links speelt een heel gevaarlijk spel met hun haatcampagnes.

6
32 de gezonde roker

@16
Pegida.

1
33 Lidpver

Na jaren van terroristische aanslagen door Moslims vinden sommige mensen het vreemd vinden dat er zomaar witte mannetjes ook aanslagen gaan plegen!

Ergens is dat natuurlijk vervelend maar dat soort imitaties zijn natuurlijk wel een logisch gevolg vooral door het voort durend wegkijken van de linkse politici!

2
34 Zie Hier

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

zojuist geplaatst door Querido not

Zie Hier
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Aan zo n figuur aandacht is net als pissen tegen de wind in!...

zojuist geplaatst door Zie Hier

Querido not
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

@1 Dat ligt eraan welke vorm de stageplek heeft. Bij de ene werkgever is het een onderdeel van je opleiding en zal alles onder begeleiding m...

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@43Zoek eerst de definitie maar eens op en laat je dat even uitleggen....

4 minuten geleden geplaatst door Snorrie

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Een mooi artikel. Jammer dat ze het achter een betaalmuur hebben geplaatst. Maar DPG krijgt toch heel veel subsidie? Dus we hebben er eigenlijk ...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@88 " Domme trol." Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld ...

20 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Zestig procent mbo’ers krijgt niks voor stage, Tweede Kamer zint op verplichte vergoeding

Als stagebegeleider ben je extra tijd kwijt om de student het een en ander bij te brengen. Daar moeten de studenten voor betaald worden? Heel vr...

21 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@85 Ach, het begint weer over schrijfvoutjes, dus je hebt geen argumenten meer . Domme trol. Aangezien je geen argumenten meer hebt, ga ik even...

23 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Nicks R. Van
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

Ze praat zichzelf een probleem aan wat er niet is. Ja, dan kun je nog wel even. ...

25 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@86 Mja.. dank je, ik weet het niet. Dat voortdurende schelden, liegen enz. Dat houdt toch nooit op, er is niets aan/tegen te doen...

27 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
The Nun SexForcing CreampieFilm Pornographique VfJilbabbugilAss Fucking PornAvahillxoxSemale Sex VideoBf Sex MalayalamHot Feet WorshipXvideo De Sexo AmadorPorn TryoutsBlack Anal VideosMexico XxnxBig Juciy TitsEva Elfie Onlyfans LeakedOld Teacher PornKissinghandjobGay CumplayChanel SantijiWww Bbw Sex ComCumming In GranniesChaturbate ChaturbateAunty Boobs SexMallu Aunty BraPornjapanPornhub DoctorCow HentaiJungle Me MunglePehredar WebCameron Diaz FeetBest Sloppy HeadFirst Anal With GirlfriendMel Blanco PornFreeporn.omEhentiaFoto MemekFury Porn ComicsNude Women With Big TittiesNude Black CelebsYouporn..comBaahubali SexNoami WoodsFingering HBunnycutieVazados Only FansTravestis MexicanosRedhead DoggystyleDownload Xhanster VideoNude Reality ShowDelhi College Girl Sex VideoChains Sex ComPonhub ComPorn MixBoyfrendtvTrufuck.comPornos Francais AmateurZilah LuzMilfs Closet Full Of AssPorn Video LesbiXnx VidwoUs Porn VideosPorno SensuelDefloration Video ComDesi Chudai PornCreampie Ebony PornSavannah FoxErotica TabooSexy Girl Sex VideoMonamour Movie ImdbBlack Diamond PenelopePapa Beti SexAndhra Hot SexTall Nude GirlsX AmsterHappyending Massage Near MeLesbian Babysitter PornXnxx MotiJessyrenDesy Sexy Video ComKacy KoxPornh EspañolBack ShotsAldn-202West Indies Xxx VideosNaughty America Cheating WifeDaft.sesSexe BlogRtube GayMasturbaciones PornosXxxvideo PoliceNewhentai ReleaseBlack Porn AdultsVidéo PornogPorn For.womebXxx NangiChicas DeanudaaNeighborhood PornDaddy 4k VideosDeepest CreampieNude PornstartsMason Storm XxxXvideo Para.mulherWhite Girl PornFreya Van DoomWendyfioreChudai FilmBlake Blossum AnalAuntymazaBest NipslipsKaty Perry SexyCuntbustHogtied BondageStrap On PornstarsBrandy Love BjSploogeHenati HardcoreAbsolud PornSydney Sweeny NudeThigh FetishFree Taboo PornFreeporn FreepornBelleaaChinese Sex Movie VideoSexy VaginaUnsimulated Sex VideosXxx Sexy SareeJaimiesmilesWshh HoneysDadcrush.commXhamisyerDefloration XnxxJapanisexvideoBigboobsxxSaniliyan XxxDrityroulletePornos GrannyHot Boobs XnxxKinnersexAngelina DiamantiEm Black OnlyfansIndian Models Nude VideosSex Telugu ActressTelugu Heroine Video SexOpen Youtube SexJulie Bowen HottestNudes SnapchatHentais LegendadosXxn BfTamil Hot PornBangla Blue Sex