door Havermout in Buitenland  ·  284 Reacties

  • 11
  • 1079x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@250 . Geen Duitser klaagt over de Uitstroom van hun Joodse burgers.

251 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Ze maken het er zelf naar, veel water binnen laten en dan klagen dat ze nat worden.

Die Duitsers zijn gek, zijn in de war, denken dat de Intocht van moslims de aftocht van Joden goed maakt.

Gek.

252 verwijderd924924212

@252 Zelfs voor u zou het mogelijk moeten zijn doodsbedreigingen gewoon af te keuren zonder te doen alsof de bedreigden de schuldigen zijn.

7
253 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@250 . dat zeg ik, de Islam als splijtende zwam.

254 verwijderd924924212

@254 Nog steeds fout, ik hoef het toch niet uit te leggen......

5
255 MacGu

"ze maken het er zelf naar"

Toevallig namen "ze" democratisch gedragen besluiten. Merkel is er ook nooit om weggestemd. En DUS voerde ze de wil van het volk uit, dat heeft in meerderheid die besluiten goedgekeurd.

En nu wordt het moeilijk want de rechtse riddertjes roepen namens "het volk" te handelen.
Maar het volk wil dus gewoon iets anders dan de riddertjes en dat is waar dit helemaal fout gaat.

Ze dienen hun eigen volk niet, ze dienen hun land niet, ze dienen de politici niet, het zijn een stel losgeslagen egoïsten die denken dat de democratie is opgeheven.

Als die het recht van de sterkste gaan zoeken, gaan ze echt de lange arm van justitie tegenkomen in Duitsland. Die hebben recente wetten tegen hate speech op internet.

En ik verwacht dat dat heel binnenkort stap 1 is: strenge handhaving van die wetten en iedereen opladen verhoren en beboeten die de mist in gaat.

Ik heb voorbeelden gezien van uitspraken en de straffen die er op volgden. En die zijn niet mals.
Als je serieus roept dat joden weer de gaskamers in moeten: 5000 euro, dokken maar. En zo hoort dat, radicalisering moet gestopt. En er is breed draagvlak voor dit soort maatregelen.
Want politieke vijanden zijn plots verenigd, iedereen snapt dat het morgen om hemzelf kan gaan.

Ik verwacht snelle spijkers met koppen.

6
256 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

257 Amy

* Verwijderd door de redactie *

258 E.Meel

43 geweldsdelicten tegen politici in een jaar in Duitsland waarvan bij de groep links gemotiveerd een hoger percentage uit de bus komt!

https://www.tagesschau.de/faktenfinder/angriffe-auf-politiker-101~_origin-5ae80784-51b8-4090-81b5-dc7170ef8200.html

Vertaling van het artikel:

Goed gemotiveerd is verkeerd vertaald door Google translate en dat moet gelezen worden als rechts gemotiveerd.

Niet worden toegewezen moet gelezen worden als niet toe te schrijven aan een bepaalde groep.

https://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=de&u=https://www.tagesschau.de/faktenfinder/angriffe-auf-politiker-101.html&prev=search

3
259 Nieuwsgierig

@259 PS Door het artikel te delen wil ik overigens niet zeggen dat ik het met het geweld van extreem rechts eens ben.

Maar er wordt naar verhouding nu meer gefocust op de daden van extreem rechts tegen politici/ambtsdragers, terwijl de cijfers meer richting links gemotiveerd uitwijzen!

3
260 Nieuwsgierig

@258
Kook een kikker geleidelijk aan dood. En het zal een gelukkige dood sterven.

3
261 Tegenlicht

* Verwijderd door de redactie *

262 E.Meel

@260
Ja die cijfers zag ik gisteren ook. En dan blijkt extreem rechts meer strafbare feiten tegen politici te plegen, maar extreem links juist meer geweldsdelicten.
Maar dat is niet waar het nu om gaat, die cijfers zijn de losse gevallen zeg maar, en erg genoeg en te veroordelen, maar er is nu veel meer gaande:

Na een politieke moord, worden 2 bestuurders die reeds eerder een aanslag overleefden opnieuw bedreigd, waarbij de duidelijke mededeling van de Polizei is: we zien een verband met de moord op Lübcke. En dan moet de conclusie zijn dat men bang is dat er een georganiseerde groep achter zit. De moordenaar van Lübcke zat in de cel toen de recentste bedreigingen zijn gedaan. Dan moet er meer dan 1 persoon aan het werk zijn. Er zijn meer dan 200 dreigmails ontvangen door politici.

Als dat allemaal 1 organisatie is, is dit vele malen erger dan de Baader Meinhof groep destijds. (dat was een ultra-linkse terreurgroep, die hebben ook laten zien dat ze ditzelfde kunnen).
Die hebben de zaak ook smerig op de kop gezet en waren TOEN een groot probleem omdat ze categorisch bleven aanvallen.

Nu lijkt extreem rechts dat te doen, dus dat is NU aan de orde in Duitsland.,
Van zo'n gecoördineerde massale actie van extreem links hoor ik niets. En dat is het verschil.

5
263 Gekste Henkie

@262
Die cijfers geeft hij toch gewoon?

3
264 Gekste Henkie

Met verbijstering neem je kennis van de goedpraterij hier... Wie dit echter goedpraat is écht zwakzinnig, en zéér beïnvloedbaar.

Levensgevaarlijk, zulke gekkies in je samenleving.

4
265 Biesbush

@265
Mee eens. Ze roepen ook nog voor "het volk" te spreken, maar keren zich makkelijk gewapend tegen meerderheidsbesluiten van datzelfde volk.

Er klopt weinig van.

6
266 Gekste Henkie

@262 Voor sommigen moet hier ook alles worden voorgekauwd met linken en die kijken zelf niet verder dan hun neus lang is.

Zie @259 Ik had dus al een link van een betrouwbare bron namelijk de Tagesschau gedeeld.
Heb er zelfs een vertaling vanuit het Duits er aan toegevoegd met opmerkingen omdat er geen vertaaloptie bij het artikel zelf aanwezig is en de vertaling hier en daar manco's vertoont.

0
267 Nieuwsgierig

@64
Een mening? Er vallen doden door het immigratiebeleid. Massa-immigratie is geen mening maar een misdaad.

3
268 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

269 Amy

@269
Rechters question Die vormen samen met de traditionele politiek, journalistiek, multinationals en academici nou juist het probleem en daar hoef je niets van te verwachten. Maakt niet uit hoeveel doden er nog vallen en hoeveel terroristen ze nog naar europa halen, zolang de elite in het zadel zit zal daar nooit iemand voor ter verantwoording worden geroepen en zal het al zeker niet stoppen. En dan moeten we het misschien zelf maar gaan doen.

3
270 Reconquista

@268
immigratie is nog een mening noch een misdaad, het is gewoon een werkelijkheid in deze wereld.

Wat je daar van vind "dat" is een mening, en mensen bedreigen of doden omdat ze iets vinden "dat" is een misdaad

3
271 morandi

@271
Dus massaal een sekte binnen halen waarvan je weet dat dat levens gaat kosten en het dan toch gewoon doen is geen misdaad? Ik zou het bijna moord met voorbedachte rade willen noemen. Een van de taken van politici is onze veiligheid waarborgen ipv ons gevaar brengen.

4
272 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

273 Amy

@272
Het zit een beetje complexer in elkaar dan demagogen hun schaapjes wijsmaken te meerdere glorie van henzelf.

Over "massa" valt enkel te spreken in verband met de toestroom van syrische vluchtelingen in de periode 2014-2016.

Werkelijk niemand heeft daarom gevraagd en wie verantwoordelijk was voor het geweld daar is een andere kwestie.

Er zijn allerlei verdragen die het opvangen van vluchtelingen regelen die overheden binden, geen burgemeester of parlementarier heeft daar invloed op.
Er was op het moment dat dat gebeurde geen enkele maatregel voorhanden om dat te stoppen , trouwens er was draagvlak om die mensen op te vangen in de bevolking.

Er is ook geen enkele aanwijzing dat die syrische vluchtelingen een bedreiging zijn, behalve natuurlijk in de geesten van notoire moslim/vreemdelinghaters.

zowel in Duitsland als in Nederland zijn het vooral N-afrikaanse meelifters die voor overlast zorgen.

Het niet kunnen uitzetten van dergelijk schuim dat is wel een probleem dat ik erken, maar ook daar kan je individuele politici niet verantwoordelijk houden.

1
274 morandi

@273
Nou kom maar eens met jou oplossing dan. Hoe ga jij voorkomen dat de traditionele politiek nog meer terrorisme binnen haalt en nog meer mensen de dood injaagt? Want ondertussen gaan ze gewoon door met hun dodelijke immigratiebeleid.

2
275 Reconquista

@273
Er zijn tienduizenden verdronken op de Middellandse Zee dankzij de aanzuigende werking van het opvangen, honderden en honderden doden door terrorisme en duizenden als je de hele westerse wereld meetelt en een veelvoud aan doden door de geïmporteerde misdaad. De sekte schuwt het zelfs niet om kinderen te vermoorden. 350 kinderen vermoord in Beslan, kinderen doodgeschoten in Toulouse, kinderen opgeblazen in Manchester. En reken daarbij al die andere aanslagen en dan moet ik me druk maken over een Walter Lübcke die dit allemaal faciliteerde? Dat die viespeuk mag rotten in de hel. Met dat soort tuig heb ik totaal geen medelijden.

2
276 Reconquista

@274
""Over "massa" valt enkel te spreken in verband met de toestroom van syrische vluchtelingen in de periode 2014-2016. ""

Bijna 4 miljoen mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Zo'n 230.000 vreemdelingen per jaar erbij, Tientallen miljoenen vreemdelingen in Europa. En dat noem jij geen massa-immigratie?

""Er zijn allerlei verdragen die het opvangen van vluchtelingen regelen die overheden binden, geen burgemeester of parlementarier heeft daar invloed op.""

Dat zijn niet mijn verdragen en ik kan me ook niet herinneren dat ons iets gevraagd is of dat er een referendum over is gehouden. Die verdragen kunnen de prullenbak in.
En vluchtelingen?? Kan je mij even vertellen waar de 500.000 Turken in NL voor gevlucht zijn? Of de 400.000 Marokkanen? Of de 800.000 Surinamers? Als er alleen maar echte vluchtelingen werden toegelaten dan had je mij niet horen klagen maar we weten allebei wel dat die vluchtelingen riedeltjes grote onzin zijn.

2
277 Reconquista

@277

Het topic hier gaat over Duitse politici die bedreigd worden door extreem rechts omwille van hun "mening" in de vluchtelingenkwestie.

Voorheen was er in Duitsland ( in tegenstelling tot nederland met Wilders) niet zoveel "islamofobie" al waren er altijd extreem rechtse groeperingen zeker in het voormalig oost duitsland

0
278 morandi

@278
Ja nogmaals dit is geen mening maar beleid. Ze zijn niet alleen van mening dat we de islam massaal moeten importeren maar men doet het ook daadwerkelijk. Met alle dodelijke gevolgen van dien.

En natuurlijk groeit de afkeer voor de islam. Er komen er ook steeds meer. Voorheen vonden veel mensen het wel best zolang ze er zelf geen last van hadden en er zelf niet tussen hoefde te wonen. Maar dat is aan veranderen, je kan er zo langzamerhand niet meer omheen en steeds meer mensen worden geconfronteerd met de harde realiteit van de immigratiepolitiek en de geïmporteerde mentaliteit. En die realiteit staat haaks op de mooie verhaaltjes van links en de media. Die afkeer zal dus nog wel verder groeien.

2
279 Reconquista

Het binnen laten van vluchtelingen is in elk democratisch land een meerderheidsbesluit geweest waartegen een kleine minderheid zich met de raarste theorieën verzet.
In Duitsland zelfs gewapend.

Dit soort antidemocratische bewegingen dienen gestopt te worden, ze zagen aan de wortel van de democratie.

2
280 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

281 denise

Extreem linkse burgemeesters kunnen maar beter gaan onderduiken of emigreren naar de volksrepubliek China....hun grote voorbeeld.....

2
282 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

283 denise

Beveilig de moskeeën!!
Beveilig de moskeeën!!

3
284 Xmod

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

6 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

7 uur geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Lupe FuentHot Japanese Wife CheatingAmateru Black PornIndonesia XhamsterCocostar OnlyfansBig Tits ChinesseSuper TityTamil Hot Sex XxxCathy Heaven AnalTeacherfucksteensPornostar CinesiAlana De La Garza NudeHerma XxxAriana ShaineDoctor Hd SexPictures Of Older Naked WomenSophia NixSki Bri NakedGey XnxxPorndpFreesexxhamsterPorn Sites PornSissy FeminizationRed Head HentaiLiove XxxBabes Gone WildLenox LuxeNude StreetsX VidepNxhamsterFilm Pournou ArabXnxx For IndianGravity Falls NakedIndian Teen Gay Sex VideosMomma Son PornPictures Of Hot Naked WomenWife Porn PicsIndian Forced Porn VideosPorn Hindi VediosMy Friend Hot Mom PronAnal Forced PornMisogynistic PornHottedt PornXvideoa OnlyfansAtlantis DeepXnxx FightIndian Bhabi Porn VideoPron Star Hd VideoBoobs Suck By BossPhotospussyHuge Load FacialWifecrazyFoopahh NudesMonika LivenskiJeffs ModelsChica MasturbandoseCarrie Lachance NudePorn Kimmy Granger2050sexBusty BuffyXxx Video Japanese GirlHotmomcomIncestchatroomAlyssa Mckay Only FansMommy's CockPaula DazaAtaliahpusseyLena De PlugPorno Brasileiro 2022Ooffice PornTeen Boobs PicsXxx ArabiHindi Sex FlimViolet VazquezAmateur Lesbian PornAustin LockLacey Chabert NudTamil Heroine Sex Video HdMiina WakatsukiPassion Hd DownloadSleep Bed PornAsian Solo SquirtBig AreolaPxxxDomino PreaslyGranny Lesbisn PornPor N PhotosVanessak_2002Real NudesPorn Hd BrazzersPornografia Com.negraElizabeth StarrAmerican Lady Sex VideoIndian Girl Sax VideoMz Dani BbcShazia SahariHot Sexy Video DownloadTentacle HentaiAnime S3xHbrwoseDirty RoleteTrannyonesBawdy FallsFur PornXxx Videos ViolentoCutefruit18Day Of Debauchery: Part 2Lilsyourfav OnlyfansBangladeshi Nude MovieRia BlackIggy NudesLisban XxxJav Com HdFilm Porno Francais CompletSankaku CcomplexBig Tittes BouncingNude Pics Of Indian GirlsMr XxxYuuri OshikawaMinioppaiTubesgalorBiggest Tit In PornPantyhose TeensIndian Aunty TwitterCrazyxxxAnime HentieMilfy ItyWatchers WebIndigo Rein JeansAdult Viral VideoValerie Kay XxxCrystal Chase Full VideosDdf XxxHindi Bf Film VideoLund Chusai VideoTeen Orgasm PornHotasianteensHitomivlaMeana Wolf PornstarRwby FutaE Bony PussyBrezzars Xnxx ComFree Porn Videos For AdultsOmegle Jerk OffKali Roses BlackedNaked ReporterBeurettes Videos PornosPorner ArabXx X YoungDesi Sucking Video